Kinderfiets, deel 5: Belofte aan Ruthie

4.5
(11)

Hoofdstuk 1

Na de San Pedro bijeenkomst had Gerda Fred en Melissa naar huis gebracht, het was immers zondagmiddag en Melissa moest de volgende ochtend weer naar school. Tegen de tijd dat ze thuis aankwamen sliepen Melissa en Naomi al achter in de auto.

Onderweg hadden Fred en Gerda wat toekomstplannen besproken. Gerda wilde graag dat Fred en Melissa bij haar en Naomi in de stad kwamen wonen maar Fred wilde eerst nog wat tijd met Melissa samen besteden. Thuis aangekomen had Fred de slapende Melissa in zijn armen genomen, naar zijn bed gedragen en haar daar te slapen gelegen. Fred besloot meteen zijn vriend te bellen om voor Ruth haar bezoek aan de kennel te regelen.

“Met Arnold ” klonk het aan de andere kant van de lijn ” Hi Arnold, hier Fred, alles goed ” Na wat herinneringen aan Thailand opgehaald te hebben vertelde Fred aan zijn vriend wat er de laatste weken gebeurt was: “Wow, de “sociedad de San Pedro”, ik heb daar wel geruchten over gehoord, maar die bestaan dus echt??”

” Ik zal zorgen dat je er ook bij kan komen” beloofde Fred zijn pedo-maatje, “maar nu even wat anders, jij hebt nog steeds die kennel?” “Natuurlijk, daar leef ik van “, “Welll, dan heb ik een leuk aanbod voor je, er is bij de sociedad een leuk meisje, Ruth, die geilt verschrikkelijk op honden, en ze zou graag wat voor jou terug doen als ze dan met je honden mag “spelen”. Het was even stil aan de andere kant, Fred had altijd vermoed dat de kennel op meer manieren geld voor Arnold opbracht dan alleen maar de zorg voor honden.”Hoe oud is dat meisje?”, “Rond de tien, elf jaar oud” antwoordde Fred “Ik heb wat honden die ” speciaal getraind zijn ” vervolgde Arnold, “een leuke bijverdienste, maar ik vraag me af of een Duitse herder niet wat te groot voor haar zal zijn”. Fred vertelde Arnold dat hij niet dacht dat het een probleem zou zijn ” Dit meisje kan een volwassen man hebben, ik heb haar zelf geneukt!!” Fred hoorde Arnold diep ademhalen “te gek, man ; ik heb sinds Thailand al droog gestaan, als ik haar ook mag neuken mag zij wat mij betreft de hele dag met mijn honden spelen” Fred maakte een afspraak voor het volgende weekend “Goed als ik mijn pleegdochtertje ook meeneem? en misschien nog een vriendin met haar dochtertje”?? Arnold vond alles goed, en tevreden hing Fred zijn telefoon op.


Hoofdstuk 2

Met genoegen keek Fred naar de slapende Melissa op zijn bed, de laatste weken waren als een soort natte droom geweest waaruit hij absoluut niet wilde ontwaken. Hij besloot voor het slapen nog even van het kinderlichaampje te genieten, langzaam, om Melissa niet wakker te maken, duwde hij haar jurkje naar boven, ze had een allerliefst onderbroekje aan met kleine witte schaapjes erop, Fred was verbaasd dat ze dat in alle seksuele drukte niet was kwijtgeraakt. Fred trok het onderbroekje naar beneden en genoot van het uitzicht; het kleine kutje stond een stukje open en glinsterde Fred tegemoet. Zonder Melissa wakker te maken verwijderde Fred het onderbroekje helemaal, hij hield het kruisje nog even onder zijn neus en genoot net volle teugen van de geur van Melissa’s kinderkutje wat in de stof gedrongen was. Daarnaast zat nog een hard plekje van de sperma die nog uit Melissa’s kontje was komen druppelen.

Fred duwde Melissa’s beentjes nog wat verder uit elkaar en ging ertussenin liggen, zijn gezicht op slechts enkele centimeters van het speelsneetje af. Het kleine kutje lachte hem tegemoet, een donkerroze bloemetje, omringt door bijna donkerbruin vel met een bijna paars randje. Fred trok het zachtjes nog een stukje verder open en keek recht Melissa’s neukgaatje binnen. Met zijn tong ging hij langs het randje omhoog naar het pareltje bovenaan, toen Fred daar overheen ging kreunde Melissa zachtjes in haar slaap. Met het puntje van zijn tong speelde Fred over het klitje en over de plooitjes rond en in Melissa’s kutje, zachtjes begon hij met zijn vinger over haar anusroosje te spelen, Met een kreun van genoegen begon Melissa zich uit te rekken. Gebruik makend van de halve slaapstaat waarin zijn “dochtertje” zich bevond drukte Fred, haast zonder weerstand, zijn vinger het hongerige kinderkontje binnen. ” MMM, papaaaa Fred ” kreunde het meisje “zo wor ik lekkur wakker” Fred duwde resoluut zijn vinger diep het kontje binnen, binnenin was het nog een beetje glad, waarschijnlijk nog wat van het sperma dat Ruben eerder die dag had binnen gespoten. Met een blijde zucht van genot verwelkomde Melissa de indringer. Om Melissa nog meer te plezieren begon Fred zijn vinger naar binnen en buiten te pompen ondertussen met zijn tong snel langs het genotpareltje spelend. “Papa Fred” klonk het stemmetje van Melissa, haast smekend “ga je zo ook nog je piemel in mijn kontje steken?”

” Ik heb nog een beter idee schatje,zal ik deze keer mijn piemel in je kutje steken?”. Melissa kwam haast recht van het bed af ” JAAAA” riep ze blij, het feit dat Naomi wel al door Fred in allebei haar gaatjes geneukt was, maar zij nog niet, had haar eigenlijk wat jaloers gemaakt. Fred lachte om al dat enthousiasme. ” weet je zeker dat je kutje wel groot genoeg is voor mijn piemel?” plaagde hij.. ” Tuurlijk gekkie” reageerde Melissa verontwaardigt: ” Nomi is veelst kleiner als ik en jouw piemel paste toch ook in HAAR kutje!!!” “Laat mij dan maar eens zien hoe grote dingen er in dat kleine kutje van jou passen”. Melissa holde de slaapkamer uit en Fred hoorde haar in de gang iets leeggooien. Hijgend kwam het meisje in de slaapkamer binnen, in iedere hand één van de vibrators die Gerda haar gegeven had. Met een plof liet ze zich voor Fred op het bed vallen, nam de grootste van de twee vibrators en probeerde die subiet haar kutje binnen te duwen.

“Ho,Ho, rustig aan schatje, zo doe je jezelf pijn” waarschuwde Fred, “Zelfs Gerda kan dat niet zo doen… ” Fred had nooit gedacht dat hij ooit een klein meisje zou moeten leren hoe een vibrator te gebruiken en zijn pik stond hard overeind van de geilheid van deze ervaring. “kijk schatje, eerst zet je m aan, door hier aan te draaien, als ie het dan niet meer doet kan je mij of Gerda om batterijen vragen.” De vibrator begon te zoemen en trilde zachtjes in Melissa’s handje ” Dan ga je eerst met de top over je klitje en langs de randjes van je kutje” Melissa volgde geconcentreerd de instructies die Fred gaf op.

“Papa Fred die brator op mijn klitje is lekkuuur!!” Kreunde het meisje. Fred lachte “goed zo meisje, je kutje gaat dan sap maken zodat je er dingen in kan laten glijden, als je de vibrator in je kontje gebruikt moet je altijd wat glijmiddel gebruiken”. Fred liet Melissa een tube glijmiddel zien en vertelde haar dat ze die altijd kon pakken. “de eerste paar keer dat je met je vibrators ga spelen moet ik er wel bij wezen hoor, dan weet ik zeker dat je jezelf niet zeer doet”. Melissa begon ondertussen dieper adem te halen en Fred zag hoe het kleine kutje begon te glinsteren. “Voel eens met je vinger in je kutje, dan kan je merken dat het nat wordt vanbinnen”. Met haar linkerhand voelde Melissa rond in haar speelgaatje terwijl ze de vibrator bij haar klitje hield, Fred had ondertussen de camera gepakt en klikte foto na foto, hij was blij dat er flink wat geheugen in de camera zat, dit zou een prachtige serie worden. “Proef maar even van je eigen kutjessap schatje” instrueerde Fred, wat hem een geile serie foto’s opleverde van Melissa die haar vingertjes in haar spleetje stak en deze daarna vol genoegen schoonlikte. “O.K. nu kan je de punt in je gaatje duwen. Zie je hoe makkelijk het nu gaat? En zachtjes erin en eruit en dan iedere keer een klein beetje verder”. Melissa begon zichtbaar te genieten van het spelen met de vibrator.

“Papa Fred zo’n brator is lekkur in me kutje, kijk eens hoe diep ik m er al in krijg..” Melissa werkte de trilstaaf bij iedere beweging verder haar kutje binnen, Fred maakte nog wat mooie foto’s van de vibrator op verschillende dieptes in het kindergaatje en lag toen de camera weg.
“Ik denk dat je nu wel klaar bent voor mijn piemel schatje”!! Melissa trok de vibrator meteen uit haar kutje en spreidde haar beentjes wijd uiteen klaar om Fred te ontvangen. Fred ging op zijn knieën tussen haar beentjes zitten en plaatste zijn eikel tegen het kinderspleetje. Ondanks de voorbereiding met de vibrator was de opening nog steeds kleiner dan zijn eikel, met iets meer kracht duwde Fred tegen het kleine neukgaatje, hij voelde hoe het zich onder zijn eikel opende en deed een dankbaar schietgebedje naar San Pedro.

“Papa Fred” riep Melissa plotseling “Hij zit r bijna in, harder duwe, harder duwe, stop je piemel in me kuuuutjeee”. Fred greep het meisje bij haar heupjes en duwde in één hardere duw zijn pik zeker een centimeter of vijf het meisje binnen “Jaaaaa” riep Melissa blij “hij zit r in, hij zit r in, ooooohhhh papa Fred, da’s zooo lekkur “, da moet je nog wel véééél meer keer doen”. Fred genoot ondertussen van het strak rond zijn pik gespannen kutjesvlees en begon met zachte stootjes enkele centimeters heen en weer te bewegen. Met grote ogen keek Melissa hem aan en met zachte kreuntjes van genot begon ze over zijn armen en buik te aaien. “Papaahhh, Papaahhh” begon ze zacht te kermen. “Piemel in me kutje is, Papaahhh, Papaahhh, zooo lekkurrrr”

Toen zijn staaf zo’n acht centimeter het meisjesspleetje was binnengedrongen pakte Fred Melissa beet en trok haar tegen hem aan, Het meisje hing nu op zijn pik gespietst en sloeg haar beentjes zo ver mogelijk om hem heen. Fred pakte het meisje bij haar heupjes en begon haar op en neer te bewegen. ” Papaaaah, Papaaaah” begon het meisje te kermen en liet haar lichaampje tegen hem aan rusten ” je piemel is toch lekkurder dan zo’n brator “. Fred genoot met volle teugen van het intensieve contact dat hij met zijn “dochtertje” had en met elke neerbeweging drong hij wat verder het kleine kutje binnen. In verwondering voelde hij hoe zijn pik uiteindelijk tot de volle lengte in het kinderspleetje verzonken zat. Hij pakte Melissa nu nog steviger vast en begon haar lichaampje met grotere snelheid op en neer te bewegen. “Ohhh, Ohhh, Papa Fred da’s zooooo lekkur ” Fred bleef het meisje op zijn stijve paal op en neer bewegen terwijl Melissa vol genot zijn schouders streelde en hem af en toe op zijn borstkas kuste. Plotseling boog zij zich naar achter en schreeuwde: ” Pappaah, Papaaaaah,” Fred voelde haar kutje rond zijn vlees krampen en had moeite zijn zaad niet al diep het kleine meisje binnen te spuiten, het gevoel van het rond zijn pik klaarkomende meisje was hemels.. Meteen plof liet Fred zich achterover op zijn bed vallen, Melissa was net uit haar orgasme bijgekomen en zette haar handjes op zijn borstkast ” Papa Fred ” zuchtte ze ” je ben de allllerliefste Pappa, met de alllllerlekkurste piemel!!!! “.

Na een momentje begon het meisje zich omhoog te bewegen en liet zich met een plof weer naar beneden vallen ” Papa Fred” lachte ze ” nu zit je piemel heeeel diep in me kutje, is me kutje net zo lekker als me kontje??”. “Nog lekkerder meisje, nog lekkerder “, ” En lekkerder dan Nomi’s kutje??? ” Fred lachte om het beetje jaloezie dat er uit deze vraag klonk ” Ja hoor schatje, jouw kutje is het allerlekkerste van de hele wereld, maar dat moet je niet tegen Naomi zeggen hoor, die is nog klein en word misschien verdrietig als je dat zegt ” Melissa keek hem blij aan en begon haar lichaampje weer op en neer te bewegen, met ieder neerwaartse beweging liet ze zich naar beneden ploffen.

Fred keek naar het meisje en zag dat haar ogen in de verte keken, duidelijk was zij volledig bezig met het gevoel van de mannenpik welke zo diep in haar kleine kinderkutje doordrong, haar tongetje stak uit de hoek van haar mond, wat er tegelijk ontzettend schattig en ontzettend geil uitzag. Plotseling rolde Melissa’s ogen omhoog en begon haar kutje nog intenser dan daarvoor rond zijn pik te krampen. Het orgasme van het kleine meisje joeg ook Fred over de kop en hij voelde zijn sperma diep het kleine meisje binnen spuiten. Melissa’s ogen sprongen open en ze keek Fred diep in zijn ogen, Haar handjes klauwde over zijn borstkast en Fred voelde hoe haar orgasme bleef voortdurend ” Papa Fred ” hijgde ze ” Je piemel spuit in me kutje, in me kutje, IN ME KUUUUUTJE” en terwijl haar kutje rond zijn neukstaaf bleef pompen viel het meisje voorover op zijn lichaam. Zachtjes streek Fred over het hoofd en het ruggetje van zijn kleine minnaresje, Melissa’s orgasme duurde wel 10 minuten waarna het meisje bovenop hem in slaap viel.


Hoofdstuk 3

De volgende morgen werd Fred wakker door het gepiep van zijn wekker, Melissa lag nog steeds bovenop hem, zijn pik was nog tot de wortel in het kleine meisjesgaatje verborgen. Fred tilde Melissa op waarbij zijn staaf uit haar kutje gleed, een golf van het de afgelopen nacht verschoten zaad met zich meevoerend. Melissa rekte zich uit en boog daarna over Fred heen, ze nam zijn pik in haar handje en gaf een kusje op zijn eikel,” bedankt meneer Pielemans dat je zo lief voor me kutje was “. De zachte aanraking van de meisjeslippen maakte dat Fred’s vlees in een moment van zacht naar hard veranderde.Onmiddellijk sloot Melissa haar mondje om Fred’s eikel en begon te likken en zuigen ” Ho, ho, schatje ” lachte Fred “je moet echt gaan douchen en naar school hoor ” Melissa pruilde een beetje maar lachte blij toen Fred beloofde dat ze na schooltijd weer samen haar favoriete spelletjes zouden spelen. ” Mijn kontje heeft honger voor jouw piemel hoor Papa Fred ” sprak het meisje met een serieus kinderstemmetje en lachende ogen ” en mijn kutje nu ook”. Fred greep het meisje beet en gooide haar over zijn schouder ” Dan moet je maar goed zorgen dat Mevrouw Kutje en Mevrouw Kontje goed schoon zijn ” baste hij ” anders wil Meneer Pielemans straks niet met ze spelen “. Melissa gierde van het lachen: ” Mevrouw Kutje en Mevrouw Kontje en dan is me mond zeker Mevrouw Mondje….. Kutje, Kontje, Mondje, Kutje, Kontje, Mondje, Kutje, Kontje, Mondje, Kutje, Kontje, Mondje” zong het meisje terwijl Fred haar naar de douche toe droeg…

Nadat Fred Melissa naar school toe bracht belde hij met Ruthie d’r vader en vertelde hem wat hij voor haar geregeld had.” Te Gek, daar zal Ruthie dolblij mee wezen ” reageerde Marcus verheugd ” Onze hond word al wat oud en valt na één keertje in zijn mand in slaap, en je weet zeker dat die man goed met Ruthie omgaat ” Fred vertelde Marcus nogmaals dat hij Arnold in Thailand had ontmoet en dat deze daar altijd heel vriendelijk met de kinderhoertjes omging, wat Marcus geruststelde. Meteen daarna belde Fred Gerda en vroeg haar of zij zin had om mee te gaan “mag ik mijn camera dan meenemen ” reageerde Gerda enthousiast ” dat word vast een prachtige serie”. Fred dacht niet dat Arnold daar problemen mee zou hebben “wanneer Naomi hem één keertje om “spejma ” vraagt is hij daarna als was in je handen ” lachte hij..

Fred en Gerda spraken nog wat door over Gerda’s voorstel om bij haar te komen wonen. “Naomi vraagt ook al wanneer jij nu echt onze papa gaat worden, en Melissa kan dan naar de school waar alle leerkrachten lid zijn van de ‘sociedad’ dat verminderd het risico dat ze per ongeluk iets over ons zegt op school “. Fred was verbaasd over de grote en reikwijdte van de ‘sociedad’, een complete eigen school had hij niet verwacht, meteen kreeg hij fantasieën over seks-spelletjes met complete schoolklasjes, Gerda lachte toen hij daar over begon “toen mijn vader nog leefde gebeurde dat regelmatig, maar sinds er geen “El Bendecido” meer was om de jongste meisjes te ‘zegenen’ gebeurt het alleen nog maar in de hoogste klassen”. Fred zijn pik stond meteen stijf overeind bij het idee dat hij ladingen jonge meisjes zou kunnen ‘zegenen’ op de school. Volgens Gerda waren er zo’n 40 ‘ongezegende’ meisjes op school variërend van 4 tot 10 “Maar er zijn ook wat jongetjes wiens kontjes gezegend moeten worden, mijn broer doet dat normaal als hij uit Spanje hier komt, maar als jij geen bezwaar hebt”. Fred hoorde voor het eerst over Gerda’s broer die een gedeelte van de zegen van San Pedro had maar totaal geen seksuele interesse in vrouwen of meisjes. “Eigenlijk laat ik dat liever aan je broer over” bekende hij aan Gerda.. “Net als mijn vader” reageerde Gerda, “die deed het incidenteel voor een goede vriend of een zeer actief lid van de “sociedad” maar sinds bleek dat mijn broer zijn zegen had en een voorkeur voor kleine jongetjes eigenlijk nooit meer “..

De volgende zaterdag kwam Gerda Fred en Melissa al vroeg ophalen “We moeten Ruth ook nog halen en Marcus en zijn familie wonen hier nog 3 kwartier vandaan” verklaarde Gerda. Naomi was blij om Fred en Melissa weer te zien. “Papa Fjed met Nomi spelen vandaag??, Kudje spele?? kondje spele??” Fred vertelde haar dat ze vandaag bij een vriend van hem op bezoek zouden gaan die ook graag met Naomi zou spelen “Heef die meneej ook spejma voor Nomi??” Fred beaamde dat ‘Ome Arnold’ vast en zeker “spejma” voor Naomi zou hebben..

Toen ze bij de villa van de familie Goudsmid kwamen stond Ruth al buiten te wachten met rode wangetjes van opwinding, “Papa, Ruben, ze zijn ‘r” schreeuwde ze de openstaande voordeur binnen. Lachend kwamen Marcus en zijn zoon naar buiten : ” ze staat al een uur klaar, komen jullie nog even naar binnen voor een kop koffie?? ” Binnen stelde Marcus hun voor aan Miss Fredricks een rijzige oudere vrouw, de gouvernante van zijn kinderen, (Fred herkende haar van de San Pedro bijeenkomst) en vroeg een vrouw/ meisje in een kort dienster uniformpje om koffie te brengen en frisdrank voor de kinderen. Toen iedereen was gaan zitten kroop Naomi bij Marcus op schoot en fluisterde wat in zijn oor. “Maar natuurlijk schatje, voor jou altijd” Naomi gaf hem een kusje op zijn wang, zei keurig “Dankewel ” en maakte zijn gulp open. Haar handjes viste de besneden staaf uit Marcus zijn broek en met twee handjes eromheen begon ze deze stijf te maken. Het moest een doodnormaal tafereeltje zijn in dit huishouden want toen het meisje terug kwam met de koffie reageerde ze in geen opzichten geschokt of verbaast. Naomi had ondertussen de eikel van Marcus in haar mondje genomen en zoog haar wangetjes hol terwijl haar handjes aan zijn staaf bleven melken. Melissa, Ruben en Naomi zaten ondertussen in een hoekje bij elkaar, Fred zag dat de handen van Ruben al weer in het broekje van Melissa zaten. De tiener was zo te zien behoorlijk weg van het meisje, “Ruben kom eens hier” vroeg hij in een moment van inspiratie, met een rood gezicht haalde de jongen zijn handen uit Melissa’s broekje en kwam bij de volwassenen zitten “ik zie dat je graag aan Melissa zit” begon Fred. “Sorry meneer” stamelde de jongen, “maar ze is zo mooi, en lief, en geil, dat ik gewoon niet van haar af kan blijven.” Fred keek de jongen serieus aan “Melissa vind jou ook aardig, weet je wat, kom volgend weekend bij ons langs dan kan je laten zien hoe jij Melissa zou verwennen, als ik dan vind dat je haar goed behandel kan je wat vaker langskomen, en op haar passen als ik eens ergens heen moet”. Ruben keek naar zijn vader die nog steeds met zijn pik in Naomi’s kindermondje zat.. “Goed, goed” hijgde Marcus, duidelijk onderweg naar het vullen van het hongerige mondje met Naomi’s favoriete snack. “Ik zal Miss Fredricks…..vragen…. of ze je vrijdagavond daar…kan afzetten….dan haal….ik je zondag..weer op..”.

Na zijn antwoord greep Marcus Naomi’s blonde krulletjes beet en sloot zijn ogen, Fred zag hoe de onderkant van Marcus zijn staaf pulseerde en hoe Naomi in het zelfde tempo slikte. Toen Marcus helemaal was klaargekomen nam Naomi de eikel uit haar mond en likte de laatste druppeltjes “spejma” er nog vanaf. “Dankewel” zei ze nog een keertje netjes. Marcus pakte haar op en kuste haar rode lipjes “Jij dankjewel Naomi, jij ben het beste pijpstertje van de hele sociedad”.



Hoofdstuk 4.

Na de koffie vertrokken Gerda, Fred en de kinderen richting de kennel van Arnold Ruthie zat de hele rit onrustig in haar stoel, Fred wist zeker dat er bij aankomst een natte plek op de zitting zou wezen, zo opgewonden was het meisje.Toen ze de auto naast het huis van Arnold parkeerde konden ze de honden in de kennel achter het huis al horen blaffen, Fred trok Ruth naar zich toe en fluisterde in haar oor: “Hoor je wel teefje, allemaal honden die je gaan neuken, neuken in je kutje, neuken in je kont en neuken in je mond, en niet één keer, niet twee keer, maar zo vaak als ze kunnen, als je straks hier weggaat druip de hondengeil uit al je gaatjes” Ruthie begon opgewonden adem te halen en liet een zacht gepiep horen. Uit zijn tas haalde hij een riem en een halsband welke hij Ruth omdeed “je kleren uit en op alle vier teefje, zolang je hier bent ben je een van de honden!!!” Ruthie schoot uit haar kleren en stond binnen de kortste keren op handen en voeten naast de auto, op dat moment kwam Arnold naar buiten…

“Hi Arnie, alles kits “begroette Fred zijn vriend, “dit is ons teefje Ruthie, die we komen laten dekken, dit is mijn vriendin Gerda, haar dochtertje Naomi en mijn dochtertje Melissa. Arnold had overduidelijk eerder met hetzelfde bijltje gehakt “Hi Fred, kom maar mee naar achter, dan zullen we eerst eens kijken of je teefje al oud genoeg is om gedekt te worden..” Hij aaide Ruth over haar hoofd en rug en gaf Gerda een hand. Met hongerige ogen keek hij naar al het vrouwelijke gezelschap, Hij gaf Gerda een hand “Dat kleine meisje is jouw dochtertje??” vroeg hij verbaast “je ziet er niet oud genoeg uit om een kind te hebben, laat staan een van rond de drie.” Gerda lachte “misschien was ik er héél jong bij, of misschien ben ik ouder dan ik eruit zie, mijn geheimpje”

Arnold had hun naar een grote ruimte gebracht met een stalen dierenartsentafel in het midden. Arnold pakte Ruth onder haar borstkast en buik en tilde haar op de tafel. Met zijn hand opende hij haar mond “Gezonde tanden, goed adem” hij liep om de tafel heen en betaste haar billen en benen, “Goeie poten” hij bewoog zijn vinger door Ruth d’r natte kutje en stak deze in een beweging het zompige meisjesgaatje binnen “Dit teefje is vast en zeker loops en oud genoeg om gedekt te worden”. Fred zag hoe opgewonden Arnold was van zijn behandeling van het meisje, maar hij was niet de enige “Mome Ajnol, Mome Ajnol, je piejel is hard, heb jij spejma voor Nomi???”Arnold keek Fred en Gerda met grote ogen aan ” Naomi is dol op sperma “stelde Gerda hem gerust “en heeft het graag dat er met haar kutje en kontje gespeeld word, dus als je haar een plezier wil doen ga je gang, maar misschien dat je eerst Ruth naar de reuen wil brengen, en het is toch wel goed als ik wat foto’s maak, hé?”. Arnold kuchte en trok zich met moeite terug in zijn rol “Eh, natuurlijk mevrouw, eigenaren maken wel vaker foto’s van een dekking”. Hij pakte Ruthie van de tafel en leidde haar naar een deur aan het eind van de ruimte.

Aan de andere kant van de deur werden ze begroet met blij geblaf. “Dit is mijn “speciale” kennel” vertelde Arnold. “Ik kweek ook nog Beagles en Dalmatiërs voor de verkoop”, De honden waren een gemengd gezelschap van herders, bouviers, en wat honden van onbestemd ras, tot zijn verbazing zag Fred in de laatste kennel nog een spaniël en vroeg zich af wat zo’n klein hondje hier deed. Arnold zag hem kijken. “Timo is speciaal getraind om op zijn rug te gaan leggen en zich te laten pijpen, er zijn vrouwen die speciaal daarvoor hier komen, hij is wat minder imponerend dan de andere honden”, Hij keek even naar Naomi en ging op zijn heupen voor het meisje zitten: “Wil jij straks een ijsje meisje??? ” Naomi keek hem blij aan, “Of sperma van mij en van dat hondje met de krullen??”. “Spejma!!”gilde het meisje blij, “Spejma van Mome Ajnol, spejma van kjulle-hondju” Haar handjes gingen meteen naar Arnold’s gulp. “Even wachten nog” lachte Gerda “eerst gaat Ruthie met de hondjes spelen.” Een piepend geluid kwam bij Ruth vandaan, Arnold leidde haar naar een met tapijt bekleed stuk achter in de hal en maakte haar riem aan een ring in de muur vast. Toen liep hij naar een kennel waarin een van de kleinere ras-loze honden zat.” Gaan jullie maar op die bank daar zitten” wees hij, “dan hebben jullie goed zicht”. Fred ging zitten, aan iedere kant een meisje naast zich terwijl Gerda haar camera op een statief zetten. Arnold opende deur van de kennel en riep: “Bruno, kom! Teefje “. Blij kwispelend kwam de hond uit zijn kennel, liep als een pijl naar waar Ruthie stond en duwde zijn natte neus tegen het meisjeskutje. Ruth probeerde naar achter te bewegen maar werd tegengehouden door de riem. Toen de hond met zijn grote tong over haar inmiddels druipnatte gaatje likte huilde Ruth het uit in haar eerste orgasme. “Nou, Nou” grapte Arnold die naast Naomi op de bank was gaan zitten “jullie teefje is wel erg loops hoor”. Na Ruthie d’r kutje nog een paar likjes te hebben gegeven vond Bruno het blijkbaar genoeg voorspel en besprong hij het meisje, met een noodgang duwde hij zijn paarse hondenpik het meisje binnen en begon in een rap tempo in en uit te pompen. Na een paar foto’s te hebben genomen met de statiefcamera pakte Gerda een andere camera en kroop half onder het meisje, Gerda had de camera op filmen gezet en maakte een lange opname van de hondenpik die het kale meisjeskutje in en uit vloog, Ruth was ondertussen in een andere wereld beland en huilde als een wolvin terwijl de hondenpik haar van orgasme naar orgasme joeg.

Op de bank feestte Arnold’s handen ondertussen over het lichaampje van Naomi, haar onderbroekje hing al op haar knietjes en haar T-shirtje lag al op de bank naast hem. Fred had ondertussen Melissa van haar slipje ontdaan en had haar, de billetjes in Arnold’s richting, over zijn knieën gelegen. Terwijl hij met genoegen keek naar de hond die Ruthie aan het neuken was verdween zijn vinger al diep in het altijd hongerige kontje van zijn dochtertje. “Papa Fred ” klonk het heldere kinderstemmetje van Melissa plotseling “me kutje en me kontje krijgen al weer honger voor je piemel hoor”. “Nomi kudje ook honger voor piejel ” reageerde Naomi meteen “Ajnol heef piejel voor Nomi kudje?? “. Arnold keek naar Gerda en Fred “Ga je gang hoor” lachte Gerda van half onder Ruth vandaan “ze is een van de gezegenden van “El Bendecido”en kan in allebei haar gaatjes geneukt worden. In een flits stond Arnold op met Naomi tegen hem aangeklemd en liet zijn broek en onderbroek op de grond vallen. Zijn pik, korter maar dikker dan die van Fred, stond fier overeind. “Mooie piejel” kirde Naomi blij toen Arnold weer was gaan zitten. Arnold lag haar met haar beentjes wijd gespreid op zijn schoot, haar peuterkutje tegen zijn stijve vlees aangedrukt.

Op dat moment begon Ruthie luid te kermen. “Z’n Pik, Z’n Pik, word zo groot, in mijn Kuuuuuuuutjeeee”.. De hond zat nu zichtbaar diep in het meisje vast en de hond maakte alleen nog kleine schokjes “HIJ SPUIT “gilde Ruth het uit “hondegeil, in mijn kut, ik ben een TÉÉÉÉÉÉF, een TÉÉÉÉÉÉF ” en met een hondengehuil boog zij haar rug krom en kwam voor de zoveelste keer die dag klaar.

“Ga je mee een ander hondje te halen ” vroeg Arnold aan Naomi “kjulle-hondju, vooj spejma?? “, “Straks schatje, Straks” Samen met Naomi liep Arnold naar Ruthie en haar behaarde minnaar. Ruth was ondertussen door haar armen gezakt en lag met haar hoofd op de grond nog na te schokken, Bruno nog steeds bovenop haar de gezwollen knop van zijn hondenpik nog diep in het meisje vast. ” na een paar minuten gleed de pik uit Ruthie d’r kutje, Bruno likte nog even over het volgespoten meisjeskutje en liep toen blij kwispelend naar Fred en Naomi. Daar aangekomen duwde hij zijn natte hondenneus in Naomi’s kruis wat een blij gelachen: “Lief Hondju” te weeg bracht. Arnold bracht Bruno terug naar zijn kennel en vroeg: “Voorkeuren voor de volgende hond ” Gerda reageerde als eerste “een die getraind is in anale seks” Aan haar rode wangen en diepe ademhalen was te zien dat de opnames haar ook niet onberoerd hadden gelaten. “Ik heb precies wat je zoekt” lachte Arnold en opende de kennel vaneen flinke zwarte hond met de bouw van een rottweiler. De hond liep meteen om Arnold heen en duwde zijn neus tegen zijn nog steeds blote billen aan “Pukka hier heeft zelfs een overgrote voorkeur voor anale seks, ik heb zelfs wat mannelijke klanten speciaal voor hem”. Pukka had al meteen een stijve, welke al een stuk uit zijn schacht stak “Hondju hep paajse piejel” lachte Naomi..

“En die paarse piemel gaat Ruth in haar kontje neuken “, Arnold’s opmerking maakte dat Ruth uit haar orgastische verdoving bijkwam, haar handen naar achter bewoog en haar billetjes uiteen trok. Pukka duwde meteen zijn natte neus tegen haar aarsgaatje en likte er overheen. ” Dus je kontje is nu ook neukbaar” plaagde Fred het meisje, Ruth keek zijn kant op en, even uit haar Teefjespersoonlijkheid gebracht, gaf hem een vette knipoog. Na nogmaals haar aarsje gelikt te hebben besprong Pukka het meisje en reide met zijn paarse pik tegen haar kontgaatje aan. Plotseling maakte de ervaren hond een snelle beweging met zijn heupen en schoot zijn paarse neukstaaf enkele centimeters het meisje binnen welk dit met een blij wolvengehuil verwelkomde. Meteen begon de hond met een noodgang zijn heupen te bewegen, met elke beweging dieper het kinderkontje binnendringend. Ruthie begon al snel weer luid te kreunen en piepen. Pukka had minder uithoudingsvermogen dan de vorige hond en begon al snel alleen nog diep in Ruth te stoten ” Ja, Jahhhhhhhhhhh Hij word Zoooooooo Grooooot ” kermde Ruth en begon weer : “hondegeil, hondegeil, in mijn KONTJE, MIJN KONTJE… ik ben een TÉÉÉÉÉÉF, een TÉÉÉÉÉÉF “

Nadat Pukka zich in de darmpjes van Ruth had leeggespoten en van haar af gekomen was had Gerda nog wat foto’s genomen van de van hondengeil druipende kindergaatjes, daarna kwam ze met van hitsigheid rode wangen op Fred af, trok in een noodgang haar kleren uit en liet zich op handen en knieën voor hem op de grond vallen. “Neuk me, Neuk me NU!! ” vanuit deze hoek zag Gerda er nog meer uit als een hoogstens veertien jaar oud pubertje, haar perfect onthaarde kutje glinsterde Fred tegemoet. “Ga maar met Arnold en Naomi spelen” vertelde Fred Melissa terwijl hij achter Gerda knielde en zijn pik haar hongerige neukgat binnenduwde “Papa Fred en Gerda gaan een broertje of zusje voor jullie maken”.



Hoofdstuk 4

Fred was verbaasd van het genot wat hij bij het neuken van Gerda voelde, dit was de eerste keer in zijn leven dat een volwassen vrouw dit bij hem teweeg bracht. Natuurlijk kwam dat ten dele door het feit dat Gerda er als een hoogstens 14 jaar oud meisje uitzag, maar ook het feit dat ze beide dol waren op seksspelletjes met kleine meisjes was er zeker debet aan. Fred genoot van de krapte van Gerda’s geslacht “Ja, Ja, Papa, neuk me weer ” begon Gerda plotseling te roepen ” maak nog een keer een baby met je kleine meisje “. Fred begreep dat in Gerda’s beleving het niet hij was die haar neukte maar haar, en Naomi’s vader, de vorige El Bendecido.

Arnold had ondertussen een enorme hond uit een van de kooien gehaald. ” Dit is Kazan” vertelde hij Ruthie en de twee kleine meisjes die aandachtig toekeken ” Die Hondjuh heeft een gjoooooote piemul!!!” riep Naomi enthousiast uit ” gjooter dan papa Fred “. ” Niet alleen een grote piemel” lachte Arnold ” ook eentje die hij heeeel lang kan gebruiken, en als Kazan Ruthie blij maakt kan ik lekker met jullie spelen “. Verlekkert keek Arnold naar de twee meisjes. Arnold bracht Kazan tot vlak achter Ruth, De hond duwde zijn dikke neus tegen het kinderkutje en likte wat van het sperma van zijn voorgangers op, wat nog steeds langzaam uit haar spleetje kwam druipen.

Arnold gaf de hond een tik op zijn achterste wat de hond naar voren deed schieten en boven op Ruth deed belanden. “Jaaaaaah ” gilde Ruthie blij toen het gewicht van de hond op haar neerkwam en de reu zijn dikke hondenpik haar spleetje begon binnen te dringen. Kazan had duidelijk een andere stijl dan de vorige honden want langzaam maar zeer beslist begon hij zijn paarse neukstaaf Ruth d’r hongerige kutje binnen te pompen.

Arnold had de twee meisjes mee naar de bank genomen en was op zijn rug gaan liggen. Hij had het kleine kutje van Naomi tegen de top van zijn eikel aangezet, pakte haar bij haar heupjes en duwde langzaam zijn pik het kleine peuterkutje binnen. ” Lekkure piemel, Mome Ajnold, goed voor Nomie’s kudje, straks spejma spjuitte voor Nomie???”. Arnold keek naar Naomi alsof hij een wonder zag, hij had de verhalen over de sociedad gehoord maar nooit geloofd dat deze op waarheid berustte, maar nu bleek zijn vriend Fred “de Gezegende” te zijn en drong zijn pik op een wijze die onmogelijk zou moeten zijn het peuterkutje van Naomi binnen.

Toen Arnold’s pik halverwege het peutertje binnen was gedrongen zette Naomi haar handjes op Arnold’s buik en begon zichzelf met kleine schokjes over de stijve neukstaaf op en neer te bewegen ” Nomi segge hoor Mome Ajnold as spejma spuitte want Nomi wil spejma in mondje “. ” Natuurlijk schatje, alles wat je wilt, alles wat je wilt!!!” kreunde Arnold als antwoord. Arnold zag hoe Melissa toekeek terwijl haar vriendinnetje genoot van de pik in haar kleine kutje, af en toe keek het meisje naar Fred die druk bezig was Gerda proberen te bevruchten, een wat eenzame blik in haar ogen. “Zou jij het fijn vinden als ik je kutje en kontje zou likken Melissa ” vroeg Arnold met een vriendelijke stem.Blij keek het meisje hem aan ” Allebei?? “, ” Allebei ” beaamde Arnold ” Als je met je gezicht naar Naomi toe op mijn gezicht ga zitten kan ik met mijn tong in allebei je gaatjes komen “. ” Jottum ” riep het meisje blij terwijl ze met een noodgang op Arnold’s gezicht klom, Arnold keek eventjes met genoegen naar het bruine speelsneetje en het bijbehorende sterretje en begon toen met zijn tong van gaatje naar gaatje te likken.

Ruth begon ondertussen steeds luider van de attenties van Kazan te genieten, zoveel genoot ze van de dikke paarse pik die haar tienerkutje in en uit pompte dat ze af en toe vergat dat ze een teefje was en haar wolvengehuil raakte meer en meer gemengd met uitroepen van passie: ” Kazáááááán, NEUK ME, NEUK ME, NEUK ME, met je lekkere hondepik… ik ben je teefje, je teefje, je TEEEEEEEEEFJEEEEEEEE ” de enige momenten dat ze stil was en niet jankte als een wolf of Kazan met geile woorden aanmoedigde waren de frequente momenten dat ze rillend en kreunend klaarkwam…

Kazan was niet de enige die aangemoedigd werd, ook Fred kreeg van Gerda allerlei geils te horen, tot zijn verbazing niet alleen als “Papa” maar ook als “Fred” : ” Papááá, neuk je kleine meisje, maak een babyyyyy, een mooi klein meisje dat je kan neuken, of een jongentje met een lekker pikkie waar ik op kan zuigeeeen…”, ” Fred, Fred, Papa,Fred ” Neuk me harder, neuk me dieper, maak een babyyyyyy” Op het ogenblik dat Fred zijn sperma met dikke harde stralen Gerda’s baarmoeder binnen spoot had de jonge vrouw het meest heftige orgasme dat Fred ooit had waargenomen, eerst duwde ze zichzelf en Fred met haar handen omhoog waarbij ze haar rug kromboog en haar hoofd naar achter boog. Fred voelde de binnenkant van haar kut over zijn staaf golven iedere mogelijke druppel uit zijn pik melkend. Daarna viel ze voorover en lag nog een paar minuten na te schokken terwijl ze afwisselend “papa”, “Fred” en “Baby ” kreunde.. Fred had het gevoel of hij zich in Gerda binnenstebuiten gekeerd had en viel uitgeput over Gerda heen.

Het op en neer bewegen van Naomi’s krappe peuterkutje over zijn stijve pik en het plezier van het likken van Melissa’s kontje en kutje maakte dat Arnold ook zijn hoogtepunt begon te naderen, hij voelde zijn ballen al omhoog trekken en herinnerde zich op het laatste moment de belofte aan Naomi. ” Naomi Sperma “riep hij luid. Met een plop trok het peutertje haar kutje van zijn neukstaaf af en in een flits zoog ze zich aan Arnold’s eikel vast, precies op het moment dat het geil in grote spurten uit zijn stijve vlees kwam spuiten. Omdat Arnold al een tijd geen seks had gehad was de Sperma precies zoals Naomi het graag had, dik en romig, ” Mome Ajnold lekkure Spejma ” lachte het peutertje terwijl ze de laatste restjes van zijn eikel aflikte..

Ook Kazan begon naar zijn hoogtepunt toe te werken en Ruthie voelde de grote knop beginnen te zwellen in haar kutje ” Hij is zoooo groot, zoooo groot ” kreunde ze zachtjes ” de beste en mooiste hond ter wereld!!!”, ” ik wil voor altijd zijn teefje zijn ” Plotseling begon de hond zijn heupen als een locomotief heen te bewegen en gilde Ruth het uit ” Hij spuit me vol, hij spuit me vol, hij spuit me kutje he…..le…. maaal vol.



Hoofdstuk 5

Na zijn klaarkomen zat de hond nog bijna 5 minuten met zijn knop in het nog steeds van orgasme naar orgasme jagende meisje vast, toen hij eindelijk losschoot liep het hondengeil in klodders langs de binnenkant van haar bovenbenen. Naomi sprong op toen ze die lekkernij zag druipen en duwde net zolang tegen het uitgetelde meisje aan tot deze op haar rug ging liggen, vol plezier slobberde Naomi het door al die honden volgespoten kutje leeg. Vertederd keken Fred en Gerda toe “als ik zwanger ben van een meisje hoop ik dat ze net zo dol op sperma is als Naomi ” fluisterde Gerda in Fred’s oor “ook goede eiwitrijke bijvoeding voor naast de moedermelk….”

Arnold had Melissa ondertussen op haar rug gelegen en had al zijn aandacht nu op het plezier van het kleine bruine schatje gericht. Met haar armen hield ze haar benen zo wijd mogelijk gespreid. Arnold had zijn handen onder haar billen en duwde haar iets omhoog, waardoor zowel haar kutje als haar kontje met gemak voor zijn tong bereikbaar waren. Fred voelde een lichte steek van jalousie toen hij zag dat de verwennerij van haar gaatjes Melissa naar een orgasme begonnen te brengen. ” Ja, Ja Ome Arnold” kreunde Melissa ” lik me kontje, lik me kutje, je tong is zo lekker ” Fred wist van de trips met Arnold naar Thailand dat deze dol was op het likken van kleine bruine speelgaatjes en zijn minnaresjes met zijn tong tot grote hoogtepunten kon brengen Plotseling begon Melissa luid te kreunen en Fred zag hoe Arnold’s mond hard tegen Melissa’s bilspleet aangedrukt zat ” Jaaaaaaa” kreunde het meisje ” Steek je tong zoooo diep in me kontje, ome Arnold da’s zoooo lekkurrrrr” aan het schokken van Melissa’s onderlichaam kon Fred zien dat Arnold Melissa met het likken van haar kontje tot een orgasme had gebracht. Arnold wisselde van gaatje en begon te feesten op Melissa’s ondertussen drijfnatte kutje, “Jaaaaa ” riep Melissa blij ” Lik nou me kutje, ome Arnold, je heb zooooo’n lekkure tong ”
Binnen korte tijd lag Melissa weer een kinderorgasme uit te kreunen “Ahhh Ahhh, ome Arnold, jij hep de besteste tong van de hééééle weruld, ken je ook je vinger nog in me kontje doen?” Toen Arnold aan dat verzoekje toegaf en zijn grote wijsvinger diep het kinderkontje binnenduwde was “Ahhh, Ahhh, het enige dat Melissa nog kon uitbrengen…

Nadat Melissa nog een paar keer op de tong en vinger van Arnold was klaargekomen viel het Gerda op dat het al laat begon te worden “Arnold, kan ik nog wat opnamen maken van Naomi met de spaniël voor we gaan”?? Arnold nam het kleine meisje mee naar de kooi met Timo “Kjullehonju, met spejma voor Nomi” lachte Naomi blij terwijl ze van vreugde in haar handjes klapte. “Dat is de laatste voor vandaag hoor”lachte Gerda, “en geen toetje vanavond, want je heb genoeg gesnoept” Arnold bracht Timo naar de plek waar Ruthie nog uitgeteld lag, hij maakte de riem van het meisje los. Ruth kroop naar het kleed waar Kazan op lag en ging met haar hoofd op het lijf van de grote hond liggen. Gerda stelde haar camera weer op en Arnold riep “Rug”tegen de spaniël. Meteen ging de hond op zijn rug liggen en spreidde zijn achterpoten uiteen, het topje van de dieproze hondenlul stak al uit zijn schacht. “Kjullehondju hep kleine piejel” lachte Naomi “Als je er op zuigt word hij wel groter hoor” lachte Arnold. Meteen dook het kleine krullenkopje van Naomi tussen de harige hondenpootjes en sloten haar peuterlipjes zich over de roze eikel van de hond. Gerda klikte er lustig met haar camera op los. Al snel werd het hondenpikkie groter en kon Naomi haar handje om de roze staaf doen, als een volleerde actrice volgde ze de instructies van Gerda op en likte en sabbelde rond de puntige eikel van de spaniël wat weer een serie prachtige geile foto’s opleverde. Timo had niet zoveel uithoudingsvermogen als Kazan en al snel begon het krullenhondje met zijn heupen richting Naomi’s mondje te stoten “Spejma” riep het peutertje blij uit en zoog de lekkernij recht uit de roze hondenlul.

Wat vond je van dit verhaal?

Laat een beoordeling achter!

Gemiddelde beoordeling 4.5 / 5. Aantal stemmen: 11

Nog geen beoordeling. Geef als eerste een waardering!

Jammer dat je dit een slecht verhaal vond!

Help ons verbeteren!

Wat vond je er slecht aan?

5 gedachten aan “Kinderfiets, deel 5: Belofte aan Ruthie”

  1. Heel geil verhaal. Ben benieuwd naar het vervolg met misschien de rest van de klas en meesters en juffen erbij.

    1. Het is een serie van ,tot nu toe, 16 verhalen, die ik op het ogenblik aan het editen ben, geen klasjes in het vooruitzicht, maar genoeg plekken waar hele groepen volwassenen en kinderen aan het seksen zijn . In een van de concepten van ná verhaal 16 gaat het wel los op school , maar dat duurt nog even 😉

  2. Heerlijk geil verhaal, ik wou ook wel lid zijn van zo’n heerlijke geile club. Dan kon El Bendecido mijn dochters mooi inwijden in de heerlijke wereld van sexgenot

  3. sex met (jonge) kinderen is geil om te lezen, en het wordt extra geil als er dominantie en honden bij komen. Ik kan dit wel honderden keren lezen en er op trekken.

Reacties zijn gesloten.