Kinderfiets – Deel 4 san pedro samenkomst

4.8
(11)

Hoofdstuk 1

Fred ontwaakte die morgen in Gerda’s bed, zich niet meer goed herinnerend hoe hij daar terecht was gekomen. Zijn laatste herinnering was hoe zijn sperma Naomi’s peutermondje binnenspoot terwijl Melissa probeerde om haar tongetje zijn anus binnen te duwen …
Naomi lag rechts tussen hem en Gerda in, Melissa lag half over hem heen met haar handje om zijn pik heen en haar gezichtje tegen zijn eikel aan .
Gerda was al wakker en speelde met haar hand over de nog slapende Naomi .
” Goeiemorgen Papa Fred ” lachte Gerda, ” Weer bijgekomen van gisteren ” .
” Ik was even weg na de ervaring in de douche” reageerde Fred ” Vijf keer klaarkomen op één dag, daar is mijn lichaam niet aan gewend ” .

Gerda lachte hier luid om ” Je moet ook gezonder eten, hier een smaakmakertje om de dag mee te beginnen: ” Gerda pakte de nog slapende Naomi beet en trok haar beentjes van elkaar, het kleine peuterspleetje opende zich en Fred keek met plezier naar het roze snoepgaatje, Langzaam liet Gerda het kleine spleetje over Fred zijn mond zakken, het met haar vingers nog een stukje verder opentrekkend. ” Geil He ” fluisterde Gerda ” proef nog maar eens lekker van dat kleine kutje … ” Fred z’n pik begon al weer stijf te worden en de nog slapende Melissa drukte zich met haar gladde kinderhuidje er nog eens extra stevig tegenaan . Zachtjes liet Fred zijn tong Naomi’s kleine peutergaatje binnenglijden en hij genoot van het gevoel van al de roze plooitjes en richeltjes waar zijn tong overheen speelde, het genot werd nog versterkt door de zachtheid van de beentjes langs zijn gezicht en de kinderbilletjes op zijn kin. Naomi begon langzaam te ontwaken en genoot van de manier waarop ze wakker gemaakt werd: ” Papa Fjed Nomi’s kudje lekker likke ” kreunde ze terwijl ze zich uitrekte .

Ook Melissa begon ondertussen te ontwaken en drukte haar lippen op Fred’s eikel ” Goeimorge meneer Pielemans, ga je straks weer kijke of me kontje wel schoon is “??
” Ho, Ho, Rustig aan kleine loopse reet-teef ” lachte Gerda, Fred moet al zijn krachten bewaren tot bij de San Pedro samenkomst ”
Naomi lachte blij ” San Pedo, San Pedo, veel meneejen met lekkere Spejma voor Nomi “, ” Kleine Gulzigaard ” glimlachte Gerda ” Naomi zuigt op een samenkomst altijd haar buikje rond … ”
Fred gaf Naomi’s kleine klitje extra sabbel aandacht en deze begon met haar kutje over Fred’s lippen te rijen ” Uh, Uh, Uh Fjed lekker likke, Ja, ja, ja, Kuuuuutje Likkeeee ” Fred proefde het kleine meisjes sap dat in kleine druppeltjes uit het peuterkutje kwam lopen, een van de lekkerste drankjes die hij in zijn leven was tegengekomen . Sneller en sneller begon het peutertje haar spleetje tegen zijn lippen aan te duwen en sneller en sneller likte Fred rond het kleine klitpareltje, totdat Naomi haar rug boog en zijn hoofd haast tussen haar knietjes fijnkneep: ” FJEEEEEEEEEDD ” gilde het meisje terwijl ze haast probeerde haar kutje op Fred zijn tong te spiesen ” UHH, UHHH, UUUUUHHHH ” en schokkend met haar hele lichaampje kwam het peutertje klaar alsof zij een volwassen vrouw was !

” Ikke ook, Ikke ook ” riep Melissa meteen na het orgasme van haar kleine vriendinnetje . “ kom maar bij mij “bood Gerda aan met een hongerige grijns op haar gezicht . Met een plof liet Melissa zich voor Gerda op het bed vallen en spreidde meteen haar beentjes wijd . Fred had ondertussen Naomi in zijn armen genomen en speelde met zijn vingers nog wat rond tussen de plooitjes van het sap natte peuterkutje, vanuit zijn zittende positie had hij goed zicht op Gerda en Melissa . Het viel hem op hoe verschillend de twee kleine neukdoosjes waren, de roze plooitjes van Naomi, het kleine kutje als een bloemetje tussen haar blanke nog mollige kinderbeentjes, en het donkere grotje van Melissa, waarvan het roze centrum fel afstak tegen de het paarsig bruine kutrandje en de bruine beentjes . Plots besefte hij zich dat hij dat lekkere halfbloedgaatje nog niet geneukt had . Wel het donkerbruine poepgaatje wat erbij hoorde, maar nog niet het kleine meisjeskutje wat hem op de eerste dag vanaf het fietszadel had aangetrokken . Melissa was ook zo dol op een dikke mannenpik zo diep mogelijk in haar endeldarmpje en Fred genoot er zo van zijn sperma diep dat poepertje in te voelen verdwijnen dat het er nog niet van gekomen was; een verzuim dat Fred zich voornam te herstellen zodra hij weer thuis was met Melissa.
Gerda was ondertussen druk van het chocoladekutje aan het snoepen, om Melissa extra te plezieren was zij al druk over het kleine bruine kontgaatje aan het masseren . “ Je bent een klein reet teefje hé?? “ plaagde Gerda “dol op alles wat er in je kontje verdwijnt!! “ . “Jaaa” kreunde Melissa “dinge in me kontje is lekkur, maar Papa Fred’s piemel is t allurelekkerste.” . “Fjed piejel lekkurrr “beaamde Naomi bij Fred op schoot” en met haar handjes greep ze de geprezen neukstaaf beet .Gerda was ondertussen druk bezig met Melissa’s kutje te verwennen terwijl haar vinger langzaam het kleine kontgaatje in verdween . Fred genoot van het uitzicht, Gerda met de bouw en borsten van een 12 jarige, haar billen met daaronder een haarloos kutje in de hoogte en haar tong op zoek naar Melissa’s klitje . Gerda had het gehad over een baby samen en in tegenstelling tot zijn normale seksuele voorkeur kon hij zich goed voorstellen Gerda te neuken, het feit dat ze zoveel op een 12 jarige leek hielp daar natuurlijk aan mee, maar ook het feit dat zij zijn liefde voor kleine meisjes deelde .

Melissa begon ondertussen steeds zichtbaarder te genieten van Gerda’s verwennerij, speciaal toen Gerda met haar tong diep het meisjesdoosje begon binnen te dringen onderwijl met haar vinger ronddraaiend in het kinderaarsje . Melissa duwde haar onderlichaampje naar Gerda toe en greep haar haren , alsof ze probeerde Gerda’s tong nog dieper haar speelsneetje in te krijgen “Gerdaaaa, Lekkkkuurrrr “begon ze op een voor Fred intussen bekende manier naar een orgasme toe te werken “Lik me Kuuuuuuuuutje , vinger in me Koooooooontje “ Schokkend over haar hele lichaam gaf Melissa zich over aan het genot dat de jonge vrouw haar gaf . “Ga Melissa’s tietjes maar likken,, dat vind ze vast fijn “ fluisterde Fred in Naomi’s oortje, het peutertje kroop snel naar haar vriendinnetje en begon met haar tongetje over Melissa’s tepeltjes te spelen die als kleine puntjes trots omhoog stonden . ““Nomiiii, Lekkkkurrrr”gilde Melissa luid . Gerda had ondertussen een tweede vinger Melissa’s kontje binnengewerkt en begon ritmisch haar vingers het poepgaatje binnen te stoten . “HUUU , HUUU , HUUUUUU” kreunde Melissa luid mee op het ritme van Gerda’s hand . Gerda zoog hard op Melissa’s klitje en Fred zag aan de beweging van haar mond dat haar tong tegelijkertijd dit liefdespareltje verwende . Met een laatste “HUUUUUUUUUUUUUUUUU” kromde Melissa haar rug in een intens klaarkomen, hierbij Naomi bijna van haar borst werpend . Schokkend over haar hele lichaam hield het orgasme aan voor bijna een minuut waarna ze snakkend naar adem ineen zeeg .

Met een tevreden gezicht, nat van het kleine meisjessap, kwam Gerda omhoog van Melissa’s kutje, met een plop trok ze haar vingers uit Melissa’s kontje .
“Genoeg gespeeld nu kinderen “sprak ze met een schooljuffenstem “Tijd om ons aan te kleden en naar de San Pedro bijeenkomst te gaan” .

Hoofdstuk 2

Wat nerveus zat Fred naast Gerda in haar rode Renault Cleo, achterin zat Naomi in een kinderzitje en Melissa in een boosterzitje dat Gerda uit een kast had gehaald . Volgens Gerda was het ongeveer twee uur rijden van de stad naar het oude landhuis waar de “sociedad de San Pedro” haar bijeenkomsten hield .
De meisjes zaten rustig achterin naar buiten te kijken terwijl Gerda Fred op de hoogte bracht van het verhaal van San Pedro .

“Zoals ik je vertelde was San Pedro mijn grootvader “begon Gerda “Mijn grootmoeder was: “Donna Maria Cecillia de Huesca” de erfgename man een Spaanse adellijke familie . Mijn grootvader was de jonge dorpspriester van het dorpje “Hoz de Jaca” waar mijn grootmoeders familie een zomerhuis had. In de late jaren 40 hebben haar ouders mijn toen 6 jarige grootmoeder daar naartoe gestuurd . Als dorpspriester werd mijn grootvader gevraagd om haar te onderwijzen .
Volgens mijn grootmoeder was de ontmoeting liefde op het eerste gezicht , van beide kanten , Mijn 35 jarige grootvader en mijn 6 jarige grootmoeder.

Tijdens de lessen kwamen ze steeds dichter bij elkaar en mijn grootmoeder kreeg
dromen waarin Padre Pedro naakt verscheen en haar eveneens naakte lichaampje streelde , ondertussen droomde Padre Pedro van haar; de zelfde droom .
Omdat San Pedro ook haar biechtvader was vertelde Maria Cecillia haar droom aan hem , zich schamend voor haar droom . Mijn Grootvader had haar willen vertellen dat deze dromen van de duivel kwamen en dat ze de kwade krachten moest weerstaan . Maar plotseling verscheen in een flits Jezus aan hem en die sprak “Pedro, mijn zoon, ik heb toch gezegd “laat de kinderen tot mij komen “ Dit kind is gezegend en evenzo ben jij gezegend . Kom tezamen met haar als met een vrouw , en haar lichaam zal zijn als dat van een vrouw voor jouw en alle andere mannen . Hetzelfde geld voor ieder kind waarmee jij tezamen komt . Dit is de zegen die ik jouw geef , en jouw dochters en hun dochters zullen altijd een man vinden om deze zegen verder te dragen . “

“Mijn moeder vond dus mijn vader “ lachte Gerda blij “en ik vond jou “
“Mijn grootvader kwam bij van zijn openbaring en zag mijn grootmoeder met grote meisjesogen naar hem kijken “vervolgde Gerda “Heb je die stem ook gehoord” vroeg ze San Pedro , “Jezus zei dat we als man en vrouw mochten zijn . “. Voor mijn grootvader was het feit dat Maria Cecillia Jezus ook gehoord had het bewijs dat zijn visioen waar was . Nog diezelfde dag heeft hij haar ” gekend als een vrouw ” zoals hij placht te zeggen , het was immers de opdracht van Jezus …
Hoe hij mijn grootvader is geworden , en hoe de “sociedad de San Pedro” tot stand kwam is weer een ander verhaal , we zijn er ….
Achterin het autootje klonk het blijde kinderstemmetje van Naomi ” San Pedo , San Pedo , veel menere met lekkur spejma ”

Het gebouw waarbij ze waren aangekomen was een groot landhuis met ruime bijgebouwen . ” De Sociedad” is niet zonder middelen zoals je ziet , dit is ons nagelaten door een Nederlandse volgeling van mijn grootvader . “.
Door een grote eiken deur werd het gezelschap het huis binnengelaten , het was al redelijk druk binnen , een gemêleerd gezelschap van mannen , vrouwen en kinderen van alle leeftijden . Op zich niet veel verschillend van een samenkomst van een reguliere vereniging of kerkgenootschap . Het enige verschil was dat de welkomstkussen wat langer leken te duren en dat de ouderlijke handen,voor zover het natuurlijk ouders waren waar de kinderen mee waren , zich wat vrijer over de kinderlichaampjes bewogen dan Fred van een kerkgezelschap zou verwachten.
Naomi werd door veel mensen over haar krulletjes geaaid en Gerda werd behandeld als een vorstin.

Soms met een blik naar Fred en een halve vraag ” Is Hij ??? ” , wat Gerda met een blijde lach en een knik beantwoorde.
Plotseling riep Naomi ” Mome Hans, Mome Hans ” en sprong in de armen van een, niet bijzonder grote, oudere man met een kaal hoofd en grijs-witte baard die Fred deed denken aan een Poortvliet-kabouter nadat deze in de handen van Sonja Bakker gevallen was … ” Mome Hans , Mome Hans … Nomi is nu GROOT …. ” . Lachend stelde Gerda Fred aan de man voor : ” Dit is Hans , een goede vriend van mij vader en “oom” voor mij en Naomi” .

Hans keek naar Fred en terug naar Gerda ” en hij is je vaders opvolger ?? ” Ja , de nieuwe El Bendecido” , ” en het GROOT van Naomi ??? ” vroeg Hans met een verlekkerde blik op Naomi . ” Allebei de gaatjes , ouwe snoeper ” lachte Gerda . ” Dus je kan op dezelfde manier oom zijn voor haar als voor mij , Je wilt zeker deelnemen aan de test vandaag ??? ”

Hans grinnikte ” Zo’n buitenkansje laat ik niet graag voorbij gaan , sinds jouw vader is overleden zijn de kleine speelsneetjes groter geworden , meisjes van Naomi’s leeftijd hebben we al een tijdje niet meer ….” Hans was gaan zitten met Naomi op schoot en Fred zag zijn hand onder Naomi’s jurkje verdwijnen , Naomi vleide zich tegen hem aan en kuste hem op zijn wang . ” Mome Hans met Nomi kudje spele ?? , Nomi lekkur spejma geve ??? ”
” Natuurlijk schatje ” reageerde Hans terwijl hij Naomi’s onderbroekje over haar knietjes trok en haar met beentjes wijd op zijn schoot zette . ” Maar de Spejma moet nog even wachten , want misschien moet jij straks Oma laten zien dat je echt groot bent ” , ” Nomi Spejmaaaa ” dreinde het kleine meisje en Hans wenkte een jonge man van ongeveer 25 jaar die een stukje verderop stond .

” Jaap , heb je haar favoriete snack voor dit meisje?? ” De man streek Naomi door n haar krulletjes … ” Naomi kan nooit wachten tot de samenkomst ” lachte hij en haalde zijn respectabele staaf uit zijn gulp , met een blij gezicht greep Naomi hem beet ,nam de eikel in haar mond en begon te zuigen . De hand van Hans was ondertussen tussen Naomi’s beentjes aan het spelen , haar rokje was hoog opgekropen en Fred zag hoe de vingers van Hans het peuterspleetje begon binnen te dringen . Geen van de volwassene of kinderen die rondliepen scheen aan dit tafereel ook maar iets vreemds te zien . “Ze is nog steeds lekker krap hoor “grijnsde Hans “ik kijk uit naar de test straks”

Plotseling hoorde Fred: “Die man daar Papa , dat is Fred “. Een donkerblonde man kwam op Fred afgelopen met een uitgestoken hand “Marcus Goudsmit , ik ben Ruthie’s vader .” Fred schudde zijn hand “Je hebt Ruth wat beloofd en ik hoop dat je die belofte kan waarmaken “

Fred dacht even na en herinnerde zich dat hij tegen Ruth over de reuen in het asiel van zijn vriend Arnold had gesproken . “O zeker . ik heb een vriend die een asiel en hondenpension beheerd net buiten de stad , ik heb hem ooit ontmoet in Thailand , dus ik weet dat als Ruth even met hem speelt ze daarna naar halterust met de honden mag spelen .” Marcus keek bedachtzaam “en jij weet zeker dat die man z’n mond houd en dat Ruthie veilig bij hem is ???”
“Ik zal zorgen dat ik erbij blijf” antwoordde Fred , “In Thailand was hij vriendelijk en zacht met de meisjes die we daar huurde , dus ik verwacht dat hij ook met Ruth zacht zal zijn “. Ruth trok aan haar vaders mouw :”Toe nou papa , die man heeft ladingen honden .” “Nou goed , maar maak zeker dat Fred je eerst neukt , voor de tweede zegening van San Pedro .” Fred keek Gerda vragend aan . “ Nog geen tijd gehad om het je te vertellen , en er zit nog een heel verhaal aan vast”lag Gerda uit “ maar wie door El Bendecido “gekend is “, geneukt is dus , is immuun voor geslachtsziektes en El Bendecido is het zelf ook “. Fred z’n oren stonden te klapperen , zelf had hij zich regelmatig laten testen ,vooral na bezoekjes aan Thailand en Sri Lanka en was altijd schoon verklaard , maar dat hij dat aan een heilige Spanjaard met een liefde voor kleine meisjes te danken had had hij nooit vermoed .

Het geroezemoes verstomde plotseling en via een zijdeur kwam er een kleine donkerharige vrouw van achter in de veertig binnen
“la madre bendecida , la condesa de Huesca “ riep iemand luid . De vrouw keek rond en liep toen recht op Fred af . “usted cogió a mi nieta??” vroeg ze met een luide stem.
“Mamam “riep Gerda “importe de sus maneras”, “Fred spreekt geen Spaans.”
Ze draaide zich naar Fred toe “Fred , dit is mijn moeder ,Madalena de Huesca , de Gezegende Moeder en de Gravin van Huesca , en ze wil graag weten of je haar kleindochter geneukt hebt . Naomi dus . “

“Mijn Dogtere heeft kelijk, ik kom tekort in die mainiere “sprak de vrouw met een zwaar Spaans accent .” Maar ies erg belangrijk” toen glimlachte ze wat droevig .
“Na et verlies van mijn Hugo , wachten wij als zo lang op een nieuwe El Bendecido” .

Naast Fred had Naomi haar grootmoeder nog niet opgemerkt , Hans zat ondertussen met zijn wijsvinger bijna tot aan de wortel in het kleine peuterkutje en zijn ander hand was onder het bovenstukje verdwenen en speelde met Naoimi haar tepeltjes, aan de grote grijns op zijn gezicht kon je zien dat het spelen met het peuterlichaampje hem bijzonder goed beviel, Jaap begon ondertussen rood aan te lopen en steeds dieper adem te halen , het genot van het peutermondje rond zijn eikel zou hem waarschijnlijk snel zijn zaad doen schieten. Naomi’s oma keek het tafereeltje goedkeurend aan .
Plotseling begon Jaap dieper in Naomi’s mondje te stoten en Fred zag zijn ballen omhoogtrekken en zijn penis pompend bewegen , op hetzelfde moment begon Naomi snel te slikken, het leek er op dat Jaap haar een ruime dosis van haar favoriete snack had gegeven .

Met een blij gezicht trok ze Jaaps staaf uit haar mond , “Jaap lekkere Spejma “riep ze blij , en gaf nog een paar likjes rond en op Jaaps eikel die hem deden rillen van genot. Toen draaide ze zich om in Fred en haar grootmoeders richting , ze zag er schattig uit, Hans zijn vinger diep in haar kutje zijn andere hand op haar tepeltjes en een straaltje van Jaaps sperma nog uit haar mondhoek lopend . Op het moment dat ze haar oma zag keek ze zo mogelijk nog blijer ;

“Moma , Moma” , riep ze luid “NOMI IS GROOOOT “ . Madalena boog zich voorover en kuste haar kleindochter vol op het mondje hierbij met haar tong nog wat van het gespilde sperma oplikkend . Toen keek ze omhoog naar Jaap “Mijne kleinedochter heeft kelijk , je hebt lekkere esperma , alleen voor die kleine meisje of ook voor ouwe vrouw ?? “Jaap liep knalrood aan “Madre Bendecida , het zal mij een eer zijn u op welke manier dan ook van dienst te zijn “ Madalena lachte luid en streek Jaap onder zijn ballen . “ un hombre joven tan encantador, ene chamante jongke man “toen keek zij Hans aan en kuste hem op zijn kale hoofd “Kan jij nog wat van eleren , viejo gnomo”en met een schaterlach liet zij zich in een gebrachte stoel vallen. “vanavond akt uur , mi aparment “instrueerde ze Jaap nog even snel .

Hoofdstuk 3
“La madre bendecida” bleek geen bezwaar te hebben te hebben aan Hans zijn deelname aan “De Test “van Naomi , waar deze dan ook uit mocht bestaan , Gerda lachte toen Fred het vroeg “Laat je verrassen , later komt jouw test , in Spanje in ons centrum daar”. Daarna ratelde en argumenteerde ze in het Spaans met haar moeder tot ze het eens waren dat een bonkige roodharige jongeman van rond de 16 de “Tweede tester “zou zijn . Hans was ondertussen vertrokken naar een van de andere kamers om zich om te kleden voor de test . Plotseling kwam Melissa aanlopen met een jongen van ongeveer 14 die op Ruth leek . “Papa Fred dit is Ruben, du broer van Ruth, Mag ie met z’n piemel in mijn poeper spelen “ ??? “Wilde Ruben dat schatje of wilde jij dat “

Melissa glimlachte blij “Ik zei tegen Ruthie dat ik een piemel in mijn kontje zo lekker vin , en toen zei ze: “Ruben wil altijd me kontje neuke maar dat wil ik niet , en toen zij ze dat ze Ruben wel zou vragen , en toen zei Ruben graag , straks bij de Or…. Dinges , maar dat ie eerst aan jullie moest vraage , want ik was nog klein …” ratelde Melissa achter elkaar door “ Fred keek Ruben aan “welke Or.dinges “.
“De Orgie “, meneer antwoordde de jongen “die hebben we altijd na de samenkomst, en vandaag dus na de test . Ruth zei dat u haar dan zou neuken voor de tweede zegen”. Fred keek Gerda even aan die knikte . “Het is goed jonge man maar alleen in haar kontje en zorg dat je in mijn zicht bent … “ Ruben grijnsde “Bij de orgie is iedereen in zicht meneer “…

Een luide stem annonceerde : “In Naam van de Gezegende San Pedro, kom samen , kom samen , In Naam van de Gezegende San Pedro, kom samen “ en de mensen begonnen zich naar een deur achter in de kamer te begeven , via een gang kwamen Fred en zijn “familie”in een flinke kapel met altaar en al ,het enige en zeer grote verschil was dat de vloer bedekt was met hoogpolig tapijt en kussen in plaats van banken , Madalena nam Naomi mee naar een deur achter het altaar en Gerda leidde Fred en Melissa naar een plaats voor in de zaal , toen liep ze naar Ruth en haar familie en fluisterde wat in Marcus oor .
Onmiddellijk knikte Marcus blij en Ruth en Ruben kwamen bij Fred en Melissa zitten . Fred keek met plezier naar Ruth, zich verheugend in het feit dat hij straks dit meisje mocht nemen. Ruben was ondertussen dicht bij Melissa gaan zitten die verlangend naar zijn kruis keek. Toen Ruben zich van de blik bewust werd zag Fred de jongenspik verstijven in zijn broek, Melissa had deze dag al zeker één verovering gemaakt.

De zaal was volgestroomd en er bevonden zich zo’n 100 mensen in de zaal , zo’n 30 volwassenen en zo’n 70 kinderen van allerlei leeftijden . Veel van de kinderen liepen nog rond en kregen zoenen en strelingen van de volwassenen in de groep , vaak begaven deze strelingen zich over buikjes, billetjes en vooral bij de jongens over de kruisjes. .,
“ Aandacht , iedereen” klonk Gerda’s stem plotseling over de luidsprekers, Fred keek rond en zag haar in een lange witte pij voor het altaar staan . “ vanwege speciale omstandigheden is het reguliere programma van vandaag afgelast, de show van Debbie en haar vader word naar een later tijdstip verplaatst .” De ogen gingen in de richting van een meisje van een jaar of acht die bij een lange man van rond de dertig zat . “ Tot mijn grote genoegen kan ik jullie vertellen dat een nieuwe “ El Benicido “ mijn dochtertje Naomi in alle volheid gezegend heeft , zoals jullie weten word hij straks zelf in Spanje getest ,maar zijn zegen testen wij vandaag hier .” Een luid applaus ging door de menigte en er werd gefluisterd en af en toe naar Fred gewezen .

Zachte muziek begon uit de luidsprekers te klinken en uit de deur achter het Altaar vandaan kwam Hans te voorschijn Hij droeg een pij net als Gerda met as grootse verschil dat deze van voren met een rij knoopjes dichtzat. Achter Hans liep in een soorgelijke pij de roodharige man die Gerda en Madelene in het Spaans bediscussieert hadden . Naast het altaar weken twee gordijnen uiteen en een groot plasmascherm verscheen . De jongeman die Naomi zo vriendelijk van een sperma snack voorzien had nam positie in bij het altaar met een camera waarvan de beelden direct op het scherm verschenen.

Met hulp van Gerda nam Hans tegen altaar plaats , zodanig dat zijn heupen tegen de rand stonden , Gerda wenkte de eerder genoemde Debbie en fluisterde haar wat in het oor , onmiddellijk liep het meisje op Hans af en knoopte zijn pij los . Onder de pij was Hans naakt. Het meisje nam meteen de pik van Hans in de mond en begon deze stijf te maken , met buitengewoon veel deskundigheid likte het meisje rond de stijve staaf en af en toe liet ze deze tot de wortel in haar keel glijden,dit alles zeer duidelijk zichtbaar op het beeldscherm ( later hoorde Fred dat Debbie oorspronkelijk met haar vader een serie pijp en deep troath technieken zou demonstreren die avond . ) Een trom begon te roffelen en uit de deur kwamen Madalene en Naomi te voorschijn , Madelene in weer een witte pij en Naomi naakt als een klein cherubijntje .
Zachtjes liep la madre bendecida op het altaar af , ze tilde Naomi op met de rug naar haar toe en sprak “atestigüe el milagro de San Pedro ” Toen spreidde ze de beentjes van Naomi wijd open waarop de camera dicht op het kleine peuterkutje inzoomde ,
het kleine roze neukdoosje kwam in volle glorie op het scherm tevoorschijn. Toen knikte Madalene naar Gerda die voor het duo knielde , meteen kreeg ze Naomi’s kruisje tegen haar mond gedrukt wat ze met duidelijk genot begon te tongen . Fred had bewondering voor de cameraman die de reisjes van de moedertong het peutergaatje in en uit perfect vastlag .

La madre bendecida knikte en het tromgeroffel werd dringender en intensiever . De focus van de camera verplaatste naar de pik van Hans die door Debbie stijf overeind gelikt werd . Gerda wees naar de rossige jongeman en Debbie begon diens pij los te maken . Ondertussen had Madelene haar kleindochtertje naar het altaar gedragen . Uit een zak in haar pij haalde Gerda een klein flesje olie waarmee ze de pik van Hans begon te masseren , deze kneep ondertussen zijn ogen dicht van genot . Een geur die een mengeling leek van rozen en musk begon door de ruimte te reizen .
Madelene stond ondertussen recht voor Hans en spreidde de peuterbeentjes nog wat verder open , snel drupte Gerda nog wat olie op Naomi’s kutje . “atestigüe el milagro de San Pedro ” sprak la madre bendecida nogmaals en plaatste het peuterkutje recht bovenop Hans zijn eikel . Naomi leunde voorover en plaatste haar handjes op Hans zijn buik . Ondertussen Naomi’s billetjes ondersteunend bewoog Madalene zich naar de zijkant van het altaar terwijl Gerda zich naar de andere zijde begaf . Onmiddelijk zoomde de camera in op het punt waar de heren-pik en het peuterkutje samen kwamen . Duidelijk was zichtbaar hoe Naomi’s kutlipjes wijd uiteengetrokken werden over de eikel van Hans . Ondertussen hadden Gerda en Madelene allebei een bovenbeentje en een billetje vast en begonnen Naomi langzaam in kleine schokjes op en neer te bewegen .
Het gebeuren op het altaar liet het aanwezige publiek ondertussen ook niet koud , toen Fred even om zich heen keek zag hij hoe op verschillende plaatsen er al handen onder kinderkleertjes verdwenen en een meisje een paar meter verder op zat al met ontbloot onderlichaam bij haar vader op schoot wiens pik al trots uit zijn gulp stak , met beide handjes hield zij de staaf beet , terwijl vader en kind strak op het beeldscherm gefocust waren .

Op dit beeldscherm was ondertussen te zien hoe Naomi’s kleine speelgaatje zich ondertussen zo ver geopend had dat de eikel van Hans het peuterkutje begon binnen te dringen . De zaal keek in uiterste stilte toe , millimeter na millimeter gleed de herenpik het gaatje in . Toen de staaf van Hans zo’n 5 centimeter bij Naomi was binnengedrongen klonk plotseling het heldere kinderstemmetje van Naomi ” Mome Hans , Moma . NOMI IS GROOOOOT” , onmiddellijk ging er een applaus door de ruimte en sommige van de kinderen scandeerde : ” NOMI ; NOMI ” .
Met een kort gebaar maakte la madre bendecida de groep stil. Langzaam vorderde de tocht van Naomi’s kutje onderweg naar de ballen van Hans die zelf ook begon het peuterkutje in en uit te pompen , Gerda en Madelene stopte met het bewegen van Naomi en gaven Hans de controle over de snelheid waarmee hij het peuterlijfje binnendrong . Met korte stoten bewoog deze zijn onderlichaam heen en meer , met iedere stoot weer een stukje verder naar binnen , op de camera was nu duidelijk te zien hoe bij iedere uitstoot de pik van Hans glinsterde van een mengsel van de olie en peuterkutjessap , Hans stak zijn handen uit , pakte Naomi in de oksels en begon serieus het kleine speelsneetje te neuken . Na nog een paar diepe stoten zat zijn pik bij iedere instoot tot de wortel in het kleine meisje .
Op dat moment plaatste Madalene haar handen op haar kleindochter’s schouders en riep nogmaals : “atestigüe el milagro de San Pedro ” Tot zijn ballen in het peuterkutje en met een grote grijns van voldoening leunde Hans achterover tegen het altaar , Naomi als het ware op zijn pik gespietst .

Op dat ogenblik stootte Gerda Debbie aan die geobsedeerd naar het beeldscherm stond te kijken en wees op de jongeman die met open pij naast haar stond , gelukkig hadden de beelden ook hem niet onberoerd gelaten en stond zijn pik nog stijf overeind . Met enkele snelle likjes rond zijn eikel had Debbie de staaf weer in opperste stijfheid. Gerda nam het flesje olie weer ter hand en smeerde daar de stijve tienerpik mee in , toen goot ze wat over haar vinger en begon daarmee Naomi’s roosje te masseren , Het kleine meisje lag ondertussen tevreden op Hans zijn buik .
Fred nam even van het moment gebruik om Ruth naar hem toe te bewegen , naast hem zag hij dat Melissa tussen Rubens benen was gaan zitten en dat diens handen druk in het broekje van het meisje bezig waren , met een glimlach knipoogde hij naar Ruben die blij lachend terug knipoogde . Geïnspireerd door het voorbeeld van Ruben trok hij Ruth tussen zijn knieën en stak zijn handen onder haar shirtje .

Hoofdstuk 4

Op het podium begon de situatie weer te verhitten , Madalena had besloten dat het poepgaatje van Naomi lang genoeg voorbereid was en wenkte de tiener naar haar toe , Gerda had ondertussen al wat olie het poepertje binnengewerkt en Naomi’s roosje had haar vinger zonder enige weerstand binnengelaten. Na een knik van Madalena spreidde Hans zijn benen een stukje om de tiener toe te laten . Met een beslist gebaar greep la madre bendecida de tiener-lul beet en plaatste die tegen Naomi’s poepgaatje , Hans hield Naomi ondertussen stevig vast .

Op het beeldscherm was duidelijk te zien hoe het kutje van Naomi om Hans zijn stijve pik gespannen was en hoe de eikel van de tiener tegen haar kleine rozetje duwde . Fred werd bloedgeil van het beeld op het scherm en liep zijn handen het broekje van Ruth binnenglijden ” Vinden ze dat nu echt fijn ??” fluisterde het meisje in zijn oor ” Wacht maar ” fluisterde Fred terug , “als ik straks je kutje heb gedaan zal ik daarna je kontje zegenen en daarna geniet jij er ook van ” . ” Zal Ruben blij om wezen ” was het wijsneuzige antwoord , met een grijns in de richting van haar broer die het onderlichaampje van Melissa ondertussen al van kleding ontdaan had .

Voor de zoveelste keer deze avond riep Madalena “atestigüe el milagro de San Pedro” en de tiener begon zijn heupen naar voren te bewegen .
Op het scherm was duidelijk te zien hoe de tienerpik druk op het peuteranusje uitoefende en hoe dat kleine kontgaatje zich langzaam voor de indringer opende . Fred begon zich, ondanks het feit dat hij ondertussen was gaan geloven in “de zegening van San Pedro” , een beetje zorgen te maken over Naomi , Kon dat peuterlichaampje wel twee binnendringers tegelijk aan???

Tot zijn grote opluchting leek totaal geen probleem te wezen, ondanks het feit dat haar kutje al wijd opengesperd om de herenpik van Hans heen zat wat er nog ruimte in Naomi’s kontje voor de staaf van de rossige tiener, op het scherm was duidelijk te zien hoe het zich opende en hoe het puntje van de tienereikel zich al een weg naar binnen begon te banen. Madalena fluisterde wat in de tiener’s oor en in één stoot met zijn onderlichaam drukte hij zijn hele eikel en verschillende centimeters lullenvlees het peutertje binnen . Hans hield Naomi ondertussen stevig vast om voldoende tegenkracht te bieden, en langzaam begon de tienerpik Naomi’s kontje in en uit te zagen.
Sneller en sneller neukte de tiener Naomi’s kleine kontje, zonder ook maar een woord van protest van het peutertje. Binnen de kortste keren zat de tienerpik bij de instoot tot de wortel in het peuterkontje, dit was het moment dat Madalena de tiener stopte en weer: “atestigüe el milagro de San Pedro” riep. Op dat moment rimpelde er een luid applaus door het publiek …

Gerda en Madalena hielpen Hans rechtop en op dat moment hing Naomi op de twee tot hun wortel in haar binnengedrongen pikken. La madre bendecida tikte de tiener aan en deze sloeg zijn armen stevig om Naomi heen . Hans maakte van de tegenkracht gebruik om met stevige slagen het peuterkutje te gaan neuken , Na zo’n twee minuten tikte Madalena Hans aan en nam deze Naomi over . Vol jeugdige energie begon de tiener Naomi’s kontje in en uit te pompen . Verschillende malen wisselde de mannen elkaar af tot de tiener het als eerste niet meer hield en met luide kreunen zijn sperma het kleine kontje binnen spoot. Zodra Hans niet meer gehinderd werd door de wisselingen duurde het ook niet lang meer voor ook hij zijn hoogtepunt zag naderen, sneller en sneller duwde hij zijn pik het peuterpruimpje binnen , hij begon rood aan te lopen en de aderen in zijn nek begonnen omhoog te staan ., tot hij met een gelukzalige grijns zijn heupen nog een laatste maal naar voren duwde en zijn geil het kleine krappe kutje in deed kolken.

Meteen nadat dit volbracht was lichtte “la madre bendecida” haar kleindochter tussen de twee testers uit , sperde haar beentjes wijd van elkaar en richte het onderlichaampje op de samenkomst : “Atestigüe el milagro de San Pedro ” riep ze een laatste keer terwijl de camera op Naomi’s kutje en kontje inzoomde. Beiden waren wijd opengesperd en het sperma droop eruit naar de grond. Op dat moment knielde Gerda voor haar moeder neer. “Mijn ekleine dochkter heeft El Bendecido gekend en gevonden , dat maakt haar moeder “La nueva madre bendecida” Gerda , mi hija amada , voor jouw als eerste : “el sacramento de San Pedro!!!” en terwijl de menigte om het tafreeltje heendromde kuste en likte Gerda Naomi’s kutje en poepgaatje . Toen nam zij Naomi van Madalena over en kuste deze de druipende peutergaatjes , na Hans en de andere tester kwam de hele samenkomst langs om in deze zegening deel te nemen. Hans zag hoe Naomi zichtbaar genoot van al dat gelik en verschillende malen kleine orgasmes had waarbij ze nog meer “sacrament”uit haar gaatje perste.

Op een zeker moment zag hij ook Melissa , Ruth en Ruben hun deel halen . Als laatste kwam hij zelf aan de beurt zachtjes plante hij zijn lippen op de nog steeds wijd opengesperde gaatjes en onder zijn lippen voelde hij deze dicht trekken. Een gemompel ging door de congregatie “El Bendecido, El Bendecido” maar met een beslist gebaar lag Gerda als nieuwe “madre bendecida” hen het zwijgen op “Na de test in Spanje” sprak ze beslist .
Toen zette Gerda Noami op de grond en rees haar armen in de lucht . “Deje el comienzo de la orgía- Laat de orgie beginnen !!!!!“

Hoofdstuk 5

Onmiddellijk begon jong en oud zich en elkaar van hun kleding te ontdoen. Terwijl Fred druk bezig was om Ruth haar jurkje en slipje naar beneden te trekken probeerde naast hem Melissa Ruben z’n jeans naar beneden te krijgen zonder zelfs zijn riem of knoop los te maken , op het zelfde moment trok Ruben Melissa haar Tshirtje over haar hoofd
Met ervaren vingers had Ruth ondertussen de riem en rits van Fred geopend . Bijna gelijktijdig waren de twee stelletjes klaar en begonnen Melissa en Ruth op de pikken van hun minnaars te zuigen. Toen deze allebei fier overeind stonden draaide de beide meisjes zich om en lieten zich naast elkaar op handen en knieën vallen .
Vol plezier keken Fred en Ruben naar de kleine meisjes voor hen “vergeet niet; alleen haar kontje” herinnerde Fred Ruben nog even snel. Melissa trok inmiddels met beide handen haar sterretje wijd voor Ruben open. Even had Fred een moment van jaloezie dat een andere pik nu diep in het lekkere kontje van dit meisje zou komen maar toen hij naar Ruth op handen en knieën voor hem keek was dat moment al snel voorbij. De billetjes en het kleine kale kutje, klaar om geneukt te worden, voor hem waren genoeg om hem verder alles voor hem te doen vergeten. Snel liet Fred zich achter Ruthie op zijn knieën vallen en plaatste zijn pik tegen haar spleetje “Klaar om de zegen van Padre Pedro te ontvangen Teefje??” Vroeg hij .
Ruth knikte hard van ja en Fred begon zijn pik langzaam het jonge speelsneetje binnen te werken . Hij wist dat de familiehond en Ruben ook al vaak dit gaatje bezocht hadden maar het gemak waarmee hij naar binnen gleed deed hem vermoeden dat ook Marcus met enige regelmaat zijn dochters kutje gebruikte .
“Dat vind je lekker hé, Teefje “gromde hij “op zijn hondjes gepakt te worden”en met harde stoten die Ruth deden piepen van genot begon hij het jonge meisjeskutje te verwennen.

Naast hem begon Melissa ondertussen te kermen, Rubbbeeen Ja, Ja, Ja, , lekkur , ju piemel in me kontjeeee , na even gekeken te hebben of alles naast hem goed ging , wat hem op een tevreden grijns en een duim omhoog van Ruben kwam te staan keek Fred om zich heen naar de ander deelnemers aan de orgie…
Een paar meter voor hem was een vrouw van begin veertig druk bezig een meisje van zo’n 5 jaar te verwennen, Fred zag hoe haar tong het kleuterkutje likte en het wijd tussen haar vingers opengesperde gaatje diep binnendrong. Achter de vrouw zag Fred hoe de vader van Ruth zijn pik diep in een jongen van een jaar of acht aan het stoten was terwijl hij tegelijkertijd een puber van rond de veertien aan het afzuigen was.

“Pa doet dat graag” hijgde Ruben naast hem “ook neukt hij Ruthie graag terwijl hij mij afzuigt, soms wil hij ook dat ik hem in zijn kont pak , maar dat is .nooit .zo lekker als Melissa’s kontje…”,
“ Rubeeeen nie praten … doorgaan met ju piemel in me kontje!!!” klaagde Melissa en Ruben gaf meteen aan haar wensen gehoor .
Terwijl zijn pik Ruthie binnen stootte keek Fred nog wat verder om zich heen , de combinatie van het krappe meisjeskutje en de geile tafereeltjes om hem heen waren een hemelse ervaring .
Op een stoel bij het altaar zag hij Hans zitten , omringt door een groepje van drie jongens van rond de twaalf , in elk van zijn handen had hij een stijve jongenspik en de derde jongen was druk bezig zijn inmiddels weer keiharde herenpik te beslobberen , terwijl Fred toekeek stond deze jongen op en draaide zich om , de andere twee jongens pakte hem op onder zijn knieën en billen en lieten hem op Hans zijn stijve zakken . Van een afstand zag Fred hoe de herenpik de tienerkont binnen gleed , Hans zijn armen kwamen om de jongen heen en begonnen in rap tempo het stijve jongensvlees af te trekken .

Ruth haar krappe kutje begon zich op dat moment samen te trekken , Fred beukte zijn pik met hoog tempo naar binnen , in een moment van inspiratie liet Fred zich met zijn volle gewicht op het meisje steunen en zei “zeker dertig honden zullen je pakken teefje , in je kutje en in je kontje .”met een huilend geluid kwam Ruth klaar de sperma als een fontein uit Fred zijn pik melkend .
Na haar orgasme lag Ruth uitgeteld voor hem , tot zijn verbazing was Fred z’n pik nog steeds loeistijf . Onmiddellijk nam hij Ruth bij haar middel en trok haar terug op haar knieën . Met twee ferme tikken op haar billen bracht hij haar terug tot bewustzijn .

Onmiddellijk trok hij de meisjesbilletjes van elkaar en drukte zijn eikel tegen het bruine sterretje. Nog voordat Ruth kon protesteren greep hij haar middel en duwde zijn pik in één stoot enkele centimeters het meisjeskontje binnen . “de honden gaan je straks in allebei je gaatjes neuken Teefje , ik maak je poepertje al vast klaar voor een stel grote rode hondenpikken !!!” “Jáááá “ gilde Ruth plotseling luid “Honden in me kutje , honden in mijn kontje , honden in me móóóónd “ geïnspireerd door het gillen naast haar begon ook Melissa haar hoogtepunt uit te kermen “Rúúúúúben , neuk me kóóóóntje , rond de twee kontneukende stelletjes begon zich een groepje toeschouwers te vormen die ritmisch begonnen te klappen , Fred en Ruben begonnen hun stoten aan te passen aan het geklap van het publiek , steeds sneller en sneller begonnen de toeschouwers te klappen tot de heupen van de twee als de stangen van een locomotief heen en weer bewogen , allebei zaten bij hun instoot ondertussen tot de wortel van hun staaf in de kleine kontjes . Melissa was de eerste die haar hoogtepunt bereikte : “Rúúúúben lekkurrrr je piemel in me kontjééééééé , Léééékkkkkkkúúúúúr “ en schokkend van genot liet ze zich voorover vallen . Ruben hield haar bij haar middel vast en bleef haar kleine poepertje binnen stoten tot ook hij klaarkwam en zijn jongensgeil diep het endeldarmpje inspoot , nog naschokkend met zijn heupen liet hij zich op Melissa vallen .

De toeschouwers dromde nu samen rond Fred en Ruth . plotseling week de groep uiteen en kwamen Madalena , Gerda en Naomi tevoorschijn , Madalena ging voor Ruth op de grond liggen en sperde haar benen wijd uiteen , onmiddellijk viel Ruthie op de voor haar geopende flamoes aan en begon er wild in rond te likken . Gerda liet zich nu met wijd gespreide benen op het gezicht van haar moeder zakken die haar armen om haar dochters heupen sloeg en met haar tong diep naar binnen drong . Vervolgens ging Naomi met haar beentjes wijd voor Gerda liggen en ontving diens tong meteen diep in haar kleine peuterkutje .
Dit was het begin van een ketting van zuigen en likken . Naomi kirde blij toen een gezette man zijn pik aanbood en begon meteen vol overgave op de aangeboden vleesstaaf te sabbelen , de man op zijn beurt kreeg zodra hij voorover boog het pikkie van een jongetje van een jaar of vijf in zijn mond . En zo wisselde liggend en voorovergebogen elkaar af tot de hele samenkomst als een ketting door het zaaltje slingerde .

Een gevoel van eenheid met al deze mensen begon plotseling in Fred op te komen en hij begon te voelen wat de andere voelden . Hij voelde Ruths plezier met de pik die in haar darmpjes stootte en de geile belofte gepakt te worden door een roedel honden , Hij voelde hoe Madalena genoot van Ruths kindertongetje en van het feit dat ze haar dochter weer eens kon beffen .Hij voelde het genot dat Gerda ervoer terwijl ze haar dochtertje diep tongde en haar moeders tong diep haar hongerige snee binnendrong . Hij voelde het plezier dat Naomi voelde van haar moeders tong in haar peuterkutje en de blijde verwachting van weer een heerlijke mond vol “Spejma “wanneer de man zou klaarkomen , hij voelde hoe de man genoot van het peutermondje rond zijn pik en van het jongenspikkie in zijn mond .

Verder en verder ervoer hij de gevoelens en de overweldigende geilheid van de samenkomst . Op een zeker moment was hij zich bewust van Melissa in de rij. wiens kutje gelikt werd door een vrouw van in de zestig . Melissa op haar beurt had haar lippen strak rond de eikel van de lange man die eerder Naomi van haar geliefde sperma snack had voorzien .
Fred ervoer Ruben , en Marcus, totdat de hele groep in zijn bewustzijn aaneengesmeed werd .
Overweldigd door de ervaring leek het of zijn hele lichaam zich in zijn pik en ballen samentrok , Fred voelde hoe zijn ballen naar boven trokken en hoe zijn sperma de reis naar diep in Ruth d’r kinderkontje begon . Het was alsof zijn bewustzijn met zijn zaad mee naar buiten spoot en een wit licht explodeerde in zijn hoofd .
Zijn orgasme bracht een stortvloed van klaarkomen teweeg in de “lik en slik “lijn . Hij hoorde het wolvengehuil van Ruth en voelde hoe haar kontje rond zijn staaf samentrok , hij kreeg een onmiddellijke echo van alle orgasmes , van IEDEREEN in de rij . van Naomi , van de man die zijn sperma haar peutermondje binnen spoot , van Melissa en de oudere vrouw die haar kutje verwende .
Met een grote zucht liet Fred zich op Ruth ineenzakken , langzaam kwam iedereen in de rij weer terug op de wereld en kroop naar Fred en Ruth toe . Zachtjes raakte iedereen Fred even aan … Sommigen met tranen in de ogen .

” Bedankt” fluisterde de oudere vrouw die zo druk Melissa’s kutje aan het likken was geweest: … “Bedankt voor het gezegende gezamenlijke orgasme, Gracias por el sacrement de San Pedro.

Wat vond je van dit verhaal?

Laat een beoordeling achter!

Gemiddelde beoordeling 4.8 / 5. Aantal stemmen: 11

Nog geen beoordeling. Geef als eerste een waardering!

Jammer dat je dit een slecht verhaal vond!

Help ons verbeteren!

Wat vond je er slecht aan?

5 gedachten aan “Kinderfiets – Deel 4 san pedro samenkomst”

  1. Zoals ik al eerder schreef, Naomi veel te jong maar FUCK wat een afgrijselijk geil verhaal!!!! Vooral Ruth is een lekkere neukteefje…..
    GA ZO DOOR!!!!!!
    Zeer benieuwd overigens hoe dit gelezen en beleefd wordt door vrouwen😛

  2. Weer heerlijk geil verhaal, instant stijve tijdens lezen, Graag meer met neuken van kleutermeisjes.
    Alvast dank.

  3. Eerlijk gezegd zijn de hoofdrolspelers veel te jong maar kan wel genieten van de passie en geilheid zoals jij het beschrijft. Ik voel ook geen dwang dus consent is er. Ga lekker door.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *