Kennismaken

4.1
(14)

Door: New Storywriter

Het huis naast ons stond een tijdje leeg en werd opgeknapt door de woningbouw nadat ze eindelijk die vervelende “tokkie” in het kwadraat familie eruit hadden gezet, me vriendin en ik hoopten dat we dit keer leuke buren zouden krijgen.

De renovatie was klaar en een aantal dagen later stond de verhuiswagen voor de deur. Het ging allemaal heel snel en we hadden gezien dat het een alleenstaande moeder is.

Een dag later ben ik alleen thuis en ben in de tuin bezig als ik plotseling een stem hoor aan de andere kant van de schutting.

“hallo buurman, heeft u zin in een kopje koffie? Ik heb hem net klaar. Als u wilt kunt u even langskomen, dan kunnen we elkaar meteen even voorstellen”

“dat klinkt goed, wilde sowieso even pauzeren. Ik kom er zo aan”

Ik maakte even snel af waar ik mee bezig was en ging naar de buurvrouw. Ik belde aan en ze maakt open. Ik had haar eerder niet goed gezien dus ik was totaal verrast van wat ik zag. Het was een prachtig mooie slanke vrouw, naar schatting zal ze ongeveer 1m65 groot zijn, ongeveer 50kg wegen en denk een mooie volle B cup. Een mooi koppie, lange blonde haren, blauwe ogen en haar kleding maakte het af. Ze had een strak kort zomerjurkje aan waar haar figuur goed in te zien was.

“Hallo buurman, ik ben Esmee. Kom erin, de koffie staat klaar”

“Hoi Esmee, ik ben Bryan. Bedankt voor de uitnodiging.”

Ze loopt voor me uit en wiebelt met haar kontje. Wat een prachtig lichaam en strak kontje denk ik bij mezelf. Ze zag er werkelijk sexy en uitdagend uit. Ik ga aan tafel zitten en ze komt naast me staan om koffie in te schenken en buigt zich daarbij lichtelijk voor over waardoor ik de rondingen van haar borsten kan zien en me opvalt dat ze geen bh aan heeft. Ondertussen begint ze te vertellen dat ze gescheiden is en samen met haar dochter vertrokken is. Nadat we wat gepraat hebben vraagt ze of ik haar zou kunnen helpen met het opbouwen van de klerenkast die ze bij de Ikea had gekocht want het lukte haar niet. Dat doe ik uiteraard graag. We gaan naar boven naar de slaapkamer en daar ligt alles al klaar. Terwijl we de kast in elkaar zetten is het overduidelijk dat ze zich graag laat zien en wel van een beetje uitdagen houdt. Telkens als ze iets pakt buigt ze zichtbaar opezettelijk voorover met gestrekte benen met haar kontje naar achteren. Toen ik op me rug lag om van onderuit een plank te bevestigen komt ze recht boven me staan.

“ik hou de plank wel even voor je vast” zegt ze.

Iets wat totaal niet nodig was maar uiteindelijk werd het wel duidelijk waarom. Ze zette haar benen aan weerszijden van me hoofd waardoor ik zo onder haar jurkje kon kijken en door wat ik toen zag kreeg ik spontaan een harde pik in me broek. Ze had geen slipje aan en ik keek recht tegen een heerlijk kaal geschoren kutje wat duidelijk beetje vochtig was maar ik zag nog meer. Ik zag dat ze zelfs in buttplug in haar kontje had. Ik was zo verbaasd dat de schroevendraaier uit me hand viel. Ze begon te lachen.

“uhm Esmee? Ik denk dat het niet zo’n goed idee is dat je zo boven me komt staan” zeg ik

“Hoezo Bryan? Kun je er niet tegen?” giechelt ze terwijl ze haar benen wat verder spreidt.

“Nou om eerlijk te zijn, ik kan er wel tegen maar weet niet of het handig is zoals je nu staat”

Ze giechelt en gaat met 1 hand onder haar jurkje tussen haar benen en spreidt met 2 vingers haar schaamlippen

“Hoezo? Alsof je dat nooit eerder hebt gezien.”

“Esmee wat doe je? Doe dat niet want…”

ze onderbreekt me “want wat? Vindt je het niet lekker om te zien?” en ze stopt een vinger in haar kutje.

“Nou, dat is nou juist probleem. Het is veel te lekker en om eerlijk te zijn maak je me geil”

Ze legt de plank aan de kant “dat was ik al toen ik je zonder shirt in de tuin zag werken Bryan. Ik zie die bobbel wel in je broek.”

wat ze toen deed sloeg alles. Ze zakt omlaag zodat haar kutje op 10 cm van me gezicht en grijpt de naar boddel in me broek.

“volgens mij heb je daar wel iets lekkers.”

“Esmee, dit kan ik niet maken. Ik heb een vriendin.” zeg ik terwijl ik naar dat heerlijke kutje kijk, die buttplug zie zitten en me pik nu echt keihard wordt doordat ze hem masseert

“ach joh, ze hoeft er niets van te weten. Zie het als bedankje voor je hulp”

op dat moment haalt ze me pik uit me broek en zakt omlaag met haar kutje in me gezicht

“lik me nou maar gewoon”

Haar kutje rook heerlijk en was lekker nat en met me pik uit me broek met haar hand eromheen die pulserend erin kneep en op en neer begon te bewegen was teveel voor me om nog te kunnen weerstaan. Ik haalde me tong tussen haar schaamlippen door. Oh wat smaakt dit kutje lekker. Ik begon steeds beter te likken. Met beide handen pakte ik haar kontje vast en masseerde haar billen. Wat een lekker ding zeg.

“ja zo ja, wat lik je lekker zeg” zei ze met een geile licht kreunende stem.

Terwijl ik steeds intenser begon te likken trok ze ineens haar jurkje uit, vervolgens mijn broek. Ik dacht helemaal niet meer aan mijn vriendin. Ik dacht nog maar één ding, ik wilde haar. Toen me broek uit was boog ze voorover

“Je hebt echt een lekkere grote pik zeg.”

Ze had net uitgesproken en ik voel haar lippen over me eikel glijden. Ze zoog aan me eikel en ging langzaam omlaag. Ze zoog me pik haar mond in. Ze nam hem langzaam dieper en dieper. Oh wat geil, ondertussen bleef ik likken haar kutje werd alsmaar natter en natter. Uiteindelijk had ze me pik (20,5cm) helemaal tot aan me ballen in haar keeltje en toen ging ze met haar hoofd op en neer. Jezus wat pijpt zij lekker.

Na enkele minuten zo bezig te zijn geweest hield ik het niet meer uit, was zo geil, wilde meer en de dominante kant van me kwam eruit. Aangezien ze niet zo zwaar is tilde ik haar van me af, ik stond op en tilde haar op.

“Nu ga je er ook aan geloven ook Esmee”

zei ik streng en ik gooide haar op het bed. Ze ging meteen goed liggen, pakte haar knieholtes vast en trok haar benen gespreid naar achteren.

“kom dan, neuk me Bryan.” zei ze.

Lenig is ze ook nog dacht ik. Ik ging het bed op, nam positie

“wat wil je sletje?”

zei ik. Ze kijkt me recht in me ogen aan met geile oogjes

“Ik wil dat je me helemaal kapot neukt”

Op dat moment ramde ik me pik keihard helemaal dat zeiknatte kutje in.

“oohhh fuck” kermde ze “hij is zo groot”

Ik greep d’r heupen vast en trok haar bij iedere stoot naar me toe. Ik stootte met lange halen hard en diep in haar en voerde het tempo steeds meer op. Haar kutje was wat strakker doordat die buttplug nog steeds in haar kontje zat.

“oooh ja Bryan, neuk me harder.” kreunde ze.

Inmiddels neukte ik haar keihard. Ze begon te kronkelen en kreunde goed toen ze plotseling begon te schokken en trillen en spuitend over me pik klaar kwam. Ik merkte dat ik ook niet meer lang nodig had en besefte me ineens dat ik niet eens weet of ze wel de pil slikt. Stel je voor zeg.
Dus terwijl ze schokte haalde ik hem eruit. Greep haar vast en draaide haar om

“ik wil je kontje geile slet”

Ze ging meteen goed op haar knieeën en stak haar kontje de lucht in. Ze greep met beide handen achteren, trok de buttplug eruit en spreidde haar billen.

“ohja neuk me kontje” zei ze al smekend.

Ik liet er geen gras over groeien en ramde me pik meteen hard en diep in haar kontje. Ik begon meteen hard te neuken. Bij iedere stoot bewoog ze zich richting mij zodat ie goed diep erin ging. Ik greep haar haren vast en trok eraan. Toen trok ik haar stevig naar me toe en met me pik diep in haar kontje kwam ik hevig klaar. Hierdoor kwam zij wederom schokkend en spuitend klaar.

Nadat we klaar waren lagen we langs elkaar op bed en keken elkaar lachend aan.

Ik keek op de klok en zag dat me vriendin bijna thuis zou komen.

“Oh ik moet nu eigenlijk wel gaan Esmee, maar nu is je kast nog niet klaar hè” zei ik.

Ze lachte “nou die plankjes kan ik zelf ook wel” en knipoogde.

We kleedden ons aan en liepen naar beneden. Terwijl we naar de deur liepen bedankte ik haar voor de koffie.

“geen probleem hoor, die staat altijd voor je klaar” zegt ze “ohja voordat ik het vergeet”.

Ik draai me om en keek haar aan “wat is er?”

“heb je morgen nog even tijd? Me dochter haar klerenkast moet ook nog in elkaar worden gezet” en ze knipoogt.

Ik kijk haar aan

“als jij zorgt dat de koffie klaar staat om 10u zie ik je dan” en ik ging naar huis.

Uiteindelijk ga ik er nu zo’n 3 tot 4 keer per week op de koffie

Wat vond je van dit verhaal?

Laat een beoordeling achter!

Gemiddelde beoordeling 4.1 / 5. Aantal stemmen: 14

Nog geen beoordeling. Geef als eerste een waardering!

Jammer dat je dit een slecht verhaal vond!

Help ons verbeteren!

Wat vond je er slecht aan?

3 gedachten aan “Kennismaken”

  1. Gaaf verhaal! Slechts één ding stoort enorm. Het is niet “me pik”, of “me buurvrouw”. Het is “mijn” of “m’n “. Dit leidt af en dat is superjammer, want verder is het spannend, opwindend en prima geschreven!

  2. Waarom noem je de buurvrouw meteen sletje, en waarom toch weer een pik van 21 cm. Nergens voor nodig.

Reacties zijn gesloten.