Praktische Seksuele voorlichting

4.5
(12)

Door: G.V. Schrijver

Sinds 2036 heeft ook onze regering ingezien dat ook kinderen seksuele behoeften hebben. Dit heeft geleid tot een verruiming van de wetgeving: seks met kinderen vanaf 12 jaar is dan ook niet langer strafbaar, mits de ouders daar toestemming voor geven. Die uitzondering geldt voor een leeftijd tot en met 14 jaar.
Maar dat wil niet zeggen dat alle kinderen vanaf 12 jaar er aan toe zijn om seksuele contacten te hebben. Velen willen wellicht wel maar zijn nog terughoudend, ondanks alle openheid waarover over erotiek met kinderen gesproken wordt.
Door die wettelijke aanpassing ontstond er een gat in de markt voor ons opleidingsinstituut. Voor de verruiming van de wet gaven wij al seksuele voorlichting aan basis- en middelbare scholen; Inzichtelijk maar louter theoretisch. Drie jaar geleden zijn wij begonnen met praktijklessen: Geselecteerde jeugdige verpleegkundigen geven les aan kinderen vanaf 12 jaar. Geen boeken of beeldmateriaal meer, maar open en bloot alles laten zien en vooral laten ervaren.

De lessen worden altijd gegeven door 2 verpleegkundigen, een mannelijke en een vrouwelijke. De lessen volgen over het algemeen een vast patroon: Eerst uitleg over het lichaam, de verschillen tussen man en vrouw en de lichamelijke ontwikkelingen tijdens het ouder worden.
Daarna wordt ingezoomd op de seksuele handelingen. Er wordt aandacht besteed aan masturbatie, vingeren, aftrekken, likken, pijpen en de diverse standjes. Voor de meisjes bestaat er tevens de mogelijkheid om tijdens de lessen ontmaagd te worden. Of door een van de deelnemende jongens of op professionele wijze door de verpleger. Voor zo’n ontmaagding is een aparte toestemming van de ouders nodig.

Na eerst geexperimenteerd te hebben met de beste lesvormen bieden wij nu twee lesvormen aan:
1. Priveles van 2 uur.
2. Groepsles van 4 uur met maximaal 6 kinderen
Graag deel ik met jullie de ervaring die we gehad hebben met de priveles van Miranda.
Ik ben Mark, verpleegkundige van 23 jaar, vrijgezel en via een vriendin in deze functie terechtgekomen.

Woensdagmiddag, 2 uur. Samen met Julia, de verpleegkundige, bekijken we de aanmelding van Miranda. Ze is 12,5 jaar oud, heeft nog geen enkele sexuele ervaring maar wil wel eventueel al tijdens de sessie met ons ontmaagd worden.
“Je boft weer, Mark,” zei Julia glunderend.
Even later komt Miranda binnen in onze gezellig ingerichte ‘woonkamer’. Een lange slanke meid met vrolijke uitstraling. Nog smalle heupen maar door haar T-shirt prikken al wel de beginnende borstjes.
Alhoewel leeftijd en lichaamsbouw voor ons geen enkele rol speelt is het wel zo prettig om een schoonheid binnen te zien komen.
“Leuk dat je er bent, Miranda,” zegt Julia hartelijk. “Kon je het gemakkelijk vinden?”
“Ja hoor, geen probleem,” antwoordt ze vlotjes.
“Mooi. Dit is mijn college Bart en wij gaan je vandaag alles leren wat met sex te maken heeft. We laten je dingen zien en je gaat zelf ook oefenen. En steeds geldt, als je wat wilt vragen dan moet je dat gewoon doen. Ook als er dingen zijn die je wilt zien of doen, vraag het gewoon. Alles kan hier vandaag. Akkoord?”
“Eh, ja hoor, ik denk het wel.”
“We gaan gewoon beginnen en dan zien we wel.

“We gaan eerst eens kijken hoe onze lichamen in elkaar zitten en wat zoal de verschillen zijn. Daarom kleden Mark en ik ons nu eerst uit. De onderbroek houden we nog even aan, dat komt later wel.”
Miranda zit op de bank en kijkt toe hoe Julia en ik ons uitkleden. Naakt, op onze broekjes na gaan we voor haar staan. Glunderend kijkt ze naar ons op.
“Nou Miranda,” ga ik verder, “vertel maar eens, wat zie je, wat zijn de verschillen tussen ons?”
“Ha, ehh, ja, ehh de borsten?” komt het er een beetje aarzelend en vragend uit.
“Tuurlijk, dat valt meteen op. Meisjes hebben borsten en jongens niet. Wat nog meer?”
“De haren?”
“Welke haren?”
“Nou op jouw benen en armen, dat heeft zij niet.”
“Klopt ook helemaal. Jongens, zeker als ze ouder worden hebben veel meer haargroei dan meisjes. Zeker op de armen en benen, en vaak ook op de borst. Maar daar groeit bij mij bijna niets. Sommige jongens of mannen kunnen daar best wel veel haren hebben. Maar onder de oksels hebben we allebei haren alhoewel die vaak afgeschoren worden. Zie je nog meer verschillen? Kijk eens naar onze heupen.”
“Oh ja, die zijn bij Julia veel breder.”
“Heel goed gezien. Jongens hebben smalle heupen, bij meisjes worden ze breder. Jij hebt ook nog smalle heupen. Weet je wat, kleed jij je ook maar uit, dan kunnen we ook naar jou kijken. Hou je broekje nog maar even aan.”
Ze leek even te aarzelen maar begon toen haar schoenen en sokken uit te doen. Gevolgd door haar strak zittende spijkerbroek en T-shirt. Een BH droeg ze niet, was ook niet nodig.
“Je ziet er mooi uit, ” zei Julia vleiend, “Kom maar voor me staan, dan kunnen we de verschillen zien”
Meteen ging ze vlak voor Julie staan.
“Best vreemd he, om zo hier te staan, niet?”
“Ja, best wel”.
“Het went snel hoor. Zo eens kijken. Ja, jij hebt nog echt smalle heupen.” En daarbij legde Julia de handen op de heupen van het jonge meisje. “Zeker weten dat die de komende jaren gaan groeien. Je borstjes beginnen in ieder geval wel al duidelijk groter te worden. Mag ik? ” vroeg ze maar wachtte het antwoord niet af en legde beide handen over Miranda’s borstjes.
Zachtjes begon ze die een beetje te kneden en te strelen.
“Heeft dit wel eens iemand eerder bij jou gedaan?”
“Nee nog nooit.”
“Maar jijzelf wel, toch?”
“Ja, sinds ze begonnen zijn te groeien vind ik het fijn om er aan te zitten.”
“Wil je het ons laten zien hoe je dat doet? Dan doe ik het tegelijk bij mezelf. Ik vind het ook heerlijk om met mijn borsten te spelen.”
Van de zijkant observeerde ik hoe beide dames hun borsten begonnen te strelen en er in te knijpen.
“Speel je ook met je tepels?” wilde Julia weten en liet daarbij die van haar als voorbeeld door haar vingers rollen.
“Nee, niet echt.”
“Probeer maar eens, het voelt echt fijn.”
Miranda volgde het voorbeeld van Julia meteen op.
“Worden jouw tepeltjes nu ook stijf?” vroeg Julia.
“Ik denk het wel ja.”
“Die van mij worden meteen stijf als ik ze zo tussen mijn vinger rol en er een beetje aan trek. Hier, voel maar eens.” Ze pakte Miranda’s handen en legde die op haar borsten.
“Speel er maar een beetje mee” zei ze en samen met Miranda speelde ze met haar eigen borsten.
“Hoe voelt dat?”vroeg Julia.
“Stevig en toch heel zacht.”
“Knijp maar een beetje in mijn tepels. Wacht, dan doe ik het tegelijk bij jou.”
En zo stonden ze daar elkaars borsten en tepels te betasten.
“Hier, kijk eens,” riep Julia enthousiast naar mij, “ze begint al stijve knopjes te krijgen. Hier, voel ook eens.”
Ik ging naast Miranda staan en pakte haar linker tietje vast.
“Mmmm, voelt heel lekker stevig, en ik voel duidelijk dat je knopje hard is geworden. Vind je het lekker als ik er zo mee speel?”
“Ja, best wel fijn om zo door jullie aangeraakt te worden.”
Even kneedden we gezamelijk haar borstjes en lieten speels haar tepeltjes door onze vingers rollen.
“Weet je wat de meeste meisjes ook heel lekker vinden? ” vroeg ik met een guitig lachje. Ze keek me vragend aan.
“Als je op hun tepeltjes sabbelt. Kijk, ik zal het je laten zien.” En meteen boog ik voorover en begon ik met mijn tong rondom haar tepeltje te draaien. Steeds kleinere rondjes totdat ik met het puntje van mijn tong haar tepel op en neer bewoog.
“Lekker?” vroeg Julia belangstellend.
“hmm, ja!” hoorde ik haar boven me antwoorden. Teken voor mij om mijn mond nu volledig op haar borstje te zetten en het tepeltje naar voren te zuigen.
“Hmm,” klonk het nu spontaan.
“Wacht,” zei Julia, “dan doe ik het op je andere borst,” en voegde meteen de daad bij het woord.
Samen op de tietjes van een jonge onervaren meid sabbelen, iets wat we alletwee graag doen en al vaak gedaan hebben. Dit is ook het moment dat we zachtjes beginnen met haar te strelen, over haar armen en rug. Het zijn immers niet alleen de seksuele handelingen die belangrijk zijn, intimiteit speelt hier natuurlijk ook een belangrijke rol bij.
We lieten haar even genieten van deze nieuwe ervaring, maar daarop stelde ik voor:
“Miranda, zullen we nu samen even op de tepels van Julia zuigen?”.
“Mag dat?” vroeg ze opgetogen.
“Ja natuurlijk, gekke meid,” zei Julia, “Je bent hier om alles te leren. Kom maar!”. Ze legde haar hand in de nek van Miranda en trok haar naar zich toe. Ik volgde maar al te graag.
“Hmmm, dat doe je heel lekker, Miranda. Zuig maar iets harder, dat vind ik fijn.”
We genoten er alledrie van. En toen we onze hoofden terugtrokken stonden Julia’s tepels fier naar voren.
“Zie je nu Miranda, hoe stijf en hard haar tepels zijn geworden? Voel nog maar eens.”
“Goed zo meid,” ging Julia verder. “Eigenlijk, zonder dat je je er misschien van bewust bent, heb je net je eerste sexles gehad namelijk genieten van je borsten en tepels maar ook om een ander meisje daarvan te laten genieten. Heb je ook gemerkt dat we je gestreeld hebben?”
“Ja, over mijn rug en zo.”
“Inderdaad. Sex heeft ook alles te maken met lief zijn voor elkaar en elkaar overal aanraken. Meestal, als je gaat vrijen, begin je daar mee. Elkaar strelen en overal voelen. En ook kussen natuurlijk. Heb je wel eens een jongen echt gekust? Of een meisje, dat kan natuurlijk ook,” vroeg ik.
“Je bedoelt met je tong en zo? Nee nog nooit.”.
„Zullen we het ’n keer proberen, dan weet je ook hoe dat gaat, hoe het aanvoelt en wat je kunt doen?” Vragend keek ze Julia aan die alleen maar bevestigend knikte. “Doe maar,” zei Julia geruststellend. Hij kust echt heel lief. Ik kan het weten.

“Wow Miranda, je bent echt een snelle leerling. Heerlijk hoe je je tong al gebruikt en daarbij ook met je handen over mijn rug streelt. Dat doen we dadelijk nog eens. Goed?”
“Ja, ik vond het ook leuk om te doen.”
“Mooi,” onderbrak Julia ons, “Tijd voor de volgende stap, Miranda. Mark zal zo z’n onderbroek uitdoen zodat we eens goed naar z’n piemel en zo kunnen kijken. Heb je wel eens een piemel van dichtbij gezien?”
“Eh, nee, niet echt. Ja die van mijn vader. Maar verder niet.”
“Ook niet via TV of internet?”
Het leek nu wel of ze zich een beetje schaamde of verlegen werd maar antwoordde toen toch:
“Ja daar heb ik dat wel gezien ja.”
“Logisch,” zei Julia, “daar kijken we allemaal wel eens op. Dus een stijve piemel zul je daar ook wel gezien hebben, toch?”
“Hihi, ja.”
“En ook hoe een jongen klaar komt?”
“Ook!”.
“En heb je er wel eens een aangeraakt?”
“Nee nog nooit!” kwam er spontaan uit.

“Nou Mark, uit met die broek, we willen nu wel zien wat je daar hebt.” Gewillig deed ik mijn onderbroek uit en stond ik volledig naakt voor de twee dames.
“Tada, de slappe piemel van Mark. Mooi he? Niet te groot, niet te klein; precies goed. Veel jongens zouden nu al een stijve hebben met twee half naakte meisjes voor zich. Maar ik weet dat Mark alleen een stijve krijgt als hij dat zelf wil. Wel zo handig voor onze les.
Dit is dus een piemel, of penis, lul of pik, maar net hoe je het wilt noemen,” en daarbij legde ze hem in de palm van haar hand.
“Je ziet duidelijk het uiteinde, de eikel, die een beetje uit z’n velletje steekt. Dat velletje dat over zijn eikel rolt noemen we de voorhuid. Die kun je helemaal terugrollen zodat de eikel helemaal bloot komt te liggen, zie je.”
„Ja, leuk.”
„Kijk, en als de dan de onder de eikel kijkt dan zie je dat zijn voorhuid hier aan de eikel vastzit. Vaak wordt dat het toompje genoemd. Bij de meeste jongens is dat het meest gevoelige plekje van hun lul, zeker als die stijf is en ze opgewonden zijn. Zo, en nu we die piemel dan toch omhoog houden, nu zie je hieronder zijn zak. Scrotum is het sjieke woord daarvoor. In zijn zak zitten z’n ballen oftewel zijn testikels. Meestal ook gevoelig, dus zeker niet hard in knijpen, dat vinden ze niet fijn. Duidelijk?”
“Ehh, ja, ik denk het wel.”
“Mooi, dan pak nu zijn piemel maar eens vast.”
Aarzelend stak ze hand hand uit en nam hem tussen duim en wijsvinger.
“Til ‘m maar op, beweeg er een beetje mee” moedigde Julia haar verder aan.
En inderdaad, ze begon wat meer te bewegen en mijn pik van alle kanten te bekijken.
“Pak ‘m nu maar vast met je hand en beweeg de huid lekker op en neer.”
Ze had geen verdere aansporing meer nodig en deed wat haar gevraagd werd.
“Goed zo Miranda, je eerste piemel waar je aan mag zitten. Hoe voelt dat?”
„Nou, leuk. Zacht en zo.” En zonder verdere aansproring nam ze met haar andere hand nu ook mijn zak vast en begon me met beide handen heerlijk te masseren.
“Je hebt er zin in!” zei Julia guitig.
Gelukkig heb ik een goede beheersing want om door twee onervaren handjes van een 12-jarige met blote tietjes zo betatst te worden…… Menig jongen zou er een stijve van krijgen.
“Nou, dan is je eerste contact met een echte piemel nu ook een feit,” zei Julia, “We maken al vorderingen. Straks komt er nog meer. Veel meer! Maar nu is het eerst tijd om eens naar ons zelf te gaan kijken. Ik zal beginnen met mijn slipje uit te doen en dan kijken we eerst samen naar mijn kutje.”
Ze deed haar laatste kledingstukje uit, ging op de bank zitten en trok haar voeten tot onder haar kont op.
“Kom hier maar voor me zetten, Miranda, dan kun je het goed zien. Mark zal je een en ander wijzen.”
„Nou kijk, Mranda,” ging ik verder, „voor je zie je dus het kutje of vagina van Julia. Het eerste wat opvalt is dat ze zich hier geschoren heeft. Alleen hier een streepje haar op haar venusheuvel. De rest is kaal en lekker glad. Dit hier,” en ik gleed er met mijn wijsvinger over, “zijn de buitenste of grote schaamlippen. Tussen haar spleetje zie je ook dat de kleine schaamlippen er een beetje uit komen. Bij sommige meisjes zie je alleen een spleetje. Bij anderen zijn de kleine schaamlippen soms groter dan de grote. Die puilen dan echt naar buiten. En als ik nu met twee vingers haar schaamlippen uit elkaar doe kunnen we de binnenkant zien. Je ziet al dat het er een beetje glinstert. Dat haar kutje vochtig of nat begint te worden. Meestal een teken dat het meisje al opgewonden begint te raken.”
“Bij mij zeker, ” zei Julia lachend, “Wat denk je, eerst samen met Miranda aan elkaars tietjes zitten, dan zo’n heerlijke tongkus en dan ook nog eens lekker aan die piemel van Bart voelen. Daar word ik wel opgewonden van hoor. Maar ga door met je uitleg Bart.”
“OK dan!” ging ik verder, “Nou kijk Miranda, ik doe de lipjes weer helemaal van elkaar. Hier onderin zit de ingang van haar kutje. Daar gaat de lul van een jongen dus in. Of wat je dan ook in je kutje wilt stoppen. Een stukje hoger, ik trek de lipjes nu nog wat verder uit elkaar, daar dus, dat gaatje daar dat is het plas-gaatje. Zie je?”
Ze keek aandachtig toe.
“En nu doe ik hier bovenin haar lipjes van elkaar en daar komt het lekkere knopje tevoorschijn. De clitoris of klitje. Het meest gevoelige plekje in bijna alle kutjes. Meisjes vinden het lekker om daar zachtjes overheen te wrijven. Zelf of door iemand anders. Helemaal lekker wordt het pas als er iemand met zijn of haar tong overheen gaat. Veel meisjes komen klaar als ze daar lekker verwend worden. Toch Julia?”
“Zeker, ik wel. Ik vind het heerlijk om mezelf te vingeren. Met mijn hand over mijn kutjes aaien, een of twee vingers naar binnen stoppen en als ik dan lekker nat ben heerlijk geil over mijn klitje. Maar nog lekkereder is het als iemand anders het bij me doet. Eerst met de vingers en dan met de tong. Hmmm, daar kan ik heerlijk van klaarkomen. Vertel eens Miranda, speel jij ook al met jezelf. Friemel je al een beetje met je kutje.?”
“Ja best wel. Ik heb het altijd al fijn gevonden om met mijn handen tussen mijn benen te zitten. En sinds kort ga ik er ook een beetje met mijn vingers in en vind ik het extra fijn om over mijn knopje te wrijven.”
“Geweldig Miranda, je begint het genot van vingeren te ontdekken. Wil je nu omruilen met Julia zodat we nu naar jouw kutje kunnen kijken?”
„Ja hoor geen probleem.”
Meteen stond ze op, deed haar broekje uit, nam de plaats van Julia in en trok meteen haar benen omhoog. Julia en ik gingen er beiden voor zitten.
“Ohh, wat een mooi lief kutje,”riep Julia opgetogen. “De eerste haartjes groeien er al op en je hebt nog een mooi gesloten spleetje. Geweldig toch, niet Mark?”
“Nou Miranda, ik kan je wel verklappen dat ik dit echt de mooiste kutjes vind. Sorrie Julia! Ik wil er eerst even aan voelen hoor.”
Afgezien van het feit dat ik het zelf gewoon echt geil vind om aan zo’n jong kutje te zitten is het ook belangrijk dat onze leerlingen langzaam maar zeker er aan gewend raken om intiem aangeraakt te worden. Eerst gewoon een beetje met de bovenkant van mijn vingers over haar spleetje aaien en een beetje aan de haartjes trekken. Hmmm, echt geil.
“Nou, hier zou ik nog wel uren mee kunnen spelen. Maar ja, daarvoor zijn we niet hier. Miranda, wil je ons laten zien hoe je met jezelf speelt?”
“Graag!”kwam er vlotjes uit en ze legde meteen haar hand op haar poesje.
Eerst begon ze een beetje over haar kutje te wrijven maar ik zag al gauw dat ze met haar middelvinger iets harder over haar spleetje begon te wrijven. Het duurde dan ook niet lang meer voordat die vinger tussen haar lipjes kwam. Weer een paar keer op en neer. Toen kromde ze haar middelvinger een beetje en verdween die tot aan haar eerste kootje in haar grotje. Voorzichtig liet ze die vinger een paar maal in en uit gaan om hem vervolgens omhoog te schuiven. Daar vond ze haar klitje waar ze meteen rondjes omheen begon te draaien.
“Nou Miranda, we hoeven je in ieder geval niet te leren hoe je moet vingeren. Dat doe je al heel goed. Ga er nog even mee door maar dan zie ik graag hoe je tegelijk met twee handen je lipjes van elkaar doet.
Ook dit was geen probleem voor haar. De zachtroze binnenkant werd mooi zichtbaar voor ons en ook haar klitje kwam bloot te liggen. Erg uitnodigend. En dat is nu dus het leuke van mijn baan: het hoort er gewoon bij om zo’n jonge meid het genot te laten ervaren. Ik maakte mijn wijsvinger nat en begon daarmee zachtjes over haar knopje te strelen. Meteen schokte ze even met haar onderlichaam.
“Hoe voelt dit? ” vroeg ik eigenlijk naar de bekende weg.
“Hmmm, lekker. Heel lekker.”
“Dat dacht ik al. Hou je lipjes nog maar even voor mij gespreid dan ga ik hier mee door. Vertel eens, ben je al eens klaargekomen terwijl je jezelf vingerde?”
“Weet ik niet, ik denk het wel,” zei ze met een licht kreunende stem.
“Nou, als ik zie hoe je reageert op mijn aanrakingen dan verbaast mij dat niets. Duidelijk zie ik nu ook dat je wat natter begint te worden. Voel zelf ook maar eens.”
Daarop liet ze wijs- en middelvinger door haar gleufje gaan.
“Hmm, ja, best wel al nat,” zei ze.
“Nou, dan ga maar lekker door met vingeren. Laat ons maar eens zie hoe je klaarkomt. Julia, misschien kun jij ook op de bank gaan zitten zodat Miranda lekker tegen je aan kan hangen.”
“Graag!” zei Julia en stond meteen op. Ze ging naast Miranda zitten en trok haar tegen zich aan. Een arm sloeg ze om haar heen en legde haar hand op ’n borstje van de tiener. Miranda vlijdde zich lekker tegen haar aan en genoot van alle aandacht die op haar gericht was. Meteen ging ze door met het verwennen van haar kutje. Ze begon daarbij ook al een beetje te kreunen.
“Ja, goed zo meid, laat maar horen hoe lekker je het vindt.” moedigde ik haar aan. Daarop liet Julia haar een beetje meer gaan liggen zodat hun beider hoofden nu vlak bij elkaar waren. Uitnodigend likte Julia langs haar lippen en trok Miranda naar zich toe. Het volgende moment waren ze verwikkeld in een heerlijke natte tongzoen. Julia speelde met haar ene tepeltje en ik had de ander tussen mijn vingers. Ondertussen streelde ik de binnenkant van haar dijen.
Miranda begon steeds meer onrustig te bewegen en te kreunen.
“Goed zo meisje, laat je gaan.” fluisterde ik geil. “
Haar wijsvinger concentreerde zich steeds meer op haar klitje. Steeds intenser begon ze daar overheen te wrijven.
En toen kwam ze.
“Oooeiiii,” hijgde ze geil, verstrakte haar lichaam en met opengesperde ogen trok een intens orgasme door haar heen. Een paar maal wreef ze nog over haar knopje, schokte met haar onderlichaam en viel toen slap achterover tegen Julia aan.
We lieten haar even bijkomen.
“Wow Miranda, proficiat met je eerste echte orgasme. Volgens mij was het echt heel lekker, niet?”
“Pfff, ik wist even niet wat me overkwam. Ik kreeg een heel apart gevoel tussen mijn benen en dat begon steeds sterker te worden totdat het zo’n beetje door mijn hele lichaam trok.”
“Nou meid, ” zei Julia, “dat noemen we dus klaarkomen. We zijn blij dat we je daarbij zo hebben kunnen helpen. Gaat het weer een beetje?”
„Ja hoor, ik denk het wel.”

„Gelukkig maar, want we zijn nog niet klaar met je sexlessen. Mark, kom eens tussen ons inzitten, jongen.”
Gewillig nam ik tussen de twee blote meiden plaats. Natuurlijk wist ik wel wat er nu ging komen en ik had er zin in. Mijn piemel was door het mooie schouwspel dat zich voor mijn ogen voltrok al dikker geworden.
“Zo Miranda, we gaan eens even wat aandachtiger naar die mooie pik van Mark kijken. Zie je dat die al wat gegroeid is? Ik denk dat Mark een beetje geil aan het worden is, niet Mark?”
“Zeker weten. Niet gek als zo’n mooi meisje voor je ogen klaarkomt.”
“Nou Miranda, pak hem maar weer vast en speel er een beetje mee.”
Ze nam mijn piemel in haar hand, bewoog een beetje op en neer en kneep er zachtjes in.
“Goed zo meid, ga maar lekker door. Gebruik je andere hand om zijn zak vast te pakken en een beetje met z’n ballen te spelen.”
Heerlijk die onervaren handjes in mijn kruis. En langzaam maar zeker groeide mijn pik uit tot een volledige erektie.
“Wow, goed zo Miranda, kijk eens, hij is helemaal stijf geworden.”
“Ja, ik voel het. Hij lijkt wel keihard maar toch voelt-ie zacht aan.”
„OK, en trek nu maar zijn velletje helemaal omlaag. Goed zo. Zie je hoe zijn eikel nu helemaal bloot ligt?”
„Ja, mooi.”
Dit keer had ik mijn hand om haar heen geslagen en verlustigde ik me aan haar kleine stevige tietje. Julia moedigde haar verder aan om met haar hand op en neer te gaan hetgeen ze meteen deed. Ook de instructie om met haar duim over mijn toompje te wrijven voerde ze perfect uit.
“Geweldig Miranda. Je bent gewoon voor het eerst in je leven een jongen aan het aftrekken. Doet ze het goed Mark?”
“Zeker weten. Ik begin er echt geil van te worden.”
“Mooi zo. Tijd dus voor de volgende stap. Miranda, we gaan je leren om te pijpen. Ik neem aan dat je weet wat dat is?”
“Dat ik hem in mijn mond neem?” vroeg ze aarzelend.
“Precies. Wil je dat ik het eerst voor doe?”
“Eh ja, graag.”
“Geen probleem. Kijk maar goed wat ik doe want met volle mond kan ik niet praten, hihi.”
Julia kwam half over me heen liggen en onder belangstellende blikken van Miranda pakte ze mijn stijve vast en trok me eerst een beetje af. Vervolgens trok ze mijn vel helemaal omlaag zodat mijn eikel weer helemaal bloot kwam te liggen. Vervolgens begon ze mijn pik te voorzien van lieve kusjes, beginnend vanaf mijn zak tot op mijn eikel. Dit herhaalde ze nu met haar tong. Bij mijn eikel aangekomen likte ze met haar tong onder langs de rand van mijn eikel en plaagde me en beetje door snel over mijn toompje te likken. Vervolgens zette ze haar tuitmondje op mijn eikel en draaide daar heerlijk met haar tong omheen. Haar hoofd ging omlaag en nu zat mijn eikel in haar mond. Ze opende haar mond even om Miranda te laten zien dat ze doorging met rondjes draaien om mijn eikel terwijl die in haar mond zat. Wat volgde was een heerlijke pijpbeurt waarbij haar mond op en neer ging over mijn stijve afgewisseld met het likken van mijn schacht. Onderwijl trok ze me met haar linker hand af en kneedde ze met rechts mijn ballen. Heerlijk!!
“Zo, en nu jij,” zei Julia en duwde mijn pik in de richting van Miranda.
Zonder aarzeling nam ze hem in haar hand en volgde het voorbeeld van Julia. Eerst een paar kusjes, mijn eikel bloot trekken en vervolgens haar tong. En toen, oh wat lekker, liet ze haar mondje om mijn eikel zakken.
“Je doet het helemaal goed Miranda. Ga maar lekker door. Let er alleen op dat je niet je tanden gebruikt. Je lippen en je tong, zo ja. Geweldig. En vergeet je handen niet.”
Het was duidelijk dat ze de smaak te pakken had. Op de vragende blik van Julia kon ik dan ook alleen maar gelukzalig terugkijken.
“Miranda, ik zie aan Mark dat je het heel goed doet. Ga nog maar even lekker door zo”.
En dat deed ze met passie. Even later seinde ik naar Julia dat ik op het punt stond om klaar te kunnen komen.”
“Stop maar even Miranda.”
Met een rood hoofd kwam ze overeind.
“Je bent een natuurtalent hoor. Meestal duurt het langer voordat Mark aangeeft klaar te willen komen. Ik neem aan dat je weet wat er gebeurt als een jongen klaarkomt?”
“Ja zeker, dan komen zijn zaadjes er uit.”
“Precies, zijn zaad ofwel zijn sperma. Soms spuit het er een heel eind uit, bij sommige jongens loopt het er gewoon uit. Ik ken Mark intussen, dus ik weet dat hij best wel lekker kan spuiten. Trouwens, kijk nog eens even hier. Hier aan deze kant van zijn stijve loopt het buisje waar zijn zaad doorkomt. Hier, zie je. Als je nu je duim hieronder aanzet, ja doe maar. Goed zo. En nu die duim naar boven bewegen alsof je de inhoud ervan naar boven duwt. Ja duw maar gewoon. Ja, kijk zie je die druppel verschijnen uit zijn plasgaatje? Dat is zijn voorvocht. Hebben alle jongens als ze geil zijn. En ze vinden het allemaal lekker als je dat met je vingers over hun eikel uitwrijft. Doe maar. Ja, goed zo. Trouwens, ook in dat voorvocht zitten al zaadjes, dus daar kun je al zwanger van worden. Laat dus nooit zomaar een jongen onbeschermd z’n piemel in je stoppen. Zo, ga nu maar verder met aftrekken en pijpen zoals je net bezig was. Je merkt vanzelf aan Mark wanneer hij klaarkomt. Het lekkerst vind hij, en niet alleen hij maar bijna alle jongens, als hij in je mond mag klaarkomen. Ik vind het best lekker als jongens hun sperma in mijn mond spuiten. En oh ja, je wordt er zeker niet zwanger van. Je mag het zelf weten of je hem in je mond laat komen. Je kunt hem ook een of twee keer in je mond laten spuiten en de rest met je hand aftrekken. Kijk maar.”
Tijdens de uitleg van Julia had Miranda mijn piemel steeds vastgehouden en haar hand een beetje op en neer bewogen. Ik was nog steeds helemaal stijf.
“Ga maar lekker door zoals je net deed. Ik waarschuw je wel als ik klaarkom. Pijp me maar weer lekker.”
Ze boog zich weer voorover en nam vol overgave mijn lul weer in haar mond. Wellicht nog intenser als zojuist begon ze me weer te pijpen. Ik liet haar, en mezelf, nog even genieten van dit heerlijke gevoel.
“Ja ga door Miranda, ik kom zo klaar. Oh ja, ga door, ga door, ik koooomm.” En daar spoot mijn eerste lading in het pijpmondje van Miranda. Ook het tweede schot kwam in haar mond. Toen trok ze haar hoofd terug maar ging gelukkig wel stevig door met mij af te trekken. Nog drie, vier keer schoot ik mijn sperma eruit dat nu op mijn borst landde.
“Ja geweldig Miranda,” riep Julia opgetogen. “En je hebt ‘m in je mond laten spuiten. Kun je gewoon doorslikken hoor.”
Glunderend keek ze ons aan en slikte toen zichtbaar door.
“Hmm, apart,” Zei ze lachend.
“Kom hier,” zei Julie, trok Miranda aan haar hoofd naar haar toe en begon haar te tongen.
“Hoe vond je het gaan?”
“Best wel spannend. Ik voelde zijn lul opens ook dikker worden, net voordat hij klaarkwam. Ik wist niet wat ik moest doen en opeens spoot hij al in mijn mond. Best wel geil hoor.”
“Je deed het echt geweldig Miranda. Ik heb er van genoten. Proficiat met je eerste echte pijpbeurt en je eerste sperma!”
„Nou jongens, even een glaasje water om wat bij te komen en dan gaan we weer verder, goed?”
Terwijl Julia wat te drinken in schonk veegde ik de spermaresten van mijn buik. Naakt als we waren dronken we samen iets.
“Goed,” zei Julia na een tijdje, „Tot nu toe hebben we elkaar bekeken, bij elkaar gevoeld. We hebben lekker getongd, Miranda heeft zich heerlijk klaargevingerd en toen Mark afgetrokken en klaargepijpt en voor het eerst sperma in haar mond gekregen. Miranda, je bent echt een snelle leerling hoor. Dus ik denk dat we toe zijn aan de volgende stap. Miranda, je hebt in je aanvraag aangegeven dat je tijdens deze les misschien ook wel ontmaagd wil worden. Daar hoef je nu nog niet over te beslissen, dat zien we straks wel. We willen je nu wel laten zien en ervaren wat echt neuken inhoudt. Mark en ik gaan het je voordoen.
“Leuk!” zei Miranda meteen enthousiast, „Dat wil ik wel zien.”
“Zeker, het is ook de bedoeling dat je alles ziet. We zullen je laten zien hoe je in verschillende standjes lekker van elkaar kunt genieten. We zullen je ook uitnodigen ons af en toe te helpen. Je mag overal aankomen hoor! En als je er geil van wordt, dan vinger je gewoon jezelf, goed?”
“Prima, ik kan niet wachten.”
“Mooi. Maar eerst zorgen we ervoor dat we goed voorbereid zijn. Dat betekent dat mijn kutje lekker nat moet zijn en dat Mark een stijve heeft. De piemel van Mark is na zijn orgasme van net weer slap geworden. Daar gaan we zo wat aan doen. Eerst even checken of mijn kutje nat is. Wil jij dat doen?”
“Ja graag, zeg maar wat ik moet doen.”
Julia ging achteroverliggen op de bank en spreidde haar benen.
“Voel maar eens,” nodigde ze Miranda uit.
Aarzelend begon Miranda over de uitstekende lipjes van Julia te wrijven.
“Het beste kun je met twee vingers mijn kutje openen,”zei Julia.
Dat deed Miranda nu. Met haar twee wijsvingers duwde ze de schaamlippen naar buiten, en liet er vervolgen haar duim doorheen glijden.
“Hmm, voelt best wel vochtig aan,” zei ze glunderend.
“Ga maar even door met je duim, stop hem er maar helemaal in en vergeet ook niet mijn klitje even te testen.”
Zo gezegd, zo gedaan.
“Ohh dit is lekker, hier wordt ik zeker goed nat van. Als je wilt mag je me ook even met je tong verwennen. Oh ja, zo ja. Dat doe je heel lekker. Nu iets hoger, over mijn knopje. Oh ja, ga door dit is lekker. Ga door, laat me klaarkomen alsjeblief.”
Ik was verbaasd door deze reaktie van Julia. Voordat we gaan neuken wil ze zich inderdaad altijd laten likken door de leerling. Daar geniet ze behoorlijk van maar komt dan nooit klaar. Nu dus wel. Duidelijk een teken dat ook zij behoorlijk opgewonden is geraakt van Miranda.
Aangenoedigd door de geile praat van Julia zette Miranda haar mond nu vol op het kutje van Julia. Ik kon duidelijk zien dat ze daarbij haar tong voornamelijk op de clitoris richtte.
“” Ohh shit Miranda, ik kom klaar, ga door, jaaahhhhh, oooohhh”. Terwijl ze klaarkwam duwde ze het hoofd van Miranda nog wat steviger in haar kruis. Vervolgens liet ze zich gelukzalig achterovervallen.
“Pfff meid, dat was geweldig. Heerlijk die tong van jou. Ik ben echt heel intens klaargekomen. Vond je het ook fijn?
“Jeetje ja. Ik wist eerst niet precies wat ik moest doen maar toen ging het vanzelf. En eigenlijk smaakte je ook heel prima.”
“Mooi. Dan is het nu tijd om Mark weer tot leven te brengen. Mark, kom maar lekker naast me zitten. Miranda kniel maar voor hem neer en laat maar zien wat je al allemaal geleerd hebt.”
We namen onze posities in en Miranda nam meteen mijn slappe piemel in haar hand. Een beetje trekken en knijpen, hmmm. Vervolgens trok ze eerst mijn velletje helemaal omlaag zodat mijn eikel volledig bloot kwam te liggen. Daarop boog ze voorover en nam mijn piemel in haar mond. Meteen voelde ik haar tong rondjes draaien om mijn eikel, precies zoals ze het eerder geleerd had. Toen ze vervolgens ook nog met mijn ballen begon te spelen had ik inderdaad in no time weer een volledige erektie.
“Onze snelle leerling!,” zei Julia triomfantelijk, “Een natte kut en een stijve lul, dus er kan geneukt worden. We beginnen met de traditionele houding: meisje onder, jongen er boven op.” Julia liet zich languit achterovervallen op de bank en gebaarde dat ik erbij moest komen. Op mijn knieen ging ik tussen haar opgetrokken en gespreidde benen zetten en leunde voorover.
“Pak mijn pik nu maar vast Miranda en dan beweeg je hem op en neer tussen de schaamlippen van Julia. Ja goed zo. Op deze manier wordt mijn piemel ook al lekker nat van haar kutje. Dan mag je nu mijn pik op de onderkant van haar kutje richten. Kijk, ik duw nu wat naar voren en nu zit mijn eikel er al in. Je mag nu wel loslaten hoor! En kijk nu maar goed hoe langzaam maar zeker mijn pik helemaal in haar verdwijnt.”
“Dat ziet er mooi uit!” riep Miranda opgetogen, “en dat doet helemaal geen pijn Julia?”
“Helemaal niet. Als je maar zorgt dat je nat genoeg bent. En dan is het echt heerlijk om ’n jongen zo helemaal in je te voelen schuiven, opgevuld te worden door zijn stijve. Het voordeel van deze houding is ook dat je echt contact houdt met je jongen. Je kunt elkaar diep in de ogen aankijken, lekker tongen en ik hem heerlijk met mijn armen tegen me aantrekken. Dat kan ik trouwens ook met mijn benen. Kijk zo: Ik zet als het ware mijn hakken op zijn onderrug en kont en kan hem zo naar mij toe trekken.”
„En vanuit deze positie kan ik bv makkelijk rechtop gaan zitten,” ging ik verder, “dan kan ik zien hoe mijn piemel in haar glijdt. En als Julia nu haar benen optrekt, ja goed zo Julia, dan kan ik mijn handen hier neerzetten en haar aan haar benen naar achteren duwen. En kijk, dan komt haar kutje lekker helemaal omhoog. Op deze manier kan ik haar echt lekker diep neuken. Gezien?
“Wow, ja. Wat doen jullie dat lief en lekker.”
“Dank je, lieverd,” zei Julia. “We laten je nu een ander standje zien. Die heet ‘op z’n hondjes’, dus zoals de hondjes het doen.”
Julia draaide zich om ging op haar knieen zitten met haar hoofd op de bank en de benen een beetje gespreid.
“Kom maar eens aan deze kant kijken Miranda, dan kun je het beter zien. Als je wilt dan mag je hem er weer bij haar induwen.”
Meteen pakte ze mijn pik weer vast en positioneerde die precies voor het grotje van Julia.
“Wat is-ie glibberig,” merkte ze op.
“Dat is allemaal vocht uit het natje kutje van Julia. Dan glijdt hij weer gemakkelijk er in.”
“Oohhh,” kreunde Julia toen ik volledig bij haar naar binnen ging. Onder de nieuwsgierige blikken van Miranda neukte ik Julia met een paar krachtige stoten. Julia onderging het kreunend en volgens mij zou ze zeker zijn klaargekomen als ik was doorgegaan. Maar het was Julia zelf die er een eind aan maakte. Ik wist wel waarom.
“Zo meid, dan nu nog een lekker standje dat we je willen laten zien. Mark ga jij nu maar op je rug liggen dan kom ik over je heen zitten. Miranda, als jij nu zijn pik rechtop houdt dan kan ik me er overheen laten zakken. Ahhh, ja, hij gaat er weer lekker in. Het voordeel van dit standje is dat je als meisje wat meer controle hebt. Je kunt zelf het titme bepalen en ook hoe diep hij er bij je in gaat. Je kunt ook voorover gaan liggen en lekker even met hem knuffelen. Geil he?”
“Ja heerlijk hoe jullie dat samen doen.”
“Laat me eens aan je kutje voelen, Miranda,” vroeg ik. Ze kwam naast me staan en deed haar benen gewillig iets uit elkaar. Ik legde mijn hand op haar nog nauwelijks behaarde tienerkutje en kromde mijn wijsvinger. Probleemloos schoof deze tussen haar natte lipjes.
“Wow, geil ding. Je bent echt lekker nat.”
“Weet je,” ging Julia verder, “Dit standje is ook heel leuk als je met z’n drieeen bent. Ga maar eens met je knieen om Mark’s hoofd zetten. Zo ja, en zak dan nu met je kruis omlaag.”
Boven me zag ik de glinsterende schaamlipjes van Miranda verschijnen. Ze waren een beetje gezwollen als teken dat ze echt opgewonden was. Ik pakte haar aan haar heupen vast en trok haar langzaam omlaag. Een voorzichtig likje tussen haar lippen deed haar opveren.
“Laat je maar lekker even door de tong van Mark verwennen, lieverd. Hij likt als de beste,” zei Julia.
Langzaam kwam ze weer omlaag. Ditmaal bleef ze in positie toen ik haar weer likte. Ze zat precies goed dus kon haar vanaf haar grotje tot aan haar klitje likken. Boven me horde ik licht gekreun.
“Zie je wel hoe lekker dit is,” horde ik Julia boven me zeggen, “Terwijl ik zijn pik lekker diep in me heb wordt jij lekker door hem gelikt. En wij hebben onze monden en handen nog vrij om lekkere andere dingen te doen. Kom maar hier met je handje, dan dun je mijn klitje vingeren en dan doe ik het ook bij jou.”
Boven me hoorde ik de dames steeds harder genieten. Miranda duwde zo mogelijk haar kruis nog steviger op mijn mond. Heerlijk hoe ik haar maagdelijke tienerkutje zo kon verwennen. Haar gekreun begon opens toe te nemen. Ik likte lustig verder totdat…
“Ohhh mijn God, mijn God, ik geloof, ja ooohhh ik kom weer klaar aaaaahaahhhh”.
“Ja kom maar maar, laat je gaan, kom maar lekker klaar,” moedigde Julia haar nog aan.
Terwijl ze nu welhaast ongecontroleerd met haar kutje over mijn mond schuurde kwam ze sidderend klaar. Even hield ze volledig stil en kwam toen met haar bekken omhoog. Ze kon er even niet meer tegen.
We lieten haar weer even de tijd om bij te komen. Liefdevol trok Julia haar tegen haar aan.
“Meid, dat was geweldig hoe je klaarkwam.”
“Jeetje ja, echt heftig. Echt nog nooit meegemaakt zo. Hmm.” Even bleven ze zo liggen waarbij Julia haar liefdevol over de armen en benen streelde en haar af en toe kusjes op haar voorhoofd gaf.
“Zeg Miranda,” ging ze even later verder, “Ik geloof dat je er nu wel aan toe bent om door Mark ontmaagd te worden. Wil je dat?”
“Ik heb gezien hoe jij er van genoten hebt om hem in je te hebben. Dat wil ik nu ook. Ja, ik wil door Mark ontmaagd worden.”
“Goed zo lieverd, dat wil ik heel graag voor je doen,” zei ik.
“Hij heeft het al bij meer meisjes hier gedaan,” zei Julia, “Hij doet het echt voorzichtig en heel liefdevol. De eerste keer moet namelijk altijd apart blijven. Maar we kunnen je niet helemaal beloven dat het niet even pijn zal doen. Per slot moet hij toch door je maagdevliesje heen. Soms komt daar dan een beetje bloed bij, maar nooit veel. Niet iets om je druk over te maken. Ben je klaar voor het grote moment.?”
“Yep, laat het maar gebeuren.”
“En zo te zien is Mark er ook klaar voor. Maar je bent hier ook om te leren, dus voordat hij in je komt mag je hem een condoom om doen.
Julia deed eerst voor hoe een condoom omgedaan moet worden. Daarna lukte het Miranda, zij het een beetje onhandig, ook.
“Goed gedaan Miranda. Zo kom maar weer lekker tegen me aan liggen en doe je benen uit elkaar.”
Miranda lag nu met gespreide benen voor me op de bank. Ik knielde ertussen waardoor mijn stijve precies op de goede hoogte zat.
“Je bent nog helemaal nat van je orgasme van net dus we hebben geen glijmidde nodig. Ik wrijf mijn eikel eerst even tussen je lipjes door zodat die ook lekker nat is. Oeps, ik merk dat je nog gevoelig bent aan je klitje. Goed zo, en dan nu iets lager en voel je hoe ik nu mijn eikel al in je grotje heb?”
“Ja ik voel je piemel al in me, ga maar door.”
Terwijl ik met mijn eikel in haar bleef pakte ik haar bij haar heupen beet.
“Ik kom er zo helemaal in,” waarschuwde ik haar. Ik maakte een paar lichte neukbewegingen en duwde toen met een korte ferme stoot door.
“Oeii,” veerde Miranda op toen ik voelbaar door haar vliesje prikte. Ik bleef half in haar maar hield op met bewegen. Ik liet haar even bijkomen.
“Gaat het Miranda?” vroeg ik.
“Even wachten alsjeblief. Deed best wel even pijn.”
Rustige wachtte ik even af en begon toen heel voorzichtig een beetje te bewegen.
“Geen pijn meer?”
“Nee, ik denk het niet.”
“Nou meid, proficiat! Je bent geen maagd meer.”
Lachend keek ze me aan.
Ik boog naar voren en gaf haar een liefdevolle kus op de mond. Terwijl ik dit deed schoof ik mijn piemel verder in haar strakke kutje. Ik kwam weer overeind en zag hoe haar lipjes zich heerlijk om mijn pik spanden.
“Kijk eens Miranda hoe ver ik in je zit.”
Bewonderend keek ze hoe mijn pik in haar kut stak.
“Eens kijken of er bloed aan zit,” zei ik en trok me uit haar terug. Een heel klein beetje rood.
“Nauwelijks iets te zien.” En voor ze kon reageren schoof ik mijn stijve weer naar binnen.
“Ohh, nu voelt het al veel fijner,” zei ze.
Voorzichtig begon ik haar nu te neuken. Eerst met kleine stootjes maar steeds meer met langere uithalen. Mijn God, dit blijft toch een van de fijnste onderdelen van mijn werk: ’n jonge tiener ontmaagden en haar dan heerlijk neuken in d’r nog strakke kutje.
Ook Miranda begon er nu hoorbaar van te genieten. In verschillende tempo’s met afwisselende korte en diepe stoten neukte ik verder. Dat ze een natuurtalent was dat wisten we al, maar dat ze nu ook meteen de eerste keer al zo heftig reageerde was me nog niet eerder overkomen. Die meid ging zo weer klaar komen.
“Ohhh lekker Miranda. Je hebt een heerlijk kutje om te neuken. Geniet er van, laat je gaan. Kom gerust weer lekker klaar. Ik kom ook zo.”
Julia keek me verrast aan, want gewoonlijk kwam ik niet klaar bij een ontmaagding om het meisje niet al te veel nieuwe indrukken op te laten doen. Maar ze had wel in de gaten dat het met Miranda anders was. En om een orgasme van Miranda nog wat meer te stimuleren stak Julia haar hand uit en begon ze het klitje van Miranda te stimuleren.
“Oh God, Oh God, wat doen jullie. Jaa, ga door, neuk me. Ik kom weer klaar,” riep ze uit.
Met diepe halen neukte ik haar door en voelde ook mijn orgasme opkomen.
“AAARGHHhhhhh” kreunde Miranda op het moment dat Ik het condoom volspoot. Enigszins uitgeput liet ik me half op haar vallen. Liefdevol sloeg Miranda haar armen om me heen. Ik keek haar aan en zag dat ze tranen in haar ogen had, niet van de pijn maar van opperste geluk. Op dat moment werd ik me pas bewust van Julia. Die lag zich dus hevig te vingeren.
“Wat gebeurt hier allemaal, mijn God wat een geile dag. Ik, ik ohhhh, ik kom ook klaar, jeetje jaaaahhhh, aarggghhh. ” En nu kwam Julia dus ook luid kreunend klaar.
Voldaan lagen onze naakte lichamen half over elkaar op de bank, nagienietend van onze orgasmes.
Het was Julia die het eerst weer bij haar positieven kwam.
“Pfff, Miranda, ik weet niet wat je allemaal gedaan hebt maar dit was toch een van de meeste geile dagen die ik hier ooit meegemaakt heb. Het feit alleen al dat jij voor het eerst een paar keer bent klaargekomen, zelfs nadat je net ontmaagd bent dat is echt ongekend. En dat je Mark hebt laten klaarkomen in je kutje, dat zegt genoeg. Ik had het niet meer en moest we gewoon ook klaarvingeren. Fantastisch!!. Maar ik vergeet gewoon te vragen hoe jij je ontmaagding vond.”
“Ohh, het was heerlijk. Het deed heel even pijn toen Mark er opeens in kwam maar toen voelde ik al meteen hoe hij me helemaal opvulde. De pijn was meteen weg en het was echt lekker toen hij er diep in kwam. Ik was nog zo geil van het likken dat ik al snel voelde dat ik weer ging komen. Wow, wow wow. Dank je Mark, mijn eerste keer was echt geweldig, dit zal ik nooit vergeten!”
“Graag gedaan, Miranda. Het genoegen was geheel aan mijn zijde. Als laatste mag je het condoom nog van mijn lul afhalen.
Meteen kwam ze overeind en onder mijn aanwijzigingen verwijderde ze het condoom.
“Zo Miranda,” ging Julia verder, “Je sexles zit er op. Ik hoef niet te vragen of je het fijn gevonden hebt, dat lijkt me wel duidelijk. We hebben je alles laten zien en ervaren wat nodig is om lekker van sex te kunnen genieten. Zijn er nog dingen die je wilt weten, heb je nog vragen?”
“Nee ik denk het niet.”
“Nou, dan heb ik nog wel wat” zei ik. “Je bent een snelle leerling en we hebben nog wat tijd over. Alle leerlingen krijgen als herinnering een dildo mee naar huis zodat ze thuis ook nog lekker kunnen spelen met hun kutje. Kijk, deze is voor jou.”
“Wow, leuk. Dank je wel.”
“Daar mag je thuis mee gaan oefenen. Ik denk dat we jouw niet hoeven uit te leggen hoe je die moet gebruiken. Maar omdat je zo’n goede leerling bent wil ik je deze ook meegeven. Weet je wat dit is?”
“Eh, nee. Die lijkt een stuk Kleiner, misschien om mee te beginnen?”
“Dat kan, maar deze is eigenlijk voor in je kontje.”
“In mijn kont?” vroeg ze verbaasd.
“Zeker. Bij bijna iedereen is dat ook een heel gevoelig plekje. We willen je dat graag ook nog laten ervaren, zeg maar als een soort toegift. Wil je dat?”
“Alles wat jullie tot nu toe met me gedaan hebben was geweldig, dus dan wil ik dit ook wel meemaken. Zeg maar wat ik moet doen.”
“Mooi, dan ga maar weer achteroverliggen en trek je benen aan je knieen naar je toe. Zo ja. Zie je hoe je nu lekker open voor ons ligt” Je kutje glimt nog helemaal! Maar je poepgaatje ligt zo ook helemaal vrij. Wat belangrijk is, en dit is echt belangrijk hoor, is dat als je iets in je kontje stopt, dat je er voor zorgt dat het glibberig is. Het vocht uit je kutje bijvoorbeeld, of sperma als je dat nog bij de hand hebt. Meestal is het beter om een glijmiddel te gebruiken. We zullen jou daarvan ook een tube meegeven, voor thuis. Zoals gezegd, jouw kutje is nog lekker nat dus om te beginnen kan ik mijn wijsvinger daar lekker nat maken. Hmmm, ja lekker. Zo, en dan wrijf ik nu voorzichtig over je poepgaatje. Voel je het?”
“Ja duidelijk. Niet verkeerd hoor!”
“Julia, wil jij haar billen wat verder uit elkaar trekken?”
“Graag!”
“Ja goed zo. Nu kan ik er lekker overheen wrijven zodat je er al een beetje aan went. En terwijl ik wrijf begin ik wat harder te duwen. Voel je het?”
“Ja, fijn, ga maar door.”
“Niet schrikken hoor, maar NU duw ik mijn vinger er een beetje in.” Ik voelde mijn eerste knokkel voorbij haar sluitspier schieten. Even veerde ze een beetje op maar ze ontspande al snel weer.
“Jee, hij schuift er zomaar in. Probeer te ontspannen en te genieten. Ik ga die vinger nu langzaam op en neer bewegen en hem er steeds dieper instoppen. Als het pijn doet, dan moet je het meteen zeggen.”
Maar ze zei niets. Niet veel later zat mijn vinger er helemaal in.
“Gaat het nog?” vroeg ik.
“Ja, even wennen, maar eigenlijk best wel lekker.”
“Wat ik zelf altijd heel lekker vindt is als hij er weer langzaam helemaal uit glijdt.”
“Hmmm, ohhh ja dat voelt goed.”
“Nou Miranda, dan ben je nu ook in je kontje ontmaagd. Als je jezelf vingert kan het ook heel lekker zijn om ook je poepgaatje te verwennen. Dat kun je doen met je vingers, maar zeker zo lekker is het om dat met deze jongen hier te doen. Die ga ik er zo voorzichtig bij je instoppen.”
“Past dat wel?”
“Zeker weten. Vooral je weet wat er soms uit kan komen, dan is dit zeker niet te dik. Maar ook nu weer, als het pijn zou doen, meteen zeggen dan stop ik. OK?”
“Probeer maar!” zei ze en trok haar benen nog wat meer op.
“Als je dit ding probeert, zo’n ding wordt trouwens een buttplug genoemd, dan kun je het beste een glijmiddel gebruiken. Dan weet je zeker dat het niet te stroef gaat worden, want dat is niet fijn. Kijk, ik smeer hem lekker helemaal in. Maar voordat ik die lekker in je kontje ga stoppen wil ik je eerst nog wat anders laten ervaren. Voor jou maar ook omdat ik zelf weer zo ontzettend geil van je wordt. Toen ik net je vinger er uit trok zag ik al die nog helemaal schoon was. Je kontje is dus helemaal zuiver, dus….”
Dus boog ik voorover en begon ik haar sterretje te likken.
“ohh, wat doe je nu, is dat niet vies?”
Ik antwoordde niet maar likte verder en probeerde het puntje van mijn tong naar binnen te duwen.
“Jeetje, dat is lekker” kreunde ze. Ik liet haar er even van genieten en niet in de laatste plaats omdat ik dit zelf ook altijd heerlijk vind om te doen.
“En dan nu deze jongen hier,” zei ik en zette de buttplug tegen haar poepgaatje. Met langzame neukebewegingen duwde ik hem er steeds verder in. Door het overvloedige glijmiddel ging dat soepeltjes. Miranda onderging het in afwachting van de rest.
“Komt-ie”, zei ik en duwde nu verder. En plop, daar schoot het dikkere gedeelte al voorbij haar kringspier en zat hij er helemaal in.
“Arrgggghhh,” kreunde Miranda verlekkerd.
“Hij zit er helemaal meid. Pak hem nu zelf maar vast en beweeg hem op en neer.”
Voorzichtig pakte ze het glibberige gedeelte dat nog uit haar kont stak vast en begon er een beetje mee te bewegen.
” Het lekkerste is het als je hem er langzaam uit laat glijden en dan weer terug duwt. “
“Oeempff..” hijgde ze toen hij uit haar gleed. Maar meteen duwde ze hem er weer helemaal in.
“Ohhh, dat voelt inderdaad echt heel fijn. Hij glijdt zo lekker en mijn kontje wordt helemaal opgevuld. Hmmm.” Vervolgens ging ze door met zichzelf in d’r kont te neuken. Veel gehijg en nog meer gekreun was het gevolg. Tot een hoogtepunt leidde dit echter niet.
“Nou Miranda, je hoeft je voorlopig niet te vervelen als je weer thuis bent. “
Ik pakte wat tissues en nam me de vrijheid om haar kruis schoon te vegen.
“Nou dit was het dan Miranda. We gaan ons weer aankleden. Als je nog vragen hebt de komende tijd dan mag je ons altijd bellen. En Julia, ik hoop dat jij het ook goed vindt, als je nog iets in de praktijk wilt leren of nog extra oefening nodig hebt dan ben je altijd welkom. Dit doen we overigens niet bij iedereen hoor, maar jij bent toch wel special voor ons.”

Wat vond je van dit verhaal?

Laat een beoordeling achter!

Gemiddelde beoordeling 4.5 / 5. Aantal stemmen: 12

Nog geen beoordeling. Geef als eerste een waardering!

Jammer dat je dit een slecht verhaal vond!

Help ons verbeteren!

Wat vond je er slecht aan?

2 gedachten aan “Praktische Seksuele voorlichting”

  1. pffffffffff effe bijkomen hoor, wat een heerlijk geschreven verhaal. Natuurlijk weet je als lezer dat dit nooit gaat gebeuren maar man….wat lekker realistisch geschreven, alsof je er bij zit…. Komt er nog een vervolg met een jongen? Dan heb je het wel compleet ….. Jammer dat je geen 6 sterren ken geven hahaha

  2. Ik heb dit verhaal een paar dagen geleden gelezen maar ik kon toen niet direct een reactie achterlaten. Nu dan toch, want ik weet zelf hoe fijn het is om reacties op verhalen te krijgen.

    Ik heb een beetje gemengde gevoelens bij dit verhaal. Maar voordat je schrikt, mijn twijfel is niet tussen goed of slecht, maar tussen goed of geweldig.

    Aan de ene kant is het een prachtig gegeven om een geil verhaal te schrijven. Nieuwe regels voor de ondergrens voor seks, kinderen en ouders die zeker willen weten dat de eerste keer niet stuntelig en onhandig is, maar juist prettig, en een instituut dat een gat in de markt ziet, met een baan waar elke lezer van deze site van droomt. Mooi gegeven, prima uitgewerkt, in een super geil verhaal.

    Maar aan de andere kant, maakt juist de setting het een beetje klinisch. Er is geen sprake van een spanning, van een erotische vonk tussen de mensen. De man en vrouw doen hun werk – ja, en ze genieten ervan, maar het blijft werk. Miranda heeft een heerlijke ervaring – maar toch met mensen waar ze verder geen band mee heeft. Dus daardoor scoort het verhaal weliswaar heel hoog op de seks, maar niet echt op de erotiek. En ik kan het verhaal ook niet echt gebruiken als “stel dat het mij zou overkomen” fantasie, want ja, daarvoor staat het net even te ver van de realiteit af.

    Verder is het absoluut wel goed geschreven. Geen of heel weinig taalfouten of logische fouten, rustig de tijd om de handelingen uitgebreid te beschrijven en niks af te raffelen.

    Dus al met al gewoon een prima verhaal! Bedankt, en ik hoop nog meer van jouw hand te mogen lezen.

Reacties zijn gesloten.