Warme kadetjes op zondagochtend

4.7
(24)

Dit verhaal is ingezonden door: Boris

De zonnestralen piepte tussen de gordijnen en ontwaakte mij. Een nieuwe dag!
Na een nacht van heerlijk geslapen te hebben, liep ik de trap af naar beneden. Mijn logee was blijkbaar al wakker, want het geluid van de tv kwam mij tegemoet.
Ze lag op haar buik, languit en totaal ontspannen, op de bank te kijken naar een Netflix serie. Het was een oogstrelend mooi beeld en mijn ogen gleden over haar lichaam. Doordat ze op haar buik lag, staken haar billen als 2 kleine heerlijke heuvels omhoog. Haar pyjama, een nachthemd, was net iets te kort. De onderkant van haar billen piepte, nog bedenkt door een lichtblauwe onderbroek, er net onderuit. ‘Ik ben altijd meer een billen-man geweest’, glimlachte ik tegen mezelf.

Haar eeuwige vrolijkheid ontwaakte direct toen ze merkte dat ik haar stond te bewonderen vanaf een afstandje. Een sprankelende glimlach maakte zich meester van haar prachtige gezicht. Ze maakte zich los van het tv scherm, sprong op en omhelsde me. Het was heerlijk om haar fijne, warme, lichaam zo tegen me aan te voelen. Haar prille, strakke borsten voelde ik op mijn buik.
Mijn warme handen gleden rustig over haar rug en vonden zijn weg naar haar heerlijke billen. Heel voorzichtig liet ik mijn rechterhand over de bovenkant van haar uitstekende billen glijden. Onder mijn hand voelde ik duidelijk het begin van de scheiding tussen haar billen. Ik verlangde er enorm naar om mijn vingers door die spleet verder naar beneden te laten glijden. Ik hield me in, ik durfde niet. Mijn hand verliet het heerlijkste deel van haar lichaam op weg naar boven. Ze leek te verlangen naar meer, heel kort drukte ze zich iets steviger tegen me aan. Deze beweging was een impuls voor mijn startende erectie. Mijn verstand nam de leiding en maakte me los van haar voordat ze mijn opwinding op zou merken.

“Waar heb je zin in om te ontbijten?” Ze zat vol met energie; sprong, draaide, danste rond op haar plaats vlak voor mijn neus. Haar nachthemd hield haar bewegingen niet bij, waardoor haar blote buik en rug geregeld heel kort in mijn zicht verscheen. Mijn ogen gleden over haar spelende lichaam. Iedere keer weer wanneer haar billen zichtbaar waren, maakte mijn hart een klein huppel sprongetje.

“Wat wil je nou eten, lieverd?” Herhaalde ik half lachend/vaderlijk-streng tegen haar.

Verlekkerd vroeg ze: “Uhmmm…. heb je nog van die witte zachte broodjes?”

Waarom moes ik nu meteen aan kadetjes denken, zacht, stevig en toch ook soepel met prachtige rondingen niet te klein, niet te groot… “Ik geloof dat we ze nog hebben, ja.”

“YES!” Klonk er enthousiast terwijl ze zich, nog steeds energiek bewegend, omdraaide en haar billen uitdagend in mijn richting duwde. In een reflex schoot mijn hand uit en gaf haar een speelse tik op haar billen. Lachend danste ze richting de bank en liet zich met een plof vallen.

Al ontbijtend keken we samen naar de Netflix serie die ze had uitgekozen. Zodra Floor haar laatste hap had doorgeslikt, vlijde ze zich tegen me aan. Ik verwelkomde deze geste door mijn arm om haar heen te slaan. Ze lag heerlijk half op haar zij tegen me aan en mijn hand lag op haar onder rug. Ik herinnerde me dat ze het fijn vond als ik haar kriebelde op haar rug. Zachtjes, bijna sensueel gleden mijn vingertoppen over haar zij, onderkant rug en de bovenkant van haar billen. Ze ontspande zich steeds meer tegen me aan. “Wil je me onder mijn nachthemd kriebelen?”. Langzaam schoof ik mijn hand onder haar nachthemd. Ik liet mijn vingers heel rustig over haar billen en bilspleet naar haar blote rug glijden om daar verder te gaan met kriebelen. De opwinding laaide weer op wetende dat er tussen mijn vingers en haar billen nog slechts een dun laagje stof zat.
Het kriebelen zorgde voor meer en meer ontspanning bij Floor. Kleine, zachte -en zeer erotisch- klinkende geluidjes waren hoorbaar. Ook haar lichaam reageerde soms op deze aangename aanrakingen. Haar onder rug en heupen maakte dan rustige ritmische bewegingen in de richting van mijn gezicht. Speels beantwoorde ik die bewegingen door liefkozend klopjes op haar billen te geven.

“Is ze nou in slaap gevallen?” Dacht ik na een tijdje kriebelen. “Hey Floor, ben je in slaap gevalen?”, fluisterde ik. Zonder antwoord te geven liet ze een flinke boer.
‘Hmmm, niet dus!’
“Floor, foei! Je weet dat ik dit niet oké vind!” Zei ik streng doch liefdevol. Ze hief haar hoofd, keek me ontspannen doch ondeugend aan met haar lichtbruine ogen en liet weer een harde boer.
Met speels vaderlijke strengheid pakte ik haar bij haar middel vast en trok haar met een ruk over mijn knieën. Een vrolijke gil was hoorbaar. “Jongedame, wat heb ik je nu net gezegd?” Ik pakte de onderkant van haar nachthemd beet en schoof deze over haar billen omhoog. Mijn uitzicht was fantastisch: haar licht omhoog stekende billen waren nog slechts bedekt door haar lichtblauwe onderbroek. Mijn rechterhand maakte met een milde pets contact met haar billen. Na nog een paar milde tikken, waarbij ik deels wisselde tussen links en rechts, liet ze weer met veel te veel geluid een boer. Ik liet mijn hand stil vallen op haar billen, ik voelde de opkomende warmte van het slaan op haar billen door het stof heen. “Nog één keer, jongedame…”, zei ik streng, “… en dan krijg je billenkoek op je blote billen!” Ik motiveerde mijn woorden met een paar stevige tikken op haar heerlijke kont.

Floor lag blijkbaar al enige tijd te wachten op deze uitnodiging…. Ze hief haar hoofd op, keek me zeer plagend en ondeugend aan en liet wederom een harde boer.

Terwijl ik haar aan bleef kijken stak ik resoluut mijn vingers onder het elastiek van haar lichtblauwe onderbroek. Ik verlegde mijn blik naar haar achterwerk waar mijn vingers heel rustig haar billen ontbloten. Ze gleden heerlijk deels over haar billen en haar fijne zachte bilspleet in de richting van haar knieën. Ze moedigde me aan door haar billen omhoog te duwen, haar vagina werd deels zichtbaar. Kortom, mijn uitzicht was geweldig!
Haar billen waren ronduit perfect! Stevig, mooi rond en niet te groot. Ik wreef met mijn hand over haar licht roze gekleurde billen. Het duurde haar te lang, want ze duwde haar billen ritmisch en uitnodigend omhoog tegen mijn hand aan.

“Weet je het zeker, lieverd?”. Zonder haar hoofd op te tillen, knikte ze ja. Op haar wang was een verkleuring zichtbaar. Floor genoot en schaamde zich tegelijkertijd.
Resoluut hief ik mijn hand op en met een ferme doch niet te harde “PETS” sloeg ik op haar heerlijke billen. Ik wisselde af door soms harder en sneller dan weer zacht en bijna uitdagend op haar billen te slaan. Floor genoot hoorbaar. Tussen haar (gespeelde?) “pijnkreetjes” en “ik zal het ècht nooit meer doen hoor” opmerkingen hoorde ik haar ook kreunen en zuchten van genot. Ik genoot ondertussen zelf ook van hoe mijn handen keer op keer contact maakte met haar heerlijke billen. Mijn erectie kon niet verder groeien en ik vroeg me ondertussen af of ze mijn opwinding ook opmerkte.
Haar billen waren van kleur veranderd en kleurde nu mooi rood. Ik besloot mijn hand even te laten rusten en streelde zacht haar billen. Floortje ontspande zich meer en meer, ze liet haar benen wat meer uiteen vallen waardoor mijn uitzicht alleen maar mooier werd. Haar billen opende zich, ze duwde haar billen uitnodigend in de richting van mijn gezicht en ze ontvouwde zich als een bloem… ik had prachtig zicht op haar roze anus en haar haarloze vagina…. Ik had het niet meer!

Zachtjes liet ik mijn vingers door haar open bilspleet glijden van boven naar beneden. Kirrend van genote reageerde Floor op deze aanrakingen. Rustig aan wreef, kriebelde en masseerde ik steeds meer in de richting van haar schaamlippen en de opening van haar anus. Het leek een eeuwigheid te duren, wat een genot. De aanraking van mijn vingers met haar intieme plek die zo zacht en heerlijk aan voelde was ronduit geweldig! Floor begon steeds ritmischer met haar heupen op en neer te bewegen. Het was een prachtig gezicht: haar rood gekleurde, openstaande billen, mijn vingers die plagend door haar prachtige spleet op en neer bewoog.
Cirkelend wreef ik zachtjes rond de opening van haar anus. Af en toe liet ik mijn vinger met lichte druk over haar anus glijden om vervolgens de cirkelende beweging te herhalen. Ze raakte steeds meer opgewonden. Ik wreef met mijn vingers via haar anus door haar spleet naar haar schaamlippen. Op dat moment gebeurde het: Floor spande al haar spieren aan (waardoor mijn hand stevig vast kwam te zitten tussen haar benen), maakte heerlijk hoge geluidjes, haar adem stokte en ze bleef even in gespannen toestand… Kort daarop liet ze zich kreunend en in totale ontspanning languit vallen over mijn knieën. Mijn hand die even heerlijk tegen haar warme en natte schaamlippen geklemd had gezeten werd bevrijd. Ik liet mijn ene hand op haar rug rusten en de andere net onder haar billen. Ik bewonderde het prachtige plaatje over mijn schoot. Mijn ogen gleden wederom over haar fijne lichaam. Haar nachthemd was net onder haar schouders terecht gekomen waardoor ik mijn ogen rustig de kost kon geven; haar prachtige rug, haar iets bredere heupen en dan die heerlijke omhoogstekende billen die rood van kleur waren. Daaronder haar lange benen. Tenslotte registreerde ik dat haar onderbroek zich bevrijd had van haar benen en op de grond lag.
Ik pakte haar voorzichtig vast en klemde haar stevig tegen me aan. Floortje sloeg haar armen om me heen. Mijn rechterhand rustte op haar warm aanvoelende billen. Zachtjes fluisterde ze in mijn oor: “dankjewel, dit was zo fijn!”

Wat vond je van dit verhaal?

Laat een beoordeling achter!

Gemiddelde beoordeling 4.7 / 5. Aantal stemmen: 24

Nog geen beoordeling. Geef als eerste een waardering!

Jammer dat je dit een slecht verhaal vond!

Help ons verbeteren!

Wat vond je er slecht aan?

Eén gedachte over “Warme kadetjes op zondagochtend”

  1. Prachtig hoe je je vriendin beschrijft, en haar reactie op jouw massage. Haar heerlijke geslachtsorganen…
    Ik werd er zelf erg seksueel opgewonden van en ga zometeen eventjes tijd voor mjzelf nemen terwijl ik dit verhaal opnieuw ga lezen, natuurlijk met tissues en glijmiddel bijdehand, mijn broek los, onderbroek naar beneden en mijn lid in mijn hand. Bedankt!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *