Trio in hotelkamer

Ze was een aantrekkelijke, gescheiden vrouw en gezellig om mee te praten Ik had niet verwacht dat ze zou zeggen: “Dat klinkt als een leuk idee!” Toen ik haar voorstelde om een keer ’s avonds bij mij en mijn vrouw langs te komen. En toen ik het aan Annet vroeg, deed zij ook niet moeilijk. Ik hoefde me niet schuldig te voelen.

Daar zaten we dan samen in een hotelkamer na een avondje eten en dansen. Sally hield van Tuborg Gold Tequilla en Annet van Manhattans. Ik was er helemaal klaar voor. We zaten daar en dronken nog wat. Toen Sally aan Annet vroeg of ze een joint wilde proberen. Ze had dat nooit eerder gedaan, maar ze wilde het wel eens proberen. Ik ben een paar jaar geleden gestopt met roken, dus ik durfde niet mee te doen.

Het duurde niet lang, mede door de alcohol en wiet, voor we ons alledrie behoorlijk op ons gemak begonnen te voelen. Ik stelde uiteindelijk voor om het licht uit te doen en te gaan liggen. Ze stemden allebei in.

Het was helemaal donker, en ik had mijn kleren razendsnel uit gedaan. Ik lag in het midden van het grote bed. Ik kreeg langzaam een stijve terwijl ik hoorde hoe zij hun kleren uittrokken. Sally kwam er als eerst bij, en ik sloeg mijn arm om haar heen en kuste haar. Haar huid was heel zacht, alsof ze nog nooit eerder aangeraakt was. Ik voelde het bed bewegen toen Annet erbij kwam. Ik rolde op mijn rug en nam haar in mijn andere arm. Haar borsten waren groter en ze had zoete parfum. Ze kwam dicht tegen me aan liggen.

Ik was in extase. Ik voelde ze allebei in mijn armen en hun dijen tegen de mijne. Ze gingen allebei met hun handen over mijn lichaam heen. Opeens realiseerde ik me dat ik nog wel hun lippen voelde, maar niet meer hun handen. Ze hadden zich uitgestrekt en betasten elkaar intiem. Ik voelde hun lippen schokken toen ze met hun vingers bij elkaar naar binnen gingen.

Ze kusten mijn tepels, mijn buik en mijn navel. Hun tongen ontmoetten elkaar bij het topje van mijn penis. Ze likten allebei mijn lul. Twee tongen gingen tegelijk langs mijn pik. En ze wisselden elkaar af om hem in hun mond te nemen. Ik kon me nog steeds alleen maar inbeelden waar hun handen mee bezig waren.

Sally ging op me zitten en Annet ging achter haar zitten. Annet sloeg haar armen om Sally heen en betastte met een hand haar borsten en met de andere haar kut terwijl ze haar borsten in Sally’s rug duwde. Ik was diep in haar en ik kon af en toe de vingers van Annet voelen die in de basis van mijn pik knepen. Sally kwam al klaar en we heigden met haar mee. Ze had zoiets nog nooit meegemaakt. We hadden toen nog geen idee hoe vaak we dit nog zouden doen in de toekomst.

Ik ging op de zijkant van het bed zitten voor een korte break. Annet was alleen nog niet aan pauze toe. Ze begon Sally’s borsten te kussen en in een mum van tijd was Sally alweer geil. Ik had het licht in de badkamer aangedaan, en nu kon ik de twee figuren een beetje zien. Annet begon af te zakken en kuste inmiddels de buik en dijen van Sally. Misschien kwam het door de wiet, maar de knieën van Sally gingen gewillig uit elkaar en Annet bevredigde haar met haar tong. Annet probeerde zo diep mogelijk met haar tong naar binnen te gaan. Ze greep met een hand mijn lul terwijl ze Sally klaar befte.

Nu was het de beurt aan Annet. Ik ging boven op haar liggen en gleed naar binnen. Ze was zacht en warm en heel bewegelijk. Ik trok na een tijdje terug om de pret nog wat te verlengen. Ik was blij dat Sally erbij was, want Annet was heel geil. Sally kuste haar op haar lippen, speelde met haar tong en begroef daarna haar hoofd in haar schoot. Annet’s heupen gingen omhoog en ik ging ervan uit dat de tong helemaal in haar kut zat. Ze kwam heel stil klaar. Heel anders dan Sally. Maar het was nietemin heel intens. Ik dacht bijna dat ik haar zou moeten reanimeren.

Ze namen allebei nog een drankje en een joint. Nu was het tijd voor ‘Bumps and Grinds’. We hadden Sally geplaagd, omdat ze niet wist wat het was. Met de muziek en de lichten aan begonnen de twee schoonheden sensueel tegen elkaar aan te dansen. Door iets teveel drank was het een komisch gezicht om te zien hoe ze om beurten deden of ze elkaar neukten op de muziek.

En toen was het mijn beurt. Nadat het licht was gedimd en we uitgelachen waren, hadden ze zich in hun hoofd gehaald dat de show nog niet voorbij was. Ze kusten me overal. En terwijl de ene me tongzoende, probeerde de andere me te deapthroaten tot ze bijna kokhalste. Ik vond het heerlijk hoe ze allebei mijn tepels kusten terwijl ze aan mijn ballen en pik zaten te friemelen.

Uiteindelijk ging ik bovenop Annet liggen. Sally pakte mijn pik en duwde hem bij Annet naar binnen. Sally streelde mijn ballen terwijl ik Annet neukte. Annet’s heupen bewogen sneller en sneller en ik werd bloedgeil. Er was geen weg meer terug. Ik voelde Sally’s tong in mijn oor terwijl ik klaar kwam. Het was bijna meer dan ik aankon…

Wat vond je van dit verhaal?

Laat een beoordeling achter!

Gemiddelde beoordeling / 5. Aantal stemmen:

Jammer dat je dit een slecht verhaal vond!

Help ons verbeteren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *