Nienke, het Klusmeisje – 1

4.7
(3)

Dit is een wensverhaal op verzoek.
De namen zijn bedacht en alleen bij de opdrachtgeefster en mij bekend.
Wie weet wordt het binnenkort werkelijkheid.
Ik hoop het voor haar.

‘Wat een pestweer’, hoor ik mijzelf mompelen. Al de hele week. Het rommelt nu ook in de verte.
‘Nee hè, niet gaan onweren.’ Fantastisch om nu op zolder te wonen. Zo naar uitgezien, maar nu even niet. Geen last van zusjes of broertjes en mijn relaxte loungebank met tv is voor mij alleen. Als jongedame vond mam het nodig dat ik mijn eigen ruimte kreeg. Over een paar maanden alweer 18.

Ik zie met gesloten ogen hoe het buiten flitst en hoor de lucht scheuren en vervolgens exploderen.
‘Shit, het komt dichterbij.’ En hier lig ik dan, in mijn uppie “au nature” in bed. Ik kan mij niet eens concentreren op het trileitje in mijn kutje. Zelfs niet in de maximale stand. Uit dat ding en trek aan het lusje.

Het is wel een beetje nat. Kijken of het helpt als ik het meteen tegen mijn klitje druk. Even zachter zetten. Ik pak de kleine afstandsbediening. Een mini afstandsbediening in dezelfde kleur als het eitje. Concentreer, concentreer………, gaat het door mijn hoofd. Ok, dat werkt. Ik begin alweer nat te worden.
‘Nu terug mijn kutje in’, fluistert ik zachtjes. Hmmmm heerlijk, terwijl ik nu over mijn lipjes wrijf en rondjes rond het kapseltje van mijn klit. Ik voel al een climax naderen.
‘O ja, o ja, pak me papa, pak me. In mijn kutje stampen. Zo lekker diep. O, wat doe je dat lekker. Pak mijn tietjes’. Met mijn hand knijp ik in een borstje en ga steeds harder wrijven over mijn kale kutje. Met de andere hand duw ik het eitje dieper, maar niet te diep. Anders is het weer zo’n gepeuter als ik het lusje kwijtraak.

Plots scheurt de lucht en explodeert alsof er geen dak is. Weg hier. Ik wil weg.
Ik gooi het dekbed opzij, vlieg uit bed, trek de kamerdeur open en ren naar beneden. Naar de slaapkamer van papa en mama. Duw de deur open en roept ’papa mama, ik ben bang om………..’

Ik zie mijn vader en moeder verschrikt omkijken. Hij zit achter haar op zijn knieën met de handen om haar heupen. Zijn lul diep in haar. Zo kan niet zien in welk gaatje.
‘O, sorry’, stamel ik.
‘Geeft niet lievie’, zegt haar moeder.
‘Wij hadden de deur even op slot moeten doen, liefie’, vult haar vader aan.
‘Soms gaat het spontaan en gebeurt dat niet, hé Patrick’, zegt zijn moeder op een beetje verwijtende toon.

Hij geeft een zachte klap op de rechterbil van zijn vrouw.
‘Jij verleidde mij, weet je nog. Anja’ benadrukt hij nog even haar naam.
Hij trekt zich uit zijn vrouw. Ik hoor door de vochtige geluiden in welk gat mama net geneukt werd.

Ik houd van mijn ouders. Altijd zo relaxed en schamen zich niet voor hun seksualiteit. Ook niet voor de mijne. Ik vind het ook helemaal niet vervelend om hun verliefdheid te zien. Mijn eigen seksualiteit ben ik nu ook aan het ontdekken door te experimenteren met jongens en meisjes en wat speeltjes. Sinds kort koop ik ook weleens wat lingerie. Ik zie papa en mama wel eens langer zoenen dan een gewone welkom-thuiskus als ik op de bank tv lig te kijken. Zelfs als ik, zoals vaak, tegen mijn vader aanlig.

Hij voelt zo zalig. Soms geeft hij een kusje in mijn nek. Het prikt dan een beetje door zijn baardje van een paar dagen.
‘Papa, je prikt’ zegt ik dan.
‘Oh ja, dat is niet prikken. Dit is prikken’ en begint mij te kietelen. Dan begint het stoeien. Soms helpt mama mij en pakken wij papa. Ik krijg daar altijd een opgewonden gevoel van. Ik voel en zie dat mijn tepeltjes dan hard zijn en door mijn trui steken. Als ik dan veel later een keer naar de wc ga, zie ik dat mijn stringetje nat is. Eigenlijk een mini stringetje. Soms niet meer dan een touwtje door mijn kale gleuf.

‘Nienke’, zegt mama en haalt mij weer terug naar het heden. ‘Wat is er lievie?’
Ik kijk mijn moeder aan in de ogen. Ik kan het maar net zien. Alleen een nachtlampje verlicht de kamer iets.
‘Ben je geschrokken van het onweer?’
‘Ja, het voelde alsof het in mijn kamer insloeg’
‘Kom maar meisje. Tussen ons in.’ Ik zie in het kleine beetje licht dat er is, dat papa een beetje teleurgesteld kijkt dat het seksen is afgelopen.

Ik ga tussen hen in liggen met mijn gezicht naar mama. Ze wrijft even met haar hand over mijn gezicht. Ik kruip tegen haar aan. Ik voel hoe mama haar arm om mij heen legt en de hand op mijn rug. Ik lig nu met mijn hoofd tegen de borst van mama. Wat is dat lekker zacht en warm. Ik voel hoe papa achter mij komt liggen en troostend zijn arm op mij legt. Het bed is eigenlijk net groot genoeg voor twee personen. Zeker geen drie. Ik voel dat hij het wel probeert te vermijden, maar af en toe komt hij toch tegen mijn naakte lijf. Soms voel ik zelfs zijn lul tegen mijn kontje bewegen.

Ja, dat was echt een coïtus interruptus.
‘Nienke, zegt mama. Ik hoor iets zoemen en het trilt een beetje.’ O ja. Verrek. In alle opwinding vergeten. Hij staat ook zo laag dat ik het helemaal niet meer merk.
‘Ik was een beetje met mijzelf aan het spelen, mam. Ik heb het eitje nog in.’
‘Ok, dan is het goed.’
‘Ik zal het er even uithalen’, zeg ik.
‘Nee, laat mij maar’, zegt ze.

Ik kantel mij los van mama tegen papa aan. Ik voel zijn erectie tegen mijn kont aan en doordat zijn lul nog zo nat is, schuift hij tussen mijn billen. Mama legt haar hand op mijn buik en schuift naar mijn kutje. Ze glijdt over mijn klit en zoekt met haar vingers tussen mijn lipjes waar het lusje van het eitje is.
Na wat gefriemel heeft ze het gevonden en trekt er langzaam aan. Het lusje moet niet knappen. Mama trekt iets harder aan het lusje.
‘Ahhhh’, kreun ik per ongeluk.
‘Vind je het lekker lievie?’, vraagt ze fluisterend in mijn oor.
‘Ja heerlijk, mama’ zeg ik met iets hese stem.

Mama duwt het trillend eitje iets terug in mijn kutje met het lusje om haar vinger. Bijna als het vissen in een vijver trekt mama het eitje ook weer omhoog en laat het weer in de diepte zinken. De zuigende kracht van mijn kutje slurpt het eitje weer diep naar binnen.
‘Hmmmm, mam. Wat is dat lekker.’
‘Mooi zo, lievie.’

Met teleurstelling voel ik nu dat het eitje helemaal uit mijn kutje getrokken wordt.
‘Mama, niet doen. Het is zo lekker.’
‘Ik weet het liefje’. Plots voel ik zachte lippen op de mijne. Er gaat een schokje door mij heen. Ik voel ook dat de grote handen van papa over mijn tietje begint de wrijven. Met mijn lippen kus duw ik terug en voel een aarzelende tong mijn mond in komen.

Papa pakt nu mijn andere tietje in zijn handen en speelt met mijn tepeltje tot die hard en groot op mijn tietje prijkt. Hij kust mij in de nek.Wat voelt dat prikkend baardje nu lekker. Hij schraapt er zelfs extra mee in mijn nek.

Mama’s tong in mijn mond verdwijnt naar haar eigen mond. Ik stop nu voorzichtig mijn tong in haar mond en ga op ontdekkingsreis. Onze tongen draaien cirkels om elkaar heen. Soms leggen wij onze tongen op elkaar en likken elkaars tong. Ze zuigt mijn tong haar mond binnen en even later doe ik dat bij haar. Ik proef het vocht dat ik meezuig.

Ik voel de harde lul van mijn vader tussen mijn billen en wil hem in mijn hand voelen. Ik grijp tussen mijn benen naar die heerlijke staaf en trek de lul tussen mijn benen. Hij ligt nu op mijn kutje. Als ik de voorhuid naar beneden wil trekken, voel ik dat de eikel drijfnat is.

Mama verbreekt de tongzoen.Ze brengt het trileitje naar haar mond en likt daar aan met het puntje van haar tong.
Ze geeft het aan papa en zegt: ‘haal de batterijtjes er maar even uit’.
Ik zie dat papa het eitje ook begint te likken en het trillend en al in zijn mond stopt. Papa buigt zich iets naar mijn moeder en zegt tegen haar; ‘doe je benen eens wijd.’ Ik zie haar been iets omhoog gaan en papa drukt het eitje in haar kutje.

Mam laat meteen een kreun horen en pakt de hand van papa. Papa’s hoofd is nu dichtbij. Met mijn hand pak ik zijn hoofd achterlangs en druk mijn lippen op zijn mond. Ik duw meteen mijn tong bij hem naar binnen.

Mama begint mijn ene borst te zoenen en te likken. De andere houdt ze vast in haar hand. Papa legt zijn vrije arm op de rug van mama en wrijft over haar lichaam. Zijn lul achterlangs tussen mijn benen lekker tegen mijn kutje aan.
Ik glijdt met mijn hand, die ik weer van zijn hoofd heb gehaald, over de harde natte lul. Ik kan nog net bij zijn ballen en hoor hem kreunen als ik er even in knijp. Het moet mijn verbeelding zijn, maar ik voel iets bewegen in zijn ballen.
Ik voel dat hij met zijn lul over mijn kutje begint te wrijven. Tussen mijn hand en mijn kutje in glijdt hij over mijn lipjes.

Mama kust papa op zijn wang terwijl zijn tong diep in mijn mond is begraven. Ik heb zijn tong bijna ingeslikt. Zo hard zuig ik er aan. Ik laat zijn mond los en steek mijn tong weer uit. Mama en papa begrijpen mijn bedoeling en steken ook hun tong uit. In een tongendans blijven wij elkaars tong likken. Ik voel aan mijn buik dat ik zo een orgasme ga krijgen. De glijdende lul over mijn kutje voelt zo lekker.

Het gevoel kruipt langzaam richting mijn kutje. Mama pakt de lul van mij over en wrijft deze harder over mijn gleufje en clitoris. Ik pak haar heup en bil met mijn vrij gekomen hand en vind de hand van papa. Papa pakt mijn hand en als één hand leg hij die op het natte kutje van mama waar het eitje nog in trilt en zoemt. Hij wrijft met mijn hand over haar kut, tussen haar benen naar haar bilnaad. Ik voel dat hij een vinger van mijn hand in haar kontje steekt. Daarna steekt hij er nog een eigen vinger bij. Wij beginnen haar als één dikke vinger in haar kontje te neuken.

