Stoute Broeder Adrianus

4.2
(12)

Dit verhaal gaat over een ondeugende katholieke broeder, die gedurende zijn leven ongebreidelde seks heeft met mannen en jongetjes van alle leeftijden. Rode draad in het verhaal is het zevenjarige knaapje Thomas dat niets liever wil dan zeeverkenner worden. De broeder is tevens de schipper van de lokale zeeverkennersgroep en wil maar wat graag tegemoet komen aan de wensen van het lieverdje. Dit is geen kort rukverhaaltje, maar bestaat uit meerdere hoofdstukken. Het heeft een langzame opbouw en poogt een kijkje te bieden in de perverse ziel van een dienaar van de katholieke kerk.

Personages
Broeder Adrianus/de schipper: vroege tienerjaren, latere tienerjaren, volwassenheid
Thomas: zeven/acht jaar oud
Pastoor 1: begin zestig tot begin zeventig
De missionaris/broeder Theodorus: begin zeventig tot vijfentachtig
Weesjongetje Yuri: drie tot vijf jaar oud
Diverse weesjongetjes: vijf tot twaalf jaar oud
Pastoor 2: eind vijftig
Zeeverkenner Gerard: 12 jaar oud
Waterwelp Ronald: 9 jaar oud

Hoofdstuk 1
(b-solo, mast, implied anal, implied oral, slow)

Thomas is acht jaar oud geworden en mag eindelijk bij de zeeverkenners. Nou ja, zeeverkenners, de waterwelpen dan, een pas opgerichte afdeling voor jongens van acht tot twaalf jaar oud. Vorig jaar had de schipper hem nog afgewezen, omdat hij te jong was.

Met een alleenstaande moeder die in de schoonmaak werkt, hebben ze het thuis niet breed. Geld voor hobby’s en sport is er niet. Zijn vader is al sinds zijn geboorte uit zicht. Als gezinnen hiervoor in aanmerking komen, dan wordt de contributie voor de zeeverkenners in sommige gevallen, door de kerk betaald. De schipper bepaalt welke gezinnen.

De reden hiervoor is dat de schipper eigenlijk broeder Adrianus heet. Hij is een vrijgezelle man van dertig jaar oud en woont in de parochie van de katholieke kerk in het dorp. Hier vervult hij meerdere taken, met name die te maken hebben met jeugd en jongeren. De zeeverkennersgroep is zijn geesteskindje. De oudere jongens in de groep noemen hem achter zijn rug om, ook wel ‘Adri in je Anus’. Als achtjarige heeft Thomas hier een vaag beeld bij, maar dit zal snel veranderen.

Omdat zijn moeder lange dagen werkt, is het jongetje vaak alleen thuis. Dit vindt hij heerlijk, want dan kan hij lekker doen waar hij zin in heeft. Het leukst vindt hij het, om in zijn blootje door het huis te lopen en zichzelf van alle kanten te bekijken in de hoge spiegels van de kledingkast in de slaapkamer van zijn moeder.

Met een meter dertig, is hij kleiner dan de meeste van zijn klasgenootjes. Zijn gemillimeterde donkere blonde haartjes zorgen ervoor, dat zijn amandelvormige koffiebruine ogen en knappe gezichtje benadrukt worden. Zijn huid is licht getint en zijdezacht. Ondanks dat ze het niet breed hebben, zorgt de moeder van Thomas ervoor, dat hij wat voeding betreft niets te kort komt. Een laagje babyvet op zijn buik en op zijn kleine peervormige billetjes geeft hem iets kleuterachtigs en knuffelbaars.

In tegenstelling tot zijn geringe lengte, is het jongenspikkie van Thomas even groot of klein als die van zijn klasgenootjes, zo’n drie centimeter slap en zes centimeter stijf. Omdat hij een klein gestalte heeft lijkt zijn pikkie proportioneel groter dan hij in werkelijkheid is. Zijn klasgenootjes plagen hem wel eens met zijn lichaamslengte, maar nooit met zijn piemeltje.

Zoals bij meer jongetjes het geval is, krijgt Thomas om de haverklap een stijf pikkie; op school, in bad en in bed. Of soms gewoon als hij ergens heel blij en opgewonden van wordt. Als hij thuiskomt uit school, dan heeft hij al een stijve, nog voordat hij al zijn kleren heeft uitgetrokken.

Als hij echt geil is, dan schuift het velletje van zijn voorhuid zover naar achteren, dat zijn paarse eikeltje vanzelf zichtbaar wordt. Trots paradeert hij de hele middag met zijn harde bruine genotsstaafje door het huis, totdat zijn moeder thuis komt van haar werk. Haar brommer hoort hij van verre aankomen, dus hij heeft altijd genoeg tijd om een onderbroek aan te trekken. Niet omdat zijn moeder zo preuts is, maar omdat Thomas op een leeftijd is gekomen, dat hij zich schaamt, om zijn piemeltje aan zijn moeder te laten zien. En al helemaal als hij een stijve heeft.

Als zijn moeder thuis is en hij toch bloot wil zijn, dan vraagt hij of hij mag douchen. Best ongewoon voor een jongen van acht jaar oud. Zijn moeder ziet het als een teken dat haar opvoeding vruchten afwerpt. Uren brengt het ventje door onder de douche. In tegenstelling tot een bad, kan je in een douche niets laten drijven, maar het slimme knaapje ontdekt, dat je wel veel dingen met water kan vullen.

Op een dag zit hij op een emmer. Uit de douchekraan komt een harde waterstraal die tussen zijn benen door de emmer vult. Plots raakt de waterstraal zijn piemeltje. Er gaat een elektrische schok door hem heen en zijn pikkie is binnen een nanoseconde keihard. Hij merkt dat als hij het velletje naar achteren trekt en de waterstraal direct op zijn gevoelige eikeltje richt, dat het fijne gevoel nog intenser is.

De waterstraal is hard en het is moeilijk, om zijn genotsstaafje eronder te houden. Steeds drukt de straal het bruine pikkie weg. Eerst probeert hij met vier vingers en dan met twee om het stuiterende lulletje op zijn plaats te houden. Dan ontdekt hij, dat als hij heel dicht naar de rand van de emmer gaat zitten, zijn donkerroze eikeltje precies boven de rand van de emmer steekt. Als het water zijn piemeltje naar beneden duwt, dan wordt deze door de rand tegen gehouden.

Thomas heeft nu geen handen meer nodig om het pretstaafje op zijn plek te houden en kan zich helemaal laten gaan. Het gevoel is zo lekker, dat het ondeugende jongetje niet kan stoppen. Licht met zijn heupen sturend, houdt hij zijn eikeltje precies onder de straal. Dan wordt het gevoel ineens heel intens. Hij voelt een klik in zijn genotsstaafje, zijn zakje trekt samen en het wordt hem even zwart voor de ogen. Het knaapje begrijpt niet precies wat er gebeurd is, maar hij weet wel zeker, dat hij dit gevoel nog veel vaker wil ervaren.

Vanaf dat moment, wordt het geile spel met de emmer een vast ritueel tijdens het douchen. Zijn moeder vraagt zich af en toe wel af, waarom hij zo lang in de badkamer blijft. Maar ze stelt zichzelf gerust met de gedachte dat haar zoontje vast lief met water aan het spelen is. Iets wat hij als kleuter ook graag deed.

De interesse in boten en schepen heeft de achtjarige niet van een vreemde. Zijn biologische vader is een zeeman uit Maleisië, die met zijn charmante en exotische voorkomen, de naar mannelijke aandacht hunkerende moeder van Thomas, zonder enige moeite in bed weet te krijgen. Achttien jaar is zijn moeder als ze zwanger raakt. Als ze erachter komt, is de zeeman al vertrokken naar een volgende haven. De zeeman laat geen adres achter.

De moeder van Thomas komt uit een strenge katholieke familie. Haar ouders willen dat zij abortus pleegt. De moeder weigert en wordt door de familie verstoten. Naar de kerk gaat ze niet meer, omdat ze haar familie niet wil tegenkomen. Maar haar geloof heeft ze nooit opgegeven.

Ze acht de kans op een echtgenoot klein en besluit haar kind alleen op te voeden, hoe zwaar dit ook zal zijn. Ze vindt het wel jammer dat Thomas geen vaderfiguur heeft als rolmodel. Af en toe als hij met haar make up speelt, dan maakt ze zich zorgen of het wel goed zal komen met hem. Veel vriendjes heeft haar zoontje niet en typische jongensdingen lijken hem niet te interesseren.

Vandaar dat ze heel enthousiast is, dat hij bij de waterwelpen en later bij de zeeverkenners wil gaan. Daar zal hij meerdere mannelijke rolmodellen hebben en zullen ze een man van hem maken. Wat voor de moeder ook belangrijk is, is dat de groep geleid wordt door een katholieke broeder. Het feit dat de katholieke kerk zorg draagt voor het normen- en waardenbesef van de welpen en verkenners, beschouwt zij als zeer waardevol voor de morele ontwikkeling van haar zoon.

Op TV, bij een vriendje, ziet Thomas een programma over de zeeverkenners. Hij voelt zich meteen aangetrokken tot wat hij ziet. Jongens van verschillende leeftijden, die samen heel veel plezier hebben op en rond het water. Op zijn slaapkamer hangen meerdere posters en plaatjes van oude zeilschepen.

Als hij zijn moeder vraagt of hij lid mag worden, zegt ze dat ze er geen geld voor hebben. In de supermarkt hoort ze van een kennis van de kerk, dat de contributie in sommige gevallen door de kerk wordt betaald, als gezinnen armlastig zijn, zoals dit toen nog heette.

Ze besluit om contact op te nemen met de leider van de plaatselijke zeeverkennersgroep, broeder Adrianus. Omdat de moeder van Thomas overdag werkt, maken ze een afspraak om zeven uur, na het avondeten. De parochie is naast de kerk gelegen en op slechts vijf minuten fietsen van hun huis.

Het is een modern gebouw, met hoge ramen. Op een grote houten voordeur staat “Pax Cristi”. Iets, dat het zevenjarige jongetje niet begrijpt. De deur wordt opengedaan door een oudere non, die hen vriendelijk te woord staat. Als ze hoort voor wie de mevrouw en haar zoontje komen, gaat ze hen voor, naar de kamer van broeder Adrianus.

De hoge gang hangt vol met religieuze afbeeldingen en schilderijen. Thomas vindt het best indrukwekkend allemaal. Voor zijn moeder is het een feest der herkenning. Dit kent ze uit haar jeugd en ze voelt zich direct weer helemaal thuis. Aan het eind van de gang stoppen ze voor een zware massieve deur. De non klopt op de deur.

“Binnen!” zegt een zware mannenstem luid van de andere kant van de deur.

De non doet de deur open, laat hen naar binnen gaan en sluit de deur weer achter hen. Thomas neemt de ruimte in zich op. Aan de linkerkant staat een boekenkast. Aan de rechterkant is een gordijn, die de toegang tot een andere ruimte afsluit. Dat is waarschijnlijk de slaapkamer, denkt het jongetje.

Rondom hangen zwart-wit foto’s aan de muren, van zeeverkenners, en van volwassenen en kinderen, met een niet Europees uiterlijk. Die zijn duidelijk niet in Nederland gemaakt. In het midden van de kamer staat een rechthoekige lage marmeren tafel, een bruine leren bank en aan de andere kant van de tafel twee fauteuils.

Het pronkstuk van de kamer is een groot bureau, dat van tropisch hardhout is gemaakt en rijkelijk versierd is, met prachtig houtsnijwerk. Op de muur achter het bureau hangt een groot schilderij van een man in een soort ridderkostuum. Op de achtergrond vindt een zeeslag plaats. De ridder heeft lange haren en een baard en ziet er grappig uit, vindt Thomas.

Naast de man staat een mooie jongen van een jaar of twaalf. In zijn handen houdt hij een verrekijker vast, zo’n telescoop. De man heeft een hand op de schouder van de scheepsjongen en kijkt recht naar voren. Het joch kijkt verwachtingsvol naar de ridder. Cornelis Tromp (1629-1691) staat in vergulde letters op de barokke lijst geschreven. Het schilderij maakt een diepe indruk op Thomas.

Vanachter het grote bureau komt een lange man in een donkerblauwe pantalon en nauwsluitende pullover met witte boord hun tegemoet. Hij is ongeveer dertig jaar oud en met zijn een meter negentig is hij voor de zevenjarige Thomas een imposante verschijning. Behalve een mannelijk voorkomen, heeft de schipper een jongensachtige uitstraling. In zijn ogen zit een schittering, die duidt op vitaliteit, speelsheid en viriliteit. Iets, waar Thomas snel achter zal komen.

“Ha, daar zijn jullie. Welkom, kom verder!”, zegt de Adrianus, terwijl hij zijn hand uitsteekt naar de moeder van Thomas.

“Prettig om kennis te maken”, zegt hij vriendelijk.

Als hij haar hand schudt, legt hij zijn andere hand er bovenop en trekt haar lichtjes naar zich toe. Dan kijkt hij haar in de ogen en wordt zijn blik iets dieper. Het effect op de moeder van Thomas is onmiskenbaar en ze begint lichtjes te blozen. In haar buik begint het te kriebelen. Wat jammer toch, dat hij een broeder is, denkt ze. Uit alle macht probeert ze alle zondige gedachten te verdringen en niets te laten merken.

Adrianus kijkt haar nog een keer betekenisvol aan, alsof hij haar onkuise gedachten heeft geraden en richt zich dan op het jongetje. Van top tot teen neemt hij hem in zich op. Wat een smakelijk knaapje, denkt de broeder. Dan omsluit hij handje van Thomas, net als bij de moeder, met beide handen en kijkt hem vriendelijke aan. Dan wordt zijn blik indringender.

Het zevenjarige ventje heeft het gevoel alsof de schipper recht in zijn ziel kijkt en alles kan zien, wat hij denkt. Hij probeert zijn blik af te wenden, maar slaagt er niet in om zich aan de ogen van de man te onttrekken. De warme handen van de schipper om het jongenshandje, in combinatie met de doordringende ogen, voeden het knaapje met een soort energie, waar zijn hele jonge lichaam warm van wordt.

De hitsige broeder voelt het ook en zijn mannenpik maakt een sprongetje in zijn broek. Gelukkig draagt hij een wijde pantalon, waardoor je de steeds groter wordende bobbel niet direct opmerkt. Hij moet zijn uiterste best doen, om alle geile gedachten te verdringen, zodat hij in staat is om een serieus gesprek te voeren. De blik in zijn ogen wordt minder indringend. Dan knipoogt hij en glimlacht naar het knaapje. De betovering is doorbroken. Als de schipper loslaat, dan gloeien de handen van het knaapje nog even na, alsook de warmte in zijn kleine lichaam.

Adrianus gebaart naar de sofa en zegt: “Neem plaats.”

Wilt u iets drinken?”, vraagt hij aan de moeder van Thomas. “Thee misschien?”

“Een kopje thee, alstublieft”, antwoordt de jonge vrouw.

“Jij wilt zeker wel een glaasje fris?”, vraagt de schipper aan het jongetje.

Het ventje kijkt verheugd op. Thuis hebben ze alleen aanmaaklimonade.

“Ja, alstublieft meneer”, antwoordt hij opgewonden met zijn hoge jongensstem.

Vertederd kijkt de broeder hem aan.

Voor hij wegloopt naar de keuken zegt hij: “Lieve jongen, ik ben geen meneer. Hier in de parochie noemen ze mij broeder Adrianus of gewoon broeder en bij de zeeverkenners heet ik schipper.”

Broeder Adrianus zet thee en frisdrank en een schaaltje speculaasjes op tafel. Dan neemt hij plaats op een fauteuil tegenover de vrouw en haar smakelijke zoontje. De sofa is behoorlijk diep, zodat de korte benen van het ventje recht naar voren steken. Hij draagt zijn zondagse kleren, bestaande uit een overhemdje en een korte broek, die eigenlijk twee maten te klein is.

Het broekje zit heel strak. Gelukkig is de stof enigszins elastisch. Hierdoor wordt het bobbeltje van het piemeltje mooi geaccentueerd. Niet dat Thomas zich hier op dat moment bewust van is. Voor hem is het gewoon een kwestie, dat ze geen geld hebben om een nieuwe broek te kopen. De geile schipper kan zijn ogen niet van het bultje afwenden. Dan haalt de jonge vrouw Adrianus uit zijn trance.

“Thomas wil graag bij de zeeverkenners”, valt ze met de deur in huis.

De schipper richt zich tot het jongetje en vraagt: “Hoe oud ben je? Heb je al een zwemdiploma?”

“Ik ben zeven jaar oud. Over vier maanden word ik acht en vorige week heb ik mijn zwemdiploma A gehaald”, zegt Thomas trots.

De bravoure van het ventje ontroert Adrianus. Het doet hem pijn in het hart, om hem teleur te moeten stellen. Als het aan hem had gelegen, dan had hij dit smakelijke knaapje direct aangenomen. Hij besluit om het in een positieve boodschap te verpakken.

“Wat geweldig leuk dat je zeeverkenner wilt worden”, zegt de schipper. “Ik kan aan je zien dat je al een grote jongen aan het worden bent. Maar weet je, bij de zeeverkenners zitten alleen hele grote jongens. Het zeilen op het water kan best gevaarlijk zijn. Een zeeverkenner moet sterk zijn en goed kunnen zwemmen. Je moet minstens diploma B hebben. Op dit moment ben je nog een beetje te jong en te klein”.

Eigenlijk wil de geile broeder toevoegen, “maar voor veel andere dingen ben je precies oud en groot genoeg,” maar dit kon hij natuurlijk niet zeggen. Dan richt hij zich weer tot de moeder van Thomas en legt uit dat de zeeverkenners pas vanaf de leeftijd van twaalf jaar mogelijk is. Op dit moment is er nog geen programma voor jongere kinderen. Hier wordt wel over gesproken, omdat meerdere ouders van zeeverkenners, met jongere broertjes, ernaar vragen.

Thomas hoort het maar half. Zijn wereld is ingestort. Zachtjes begint hij te snikken. Dit trekt de aandacht van de vrouw en de schipper. Beiden stoppen met praten en kijken hem aan. De moeder slaat een arm om haar zoon heen. Dan kan het ventje het niet meer inhouden en barst hij in huilen uit. Grote tranen stromen over zijn wangen.

Terwijl de vrouw het knaapje troost, bekijkt de schipper hen van de andere kant van de tafel. Door zijn tranen heen, bespeurt Thomas een zekere opwinding in de ogen van de grote man. Begerig kijkt de geile broeder, hoe het jochie door de moeder wordt geknuffeld en over het ruggetje en kontje wordt geaaid. Het knaapje weet het niet zeker, maar het lijkt net alsof de schipper steeds naar zijn piemeltje kijkt. Zijn teleurstelling is echter zo groot, dat zijn aandacht al snel weer terug gaat naar zijn verdriet en hij zijn hoofd in de schoot van zijn moeder legt.

Als ze vertrekken, aait de schipper het knaapje over zijn bol en zegt: “Geduld is een schone zaak, mijn jongen. Eens word jij de beste zeeverkenner ooit. Hier! Vraag maar aan je moeder of ze deze alvast op je jas naait”.

En met die woorden geeft de schipper aan Thomas een stukje stof met een borduursel erop. Het is een insigne met een Franse lelie erop, hét symbool van scouting wereldwijd. Het verdriet van het jongetje, maakt onmiddellijk plaats voor blijdschap.

“Dank u wel, meneer, eh, broeder, schipper”, zegt hij al struikelend over zijn woorden.

Tot hilariteit van de vrouw en de schipper, omklemt Thomas de hand van de grote man met zijn kleine handen en kijkt hij hem met zijn nog enigszins vochtige puppy ogen aan. Net zoals de broeder bij aankomst bij hem heeft gedaan. Voor de grap doet Adrianus zijn andere hand erbovenop, zodat ze nu met beide handen aan elkaar zijn verbonden. Zonder dat de moeder het merkt, kijkt de broeder het jochie nog eens kort indringend aan. Alsof hij een telepathische boodschap verstuurd. Het duurt maar drie seconden. Beiden voelen de energie weer stromen. Dan sluit de schipper weer af met een knipoog en een glimlach.

Ondanks dat Thomas slecht nieuws heeft gekregen, kan zijn dag niet meer stuk. De schipper heeft gezegd, dat hij eens de beste zeeverkenner zal worden en hij heeft hem ook nog een insigne gegeven. De bijzondere handdruk en hypnotiserende ogen van de schipper zorgen ervoor dat het jongetje zich speciaal voelt. Nooit heeft iemand hem zo tactvol uitgelegd, waarom iets niet mogelijk is, zonder hem als een klein kind toe te spreken.

Diep in zijn hart heeft hij altijd een vader gewild, ook al laat hij dit niet aan zijn moeder merken. Een man, net zoals de schipper, groot en sterk, maar evengoed vriendelijk en geïnteresseerd. Al op zijn jonge leeftijd begrijpt hij dat meisjes en vrouwen, sommige jongensdingen niet begrijpen, zoals: stoeien of je vies maken. Zijn moeder spreekt hem er regelmatig over aan, als hij weer eens in het openbaar of thuis aan zijn pielemuis zit te wriemelen. Dit terwijl Thomas zich er niet eens bewust van is dat hij dit doet.

Vaak jeukt zijn pikkie of krijgt hij spontaan een stijve. Dan gaat zijn hand automatisch naar zijn kruis om te wriemelen. Als hij dit tegen zijn moeder zegt, dan zegt ze dat het zondig is en dat ze zijn arm op zijn rug zal binden, als het niet ‘automatisch’ overgaat. Iedere keer als zijn moeder hem erop betrapt en hem corrigeert, dan schaamt hij zich. Wat kan hij er nou aan doen dat zijn pielemuis jeukt en stijf wordt. Hij concludeert, dat zijn moeder hem niet begrijpt, omdat ze geen piemel heeft. Het doet hem nog meer verlangen naar een vaderfiguur.

Als de vrouw en het jongetje weg zijn, doet de broeder snel de deur op slot en loopt naar het bureau. Snel maakt hij zijn broek open en gaat zitten in de ruime bureaustoel. Het hele bezoek heeft hij een half stijve lekkende pik gehad, maar bij het afscheid van het ventje is hij zoo hard geworden, dat zijn genotsstaaf nu schreeuwt om aandacht.

In zijn gedachten laat hij de meest perverse fantasieën los op het zevenjarige jochie. Hij neukt hem in zijn nauwe maagdelijke darmkanaaltje en laat hem liters sperma drinken. Hij zal en moet zijn best doen, om dit jongetje, en meer van deze lekkere knaapjes toch op een of andere manier te kunnen werven, denkt de geile broeder, terwijl hij verwoed aan zijn negentien centimeter lange leuter trekt. Dan begint het zaad in zijn ballen omhoog te borrelen en komt hij met een luide kreun klaar. Het sperma vliegt alle kanten op.

Onderuitgezakt zit Adrianus bij te komen van het intense orgasme. Dat het zaad in klodders van zijn gezicht, pullover en broek naar beneden druipt en hij er niet respectabel uitziet, kan hem op dit moment weinig schelen. Het is niet voor het eerst en het zal zeker niet voor het laatst zijn, dat hij zich overdag moet verschonen door seks. Of dit nu met een ander is of met zichzelf.

Het enige jammere is, dat hij zijn zaad niet in het zevenjarige jongenskutje of pijpmondje heeft kunnen spuiten of over het stijve piemeltje of het koffiebruine gezichtje. Bij die laatste gedachte voelt Adrianus zijn pik weer keihard worden. Nu hij er toch al zo bij zit, maak het toch niets meer uit, denkt de geile broeder en hij begint weer verwoed te sjorren aan zijn lekkende neukpaal.

Hoofdstuk 2
(Mb, tM, mast, rim, oral, anal)

Vijf jaar eerder sluit Broeder Adrianus zich aan bij de plaatselijke parochie. Met zijn charisma, hypnotiserende ogen, vriendelijke lach en lange en behaarde lichaam, is hij een grote knuffelbeer, die mensen van jong tot oud als een magneet aantrekt en weet in te palmen. Hij is zich zeer bewust van zijn magische kwaliteiten en schroomt er niet voor, er gebruikt van te maken, als het zo uitkomt.

Net als meerdere parochiegenoten leeft Broeder Adrianus ogenschijnlijk een heteroseksueel celibatair leven. In werkelijkheid speelt het geloof voor hem geen enkele rol en is de kerk voor hem slechts een toevluchtsoord, wegens zijn seksuele geaardheid, die allesbehalve hetero is. Al vanaf jongs af aan weet hij dat hij op jongens en mannen valt.

Als misdienaar wordt hij op elfjarige leeftijd ingewijd in seks door de pastoor van het dorp. Voor en na de mis moeten de misdienaars zich in zijn bijzijn omkleden. Hij staat erop, dat zij hun onderbroek verruilen voor een soort pyjamabroek. De pastoor ziet dus iedere zondag minimaal twee keer blote piemeltjes en kontjes. Zijn ogen verraden, dat dit hem niet onberoerd laat. De zware stof van de soutane onttrekt zijn opwinding aan het zicht van de knaapjes. In de zomer gaat hij soms zonder onderbroek en dan lekt het voorgeil in druppels op de grond.

Op een keer vraagt de pastoor of Adrianus na de mis wat langer wil blijven om hem te helpen. Een andere misdienaar is ziek geworden en de derde moet direct naar huis. Adrianus begrijpt niet goed waarom de pastoor hem heeft gevraagd om langer te blijven, want veel klusjes zijn er niet te doen.

Al na vijftien minuten lopen ze samen naar de kleedruimte achter in kerk. Als hij zich samen met alle misdienaars omkleedt, dan schaamt het jongetje zich niet, maar nu hij alleen is met de pastoor vindt hij het best wel spannend. Het knaapje besluit zich met zijn gezicht naar de muur te draaien, zodat hij zijn piemeltje niet aan de pastoor hoeft te laten zien.

Als hij net zijn onderbroekje wil optrekken, zegt de pastoor ineens: “Wat heb je mooie billen.”

Adrianus weet niet zo goed hoe hij hier op moet reageren en bevriest. Voor hij er erg in heeft, staat de pastoor achter hem en legt hij zijn grote hand op zijn kontje. Hij knijpt keurend in de jongensbillen. Peervormige billen, met kuiltjes aan de zijkanten. Zijn middelvinger gaat steeds dieper in de gleuf tussen de twee witte broodjes, totdat hij het jongenskutje gevonden heeft. Hij houdt zijn vinger stil. Af en toe drukt hij lichtjes op de rozet, zonder de intentie om zijn vinger er in te steken.

De pastoor zegt: “God heeft jouw lichaam geschapen als een tempel om hem te dienen. Ik ben zijn vertegenwoordiger op aarde.”

Adrianus heeft een goede katholieke opvoeding genoten en twijfelt geen moment aan het morele gezag van de pastoor. Hij vraagt zich wel af of het niet vies is, maar dit zorgt er ook juist voor dat hij het stiekem spannend vindt. De vinger van de pastoor op zijn poepgaatje veroorzaakt genotsgolfjes door zijn jonge lichaam. Het begint met een kriebel in zijn zakje en dan in zijn onderbuik. Al snel is zijn jongenspikkie keihard. Met tien centimeter is die al best groot is voor zijn leeftijd.

De andere hand van de pastoor dwaalt over de borst van Adrianus op zoek naar zijn minuscule tepeltjes. Het harde piemeltje staat strak tegen zijn buikje. De pastoor wrijft over het onderbuikje, waarbij de achterkant van zijn hand lekker schuurt tegen het genotsstaafje. Zowel de pastoor als Adrianus hijgen licht van de opwinding.

“Ga eens op handen en knieën op die bank zitten, met je gezicht naar de muur!” zegt de pastoor.

Hij wijst naar een bruine leren Chesterfield bank. Adrianus bukt naar voren en de pastoor gaat achter hem staan. Tussen zijn benen door, grijpt de pastoor naar het stijve pikkie. Hij beweegt het velletje op en neer. Zijn andere hand spreidt de billetjes van elkaar. De pastoor is verrukt over het roze maagdelijke gaatje. Wat zal hij daar de komende jaren veel plezier mee hebben, denkt hij verlekkerd. Hij maakt zijn wijsvinger nat met wat spuug en drukt deze weer lichtjes op de rozet.

Plots voelt Adrianus een neus tussen zijn billetjes. Dit vindt hij toch wel verwarrend. Wil de pastoor hem daar ruiken, vraagt het jongetje zich af? De pastoor snuift van boven naar beneden door zijn bilnaad. Aan zijn versnelde ademhaling te horen, kan Adrianus merken, dat het de pastoor nogal opwindt.

Dan voelt hij iets nats en glibberigs tussen zijn billen. Dit vindt hij nog verwarrender. Is het de tong van de pastoor, vraagt hij zich af? Maar dat is toch vies? Als de aanvallen van de hunkerende tong zich op en rond het jongenskutje van Adrianus richten, begint het ventje zachtjes te zuchten van genot.

De geile pastoor is gestopt met aftrekken, maar heeft zijn hand nog wel rond het tien centimeter lange genotsstaafje, dat erom smeekt om gestreeld te worden. Het jochie neukt de hand van de oude perverseling, terwijl deze hem met zijn tong in zijn darmkanaaltje neukt. Het duurt niet lang voordat Adrianus klaarkomt. Terwijl de pastoor het piemeltje en zakje stevig omklemt en naar achteren trekt, steekt hij zijn tong zo diep mogelijk in het roze sterretje. Adrianus kreun het uit.

Het jongenspikje pulseert in de hand van de oude pastoor en de nauwe maagdelijke sluitspieren trekken samen rond zijn tong. Zo heeft de geilaard zijn jongetjes het liefst. Als zijn lange tong volledig in hun neukgrotje zit en hij hun binnenste kan proeven. Er verschijnt een klein doorzichtig druppeltje uit het eikeltje van het jochie. Gretig likt de oude man het op.

De harde pik van de pastoor staat op springen en schreeuwt om aandacht. Met veertien centimeter is hij niet groot geschapen, maar voor iemand die graag kleine jongetjes neukt, is dit wel zo praktisch. Graag wil hij dat het jochie hem aftrekt of misschien wel pijpt, maar hij besluit, om het knaapje eerst wat tijd te geven om op adem te komen.

De geestelijke pakt een stoel en gaat voor de bank zitten. Loom trekt hij zich af, terwijl hij kijkt hoe het smakelijke jongetje op zijn buik ligt bij te komen. De benen iets gespreid en het kontje iets omhoog. Het rozetje is een beetje rood, gezwollen en vochtig. Hij steekt zijn arm uit, zodat hij met zijn vinger het jongenskutje aan kan raken. Door het gelik en geneuk van zijn tong is het maagdelijke gaatje lekker soepel geworden. Het eerste kooitje van zijn wijsvinger gaat moeiteloos naar binnen.

Hmmm, denkt de perverse oude man, wat een geil jochie! Het is lang geleden, dat een jongetje hem zo opwindt. Als hij zijn vinger dieper in het nauwe kanaaltje wil duwen, kijkt hij toevallig op de klok op de muur boven hen. Als door een wesp gestoken springt hij op. Met een plop schiet zijn vinger uit het jongenskutje.

“Potjandorie, de mis is al over vijftien minuten en ik heb nog niets voorbereid”, zegt de pastoor op geagiteerde toon.

“Kleed je snel aan, help mij met aankleden en leg de boekjes klaar!”.

Adrianus is nog beduusd van wat er zojuist is gebeurd, maar herstelt zich snel. Voor de nabestaanden van de overledene, is niets te merken van wat er kort daarvoor tussen de pastoor en de misdienaar is voorgevallen. Als ze dit toch eens zouden weten. Tijdens de mis voelt het jongetje een brandend gevoel aan zijn zojuist gevingerde darmpje. Ook is het nog een beetje plakkerig tussen zijn billetjes. Het doet geen pijn, maar jeukt een beetje, denkt hij.

’s Avonds in bed kan hij maar niet stoppen het velletje van zijn jongenspikkie heen en weer te bewegen en tegelijkertijd met een vinger in zijn maagdelijke jongenskutje te roeren. Hij probeert het precies zo te doen als meneer pastoor, maar hij mist de ervaring. Niet dat dit hem weerhoudt, om het keer op keer te proberen.

Tussen Adrianus en de pastoor ontstaat een gepassioneerde relatie, waarbij seks nooit ver weg is. De eerste keer is het de geestelijke die Adrianus verwent, maar de keren erna, leert het knaapje hoe je een man kan verwennen met je handen, mondje en kontje. Omdat de pik van de oude man relatief klein is, kan het jongetje hem zonder veel moeite pijpen. In het begin kan hij niet alle veertien centimeter in zijn mond nemen, maar als snel leert hij zijn keelspieren ontspannen en door zijn neus te ademen.

De geestelijke vindt het ook lekker om op het jongenspikkie en balletjes te sabbelen, maar rimmen doet hij het liefst. Uren kan hij een jongenskutje uiteten, net zo lang totdat de sluitspier zo soepel is, dat hij er eerst één en dan twee vingers in kan steken. Als hij ziet dat Adrianus zich goed kan ontspannen, duwt hij zijn eikel tegen de rozet. Hij blijft de druk op het maagdelijke gaatje opvoeren, totdat de sluitspier opgeeft en zijn eikel naar binnen schiet.

“Ahhh”, kreunt de pastoor. “Wat een hemels joch ben je”.

Behalve een kleine zucht geeft het ventje geeft geen krimp. Na die eerste keer met de pastoor, heeft het jongetje veelvuldig met zijn pretgaatje gespeeld. In eerste instantie gebruikt hij hierbij slechts zijn vingers, maar al snel volgen pennen, wascokrijtjes, wortels, schroevendraaiers en zelfs een minikomkommer. De pik van oude man, is maar net iets groter. Hierdoor verloopt de ontmaagding pijnloos. Heerlijk vindt Adrianus het om door meneer pastoor geneukt te worden.

Het favoriete standje van het knaapje is, als hij op rug ligt, met zijn benen uit elkaar en opgetrokken. Meneer pastoor neukt hem dan in zijn jongenskutje en leunt daarbij naar voren en schuurt het stijve piemeltje met zijn grote dikke buik. In dit standje is het alsof de pik van de geestelijke van binnen op een genotsknopje drukt. Ze ontdekken, dat Adrianus in dit standje zonder verdere hulp kan klaarkomen.

De pastoor neukt het jongetje het liefst van achteren, met zijn zware lichaam boven op hem liggend. Zijn grote benen houden de korte beentjes van het elfjarige jochie tegen elkaar geklemd, zodat zijn genotsstaaf maximale wrijving krijgt van de malse jongensbilletjes. Onder het neuken fluistert de eerwaarde lieve en geile woordjes in de snoepoortjes van het jongetje en geeft hij het hem kleine beetjes en likjes in zijn nek en hals.

Dan draait hij het hoofd van het jongetje, zodat hun lippen elkaar raken. De perverse oude man steekt zijn tong helemaal naar binnen in de zoete jongensmond en kreunt. Tegelijkertijd voelt het knaapje de piemel van meneer pastoor in zijn nauwe aarsje opzwellen en dan hoe zijn neukdarmpje worden gevuld met zaad. Iets, waarvan hij het bestaan pas sinds kort kent.

Naarmate Adrianus ouder wordt, nemen zijn lustgevoelens alleen maar toe. De pastoor is al bijna zeventig en heeft moeite zijn ‘harem’ van drie misdienaars te onderhouden. Regelmatig leent hij zijn protegé uit aan parochianen of collega-priesters. Iets, wat de knaap helemaal niet erg vindt. Integendeel. De puberhormonen gieren door het jonge lichaam en de tiener hunkert voortdurend naar seks. Als hij geen seks met anderen heeft, dan is hij zich wel ergens aan het aftrekken.

Op deze manier krijgt Adrianus in zijn tienerjaren mannenpikken van diverse groottes in zijn mond en jongenskutje te verwerken. Inmiddels heeft hij een heuse knapenpiemel van zo’n veertien centimeter en een plukje schaamhaar. Regelmatig vragen volwassen mannen of hij hen wil neuken in plaats van zij hem. Hierdoor ontdekt hij dat zelf iemand neuken, eigenlijk nog lekkerder is, dan geneukt worden.

Soms zijn het oude mannen met uitgezakte konten, die door hem geneukt willen worden. Het windt hem op om zijn stijve puberpik in zo’n oud, gebruikt en behaard gat te steken en die opa’s te horen kreunen en smeken om meer. Het geeft hem een gevoel van macht, alsof hij die mannen alles kan laten doen wat hij wil. Klaarkomen kan hij inmiddels ook en hij geniet ervan om zijn pubergeil te spuiten in een oude behaarde kont of tandeloze mond.

Als Adrianus zestien jaar oud is, heeft hij al een pik van negentien centimeter, een grote volle zak met ballen en is zijn hele lichaam behaard. Voor enkele homofiele parochianen is dan hij nog wel interessant, maar voor de pastoor niet meer. Omdat de geestelijke zijn voorkeur voor de jongste misdienaars niet onder stoelen of banken steekt, komt het nieuws niet als een verrassing.

Inmiddels, ontdekt Adrianus dat hij zelf ook steeds vaker kijkt naar jonge jongens in de kerk. Hun engelachtige voorkomen, onschuldige gezichtjes, kleine kontjes en spannende bobbeltjes in hun broekjes, zorgen ervoor dat Adrianus iedere zondag met een opengevouwen bijbel op schoot in de kerk zit, om de steigerende paal in zijn broek te verbergen.

Hoofdstuk 3
(tb/toddler, mast, rim, oral, implied anal)

Net na zijn zeventiende verjaardag doet Adrianus eindexamen. Zijn ouders hebben geen geld om hem verder te laten studeren, dus er zit voor hem niets anders op dan in de fabriek te gaan werken, zoals bijna iedereen in het dorp.

Dan krijgt hij van meneer pastoor een aanbod, om een bevriende missionaris in een ontwikkelingsland te gaan assisteren. Ze hebben samen op het seminarie gezeten en corresponderen na al die jaren nog regelmatig met elkaar. De missionaris leidt een kerk, school en weeshuis en kan wel wat hulp gebruiken. Overdag zal Adrianus aan het werk zijn en ’s avonds zal hij les krijgen van de missionaris in diverse onderwerpen.

Het klikt onmiddellijk tussen de oude missionaris en de tiener. Broeder Theodorus is net als de pastoor uit het dorp van Adrianus, tegen de zeventig jaar oud. Het is een grote joviale man van één meter vijfennegentig, met een vriendelijk rond gezicht en een grote baard. Hoewel de jaren wel vat op hem hebben gehad, kan je zien dat hij eens een hele knappe man geweest moet zijn. Uit zijn ogen spreekt een verrassende vitaliteit, alsof er een jongetje in dat oude lichaam verstopt zit.

De broeder heeft het grootste deel van zijn leven in ontwikkelingslanden gewoond. Eerdere missies duurden enkele jaren, maar deze missie leidt hij al meer dan 30 jaar. Het is zijn levenswerk en zal ook zijn laatste missie zijn, denkt hij. In de jaren dat hij deze missie leidt, heeft hij zich zeer geliefd gemaakt bij de plaatselijke bevolking. De kerk heeft honderd zitplaatsen, maar er zijn iedere zondag minimaal twee keer zoveel kerkgangers, zodat ze in het middenpad moeten staan en alle kinderen op schoot genomen moeten worden.

Het schooltje van de missie biedt basisonderwijs voor jongens in de buurt. Meisjes krijgen onderwijs in een andere school van een zusterorde. De onderwijsbijdrage is naar westerse maatstaven zeer gering, maar is voor veel lokale families toch niet op te brengen. De school kan dan korting verlenen, als scholieren beschikbaar zijn voor klusjes ten behoeve van de missie. Vrijwel alle ouders maken gebruik van deze mogelijkheid.

De missie zit dus nooit verlegen om handjes. Omdat alle klusjes door ‘vrijwilligers’ worden gedaan, bespaart de missie op kosten voor personeel voor de schoonmaak, de keuken, de was en de (groenten)tuin. Tegelijkertijd doen de schoolkinderen allerlei vaardigheden op.

Ook de jongens van het weeshuis gaan naar het schooltje. In het huis wonen dertig jongens tussen vijf en dertien jaar oud. Na hun veertiende verjaardag, worden jongens gekoppeld aan mentoren, bij wie ze gaan wonen en werken, om een vak te leren. Weesmeisjes wonen in een ander weeshuis, dat net als de meisjesschool door een zusterorde wordt bestierd. Op beide schooltjes wordt in het Engels onderwezen, om de kansen op vervolgonderwijs voor de kinderen zo groot mogelijk te maken. Alle kinderen spreken dus redelijk goed Engels.

Als de missionaris Adrianus rondleidt door het weeshuis, zijn de jongetjes zich net aan het douchen. Nog voor ze zichtbaar zijn, is het vrolijke geluid van hun opgewonden hoge stemmen en kreten te horen. De doucheruimte is een open vierkante ruimte met meerdere douchekoppen uit het plafond. Het water wordt met een hendel bedient. Vijftien natte bruine jongetjes tussen de leeftijd van vijf en acht jaar oud duwen en trekken elkaar. Soms stoten ze hun pikkies tegen het been of de billen van een ander. Dit tot hilariteit van die ander.

Broeder Theodorus legt aan de tiener uit, dat de jongens in twee groepen douchen en slapen. De jongens van negen tot twaalf jaar oud douchen eerst en dan de jongste groep van vijf tot acht jaar oud. Op dat moment krijgen de jongetjes de oude man en zijn jonge blonde gast in de gaten. Met hun donkere pretoogjes bekijken ze hem van top tot teen. Sommige knaapjes giechelen en fluisteren naar elkaar. Anderen hebben een stijf piemeltje. Ongegeneerd spelen ze ermee.

Nooit heeft Adrianus zulke jonge jongetjes bloot gezien of het moet de baby van de buurvrouw geweest zijn. Die gladde natte kleuter- en jongenslichamen, ronde kontjes, pielemuisjes, donkerbruine pretoogjes en geile pijpmondjes, doen zijn tienerpik omhoog steigeren.

Tot dusver heeft hij vooral ervaring gehad met oude behaarde mannen. Hij heeft wel gefantaseerd over jongetjes van een jaar of tien, maar dat hij ook van zulke kleine pikkies en kontjes geil kan worden, die kant van zichzelf leert hij nu pas kennen. De harde tienerpik van Adrianus maakt sprongetjes in zijn broek. Terwijl zijn perverse gedachten met hem op de loop gaan, merkt hij niet op dat de missionaris tegen hem praat.

“Ja, ze hebben hier een lossere moraal dan thuis. Heb je werkervaring met kinderen?” vraagt de broeder, terwijl hij hem met alwetende blik aankijkt.

Adrianus voelt zich betrapt, dat hij naar de blote jongetjes aan het staren is en begint te blozen.

“Ja, broeder Theodorus. Als oudste misdienaar was ik verantwoordelijk voor de nieuwe misdienaars en ik heb vaak op neefjes gepast”, antwoordt Adrianus, waarmee hij zich uit de situatie probeert te redden.

“Hmmm, misdienaars, neefjes. Enfin, het is geen wetenschap. Als je precies doet wat ik van je vraag, dan komt alles goed,” zegt de oude man geruststellend.

“De reden waarom ik een assistent nodig heb, is omdat het werk te zwaar voor mij wordt. De komende tijd wil ik mij vooral richten op het lesgeven op de school en de kerk. Graag wil ik dat jij huismeester wordt van het weeshuis. Dit betekent dat je dag en nacht de weesjongens ter zijde staat. Je zorgt ervoor dat ze te gevoed worden, dat ze dagelijks twee keer douchen, dat ze op tijd gaan slapen en dat ze ’s morgens op tijd op staan en ontbijten, voordat ze naar school gaan. “Denk je dat je dit kunt?” vraagt de missionaris aan de tiener.

Adrianus heeft geen idee hoe hij het aan moet pakken. Maar het idee alleen al, dat hij dag en nacht met die lekkere jongetjes mag doorbrengen, is een zo’n prettig vooruitzicht, dat hij er een stoot adrenaline van krijgt. Dit, in combinatie met zijn jeugdige zelfvertrouwen, maakt dat hij zichzelf tot alles in staat acht.

“Ja hoor, dat gaat mij wel lukken, broeder Theodorus”, antwoordt Adrianus met enige bravoure.

De eerste drie dagen moet Adrianus nog wennen aan het dagschema, maar dan wordt het snel routine. Waar hij maar niet aan kan wennen, zijn de naakte en halfnaakte bruine jongetjes de hele dag om zich heen. Tijdens de nachtronde ziet hij dat sommige broekjes zijn afgezakt. Veel jochies hebben een stijf piemeltje in hun slaap. Adrianus ziet pielemuisjes van één centimeter tot indrukwekkende puberpikken van veertien centimeter. ’s Ochtends als de groepen naar de douche lopen, dan hebben ze bijna allemaal een tentje in hun broekje.

Het gevolg is dat Adrianus de hele dag met een harde en lekkende paal rondloopt. Hij heeft zelfs een katoenen zakdoek in zijn onderbroek gedaan, om natte plekken te voorkomen. Al de eerste nacht rukt hij zich vier keer af. De dagen erop volgend, probeert hij verschillende plekken, zoals opberghokken, wc’s en kelders uit, om even snel te sjorren en aan zijn gerief te komen. De jongetjes aanraken, dat durft hij nog niet. Hij merkt wel dat de knaapjes toenadering tot hem zoeken. Ondanks dat hij met zijn zeventien jaren, niet veel ouder dan de weesjongens is, beschouwen ze hem als een volwassen man, een rolmodel en een vaderfiguur.

Op de vierde dag als Adrianus net in slaap valt, wordt hij door iets gewekt. Ondanks dat het pikkedonker is in de kamer, voelt hij dat er iemand is. Vaag ziet hij het schijnsel van een wit onderbroekje.

“Who is there?”, vraagt hij.

“It’s me, young brother”, klinkt een piepjong stemmetje uit de duisternis.

“Why aren’t you in bed, ME?” vraagt Adrianus, gekscherend.

“I am scared. Can I sleep with you?”, smeekt het ventje, dat inmiddels aan het hoofdeinde staat.

Nog steeds kan Adrianus het gezicht van het jongetje niet zien, maar aan de hand van de contouren van het witte onderbroekje en het piepjonge stemmetje kan hij wel concluderen, dat het om één van de vijf- of zesjarigen gaat. Ergens lijkt het hem wel prettig om met zo’n klein jochie samen te slapen. Hij maakt zich alleen wel zorgen, wat broeder Theodorus zal doen, als hij er ooit achter komt. Dan stuurt hij hem misschien naar huis en ziet hij die mooie geile jongetjes nooit meer.

Alsof hij gedachten kan lezen, zegt het jochie: “If I am scared, brother Theodorus let’s me sleep with him.”

Zonder deze woorden goed tot hem te laten doordringen, besluit Adrianus dat het dan wel oké moet zijn.

“Well then. You may sleep here, but before the morning bell rings, you must be in your own bed. OK?”

En met die woorden slaat hij het laken terug. In plaats van te antwoorden, springt het knaapje in zijn bed. Ook al is het een klein ventje, het is maar een eenpersoonsbed. Ze kunnen dus alleen slapen als ze beiden op hun zijde liggen. Na enige draaien, komen ze erop uit, dat de beste positie is, als het jongetje met zijn rug naar Adrianus ligt. Het lieverdje is kennelijk tevreden met zijn nieuwe slaapplek en valt al snel in slaap.

Slechts tien centimeter scheidt de tiener van het jochie dat voor hem ligt. Hoewel ze elkaar niet raken, kan hij de warmte voelen, die het kleuterlichaampje uitstraalt. Zijn zinnen worden geprikkeld door de heerlijke geur van het knaapje. Een mengsel van kokos en jongetjes. Het is een bedwelmende geur en zijn negentien centimeter lange tienerpaal reageert onmiddellijk. Verwoed probeert hij aan andere dingen te denken, omdat hij denkt dat hij er op dat moment toch niets mee kan.

Het knaapje haalt regelmatig en rustig adem alsof hij in diepe slaap is. Ook al is Adrianus bloedgeil, toch wil hij proberen om te slapen. Hij kan zich moeilijk hier naast het jochie gaan afrukken. Hij legt zijn hoofd op het kussen en ontspant zich om te gaan slapen. Dan merkt hij dat het ventje in zijn slaap iets dichterbij is komen liggen. Er is nog maar vijf centimeter tussen de steigerende paal van Adrianus en het jongetje. Het is alsof hij de billetjes kan voelen gloeien.

Zal hij zich omdraaien? vraagt de tiener zich af. En dan aan iets saais denken. Dan gaat zijn geilheid hopelijk snel weg, denkt hij. Net als hij zich wil omdraaien, beweegt het knaapje nog dichter naar hem toe, zodat het kleine kontje tegen de keiharde tienerpik drukt. Dan ligt het ventje weer stil en slaapt ogenschijnlijk vredig verder.

Adrianus is in tweestrijd. Aan de ene kant wil hij zijn nieuwe baan niet op het spel zetten, maar aan de andere kant is hij zo opgewonden geworden van het knaapje, dat zijn ballen kriebelen en zijn jeukende pik onwillekeurige sprongetjes in zijn onderbroek maakt. Dit is te veel gevraagd voor een tiener, van wie het testosteronpeil op het hoogtepunt is. Zijn hunkerende paal krijgt de overhand op zijn verstand.

