Alicia – deel 1

3.1
(14)

De kennismaking

Alicia was een uitzonderlijke schoonheid. Ravenzwart haar. Kleine, schattige oortjes. Amandelvormige, grote ogen met helblauwe pupillen. Een kleine wipneus en een mooie mond in de vorm van een uitgerekt hartje.
Ze had een echt mannequin model en was voor haar leeftijd uitzonderlijk groot, bijna 1.78, maatje tweeëndertig.
Alhoewel ze er als achttien uitzag, was ze nog maar pas dertien geworden.
Ze was al aangesproken door een modellenbureau wat ze categorisch geweigerd had. Bovendien had ze ook een uitzonderlijk hoog intelligentie quotiënt waardoor ze heel goed wist wat ze wilde in haar leven.
Het leek of ze enkele jaren van haar puberteit had overgeslagen. In het onderwijs volgde ze het hoogste niveau dat er voorhanden was. Ze ging er spelenderwijs door. Ze had het echter niet gemakkelijk gehad tot nu toe in het leven.

Haar moeder was gestorven bij haar geboorte en haar vader vond dat zij daar de schuld van was en liet dat ook duidelijk blijken. Haar grootmoeder had nog voor haar gezorgd tot haar overlijden toen Alicia tien jaar was. Vanaf toen stond ze er eigenlijk alleen voor.

Haar vader leefde van de bijstand, maar door de drank en andere verdovende middelen was er dikwijls weinig of geen geld nog over om nog fatsoenlijk te leven.

Sinds een klein jaar echter werkte ze als kinderoppas voor een welgesteld gezin niet ver bij van haar vandaan. Elke avond na de school, woensdagmiddag en zaterdag was ze daar op post. Ze verdiende een aardig centje dat ze gebruikte voor haarzelf.
Het waren brave en aangename kinderen van vijf en zeven jaar.
De moeder, die ze Els mocht noemen, had een exclusieve kledingwinkel in de stad met kleren voor de gegoede klant.
Meneer Alex deed iets met invoer en uitvoer of zoiets.
Alicia werd goed behandeld door dit leuke gezin, mocht dikwijls mee-eten en soms mocht ze mee naar de winkel van Els waar ze dan kledij en tevens lingerie mocht uitkiezen voor zichzelf.
Als ze dan naakt in het pashokje stond, kwam Els altijd binnen en streelde dan bij het passen van een beha haar tepeltjes van haar kleine a-cup borstjes die dan keihard werden.
Ze werd daaronder dan altijd een beetje vochtig.
Als ze dan de bijpassende string moest passen, voelde Mevrouw ook altijd aan haar spleetje wat ze wel eigenaardig vond, maar ze zag dat Els daar genoot en bovendien was het een fijn gevoel aan haar muisje. Veel beter dan dat ze er zelf mee speelde wat ze ook met regelmaat, bijna dagelijks, deed dus liet ze het maar betijen.
Mooie kledij en lingerie gratis en een goed gevoel aan haar kutje, ze was zelfs al een keer klaargekomen toen Els met haar knopje speelde.
Ze had ook wel goesting om eens te voelen aan de spleet van Mevrouw Els maar dat durfte ze niet.

Haar vader

Ze had daarvoor geen ervaring met sex met uitzondering van haar vader die ze echt haatte.
Op een avond was hij bij haar gekomen en had hij gezegd dat hij sex wilde omdat het tijd werd om de schuld betalen die ze bij hem had omdat door haar schuld zijn vrouw was overleden.
Ze had geweigerd natuurlijk. Haar maagdenvliesje was voor de uitzonderlijke man die haar kon gelukkig maken in haar leven.
Dus had hij gedreigd om haar in een weeshuis te steken omdat hij zogenaamd niet voor haar kon zorgen.
De eerste keer als tegemoetkoming aan zijn wens en dreiging had ze in gestemd om haar naakt aan hem te tonen en met haar poesje te spelen terwijl hij zijn lul aftrok. Ze moest dan haar benen ver opdoen en haar vinger in haar trutje steken voor hem en met haar clitje spelen. Op het laatste moment moest zij van hem met de hand het werk afmaken en hem doen spuiten.
Ze dacht dat het daarbij bleef, maar hij bleef terugkomen!
Dat moment haatte ze, als hij haar kamer binnen kwam en zijn broek uittrok, dan zag ze zijn lulletje… en dan probeerde hij zijn ding stijf te maken, zijn klein onbeduidend lulletje met veel te veel voorhuid.
Als hij hem dan eindelijk stijf kreeg, wat niet altijd goed lukte door zijn drankmisbruik, was dat ding niet groter dan tien centimeter ofzo.
Op internet had ze al andere lullen gezien: stevige rechtopstaande penissen met een mooie rode purperen eikel, niet zo’n klein en vies ding.
Als ze hem dan moest aftrekken en zijn vies velletje op en neer moest halen, werd haar hand altijd nat van zijn vieze voorvocht, dan begon hij te hijgen en riep “Sneller, niet stoppen!” Dan duwde hij haar hoofd naar beneden en spoot dan vier, vijf stralen sperma in haar gezicht waardoor ze misselijk werd en moest overgeven.
“Heb je gevoeld hoe ik spoot?” zei hij altijd heel fier en lachend achteraf.
“Eens neuk ik je mooie kleine kutje nog eens,” zei hij. Verschrikkelijk vond ze dat en ze wist dat hij dat meende.
Wat hij niet wist dat zij alles met haar gsm opnam. Ze zou dat later nog kunnen gebruiken als haar plan lukte.

Haar plan

Ze wilde iemand leren kennen uit de hogere klasse, waardoor ze kon ontsnappen uit dit rot leven.
Ze was wel eens met een gewone jongen uit de school meegeweest en ook daar had ze niet de beste herinneringen aan.
Ze was te weten gekomen dat er in de stad een exclusieve club was waar uitsluitend de elite van de maatschappij kwam.
Daar wilde ze iemand leren kennen die haar een beter leven kon en wilde geven, haar met liefde en respect behandelde. Maar ze begreep heel goed dat dat niet gemakkelijk ging worden.
Ze gebruikte het geld dat ze verdiende om zichzelf top te verzorgen, make-up en dergelijke en ook voor mooie, sexy schoenen voor onder de kleren die ze van Mevrouw had gekregen.
Bovendien had ze ook geld nodig voor in de club waar entree moest betaald worden en ook de taxi van en naar huis moest ze betalen.
Van haar vader moest ze niks verwachten, dat wist ze en ze wilde ook niks. Niets moest ze nog van die viezerik.
Een geluk was wel dat hij zich van haar niks aantrok en ze de vrijheid had om te gaan en staan waar ze wilde.
Trouwens hij was toch meestal dronken en verdoofd en van de wereld af.

Wat vond je van dit verhaal?

Laat een beoordeling achter!

Gemiddelde beoordeling 3.1 / 5. Aantal stemmen: 14

Nog geen beoordeling. Geef als eerste een waardering!

Jammer dat je dit een slecht verhaal vond!

Help ons verbeteren!

Wat vond je er slecht aan?

Auteur: Tuurtje

Ik Tuurtje, hobby schrijver pedo-erotica verhalen, wil benadrukken dat al mijn verhalen louter fantasieën zijn en in geen enkel geval mogen gebruikt worden als inspiratiebron voor het misbruiken van kinderen. Van kinderen blijf je af.