Poetin & Co

2
(23)

Door: B.W. Onder

“Hey Silvio, wat leuk dat je belt. Zullen we weer een keer afspreken? Ik heb een hele groep jonge meisjes uit Mariupol hier in de gevangenis gestopt. Ik heb al mijn generaals ook uitgenodigd, nou ja, van wat er nog in leven is, en het leek mij ook leuk voor jou, ouwe geile Italiaanse rukker, om die dametjes het echte leven te laten genieten voordat ik ze ingeblikt terugstuur naar ………..ja dan heet dat natuurlijk “De Sovjetrepubliek Donbas”. Heb je erin ook zin in Silvio?”

“Ik pak het eerste het beste vliegtuig naar Moskou”. Je moet mij niet neerschieten zoals je deed met MH-17, hoor je? En ik kom ook niet met een klein vliegtuigje om te landen op het rode plein, hahahahaha!”
“Beste Silvio, je moet dat van die MH-17 maar niet te vaak zeggen. Dat was een grote vergissing. Ik zit er wel een beetje mee in mijn maag, maar zolang ik leef zal ik nooit toegeven, dat het onze raket was!”
“Over een uur of acht ben ik bij jou, Vladimir”. Tot gauw en bedankt voor de geweldig leuke uitnodiging. Ik zal een halve kilo viagrapillen meenemen, want………….hahahaha………..ik heb er soms grote moeite mee”.
“Hahaha, waarom zou jij het beter hebben dan ik, Silvio, de stress schiet mij soms in mijn wortel en dan kan ik er wel mee ophouden. Wellicht, dat die grietjes een flinke stimulans zullen zijn.

“Aleksandr, mooi dat je er bent. Staat de rest op het plein?”
“Da, полковник, лейтенант, майор, прапорщик en natuurlijk Sergej Lavrov staan bulderend van het lachen buiten. Ze spreken over zijn ‘Hitler is een jood’ uitspraak”.
“Roep ze, want ik kan niet meer wachten. Silvio is al bijna hier. Ik heb de douane opdracht gegeven om hem snel hiernaartoe te brengen. Haal die meiden op en laat ze in zwemkleding komen naar mijn zwembad en sportschool”.

“Dobro pozhalovat. Vandaag wordt een andere dag dan de laatste tijd. Vandaag is er wodka, lekker eten en veel vrolijkheid met deze belangrijke mannen. Silvio kennen jullie nog niet. Beste vrienden, de meisjes hebben een nummer op hun rug. Ze heten allemaal Anna. Anna1, Anna2 tot en met Anna8. Anna1 is 13 jaar. Ze heeft al beste tieten en is als enige geen maagd meer. Anna2 van 12 jaar oud heeft pijpen als specialiteit, Anna3 is ook 12 en heeft het lekkerste kontje van allemaal. Ze heeft Turks bloed, maar vriend Erdohan weet niet dat ze hier is. Anna4 van 11 is vorige week voor het eerst ongesteld geworden, maar ga je gang met haar want ze is ingeblikt voor de zwangerschap ten einde is, hahahaha. Anna5 is 13 en haar tieten hangen. Laat ze flink shaken, die memmen. Anna6 is 12 en de allermooiste. Ze is als eerste voor mij. Anna7 is een nymfomane. Ze geniet van alle seks. Anna7 is 11 en huilt als ze in haar nakie is, maar dat gaat snel over. Tenslotte Anna8. Jullie zien, dat ze maar één been heeft, maar de rest is bloedmooi. Ze is gewond geraakt tijdens de oorlog. Silvio, jij bent onze gast. Jij mag kiezen, maar Anna 6 mag je nu nog niet kiezen. Meisjes die over zijn vermaken zich met elkaar of eten en drinken wat”.

Vladimir gaat met Anna6 naar Room1. Hij pakt haar vast en zoent haar diep. tegelijk verwijdert hij handig haar bikinitopje en bewondert en zoent haar piepkleine borsten. Haar prachtige donkere tepeltje reageren meteen. Als Vladimir met zijn handen in haar broekje gaat, kreunt ze zachtjes en bijt op haar lip. Ze is al nat, voelt Poetin. Hij doet zijn kleren snel uit en merkt op, dat zijn lid nog slap naar beneden kijkt. “Pijpen!” Anna 6 trekt een vies gezicht en doet Poetins lul in haar mond. Ze ruikt zweterige urine, maar zet door. Hoe ze ook haar best doet……haar pogingen zorgen niet voor een stijve lul bij de president. Aleksandr heeft gekozen voor Anna 1, want hij gaat voor haar tieten. Als ze samen naar de kamer lopen zien ze in een hoekje Silvio met Anna5. Haar tieten schudden haar heen en weer door de slaande bewegingen van Silvio. Ze zijn helemaal rood gekleurd. Silvio is ook al naakt en likt het kutje van Anna 5. Anna kreunt en helemaal als Silvio haar penetreert. Haar ogen verraden een diep genot. Silvio heeft een goede keuze gemaakt en samen zoenen ze heftig. Aleksandr ontdoet zich van zijn uniform. Terwijl Anna1 vol bewondering alle emblemen bewondert, kleedt hij haar uit. Hij streelt haar grote stevige tieten en zuigt op haar tepels. Anna1 doet haar ogen dicht en geniet van alle aanrakingen. Ze denkt beter af te zijn met deze oude viezerik, dan de dag doorbrengen in de gevangenis. Emotioneel sluit ze zich zoveel mogelijk af en probeert te genieten. De vingers van Aleksandr bewerken haar clit. Ze kreunt hoorbaar en begint te shaken. Aleksandr bedenkt zich geen moment en pakt zijn harde staaf om in haar te komen. Langzaam begint hij te schuiven en dan plotseling drukt hij hard door. Een schreeuw van pijn gaat door de kamer. Als Aleksandr versnelt, gaat de pijn over in gekreun. O wat is dit lekker. Ze komen bijna tegelijk klaar en de sappen rollen langs haar benen naar beneden. “Wil je meer”, vraagt Aleksandr?” Anna knikt. “Gaat niet, ik ben kapot”, krijgt ze te horen.
лейтенант kiest voor Anna2. Zij mag haar bikini aanhouden en moet haar generaal de kleren uitdoen. Ze neemt zijn slappe geval in haar mond en zuigt er hard op, terwijl de draait met haar mond en gezicht. Ze heeft haar ogen dicht. Anna2 heeft een echt pijpmondje en het lukt haar om de lul van лейтенант snel overeind te krijgen. Ze doet tegelijk met haar handjes haar clit. Ze zit in een flow en heeft plezier in de overgave van haar generaal. plotseling zit haar mond vol en schokt de generaal heftig na.
майор en Lavrov hebben niemand gekozen. Ze hebben geen zin in die jonge meiden en kletsen gezellig met elkaar, naar het schijnt. De glazen met wodka worden steeds gevuld en de twee genieten van het verrukkelijke eten. Je kunt zo zien, dat ze eerder Bourgondiërs zijn dan vegetariërs.
прапорщик heeft gekozen voor Anna7. Hij houdt van jong en strak. Zijn Anna huilt. Hij zoekt haar beginnende tieten en zijn hand verdwijnt in haar broek. Ze wil hem tegenhouden, maar ze durft niet. прапорщик wil, dat ze stopt met huilen en slaat haar tegen haar hoofd. En nog een keer, maar dan wat harder. Dan geeft ze zich over. Intussen geniet Poetin van zijn Anna, maar baalt hij ervan, dat zijn lul niet werkt. Daardoor is het oorlog in zijn hoofd.

Anna4 en Anna8 hebben zich uitgekleed en zoenen wat en voelen elkaars tieten. Er is geen sprake van echte seks. Dan komt Poetin langs. Boos vanwege zijn lul, die zelfs bij het mooiste meisje niet werkt. Hij mompelt wat tegen de meisjes en is niet van plan seks met hen te hebben. Hij neemt een liter wodka en zet die aan de mond. Op zijn bord liggen drie karbonades en drie pilletjes.
Hij drinkt en eet en denkt. Als de twee naakte meisjes het woord Hitler laten vallen, pakt Poetin zijn geweer en schiet het meisjes met 1 been dood. Dan komt iedereen terug naar de centrale hal en zien het bloedende meisje. Er wordt gegild, maar de mannen drinken wat, eten hun buik rond en schijnen een dood jong meisje gewoon te vinden. Poetin zegt: “na odnu seks-korolevu men’she”.

Wat vond je van dit verhaal?

Laat een beoordeling achter!

Gemiddelde beoordeling 2 / 5. Aantal stemmen: 23

Nog geen beoordeling. Geef als eerste een waardering!

Jammer dat je dit een slecht verhaal vond!

Help ons verbeteren!

Wat vond je er slecht aan?

3 gedachten aan “Poetin & Co”

  1. Als je niks positiefs te zeggen hebt, zeg dan maar beter niks. Dat is een les die ik ooit van mijn moeder heb geleerd.

    Ik ben het niet altijd met die les eens. Maar in dit geval ga ik me er wel aan houden. En daarom geen inhoudelijke reactie op dit verhaal.

  2. Een beetje aanmoediging van een meisje dat nog niet helemaal zelf wil kan ik best wel hebben en kan opwindend zijn. Deze opsomoming van gruweldaden kan ik echter echt niet waarderen, hoe actueel het onderwerp ook is.

  3. Ik ben niet zon voor geweld tegen vrouwem maar toch lees ik heel graag ovet zeer jonge meisjes die gebruikt worden Grt, Theo.

Reacties zijn gesloten.