Ik houd het niet meer. Met de lul van papa die hard tegen mijn kutje wrijft en de tongen van mama en papa in mijn mond, dient mijn orgasme zich aan. Ze laten mijn mond los en beginnen mijn gezicht te zoenen. Met open mond kom ik kom ik schokkend en hijgend klaar.
‘Ahhhhhhhhhh, haaaaaaaah’, kreun ik hard.

Ik zie ook plots het gezicht van mijn moeder vertrekken. Papa drukt zijn vinger nog dieper in haar kontje. Ook haar mond gaat open en ze kreunt luid. Spontaan druk ik mijn lippen op de hare en duw mijn tong diep in haar mond. Wij ademen diep en snel via onze neus en trillen en schokken tegen elkaar aan.

Als de heftigheid van ons orgasme afneemt trekt papa onze vingers iets terug uit haar anus en duwt plots weer hard naar binnen, mijn vinger meenemend.
Hij blijft op en neer gaan en ik help hem nu en weet er nog een vinger bij te steken. Ze laat meteen mijn mond los en schreeuwt nu hard: ‘ik kom wéééééééééééér’. Ik voel hoe mijn been nat gespoten wordt. Ze laat de lul van papa los en drukt haar natte hand tegen mijn borst en knijpt hard in mijn tietje.

Als ze uitgegild is en wat tot rust gekomen, halen papa en ik de vingers uit haar kont. Mama begraaft haar gezicht diep in de kussens onder mijn hoofd en haalt diep adem. Ik vis het ei uit haar kutje en stop het trillende ding in mijn mond. Ik voel het trillen tegen mijn tanden. Als het schoon is, geef ik het aan papa die de batterijen er uit haalt. Het gezoem stopt. Papa geeft mij een tissue en zegt: ‘dat is om je vinger schoon te maken.’

‘Mama, mag papa zijn penis in mij stoppen’. Ik voel de lul van papa tussen mijn benen reageren en zijn adem in mijn nek blazen. Ze haalt haar hoofd onder mij vandaan, kijkt mij aan en vraagt: ’weet je dat zeker, lievie?’
‘Ja mam, heel zeker’.
‘Pat, wil je dat?’

Ik voel het keiharde antwoord van papa tussen mijn benen.

‘Zeg maar lul of pik, dat vind ik veel sexyer dan penis’, reageert papa.
‘Ok, lul. Mag ik je pik in mijn kutje?
Ik hoor papa en mama lachen. Doordat papa lacht, voel ik zijn lul over mijn kutje schuiven.
‘Is goed lievie. Wil je hem zo achterlangs in je hebben of heb je iets anders in gedachten.’
‘Papa, ik heb zoveel in mijn gedachten, dat ik alle standjes met je zou willen proberen.’
‘Ik ook lievie. Weet je wat, ik ga liggen en dan kom je bovenop mij. Dan kun je zelf ook makkelijker bepalen hoe diep je mijn lul in je wilt hebben.’

‘Lievie, zit je in je veilige periode?, vraagt mama.
‘Ja, ik ben gister gestopt met bloeden. Dus het is nu ongeveer acht dagen veilig’

Ik richt mij op en klim op mijn vader. Met mijn handen voel ik zijn sterke buikspieren en kruip iets verder omhoog tot mijn kutje over zijn lul glijdt.
Zo lig ik op hem met mijn onderbenen onder mijn bovenbenen gevouwen
Ik buig mij verder voorover, leg mijn onderarmen onder zijn oksels en kus papa op zijn lippen. Hij duwt mijn mond met zijn lippen open en ik lik de binnenkant van zijn lippen. Ik voel zijn handen van mijn rug naar mijn billen glijden. Zijn handen bewegen over mijn billen en trekt ze soms even uit elkaar.

Mama ligt naar ons te kijken, steekt een hand uit en legt die op mijn rug. Ze komt iets meer naar ons toegeschoven. Ik verbreek even de verbinding met de mond van papa en kus mama op de lippen. Haar hand gaat van mijn rug naar mijn gezicht en schuift achter mijn hoofd. Steeds harder drukt haar mond op de mijne en we vrijen met de tongen afwisselend in elkaars mond. Af en toe ik draai ik mijn hoofd een beetje waardoor ik elke keer in een andere hoek met haar vrij.

Naar adem happend maak ik mij los van de mond van mama en kijk naar papa.
Ik kus hem weer even en wrijf langzaam met mijn kutje over die harde lul.
Het voelt zo lekker op mijn klitje.

‘Mama, wil je papa’s lul in mij stoppen? Ik vind het leuk als jij dat doet’
Ik zie haar verrast naar mij kijken.
‘Tuurlijk lievie’. Ze richt zich op in bed en gaat achter mij op de benen van papa zitten. Ik til mijn kontje iets op en voel kusjes op mijn billen.

Ze pakt de lul van papa en richt hem op mijn kutje. Ik ga iets naar beneden en voel hem tussen mijn lipjes duwen. Langzaam naar beneden zakkend, wijken mijn lipjes verder en verder. Zijn eikel schuift langzaam in mijn kutje. Ik blijf even zitten en geniet van de druk.

Mijn vaders handen verplaatsen zich naar mijn rug en wrijven over mijn schouders. Ik plaats mijn handen op zijn borst en zak langzaam naar beneden.
Ik voel mama’s handen op mijn billen.

Ik plaag papa een beetje door heel langzaam steeds iets dieper te zakken.
‘Ohhh, je vult mij zo lekker.’

Mama komt weer naast ons liggen en begint over haar kutje te wrijven. Ik kom handen tekort, anders had ik dat graag gedaan. Ik concentreer mij weer op het genot in mijn onderbuik en voel de tinteling van een naderend orgasme.
‘Papa, ik ga zo al komen’
‘Doe maar lekker’
Ik richt mijn bovenlichaam op en pak mijn tietjes vast.

Papa steekt zijn hand uit en begint mijn klitje te stimuleren. Ik knijp hard in mijn tietjes en begin te schokken. Zijn lul zit nog niet eens heel diep in mij.
Als een explosie raast een ongekend orgasme door mijn lichaam. Ik houd even stil terwijl papa over mijn kutje wrijft. Mijn mond is wijd open en ik gil geluidloos.

Als ik voel dat het weer wat rustiger wordt in mijn lichaam, buig ik mij voorover en ga op de borst van papa liggen. Ik sluit even mijn ogen en haal diep adem.

Ik voel de hand van mama op mijn wang.
Ze kust mij lief op mijn lippen.
Ik kan even niets meer.

Papa’s lul zit nog steeds maar een klein beetje in mij en ik voel dat mijn benen vermoeid zijn. Of ik nu wil of niet, ik laat mijn heupen langzaam zakken en voel dat zijn lul dieper in mij komt. Ik ontspan en weet dat ik nog iets dieper zou kunnen hebben, maar nu kan ik mijn buik ook op zijn platte buik leggen en voel ik de vermoeidheid in mijn benen niet zeuren.

Ik doe mijn ogen open en zie mijn moeder naar mij kijken.
‘Lekker hé, lievie.’
‘Ohh, zo lekker mama. Bedankt dat ik dit mag doen.’ Ik haal mijn hoofd van papa’s borst en kijk hem aan. Hij pakt mijn hoofd en kust mij op de lippen.

Ik kus hem terug. Langzaam kom ik weer met mijn bovenlichaam omhoog.
‘Ben je klaar voor de finale, papa.’
‘Kun je alweer, lievie’, reageert mijn moeder verbaasd.
‘O, jazeker.’

Met mijn handen op zijn borst kom ik weer in beweging. Ik kom iets omhoog met mijn heupen tot zijn lul bijna uit mijn kutje is en alleen zijn eikel er nog in zit en laat mij zakken. Iedere keer bij het omlaag gaan iets dieper tot het niet meer dieper kan. Ik heb zijn hele lul in mij en geniet van het opgevulde gevoel.

Nu buig ik weer een beetje naar voren en maak, met zijn lul zo diep mogelijk in mij, heen en weer gaande bewegingen met mijn heupen. Mijn klitje voel ik een schuren over de huid boven de stam van papa’s lul en zelfs het hardere schaambeen. Binnen in mijn kutje voel ik zijn lul heen en weer gaan en de kutwanden op alle plekken raken. Ook mijn G-spot wordt gestimuleerd en geeft mij haast elektrische prikkels.

Papa pakt mijn tietjes en hoor hem iets kreunen.
‘Papa zegt het nooit, hoor ik mijn moeder fluisteren, maar hij komt zo klaar in je.’ Ik knik en pak zijn handen vast. Onze vingers verstrengelen zich en knijpen hard in elkaar. Ik zit nu weer rechtop en ga heen en weer en op en neer.
Bijna als een meisje op een wild rodeopaard.

Mijn moeder komt weer achter mij zitten, legt haar handen op mijn tietjes en danst mee in het ritme van mijn dans op de lul van mijn vader. Ik voel de warmte van haar handen en de vingers die soms in mijn tepels knijpen.
Papa legt zijn armen strak op bed, ik zie zijn ogen dichtgaan en hoor hem in zijn keel kreunen. Zijn bekken komt omhoog en ik voel dat ik gevuld wordt met zijn sperma.

De hele situatie en de pulserende lul van papa in mij doen mij ook weer klaarkomen.
‘Ohhhhhhh, mama papaaaaaaaaaaaaaaa………’ Minder heftig, maar even lekker.

Mijn drijfnatte kutje en zijn natte lul in combinatie met het sperma dat uit mijn kutje druppelt zorgt voor sappige geluiden. Papa blijft zijn heupen op en neer tegen mijn dansende kutje duwen en houdt mij bij mijn middel vast.

Als mijn climax uitgeraasd is, leun ik met mijn rug tegen de zachte borsten van mijn moeder aan en hef mijn armen achterom, via haar schouders achter haar hoofd. Ze houdt mij vast met gekruiste armen op mijn buik onder mijn tietjes.
Haar hoofd op mijn schouder naast het mijne. Papa duwt nog een paar keer omhoog en dan blijft hij liggen en kijkt mij aan.

‘Zo, dat was lekker, zegt hij.
Mama gaat uit bed en komt even later terug met een kleine handdoek en gaat weer op bed liggen. Ik wil nog even papa’s lul in mij voelen en begin een beetje met mijn kutspieren te spelen. Daardoor voel ik zijn zachter wordende lul nog even in mij. Ik zie papa glimlachen, maar zegt niets.

‘Hier, houdt dit maar even tegen je kutje om de sperma op te vangen als je papa loslaat.’
‘Hihihi, eigenlijk wil ik helemaal niet loslaten.’
Ik ga langzaam omhoog en houd het handdoekje tegen mijn kutje aan. Papa’s lul glipt er half stijf uit en neemt een straal sperma mee. Tot mijn verrassing pakt mijn moeder zijn lul en begint hem schoon te likken.

Aarzelend kom ik ook met mijn mond naar zijn lul en steek mijn tong uit.
Ik proef en de smaak is niet eens zo zoutig of weeïg als ik had gedacht. Terwijl mama de ene kant van zijn lul likt, lik ik al het sperma en wellicht mijn eigen kutgeil aan mijn kant weg. Onze tongen raken elkaar daarbij ook regelmatig.
Als ook het kleine plasje bij de stam weg is, kijkt mama mij aan.
‘Lievie, kom maar tussen ons in liggen.’

Ze maakt ruimte zodat ik weer tussen hun in kan liggen. Mama gaat er echter niet naast liggen, maar haalt de handdoek van mijn kutje af en begint eerst mijn dijen schoon te likken. Langzaam komt ze omhoog richting mijn kutje. Eigenlijk ben ik nu wel erg moe, maar ik vind dit zo spannend dat ik mijn benen wijder plaats en mijn knieën omhoog doe.

Papa kijkt mij aan en zegt: ‘geniet ervan.’ Genieten doe ik zeker.
‘O mama. Wat is dat lekker.’ Ik voel haar tong in mijn bilnaad richting mijn lipjes gaan en geniet van de warme adem en natte tong. Ik hoor haar slurpen als ze aan mijn kutje begint te zuigen en zoveel mogelijk van papa’s sperma opzuigt. Als ze echter mijn klitje begint te likken voel ik dat de tinteling in mijn buik zich snel in weer een orgasme ontaardt.

Ik houd haar hoofd vast met mijn handen en dijen en begin weer te lekken. Geen wild spartelend of schokkend orgasme, maar een bedeesde climax
Mama likt ook dat vocht op en komt, zodra ze merkt dat ik weer ontspan, naast mij liggen.

Ik hoor papa nog zeggen: ‘de laatste was Yvonne.’

Ik kruip tegen mama aan en ben binnen een paar minuten in dromeland. Een andere dromeland dan waar ik net ben geweest.


Dit was deel 1 in deze serie
Ik hoop dat je genoten hebt.
Ik wel.

Heb je vragen, wensen/fantasie voor een verhaal, wil je zelf de hoofdrol spelen (dan heb ik iets meer detail nodig), durf je zelf de stap nog niet te maken, neem dan contact op met mij.
Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje achter te laten!
Niet alleen omdat ik dat leuk vind, maar gewaardeerd worden in het leven is voor mij een belangrijke motivator.
Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!

Wat vond je van dit verhaal?

Laat een beoordeling achter!

Gemiddelde beoordeling 4.7 / 5. Aantal stemmen: 3

Nog geen beoordeling. Geef als eerste een waardering!

Jammer dat je dit een slecht verhaal vond!

Help ons verbeteren!

Wat vond je er slecht aan?

Auteur: 18islekker16islekkerder

Na jaren sexverhalen lezen, dacht ik, ik ga ook maar eens wat proberen te schrijven. In de praktijk merk ik dat het schrijven van een lang verhaal ongeveer 10 uur tijd kost. Bedenken, waar wil je naartoe, schets maken en dan schrijven. Veel corrigeren, vooral herlezen en dan uiteindelijk op de knop "verzenden" drukken. Meestal een dag wachten en dan "geplaatst" Ik geloof niet zo in 100% echt gebeurt of alles moet altijd 100% kloppen. Soms moet je de vrijheid nemen om de waarheid, toeval en fictie een beetje te helpen. Soms moet je zelfs de logica een beetje loslaten. Heb je vragen, wensen/fantasie voor een verhaal, wil je zelf de hoofdrol spelen (dan heb ik iets meer detail nodig), durf je zelf de stap nog niet te maken, neem dan contact op met mij. Feedback ontvang ik ook graag. Vooral als het geile is. Ik schrijf langzaam omdat ik een goed verhaal wil hebben. Ik houd niet van 20 zinnen waarin alles is gedaan. Ik zal altijd kiezen voor een opbouw met uitleg over de omstandigheden. Sommige lezers zullen dan afhaken. Seks gaat wat mij betreft om de beleving en genot voor allebei. Op Twitter vind je mij onder @AllSexIsYummie Daar plaats ik korte video's of foto's die wel passen bij de verhalen. Ik ben een bewonderaar van alles wat mooi is. Karakter, mensen-mens, dierenliefhebber, mooi aura om haar heen, behulpzaam, vrij in het leven staand. Vaak zijn het ook dames die niet eens beseffen hoe mooi ze zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *