Het Buurmeisje – deel 1

3.2
(19)

Door: New Storywriter

Dit is het vervolg op mijn vorige verhaal Kennismaken, het gaat om een totaal onverwachtse wending in de avontuurtjes die ik met de nieuwe buurvrouw heb.

De eerste kennismaking met me nieuwe alleenstaande buurvrouw Esmee was het begin van affaire die steeds verder die telkens weer een stapje verder ging.

Ze woonde inmiddels al een maandje naast ons en ondertussen had mijn vriendin Esmee ook leren kennen. Ook hebben wij Esmee haar dochter Destany (14) leren kennen. Je kunt echt zien dat Destany de dochter van Esmee is. Net als haar moeder heeft ze een prachtig slank lichaam, strak kontje, lang blond haar, blauwe ogen en een schattig lief gezichtje. Het enige verschil is dat haar tietjes wat kleiner zijn.

Ik ging inmiddels een aantal keren per week bij Esmee op de koffie, ondertussen ging het er behoorlijk heftig aan toe. Wat er op die dag gebeurde was ongelooflijk. Ik belde aan en Esmee maakte, zoals inmiddels wel vaker, open in een ontzettend geil kinky outfit. Doordat ik inmiddels ook wist dat Esmee het geil vindt om gedomineerd te worden stapte ik meteen naar binnen. Ik zei niets en greep haar meteen aan haar haren vast en trok haar mee naar binnen. Ik legde haar met haar rug op de bank en plaatste haar met haar hoofd achterover de bankleuning. Haar hele lichaamstaal gaf aan dat ze er van genoot om zo te worden aangepakt. Ik had een trainingsbroek aan zonder boxershort eronder en trok die uit. we begrepen elkaar inmiddels zonder ook maar iets te zeggen. Ze opende gewillig haar mondje, ik duwde meteen diep haar keeltje in en begon haar keeltje goed diep te neuken. Het kwijl druipend uit haar mondhoeken, ze kokhalsde en de mascara liep door de tranen uit in haar gezicht.

Esmee had eerder al een muziekje opgezet om het gekreun te camoufleren maar dit keer heeft ons dat belemmerd om te horen dat de achterdeur open was gegaan. Plotseling horen we

“Oh my god!! Mam?? Bryan?? Wat doen jullie nou??”

Esmee en ik schrokken op en daar stond Destany, in een korte hotpants en strak topje aan, op 3 meter afstand met een blik van ongeloog naar ons te kijken. Ik haal me pik uit Esmee haar keeltje en trek vlug me broek omhoog en Esmee ging rechtop zitten. Ik dacht op dat moment alleen maar kut, straks verteld Destany het aan mijn vriendin.

“uuhhmm, zeg alsjeblieft niets tegen me vriendin” zei ik

Esmee daarentegen wekte niet bepaald de indruk dat ze zich ergens zorgde over maakte. Integendeel, die keek Destany aan en ze beide begonnen ze ineens te lachen. Ik begreep er niets van.

“Ik denk niet dat Destany iets zal zeggen Bryan” zei Esmee en ze stak haar uit Destany

“kom eens hier meid” Destany nam de hand aan ze ging langs Esmee zitten.

“Ga zitten Bryan” zegt Esmee en ze kijkt Destany aan

“Vertel Bryan eens wat je mij verteld hebt schat” zegt ze tegen Destany met een knipoog

Ik ging zitten, door de schrik en situatie voelde ik me wat ongemakkelijk maar werd al wat rustiger en begin me af te vragen waar ze het over hadden. Destany was beetje verlegen maar Esmee ondersteunde haar en spoorde haar aan eerlijk te vertellen wat ze eerder aan haar moeder had opgebiecht.

“Nou, ik wist al dat jullie het met elkaar doen. Ik had laatst uitval op school en toen was ik eerder thuis. Toen heb ik jullie gezien en heb stiekem gekeken” vertelde ze blozend met een zacht verlegen stemmetje.

“Serieus?” vroeg ik verbaasd. Ze knikte ja en Esmee giechelde.

“Ja Bryan maar ze heeft me ook verteld dat ze het geil vond om te zien” zei Esmee.

Mijn gevoel sloeg meteen om in geilheid, het idee dat zo’n mooi jong meisje keek toen ik haar moeder nam en daar geil van werd vond ik wel heel erg opwindend en kreeg meteen weer een harde in me broek die duidelijk zichtbaar was. Het was wel duidelijk dat ze dat beide in de gaten hadden want ik zag hun ogen staren naar me bobbel. Er viel een stilte die doorbroken werd door Esmee.

“Destany” zegt ze met een ontdeugende blik “doe anders gewoon met ons mee.” en zegt streelt Destany over haar been.

Destany werd weer rood en haar lichaamstaal verklapte dat ze dat wel wilde. Esmee keek me aan, knipoogde naar me en gebaarde naar me dat ik erbij moest komen. Ik stond op en zodra ik bij hun stond trok Esmee me broek omlaag en stond ik met een keiharde paal voor hun. Ik deed zelf niets op dat moment terwijl ik het liefst weer terug had willen gaan naar die dominantie van eerder.

“Schat, ik wil dat je nu eerlijk bent. Wil je hetzelfde wat je hebt gezien?” Esmee keek snel even richting naar mij en knipoogde.

“uuhhmmm” reageerde Destany blozend “ja mam”

Op dat moment greep Esmee haar vast en duwde haar voor me op haar knieën. Ze pakt haar hoofd vast en duwt die meteen over me pik. Omg, wat een gevoel.

“Hier neem over en pak haar maar aan Bryan” zei esmee.

Dat liet ik me geen 2x zeggen, zeker nadat ik merkte hoe Destany erin meeging dus ik pakte haar hoofd vast en begon haar goed in haar keeltje te neuken. Esmee keek dat even aan en ging toen weer zo liggen als voorheen. Ik zag dat ze verder wilde gaan waar we gebleven waren. Ik haalde me pik uit Destany haar keeltje, tilde haar omhoog en zei dat ze uit moest kleden. Ik ging Esmee weer in haar keeltje neuken en Destany deed braaf wat ik zei. Wat een lekker ding zeg. Terwijl ik moeders keeltje neukte stond ze daar naakt te kijken wachtend wat te doen. Ik greep Esmee haar benen en trok ze gespreid naar me toe.

“Nu lik je dat kutje van die slet van een moeder Des.”

Ze gehoorzaamde en begon Esmee d’r kutje te likken. Esmee werd er zo geil van dat ze plotseling klaar kwam en recht in Destany haar gezicht squirtte. Ik haalde me pik uit Esmee haar mond, paktte haar aan d’r haren vast en zei dat ze het gezicht van haar kleine sletje moest schoon likken. Ze deed dat gretig en ondertussen voelde ik aan Destany’s kutje. Damn wat is dat kutje nat. Ik moest haar gewoon hebben dus ik pakte haar vast en zette haar doggy voor me. Esmee keek me met ontzettend geile ogen aan.

“Ja Bryan, neuk haar zoals je mij neukt”

Zo gezegd zo gedaan en ik ramde me pik met één harde stoot diep in haar. Ze gaf een gilletje en trok even samen. Ik hield hem er even in.

“Lekker hè schat” zei Esmee

“Ja mam, veel groter dan me vriendje” en ze begon zelf te bewegen.

Esmee moedigde me aan om me niet in te houden. Ik greep de heupen van dat kleine sletje vast en trok haar bij iedere stoot naar me toe. Ik begon steeds harder en sneller te stoten en oh wat was ze strak. Toen kwamen we plotseling tegelijk klaar. Terwijl ik me pik diep in haar hield en pulserend me zaad in haar spoot kronkelde en schokte ze op me pik.

Wat vond je van dit verhaal?

Laat een beoordeling achter!

Gemiddelde beoordeling 3.2 / 5. Aantal stemmen: 19

Nog geen beoordeling. Geef als eerste een waardering!

Jammer dat je dit een slecht verhaal vond!

Help ons verbeteren!

Wat vond je er slecht aan?

Eén gedachte over “Het Buurmeisje – deel 1”

  1. ik ben niet vies van een beetje Dominantie, maar dit gaat wel heel erg snel van 0 naar hard.

Reacties zijn gesloten.