Andere geile Culturen – deel 4

3.5
(19)

Door: Irvana

Zoals jullie weten en kunt lezen in mijn vorige levensverhalen …….ik ben Irvana en in de gelukkige omstandigheid zwanger te zijn van mijn oudste zoon Arthem van nu nog 12 maar in enkele weken 13 .
Ook vertelde ik dat in onze culturen een jongeman van 12 al een echte jonge man is en niet zoals hier in België nog een pubertje . Hij is verwekt door of mijn vader of mijn broer Iwam toen ik 12 jaar was en dat kan en mag in onze familieclan.

Arthem vroeg mijn op een dag hoe nu werkelijk alles werkte in het ouderlijke huis ( de Yurt, grote ronde tent ) .
Ook kwam ter sprake wie er dan wel zijn wel zijn vader was waarop het antwoord natuurlijk schuldig moest blijven omdat ik toe door beide ben verkracht .
Hij stond te luisteren met open mond dat dit allemaal kon in Kirgizstan en landen er om heen, dus broer en zus, neef en nicht ,vader en dochter , moeder en zoon bedrijven allemaal met elkaar de liefde , nou zei ik Liefde is een groot woord maar ze bedrijven de lijfelijke lusten met elkaar .
Arthem raakte wel wat opgewonden hiervan wat ik kon zien aan zijn gedraai en en spannen van zijn strakke jeans .
Met zijn 12 bijna 13 is hij echt een jongeman , haargroei zoals zijn opa en alle ooms ,maar ook een stoere stevige getrainde body gaven hen al een jong volwassen uiterlijk.

Dus Mama stel dat wij nog in Kirgizstan woonde zou ik met jou kunnen vrijen ? Maar nu wij hier in België wonen mag dat niet meer toch ?
Maar mama hoe moeten wij dan toch alles leren ,zus Tania is pas 10 en verder heb ik niemand behalve jou mama!!!
Nou jonge als je werkelijk nood hebt zal ik jou wel het een en ander bijbrengen , maar mam ik wil het nu leren .

Wij waren deze middag alleen thuis omdat de andere kinderen nog op school waren en mijn Belgische partner Juul op route was hadden we best tijd .

Maar hoe begin je nu aan zoiets , omdat vroeger er niets uitgelegd werdt , maar meteen actie gepleegd ging worden was het een beetje vreemd om te beginnen .

Nou allee dan , eerst kussen ….. je zet je lippen op de mijne Arthem ,opend deze een beetje en schuift je tong speels in de mond van mij of van straks uw vriendinnetje .

Dan zuig je elkaars speeksel in en uit maar dat gaat vanzelf terwijl je met je handen de schouders , borsten en buik bespeeld zodat lusten worden opgewekt.

En zo begon de eerste les waar Arthem een goede student leek die alles erg snel door had en met mijn hele lijf speelde als een ware professional .
Ook schoof zijn hand snel in mijn vestje en kneedde mijn borsten alsof hij de tijd moest inhalen .

Ik wilde hen wat helpen en trok mijn vestje uit , schoof mijn BH omhoog en met grote ogen zag hij mijn stevige inmiddels harde tepels die hem als bonbons voor de ogen kwamen .

Mag ik die proeven mama vroeg hij en gelijk zoog hij zich vast op mijn gevoelige stijve tepel die direct een seintje doorgaven naar mijn gevoelige plekje tussen mijn benen .

Ik knoopte zijn riem los en ritste zijn broek tot op zijn knieën waarbij ik zag dat zijne piel al dik en hard was en dat het zeker geen jongens pielleke meer was .

Zijn onderbroekske bleek veel te klein voor zijn grote piel zodat de eikel flink boven de elastieke band uitstak.
Ik speelde met zijn piel alsof het een volwassen man was en inderdaad deze voldoet aan de eisen van een echte mannenpiel.

Mijn rokske moest het al snel ontzien en schoof van mijn benen gevolgd door dat kleine ragfijne slipje zodat de tunnel der liefde voor hem openstond .
Neen mijn kutje is niet geheel kaal maar keurig getrimd zodat het wel zuiver en hygiënisch te onderhouden is.

Ik legde Arthem uit dat er 2 schaamlippen zijn met daartussen het knopje van genot ,,de kittelaer ,, oftewel de choke van een koude kut, om alles voor te gloeien .

Inmiddels had ook Arthem niet veel meer aan enkel witte sokskes ha ha .
Ik ging achterover op de sofa liggen met mijn benen wijd zodat hij alles goed kon zien en bespelen .
Voorts zei ik ,Arthem kom op mijn liggen en schuif uwe piel tussen mijn schaamlippen wat na wat gekluns hem goed afging en voelde ik zijn eikel in mijn kletsnatte kutje binnenschuiven .
Heerlijk en bijzonder om de piel ,en wat voor een !, van je eigen kind in je kutje te voelen.

Arthem was geheel gespannen en geil want voordat hij werkelijk enige stootjes had gegeven voelde ik zijn piel verder opzwellen en diep in mij exploderen met enorme lading vruchtbaar jong zaad .

Ik had daar net echt rekening mee gehouden dat hij zo vlug zou klaarkomen want ik wilde niet gevuld worden met weer een kindje .

Schokkend en met een enorme glimlach keek hij mij aan en excuseerde zich over deze te vlugge zaad explosie.

. Ikzelf had er veel plezier aan beleefd maar geen orgasme gekregen omdat het zo vlug ging waarvoor hij zich eigenlijk geneerde.
Het was ook zo fijn mams en zo leerzaam …….maar wat er daar op volgde vertel ik de volgende keer .

Liefs Irvana

Wat vond je van dit verhaal?

Laat een beoordeling achter!

Gemiddelde beoordeling 3.5 / 5. Aantal stemmen: 19

Nog geen beoordeling. Geef als eerste een waardering!

Jammer dat je dit een slecht verhaal vond!

Help ons verbeteren!

Wat vond je er slecht aan?

4 gedachten aan “Andere geile Culturen – deel 4”

  1. Ik had je graag meer dan 3* gegeven, want er zit op zich wel potentie in dit verhaal. Wat ik bijvoorbeeld heel erg mis zijn de leestekens om het verhaal makkelijker leesbaar te maken.
    Wanneer er iets gezegd wordt zou je bijvoorbeeld “haakjes openen en haakjes sluiten” kunnen doen. Op de juiste plekken een komma zou ook veel schelen.
    Wanneer ik je een laatste tip mee mag geven, lees het verhaal nog eens rustig door, pas het op de juiste plaatsen aan, en stuur het dan pas in.

    Ik weet dat sommige lezers het erg belangrijk vinden dat het verhaal ook geloofwaardig is. Nu til ik daar niet zo zwaar aan, vandaar dat ik schreef dat er potentie in je verhaal zit…..

  2. Wat leuk en origineel beschreven. En mooi om een zoon op deze manier in te wijden. Hij leert vast nog wel hoe hij zijn mama een orgasme kan geven, er komt een vervolg zie ik. Ben benieuwd 😊

  3. Wat een verrukkelijk verhaal, Irvana, waarbij ik reikhalzend uitzie naar het vervolg. En vanuit jullie traditie zal Tania binnenkort ook geil snakken naar papa of broer…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *