Mijn jongere Zusje

4.7
(34)

Door: LePew

Mijn ouders hadden op jonge leeftijd mij gekregen. Niemand stond er dan ook echt van te kijken dat zij, toen zij wat ouder waren, nog een kind wilden. Ik was inmiddels 10 toen mijn zusje José werd geboren.

Door de jaren heen heb ik mijn zusje zien opgroeien. Toen zij een jaar of 5 was kwam ze mij uit bed halen. Ze was bang, omdat ze gekke geluidjes uit de kamer van onze ouders hoorde komen. Ik vertelde haar dat zij zich geen zorgen hoefde te maken en dat papa en mama grote mensen dingen aan het doen waren. Een grote glimlach verscheen op haar gezicht. “Ik wil het zien”. Duidelijke taal dus. Wij slopen samen naar de slaapkamer van onze ouders en zachtjes duwde ik de deur open. Door het kiertje kon zij zien hoe mijn moeder bovenop mijn vader zat en zachtjes kreunde.

“Wat zijn ze aan het doen?”, fluisterde ze. Ik vertelde haar dat papa en mama aan het stoeien waren en dat zij dat deden, omdat zij heel erg veel van elkaar hielden. Onschuldig keek zij mij aan. “Ik hou ook heel veel van jou, wil je met mij stoeien?” Ik glimlachte en zei dat ze dat nog een keer moest vragen als ze wat ouder zou zijn. Mijn moeder kreunde luider en gebiologeerd keek mijn zusje door de kier.

“Kom, nu naar bed”, zei ik en ik gaf haar een zetje naar haar kamer. Ik kon aan haar blik zien dat ze liever bleef kijken. Ze leek het erg interessant te vinden en had een rode blos op haar wangen. “Nu”, zei ik. Schoorvoetend liep ze naar haar kamer toe en wierp mij nog één blik toe.

In de jaren die volgde kwam zij mij vaker halen om bij onze ouders te gluren. Ik wist dat zij soms ook alleen ging gluren. Altijd keek zij vol verwondering toe hoe mijn ouders kreunden terwijl zij seks hadden. En altijd zei mijn zusje tegen mij dat ze heel veel van mij hield en ook met mij wilde stoeien. Toen zij 10 was zei ze zachtjes, terwijl we weer een keer stonden te gluren: “Papa en mama zijn helemaal niet aan het stoeien. Zij zijn aan het neuken.” Ik keek haar verbaasd aan. “Hoe weet je dat?” Ze grijnsde en moest even nadenken voordat ze zei: “Geleerd op school van Samantha.” Heel geloofwaardig klonk het niet. Ze richtte haar blik weer op onze ouders. Na enkele minuten maakte ik aanstalten om weer weg te gaan. Ze pakte mij bij mijn arm en zei: “Ik hou heel veel van jou en ik wil ook met jou neuken.” Ik keek haar aan en liep weg zonder antwoord te geven. Toen ik terugkwam op mijn slaapkamer merkte ik pas hoe hard mijn pik was geworden toen ze had gezegd dat ze met mij wilde neuken. Ik schrok van mijn eigen geilheid. Dit kon toch niet, mijn bloedeigen zusje die me zo’n harde paal bezorgd. Ik schaamde mij diep. De keren daarop toen ze mij op kwam halen om naar onze ouders te kijken deed ik net alsof ik heel diep sliep. Na een aantal keer gaf ze het op.

Inmiddels was José 12 geworden. We gedroegen ons nog gewoon als broer en zus, maar ik was toch voorzichtiger geworden. José zag er prachtig uit en het was duidelijk te zien dat zij aan haar puberteit was begonnen. Haar lange blonde haren had zij los of in een paardenstaart in plaats van in kinderlijke vlechtjes. Zij droeg inmiddels ook een beetje make up om er ouder uit te zien en iedereen kon duidelijk zien dat haar borst niet meer plat was. Twee beginnende borstjes waren goed te zien in de strakke truitjes die zij vaak aan had. Toen ik de was had gedaan had ik dan ook haar eerste beha gezien. Ze begon steeds mooier te worden en mijn gedachten gingen soms terug naar wat zij die avond had gezegd. Of zij nog steeds bij onze ouders gluurde wist ik niet.

Die avond besloot ik op onderzoek uit te gaan. Ik wist dat mijn ouders deze avond seks zouden hebben, op de agenda die op de koelkast hing stonden namelijk twee kleine kruisjes wat genoeg betekende. Ik sloop mijn kamer uit en zag José bij de deur van mijn ouders zitten. Ze schrok toen ze mij zag en ik zag hoe zij haar hand uit haar pyjamabroekje trok. “Wat doe jij hier?” Ze keek mij beschuldigend aan. De rode blos was zelfs in het donker zichtbaar op haar gezicht. “Ik kan het beter aan jou vragen”, zei ik met een glimlach, terwijl ik naar haar hand wees. Ik zag aan haar blik dat zij probeerde een antwoord te verzinnen. Ze keek mij aan en toen zag ik haar blik langzaam naar beneden glijden. “Ik ben blijkbaar niet de enige”, zei ze, terwijl ze naar mijn broek wees. Mijn pik was steenhard geworden toen ik had gezien dat zij met haar handje in haar slipje zat. Ik probeerde mijn handen ervoor te doen en zij schudde haar hoofd. “Ik wil het zien. Kwam dat door mij?” Ik knikte. “Ben ik nu oud genoeg?” vroeg ze met een ondeugende glimlach. Verbaasd keek ik haar aan. “Hoe bedoel je oud genoeg?” Ze zuchtte. “Weet je het niet meer, wat je hebt gezegd, 7 jaar geleden.”

Met een schok wist ik het weer wat ik toen had gezegd. Ik zag hoe José haar shirtje omhoog trok en hoe haar kleine stevige borstjes zichtbaar werden. Twee kleine heuveltjes met prachtige tepeltjes erop die duidelijk hard waren. “Kom, mee naar mijn kamer”, zei ze terwijl ze mijn hand pakte. Ik wilde tegenstribbelen, maar de aanblik van haar heerlijke jonge lichaam had mijn wilskracht gebroken. Eenmaal op haar kamer trok ze ook haar pyjamabroek en slipje uit. Ik kon duidelijk zien dat haar slipje drijfnat was. Ze was blijkbaar al even bezig geweest met haar kutje te verwennen terwijl ze naar onze ouders had gekeken. Haar kutje was nog compleet haarloos en zo te zien drijfnat.

“Nu jij”, zei ze, terwijl ze met haar hand over mijn harde pik wreef. “Ik wil het zien, en voelen. Je hebt het mij zo lang geleden al beloofd grote broer.” Ik kon haar niet weerstaan. Ik wilde haar ook niet weerstaan en trok mijn broek en onderbroek naar beneden. Mijn harde pik sprong meteen omhoog en voorzichtig liet ze haar hand erlangs gaan. “Groter dan die van papa”, zei ze met een glimlach op haar gezicht. Ik kon geen woord uitbrengen en alleen maar toekijken terwijl haar zachte kleine warme hand mijn pik vasthield. Langzaam begon ze eraan te trekken. “Dit vind je lekker toch?” vroeg ze terwijl ze mij aankeek. Ik liet een goedkeurend gekreun horen. “Weet je wat mama vaak doet bij papa?” Ik schudde mijn hoofd. Ze ging op haar knieën zitten en gaf langzaam een likje langs mijn harde lul. Ze proefde het voorvocht dat uit mijn pik lekte en genoot er zichtbaar van. Ze nam mijn eikel in haar mond en begon langzaam te zuigen en eraan te likken. Haar kleine tongetje gleed over mijn pik alsof ze het al veel vaker had gedaan.

“Hoe… hoe… hoe weet je wat je moet doen?” kon ik alleen maar stamelend uitbrengen. Een grijns verscheen op haar gezicht terwijl ze mijn pik steeds dieper in haar mondje nam. Ik voelde mijn zaad borrelen en wist dat ik het jonge pijpmondje van mijn zus vol zou gaan spuiten. Ik wilde haar waarschuwen, maar ze had het blijkbaar al door. Ze haalde mijn pik uit haar mond en trok me af terwijl ze deze op haar gezicht en kleine borstjes richtte. “Spuit me maar lekker onder, laat me maar lekker genieten van je zaad.” Haar prachtige blauwe ogen keken mij doordringend aan en ik voelde hoe mijn pik en ballen samentrokken terwijl ik haar onder spoot. Nu viel me pas op dat zij ondertussen met haar jonge bijna haarloze kutje aan het spelen was terwijl ze mijn zaad van haar lippen likte. Een zacht gekreun ontsnapte haar en ik zag dat ze heerlijk genoot terwijl ze klaarkwam.

Mijn pik bleef hard terwijl ik toekeek hoe zij haar vingers uit haar drijfnatte kutje haalde. Ze keek naar mijn harde pik en een klein glimlachje verscheen weer. “Neuk mij zoals papa mama neukt.” Ze ging op haar bed liggen met haar benen gespreid. De aanblik van haar jonge lijfje, de kleine borstjes, het nog kinderlijke uiterlijk en haar kale kutje zorgde er weer voor dat ik haar wilde. Ik moest haar neuken. Ik moest haar vullen met mijn zaad. Ik kwam tussen haar gespreide benen staan en wreef mijn harde pik langs haar drijfnatte kutje. Haar gezicht was pure geilheid toen ze voelde hoe ik steeds een stukje haar kutje in gleed. Ik ging gewoon mijn bloedeigen zusje ontmaagden. Haar neuken en volpompen met mijn zaad.

“Neuk me”, hijgde ze. “Ik heb zo lang op je moeten wachten.” Voorzichtig liet ik mijn lul dieper in haar glijden. Ik wilde haar eerste keer zo fijn mogelijk maken. Haar rustig laten wennen aan mijn harde pik. Toen sloeg ze haar benen om mijn heupen en trok mij in haar. Geen weerstand, geen kreuntje van pijn, geen gevoel zoals ik bij mijn eerste vriendinnetje had gehad. Enkel het gevoel van haar heerlijke warme natte kutje. “Ik zei toch dat je mij moest neuken.” Ik keek in haar prachtige blauwe ogen en knikte terwijl ik mijn heupen bewoog en diep in haar stootte. We zoenden terwijl ik haar met elke stoot harder en dieper neukte. Mijn handen gleden over haar kleine borstjes en knepen in haar rechtopstaande tepeltjes. Ze genoot hoorbaar en kreunde steeds wat luider. Ik legde mijn hoofd in haar nek en ze siste in mijn oor: “Neuk me, neuk me, neuk me. Vul mij met je zaad. Spuit mij vol. Maak mij je zaadsletje.” Ik stootte nog harder in haar en kwam een beetje overeind zodat ik ondertussen met haar clitje kon spelen. Het kleine knopje dat duidelijk zichtbaar was terwijl ik mijn harde pik in haar jeugdige krappe kutje stootte. Ik hield het niet meer en zij ook niet. Ik voelde haar kutje knijpen terwijl ze weer klaarkwam. Ik kreunde ook luid en spoot haar krappe kinderkutje vol.

Ik liet mijn pik uit haar glijden en zag hoe ze met haar ogen dicht nog aan het genieten was. Toen ze bijgekomen was zag ik hoe haar ogen groot werden en zij achter mij keek. Ik draaide mij om en zag mijn vader en moeder in de deuropening staan. Haar hand om zijn lul heen, terwijl hij met zijn vingers haar kutje verwende. “Na al die jaren werd het wel eens tijd dat wij bij jullie mochten kijken.”

Wat vond je van dit verhaal?

Laat een beoordeling achter!

Gemiddelde beoordeling 4.7 / 5. Aantal stemmen: 34

Nog geen beoordeling. Geef als eerste een waardering!

Jammer dat je dit een slecht verhaal vond!

Help ons verbeteren!

Wat vond je er slecht aan?

6 gedachten aan “Mijn jongere Zusje”

  1. Leuk verhaal, goed geschreven, je ziet het zo voor je ogen gebeuren.
    Grappig, geen weerstand, geen maagdevliesje, alleen maar dat heerlijke natte, warme kutje… Om een stijve van te krijgen.
    In elk geval veel zin, ja.
    Liefde en hartstocht… Heerlijk!

  2. Ik zat je verhaal samen met mijn zusje te bekijken en werden er zo geil van dat ze me onder het lezen heeft gepijpt en ze slikte alle sperma door! Ik heb haar toen klaar gebeft en al haar kutsappen geslikt. Allebei klaargekomen bleven we nog geil door je verhaal en zijn ook gaan neuken. Heerlijk, nog zo’n verhaal graag.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *