Spelen

4.9
(29)

Door: SuzyMelissa

Mijn dochter was op haar kamer aan het spelen met een vriendinnetje van haar. Ik, als alleenstaande vader, zij enig kind, onze relatie is altijd erg sterk geweest. Voor mijn gevoel ben ik op de juiste vlakken streng, op de juiste vlakken los en ruimdenkend en laat ik haar vrij om haar eigen draai in dingen te vinden. Maar als ouder moet je toch je plek weten en moet je niet een te vriendschappelijke band proberen te hebben met je kinderen. Vandaar ook dat ik heel erg blij werd van het feit dan ze sinds een aantal jaren een aantal goede vriendschappen op aan het bouwen is geweest. Altijd heb ik me namelijk enigszins schuldig gevoeld over het feit dat ze geen broers of zussen heeft gekregen.

Ik besloot de dames wat te drinken te brengen en iets lekkers voor er bij. Met een dienblad in de hand liep ik de trap op, klopte aan en opende de deur naar de slaapkamer van mijn dochter. Achteraf had ik even moeten wachten voordat ik binnenstapte. Achteraf had ik er in ieder geval misschien beter aan gedaan om meteen om te draaien met een excuus. Maar ik bleef staan. Totaal verrast door de situatie, stond ik aan de grond genageld en kon ik het plaatje alleen maar in me opnemen. Mijn dochter zat op het gezicht van haar vriendinnetje. Gelukkig had ik haar door mijn kloppen op de deur ze nog wel de tijd gegeven om haar rokje omlaag te laten vallen en werd het hoofd van haar vriendinnetje – en het naar alle waarschijnlijkheid verder naakte onderlichaam van mijn dochter – aan het zicht onttrokken. Mijn dochter zat dus op haar knieën op bed, met haar gezicht in mijn richting, haar vriendinnetje lag op haar rug met haar benen van mij af. Ze hielden elkaars hand vast en ik zag dat mijn dochter in de hand kneep, waarschijnlijk om te laten weten dat de ander even op moest houden waarmee ze bezig was. Blijkbaar kwam de boodschap aan, want er was verder geen beweging.

Wat vooral bijzonder was, en wat me het meeste bij bleef toen de situatie eenmaal voorbij was, was haar blik. Misschien was het ook die blik die me gevangen hield en me weerhield om meteen rechtsomkeert te maken. Na een de initiële (en begrijpelijke) schrik in haar ogen veranderde haar blik al snel in een haast droevige en fatalistische scheve grijns van betrapt zijn. Ik kon haar gedachten bijna woordelijk lezen:
‘Hoi pap, tja sorry dat ik je dit laat mee maken, zo stom van me, heb ik weer….’
Maar ze zei geen woord natuurlijk.
Maar haar blik veranderde al snel heel subtiel. ondeugend of zelfs uitdagend als of ze wilde zeggen:
‘Dit voelt zo goed en ik wil niet dat het stopt… Als je het niet wil zien moet je maar weggaan.’
Mijn blik terug veranderde natuurlijk ook snel. Het allereerste moment was er schuldgevoel en ongemakkelijkheid te lezen geweest, maar die veranderde al snel in een liefdevolle goedkeuring, alles is goed en raak zeker niet in de stress. Met direct gevolgd door nieuwsgierigheid…

Ik zag haar hand verslappen in de hand van haar vriendinnetje en zag meteen dat ook voor haar de hint duidelijk was. Mijn dochter liet een zucht ontsnappen toen duidelijk zichtbaar door de bewegingen dat haar vriendinnetje weer verder ging waar ze gebleven was. Ze keek mij aan met een rood aangelopen gezicht en ik keek haar aan met een blik vol liefde. Zo af en toe glimlachte ze even kort maar ik zag dat het genot snel opbouwde en ze zich probeerde in te houden…
‘Laat je maar lekker gaan’ fluisterde ik. Ze gaf me een scheve grijns gevolgd door een glimlach en een blik vol geil genot, ze kreunde. Ik zag hoe haar lichaam trilde, hoe ze haar spieren spande, en terwijl we elkaar aankeken kwam ze met een aantal diepe kreunen klaar.

Nog even keek ik toe hoe haar orgasme wegebde, zette het dienblad op haar bureau, wenste de dames nog een fijne middag en verliet haar kamer.

Een hele poos later liep mijn dochter de woonkamer in. Ik zat op de bank met mn laptop op schoot en keek haar even aan. Ze glimlachte verlegen en ik gaf haar een knipoog. Ze plofte naast me neer. Een tijdje zaten we zo stil naast elkaar, ik ging door met waar ik mee bezig was en zij keek toe.

“Heb je een fijne middag gehad?” vroeg ik haar nonchalant.
“Euhm… ja, best wel… het was erg fijn.”
“Fijn om te horen lieverd.” Ik liet even een pauze vallen om vervolgens haar te vertellen – precies zoals ik me er in de tussen tijd op voorbereid had – dat het me speet dat ik zo binnen was komen vallen, dat ik in het vervolg haar privacy beter zou respecteren, maar dat het allemaal helemaal prima was om te experimenteren, dat ik het fijn vind dat ze iemand heeft om dit soort dingen mee te delen, ook al zijn het eigenlijk dingen die ze later zal delen met degene waarvan ze houdt. Maar het ontdekken een onderdeel is van groeien en ouder worden en dat het fijn is dat ze iemand dicht bij zich gevonden heeft om dat mee te doen, maar dat dat ze wel voor moet zorgen dat ze het allemaal niet aan de grote klok hangt en dat ze heel voorzichtig moet zijn met wie ze uitkiest om daarmee te experimenteren en dat echt alleen doet als ze die echt 100% vertrouwt, en ze er altijd met mij over kon hebben en als ze vragen had ze daar ook altijd bij mij mee terecht kan.
Ze keek me even aan, glimlachte verlegen en liet zich toen tegen me aanvallen. Ik sloeg een arm om haar heen.

Een hele tijd later, het was een zaterdagavond, kwam ze van haar kamer naar beneden gelopen en plofte weer naast me op de bank. Ik merkte dat ze een paar keer iets wilde zeggen maar dat ze zoekend naar woorden niet wist hoe ze moest beginnen. Ik keek haar aan en zag rode blosjes op haar wangen en een bange vragende blik in haar ogen.
“Lieverd wat is er? Je weet toch dat je over alles met me kan praten?”
Ze knikte.
“Nou vooruit, vertel!”
Ik glimlachte en sloeg een arm om haar heen, om haar tot rust te brengen.
“Nou…” begon ze na een tijdje, “weet je nog die keer… een tijdje terug, toen je binnen kwam… en… nou…”
“Je bedoelt toen die keer dat je vriendinnetje je aan het likken was?” vulde ik aan, met een glimlach, het was duidelijk dat het hier over ging en snapte nu ook waarom ze zo verlegen was en moeite had hierover te beginnen.
“Euh… ja…”
Ik wreef over haar rug om haar te helpen tot rust te brengen, ik vond het super dat ze hier over wilde praten en het ook aandurfde om er over te beginnen.
“Je hoeft je nergens voor te schamen lieverd, je kunt overal met me over praten.”
“Ik vroeg me af… misschien… zou jij mij… misschien willen…. likken…? Ze is op vakantie en het voelt zo fijn en ik mis het…”
Toen het hoge woord er uit was ratelde de rest er snel achteraan en ik stond met m’n mond vol tanden, want dit had ik niet aan zien komen. Als goed ouder wilde ik haar alles uitleggen, haar het gevoel geven dat er geen taboes zijn om over te praten…
“Euhm…” Nu was het mijn beurt om te hakkelen. “lieverd… dit zijn geen dingen die vader en dochter horen te doen samen…”
“Maar waarom niet?” Ze ging fel in verdediging, feller als dat ik verwacht had. “Je zei toch dat het goed was om mee te experimenteren? En dat je dat eigenlijk doet met iemand waar van je houdt? En dat je dat moet doen met iemand die je vertrouwd?”
Ze had zich blijkbaar voorbereid…
“Lieverd, klopt dat heb ik gezegd, en dat klopt ook allemaal, maar het hoort gewoon niet, als iemand er achter zou komen, zou ik jou kwijt raken…”
Ik probeerde er daarna verder luchtig over te doen, haar niet af te schrikken, ik was juist blij dat ze durfde uit te spreken wat in haar om ging en waar ze in haar hoofd mee bezig was. Het laatste wat ik wilde was dat ze zich zou schamen voor haar vraag, zich ongemakkelijk zou voelen en zich van me af zou sluiten. Gelukkig kon ze er daarna om lachen en we hadden veder nog een hele leuke avond samen en we kletsen over seksualiteit en van alles en nog wat.

Ik was opgelucht, mijn verhaal was duidelijk geweest, ook al kon ik het idee niet zo makkelijk uit mijn gedachten zetten. De beelden van toen ik haar betrapt had spookten ook weer helder door mijn geest. Het idee dat ze wilde dat ik haar zou likken… het idee dat ik haar zou likken… het was eerder nog nooit in hem op gekomen, maar nu kreeg hij het niet meer uit zijn hoofd. Nadat ze naar bed gegaan was had ik nog een paar biertjes gedronken en was ik zelfs met haar in mijn gedachte met mezelf aan het spelen gegaan… Maar ik kon me er niet toe brengen mezelf klaar laten komen met mijn dochtertje in mijn hoofd, dat ging te ver… Gefrustreerd en verward kroop ik mijn bed in en probeerde alles uit mijn hoofd te zetten.

’s Ochtends werd ik wakker, de zon scheen warm door de gordijnen heen. Het was zondag, ik kon lekker uitslapen. Even was ik alles vergeten en voelde me heerlijk. Onwillekeurig speelde ik een beetje met mijn half harde pik.
Er werd zachtjes op de deur geklopt en ik zag de klink naar beneden gaan. Snel haalde ik mijn handen boven de dekens terwijl mijn dochtertje de slaapkamer in stoof en bij me op bed sprong met een dikke glimlach op haar gezicht. Alle dingen van de avond daarvoor schoten in eens weer door mijn hoofd, maar veel tijd om daarover te piekeren had hij niet.
Ze had een wit nachthemd aan van dun stof met roze en blauwe bloemetjes die tot halverwege haar bovenbenen kwam en op een één of andere manier viel het me meteen op dat ze er geen onderbroekje onder aan had, er waren namelijk geen lijnen te zien bij haar middel en haar bovenbenen. Speels sprong ze op me, ik was inmiddels op mijn rug gerold en ze was met haar benen aan weerszijde van mijn borst gaan zitten en pakte mijn onderarmen beet, alsof ze me op het bed vast hield – en ik speelde natuurlijk mee. Dit spelletje speelde we wel vaker op ochtenden in het weekend.
“Goedemorgen lieverd” Ik keek met een glimlach in haar twinkel ogen.
“Goeiemorgen, papa” zei ze terug en boog voorover en gaf me een zoen. “Ik heb je vast en je kan nergens naar toen” lachte ze.
“Klopt” zei ik terug “Wat ben je sterk! Ik kan me niet meer bewegen” Ik wiebelde een beetje met mijn lijf maar deed alsof ik niet los kon komen. Ze wurmde zich een beetje omhoog zodat ze met haar knieën over mijn bovenarmen kon zitten en zodoende me nog steviger zou kunnen vasthouden. Hierdoor zat ze nu wel heel dicht met haar kruis bij mijn gezicht…

Ik kon haar warmte voelen. Ze keek me aan met een ondeugende speelse blik maar daardoor heen zag ik ook een blik van onzekere opwinding. We keken elkaar even zo aan, zonder iets te zeggen, alsof we allebei wisten wat er ging komen. En zonder haar blik af te wenden, zag ik vanuit mijn ooghoek hoe ze haar nachthemd bij haar benen beet nam en langzaam omhoog deed tot ver boven haar middel.
“Kijk pap,” zei ze voorzichtig.
Ik keek. Op nog geen 20 centimeter van mijn gezicht vandaan zag ik het mooie spleetje van mijn dochter. Doordat ze met haar benen uit elkaar zat stonden haar lipje wat uit elkaar en ik zag het roze binnenste glinsteren.

“Doe maar helemaal uit,” fluisterde ik terug, alle goede voornemens overboord, hier kon ik niet tegenop. Zonder ook maar te twijfelen trok ze in één beweging haar nachtjapon over haar hoofd heen uit en belandde achteloos ergens naast haar op bed. Ze schoof nog wat verder naar voren waardoor ik mijn armen weer vrij had om haar beet te pakken. Doelbewust nam ze plaats op mijn mond en bij het eerste contact met mijn tong sloot ze genietend haar ogen en liet ze een kreun los. Ik begon heel voorzichtig, ingehouden, zacht en langzaam, liet mijn tong tussen haar lipjes door glijden en cirkelen en nam de tijd en aandacht voor haar knopje. Langzaam liet ik mijn tong ook verder omhoog en zeker ook verder omlaag gaan, besteedde aandacht aan de plekjes waar haar benen overgingen in haar kruis, haar billen, haar kontgaatje en liet me steeds meer gaan.

Ik hoorde haar kreunen en voelde haar lichaam reageren. Ze was al nat voordat ik begon maar al snel wat ze kliedernat. Zowel van haar eigen vocht als van mijn speeksel. Ik voelde hoe ze mijn hoofd beetpakte en zich stevig tegen me aan drukte en ik voelde al snel lichte schokjes in de spieren van haar benen. Het duurde niet lang, met mijn tong daar op haar intiemste plekjes, begon ze hevig te schokken, ze klemde haar bovenbenen stevig om mijn hoofd heen en greep met haar handen stevig – en voor mij redelijk pijnlijk – in mijn haar. Haar intentie om mij te remmen was duidelijk maar ik liet mijn tong nog steeds langs haar clitje glijden. Ik zal haar hebben, dacht ik met een grijns en gaf me nog niet gewonnen.
“Oh pap… stop… alsjeblieft!”, half kreunend, half lachend…
“Genade?” fluisterde ik tussen haar benen door, zoals ook altijd tijdens een spelletje ‘kietel-dood’…
“Genade!!”
Ik liet haar los en ze liet zich van me afvallen en kroop daarna dicht tegen me aan.

Ik sloeg een arm om haar heen en ze kwam met haar hoofd op mijn borst liggen en pakte me beet met haar arm om mijn middel heen.
“Lekker?” vroeg ik haar na een tijdje.
Ze keek even naar me op met een brede glimlach.
“Jaaaah!”
Hij zag hoe ze nog helemaal na aan het trillen was. Ondertussen had ik mijn vrije arm onder de dekens gestoken en speelde ik loom met mijn stijve pik. Na een tijdje tilde ze de dekens even op om te zien wat ik aan het doen was, ze had waarschijnlijk de lichte beweging daar opgemerkt.
Ze keek even toe en vervolgens keek ze naar me op en keken we elkaar een aantal lange momenten aan terwijl ik naar haar glimlachte en daarmee ook bij haar een glimlach los weekte.

“Wil je dat ik…” begon ze onzeker.

“Nee lieverd, dat hoeft echt niet. Ik vond het heerlijk om jou zo te laten genieten, jij hoeft echt niks terug te doen of zo.”

Ze keek opnieuw naar mijn hand en mijn pik, met vernieuwde interesse leek wel. Nu ik niks van haar verlangde kon ze haar nieuwsgierigheid de vrije loop laten.

“Vind je het erg dat ik een beetje met mezelf speel?”
Zonder naar mij op te kijken fluisterde ze een ontkenning. Voorzichtig duwde ze de dekens verder omlaag zodat ze ze niet meer omhoog hoefde te houden om alles goed te kunnen zien.
Aangemoedigd door haar nieuwsgierigheid begon ik mezelf met vernieuwde energie af te trekken terwijl ik ondertussen mijn dochter stevig tegen me aan hield en mijn handen over haar naakte lijf lief glijden. Ik voelde dat ik niet veel nodig zou hoeven hebben en redelijk snel al zou gaan komen.
“Lieverd…” begon ik voorzichtig, “Papa gaat zo ook klaar komen… Weet je wat dat betekent?”

Ze keek nu weer naar me op en keek me vragend aan.

“Je bedoelt dat er dadelijk… euhm… van dat spul… er uit gaat schieten…?”

“Ja precies lieverd… Vind je dat erg?”

Ze keek weer terug naar mijn pik en naar mijn hand die inmiddels nog maar langzaam bewoog om me nog een beetje te remmen.

“Nee hoor papa…”

“Oke… fijn… lieverd… Maar misschien krijg je zo wel wat tegen je gezicht aan als je zo blijft liggen…”

“Echt?” vroeg ze, en gaf me even een snelle blik maar draaide zich weer snel terug om nog net iets dichter met haar hoofd in de richting van mijn pik te gaan liggen. En dat was genoeg… even versnelde ik mijn beweging en voelde vanuit mijn tenen mijn orgasme door mijn lijf razen. Mijn pik schokte en in klodders spoot het met kracht naar voren. Zoals voorspeld kreeg ze eerst een flinke klodder tegen haar wang, vervolgens een klodder op haar neus en terwijl ze toch een stuk terug schoot uit schrik en verbazing, kreeg ze nog een flinke klodder tegen haar kin. Ze lachte terwijl ze weer mijn blik zocht. Ik zag haar gezichtje flink onder de klodders sperma en hoe het langzaam van haar neus omlaag gleed naar haar lippen. Ze opende haar mond een beetje en likte met haar tong haar bovenlip schoon en glimlachte.

“Mmmm lekker!” zei ze met een lach.

“Meen je dat….?” vroeg ik verbaasd.

“Hmm nou ik weet niet… het smaakt een beetje raar eigenlijk. En terwijl ze dat zei veegde ze een klodder van haar gezicht af met haar hand en likte het van haar hand af.
“Op school zei pas een meisje uit mijn klas dat het heel gezond is…”

Nu moest ik een beetje lachen.
“Ja zo iets heb ik ook wel eens iemand horen zeggen… doe het dan maar allemaal netjes opeten” zei ik met een knipoog.
Verbazend genoeg liet ze zich dat geen tweede keer zeggen en maakte eerst haar gezicht goed schoon en likte ze daarna mijn buik ook helemaal schoon en kroop zo steeds dichter naar mijn pik toe, om uiteindelijk het puntje van mijn pik even in haar mond te nemen en er aan te zuigen. Door deze aanraking maakte mijn pik nog een laatste stuiptrekking.

Daarna bleven we nog een hele tijd zwijgend dicht tegen elkaar aan liggen. Tot ik de magie verbrak en voorstelde om te gaan ontbijten.

Wat vond je van dit verhaal?

Laat een beoordeling achter!

Gemiddelde beoordeling 4.9 / 5. Aantal stemmen: 29

Nog geen beoordeling. Geef als eerste een waardering!

Jammer dat je dit een slecht verhaal vond!

Help ons verbeteren!

Wat vond je er slecht aan?

Eén gedachte over “Spelen”

  1. Wat een heerlijk verhaal, SuzyMelissa! Vooral die stille comnunicatie in de blikken die je dochter en jij uitwisselen op het moment dat je haar en haar vriendin betrapt. In de scenes daarna lees ik zo veel liefde tussen vader en dochter. Heerlijk om te lezen.
    (Als je mijn verhalen hier kent zal het je niet verbazen dat het thema ‘liefdevolle seks tussen meisje en man’ me erg aanspreekt :D)

    Wel een beetje jammer dat je niet beschrijft hoe je dochter er uit ziet, hoe oud ze is, en zo. Dat geeft mij uiteraard alle ruimte om mijn eigen fantasie te gebruiken maar ik ben toch ook wel benieuwd wat jij in gedachten had….

    Wel grappig dat jij en ik kennelijk op ongeveer hetzelfde moment een verhaal hebbben ingestuurd met ongeveer hetzelfde idee. Ik vond het leuk te lezen hoe jij van dat idee een verhaal maakte. Ik ben benieuwd wat jij van mijn verhaal vindt!

Reacties zijn gesloten.