Meisjes voor gebruik – deel 1: Lori

3.9
(10)

Ik heb een lange reis achter de rug en stap door de paspoortcontrole en laatste koffercheck uit de afgesloten hal door de schuifdeuren.
Ook Manilla heeft een ontvangsthal en na de opgestoken borden te hebben bekeken, loop ik naar een vermoeid uitziende jonge Filipijnse die het bord met “Rob” omhoog houdt.

De jongedame kijkt mij even aan om dan het bord te laten zakken en zonder een woord om te keren. Ik sta stil en wacht net zo lang tot ze weer omkeert en terugkomt. Ze staat mij nog te ver weg en ik wijs haar op een plek net voor mij.
Ze is misschien 130 centimeter lang waardoor ik met mijn 185 centimeter op haar neerkijk.
‘Wie ben je?’, vraag ik in Tagalog.
‘Lori, meneer’, antwoordt ze. ‘Volgt u mij alstublieft.’

Ik volg haar naar de uitgang van het gebouw en bekijk de slanke benen die overgaan in de nog lang niet volgroeide billen en smalle heupen.
Haar plooirokje danst mee in de cadans van haar loop, maar komt net niet hoog genoeg om iets onder te zien. Wel als ze een naar een taxi zwaait en het adres doorgeeft. Haar rokje kruipt net genoeg omhoog om haar slipje te laten zien.
Ik laat haar naast mij op de achterbank plaatsnemen, leg mijn hand op haar blote been en geniet van de zachtheid van haar gladde benen.

‘Heb je al eens geneukt?’, vraag ik.
Ze kijkt mij geschrokken aan en zegt: ‘Nee, meneer. Ik moest op mijn nieuwe eigenaar wachten en mij dan beschikbaar stellen.’
‘Ik ben pas sinds eergister de nieuwe eigenaar.’
‘Ja meneer, ik ben ook pas sinds gister door mijn vader overgedragen.’
‘Welk adres heb je doorgegeven?’, vraag ik.
‘Uw huis, meneer. Om u eerst van dienst te zijn en u te helpen ontspannen’, antwoordt ze gedienstig.
‘Hoe ga je dat doen?’
‘Ik doe alles wat u van mij verlangt, meneer.’
‘Het zou prettig voor mij zijn als jij initiatief toont, Lori. Ik hoef mij dan niet te vermoeien met jou aansturen en zelf bedenken.’

Ze kijkt mij aan en ik zie de boodschap landen.
‘Ik zeg het wel als ik iets niet wil, ok?’, verduidelijk ik de opdracht.
‘Ja, meneer.’
‘Dus?’, dring ik aan.
‘Ik ga u zo onder de douche helpen en dan gaat u mij daarna in bed neuken, meneer.’
‘Klinkt goed, Lori’, en beloon haar met een glimlach. ‘Je mag het tempo zelf bepalen door op mijn lul te zitten straks.’
‘Ik heb er zin in, meneer’, zegt ze haast plichtsmatig.
Ik draai haar gezicht naar mij toe en vraag: ‘Echt?’
‘Ja, meneer’, reageert ze nu enthousiaster.
Ze pakt mijn hand van haar been en legt die op haar bovendij dichtbij de warmte van haar kut.

Gisterochtend lag ik nog naakt aan één van de zwembaden van het hotel in Sjanghai en nu zit ik in een taxi die door de drukte van de stad laveert met één van de meisjes van mijn eergister gewonnen bordeel of webcambedrijf naast mij. Waar zij haar diensten gaat verrichten weet ik niet, maar voorlopig eerst maar bij mij.
Ik heb de twee bedrijven met alle inboedel en personeel gewonnen in een kaartspel waar de eigendomsbewijzen zich in het midden van de tafel opstapelden.

De man die de taxi bestuurt en af en toe in de spiegel kijkt, loodst ons uiteindelijk door de drukke stad en door het langzame verkeer. Wij worden binnen de hekken van een best wel groot huis afgezet terwijl wij net nog een druk plein zijn gepasseerd waar veel marktkramen opgesteld staan.
Mijn begeleidster loopt voor mij de stenen trap op waar ik ongegeneerd onder haar eenvoudige plooirokje kijk. Ik voel mijn lul al in beweging komen en de richting tegendraads aan de zwaartekracht opzoekt.
Ik hoop voor haar dat zij niet geheel onbekend is met iets groots in haar kut, mond en kont.

Gelukkig voldoet het huis aan mijn verwachtingen en komt overeen met de foto’s die ik heb gezien voor het onderdeel werd van de inzet. Het ziet er netjes, schoon en ruim uit.
Er staat vier man personeel binnen die, na kort kennismaken, weer aan het werk gaan.
Of er over is nagedacht, weet ik niet. Het is geen neukmateriaal, dus ook dat noteer ik in gedachten. Aan de andere kant, hoeveel wil ik er zo dichtbij hebben als ik ze gratis uit mijn bordeel of zelfs één van de webcamsletjes kan laten brengen.

Ik hoef de gehele woning niet te zien, maar in de gauwigheid zie ik diverse grote slaapkamers met badkamer, de wellnessfaciliteiten, de diverse kleine en grote woonkamers waarvan sommige met balkon en de best wel goed uitgeruste keuken. De rest van het huis wil ik later wel een keer zien.
Het is groter dan ik ooit heb gehad.

Een bediende heeft mijn weinige bagage al meegenomen naar één van de slaapkamers.
Lori bekijkt mijn kleding, ruikt er aan, vouwt een deel netjes op of hangt het aan een kapstok.
Ze weet zelfs de selectie te maken in wat ik onlangs gedragen, maar nog niet gewassen heb en houd dat apart.

Er is bijna geen woord gewisseld en zelfs als ze mij uitkleedt, zegt ze niets.
Ook dat gaat op de kleine stapel met de gedragen andere kleding. Pas als ze mijn onderbroek uittrekt, hoor ik een geluid uit haar keel komen. Mijn onderbroek is vochtig van de warmte en hoge luchtvochtigheid, maar ik weet dat dat niet een reactie ontlokt.
Ze kijkt mij in de ogen, maar weet verder commentaar te vermijden.
Met mijn kleding verdwijnt ze even kort naar de badkamer waar ik al snel water hoor stromen.

Ze komt naakt terug en neemt mij mee naar de badkamer waar ik zie dat mijn kleding door een stortkoker moet zijn verdwenen. De douche staat aan waar ze mij onder trekt en begint mij van top tot teen af te boenen.
Ondanks haar kleine ranke gestalte voel ik de kracht in haar lichaam, handen en armen.
Het boenen doet mij ineens terugdenken aan mijn grootmoeder in het dorp waar ik in de keuken in een teil stond en ook schoon geboend werd als ik als jongen met opa van het land kwam.

Het zal geen wonder zijn dat de jongedame toch een fysieke reactie op mijn in volume toenemende lul heeft. Ik zie haar kijken en wil al bijna de aanwijzing geven om er wat aan te doen, als ze hem zelf goed in haar vuistje pakt.
Volgens mij heeft ze nog nooit een stijve lul vastgehad, want ze weet niet wat ze ermee moet doen.
Vaak zijn het thuis de oudere kinderen die de jongere kinderen opvoeden, wassen en helpen met allerlei werkzaamheden in het huishouden. Dat de oudste dochter dan ook soms een seksslaaf is, is niet zo verwonderlijk.
Zij is blijkbaar niet misbruikt en ik zal de eerste zijn.
Dat ze mij tot nu toe zonder enige schaamte of terughoudendheid gewassen heeft, geeft wel hoop. Mogelijk dat ze als een robot reageert en het maar gewoon doet, maar ik vind seks hebben wel iets waar ik niet als enige van wil genieten.

Ik pak haar hand vast met de mijne en dirigeer mijn eikel voor haar iets openstaande mond. Ze schrikt iets als ze dan begrijpt dat ik mijn lul in haar mond wil. Ik houd haar hoofd echter tegen met mijn andere hand en pas dan zie ik de acceptatie en de overgave.
Ze spert haar mondje en gaat zelf met haar hoofd naar voren waarbij een deel van mijn eikel langs haar tanden schraapt.
Haar ogen kijken mij groot aan en ik beweeg mijn tong in een ronddraaiende beweging om haar te helpen met wat de bedoeling is.
Ze kijkt weer bijna blind vooruit en sluit dan haar ogen.

Haar tong raakt mijn eikel eerst aarzelend alsof het geproefd moet worden, maar dan worden haar likjes langzaamaan wat gecontroleerder en voelbaar.
Ik druk haar hoofd nog iets verder naar mij toe waardoor het likken even stopt, maar trek haar ook weer vrij snel een beetje terug.
Als ze nu nog niet genoeg aanwijzingen heeft, dan moet ik haar echt gaan inruilen.
Tot mijn tevredenheid gaat het steeds beter.
Ze legt een tweede handje op mijn lul en likt mijn eikel steeds beter en steviger. Haar hoofd gaat ook wat vaker heen en weer waarbij ik iets dieper in haar mond kom.
Ik forceer haar echter niet verder, want daar is nog genoeg aan te ontdekken voor haar.

Van een handdoekrek pak ik een handdoek en begin mij af te drogen. Als ik mijn middel heb gedaan en mijn billen afgedroogd, laat ik haar opstaan.
Ik pak de andere handdoek en geef die aan haar. Ze droogt haar eigen lange haren voorzover mogelijk, terwijl ik mijzelf verder afdroog.
Als ik helemaal droog ben, gebruik ik mijn handdoek om haar te helpen.
Ik droog haar nek, schouders, kleine borstjes, rug, buik, middel, benen en als laatste laat ik haar op het toilet plaatsnemen. Ik voel haar wel genieten van deze aandacht en zuchtend neemt ze plaats.

Ik leg de handdoek op de grond en zet haar voeten er op. Haar knieën zijn al iets gespreid, maar ik druk ze nog iets verder uit elkaar en trek haar iets meer naar mij toe.
Geïnteresseerd bekijk ik haar kutje van dichtbij die behalve een spleetje iets van het ciltoriskapje laat zien. Het ziet er erg krap uit en terwijl ik mijn ogen omhoog laat gaan, vraag ik mij af of ik glijmiddel zal vinden bij het bed.
De tepeltjes steken uitnodigend uit en zijn het eerste waar ik haar lik en kus. Elk heuveltje neem ik in mijn mond en zuig er steeds wat harder aan.
Ze worden gelukkig ook wat harder, waardoor ik wel merk dat er ook bij haar een reactie plaatsvindt.

Ik daal af naar haar buik, navel en schaamheuvel. Ze legt haar handen op mijn hoofd zodra ik mijn mond op haar kutje druk.
Ze zucht.
Ik lik haar kutlipjes. Haar kleine klitje. Haar kutopening.
Ze blijft zuchten.
Haar kutje wordt al vochtiger en als ik hard op haar klit zuig, voel ik haar benen iets trillen en buigt ze voorover.
De zucht wordt een kreun en haar heupjes naar mij toe duwend, trekt ze mijn hoofd stevig tegen haar aan. Haar buik gaat heen en weer in haar ademhaling.
Als ze haar orgasme heeft gehad, sta ik op en neem haar op mijn heupen mee naar het bed.
Haar benen houdt ze ook op bed om mij heen terwijl ik op haar ga liggen.

Ik kus haar en duw haar mond open met mijn tong die ze vrij snel beantwoordt met haar tong. Haar jonge kleine lichaam voelt heerlijk onder mij en ik geniet vooral van de kleine heuveltjes die ik op mijn borst voel.
Een paar uur eerder had ik nog gezegd dat ze op mij mocht zitten, maar ze pakt uit haarzelf mijn lul vast en drukt die tegen haar kutje aan.
Ik voel een paar keer of ik goed zit en voel dan dat ik een beetje in haar kom.
Het heeft weinig zin om in één keer door te drukken en ik wil dat ook zij geniet.

Er steekt nog zoveel lul uit haar, dat ik bijna op mijn knieën moet zitten.
Ze houdt haar handje nog steeds om mijn lul, maar drukt mij met haar benen steeds iets dieper in haar kutje.
Het duurt best wel even voor ik, na nog een stootje, niet verder kan zonder haar baarmoedermond onaangenaam te raken.
Ook nu ga ik niets forceren en kijk onderlangs snel hoe ver ik in haar zit.

Het is niet de eerste keer dat ik een jongedame ontmaagd, maar die hebben altijd wel eerder in hun ontdekkingen wat in hun vagina gestopt. Of het nu een paar vingers, tampons of een haarborstel is, dat maakt niet zoveel uit.
Gezien de rode vlekken op mijn lul heeft zij nog nooit iets in haar gehad.
Ik kijk haar aan en zeg: ‘Heb je nog nooit gemasturbeerd of iets anders in je kut gehad?’
‘Wat is masturberen?’

Ik pak haar vrije hand die ze op mijn schouder heeft liggen en leg de vingers op haar klitje.
‘Wrijf maar’, zeg ik.
Ik zie haar vingers in beweging komen en meteen de lichamelijke reactie.
Ze drukt haar kont en rug even in de matras om dan met een kreun hard omhoog te komen.
‘Ga door’, zeg ik terwijl ik van haar af ga.
Ik heb de behoefte om mijn lul te wassen en neem meteen een vochtige doek voor haar mee.
Ze is niet gestopt met wrijven en heeft zelfs een vinger van haar andere hand in haar kutje gestopt. Als ze weer schoon is zegt ze: ‘Nu begrijp ik wat ze bedoelt. Dit heb ik nooit geweten.’

Ik kruip weer tussen haar benen en steek mijn lul in haar iets openstaande gaatje. Ook nu ga ik er rustig in, maar ik merk wel dat ik iets verder kan dan halverwege mijn lul.
‘Wat bedoel je met “ze”?, vraag ik.
Haar benen wikkelen meteen weer om mijn benen heen en ik ga weer op haar liggen. Haar ene hand weer om mijn lul en de andere die haar klitje blijft stimuleren.
‘Renna, mijn beste vriendin.’
‘Ok, daar praten wij zo wel even over. Ik ga je nu wat sneller neuken’, zeg ik terwijl ik voel dat mijn ballen krampen en jeuken en ik zo ga komen. ‘Zorg dat je klaarkomt.’

Blijkbaar weet ze het voor elkaar te krijgen, want ik spuit in haar terwijl zij haar ogen sluit en ik de druk op mijn lul voel toenemen.
Haar benen klemt ze iets vaster om mij heen en ze beweegt haar bovenlichaam heen en weer.
Zelfs als ik uitgespoten ben en de loomheid over mij heenzakt, blijf ik haar nog neuken.
Ik merk vanzelf wel wanneer haar orgasme ophoudt, maar die blijft maar doorgaan.
Het wordt te gevoelig en ik stop met bewegen.
Een goede gewoonte van mij is om meteen uit haar kut te gaan en mijn lul aan te bieden aan haar mond. Ook nu doe ik dat.
Zo kan ze ook meteen wennen aan de gedachte dat als ik klaar ben gekomen, het nog niet klaar en voorbij is.

Ik zie haar kijken, maar zonder te protesteren of aarzeling likt ze mij schoon.
Als ik tevreden ben, pak ik de vochtige doek die ik voor haar heb meegenomen en druk die op haar kutje.
‘Ga je maar wassen’, zeg ik.

Niet veel later is ze weer terug en komt tegen mij aanliggen.
‘Dat was lekker, meneer’, merkt ze op. ‘Heb ik het goed gedaan?’
‘Voor een eerste keer, heb je het uitstekend gedaan’, complimenteer ik haar.
‘Wanneer gaan we het weer doen?’
‘Eerst ga ik even een paar uur slapen. O ja, die vriendin. Is ze ook van mij?’, vraag ik.
‘Nee meneer. Zij is al een paar jaar draagster op de markt.’
Ik pak een steltje geld uit een enveloppe op de nachttafel naast het bed en geef het aan haar. ‘Koop haar. Wat je overhoudt is van jou.’

‘Nu, meneer?’
‘Ja, doe maar.’

Wat vond je van dit verhaal?

Laat een beoordeling achter!

Gemiddelde beoordeling 3.9 / 5. Aantal stemmen: 10

Nog geen beoordeling. Geef als eerste een waardering!

Jammer dat je dit een slecht verhaal vond!

Help ons verbeteren!

Wat vond je er slecht aan?

Auteur: 18islekker16islekkerder

Na jaren sexverhalen lezen, dacht ik, ik ga ook maar eens wat proberen te schrijven. In de praktijk merk ik dat het schrijven van een lang verhaal ongeveer 10 uur tijd kost. Bedenken, waar wil je naartoe, schets maken en dan schrijven. Veel corrigeren, vooral herlezen en dan uiteindelijk op de knop "verzenden" drukken. Meestal een dag wachten en dan "geplaatst" Ik geloof niet zo in 100% echt gebeurt of alles moet altijd 100% kloppen. Soms moet je de vrijheid nemen om de waarheid, toeval en fictie een beetje te helpen. Soms moet je zelfs de logica een beetje loslaten. Heb je vragen, wensen/fantasie voor een verhaal, wil je zelf de hoofdrol spelen (dan heb ik iets meer detail nodig), durf je zelf de stap nog niet te maken, neem dan contact op met mij. Feedback ontvang ik ook graag. Vooral als het geile is. Ik schrijf langzaam omdat ik een goed verhaal wil hebben. Ik houd niet van 20 zinnen waarin alles is gedaan. Ik zal altijd kiezen voor een opbouw met uitleg over de omstandigheden. Sommige lezers zullen dan afhaken. Seks gaat wat mij betreft om de beleving en genot voor allebei. Op Twitter vind je mij onder @AllSexIsYummie Daar plaats ik korte video's of foto's die wel passen bij de verhalen. Ik ben een bewonderaar van alles wat mooi is. Karakter, mensen-mens, dierenliefhebber, mooi aura om haar heen, behulpzaam, vrij in het leven staand. Vaak zijn het ook dames die niet eens beseffen hoe mooi ze zijn.

3 gedachten aan “Meisjes voor gebruik – deel 1: Lori”

  1. Beste Lezers,
    Dit is geen romantisch seksavontuur die ik normaal schrijf.
    Het verhaal begint vrij rustig, maar ik weet nu al dat het gemeen, vies en heftig gaat worden.
    Tegelijkertijd ben ik met een alternatief bezig, maar die is wel liever en vrouwvriendelijker.

  2. Dit is inderdaad zeker niet het soort verhaal waar ik van hou. Zelfs al zegt de hoofdpersoon dat hij wil dat ook het meisje geniet, je kan je afvragen of dat ook echt zo is. Hij maakt immers al snel duidelijk dat hij dat wil, en zijn “eigendom” zal altijd ja zeggen, of het nu zo is of niet.

    Maar goed, dat is een persoonlijke keuze. Er zullen vast ook wel mensen zijn die het juist een heerlijke fantasie vinden om een of meer persooonlijke hoertjes tot hun beschikking hebben, die alles voor ze doen. Ik kan niet verwachten dat iedereen alle verhalen alleen maar naar mijn smaak maakt! LOL

    Het verhaal is goed geschreven. Ik zag maar weinig foutjes. Ik vond het wel een beetje vreemd dat het meisje totaal geen pijn leek te hebben bij haar ontmaagding, vooral omdat je eerder nog schreef dat je niet eens wist of het zou passen. Maar verder goed geschreven. Je hebt de “ik”-persoon een bepaald karakter meegegeven en dat hou je consequent vol, waarmee het verhaal geloofwaardig wordt.

    Ik ben benieuwd naar het vervolg (al maakt je aankondiging dat die gemeen, vies, en heftig wordt me wel een beetje nerveus).

Reacties zijn gesloten.