Circle of Amore – 3

4
(2)

Door: Femke

Fantasie naar een idee van Nyx.

Verklaren kan ik het wel, zeker nu ik wat ouder ben, maar toen ik heerlijk was klaargekomen en de jongens ook, trok er een gelukzaligheid door mijn lijf, die de verdere periode waarin ik met Max, Tommy, Yaïr, Ramon en Lize optrok nooit meer zou verdwijnen. Vanaf die eerste seksuele ervaring met hen voelde ik mij volledig op mijn gemak bij ze. Ik voelde mij thuis, bemind en gezien. Het waren stuk voor stuk lieve kinderen, alle vijf. En ik kon er met mijn hoofd niet bij dat ik hen nooit eerder een blik waardig had geacht op de basisschool.

Al snel kwam ik erachter dat hun opvatting over seks dezelfde was als die van mij. Een opvatting die ik nog altijd deel. Ook dat maakte dat ik mij zo thuis en op mijn gemak voelde bij ze. En het verklaart mijn seksuele escapades met allerlei mannen en vrouwen in verschillende situaties kort daarna. Seks is net zo gewoon als je douchen, tanden poetsen, haren borstelen. Seks beleven is een vorm van voor jezelf zorgen, persoonlijk onderhoud. En als je heerlijke seks hebt met een ander of met meerderen, zorg je meteen ook voor die ander. Want die ander beleeft weer heerlijke seks met jou.

Deze vorm van intimiteit zorgt voor meer verbondenheid, zonder woorden. Niet te krampachtig doen over seks maakt je milder, begripvoller en vrijer in je doen en laten. Gebrek aan seks zorgt voor agressie, onbegrip, eenzaamheid, conflicten. Of uitwassen zoals je in de Katholieke kerk zag of in andere streng religieuze gemeenschappen of sekten. Het lijdt tot onderdrukking van zwakkeren of tot misbruik. Alles wat natuurlijk is maar verwaarloosd wordt komt verwrongen naar buiten. Kijk naar het Katholieke Brazilië (bijna 148 miljoen van de 216 miljoen inwoners daar zijn Katholiek), daar vinden acht verkrachtingen per dag plaats las ik vandaag. Zestig procent van de slachtoffers hiervan is jonger dan veertien, tien procent jonger dan vier! O, als er iets is dat ik verafschuw, dan is dat misbruik wel.

Ik sta een natuurlijke omgang met seksualiteit voor. Uit liefde. De tijd nemend en liefdevolle aandacht voor elkaar. Met consent. Daar worden we allemaal beter van. Onder die voorwaarden mag ook de letter P best aan het rijtje LHBTQI worden toegevoegd. Blijf je de P uitsluiten, ontkennen en criminaliseren, dan leidt dat alleen maar tot meer onbegrip, misbruik en uitwassen. Met wederzijdse instemming, liefde, positieve aandacht en goede wil als basis, zou er nu vast niet zoveel jeugd bij hulpinstanties lopen met psychische problemen en suïcidale gedachten. Deze komen vaak voort uit gebrek aan liefde en die o zo noodzakelijke positieve aandacht en het ervaren van verbondenheid. En ja, behalve via een gezonde vorm van seksualiteit op basis van wederzijds respect en toestemming zijn daar ook andere manieren voor, maar het is geen kwestie van of-of.

Ouders die beide werken, altijd maar gehaast zijn, sneller scheiden dan het licht en korte lontjes hebben richting hun kroost en hun schuldgevoel daarover afkopen met materiële giften. Scholen die volledig op prestaties zijn gericht met volgsystemen en Magister. De hele maatschappij die steeds hogere eisen stelt en alleen maar op werk is gericht en of je het financieel wel redt. Dingen die ik zelfs twintig jaarterug als twaalfjarige al ervoer allemaal. Ook mijn (alleenstaande) moeder had meer oog voor haar werk dan voor mij. Het voelde serieus als falen toen ik niet naar de HAVO mocht, maar op het VMBO belandde.

Door dit alles voelde seks in ‘het honk’ als thuiskomen. We voelden een vorm van liefde voor elkaar, rust, begrip, ontspanning, verbinding, speelsheid, genot en gelukzaligheid. Iets dat onze ouders, school en maatschappij ons niet bieden konden. Door mijn eigen ervaringen ben ik ervan overtuigd dat onbezorgde liefde en positieve aandacht via onder andere seksualiteit de sleutels zijn voor zelfzorg en zorg voor elkaar. En daarmee een prettiger samenleving. Weg van die krampachtigheid en de kat knijpen in het donker. Het was alsof Max, Yaïr, Tommy, Ramon en Lize dit al heel vroeg hadden ontdekt. En nu mocht ik daar onderdeel van zijn.

Deel 2 nu echt vervolgend: Max kwam klaar in mij, Yaïr spoot wat waterig puberzaad op mijn tong en Tommy kwam kort erna. Hun broeken op hun knieën, mijn onderlijf volledig ontbloot. Het kwam bij mij in golven. Een zalig golvend orgasme overspoelde mij exact op het moment waarop wij werden opgeschrikt door een soort alarm. Een abrupte onderbreking van onze genotsbeleving. IEUWIEEE, IEUWIEEE klonk het ineens. Ik schrok ervan. “Vlug,” zei Max, “kleren aan!” Mijn hart klopte in mijn keel, wat was dit?

Met zijn broek op zijn hielen en zijn pik slingerend tussen zijn benen, dribbelde Yaïr als een bezetene naar de grote tafel. Eenmaal daar sloeg hij in één klap de wekkerradio uit, want daar kwam het geluid vandaan. “Het is vijf uur,” zei Tommy. Ramon hielp Lize vlug met haar kleding, Tommy en Max waren inmiddels ook aangekleed en ook ik had mijn onderbroekje weer aan en mijn rokje rechtgetrokken, meegaand in de lichte paniek die was ontstaan. Yaïr was de laatste. “Doe alsof je ergens mee bezig bent, laten we kaarten,” zei Max tegen mij.

Haastig snel gingen Yaïr, Ramon en Tommy darten en Lize rolde vlug met haar rolstoel tegen de dwarse kant van de tafel. Zij kaartte met ons mee. We startten een spelletje pesten. Onze wangen gloeiden. “Wat gebeurt er?” Fluisterde ik richting Max. “Om kwart over vijf komt Yaïrs moeder met Turkse pizza’s,” antwoordde hij. “Om deze tijd komt ze altijd eten brengen, vandaar dat we de wekker elke dag op vijf uur zetten, zodat we kunnen stoppen waarmee we bezig zijn”. Ik keek naar Lize, die maakte een geluidje. “We seksen veel,” verklaarde zij met een geruststellend lachje op haar jonge gezichtje. De gelukzaligheid van het klaarkomen borrelde nog door mijn lichaam. Lizes opmerking klonk mij als muziek in de oren.

Toen de nogal gedienstig ingestelde moeder van Yaïr weer was vertrokken, het eten op was en er weer een nummer van Coldplay uit de jukebox klonk, was het inmiddels kwart voor zes. We hadden niet veel gesproken, maar de stilte waarin wij aten was geen vervelende stilte geweest. Het was een gemoedelijke stilte. Een stilte waarin ik terugdacht aan wat mij het afgelopen uur was overkomen. En ik kon niet ontkennen dat de geilheid nog altijd nagloeide in mijn lijf. De twee gladde stijve jonge jongenspikken in mijn mond, de soepele tong en later harde lul van Max glijdend door mijn natte strakke twaalfjarige kutje. Het beeld van een zichzelf aftrekkende Ramon gebukt voor Lize, haar heerlijk beffend. Hiervan had ik nooit durven dromen. Dit was de hemel.

Ramon vroeg of ik wilde darten, want Yaïr en Tommy gingen even wat anders doen. Dat leek mij wel leuk, dus liet ik Max en Lize goedkeurend achter aan de tafel en liep naar het dartbord. “Kan je darten?” Vroeg Ramon. “Ja, weleens eerder gedaan bij opa op zolder. Die heeft er ook één hangen.” Ik mocht als eerste. We startten bij 510 punten en wie als eerste op nul stond had gewonnen. Het werd een lange pot. Ramon gooide veel beter dan ik. Het resultaat van heel veel oefenen waarschijnlijk. En ook hij was een kop groter dan ik. Slank en slungelig. Zachtaardig gezicht, een soms overslaande stem door de baard in zijn keel. Zwaar met soms ineens een abrupte buiging omhoog. Het had iets aandoenlijks.

Ergens halverwege liep ik vijf stappen naar achteren om mijn pijltje te richten toen Tommy ineens achter me stond en zei dat ik moest doen alsof er niets aan de hand was. “Blijf gewoon verder spelen en probeer te winnen. Laat je niet afleiden.” Ik had geen idee van wat hij van plan was. Tot ik zijn hand onder mijn rokje op mijn billen voelde. Zijn mond achter in mijn hals. Ik stopte met waarmee ik bezig was.

“Gewoon doorgaan Femke, laat je niet afleiden,” herhaalde Ramon met zijn zware stem. Maar dat was lastig. Mijn pijltje kwam naast het bord terecht. Tommy’s hand zat nu achter in mijn onderbroekje, zijn lippen nog in mijn hals. Ik probeerde het tweede pijltje te gooien, maar plotseling schoof zijn andere hand onder mijn topje richting mijn tietjes dus ook dit pijltje miste doel. Zo zou ik nooit op nul komen. Toch kon me dat maar weinig schelen. Het derde pijltje eindigde op de grond.

“Wel je best blijven doen, Femke,” gebood Ramon streng maar speels. “Raap je pijltjes maar op en probeer het nog een keer.” Makkelijker gezegd dan gedaan. Tommy liep met mij mee, richting pijltjes. Zijn ene hand achterin mijn broekje, zijn middelvinger tegen mijn aarsje en zijn andere nog altijd knedend bij mijn nog platte tiet. Toen ik bukte om het eerste pijltje op te pakken schoof zijn hand van mijn kont naar de voorkant. Een vinger bij mijn gleuf. Zijn harde lul drukte nu tegen mijn billen. Zijn broek gezakt tot op zijn enkels om er vervolgens helemaal uit te stappen. Met zijn rechtervoet trapte hij het hoopje kleding aan de kant. “Nu de andere pijltjes,” zei Ramon. Nog altijd voorover gebogen liep ik bijna op handen en voeten naar het volgende pijltje. Tommy steunend met zijn buik op mijn rug. Zijn vinger bewoog zich inmiddels in mijn gleuf, zijn harde kinderlul porde nu flink tussen mijn billen. Weer tegen mijn aars.

Toen ik alledrie de pijlen had kwam ik weer traag omhoog. Rechtopstaand keerde ik mij langzaam om. Dit op zo’n manier dat Tommy’s vinger in mijn nu vochtige gleuf bleef en zijn pik tegen mijn aars. Hij drukte nog wat steviger met zijn pik, alsof hij hem daadwerkelijk in mijn kontje wilde. Toen ik mij helemaal had omgedraaid zag ik dat Max Lize tongzoende bij de tafel, terwijl zij met haar kleine kinderhandje Yaïrs lekkere besneden pik omvatte vanuit haar rolstoel. Die drie vermaakten zich dus ook wel weer.

Ik draaide mij nogmaals voorzichtig richting dartbord en wierp het eerste pijltje. En terwijl ik me afzette om te werpen, op datzelfde moment, plopte Tommy’s piel in mijn kontgaatje. Deze had superstrak en best pijnlijk gespannen om zijn eikel gezeten, tot hij eenmaal binnen was en mijn sluitspier weer lichtelijk ontspande. Zijn vinger tegelijkertijd heen en werend in mijn soppende kutje. Het pijpje van mijn onderbroekje werd flink uitgelubberd, zo opzij geschoven. Het is een wonder dat mijn pijl het bord raakte. Drie punten. Het was niet veel, maar ik had het toch maar mooi voor elkaar. En God wat voelde dit geil. Een pik in mijn kont, een vinger in mijn kut, Tommy’s mond sabbelend aan mijn oor. En maar gewoon door darten. Alsof dit niet allemaal gaande was met mijn jonge meisjeslijf.

De tweede pijl kwam in de rand van het bord terecht en de derde weer op de grond. Ramon beveelde meteen “Oprapen!” En daar ging ik weer. Voorovergebukt, met Tommy volledig losgaand in mijn aars met die lekkere gladde dunne pik van hem. God wat stond ik strak. Twee vingers nu soppend in mijn kletsnatte kut. Mijn benen trilden.

“Pijp me,” Ramon bleek goed in het commanderen, ik in het uitvoeren van zijn commando. Ongemerkt had ook hij zijn broek uitgedaan. Zijn dunne gladde haarloze piemel stond omhooggericht vlak voor mijn gezicht. Ik deed deze met liefde in mijn mond, terwijl Tommy met zijn pik maar bleef heen en weren in mijn kontje en zijn twee vingers bleven vertoeven in mijn kut met zijn duim wrijvend over mijn nat opgezwollen clit en zijn tong likkend aan mijn oor. Dat was het moment waarop ik het niet meer hield en me slap op de grond liet vallen. Mijn benen hielden het domweg niet meer. De geiligheid overspoelde me, ik leek wel high, mijn mind was één grote doezel, een mist. Slap liet ik mij van alle kanten nemen door die twee geile ventjes. Ik pijpte, tongde, werd in mijn aarsje geneukt, aan mijn clitje gelikt, mijn tietjes werden gekneed en mijn billen gemasseerd. Ik zat op ellebogen en knieën, we deden het op zijn hondjes. Dan voelde ik de dunne lul van Tommy in mijn aars, dan weer in mijn kut. Dan weer de iets dikkere lul van Ramon in mijn spleet en die van Tommy in mijn mond.

Natuurlijk waren mijn topje, rokje en onderbroekje al lang uitgegaan tijdens deze hete vrijpartij, deze heerlijke trio. Geheel naakt waren wij, ik droeg alleen mijn open schoentjes nog. Ergens in het spel wilde ik die uitdoen, maar dat had Ramon tegen gehouden. “Hou aan, dat is juist geil,” en toen swaffelde hij zijn pik tegen mijn schoen, en tegen mijn voet. Hij wriemelde hem onder mijn voet, tussen mijn schoen en heen en weerde hem daar. Hij neukte mijn voet, experimenteerde maar wat, ik lag inmiddels plat op mijn rug. Tommy zat op mijn gezicht, ik zoog aan zijn ballen en nam die even later volledig in mijn mond, terwijl hij zich aftrok voor de openstaande mond van Ramon, die hem net daarvoor even had gepijpt. Op dat moment had ik Tommy’s ballen in mijn mond en Ramon Tommy’s lul, waardoor hij kreunde van genot. Het duurde nog geen tien seconden of hij kwam al klaar. Zijn waterige sperma spoot wel twee meter ver.

Ik had minder haast. Toen Tommy klaar was gekomen liet hij Ramon en mij samen achter. Ik plat op mijn rug op de grond, Ramon met zijn onderlijf tussen mijn benen. Gewoon zalig neukend, tongend, genietend, buik op buik, mond op mond. Zo kon het ook.

Wat vond je van dit verhaal?

Laat een beoordeling achter!

Gemiddelde beoordeling 4 / 5. Aantal stemmen: 2

Nog geen beoordeling. Geef als eerste een waardering!

Jammer dat je dit een slecht verhaal vond!

Help ons verbeteren!

Wat vond je er slecht aan?

11 gedachten aan “Circle of Amore – 3”

  1. Femke weer een goed verhaal
    En over het eerste gedeelte ben ik het helemaal met je eens wederzijds vertrouwen en goedkeuring is de basis
    Jammer dat je even een pauze inlast

    1. Dank je wel, Opa 66. De pauze duurt misschien helemaal niet zo lang hoor 😉

  2. Heb de drie afleveringen gelezen, lekker rustig opgebouwd. Maar toen seksscènes eenmaal begonnen lag ik wel met een keiharde lul te lezen. Deed me beetje teruggaan naar m’n eigen jeugd, beetje zeg ik want ik had alleen wat experimentele bi seks ervaringen, mocht willen dat r een meisje bij was 😛😛…
    Ben je nu nog steeds gek op jong of is die interesse ook gewoon meegegroeid en ga je nu meer voor je eigen leeftijd?

    1. Dank je wel, Cootwriter. In mijn fantasie vind ik jong nog weel heel erg aantrekkelijk hoor. Dat trekt me ook naar de verhaaltjes hier. Erg opwindend om lekker bij weg te fantaseren.

  3. Heel mooi, de inleiding is een waarheid als een bus. Heel knap opgebouwd naar het wat heftige in het midden om dan te eindigen met die zachte noot van één op één… Heerlijk.

  4. Heel hartelijk dank voor je verhalen, Femke! Ik zie dat er nu ook een vierde deel is, maar dit is mijn reactie op de eerste drie delen.

    Om te beginnen vind ik het heerlijk om deze verhalen te lezen. Je hebt een leuke, vlotte schrijfstijl. En aan de manier waarop je de seks beschrijft kan ik zien dat je niet alleen een vrouwelijke schuilnaam hebt gekozen, maar ook echt een vrouw bent. Tot nu toe merk ik steeds dat vrouwen juist in de seks anders beschrijven. Sowieso meer vanuit het perspectief van meisje/vrouw, uiteraard, maar ook … invoelender? Is dat het woord? In elk geval kan ik me daardoor veel meer inleven in hoe het voor vrouwen en meisjes is om seks te beleven.

    Het viel me wel op dat er een paar rare tempo wisselingen in het verhaal zitten. In deel 1 begint alles heel rustig, en lijkt het te wijzen op een lang verhaal met een trage opbouw. En dan in deel 2 wordt er zomaar opeens op los geneukt, niet met 1 maar met 3 jongens, en ook nog met een ander, nog jonger meisje, erbij. Dat was een heel onverwachte overgang. En ik had wat moeite met te volgen waarom de Femke uit het verhaal opeens zo makkelijk met alles mee deed.
    En toen in dit deel, deel 3, kregen we opeens een uitstap uit het verhaal voor een lange verhandeling over seksualiteit, consent, en acceptatie van pedofilie, vooordat het verhaal echt verder ging. Voor de duidelijkheid, ik ben het 100% eens met hoe jij over seksualiteit en intimiteit denkt. Maar is een fantasieverhaal de juiste plek om dat betoog te houden? Het onderbreekt de “flow” van het verhaal nogal.

    Ik ga sowieso vanavond in bed lekker deel 4 lezen. Ik verheug me er nu al op!

    1. Dank voor je reactie maar niet heus.

      Als je vindt dat in deel 2 er ‘opeens op losgeneukt wordt’, terwijl dit deel op dezelfde dag plaatsvindt als deel 1 en de Femke in het verhaal om vier uur die middag “Teleurgesteld” is, “omdat ik hem graag weer in die donkerbruine ogen had willen kijken, dat glinsterend puntje tong weer had willen zien en de tinteling in mijn clitje nogmaals had willen ervaren”.

      En dit bijna pubermeisje als gevolg daarvan de hele dag met dat verlangen rondloopt, de hele dag hormonen door haar lijf voelt jagen en nota bene vol verwachting met de aanjager van dat verlangen (Max) naar een garagebox loopt waar (na zo’n 1000 woorden van beschrijvingen) een meisje zalig wordt gebeft en zij zelf PAS na nogmaals zo’n 1000 woorden van beschrijvingen geneukt wordt door het object van haar verlangen (Max) dan vind ik jouw opmerking “opeens geneukt” niet echt je meest treffende observatie, hoe mooi je de rest ook formuleert. Of je begrijpt niets van vrouwen en hun hormonen of je hebt een gebrek aan invoelingsvermogen als het om vrouwen gaat.

      Je schrijft mooie verhaaltjes, maar je reacties (niet alleen deze) vind ik nogal aanmatigend. Je meet jezelf nogal een air aan en daar ben ik allergisch voor, voor een kerel die een vrouw wel eventjes de les leest, met je arrogante vraagteken bij de (voor mij weloverwogen) plek van mijn betoog. Schoolmeestertje.

      Ik heb liever niet meer dat je reacties plaatst bij mijn verhaaltjes. Deel vijf is inmiddels ingeleverd, maar ik overweeg te stoppen dankzij deze arrogante reactie.

      1. Het spijt me dat mijn reactie op edze manier is overgekomen. Dat was niet mijn bedoeling.

        Ik geniet enorm van je verhalen (ook van deel 4, dat ik intussen heb gelezen). Ook dat heb ik in mijn reactie laten weten. En daarnaast inderdaad ook een paar kritiekpuntjes.

        Ik zal je wens respecteren en het compliment dat ik onder deel 4 wilde plaatsen niet schrijven. En ook in de toekomst zal ik niet meer op je verhalen reageren. Ik hoop dat dat voldoende is om jou van gedachten te laten veranderen over stoppen met schrijven, want ik hoop nog heel lang (in stilte) te kunnen genieten van jouw verhalen.

  5. Eens, Femke. Soms leest hij het verhaal vluchtig over, maar mist details. Dan slaat het commentaar nergens op.

Reacties zijn gesloten.