Papa, leer mij liefde – 2

4.5
(6)

Door: B.W. Onder

“Het is nu bedtijd, Maud,” hoorde ik mijzelf zeggen. Ik gaf haar een kus, haalde mijn hand weg uit haar short en liep haar kamer uit. Maud zei niets, deed niets, reageerde totaal niet. Alsof ze begreep, dat ik niet wilde, dat zij mij betastte in mijn kruis. Ik liep regelrecht naar mijn vrouw toe en vertelde haar, welke les ik gegeven had en welke les ik had moeten doorstaan.

“Dat is inderdaad niet niks. Ze is verder dan wij denken, maar waagt zich nog niet aan onbekenden en leeftijdsgenoten. Ik snap, dat je van slag bent. Ze was vast niet voorbereid op het stijve geslacht van haar vader, want in slappe toestand heeft ze jou wel vaker gezien…… Ik moet je nog iets vertellen. Een paar maand geleden lieten we Iris, ons buurmeisje, oppassen op Maud en Lars. Na die avond vertelde Iris mij, dat ze niet opnieuw bij ons ging oppassen. Inmiddels weet ik waarom?

Onze kinderen deden in die tijd vastbindspelletjes. Op school was dat ook populair. Het leek mij gewoon. Een touwtje om je armen en je benen en dan proberen los te komen. Ik hoorde van Iris wat er die avond gebeurd was. Iris was ook niet ontkomen aan een vastbindspel. Er ging een touw om haar benen. Best strak, maar ze had er wel om gelachen. Ze moest tegen het traphek aan gaan zitten. Om haar handen en om de spijlen van het traphek ging een touwtje. Ze zat vast en moest daar nog steeds om lachen. Ze kreeg een doek in haar mond. Ze had nagevraagd of die doek schoon was, wat onze kinderen bevestigden.

Toen had ze niet meer gelachen. Maud knoopte haar blouse open en Iris had met grote ogen gekeken hoe Maud haar buik streelde en even later probeerde ze ook achter haar beha te komen. “Mag ik ze zien?” Iris had haar hoofd heen en weer bewogen, maar Maud was niet te stoppen. Lars zat alleen maar te kijken. Maud tilde de beha van Iris omhoog en de borsten van het 16-jarige buurmeisje hingen vrij in de ruimte. Maud had er eerst bewonderend naar gekeken, maar er toen zacht in geknepen. Iris wilde het niet, maar vond de aanraking geweldig. Haar tepels stonden recht overeind.

“Lars, zuig eraan!” Lars had de bevelen van zijn zusje opgevolgd en zoog hard aan de borsten van Iris. Een rilling ging door het lichaam van Iris. Lars, die zoog en Maud die kneedde….Iris had willen gillen, maar er zat een prop in haar mond. Ze had beseft, dat ze het moest ondergaan. “Ze zijn mooi hoor….en hard”, had Maud gezegd. Toen had Maud haar handen onder de jurk van Iris gedaan en haar broekje naar beneden geschoven. Iris had geprotesteerd, maar ze kon Maud niet stoppen. Eerst had Maud door haar spleet gestreeld. Wild bewegend had Iris zich verzet. Maud had geglimlacht. Toen had ze met haar kleine handen het knopje gezocht en gevonden. Onhandig was ze ermee aan het stoeien gegaan. Maar Iris had het niet meer, ging sneller ademen en was heftig klaargekomen.

Dat alles terwijl Lars aan haar borsten zoog. Iris had zich enorm geschaamd. “Ik ga nooit weer oppassen bij jullie”, had ze gezegd. Ik had het je eerder moeten vertellen, maar ik durfde niet. Omdat jij nu open en eerlijk hebt gezegd, wat jou is overkomen, durf ik het ook wel te zeggen. Maud is op ontdekkingsreis en op oorlogspad. Toch vreemd, dat ze bij Ed niet thuis geeft. Ik denk dat het een kwestie van tijd is. We moeten wel in gesprek met haar”.
“Had ik iets anders kunnen doen, dan weglopen?”
“Nee, ik neem je niets kwalijk. Je kunt alles doen binnen de door jouw bedachte lessenpatroon, maar je mag niet penetreren! Dat vind ik te ver gaan.”

Met open mond had ik naar mijn vrouw geluisterd. Vandaag moest ik thuiswerken. Lies ging naar het ziekenhuis. Zij werkte daar als financieel assistente. De kinderen waren naar school. Ik was alleen. Rust……en tijd om na te denken. Ongemerkt kreeg ik weer een stijve en omdat niemand meer thuis was durfde ik mijn geslacht wel te pakken. Ik zocht een geil filmpje op internet en liet mij gaan.
Wat ik toen nog niet wist, was, dat de dag nog veel heftiger zou verlopen.

Wordt vervolgd.

Wat vond je van dit verhaal?

Laat een beoordeling achter!

Gemiddelde beoordeling 4.5 / 5. Aantal stemmen: 6

Nog geen beoordeling. Geef als eerste een waardering!

Jammer dat je dit een slecht verhaal vond!

Help ons verbeteren!

Wat vond je er slecht aan?

3 gedachten aan “Papa, leer mij liefde – 2”

  1. In het tweede deel neemt je verhaal een totaal onverwachte wending. De verkenning tussen papa en Maud stopt abrubt en mama onthult eerdere activiteiten. Activiteiten met vastbinden en ongewenst aanraken dat dan toch tot prettige gevoelens leidt. Het is een kwestie van smaak wie daar wel en niet van houdt. Ik ben er zelf niet dol op, maar ongetwijfeld vinden andere lezers het geil. En aan het einde worden wij, net als de vader van Maud, op een enorme cliffhanger getrakteerd.

    De verrassende wending en de cliffhanger vind ik, als mede-schrijver, echt top. Dat houdt de lezer geïnteresseerd. Wat ik dan weer jammer vind is dat er opeens een broer blijkt te zijn, Lars, die volgens mij nog niet eerder genoemd was. Hoe oud is deze Lars eigenlijk ten tijde van het verhaal? De scene met Iris, Lars, en Maud is niet super sensueel beschreven. Begrijpelijk omdat mama het aan papa vertelt, maar je kan zoiets toch wat heter maken door te vertellen hoe papa het ervaart. Of door ook, via mama, te vertellen wat Maud dacht toen ze het deed.
    En eerlijk gezegd, wat Maud doet gaat naar mijn idee hier en daar wel ver voor het 10-jarig meisje dat ze in dit verhaal zou zijn.

    Al met al een goed tweede deel. Hier en daar ruimte voor verbetering, maar al heel veel goede elementen. En ik kan haast niet wachten tot het derde deel …. en dat is uitendelijk je grootste compliment!

  2. Kijk uit Maud is veel verder dan dat je denkt. Probeert iets uit te lokken voordat ze Ed gaat uuittesten.
    De pil zou geen verkeerde gedachte zijn. Hoe verder te gaan is afwachten en ook Lars in de gaten houden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *