Amber en Max

4.5
(18)

Amber ging hijgend haar huis binnen. Haar naschoolse sprintjes maakten haar altijd wat uitgeput, en maakte dat ze erg zin had in een douche. Ze ging naar haar kamer om zich uit te kleden. Ze groette de Duitse herder van haar broer die in het halletje zat.

“Hoi Max.” zei ze. “Hebben ze je weer alleen achter gelaten?” Amber had beneden een briefje gevonden waarop stond dat haar ouders de hele avond weg zouden zijn. Toen ze zich begon uit te kleden, zag ze dat Max haar gevolgd was. Max was bij haar in de kamer gekomen toen haar broer naar de universiteit ging, en ze was gewend zich uit te kleden waar hij bij was.

Toen ze volkomen naakt was, besloot ze dat het nu wel een goed moment was om wat van haar seksuele energie kwijt te raken die ze in de loop van de dag had opgebouwd. Meestal was haar moeder thuis als ze uit school kwam, dus ze was gewend zichzelf alleen te bevredigen als ze ’s avonds in bed lag. Deze keer deed ze het echter zittend op de rand van haar bed.

Haar vingers drongen binnen in haar inwendige diepte. Daarna haalde ze haar vochtige vingers weer te voorschijn en begon ze haar opgezwollen clitoris te masseren. Amber kreunde toen ze met de palm van haar hand over haar edele delen streek. Haar heupen begonnen te schokken toen ze achterover was gaan liggen en echt aan de slag ging. Er ging een schokje van verlegenheid door haar heen toen ze zag dat Max haar vanuit de hoek van de kamer gespannen volgde. Haar aandacht was weer snel terug bij haar opkomende orgasme toen ze met een hand over het gebied rond haar erg gevoelige clitoris wreef en met de andere hand in haar tepels kneep. Het tempo ging omhoog toen ze het punt bereikte waarop ze niet meer terug kon, en ze vloerde zichzelf door twee vingers diep in haar maagdelijke lichaam te stoten.

Max keek al die tijd nieuwsgierig toe. De geur in de lucht begon hem op te winden, en hij wist niet zeker waar het vandaan kwam. Terwijl hij toekeek hoe Amber over haar bed kronkelde, begreep hij dat zij de bron van de opwinding was. Zijn grote Duitseherder-penis begon langzaam op te zwellen terwijl hij naar haar zat te kijken. Amber kon haar eigen opwinding, de grootte van haar orgasme zelf haast niet geloven. Ze kreunde heftig terwijl ze haar maagdelijke schaamlippen verder spreidde dan ze ooit eerder gedaan had. Ze had in haar seksuele opwinding een derde vinger naar binnen geduwd, die haar de laatste zet gaf naar haar orgasme. Door de heftigheid viel ze van het bed, half buiten kennis.

“Wow!” zei ze tegen zichzelf. “Dat was geweldig. Gelukkig dat ik het gedaan heb voor ik ging douchen, ik plak aan alle kanten.”

Toen ze op handen en knieën ging zitten om rechtop te gaan zitten, voelde ze dat Max aan haar kont snuffelde. “Nee! Ga weg, Max!” riep ze toen zijn koude neus tegen haar warme vrouwelijkheid stootte. Ze duwde hem weg, maar zodra ze zich terugdraaide om op te staan, schoot zijn tong uit zijn bek en likte over haar clitoris.

“Whaaa…!” riep ze, verbaasd over het wonderlijke gevoel. Terwijl Max’ tong zich naar binnenwerkte, besefte ze wat er gebeurde, en duwde ze hem weer weg terwijl ze over het bed reikte naar een handdoek.

“Shit, wat…? Nee, Max, ga weg!”, Amber schreeuwde toen ze zijn lichaam het hare tegen het matras voelde duwen. Hij had haar zien knielen, en had besloten tot actie over te gaan. Het duurde even voor Amber in de gaten had wat er gebeurde, maar ze kon niet onder het gewicht van de herder vandaan komen. Zijn 45 kilo zware lichaam was te veel voor haar om omhoog te duwen, zelfs toen ze voelde dat zijn pik tegen haar edele delen duwde, proberend haar te penetreren.

“Max! Nee! Stoute hond!”, schreeuwde ze tegen hem, in een poging hem op te laten houden. Maar Max was te vastbesloten. Ze verstijfde toen zijn hondenlul zijn weg vond naar haar druipende hol. Het was nog nat van het vingeren, en dat maakte het Max een stuk makkelijker. Amber jankte toen de eerste stoot van zijn groter dan menselijke lul door haar maagdelijkheid brak. Zijn tweede stoot ging dieper omdat ze uitgerekt werd als nooit tevoren. Terwijl ze daar hulpeloos lag, vastgepind onder de hond, voelde ze hem met elke stoot sneller en dieper gaan. Amber voelde dat hij op haar rug kwijlde terwijl hij zichzelf naar een hoogtepunt werkte, het jonge en hulpeloze meisje onterend met zijn beestachtige daad. De prikkeling was enorm, en Amber merkte dat haar lichaam tegen haar wil reageerde op de hond.

“Oh…shit, Max.” zei ze. Max beukte haar onteerde lichaam sneller dan ze voor mogelijk hield, en ze raakte zelf ook opgewonden ondanks haar walging van wat de hond met haar deed. Ze deed haar handen naar achteren en voelde Max’ lul terwijl hij in en uit beukte. Ze kon niet geloven dat zoiets immens echt in haar kleine lichaam naar binnen ging. Ze was nog meer verbaasd toen ze merkte dat het enige dat voorkwam dat hij nog dieper ging de knobbel aan de basis van zijn penis was. Opgewonden probeerde ze haar benen verder te spreiden en haar schaamlippen verder uit elkaar te duwen, om te proberen of ze de basis van zijn lul ook naar binnen kon krijgen.

Met elke stoot ging de knobbel een beetje verder naar binnen, en dreef haar steeds dichter naar een geweldig orgasme. Max moet ook van de extra stimulans genoten hebben, want hij slaakte kleine kreuntjes bij elke heftige stoot. Zelfs toen haar orgasme begon wist Amber dat de knobbel te groot was en niet helemaal naar binnen zou kunnen. In de volle heftigheid van haar orgasme duwde ze nog een keer hard naar achteren, om te proberen zijn lul zo diep mogelijk naar binnen te drijven. Ongelukkig genoeg deed ze dit op hetzelfde moment dat Max klaar begon te komen. Hij duwde zijn lul ook naar binnen, hard.

Amber schreeuwde het bijna uit toen zijn knobbel met geweld helemaal naar binnen geduwd werd. Dit zorgde er alleen maar voor dat Max harder duwde met de toegenomen strakheid om zijn lul. Max gebruikte deze extra stimulans om een grote lading hondensperma in haar lichaam te pompen. Hij duwde zijn pik en knobbel zo diep mogelijk terwijl hij klaarkwam met een vreemde grom. Amber voelde hoe de golven hete sperma in haar lichaam spoten.

Amber kon niet wegkomen van de pijnlijke penetratie, maar ze realiseerde zich dat het over was en probeerde Max van haar af te krijgen. Hij wilde van geen wijken weten omdat zijn dierlijke drang om haar te bezwangeren maakte dat hij bleef duwen om te zorgen dat zijn lul in haar bleef. Ze realiseerde zich ineens dat de knobbel, die al groot was, nog groter werd; zijn lul dieper naar binnen duwend. Ze besefte dat dit de manier was waarop mannetjes honden de teefjes “vastnagelden” na het paren om te voorkomen dat het sperma eruit zou lekken. Deze stimulans bezorgde haar nog een extra genotsgolf voor ze zich realiseerde dat ze niet alleen onder hem gevangen zat, maar dat hij ook ín haar gevangen zat. Ze probeerde hem van haar af te krijgen, maar de nog steeds zwellende knobbel verhinderde dit. Ze wist dat de knobbel met geweld naar binnen was geramd toen hij nog zijn oorspronkelijke formaat had. Toen paste hij al haast niet en moest hij pijnlijk naar binnen gestoten worden, dus ze zat waarschijnlijk vast tot hij dat formaat weer aannam.

Hoe dan ook, de knobbel werd zo groot dat het erg pijnlijk was, ook al zat hij in haar vaginale grot. Niet alleen voelde de knobbel aan alsof hij zo groot was als een tennisbal, die ze nooit door haar opening had kunnen krijgen, maar hij duwde ook zijn lul tegen haar baarmoeder met veel teveel kracht.

Max besloot dat het genoeg was, en probeerde van haar af te gaan. Hij kreeg zijn lichaam van haar lichaam, maar hij kon niet weg omdat hij stevig vergrendeld zat in haar. Toen Max van haar afging, voelde ze dat hij probeerde zijn lul naar buiten te trekken, wat de pijn alleen maar erger maakte. Ze begreep dat ze eruit zag als de teefjes die Max altijd neukte. Ze probeerde of ze zijn lul eruit kon krijgen, maar het gesjor aan maakte de knobbel alleen maar groter, en ze berustte in haar pijnlijke situatie.

Terwijl ze wachtte tot de knobbel kleiner zou worden, besefte ze dat dit, ondanks de pijn, haar meest seksuele ervaring was die ze ooit gehad had. Max had zich niet ziekelijk gedragen, maar had gehandeld op dierlijk instinct. Ze besloot dat ze dit aan niemand zou vertellen, en dat ze Max niet zou straffen. Ze zou hem misschien zelfs ooit nog wel eens toestaan dat hij haar “verkrachtte”, maar dan zonder de ketening. Terwijl ze daar zat te wachten, zich verbazend waarom hij maar niet kleiner werd, herinnerde ze zich ineens met een beklemmend gevoel dat de keren dat ze Max vastgenageld aan een teefje had gezien, dit meestal een half uur duurde.

Wat vond je van dit verhaal?

Laat een beoordeling achter!

Gemiddelde beoordeling 4.5 / 5. Aantal stemmen: 18

Nog geen beoordeling. Geef als eerste een waardering!

Jammer dat je dit een slecht verhaal vond!

Help ons verbeteren!

Wat vond je er slecht aan?

3 gedachten aan “Amber en Max”

  1. Ik ben het met Jos eens. Je raffelt een goed verhaal af, terwijl je nog zoveel genot zou kunnen beschrijven. Een gemist kans. 4 * in plaats van 5.

Reacties zijn gesloten.