Courgette, ik lust er wel soep van

4.2
(9)

Door: Bart

De groenteboer gaf me vanmorgen een tas bovenmaatse courgettes mee. “Ze zijn te groot om zo te eten maar prima voor in de soep. Wel de pitten er uithalen want te veel pitten maken de soep plakkerig”.

Op warme dagen draag ik thuis geen kleren en ook vandaag sta ik in mijn blootje in de keuken. Ik snij wat uien en een paar stengels bleekselderij in grove stukken en doe ze in mijn grootste pan om ze even aan te zetten. Oei, ik schiet uit met de olijfolie en een glanzend groene straal kruipt via mijn onderbuik naar mijn piemel. Goed voor de huid is me ooit gezegd en langzaam wrijf ik de olie uit. Met mijn linkerhand pak ik mijn lul stevig vast en langzaam gaat mijn hand van boven naar beneden tot ook het laatste stukje voorhuid goed verzorgd is. Met halfhangende piemel roer ik in de pan tot de groenten glazig zien.

Met mijn grote koksmes splijt de eerste courgette in twee. En inderdaad er zitten veel pitten in. Het voelt zacht en plakkerig als ik ze er met mijn vingers uitschraap. Als een lekkere natte vagina. De gedachte hieraan windt me op. Ik haal de pan van het vuur. Haal mijn hand nog een keer door de pitten en wrijf stevig over mijn lul. Heerlijk hoe het zacht kleverige vocht van de cougettes zich mengt met de olijfolie.

Ik leg de grootse courgette op de snijplank en bedenk me. Deze gaat niet overdwars doormidden. Ik snij het kapje van de dikke bolle onderkant af en met mijn vingers wroet ik de pitten eruit. Ik trek mijn voorhuid terug en schuif langzaam mijn eikel in de opening van de courgette. Het koele vruchtvlees doet mijn piemel groeien en laat me sidderen van genot. Met een zalige erectie en pitjes rond mijn eikel trek ik de keukenla open en pak er een lange dessertlepel uit. Ik hol de courgette verder uit net zo ver tot ik mijn hele lul erin kan schuiven. Maar het lukt me niet. Er ontstaat een soort van vacuüm. Ik maak een klein tunneltje naar de uitgeholde binnenkant. Nu kan de lucht ontsnappen en al soppend verdwijnt mijn lekkere dikke lul in het groene gevaarte. En als ik me terugtrek lijkt het alsof de courgette me in haar mond heeft en zachtjes zuigt. Met het geluid van een zalige kus laat ze me weer los. Ik leg de deze koningin onder de groenten op tafel met de opening naar mij toe, pak haar stevig beet en begin haar langzaam te neuken. Door het koele vruchtvlees is mijn eikel minder gevoelig geworden en mijn uithoudingsvermogen maximaal. En steeds na een paar halen laat ik de courgette even lekker zuigen, floept mijn lul er zachtjes uit om hem er daarna weer stevig in te stoten. En dan komt toch dat hemelse gevoel. Het begin ergens in de buurt van mijn stuitje en trekt langzaam naar mijn eikel. En precies op het zalige zuigmomentje trekken mijn ballen zich samen en spuit ik een lekkere lauwe straal in en over mijn groene vriendin. Mijn benen trillen van genot. Het duurt even voor ik weer terug op aarde ben. Mijn lul verslapt langzaam en ik voel mijn zaad samen met het zaad van de courgette langs mijn benen druppen.

Oh, ja, ik was soep aan het maken. Ik zet de pan terug op het vuur hak de courgettes en wat daarvan over is in stukken. Water en een bouillonblok erbij, wat takjes tijm en zo laat ik alles aan de kook komen. Met de staafmixer maak ik er een fluweelzachte lichtgroene soep van. Terwijl ik het brood snij neemt mijn vriendin alvast een lepel soep. “Heerlijk” zegt ze, “wat zit er allemaal in?”. “Heel veel courgette, een beetje van Maggi en ehhh, een beetje van mijzelf”.

Wat vond je van dit verhaal?

Laat een beoordeling achter!

Gemiddelde beoordeling 4.2 / 5. Aantal stemmen: 9

Nog geen beoordeling. Geef als eerste een waardering!

Jammer dat je dit een slecht verhaal vond!

Help ons verbeteren!

Wat vond je er slecht aan?

3 gedachten aan “Courgette, ik lust er wel soep van”

  1. Hhmm, klinkt als iets om eens uit te proberen. Een bananenschil geeft ook al iets aparts.

  2. Hmm, het idee spreekt mij eerlijk gezegd minder aan. Lijkt mij niet zo prettig, zo’n courgette, tenzij je hem eerst voorverwarmt. En het idee van je sperma stiekem aan anderen voeren zonder dat ze het weten, ik zie het vaker in verhalen en weet dus dat het een vaker voorkomende fantasie is, maar het is zeker niet de mijne. Maar goed. Dat is gewoon persoonlijke smaak.

    Voor diegenen die wel van deze kinks houden is dit gewoon een prima geschreven verhaal. Misschien een beetje kort – al zou ik ook niet weten wat er nog bij moet om het “af” te maken, en toevoegen enkel voor de lengte moet je zeker niet doen.

    De grap aan het einde is leuk! Eerlijk gezegd heb ik het idee dat die grap de hele reden is dat je dit verhaal hebt geschreven. Dat je de grap had bedacht en er toen een verhaal van hebt gemaakt. En dat is prima hoor! De meeste verhalen op deze site zijn serieus, een keer een grap tussendoor is prima voor de afwisseling.

Reacties zijn gesloten.