Het Mooie Jochie

4.5
(22)

Door: Lars

Alles is pure fantasie, niets is echt gebeurd of zal ooit gebeuren. Kinderen moet je zuinig op zijn

Lars 38 jaar
Tim 8 jaar

Na een lange dag werken wil ik mijn hoofd leegmaken en ga een rondje met de auto rijden. Ik rijd een stukje langs een bos en rij bijna de woonwijk weer in. Dan zie ik een jochie over het trottoir lopen. Ik kan hem opschrijven als 1 meter 42, donkerblonde stekeltjes en een mager postuurtje en ik schat hem ongeveer 8 jaar oud. Hij heeft een licht grijs joggingpakje aan. Niet die hele dikke stof maar meer zoiets als een dunne pyamabroek en shirt. Doordat zijn joggingpakje mooi dun is kan ik een heerlijke vorm zien een mooi klein en smal kinderkontje. Het mooie vooral is dat de stof van zijn broekje lekker in zijn naadje is gekropen. Verder zie ik dat hij witte sportsokjes draagt, met 3 zwarte strepen van boven. Hij loopt op Nikes.

Dan zie ik dat hij nagenoeg een zeebrapad nadert en ik begin te remmen. Ik sta stil en kijk naar het jochie, hij kijkt mij aan en lacht lief. Echt zo’n schattig kinderkoppie dat een lach aan mij geeft. Ik voel gelijk geluk en liefde en lach terug en geef hem tegelijkertijd een knipoog. Ik zie hem lachen en dat voelt gewoon lekker. Een kind dat naar mij lacht. Hij steekt plagerig zijn tongetje maar me uit en ik zien dan een klein nat glimmend kindertongetje.

Ik voel opwinding maar wil niets later merken. Ik kijk weer voor me uit maar merk dat het jochie me aan blijft kijken. Ik open me raam en vraag, hey, kun je het zien? Het jochie komt naar mijn bestuurdersraam toe gelopen en zegt, ja, u keek zo aardig naar me. Ja ik vind je een leuk jochie daarom.

Zijn blauwe oogjes dringen diep door in mijn gevoelens. Ik lach weer eens naar hem en vraag, rij je een rondje mee? Hij krijgt een glimlach op zijn gezicht en zegt vrolijk, okee, cool.

Hij stapt in en gaat naast me zitten en ik rij weg. Ik kijk ondertussen naar zijn dunne beentjes in zijn dunne grijze joggingpakje. Doe lekker je schoentjes uit joh, voel je lekker thuis lieverd, hoe heet je? Hij trapt zijn Nike schoentjes uit en zijn kleine voetjes met een kleine maat 33 komen uit zijn schoentjes. Ik zie lieve witte kindersportsokjes. Hij gaat weer achterover in de stoel zitten en zet zijn witte sokjes op het dashboard en zegt, ik heet Tim. Ik voel mijn pik opkomen en kijk nog eens onopvallend naar die dunne kinderbeentjes in het grijze broekje en die witte kindersportsokjes. Ik wil hem aanraken maar beheers me. Mijn naam is Lars, vervolg ik. Ik rij langs een lange vaart en geniet van de aanwezigheid van het kind.

Dan stop ik de auto en zeg, kijk eens wat een mooi plekje. Een mooi afgelegen hoekje aan het water en ik stap uit. Tim trekt zijn schoentjes weer aan en stapt ook uit. Hij loopt naar de waterkant en zegt, wauwww zo mooi hier. Ja he jochie, als je je zwembroek mee had kon je lekker zwemmen. Ik zie een teleurgesteld snoetje en zeg, ja dat is echt jammer maar je zou ook in je boxershortje kunnen zwemmen hoor. Niemand die je hier ziet. Het jochie kijkt om zich heen en trekt zijn joggingjasje uit en vervolgens zijn t-shirtje. Daar staat hij, met een mooi bloot en dun bovenlijfje. Zijn ribbetjes kun je tellen. Ik pak zijn kleding aan en vouw het netjes op en leg het op de achterbank van de auto. Snel kijk ik weer naar het heerlijke mannetje die op de voorstoel van de auto gaat zitten en zijn schoentjes uittrekt. Dan trekt hij zijn witte sportsokjes uit en geeft deze ook aan mij. Ik voel de kleine jongenssokjes in mijn handen en ruik er snel even aan. Hmm ik geniet van de licht ruikende kinderzweetsokjes. Echt mijn ding om aan sokjes te ruiken.

Ik heb wel eens eerder sokjes uit de kleedkamer van het zwembad meegenomen naar huis. Deze waren van een knap jochie van 10 jaar. Ik heb me thuis heerlijk ermee vermaakt. Ja met die sokjes dan. 1 zo’n sokje om me pik en me ermee aftrekken en het andere sokje onder me neus. Tijdens het ruiken aan dat kindersokje ben ik heerlijk klaargekomen in het andere kindersokje.

Ik zie dat het jochie opstaat en langzaam zijn joggingsbroekje naar beneden laat glijden. Langzaam komt er een licht grijs boxershortje te voorschijn. Waar vooral mijn ogen op richten is dat heerlijke smalle kleine jongenskontje en dan dat mooie grijze boxershortje die heerlijk ver tussen dat kindernaadje is gekropen. Het boxeertje zit er zo ver er tussen gekropen dat ik niet kan zien waar het tussen zijn billetjes stopt. Mmm dat is idee maakt me heerlijk opgewonden en voel mijn pik hard worden in mijn eigen boxershort.

Hij geeft het joggingbroekje aan mij en die vouw ik ook op en leg het bij zijn andere kleertjes.

Het jochie loopt naar de lage kade toe en spring het water in. Een grote plons is er te zien waarna hij weer boven water komt met een grote glimlach. Het is lekker water hoor, zegt het jochie. Kom je er ook in? Ik twijfel omdat ik weet dat ik dan zeer dichtbij het jongetje in de buurt kom en dat dit mijn harde pik kan verraden.

Nou vooruit, ik kom er ook wel in. Ik trek mijn trainingsbroek uit en shirt. Ik sta in mijn zwarte boxer en spring erin. Ik kom weer boven en wrijf het water uit mijn gezicht. Poeh dat is even wennen hoor. Best fris, zeg ik tegen het lachende jochie. Neeee, het is lekker water en het jochie komt mijn kant op zwemmen. Ik kan met mijn 1.77 net staan op de bodem maar het jochie met zijn 1.42 lukt dat niet. Hij komt steeds dichterbij en pakt mijn schouders beet. Wat is er jochie? Moe? Jaaa, ik kan lekker aan jou hangen. Ja dat mag jij wel lieverd. Ik leg voorzichtig mijn linkerhand op zijn onderruggetje en voel zijn zachte huidje en zijn ruggengraatje. Dan voel ik ineens zijn kleine beentje om me heen slaan. Doordat hij schuin hangt, op de linker kant van mijn heup, komen zijn voetjes uit bij mijn rechterkant van mijn heup. Ik zak iets mets mijn hand en voel het randje van zijn boxershortje. Ik merk dat de aanraking van het kinderboxertje me opgewonden maakt. Wat ik eigenlijk de hele tijd al ben. Ik doe net of ik het jochie wat hoger op me heup wil zetten en wip hem omhoog en plaats mijn hand tegelijkertijd vol onder zijn kleine smalle kontje. Hij hangt nu met zijn kinderbeentjes om me heen en heeft zijn armpjes nog steeds om mijn nek waarbij ik zijn kleine kinderkontje ondersteun met mijn hand. Ik voel de druk van zijn bilspeetje in mijn hand en verleg mijn hand iets waardoor mijn vingers een beetje bij het bilspleetje komen te liggen. Ik beweeg en draai een beetje wild door het water met het jongetje waardoor het niet zo opvalt dat ik mijn vingers een beetje krom. Ik heb mijn vingertoppen heerlijk in het kinderbilspleetje. Het idee dat ik zo dicht bij dat kinderpoepertje ben maakt me keihard. Dit heeft het jongetje niet door. Ik merk dat het jochie wat weg zakt en geef meer druk met mijn hand. Heyyy wel blijven hanger he? Hahaha ja maar ik heb geen kracht meer hoor.

Ik geef meer druk en met zijn vingers duw ik meer tussen zijn naadje waardoor ik tot de max tussen het naadje kom met mijn vingers. Alleen nog de stof van het kinderboxertje zit nu tussen mijn vingers en zijn kleine jonge 8 jarige kinderkontgaatje. Ik voel veel lust in mijn pik en knijp met mijn rechterhand even flink in mijn pik.

Oke jochie, we gaan er weer uit. Ik loop naar de kade en pak het jongetje bij zijn heupjes en help hem op de kant. Zijn rugje naar me toe en hij klimt op de kant. Als hij op de kade staat en rechtop gaat staan zie ik een heerlijk kinderkontje in een drijfnat licht grijs boxershortje. Het boxershortje is heerlijk ver tussen zijn kindernaadje gekropen. Je kunt nu gewoon heel duidelijk zien hoe zijn kinderbilletjes eruit zien. De stof plakt volledig aan en tussen zijn billetjes. Wat zou ik graag dat naadje willen volgen met mijn tong, denk ik in mezelf.

Ik klim ook de kade op en loop naar de auto. Ik heb een handdoek achterin liggen en geef deze aan het jochie.

Uhmm Lars, ik heb geen droge boxershort bij me. Ach joh, dan ga je toch lekker in je blote kontje in je joggingboekje, niemand die het ziet. Ojaa dat kan ook wel, zegt het lieverdje.

Ik ga half in de auto zitten en kijk hoe hij zich afdroogt. Dan geeft hij de handdoek aan mij en pakt de randjes van zijn natte kinderboxertje vast. Het jochie kijkt een paar keer om zich heen om niet gezien te worden. Nee, er is niemand jochie, alleen wij, stel ik hem gerust. Dan zie ik het boxershortje langzaam van zijn witte kleine kontje glijden en er komt een mooi diep kindernaadje te voorschijn. Ik zie het jochie zijn boxertje naar zijn enkeltjes duwen waardoor ik een hemels zicht krijg op een heerlijk roze strak klein kinderanusje. Zo mooi, zo jong, zo kinderlijk en zo lustgevend. Dan gaat hij weer rechtop staan waardoor het poepertje zich weer verstopt en hij draait zich om. Dan zie ik een heerlijk dun kinderbuikje gevolgd door een mooie V die naar een kaal heuveltje gaat net boven zijn kleine kale kinderpikkie. Zijn balletjes strak onder zijn piemeltje. Het pikkie hangt lief naar beneden. Ik laat me iets te hard gaan en kreun, hmmm ohhh jochie toch.

Wat is er Lars? Uhm ohh nee niets, je bent gewoon een mooi kind. Haha oke dankjewel hoor.

Dan sta ik op en droog me af. Dan pak ik twijfelachtig mijn boxer vast. Ik ben keihard door dat kontgaatje geworden dus dit is even een stap.

Ik trek mijn boxershort snel uit en mijn stijve pik springt eruit. Ik kijk naar het jochie en zie hem met grote oogjes kijken naar mijn pik. Ik zeg niets en wacht af.

Wowww die is vet groot die van jou, zegt het jongetje. Ja, groot he lieverd, ik pak mijn pik in mijn hand en trek twee keer om mijn lusten weg te knijpen maar het maakt het alleen maar erger.

Ik heb nog een kleine hoor. Ik zie het jochie naar zijn eigen slurfje kijken. Ja maar je hebt een heerlijk kinderpiemeltje hoor Tim en zie hem blij en lief opkijken naar me.

Toe, trek je kleertjes aan jochie. Hij pakt zijn joggingbroekje en trek zijn broekje aan, gevolgd door zijn kindersokjes en shirtje. Ik trek ook mijn trainingsbroek en shirt aan en we stappen in de auto.

Ik rij weg en vraag waar hij heen wilt. Het jochie vraagt me dan opeens waar ik woon. Wil je dat zien dan? Jaaa cool, zegt het schatje. Nou oke, dan rij ik even langs mijn huis.

Daar aangekomen rij ik de parkeerplaats van mijn woning op. Kijk hier woon ik.

Woww gaaf hier, mag ik binnen kijken?

Haha natuurlijk, kom maar mee. We stappen uit de auto en lopen maar binnen. Het jochie kijkt rond. Ik kijk weer eens naar dat heerlijke smalle heuploze lijfje. Dat kontje wat heerlijk aftekent in zijn joggingsbroekje en dan te weten dat hij een bloot kontje in zijn joggingbroekje heeft. Ik ga op de bank zitten en kijk hoe het jongetje rond kijkt.

Ik bedenk me dan snel, als ik nu iets met het jochie wil, dan moet het nu. Hey Tim, kom eens bij me. Tim komt naar me toe en staat voor me. Ja?

Ik zit op de bank en open mijn benen en pak de taille van het jongetje beet en trek hem naar me toe zodat hij tussen mijn benen in staat. Ik aai over het kontje, wat heerlijk zacht aanvoelt. Ik kijk hem dan recht in zijn lieve kindersnoetje aan. Ik vind je zo mooi en wil met je knuffelen en vrijen. Het jochie begint te lachen en vouwt zijn armpjes om me nek en geeft me een knuffel. Zijn wangetje tegen de mijne. Met mijn handen kneed ik zijn billetjes door het broekje heen. Dan beweeg ik mijn gezicht van het jochie af en kijk hem aan. Het jochie kijkt mij ook aan en begint te lachen. Ik kijk naar het kleine mondje, zo’n een heerlijk klein bekkie met mooie kleine lipjes. Dan zet ik mijn mond op die van het jongetje en geef hem een heerlijke lange kus. Door mijn lippen heen glij ik met mijn tong over zijn lipjes en lik het kindermondje. Ik probeer zijn mondje te openen wat aardig lukt. Dan glibber ik met mijn tong zijn mondje in en lik over zijn natte kindertongetje. Ik merk dat hij zijn tongetje beweegt en begin dat bewegende tongetje te likken aan alle kanten. Heerlijk om met een jochie van 8 jaar te tongen.

Dan stop ik en zeg tegen het jochie, draai je eens om lieverd. Ik laat me van de bank glijden en ga op de grond zitten, achter het jongetje. Het jochie draait zich om en zijn kleine kinderreetje zie ik nu ter hoogte van mijn gezicht. Zijn heerlijke joggingsbroekje zit mooi tussen zijn naadje. Dan kus ik zijn linker billetje, zo op zijn joggingsbroekje. Daarna kus ik zijn rechter billetje en lik met mijn tong over het mooie ronde billetje. Ik laat mijn tong over het joggingbroekje glijden in de richting van zijn naadje. Daar aangekomen lik ik door zijn kindernaadje heen. Doordat ik zo kwijl van dat kleine kontje word zijn joggingsbroekje een beetje nattig maar lik door en glibber met mijn tong door zijn naadje. Ik volg met mijn tong hoe diep zijn broekje tussen zijn billetjes zit maar het lijkt erop alsof zijn broekje tegen zijn kontgaatje aan zit. Op dat punt blijf ik zijn joggingsbroekje lekker tongen. Ik hoor het jongetje opeens een zacht kreuntje geven wat klinkt als, ahhh mmm. Ik stop met likken en vraag, vind je dat fijn schatje? Ik hoor hem fluisterend zeggen, ja Lars. Hmm het is nog lekkerder als ik dat doe en dat jij je joggingsbroekje uit hebt hoor. Wil je dat? Ik hoor hem zeggen dat dat goed is.

Ik zet mijn vingers achter de elastiek van zijn broekje en trek heel langzaam zijn joggingsbroekje naar beneden. Langzaam komt er een wit klein kinderkontje tevoorschijn. Ik hou me niet meer in en druk mijn tong tussen zijn lekkere kleine gesloten billetjes. Ik glibber met mijn tong door het jongensnaadje opzoek naar zijn kleine kinderkutje. Ik kwijl zijn hele naadje nat. Dan voel ik met mijn tong het kleine poepertje en lik heerlijk lang en uitgebreid het kinderanusje. Het jongetje kreunt heerlijk, terwijl ik het kinderkontje lik, glij ik met mijn handen naar de voorkant van zijn lijfje. Ik glij met mijn handen over zijn heerlijke dunne platte jochiesborstkastje en voel zijn ribbetjes. Ik glij naar beneden over het dunne kinderbuikje en streel wat lager. Dan kom ik bij die mooie V en volg deze met mijn vingers. Dit kietelt een beetje voor het kleine mannetje want hij beweegt zijn kleine kontje lekker tegen mijn gezicht terwijl ik nog steeds over het 9 jarige kinderpoepertje lik. Dan kom ik bij een heerlijk klein kinderpikkie die tot mijn verbazing lekker hard is geworden en recht vooruit staat. Met twee vingers trek ik aan het piemeltje. Ik stop met het likken van zijn kinderreetje en draai het jongetje weer om. Ik zie een heerlijk kaal kinderpikkie en kijk het jongetje aan. Ik zie dat hij loom uit zijn oogjes kijkt. Volgens mij ben je lekker geil he jochie. Dit voelt heel lekker Lars. Oke, goedzo Tim. Geniet maar lekker jochie. Ik kijk weer naar zijn pikkie en neem snel dat heerlijk kinderdingetje in mijn mond. Ik zuig op het harde piemeltje en hoor Tim heerlijk kreunen. Met mijn handen op zijn kontje beweeg ik Tim heen en weer. Dan zoek ik zijn kleine kontgaatje op met mijn middelvinger en geef wat druk op het poepertje. Ik merk dat het kontgaatje vrij soepeltjes is geworden door het lange tongen van zijn anusje. Ik glij mijn vinger verder in zijn 9 jarige kontgaatje en zuig harde op zijn pikkie. Dan hoor ik hem harder kreunen en voel het kinderlijfje trillen. Gaat hij gewoon klaarkomen? Ik zuig wild door en vinger het heerlijke kinderpoepertje. Dan voel ik twee handjes op mijn hoofd en hoor hem harder kreunen. Ik voel ook dat hij zijn kleine kinderbilletjes om mijn vinger klemt en dan voel ik opeens wat waterig vloeistof over mijn tong glijden. Het is meer als voorvocht. Mmm het jongetje is heerlijk klaargekomen in mijn mond. Het buikje gaat snel op en neer van de snelle ademhaling. Ik laat het jochie bijkomen die op de bank ploft in zijn blote lijfje met alleen nog die kleine witte sportsokjes aan. Lekker he kleine, vraag ik hem. Hij kan alleen nog maar ja knikken met zijn tongetje uit zijn mondje en een lieve glimlach. Hmm ik wil ook wel jochie, ik sta op trek mijn trainingsbroek en shirt uit. Ik sta bloot voor het jochie die direct naar mijn pik kijkt. Ik ga weer op de bank zitten en kijk naar het jochie die onderuit gezakt op de bank ligt. Ik til zijn beentjes op en leg ze over mijn schoot. Ik plaats zijn voetjes tegen mijn harde pik. Mijn stijve pik nu heerlijk rechtop tussen zijn gesokte voetjes. Ik pak zijn voetjes vast en trek mijn pik nu met zijn kindersokjes af. Ik neuk heerlijk die kleine witte sportsokjes en kijk naar het blote kinderlijfje. Dan laat ik zijn rechter voetje liggen en trek zijn linker voetje omhoog. Ik ruik heerlijk aan zijn kindersokje en ruk mijn pik af. De geur van zijn licht ruikende kinderzweetsokje en de lust in mijn pik maakt me zooo geil.

Het jochie is inmiddels weer bijgekomen en zit rechtop naast me. Ik pak zijn handje en leg die op mijn pik. Toe maar jochie.

Zonder aanwijzingen te geven pakt het jochie me keiharde pik vast en rukt hem langzaam op en neer. Mmm wat een heerlijk gevoel dat kleine kindervuistje op en neer om mijn gigantische harden pedopik. Ik maak neukbewegingen en neuk dat kinderhandje. Ik leg dan mijn hand achter op het hoofdje van het jochie en duw zijn gezichtje richting mijn pik. Mmm neem hem eens in je bekkie kleine. Hij opent zijn mondje en neemt me pik in het mondje. Mmm en nu sabbelen en zuigen lieverd. Hij smakt en sabbelt op mijn pik. Ik zie heerlijk kinderkwijl uit het bekkie lopen wat over mijn pik naar mijn ballen loopt.

Mmm jochie, kom eens boven me op de bank staan. Het jochie staat op en gaat voor me staan. Het pikkie weer als een hard staafje en wijst naar mijn mond. Ik zuig er weer even aan en zeg dan, mmm hurk maar eens lekker. Het jochie zakt door zijn knietjes en hurkt boven mijn schoot. Ik hou mijn harde pedopik vast en wijs mijn pik naar zijn kinderkontje. Als hij ver genoeg op zijn hurkjes zit laat ik mijn eikel heen en weer glijden door het kinderbilspleetje. Bij zijn poepertje glij ik extra lang heen en weer. Ik zet mijn eikel tegen het kontgaatje en geef wat druk. Hmm jongetje, wat ben je strak zeg. Zag maar iets meer. Als ik dat gezegd heb merk ik dat het jongetje nog meer door zijn knietjes zakt waarna mijn eigen opeens vlot in het anusje schiet. Ik hoor een luidde kreun van get jongetje, auwwww. Het kontgaatje slokt mijn eikel in een hap op. Ohhh mmm ik zit gewoon in een kinderkontje. Ik begin heel voorzichtig neukbewegingen te maken en het jochie begint meer te kreunen. Het is duidelijk dat hij aan het genieten is. Ik beweeg in en uit en zie dat kleine kontje heerlijk over mijn pik glijden. Zijn pikkie deinst op en neer. Dan sta ik op met het jongetje nog op mijn harde pik, ik leg hem op zijn rugje en neuk het kleine kinderlijke kontje harde. Ik duw zijn beentjes omhoog, voetjes tegen elkaar, waardoor zijn billetjes lekker strak en smal, klemmend, om me pik knellen. Zijn voetjes duw ik in mijn gezicht. Ik ruik weer heerlijk aan zijn kindersokjes en voel mijn sperma komen. Ik kijk naar zijn witte gedragen sokjes en ruik er weer aan mmm dan spuit ik al mijn sperma in zijn heerlijke poepgaatje mmm dit was heerlijk.

Ik maak zijn kontje schoon met een doekje en vraag hem of hij ook eens wilt neuken. Hij begint te lachen en zegt, ja is goed. Nou kom op kleine, neem mij maar eens lekker. Ik ga op mijn rug liggen en doe mijn benen wijd. Ik stuur het jongetje tussen mijn benen en pak zijn harde kale piemeltje vast. Ik glij met het kleine pikkie tussen mijn billen door mmm mijn pik word er weer keihard van. Dan zet ik het kleine eikeltje tegen mijn anus en zeg, toe maar jongetje, duw je pikkie maar in me. En jochie begint te duwen en uiteindelijk voel ik het harde kleine kinderpiemeltje in mijn gaatje glijden. Het is alsof er een pink in mijn gaatje glijd en hij begint zijn heupjes te bewegen. Ik sluit mijn ogen en geniet van het gevoel en het feit dat een kind mij neukt. Dan plots voel ik zijn kleine kinderhandje om mijn pik. Uit zich zelf begint hij aan mijn pik te trekken. Mmm ohh jongetje wat doe je dat allemaal heerlijk. Na een paar minuten merk ik dat het jongetje sneller begint te stoten en hoor hem weer kreunen. Ik kijk hem aan, toe maar jochie, kom maar klaar. Ook mijn pik staat weer op springen. Het kinderhandje glijd over mijn pik en dan kom ik weer klaar. Mijn sperma schiet eruit en komt deels over het kleine handje. Mijn zaad op zijn vingertjes. Ik hoor het jongetje opeens kreunen als een volwassene waarna hij stopt met bewegen in mijn kont. Hij is zojuist klaar gekomen in me mmm heerlijk kind van me, zeg ik tegen hem en kijk hem verliefd aan. Dan laat ik hem zijn kleertjes weer aantrekken. Als ik naar de auto loop om hem terug te brengen en hij voor me loopt, kijk ik nog eens naar dat smalle kontje en bedenk me dat ik zojuist dat heerlijke naadje heb volgespoten met sperma mmm.

Wat vond je van dit verhaal?

Laat een beoordeling achter!

Gemiddelde beoordeling 4.5 / 5. Aantal stemmen: 22

Nog geen beoordeling. Geef als eerste een waardering!

Jammer dat je dit een slecht verhaal vond!

Help ons verbeteren!

Wat vond je er slecht aan?