De Binnenspiegel

4
(13)

Door: Chrysler Cruiser

Met z’n vieren zijn we op weg naar het zuiden. Mijn vriendin zit naast me, en op de achterbank zit mijn beste vriend met zijn nieuwste vlam. Ze kennen elkaar al jaren maar die twee hebben al die tijd om elkaar heen gedraaid. Misschien wisten ze dat ze voor elkaar gemaakt waren en juist daarom hadden ze nog niet met elkaar durven gaan. Eenmaal samen zouden er geen anderen meer zijn en ze wilden allebei eerst nog een paar jaar lekker de beest uithangen, zoiets. Maar na jaren van wilde, foute, korte en langere relaties, veel lol en veel verdriet, en vooral heel veel seks, waren ze dan toch bij elkaar gekomen. En nu was het heel erg aan. Een beetje te aan, zei mijn vriendin terwijl ze met haar ogen rolde. Moest zij nodig zeggen.

Ik reed de grote Amerikaan over de snelweg richting Frankrijk. Het beest dronk als een ketter, net als wij zei mijn vriend, maar er was geen betere auto om lange afstanden mee te rijden. Ik genoot van het weer, van mijn vriendin naast me, en we maakten lol met zijn vieren.
Die twee achterin waren lekker handtastelijk natuurlijk. Ze gaven elkaar om de haverklap een zoen, of ze lagen samen in een hoek waarbij hij gevat commentaar gaf op mijn rijstijl terwijl zij zijn ballen kneedde of zijn oor opat. Het was, kortom, gezellig.

Kort na de grens moest ik tanken, en mijn vriendin ging naar de WC. Toen we weer wilden instappen zagen we dat die twee op de achterbank van de korte pauze gebruik hadden gemaakt om eens lekker met elkaar verknoopt te raken. Mijn vriendin en ik keken elkaar even aan met een blik van verstandshouding. Zo hadden we ze de laatste weken wel vaker aangetroffen, op de meest onwaarschijnlijke plaatsen. Dan gingen die twee helemaal in elkaar op en trokken zich niets meer aan van de buitenwereld, al bleef het bij hartstochtelijk vrijen. Ik had ze nooit zien neuken, als leek het er soms wel op. Zo was het nu weer, en we lieten ze lekker hun gang gaan. Zo meteen kwam er wel weer ander geluid uit dan gelebber en gesmak.

Ik zette wat muziek op, en we reden verder over de hete snelweg. In mijn achteruitkijkspiegel zag ik dat de vrijpartij achterin wat serieuzer werd. Zij had zijn shirt uitgetrokken en hij haar bloes open geknoopt. Hun handen gingen over de blote huid, zochten de openingen in wat er nog aan kleding over was. Hun gevrij begon ook wat luider te worden en mijn vriendin keek me wat meewarig aan. Dit zou niet zo snel weer over zijn, was ik bang. Ik hield mijn hoofd koel, zette de radio wat harder en wierp af en toe een steelse blik in de spiegel. Ik zag inmiddels blote tieten en handen die aan knopen en schoenen frummelden. Ik geloofde niet dat die twee zich deze keer in gingen houden. Dat werd nog interessant.

Mijn vriendin had blijkbaar ook de hoop opgegeven dat er nog sprake zou zijn van enig fatsoen op de achterbank en was met haar camera lekker aan het fotograferen gegaan. Dat leek die twee alleen maar meer op te winden. Ik keek mijn vriendin van opzij aan. WTF? spelde ik met mijn lippen, maar ik kon een glimlach niet onderdrukken. Zij haalde haar schouders op en maakte nog een mooie foto van onze nu bijna naakte vriendin die haar handen in de broek van onze vriend had gestoken en daar nu een pracht van een lul uit wist te bevrijden.
Gelukkig was het niet druk, want ik wilde niets missen van wat er zich daar aan het ontwikkelen was. Ik hield één oog op de weg, en één in de binnenspiegel. Zij stond nu met haar kont tussen de voorstoelen, en was blijkbaar bezig om meneer een goede pijpbeurt te geven. Ik hoorde hem luid kreunen en om meer roepen. Toen verschenen zijn handen om haar broekje en trokken dat in een paar rukken naar beneden. Haar prachtige blote kont stak omhoog tussen onze hoofdsteunen. Mijn achteruitkijkspiegel werd gevuld met haar volle billen en glimmende kutlippen. Er werd weer luid gevreeën en even zag ik ze, beiden naakt nu, op elkaar op de bank liggen. Er haalden wat auto’s in dus ik had mijn aandacht weer bij de weg nodig. Verderop reden een paar vrachtwagens en ik bedacht dat dat wel een mooi plekkie was om rustig aan te sluiten. Dan kon ik mijn aandacht weer naar binnen richten.

Die twee achterin lagen inmiddels in een mooie 69. Mijn vriend heeft een flinke pik, en zij was hem enthousiast aan het pijpen. Hij had zijn gezicht in haar billen begraven en likte en smakte dat het een lieve lust was. Om beurten staakten ze hun werk, kreunden diep met gesloten ogen en gingen dan weer verder met het verwennen van de ander.
Toen zag ik dat hij op het midden van de bank ging zitten en zij ook, maar dan wel boven op hem. Ze pakte de voorbanken vast en spreidde haar benen. Ik zag haar kut boven zijn harde pik glinsteren. Ze hief haar kont omhoog en liet zich vervolgens over hem heen zakken. Hij had zijn handen om haar heupen. Die twee lieten er geen gras over groeien. Ik had een prachtig uitzicht op haar tieten.

Mijn vriendin had nog steeds de camera in één hand, maar de andere was inmiddels in haar broekje verdwenen. Haar gezicht was rood, maar ze bleef af en toe een willekeurige foto maken. Die twee achterin hadden een mooi traag tempo bereikt en ik zag zijn handen over haar rug en om haar tieten glijden. Toen hield mijn vriendin het niet meer. De camera ging aan de kant, ze draaide zich op haar stoel, en met één hand in haar half afgezakte broek begon ze onze vriendin te zoenen. Ik wist niet waar ik mijn ogen moesten laten.
Dan zie ik de hand van mijn vriendin uit haar broek tevoorschijn komen, nat van haar eigen kutje. Onze vriendin is inmiddels lekker aan het kreunen geslagen terwijl ze haar vriend berijdt. De hand van mijn vriendin glijdt langs de naakte buik naar onderen en als ik me niet vergis zijn haar vingers op weg naar dat neukende kutje. Als onze naakte godin het ineens verrast uitschreeuwt van genot weet ik dat ze haar doel bereikt heeft. Ik kijk in de spiegel, ik kijk achterom, ik wil geen seconde missen van deze geile neukpartij.
Plotseling remt die vrachtwagen voor ons. Snel richt ik mijn ogen weer op de weg en met wat geslinger weet ik de auto weer in het juiste spoor te brengen. Dat was blijkbaar precies de beweging waar ons tweetal op de achterbank op zat te wachten, want beide beginnen luid te roepen en te kreunen. Ik zie onze vriendin schokken, achteruit zakken en wegglijden in een extase van geil en genot, terwijl hij nog wat naschokt met zijn heupen.

Mij vriendin zakt ook weer terug in haar stoel en laat me triomfantelijk haar kletsnatte hand zien, vol glimmend geil en sperma. Ze laat me proeven. In de binnenspiegel zie ik twee verstrengelde naakte lijven elkaar zoenen en strelen. Ik heb mijn ogen weer op de weg en bedenk me dat de weg naar zuid Frankrijk nog lang en heet is. En we zouden om beurten rijden, mijn beste vriend en ik.

Wat vond je van dit verhaal?

Laat een beoordeling achter!

Gemiddelde beoordeling 4 / 5. Aantal stemmen: 13

Nog geen beoordeling. Geef als eerste een waardering!

Jammer dat je dit een slecht verhaal vond!

Help ons verbeteren!

Wat vond je er slecht aan?

3 gedachten aan “De Binnenspiegel”

  1. Kort maar zeer krachtig! Een goede opbouw en mooi beschreven, als lezer krijg ik het gevoel dat ik ernaast zit op de voorbank van de auto. En je laatste zin: geniaal!

  2. Ik sluit me aan bij de vorige reacties. Een kort maar krachtig verhaal, goed geschreven. Helaas niet helemaal mijn genre, maar ja, dat heb je nu eenmaal met seksverhalen. Zoveel mensen zoveel voorkeuren.

    Ik zou je wel aanraden om in het vervolg namen te geven aan de personages in je verhalen. Steeds meer “mijn vriendin”, “onze vriend”, en zo leest voor mij minder lekker. En ik moest soms zelfs opletten om “mijn vriendin” en “onze vriendin” uit elkaar te houden.

    Volgens mij is dit jouw eerste verhaal op deze site. Je naam is me althans nog niet eerder opgevallen. Sowieso hoop ik dat het niet je laatste verhaal is. Dit verhaal biedt al mogelijkheden voor vervolg (misschien zelfs met partnerruil of een groot biseksueel kwartet als ze eenmaal op de bestemming zijn?). Of je kan natuurlijk een helemaal nieuw verhaal schrijven.

Reacties zijn gesloten.