Dat kleine kontje dat nu tegen zijn kloppende neuklat aan ligt, met slechts twee dunne laagjes stof ertussen, maakt hem nog geiler, dan hij al is. Het haar van het jongetje ruikt naar kokos, net zoals dat van alle jongetjes in het weeshuis. Het is de lokale traditie om het haar met kokosolie te wassen. Hij vraagt zich af of het pielemuisje ook naar kokos ruikt. En het kontje?

“Are you asleep?”, fluistert de tiener in het oor van het knaapje.

Als hij geen reactie krijgt, vraagt hij het nog een keer. Wederom reageert het jongetje niet. Dan moet hij wel slapen, concludeert Adrianus. Hij slaat zijn arm voorzichtig het knaapje heen en gaat dan met zijn hand naar beneden, naar de voorkant van het witte onderbroekje. Met zijn vingertoppen drukt hij zachtjes op verschillende plaatsen, om het pielemuisje te lokaliseren. Dan voelt hij een bobbeltje, dat hij beroert met zijn vingers. Al snel wordt het een hard staafje. Het lieverdje zucht.

Adrianus doet snel zijn hand snel iets omhoog, zodat deze nu op het buikje ligt. Hij haalt rustig adem en doet alsof hij slaapt. Onderwijl luistert hij naar de ademhaling van het jongetje. Niets. De geile tiener besluit een stap verder te gaan. Hij schuift zijn hand, in het onderbroekje en al snel stuit hij op een keihard kleuterpikkie. Voorzichtig tast hij het af met zijn vingertoppen. Hij schat dat het zo’n drie á vier centimeter groot is. Maar ja het is moeilijk schatten op de tast en wat kleuterpiemeltjes betreft, heeft hij geen vergelijkingsmateriaal.

Het voorhuidje schuift gemakkelijk over het eikeltje naar beneden. Rustig trekt Adrianus het jongetje af. Zijn stijve pik drukt nog steeds tegen het warme kontje. Bloedgeil is hij. Uren zou hij zo door kunnen gaan. Maar hij wil meer.

Hij rolt het ventje op zijn rug. Als het knaapje wakker wordt, dan kan hij hem altijd wijsmaken, dat hij op een andere zijde wil liggen. Voordat hij het kleutertje draait, trekt hij het onderbroekje half naar beneden. Eenmaal op zijn rug, kan hij het onderbroekje gemakkelijk uittrekken. Het ventje slaapt onverstoorbaar door.

Dit beschouwt Adrianus als een aanmoediging. Hij duwt de beentjes uit elkaar en steekt zijn hoofd ertussen. Zijn ogen zien niets, maar zijn neus stuit al snel op het zakje. Adrianus neemt de unieke kleuterjongetjesgeur in zich op, een klein beetje vers zweet en scheetjes. Van enige muskusgeur, zoals bij volwassen mannen is geen sprake.

Als hij met zijn neus omhoog gaat naar het harde pikkie ruikt hij een vleugje urine. Geen kaas. Dit kan ook niet, want de jongetjes moeten vanwege het warme klimaat twee keer per dag douchen. Even vrijt hij met zijn neus tegen het pielemuisje aan, dan kan hij zich niet langer inhouden en neemt het bruine pretstaafje en zakje gezamenlijk in zijn mond. Met zijn geoefende tong speelt hij met de klootjes en het eikeltje.

Het ventje zucht af en toe zachtjes, maar houdt nog steeds vol dat hij slaapt. Adrianus is te ver heen om zich er zorgen om te maken. Of hij nu slaapt of niet, zijn kleuterpikkie geniet er duidelijk van. Terwijl hij op het bruine stangetje sabbelt en aan het zakje likt, gaat hij met een vinger door de bilnaad naar beneden. Hij legt zijn vinger op de kleine rozet en drukt er af en toe lichtjes op. Dan stopt hij. Hij merkt hoe het jongetje zijn kontje heel langzaam naar achteren duwt, zodat zijn rozet precies de vinger van Adrianus raakt.

Dat hij zichzelf hiermee verraadt, beseft het jochie niet. De tiener vindt het wel grappig dat hij de schamele acteerpogingen van het jongetje in eerste instantie geloofwaardig acht. Hij besluit het spel mee te spelen en te kijken hoe ver hij kan gaan. Laat ik het lieverdje eens op zijn buikje leggen, denkt hij. Het ventje laat zich moeiteloos omdraaien, zonder ‘wakker’ te worden. Adrianus buigt zich over het geile jochie heen en besnuffelt hem van top tot teen om alle lekkere geurtjes van het jonge lichaam op te snuiven.

Bij het kontje vertraagt hij. Minutieus besnuffelt hij iedere vierkante centimeter van de ronde bruine billetjes. Dan steekt hij zijn neus tussen de billetjes. Hmmm, nog meer spannende geurtjes, denkt de hitsige tiener. Hij wil het kleuteraarsje proeven. Met een platte tong gaat hij van boven naar beneden, door de smalle gleuf, alle smaken in zich opnemend. Het smaakt een beetje kruidig. Niet vies of zo, maar iets dat Adrianus niet eerder geproefd heeft. Van huis uit is hij niet gewend aan eten met veel scherpe kruiden.

Als de tiener zijn tong een stukje in het kleuteranusje steekt, dan wordt de smaak kruidiger. Moet hij er in eerste instantie nog aan wennen, als snel merkt hij dat de smaak en geur hem opwinden. Sinds hij zijn tong in het bruine gaatje steekt, kreunt het knaapje af en toe hoorbaar. Met zijn hand tast Adrianus naar het pikkie, dat onverminderd stijf staat. Het aarsje is strak maar soepel. De lange tong van de tiener glijdt er met gemak in.

Terwijl hij het natte aarsje met zijn tong neukt, trekt hij het stijve piemeltje af. Net zoals meneer pastoor de eerste keer bij hem heeft gedaan. Alleen is hij dan al elf jaar oud. Dit jongetje is pas vijf jaar oud. Zou hij eigenlijk wel klaar kunnen komen? vraagt Adrianus zich af.

Lang hoeft hij niet op een antwoord te wachten. Het jochie begint luider te zuchten en plots schiet zijn hele lichaam in een stuip. Met zijn vrije hand houdt hij het knaapje dicht tegen zich aan, zodat hij zijn tong zo diep mogelijk in het kleuterdarmpje kan steken. Zijn andere hand melkt het harde piemeltje. Er gaat een siddering door het kleine lichaam. Het jongetje kreunt en zijn strakke sluitspieren trekken samen rond de tong van Adrianus. Tegelijkertijd pulseert het bruine pretstaafje in zijn hand.

Rimmen is niet nieuw voor Adrianus, maar een aarsje van een kleutertje uiteten, is vele malen lekkerder, dan het behaarde gat van een bejaarde, concludeert hij. Het jochie is uitgeput en valt nu echt in slaap. Adrianus streelt hem over zijn zijdezachte huidje. Hij draait het jongetje op zijn zij en gaat achter hem liggen. Dan trekt hij het ventje tegen zich aan, zodat deze nu met zijn blote kontje tegen zijn nog immer stijve paal aan komt te liggen.

Hij kan het jongetje niet echt neuken, daarvoor is zijn aarsje nog te nauw, denkt hij. Maar hij kan hem wel tussen zijn beentjes neuken. Het overvloedige voorgeil uit zijn negentien centimeter lange tienerlul is het perfecte smeermiddel. De kleuterdijtjes zijn zo lekker zacht, dat Adrianus zich moet inhouden om niet direct klaar te komen.

Zijn steigerende paal steekt tussen de beentjes uit. Alsof het jochie een gigantisch grote mannenpik heeft. Adrianus, draait zich zo dat zijn eikel precies tegen het zachte kleuterbuikje duwt. Zijn genotsstaaf is zo aan alle kanten omgeven door de warme zachte huid van het kleine jongetje.

Af en toe trekt hij iets verder terug, om zijn eikel tegen het bruine pretsterretje te duwen. In zijn fantasie, steekt hij nu bruut zijn harde lat in het nauwe darmpje en neukt hij het jongetje woest, totdat hij klaarkomt en het darmpje volspuit met zijn tienerzaad. Maar al snel denkt hij terug aan de liefdevolle wijze waarop hij werd bejegend door al die mannen gedurende zijn tienerjaren. Geduld hebben, is een schone zaak, houdt hij zichzelf voor.

Eens, over hopelijk niet te lange tijd, zal hij dit kleuteraarsje doorpalen, denkt hij verlekkerd. Terwijl de gedachte bij hem opkomt, huivert hij. Wil hij echt een jochie van vijf jaar oud neuken? Tot voor kort voelt hij zich vooral aangetrokken tot jongetjes van een jaar of tien.

Zijn genotsstaaf geeft het antwoord. Nog nooit heeft hij zo’n harde erectie gehad. Zoo geil wordt hij van dit kleutertje, met zijn lekkere bruine pikkie en smakelijke anusje, dat hij zijn orgasme niet langer kan uitstellen. De tiener duwt de vochtige eikel van zijn negentien centimeter lange paal voorzichtig tegen de rozet van het kleutertje. Plots schiet zijn eikel een stukje naar binnen. Het ventje zucht.

Adrianus moet op zijn lip bijten, om het niet uit te schreeuwen. Woest spuit het hete zaad uit zijn pik het kleuterdarmpje in. Dan trekt de tiener iets terug om het af te maken tussen de malse billetjes en dijtjes. Grote klodders sperma bedekken het kleine lichaam, van het buikje, piemeltje, zakje, jongenskutje tot boven op het ruggetje.

Hoe verleidelijk is het voor Adrianus, om het jongetje tegen zich aan te trekken en zijn tienerzaad helemaal over zijn lichaam uit te smeren. Of om het jongetje helemaal schoon te likken. Hij wuift die perverse gedachten snel weg, want de werkelijkheid is vast een stuk minder romantisch. Heel plakkerig enzo. En hoe verklaar je dit aan de andere jongetjes in de ochtend?

Als Adrianus enigszins op adem is gekomen, dan staat hij op en zoekt op de tast zijn weg naar de deur. Hij pakt een nat washandje en een handdoek. Liefdevol wast hij het knaapje zo goed mogelijk schoon. Omdat hij toch niets ziet, heeft hij voor het gemak geen zeep gebruikt, om een beetje op te schieten. Als hij weer achter het jongetje gaat liggen en zijn lichaamsgeur opsnuift, dan ruikt hij dat er een nieuwe geur aan toe is gevoegd. Die van zijn sperma. Dit vervult hem met trots en geeft hem een voldaan gevoel. Met een gelukzalige glimlach op zijn gezicht, valt hij in slaap.

Hoofdstuk 4
(tb, tb/toddler, bb, voyeurism, fart, implied rim-oral-anal-urination)

Als Adrianus de volgende dag wakker wordt, dan is het jochie weg. Even vraagt hij zich af of hij gedroomd heeft. Maar als hij de spermavlekken op het laken, de handdoek en het washandje ziet, beseft hij dat het echt gebeurd is. Wie was nou dat lekkere jongetje? Hij weet niet eens hoe het ventje heet en in het donker heeft hij hem niet kunnen zien. Maar hij heeft het lieverdje wel kunnen ruiken en proeven, denkt de tiener geil.

Hij staat op en doet wat rek- en strekoefeningen. Ondanks dat hij kort heeft geslapen, voelt hij zich opperfit. Hij neemt een korte douche en kleedt zich aan. Dan loopt hij naar de hal, waar de bel hangt. Een guitig knaapje van een jaar of elf, die deze week beldienst heeft, staat hem verwachtingsvol op te wachten.

Hij draagt slechts een wit onderbroekje, zoals alle weesjongetjes. In het broekje duidt een bobbeltje erop dat het piemeltje in ieder geval half stijf is. Verder heeft het knaapje een heerlijk rond kontje, dat erom lijkt te smeken om stevig doorgepaald te worden. Hmm, de dag begint goed, denkt de geile tiener.

“Good morning Aran! You are looking fresh today,” zegt hij glimlachend met een knipoog.

Het ventje begrijpt niet precies wat de jonge broeder bedoelt, dus hij beschouwt het als een compliment. Hij beantwoordt de begroeting met zijn allerliefste jongensglimlach en een ondeugende blik in zijn pretoogjes. Dit geeft het knaapje zo’n onweerstaanbare sexy en geile uitstraling, dat zelfs rechtgeaarde hetero’s er spontaan pedofiele gevoelens van zouden krijgen.

De tienerpik van Adrianus maakt een sprongetje in zijn broek. Met dit lekkere jochie moet hij binnenkort eens nader kennismaken, denkt hij geil. Hij moet zijn best doen om zijn zondige gedachte te parkeren en weer over te gaan tot de realiteit. De jonge broeder geeft een teken en loopt door naar de slaapzaal van de oudste jongens. Onderwijl trekt het bruine lieverdje aan een koord en luidt de bel tien keer achter elkaar.

“Rise and shine, boys!” roept Adrianus luidt, terwijl hij door de zaal loopt en de gordijnen stuk voor stuk open trekt.

Eén voor één worden de jongetjes wakker. Sommigen hebben wat hulp nodig. Dit geldt met name voor de puberende twaalf- en dertienjarigen. Het is bekend, dat zij veel slaap nodig hebben. Het rustuur na de lunch gebruiken zij vaak, om nog even wat bij te slapen.

Zo ziet Adrianus knaapjes het liefst, met slaapoogjes en wilde haren en met een tentje in een wit onderbroekje. Bij deze oudste groep kunnen die tentjes al indrukwekkende proporties aannemen. Veel tijd om ervan te genieten heeft hij niet, want hij moet verder naar de slaapzaal van de jongste groep.

“You all know the procedure. So, hurry up and take a shower”, maant hij de jongetjes.

Als hij merkt, dat ze niet veel haast maken, voegt hij eraan toe: “Anyone who is late must shower with the little ones.

Dit is kennelijk een grote straf, want ineens komen ze allen in beweging. Dat zal ze leren, denkt de jonge broeder gniffelend. Met een voldane glimlach op zijn gezicht loopt hij de slaapzaal van de jongsten binnen. De meesten zijn al wakker geworden door het kabaal van de bel en door het lawaai uit de slaapzaal van de oudsten.

Adrianus loopt door de zaal, terwijl hij afwisselend de bedden aan de linkerkant en rechterkant bekijkt. Veertien paar slaperige puppy ogen kijken hem aan. Veertien? Dit moeten er toch vijftien zijn? denkt de jonge broeder.

“Goodmorning boys! Is anyone missing?”, vraagt hij de jochies.

“One boy is still sleeping, young brother”, merkt een lief ventje van een jaar of negen op.

De tiener kijkt nog eens goed en ziet in het laatste bed, aan de rechterkant, inderdaad dat er nog iemand onder de dekens ligt. Het moet wel een heel klein jongetje zijn, want de dekens steken maar een stukje omhoog, denkt Adrianus. Hij loopt naar het bed en trekt de deken naar beneden. Langzaam verschijnt er een wonderschoon slapend jochie van een jaar of vijf.

De jonge broeder buigt zich over hem heen en fluistert in het snoepoortje: “Goodmorning sleeping beauty. It’s time to wake up.”

De andere jongetjes lachen het jongetje uit, maar het slapende ventje reageert niet. Hij ligt op zijn zij en zuigt op zijn duim. Hij is duidelijk nog in dromenland. Adrianus neemt het knaapje van top tot teen onder de loep. Hij heeft zwarte korte haartjes en een mooi koppie, met kleine sensuele lippen. Zijn kleuterlijfje is tenger, net als alle weesjongetjes. Omdat hij een onderbroekje draagt, kan Adrianus het kontje en piemeltje jammer genoeg niet zien.

Maar wat ziet hij daar? Op het ruggetje zitten nog enkele witte korstjes en het witte onderbroekje zit vol met gele vlekken. Aha, denkt Adrianus, dit moet haast wel het jongetje van afgelopen nacht zijn. Nu hij het knaapje in vol ornaat kan aanschouwen, is hij nog meer onder de indruk. Wat een lieverdje en lekkertje. Ondanks dat hij het piemeltje en jongenskutje niet kan zien, staat het nog vers in zijn geheugen geschreven hoe deze smaken. Zijn negentien centimeter lange tienerpik reageert onmiddellijk.

De jonge broeder moet snel aan iets anders denken, voordat de andere jongetjes de ferme bobbel in zijn broek in de gaten krijgen. Hij werpt nog één blik op het smakelijke bruine kleuterlichaampje en slaat de deken dan weer terug over het ventje heen. De nachtelijke escapades hebben hem duidelijk uitgeput, denkt Adrianus. Hij besluit om het ventje nog even verder te laten slapen.

“This boy seems very tired. He needs to sleep some more. Let’s all keep quiet when going to and coming from the showers and while getting dressed”, fluistert hij naar de andere jongetjes.

Stilletjes verlaten ze de slaapzaal. Nog één keer kijkt Adrian naar het mooie jochie, van wie nu alleen het hoofdje half boven de dekens uitsteekt. Afgelopen nacht heeft hij zoo genoten van het lekkere stijve bruine pikkie en het smakelijke en geurige kleuteraarsje. Hij zou het lieverdje wel op kunnen eten. Met een steigerende en lekkende paal loopt Adrianus achter de jongetjes aan naar de doucheruimte. Tegen beter weten in hoopt hij dat zijn erectie snel weer zal verdwijnen.

Aan het lawaai te horen, is de oudste groep nog niet klaar. Als de bij de douche aankomen, ziet de jonge broeder een schouwspel waar zijn tienerpik mogelijk nog stijver van wordt. Vijftien blote getinte jochies van negen tot dertien jaar oud. Bij deze groep kan je duidelijk de overgangsfase zien van jongetje naar puber.

Daar waar de negen, tien en elf jarigen nog een jongenspikkie hebben, zie je bij de twaalf- en dertienjarigen duidelijk een groeispurt. Natuurlijk verschillen de jongetjes ook gewoon onderling van elkaar, voor wat betreft lichaamslengte en de grootte van hun handen en voeten. Lichaamshaar hebben ze geen van allen. Later komt Adrianus erachter, dat dit genetisch bepaald is en dat volwassenen van dit volk ook weinig tot geen lichaamsbeharing hebben.

In tegenstelling tot de eerste keer, toen de jonge broeder een rondleiding kreeg van de missionaris, kan hij nu ongegeneerd van het opwindende schouwspel genieten. Het is alsof het douchewater alle vormen van de glimmende en natte jongenslichamen accentueert. Het schuim, dat vanaf hun hoofd naar beneden, over hun ruggetjes, precies tussen de gleufjes van hun lekkere kleine getinte kontjes stroomt, lijkt wel sperma, denkt Adrianus geil.

Zijn negentien centimeter lange paal pulseert ongecontroleerd in zijn broek, alsof hij ieder moment kan klaarkomen. De donkere broek verbloemt de bobbel enigszins, maar niet de steeds groter wordende vochtige plek bij de eikel. Nu moet hij uitkijken, denkt Adrianus.

Ter afleiding zegt hij tegen de jongetjes: “Ok boys, you seem to have washed off all of your unpleasant smells. Now off you go and let the young ones have their turn.”

De opmerking over hun lichaamsgeur zorgt voor hilariteit bij de jongetjes. Eén van de dertienjarigen besnuffelt één van de jongsten, knijpt dan zijn neus dicht en doet op een overdreven manier alsof het negenjarige ventje ontzettend stinkt. Allen, inclusief Adrianus, barsten in lachen uit. Natuurlijk kopiëren de andere jongetjes dit meteen. Met hun neuzen snuiven ze opzichtig langs het lichaam van een ander en laten luid blijken waar de stank het grootst is. Hierbij concentreren ze zich het meest op piemeltjes en kontjes.

De negenjarige wil wraak nemen en houdt zijn neus vlak bij het kontje van de dertienjarige. Zoals de oudere jongen bij hem heeft gedaan, wil het ventje overdreven snuiven en dan luid zijn afkeuring laten blijken over de zogenaamde stank. Net op het moment dat het jochie diep inademt, laat de puber een klein, maar hoorbaar, scheetje. De ogen van het knaapje worden groot. Niet dat het heel erg stinkt. Als hij wel eens een windje in bed onder de lakens laat, vindt hij het zelfs lekker ruiken.

Maar een scheet van een ander in zijn gezicht, en ook nog ten overstaan van de hele groep en de jonge broeder, doet het ventje diep blozen. Al zie je dit minder snel bij mensen met een getinte huid. De andere jongetjes lachen hem uit en wijzen naar hem.

“Fart face, Fart face”, scanderen ze.

Adrianus krijgt medelijden met het jochie. De bravoure van daarnet heeft plaatsgemaakt voor een minzame schaamte. Het is een transformatie die de tiener zeer opwindend vindt. Waar het lieverdje hem voorheen uitdagend en ondeugend recht in de ogen aankeek, houdt hij zijn blik nu op de grond gericht en probeert hij ieder oogcontact met de groep te vermijden. De jonge broeder besluit dat het genoeg is geweest.

“Ok boys, it’s enough now. Towel off and get dressed quickly. School will start in thirty minutes and you first need to have breakfast”, maant Adrianus de groep op een gespeeld serieuze toon.

Omdat er toch jongetjes zijn, die zich op alle gemak aan het afdrogen zijn, voegt hij eraan toe: “Tonight I will personally visit the last one, who leaves the shower, to fart on his face.”

Zonder hun reacties af te wachten verlaat de jonge broeder de groep, om zich weer op de kleintjes te richten. Achter zich hoort hij nog wel wat gegiechel, maar aanmerkelijk minder dan daarvoor. Het lijkt wel alsof de jongetjes ineens haast hebben. Zouden ze denken dat hij echt meent wat hij zegt?

De knaapjes hebben al die tijd staan wachten. Ze doen hun best om netjes in een rij te staan, zoals ze hebben geleerd. Maar op deze leeftijd is dit bijna een onmogelijke opgave, als er niet een ouder iemand is, om hen steeds te corrigeren. Veertien getinte jochies kijken hem verwachtingsvol aan. Sommigen hebben een wanhopige blik in de ogen en kunnen niet stil blijven staan.

“I need to pee, young brother”, zegt een knaapje van ongeveer zeven jaar oud, terwijl hij met zijn handje in zijn kruis knijpt.

“Who else needs to pee?”, vraagt de tiener aan de groep.

Alle jongetjes steken hun hand op. Eéntje moet zelfs poepen. Omdat er maar drie toiletten zijn, zal het veel tijd gaan kosten, denkt Adrianus. Dan lukt het hem nooit om hen op tijd op school te krijgen.

“Well, because it all goes down the same drain, you might as well pee in the shower. Take off your undies and get under the shower”, zegt de jonge broeder tegen de groep.

Vrijwel direct krijgt Adrianus een fantasie over de veertien jongetjes die tegen elkaars piemeltjes en kontjes plassen. En dan zijn eigen leuter tevoorschijn halen en zo’n jochie in zijn mondje pissen en over zijn gezichtje. Ahh, wat geil! denkt de perverse tiener. Als het op seks aankomt, dan is niets hem te dol. Eens zal deze fantasie realiteit worden, neemt hij zich voor.

Dan richt hij zich tot het jochie dat heeft aangegeven te moeten poepen. Hij aait het zesjarige lieverdje even over zijn bolletje. Het is een guitig ventje. Niet zo mooi als het jongetje van vanmorgen of het stouterdje van daarnet in de douche. Maar wat een mooi lijfje, dat al best gespierd is voor zijn leeftijd. En een kontje om van te snoepen. Getinte gespierde billetjes, die enigszins uit elkaar staan, zodat het kleine donkerroze jongenskutje net zichtbaar is.

“Go to the toilet, boy. If you need any help, call me and I will come to assist you”, zegt hij tegen hem.

Het jongetje haast zich naar de WC. Hij moet zoo nodig, dat zijn pretgaatje ongecontroleerde knijpbewegingen maakt. De ronde getinte billetjes bewegen hierbij op een manier, die in een andere context obsceen zou zijn. In zijn fantasie stelt Adrianus zich voor dat zijn genotsstaaf door het nauwe neukdarmpje wordt uitgemolken. Zijn tienerpik schreeuwt om aandacht. De plek in zijn onderbroek wordt natter en groter.

In het WC hokje draait het ventje zich om en gaat zitten. Deuren zijn er niet. De jonge broeder besluit om het jongetje even zijn eigen gang te laten gaan en zich over de andere jongetjes te ontfermen. Broeder Theodorus heeft hem geïnstrueerd, om de jongste groep extra goed te begeleiden bij het douchen, omdat zij op hun leeftijd de essentiële plekjes nog wel eens willen vergeten, zoals: tussen hun billetjes, onder hun voorhuidjes en tussen de teentjes.

Het is een warm klimaat, dus hygiëne is zeer belangrijk om ziektes te voorkomen. Als de missionaris voor het eerst aankomt, sterven er vele kleine kinderen en ouderen aan onverklaarbare ziektes. Sinds broeder Theodorus de bevolking heeft voorgelicht over het belang van hygiëne, sterven er aanmerkelijk minder kinderen en ouderen. Hierdoor heeft de geestelijke een bijna goddelijke status verworven. De bevolking heeft een absoluut vertrouwen in hem en twijfelt nooit aan zijn bedoelingen.

In tegenstelling tot bij andere inheemse volken, verloopt de bekering tot de katholieke kerk bij dit volk probleemloos. Ze beschouwen broeder Theodorus als de levende vertegenwoordiger van God en Christus op aarde. Immers, net als Jezus verricht hij wonderen. Zoals die magische pillen, waar doodzieke mensen op wonderbaarlijke manier van genezen.

Dat dit gewoon paracetamol is, die de koorts tijdelijk onderdrukt, zodat het lichaam zichzelf kan herstellen, weet de inheemse bevolking niet. Zij zien slechts het verschil tussen leven en dood. Hun dankbaarheid kent geen grenzen. De eerwaarde hoeft maar een kik te geven en het gebeurt. En zo gaat het al dertig jaar.

Als Adrianus zich omdraait, lopen de jongetjes uit de oudere groep één voor één de douche uit. Omdat ze langs hem lopen, ziet hij hun piemeltjes van de zijkant. De meeste pikjes zijn slap, op een enkele half stijve na. De dertienjarige eigenaar heeft duidelijk al wat meer testosteronproductie. De jongenspiemel is aanmerkelijk groter dan die van de andere jongens. Zo’n tien centimeter, schat Adrianus. Ervan uitgaande dat er in volledig stijve toestand nog enkele centimeters bijkomen, is hij best onder de indruk.

De jonge broeder denkt dat alle jongetjes van de oudste groep de doucheruimte hebben verlaten en wil naar binnen gaan. Dan botst er een jochie bijna tegen hem aan. Het is het negenjarige ventje, dat zich kennelijk nog steeds een beetje schaamt en daarom afstand houdt van de rest van de groep.

Met zijn wijsvinger tilt Adrianus de kin van het knaapje omhoog. Liefdevol en bemoedigend kijkt hij hem in de ogen. In eerste instantie ontwijkt het ventje de ogen van de jonge broeder, maar als zijn blik iets indringender wordt, kan het jochie zich er niet van losmaken. Het is alsof hij gehypnotiseerd wordt. Zijn zelfvertrouwen keert terug en in zijn ogen verschijnt weer een ondeugende twinkeling.

“Thank you, young brother”, zegt hij met een engelachtige stem.

“You welcome, my dear boy” zegt Adrianus. “Now off you go. Get dressed and prepare yourself for school.”

Hij kent nog niet alle namen, dus voordat hij het vergeet, vraagt hij het knaapje: ” What is your name?”

“I am Kiro and I am nine, young brother”, antwoordt het ventje, met zijn hoge jongensstem.

Dan richt het jongetje zijn blik recht vooruit. Op het mooie gezichtje verschijnt een ondeugende glimlach, alsof hij een binnenpretje heeft. Zijn ogen zijn gericht op het kruis van Adrianus. Zijn neus is maar twintig centimeter van die dikke bobbel en vochtige plek vandaan. Zou het knaapje zijn lekkende paal kunnen ruiken en het spelletje uit de douche in zijn hoofd naspelen? Of is dit maar fantasie? vraag de geile tiener zich af.

Het ventje kijkt de jonge broeder begrijpend aan. Zijn glimlach is alleen maar ondeugender geworden. Alsof hij met de tiener aan het flirten is. Adrianus is even op het verkeerde been gezet, maar hij herpakt zich snel.

“Do you realize that you are the last one of the group, to leave the showers? And your aware of the penalty for this, don’t you?” zegt hij gekscherend.

Het gezichtje van de negenjarige betrekt onmiddellijk. De jongensogen worden groter. Zou de jonge broeder het echt menen en vanavond langskomen om scheetjes te laten in zijn gezicht, als hij ligt te slapen? zie je hem denken. De andere jongetjes noemen hem nu al ‘fart face’. Niet echt een bijnaam waar hij gelukkig mee is. Stel je voor dat ze allemaal rond zijn bed staan als de jonge broeder het doet. Het jochie wil er niet verder over nadenken.

Adrianus beseft dat zijn grappig bedoelde opmerking niet helemaal goed uitpakt. Snel stelt hij het jochie gerust en verzekert hem dat hij nooit zoiets zal doen. Het knaapje moet er nu ook wel om lachen. De tiener pakt het jochie bij zijn bovenarm en geeft hem een speels klapje op zijn malse getinte billetjes.

“Now, hurry up, before I change my mind” zegt hij nu breed lachend, om heel duidelijk te maken dat hij het niet serieus meent.

Als het jongetje wegloopt, verlekkert Adrianus zich aan het geile kontje. De ronde billetjes hebben deukjes, als handvatten voor de duimen van mannen, voor een goede grip tijdens het neuken. De billetjes staan een beetje open, zodat je zo in het gleufje kan kijken en het donkerroze vlekje van zijn aarsje kan zien. Hmmm, wat een lekker jongenskontje, denkt de hitsige tiener.

Toen Adrianus de avond daarvoor zijn eerste jongenskontje rimde, besefte hij direct hoe verslavend het is. Hij begrijpt die oude mannen uit zijn prille tienerjaren nu veel beter. Hoe geil is het om een maagdelijk jongenskutje met je tong te plagen, net zolang tot het knaapje je smeekt, om hem met je grote natte geoefende tong in zijn nauwe warme aarsje te neuken?

Of dat een jochie het juist heel subtiel aanpakt, door net te doen alsof hij slaapt en zijn hunkerende jongenskutje naar je tong toe duwt, zoals het lieverdje gisterenavond, mijmert hij. En natuurlijk als voorspel voor het zwaardere werk. Wat is er geiler, dan een goede neukbeurt voor te bereiden met het voorproeven en verkennen van het te neuken aarsje? Uit ervaring weet Adrianus, dat een geoefende tong de weg kan bereiden voor één of meer vingers en uiteindelijk een grote harde mannenpik.

Het onweerstaanbare kontje van Kiro brengt zijn hoofd op hol. Hij wil sabbelen op de malse billetjes en het donkerroze jongenskutje helemaal uiteten. Dan met zijn vingers het aarsje een beetje oprekken en vervolgens zijn negentien centimeter lange tienerpik, in één stoot tot aan de ballen in het maagdelijke darmpje steken. Althans, Adrianus gaat ervan uit dat Kiro nog maagd is.

Het is alsof het jongetje zijn gedachten kan lezen, want in de deuropening blijft hij stil staan. Hij draait zijn bovenlichaam om en kijkt Adrianus aan, met een schalkse blik in zijn ogen. Het is een mix van schattigheid, verleiding en ondeugendheid. Alsof het ventje zich er volledig van bewust is, dat de jonge broeder op zijn kontje zit te geilen en hij speciaal in deze verleidelijke houding blijft staan, om hem er nog even van te laten genieten. Dan is het spannende knaapje weg.

Hoofdstuk 5
(tb, tbtoddler, bb, voyeurism, mast, assplay, urination, mild scat)

Adrianus, beseft dat het zesjarige jongetje nog niet van de WC is terug gekomen, dus hij gaat even kijken. Het knaapje zit dubbelgevouwen voorover en heeft een verwrongen gezichtje. Hij doet verwoede pogingen om te persen, maar het lukt niet.

Arm joch, denkt de jonge broeder. Als kind heeft hij ook wel eens last van constipatie gehad. Hij weet hoe pijnlijk het kan zijn. Gelukkig, heeft hij door die ervaringen wel geleerd, hoe ermee om te gaan. Massage van de buik en de rug kunnen helpen, in combinatie met de Aziatische hurkhouding. Dit is ook de positie, die voor de inheemse bevolking gebruikelijk is.

De missionaris heeft echter in het weeshuis en in de school toiletpotten laten installeren, om de jongetjes westerse normen en waarden bij te brengen. Dit, terwijl de hurkhouding anatomisch gezien natuurlijker en beter is, omdat de endeldarm dan in een rechte lijn staat tot de anus. De sluitspieren kunnen zich in deze positie geheel ontspannen. Hierdoor is het niet alleen gemakkelijker om te poepen, maar ook om een grote dikke mannenpik pijnloos te kunnen ontvangen.

Adrianus weet, dat als het heel ernstig is, dat een klysma dan het meest effectief is. Al heeft hij die zelf meer gebruikt, om zijn tienerkontje te schoon spoelen, ter voorbereiding op een goede neukbeurt door de pastoor of een van zijn parochianen. Hij gaat op zijn hurken voor het knaapje zitten.

“Is your poop stuck?” vraagt hij hem.

Het jochie knikt instemmend en kijkt de oudere tiener hulpeloos aan. Het zal niet lang duren, voordat er traantjes in de mooie donkere oogjes zullen verschijnen.

“I know how much that hurts. I used to have that a lot as a kid”, zegt Adrianus begripvol.

“Really?” vraagt het knaapje.

Er verschijnt een hoopvolle blik in zijn donkere oogjes.

“Yes, I do. So, if you do exactly what I tell you, then I will make the pain go away.” zegt de jonge broeder geruststellend.

“Please! It hurts, young brother”, antwoordt het jochie kermend.

“What is your name, little fellow?”, vraagt Adrianus hem.

“I am Mano, young brother”, antwoordt het ventje haastig.

Hij begrijpt niet waarom de jonge broeder zo treuzelt.

“Mano, can you sit on the toilet like a frog?”, vraagt Adrianus hem.

Als het jochie niet precies begrijpt wat hij bedoelt, laat de oudere tiener hem eerst op de WC-bril staan en dan hurken. De toiletten hebben een normale maat. Met zijn korte beentjes en kleine voetjes heeft het zesjarige knaapje moeite om zijn evenwicht te bewaren.

Adrianus moet hem helpen om in balans te blijven. Dit is hij sowieso van plan, want alleen deze houding is niet genoeg. De ene hand legt hij op het ruggetje. Met de andere hand pakt hij het piemeltje en zakje vast en trekt deze naar het buikje toe, waar hij de muis van zijn hand op legt.

“I need to hold you like this, to make sure that you will not fall and that you will not get poop on your wiener.” zegt Adrianus.

Het ventje geeft geen kik, waardoor de jonge broeder concludeert dat hij de verklaring accepteert. Wat zou het knaapje ervan vinden als hij hem de hele waarheid zou vertellen, namelijk, dat hij het gewoon geil vindt om jongenspikkies en zakjes met pas ingedaalde balletjes te bevoelen en te betasten? denkt de oudere tiener verlekkerd.

“Now reach with both hands behind you and spread your buns, Mano!” instrueert Adrianus het ventje.

De zesjarige doet wat de oudere tiener zegt. Hij reikt naar achteren en trekt zijn ronde getinte billetjes van elkaar. Het zwaartepunt verandert hierdoor en het knaapje moet naar voren leunen, om in evenwicht te blijven. Hierbij stoot het jongenshoofdje precies tegen het kruis van de jonge broeder. De jeukende pik van de zeventienjarige reageert onmiddellijk. De groter wordende bobbel in zijn broek verraadt zijn opwinding.

Met een rustige en lage stem spoort hij het lieverdje aan: “Mano, try to relax your butthole as much as possible.”

Iemand die er niet bij staat en die niet weet wat er speelt, kan bij het horen van deze woorden, zomaar eens de verkeerde conclusie trekken. En terecht! Met de grootste moeite kan de jonge broeder zijn opwinding verbergen. Het is het geilste, dat hij ooit tegen een jongetje heeft gezegd. Zijn lekkende negentien centimeter lange neukstaaf steigert in zijn broek.

“I will massage your lower back and tummy simultaneously now, Mano. Don’t push! Let it come naturally!”

Met die woorden begint de oudere tiener het ruggetje te masseren. Steeds van het midden naar beneden, naar het malse jongenskontje toe. Met de muis van zijn andere hand, waarin hij het slappe piemeltje en zakje vast heeft, drukt hij op verschillende plekken op het buikje om te kijken waar de poep vast zit.

Zodra hij iets hards voelt, masseert hij die plek. Hij bukt wat verder over het jongetje heen om te kijken of er al iets uit het aarsje komt. Hierbij schuurt zijn kloppende paal tegen het kinderhoofdje. Ahhh, wat heerlijk! denkt Adrianus verrukt.

Het ventje is zich geheel niet bewust van de geilheid van de jonge broeder. Zijn enige zorg is, die poep die vast zit in zijn kontje. Dan voelt hij ineens aandrang.

“I think it’s coming”, zegt hij met een benepen stemmetje.

“Ok, let gravity do it’s work and only push when I tell you”, moedigt Adrianus hem aan.

Zijn blik is onverminderd gericht op het ronde jongenskontje, daar waar de billetjes samenkomen. Plots verschijnt er een bruin puntje. Het puntje wordt groter en breder. Langzaam schuift er een hele grote dikke drol uit het nauwe darmpje. De kruidige geur is herkenbaar. Deze is iets sterker dan het jongensaarsje van de avond daarvoor, maar niet heel vies of zo. Het ruikt als een scheetje.

“Aww”, kermt het knaapje van de pijn.

De perverse tiener kan niet geloven dat er zoiets groots uit zo’n klein aarsje kan komen. Er lijkt geen einde aan te komen. Hmmm, als er zoiets groots uit kan komen, misschien past er dan ook wel iets groots in, denkt hij verlekkerd. Bij die gedachte duwt hij zijn harde bult stevig tegen het kinderhoofdje. Het ventje is in opperste concentratie. Die heeft alleen maar aandacht voor die dikke drol die zijn nauwe sluitspier probeert te passeren.

“Keep your buns apart and slowly start pushing!” moedigt de jonge broeder het knaapje aan.

Hij wil dat het jongetje het laatste stukje perst, zodat de drol er in zijn geheel uitkomt. In zijn hand voelt Adrianus warme straaltjes jongenspis stromen. Het is een natuurlijke reflex. De hitsige tiener, hij vindt het wel geil. Terwijl het jochie in zijn hand plast, masseert de jonge broeder het piemeltje en zakje.

Met eenzelfde puntje komt er een einde aan de drol. Het nu uitgerekte jongensaarsje staat een beetje open. Het knaapje, slaakt een zucht van verlichting en ontspant zich volledig. De hitsige tiener die nog steeds over hem heen gebogen staat, vindt het bijna jammer.

Niet dat hij iets met die poep zou willen of zo, maar het beeld dat er zoiets groots uit zo’n klein jongenskutje kan komen, fascineert hem enorm. In de Wc-pot kijkt, ligt een exemplaar van wel tweeëntwintig centimeter. Dan moet zijn negentien centimeter lange tienerpik ook wel passen, redeneert Adrianus.

“Let’s check, if you are really done”, zegt hij tegen het ventje.

Met de muis van zijn hand gaat hij weer zogenaamd op zoek naar harde plekjes. In werkelijkheid betasten zijn vingertoppen het piemeltje en zakje. Het effect van zijn strelingen laat niet lang op zich wachten. Al snel heeft hij een warm en keihard staafje van zo’n vijf centimeter in zijn hand. Loom trekt hij het kleuterpikkie af, terwijl hij met zijn andere hand op verschillende plekken op het ruggetje klopt.

Zogenaamd om de darmen te activeren, maar in werkelijkheid om het ventje af te leiden. Wat een opwindend knaapje, denkt de jonge broeder. Graag wil hij ook met het mooie kontje en jongenskutje spelen, maar dan wel nadat deze eerst zijn schoongespoeld.

Door al het gegeil is Adrianus de andere jongetjes in de doucheruimte bijna vergeten. Verdomme, het is mijn eerste week pas en ik denk nu al met mijn pik in plaats van met mijn hoofd, denkt hij beschaamd.

“It seems that you are done, Mano. Let’s quickly go to the others, so you can shower too”, zegt Adrianus met enige urgentie in zijn stem.

Hij helpt het jochie overeind en tilt hem van de WC-bril op de grond. Het knaapje kijkt een beetje teleurgesteld, alsof ook hij nog wel even verder wil gaan. De jonge broeder geeft hem een knipoog en lacht hem vriendelijk toe. Op het schattige getinte gezichtje verschijnt een allerliefste glimlach. Het ventje probeert verwoed terug te knipogen. Dan duwt Adrianus het zesjarige lieverdje richting de doucheruimte.

Daar komen ze precies op tijd aan. Twee jongetjes zijn aan het vechten. Een jochie van zes jaar oud ligt op zijn rug op de grond en een iets ouder ventje van een jaar of acht zit boven op hem. Met zijn knieën houdt hij de armen van de jongste naast zijn hoofd op de grond. Hij is groter en sterker, maar de zesjarige geeft zich niet zomaar gewonnen. Met zijn heupen bokkend, probeert hij het oudere jongetje van zich af te werpen. De andere jongetjes staan om de twee heen en moedigen een van de partijen aan.

Adrianus weet dat hij eigenlijk een einde moet maken aan de ruzie, maar van de pastoor heeft hij geleerd, dat ruzies ook een sociale functie hebben. Zeker bij jongens en mannen, die het gebruiken om de pikorde te bepalen. Hij besluit het even op zijn beloop te laten en de dynamiek van de jongetjes te bestuderen. Wie is voor wie? Hoe wordt de winnaar bepaald? Wat gebeurt er met de verliezer? En niet onbelangrijk, hoe gewelddadig wordt het? Allemaal vragen die door zijn hoofd spelen.

Nu heeft hij ook tijd om de jongetjes in deze groep eens goed te bekijken. De natte naakte jongetjes die over de grond rollen, laten hem niet onberoerd. Ondanks dat de zesjarige in alle macht tegenstribbelt, heeft hij wel een keihard piemeltje. Adrianus schat dat zo’n vier centimeter groot is. Het piemeltje van het oudere jochie dat bovenop zit, kan hij niet zien. Wel het gespierde ronde kontje, met billetjes als appels, die als wachters de poort naar eldorado bewaken. Van een afstandje en zonder het gescheld, lijkt het net alsof de jongetjes gepassioneerde seks hebben.

Dan valt het de geile tiener op dat bijna alle jochies een stijf piemeltje hebben. Waar de oudere groep een overgangsfase laat zien van jongetje naar puber, ziet Adrianus bij deze groep een overgangsfase van kleuter naar jongetje. Er zijn vijf- en zesjarigen met pielemuisjes van drie tot vier centimeter, terwijl de zeven- en achtjarigen al pikkies hebben van vijf tot acht centimeter. Sommige jongetjes zitten ongegeneerd aan hun piemeltjes. Niet echt aftrekken, eerder wriemelen. Alsof ze jeuk hebben.

Adrianus kan zich dit nog herinneren uit zijn eigen jeugd en ook het corrigerende gedrag van zijn moeder. Hij wil ook wel aan zijn pik wriemelen. Nog sterker, hij wil zijn kloppende tienerpaal uit zijn broek halen en zich afrukken, terwijl hij naar het geile schouwspel voor hem kijkt. En dan al zijn kleren uittrekken en lekker naakt zijn met die jongetjes, denkt hij. Zijn fantasie neemt een vrije loop en zijn balzak begint onwillekeurig samen te trekken. Na afgelopen nacht en alle gebeurtenissen deze ochtend, hunkert zijn hele lichaam naar een orgasme.

Als hij op de klok kijkt, dan ziet hij dat ze nog maar vijf minuten hebben om te douchen en dan nog maar vijftien minuten om te ontbijten, voordat ze naar school moeten. Graag zou hij nog wel even willen genieten van de vechtende blote jongetjes, maar hij wil geen slechte beurt maken bij de missionaris. Adrianus besluit kordaat op te treden en de jongetjes zo snel en efficiënt mogelijk te laten douchen. Hij loopt naar de twee kemphanen en pakt het achtjarige vechtersbaasje, die bovenop de zesjarige zit, bij zijn arm.

“OK, boys. It’s enough. Break it up!”, zegt de jonge broeder streng.

Even stribbelt het jochie tegen, maar hij is geen partij voor de zeventienjarige tiener. Gedwee laat hij zich omhoogtrekken en naar een hoek van de doucheruimte duwen.

“Stay there!”, zegt Adrianus, op een niet mis te verstane toon, tegen het stouterdje.

Dan steekt Adrianus zijn hand uit om het zesjarige slachtoffertje omhoog te helpen. Hierbij blijft hij op zijn hurken zitten, om het ventje op ooghoogte aan te kunnen kijken.

“Are you ok?”, vraagt hij hem.

Het knaapje antwoord niet. Hij kijkt de oudere tiener met betraande puppy ogen aan. Dan richt zijn blik zich op het vechtersbaasje in de hoek en dan weer op de jonge broeder. Er verschijnt een dankbare uitdrukking op het mooie bruine gezichtje; zelfs een glimlachje. Dan schudt hij zijn hoofd bevestigend, om de eerdere vraag te beantwoorden, maar zijn lippen blijven op elkaar. Hmmm, niet zo’n pratertje, denkt Adrianus. Maar stille waters hebben vaak diepe gronden, weet hij uit ervaring. Een interessant knaapje, besluit hij.

Dan richt hij zich weer tot de groep en zegt: “Ok boys, we have very little time left, so I want you to follow my instructions, exactly as you’re told.”

“To save time, you will help each other. I want you to line up according to your height.”

“First you will soap each other’s backs, then you will wash each other’s fronts.”

“Any questions?”

“Young brother?” zegt het langste knaapje, een achtjarige, die na zijn aanstaande verjaardag naar de oudere groep zal gaan.

“Yes”, antwoordt de jonge broeder.

“Who will wash the last one in the line?” vraagt het jongetje.

“You are a smart boy. Let’s see. What if I wash that boy?”antwoordt Adrianus, terwijl hij het knaapje een knipoog geeft.

Dit is kennelijk een bevredigend antwoord, want de jochies beginnen een lijn te vormen. Meerdere keren wisselen ze van plaats, totdat ze precies op lichaamslengte gerangschikt staan.

“Turn to your right and soap the body in front of you”, instrueert Adrianus hen.

De jochies beginnen driftig het ruggetje van degene voor hen in te zepen. De jonge broeder gaat achter het achtjarige jongetje staan. Het ventje komt al tot zijn borst, dus hij kan overal gemakkelijk bij. Eerst wast hij de armen en dan het ruggetje.

“Don’t forget the butt!” maant hij de groep.

Als een van de jongetjes hem vragend aankijkt, voegt hij eraan toe: “Yes, your stinky buttholes as well”.

De jongetjes barsten in lachen uit, omdat hij het woord “buttholes” zegt. Preuts zijn ze niet en ijverig wassen ze elkaar met zeep tussen de billetjes.

Adrianus wast het gespierde kontje van het achtjarige jongetje. Hij zeept eerst de malse billetjes in en gaat dan met een wijsvinger door het gleufje, totdat hij de zachte rozet voelt. Hij strijkt er een paar keer overheen en steekt dan zijn vingertopje een klein stukje naar binnen, alsof hij het gaatje echt grondig schoon wil maken. Er gaat een siddering door het jonge lichaam. Dan gaat hij gaat op zijn hurken zitten en zeept de stevige jongensbenen in.

Als alle jongetjes helemaal zijn ingezeept, zet Adrianus kort de douche aan, zodat zij zich kunnen afspoelen. Dan zet hij de douche weer uit.

“Ok, now find yourselves a bathing buddy, who can help you wash your fronts”, geeft hij als nieuwe instructie.

Hij weet heel goed, dat jongetjes zelf hun voorkant kunnen wassen, maar de mogelijkheid om de jochies aan elkaars piemeltjes te laten wriemelen, laat hij niet aan zich voorbij gaan. Het zesjarige knaapje, dat hij uit handen van het achtjarige vechtersbaasje heeft gered, komt voor hem staan.

“Nobody wants to be my bathing buddy. Can you wash my front, young brother?”, vraagt hij met een lief stemmetje.

Vol verwachting kijkt hij Adrianus aan. De jonge broeder glimlacht en gaat op zijn hurken voor het ventje zitten. Met een stuk handzeep, zeept hij eerst de smalle schouders, de smalle borst, de oksels en armpjes in. Dan via het buikje naar beneden. Hij kijkt wel naar het half stijve piemeltje, maar raakt het nog niet nog niet aan. Het is zo’n 4 centimeter lang. Eerst moet hij nog de voetjes wassen. Dan gaan zijn handen weer langs de dunne jongensbenen omhoog, totdat zijn hand het zakje raakt.

De oudere tiener neemt alle tijd om het piemeltje en zakje in te zepen. Veel aansporing heeft het ventje niet nodig. Zijn pretstaafje staat binnen luttele seconden weer helemaal stijf. Speels trekt de jonge broeder aan het bruine stangetje. Het zesjarige lieverdje geniet met volle teugen van de liefkozingen van de oudere tiener. Er staat een gelukzalige glimlach op het gezichtje. De andere jongetjes zijn druk bezig met elkaar en merken niets van het seksspel van de jonge broeder en knaapje.

Adrianus is beregeil geworden en zou zo nog wel uren door kunnen gaan. Zijn jeukende tienerpaal lekt in zijn broek en smeekt om verlossing. Maar, ze moeten opschieten. Anders komen de jongetjes te laat voor school. Met tegenzin laat hij het knaapje los en zegt tegen de groep dat ze zich moeten afspoelen. Hij zet de douches weer aan. Schreeuwend en giechelend, zoals jonge hondjes dit doen, spoelen de jongetjes de zeep van hun lichamen.

Al na één minuut doet Adrianus de douche weer uit en zegt: “Ok, it’s enough, boys. Get out of the shower and dry yourselves. Just like soaping, you can also dry each other’s backs.”

Op deze manier hoopt de jonge broeder dat de groep sneller klaar is. En het werkt. Binnen vijf minuten zit de hele groep aangekleed en wel aan het ontbijt. Nu heeft Adrianus tijd om alles op orde te maken in het weeshuis en daarna even tijd voor zichzelf.

Dan realiseert hij zich dat het lekkere vijfjarige jochie van afgelopen nacht nog in de slaapzaal ligt te slapen.

Hoofdstuk 6
(Mb/toddler, tb/toddler, bb/toddler, anal, oral, mast, assplay, smelling)

Snel loopt Adrianus naar de slaapzaal en ziet dat het jochie inderdaad nog ligt te slapen. Zijn lieve hoofdje met zwarte haartjes steekt half boven de deken uit. De tiener trekt de deken naar beneden en langzaam komt de rest van het betoverend mooie kleuterlichaam tevoorschijn.

Het knaapje ligt in de foetushouding met de benen iets opgetrokken. De spermavlekken op zijn borst en onderbroek zijn niet zichtbaar, maar wel het smakelijke kontje, denkt de jonge broeder verlekkerd. Het duurt nog wel even voordat de andere jongetjes uit school komen. Omdat ze hem zullen missen, besluit Adrianus om het ventje ziek te melden. Hij slaat de deken terug en loopt naar de telefoon op de gang om de school te bellen.

Voordat hij terugloopt naar de slaapzaal gaat hij eerst langs de ziekenboeg, om spullen voor het ‘zieke’ jongetje te halen. Snel vult hij een kom met water. Hij steekt een stuk zeep, een washand, een tube vaseline en een rubberen operatiehandschoen in zijn zakken. Tenslotte slaat hij een handdoek over zijn schouder en loopt met de kom met water in zijn handen terug naar de slaapzaal.

Als hij weer bij het bed staat, slaapt het jochie nog in dezelfde houding. De jonge broeder trekt de deken naar beneden en laat zijn gulzige blik nogmaals over het kleine lichaam gaan. Hij draait het ventje op zijn rug en besnuffelt hem van top tot teen. De heerlijke zoete jongetjeslucht vermengt met een vleugje urine en zijn sperma van afgelopen nacht prikkelen al zijn zintuigen en winden hem enorm op. Zijn jeukende tienerpaal maakt een sprongetje in zijn broek.

Dan draait Adrianus het lieverdje op zijn buik. Al snuivende maakt zijn neus een reis van het hoofdje langs het ranke nekje en ruggetje naar beneden, om te eindigen in de gleuf van het spannende witte onderbroekje. Behalve de opwindende kruidige geur, die hij gisterenavond heeft geroken (en geproefd) ruikt hij nu ook jongensscheetjes. Het maakt hem wild van geilheid. Op zoek naar het smakelijke aarsje, duwt hij zijn hongerige natte tong in de gleuf tussen de billetjes. Het onderbroekje raakt doorweekt van zijn speeksel.

Adrianus kan zich niet langer beheersen. Voorzichtig trekt hij het broekje naar beneden en dan helemaal uit. Het ventje slaap gewoon verder. De jonge broeder duwt een kussen onder hem, zodat het kontje omhoog komt en hij er beter bij kan. Dan trekt hij de getinte billetjes van elkaar en steekt zijn neus in het gleufje om alle opwindende geurtjes nogmaals goed op te snuiven. Hoewel het ventje nog niet gedoucht heeft, ruikt hij eerder spannend dan vies. Als hij hem nu zou wassen, dan wordt hij misschien wakker. Bovendien windt het de perverse tiener wel op dat het jongetje niet helemaal schoon is.

Met een brede platte tong likt hij meerdere keren door de vochtige genotsvallei. Meer en meer concentreert hij zijn tongstrelingen op het donkere pretoogje. Plagerig likt hij eroverheen en af en toe steekt het puntje van zijn tong naar binnen. Als hij dit doet, dan knijpt het jongensaarsje ongecontroleerd samen. Het is onduidelijk of dit gewoon lichamelijke reflexen zijn of dat het ventje bewust aan het genieten is.

De geile jonge broeder is zeker aan het genieten. Gulzig eet hij het smakelijke anusje uit. Gisteren was hem opgevallen, hoe soepel het jongenskutje is, dus hij probeert zijn tong zo diep mogelijk in het kleuterdarmpje te steken.

“Brother Theodorus likes to lick my bottom too”, zegt het lieverdje ineens, “He says I have the most beautiful boy bottom in the world”.

Het is onduidelijk hoe lang het jochie al wakker is. Omdat hij tot dusver geen kik heeft gegeven, moet hij wel genieten van zijn tongwerk, denkt jonge broeder.

“Good morning little one. Did you have nice dreams?”, vraagt Adrianus aan het ventje.

“Yes, young brother”, antwoordt het jongetje, terwijl hij de tiener met zijn schattige slaapoogjes aankijkt.

“What else does Brother Theodorus like to do with you?” vraagt de jonge broeder gretig.

“He likes to suck on my peepee and stick a finger in there”.

Hierbij wijst hij op zijn kontje. Dan lijkt het erop alsof hij nog iets gaat zeggen, maar hij slikt zijn woorden in en slaat zijn oogjes neer.

“And what else?”, vraagt Adrianus door.

Het jongetje aarzelt om het te vertellen.

“Tell it! You can trust me,” spoort de jonge broeder hem aan.

“Sometimes he sticks his peepee in there too,” zegt het lieverdje op fluisterende toon.

“That’s beautiful! Do you like it?” vraagt de geile tiener gretig verder.

Gerustgesteld door de positieve reactie van de jonge broeder, antwoordt het jochie nu zonder aarzelen: “It only hurts a little bit, at first. When the pain is gone, it feels good.”

“He has done it to other boys too, but now he can not do it anymore, because his peewy does not get hard enough”, voegt hij er ongevraagd aan toe.

Al deze nieuwe informatie brengen de gedachten van de hitsige tiener op hol. Hoeveel jongetjes heeft die oude missionaris de afgelopen 30 jaar wel niet geneukt? En wat heeft hij allemaal nog meer met hen gedaan? Is broeder Theodorus impotent geworden, dat hij niet meer kan neuken? Is dit de reden, dat hij Adrianus voor deze positie heeft gevraagd? Het zijn allemaal vragen waar hij binnen niet al te lange tijd antwoord op hoopt te krijgen.

“I think you have the cutest boy bottom too”, zegt de perverse jonge broeder met een knipoog. “I would like to stick my peewy in there as well. Would you like that?” vraagt hij het jochie.

Met zijn hypnotiserende blik kijkt hij het kleutertje diep in zijn pretoogjes. Het lieverdje antwoordt niet maar knikt slechts ter bevestiging. Adrianus kan zijn geluk niet op. Tot dusver heeft hij slechts oudere harige mannen geneukt en nu gaat hij voor het eerst een jongetje van vijf jaar oud neuken. Althans dit is het plan. Hij weet niet hoe groot de oude missionaris is geschapen, maar aan zijn handen en voeten te zien, niet heel groot.

Zal zijn negentien centimeter lange neukpaal wel in het nauwe aarsje passen? vraagt de jonge broeder zich af. Afgelopen nacht had hij slechts het puntje van zijn genotsstaaf naar binnen geduwd. Gelukkig is zijn pik niet al te breed en loopt zijn eikel taps toe. Dit maakt zijn leuter uitermate geschikt om nauwe jongenskutjes te penetreren en op te rekken. Ook al kan het ventje wellicht niet zijn hele neukpaal hebben, dan kan hij altijd nog proberen om zijn eikel in het kleuterdarmpje te steken en zich af te trekken, denkt de hitsige tiener geil.

“I will prepare your bottom with my fingers and some slippery stuff, so that it will not hurt, oké?”, zegt Adrianus geruststellend.

Hij trekt de rubberen operatiehandschoen over zijn rechterhand. Dan maakt hij met licht trillende handen van opwinding de tube open en spuit een kloddertje witte vaseline tussen de getinte billetjes. Met de top van zijn wijsvinger verspreidt hij de glibberige substantie over het hunkerende jongenskutje. Hij zet zijn pink op de rozet en duwt deze langzaam naar binnen. Dit gaat zonder enige moeite. Het jongetje reageert niet eens en ondergaat de perverse handelingen gelaten.

De jonge broeder vervangt zijn pink door zijn wijsvinger. Als hij deze helemaal naar binnen steekt, ontlokt dit wel een zucht van opwinding bij het jochie. Omdat het zo gemakkelijk gaat moet mijn middelvinger ook wel lukken, denkt Adrianus. Inderdaad kan hij zijn middelvinger moeiteloos diep in het hete kleuterdarmpje steken. Waarna hij het anusje langzaam begint te vingerneuken.

Omdat het zo gemakkelijk gaat, probeert hij zowel de wijs- als middelvinger in het nauwe kleuteraarsje te steken. Onmiddellijk begint het ventje te kreunen en te hijgen. Van de oude missionaris heeft het jongetje geleerd om te ontspannen. Maar de vingers van de jonge broeder zijn veel langer en dikker, dus hij knijpt in een reflex zijn sluitspieren samen. Het jochie vindt het wel prettig dat de geile tiener een rubberen handschoen draagt. Hierdoor glijden zijn vingers gemakkelijker naar binnen dan die van broeder Theodorus. Ook voelt hij geen nagels.

“Relax your bottom! It will go easier,” moedigt Adrianus het lieverdje aan.

Gestaag wordt het knijpende jongenskutje soepeler en kan de perverse jonge broeder zijn vingers dieper in het hete kanaaltje steken. Het knaapje begint nu luider te kreunen. Het gebouw heeft dunne muren. Wegens de warmte staan alle ramen open en geluid draagt ver, weet Adrianus. Hij buigt zijn hoofd naar voren, zodat zijn gezicht voor het gezichtje van het knaapje is. Hij kust hem liefdevol op het voorhoofd, dan op zijn neusje en dan op zijn geile mondje. Dit is kennelijk niet nieuw voor het ventje, want hij doet zijn donkerroze lipjes gewillig van elkaar.

Wat een heerlijk jochie, denkt Adrianus, terwijl hij met zijn gretige tong de contouren van de kleine jongenslippen volgt. Dan steekt hij tong diep in het mondje en speelt met het vochtige tongetje. Hij verkent de kleine mondholte, de melktandjes en hij beroert het tandvlees, omdat hij weet dat dit heel gevoelig is. Het jongetje heeft klaarblijkelijk ervaring met tongzoenen, want plots begint hij op de grote tong te zuigen. Iets, dat de tiener bijna doet ontploffen van geilheid.

Twee vingers gaan nu soepel in en uit het jongenskutje. Als er een derde vinger bij past, dan kan ik hem wellicht neuken, denkt de jonge broeder. Hij voegt de daad bij de gedachte. Met zijn mond smoort hij het luide kreunen van het ventje, dat dit tot gevolg heeft. Het liefst wil hij het jongetje op zijn buikje leggen en in één keer zijn jeukende neukpaal keihard in het nauwe aarsje steken. Echter, ondanks zijn hoge opwinding, weet hij zichzelf te beheersen. Langzaam ontspant het gewillige aarsje zich verder om ook de derde vinger toe te laten.

Door het tongen is Adrianus ook wel benieuwd geworden naar de pijpkunsten van het jochie. Hij heeft alleen verteld wat de oude missionaris bij hem heeft gedaan, maar niet wat het ventje allemaal bij de oude broeder heeft gedaan. De jonge broeder kan zich niet voorstellen, dat de seks niet wederkerig is geweest.

Hij trekt de drie vingers uit het jongenskutje en doet zijn broek uit. Hij schuift een kussen onder het hoofdje en kruipt over het ventje heen. Op zijn knieën, met een been aan iedere zijde van het kleine lichaam schuift hij naar boven, zodat zijn lekkende stijve tienerpaal nog slechts vijf centimeter van het jongensgezichtje is verwijderd. De kleine zwarte pretoogjes volgen minutieus alles wat hij doet.

“Your peeny is very big, young brother. Much bigger than the peeny of brother Theodorus”, zegt het knaapje bewonderend maar ook een beetje verschrikt.

“Don’t worry, my dear boy, if you do exactly what I tell you it will not hurt”, sust Adrianus het jongetje.

De kleuter verroert zich niet als de perverse jonge broeder zijn lekkende genotsstaaf over zijn wangetjes en lipjes wrijft en deze laat glimmen van het overvloedige voorgeil. Het ventje weet wat er gaat komen. De seksuele moraal in het weeshuis is altijd los geweest. Net als alle andere jongetjes is het jochie op de dag van aankomst in het huis begonnen met pijpen. Dan was hij pas drie jaar oud.

Ter ontgroening moest hij ’s avonds alle piemeltjes van de jongetjes op zijn slaapzaal afzuigen. Al snel volgden oudere jongens uit de andere slaapzaal. Sommigen van hen hebben al geil. Het is doorzichtig en smaakt zoetig en zoutig, leert het ventje.

Omdat iets zelden geheim blijft in het weeshuis, komt het broeder Theodorus ter ore, hoe getalenteerd en gretig het nieuwe knaapje is. Diezelfde avond als alle jongetjes slapen, tilt de oude missionaris het peutertje uit zijn bed en draagt hem naar zijn kamer, waar hij hem op zijn bed neerlegt. Hij trekt het spannende witte onderbroekje uit en neemt pardoes het pielemuisje in zijn mond, dat binnen korte tijd keihard wordt, tot zo’n tweeënhalve centimeter. Terwijl de oude broeder aan peuterpikkie zuigt, sjort hij aan zijn jeukende mannenpik.

Hij rolt het knaapje op zijn zij en gaat met zijn jeukende mannenpik precies voor het gezichtje liggen. Dan zet hij zijn natte eikel op het peutermondje en stoot voorzichtig naar voren. Net als de donkerroze lipjes enigszins wijken en zijn genotsstaf kennismaakt met de vochtige warme van het pijpbekkie, raakt broeder Theodorus overmand door geilheid en kan hij zijn orgasme niet langer uitstellen.

Hij moet op zijn lip bijten, om het niet uit te schreeuwen van genot. De eerste twee stralen zaad spuiten recht in het mondje. Om het jongetje niet te laten stikken, trekt hij zijn steigerende pik iets terug en ontlaadt de rest van zijn mannenpap op het lieve peutersmoeltje. Het ventje hoest enkele keren, maar blijft doorslapen. Onbewust heeft hij voor het eerst ‘echt’ zaad doorgeslikt.

Dit brengt de perverse oude missionaris op een idee. Hij rolt het knaapje op zijn rug en brengt zijn gezicht naar die van het ventje. Met zijn gulzige mond zuigt hij het overvloedige sperma op dat zich over het gezichtje heeft verspreid en spuugt dit vermengt met zijn eigen speeksel gedoseerd in het peutermondje, dat het al slapende doorslikt. Als al het zaad weg is, likt hij het smoeltje nog een keer goed schoon.

Ten slotte wurmt hij zijn grote tong in het pijpbekkie, om te genieten van de zoete smaak van het peutertje, in combinatie met de smaak van zijn mannenpap. Ook al heeft het knaapje hem niet daadwerkelijk afgezogen en heeft de oude missionaris veel ervaring met jongetjes, het is uitzonderlijk, dat een jochie hem zodanig heeft opgewonden, dat hij zich niet heeft kunnen beheersen. Zelfs in zijn slaap straalt het zwarte engeltje een onweerstaanbare sensualiteit uit.

Vanaf dat moment, is het jongetje regelmatig te vinden in de slaapkamer van de oude missionaris. Geduldig leert hij het ventje alle gevoelige plekjes op een pik en ballen kennen en hoe je een goede pijpbeurt geeft. Het knaapje is gretig en zeer getalenteerd. Hij geniet van de extra aandacht die broeder Theodorus hem geeft. De oude missionaris leert hem al snel andere ondeugden, oplopend in perversiteit.

Op een dag, als het jongetje vier jaar oud is en hij aan het buitenspelen is, wordt hij door een zestienjarige tiener in een steeg gelokt. De oversekste knaap weet het ventje te overtuigen, om aan zijn jeukende tienerpik te zuigen, totdat hij zijn warme jongenszaad in het peutermondje kan spuiten.

De zestienjarige woont naast het weeshuis en heel toevallig is hij altijd op straat als het jochie aan het buitenspelen is. Als de tiener aan zijn kruis krabt en vervolgens richting een steegje loopt, dan weet de peuter precies waar hij op uit is. Omdat de oudere jongen altijd heel aardig is, geeft het ventje vaak toe aan zijn grillen.

Nadat het knaapje de tiener enkele keren heeft afgezogen, stelt deze hem voor aan zijn vijftigjarige oom. Als het ventje aan de mannenpik zuigt, streelt de oudere man zijn gezichtje en zwarte haartjes en fluistert hem allemaal lieve woordjes toe. Achteraf geeft hij hem altijd wat lekkers, zoals: chocolade en cola. De oudere man zegt dat dit bedoeld is om de smaak van het sperma weg te nemen. Zijn werkelijke intentie is echter, dat chocolade en cola de spermageur verdrijven, zodat niemand de peuter vervelende vragen zal stellen.

Wat de werkelijke reden is, maakt het knaapje niet uit. Hij is dol op chocolade en cola en aan de smaak en geur van piemels en sperma heeft hij nooit hoeven wennen. Hij weet gewoon niet beter. Of hij het lekker vindt, dat weet hij niet zeker. Wel weet hij dat hij het niet vies vindt. Inmiddels heeft zijn jonge brein zo’n sterke associatie gelegd tussen de opwinding van seks en de specifieke geur en smaak van piemels en sperma, dat het jochie er altijd meteen een stijf pikkie van krijgt.

De piemels van broeder Theodorus, de zestienjarige tiener en zijn vijftigjarige oom zijn niet zo dik en ongeveer even groot, zo’n veertien à vijftien centimeter. Die kan de peuter zonder veel moeite met zijn kleine handjes en mondje hanteren. Echter de lange piemel van de jonge broeder is een heel ander verhaal. Past die wel in zijn mondje en straks in zijn kontje? vraagt het ventje zich enigszins ongerust af.

Als Adrianus zijn druipende eikel tegen de donkerroze lipjes duwt, aarzelt het jongetje niet en opent gewillig zijn mondje. De geile tiener schuift zijn steigerende paal voor een kwart naar binnen en houdt dan stil om van de vochtige warmte te genieten. Als op commando sluiten de lipjes zich rondom en zuigt het mondje de genotsstaaf vacuüm. Het ervaren tongetje beroert de gevoelige onderkant van de eikel. Nu kan de jonge broeder een kreun niet onderdrukken.

“Ahhhh”, kreunt hij luid, “wat heerlijk!”

Het zaad borrelt omhoog uit zijn ballen en bijna staat hij op het punt om het pijpbekkie vol te spuiten, maar dan trekt Adrianus abrupt zijn steigerende tienerpik terug uit het warme vochtige mondje. Hij wil heel graag dit jochie van zijn tienerzaad laten smullen, maar hij wil ook nog iets langer van dit lieverdje genieten. De kleuter kijkt hem met vragende ogen aan. Het lieverdje begrijpt niet waarom de jonge broeder is gestopt, in plaats van zijn mondje vol te spuiten met geil, zoals broeder Theodorus, de zestienjarige tiener, de oom en de oudere weesjongetjes.

Als de ergste opwinding is verdwenen, steekt Adrianus zijn jeukende paal weer tussen de donkerroze lipjes. Hij wil proberen hoever hij zijn negentien centimeter lange pik in het kleutermondje kan steken. Daarvoor heeft het ventje slechts een derde van zijn jeukende paal in zijn pijpbekkie gehad. Dan stuit zijn eikel al op de vochtige warme achterkant van de kleine mondholte.

Net als de jonge broeder denkt dat het zinloos is om verder te proberen en geen druk meer zet en besluit om zich dan maar een beetje in het pijpende mondje af te trekken, komt het ervaren knaapje weer met de oplossing. Hij kantelt zijn hoofdje een beetje naar voren. Van de oude missionaris heeft hij geleerd om zijn keelspieren te ontspannen en door zijn neus adem te halen. Hierdoor kan de geile tiener een stukje doorstoten in het keeltje, totdat de helft van zijn jeukende paal in het pijpbekkie steekt.

Voorzichtig neukt Adrianus de kleuter in zijn mondje en keeltje. De donkere oogjes verraden een opperste staat van opwinding. De neusvleugels van het schattige neusje staan opengesperd. In een regelmatig ritme snuift het knaapje een mix van zuurstof en piemelgeur op. Iets, dat voor het jochie het effect van een afrodisiacum heeft. De geile tiener reikt achter zich om het keiharde jongenspikkie en soepele kontje met zijn vingers te kunnen beroeren, maar kan er moeilijk bij.

De jonge broeder gaat naast het jochie liggen en zegt op vriendelijke toon: “If I lay down on my back and you lay down on top of me, we can suck each other, at the same time.”

Het jongetje kijkt verrukt heeft geen verdere uitleg of aansporing nodig. Dit standje heeft hij wel vaker gedaan. Het is de favoriete positie van Broeder Theodorus, sinds die hem niet meer neukt. Terwijl de kleuter op de half stijve mannenpik zuigt, verlekkert de oude perverse missionaris zich aan het jeukende pielemuisje en het smakelijke jongensaarsje.

Dit is exact wat Adrianus van plan is. Hij pakt de beide handjes van het ventje en plaatst deze om zijn steigerende tienerpik. Het knaapje begrijpt meteen wat de bedoeling is en begint de lange harde paal loom af te trekken. De geile tiener geniet van de kleine handjes, die zijn genotsstaaf melken en het uitzicht op het getinte ronde kleuterkontje. Hij streelt het kleine lichaam van de billetjes over het ruggetje naar het hoofdje en terug. Als zijn hand wat langer op het hoofdje blijft hangen, interpreteert het jochie dit als een aansporing.

Het lieverdje bevochtigt zijn lipjes en neemt de jeukende tienerpaal zo ver mogelijk in zijn mondje en keeltje. Als een volleerde hoer beweegt hij zijn hoofdje op en neer en pompt tegelijkertijd met zijn handjes aan de kloppende warme staaf. De jonge broeder brengt zijn vettige gerubberde hand naar het keiharde jongenspikkie en trekt hem af. Voorzichtig kneedt hij het zakje met de pas ingedaalde balletjes. Dan gaan zijn vingers verder naar boven, naar het gleufje tussen de zijdezachte kleuterbilletjes. De genotsvallei is nog lekker glibberig van de vaseline. Het hunkerende pretoogje staat een beetje open.

De geile tiener steekt zijn middelvinger diep in het soepele anusje op zoek naar de prostaat. Als hij een kleine verdikking voelt en deze met zijn vingertop beroerd, begint het jongetje te kreunen. De trillingen in zijn keeltje, zorgen voor een ongekende pijpsensatie. Dan legt het ventje zijn handje op de hand van de jonge broeder. Niet om hem tegen te houden. Eerder om hem aan te moedigen. Dit brengt Adrianus op een idee om zijn hele duim in het nauwe kanaaltje te steken.

“Ahhh”, kreunt het jochie, van de pijn en het genot.

Het klinkt Adrianus als muziek in de oren. Wat een ontzettend geil knaapje! denkt hij, verlekkerd. Het trillende gekreun rond zijn jeukende tienerpaal, in combinatie met het vakkundige zuigen van het ventje en zijn duim, die het kleuteranusje steeds verder oprekt, zorgen ervoor dat de jonge broeder ieder moment kan klaarkomen.

Zover wil hij het echter nog niet laten komen. Hij heeft nu de mogelijkheid om voor de eerste keer een jongetje te neuken en nog wel dit lieverdje van vijf jaar oud. Deze kans wil hij niet laten glippen. Hij trekt zijn kloppende paal uit het mondje en legt het ventje weer op zijn zij, met opgetrokken benen.

Om het kontje op de juiste hoogte te krijgen, schuift hij een kussen onder het smalle bekken. Met zijn ene hand houdt hij de billetjes van elkaar, zodat hij de tube in zijn andere hand een stukje in het donkere pretoogje kan steken, om een kloddertje vaseline naar binnen te spuiten. Daarna vet hij zijn steigerende tienerpaal in met het glibberige goedje.

Net als afgelopen nacht gaat hij achter het jongetje liggen en steekt zijn kloppende tienerpik tussen de billetjes. Maar nu heeft hij een duidelijk doel, namelijk het hunkerende neukgrotje doorpalen en volpompen met zijn zaad. Voorzichtig plaatst hij zijn natte eikel op het hunkerende jongenskutje en voert de druk langzaam op. De voorbereidingen met zijn vingers en de vaseline zijn niet voor niets geweest. Gestaag passeert zijn eikel de strakke sluitspieren.

Het jongetje kreunt van de pijn en duwt met zijn hand tegen het dijbeen van de jonge broeder, om hem tegen te houden. Voor zijn leeftijd heeft hij al best wat piemels in zijn kontje gehad, maar nog nooit zo’n grote als die van de jonge broeder. Na enkele vergeefse pogingen, trekt Adrianus zijn kloppende neukstaaf terug. Hij concludeert dat het kleuteraarsje toch te klein en nauw is voor zijn negentien centimeter lange tienerpik en dat hij dan maar in het mondje moet klaarkomen.

Terwijl de geile tiener nadenkt hoe hij dan wil klaarkomen, draait het jochie zich naar hem toe en zegt met een opgewonden stem: “I have an idea, young brother.”

Hij kijkt de jonge broeder verwachtingsvol aan. Alsof hij op toestemming wacht om zijn idee te delen. Geamuseerd door de vroege wijsheid van de kleuter antwoordt Adrianus hem met een vragende blik, zo van: Kom maar op!

“If you lay down on your back, I can sit on you”, vervolgt het lieverdje.

De jonge broeder begrijpt nog niet helemaal wat het ventje van plan is, maar is wel benieuwd waar het naartoe zal leiden. Hij draait van het ventje weg en gaat plat op zijn rug liggen. Als het jongetje aanstalten maakt om over hem heen te hurken, wordt hem duidelijk wat zijn ware intentie is. Het knaapje wil bovenop zijn harde genotsstaaf gaan zitten.

Waarom is hij hier zelf niet opgekomen? vraagt de tiener zich af. Maar ja, die oudere mannen heeft hij altijd op zijn hondjes geneukt of van voren met hun benen wijd. Hij vindt het best wel geestig, dat een kleutertje van vijf jaar oud hem inwijdt in de geheimen van seks tussen mannen en kleine jongetjes. De jonge broeder weet niet dat dit lange tijd het favoriete standje van de oude missionaris is geweest om knaapjes te ontmaagden. Immers, in deze houding kan een jochie zijn aarsje maximaal ontspannen.

Al hurkende balanceert het jochie boven de steigerende neukpaal. Met een handje pakt hij de gloeiende staaf vast en plaatst de natte eikel tegen zijn vochtige jongenskutje. Dan laat hij de zwaartekracht zijn werk doen en gaat erop zitten. De kloppende tienerpik schuift nu gemakkelijker naar binnen dan daarvoor, omdat het knaapje het tempo bepaalt. Hij lijkt hij geen pijn te hebben, of deze beter te kunnen dragen.

Centimeter voor centimeter schuift de genotsstaaf van de geile tiener in het warme vochtige neukholletje. Als zijn harde pik voor de helft in het kleuterdarmpje steekt, komt Adrianus bijna klaar. Nooit eerder heeft hij zo’n nauw aarsje geneukt. Het is alsof zijn leuter wordt uitgemolken door engelenhandjes. Het maakt hem wild van geilheid.

In het begint laat hij het initiatief geheel aan het jongetje, maar zodra de jonge broeder voelt dat het soepel gaat, begint hij actief te stoten. Hij omvat de smalle heupen en iedere keer als het jochie zijn jongenskutje over de lange neuklat naar beneden laat zakken, trekt de geile tiener hem nog een stukje verder naar beneden. Tegelijkertijd stoot hij zijn harde paal naar boven. Steeds dieper steekt de kloppende staaf in het soepele neukgrotje.

Tussen de beentjes bungelt het nu half stijve pikkie van drie centimeter. Adrianus pakt het vast en begint het gestaag af te trekken. Binnen zeer korte tijd staat het keiharde piemeltje weer trots omhoog richting het buikje. Het ventje kijkt hem aan met een blik die het midden houdt tussen opwinding, plezier en genot.

Als de pik van de jonge broeder ineens een stukje dieper gaat, zodat deze voor driekwart in het nauwe darmpje steekt, houdt het knaapje stil. Zijn gezichtje vertoont een grimas van pijn. De geile tiener begrijpt dat nog dieper gaan het jochie veel zal pijn doen en mogelijk zal beschadigen. Hij is al meer dan tevreden, dat het lieverdje het grootste deel van zijn negentien centimeter in zijn neukholletje kan hebben.

Adrianus houdt stil en trekt de kleuter naar zich toe. Het gezichtje reikt tot de behaarde tienerborst. In een reflex gaat het kleine mondje op zoek naar de stijve tepels. Als hij er één heeft gevonden, begint hij er verwoed op te zuigen en zachtjes in te bijten. Dit is nog iets wat het ventje van de oude missionaris heeft geleerd. Gelukkiger en geiler kan hij de jonge broeder niet maken. Al vanaf kinds af aan is hij tepelgeil geweest. Een ervaren volwassen mond op zijn tepels heeft hij altijd lekker gevonden, maar nu weet hij dat een kleutermondje hem het ultieme genot bezorgd.

Hij duwt de ranke jongensheupen naar beneden en stoot tegelijkertijd zijn keiharde neukpaal omhoog dieper het jongenskutje in. Het warme vochtige zuigmondje wisselt af en toe van tepel. Adrianus begint nu hoorbaar te kreunen en hijgen. Hij is zo opgewonden geraakt dat hij zijn zelfbeheersing aan het verliezen is. Nu telt alleen nog maar zijn steigerende pik en zijn zak die geleegd wil worden.

Plots stopt het jochie met tepel zuigen en legt zijn kin op de tienerborst. Met zijn schattige puppy-oogjes kijkt hij de jonge broeder aan en vraagt: “Young brother, can we try something else?”

Hoewel Adrianus op het punt staat om zich helemaal te laten gaan, is hij toch benieuwd wat het lieverdje nu weer van plan is. Immers, op het vlak van seks van mannen met kleine jongetjes heeft hij kennelijk meer ervaring dan de oudere tiener. Ongetwijfeld kan hij veel van dit ventje leren.

“I lay down on my back and you sit on your knees between my legs”, zegt het jochie vol enthousiasme.

Gedwee volgt de geile tiener de aanwijzingen van de vijfjarige op. Hij heeft een idee waar de kleuter naartoe wil. Als het ventje op zijn rug ligt, doet hij zijn benen iets van elkaar en duwt dan zijn bekken omhoog. Het keiharde bruine pikkie staat trots richting het buikje. Adrianus kan het niet laten om het even in zijn mond te nemen. Dan zet hij zijn druipende eikel tegen het jongenskutje. Hij omvat de smalle heupen en duwt zijn genotsstaaf ineens voor een derde naar binnen. Gelijktijdig slaken de jonge broeder en het jongetje een zucht van genot.

“Please hold stil now, young brother, let me do it”, zegt het jochie kreunend.

Alsof hij aan het dansen is, beweegt het knaapje zijn heupen heen en weer en duwt zijn ranke bekken naar voren. Net als daarvoor spietst hij zich meer en meer op de kloppende tienerpaal. Dit is het favoriete standje van de kleuter, omdat de eikel steeds tegen een gevoelig plekje in zijn kontje aan stoot.

Net als daarvoor neemt het jochie het initiatief. Adrianus hoeft niets te doen. Hij houdt het jongetje vast bij zijn smalle heupen om hem enigszins te ondersteunen. Voor de rest is hij alleen maar aan het genieten van het geile neukholletje dat zijn kloppende neukpaal aan het uitmelken is. Als het ventje te moe wordt om zijn bekken omhoog te houden, duwt de jonge broeder de beentjes richting het hoofdje, zodat het kontje iets omhoog komt. Dan begint hij het jochie weer actief te neuken.

Hij neemt in iedere hand een voetje en brengt deze om de beurt naar zijn mond. Hongerig sabbelt hij op de teentjes en likt hij ertussen. Dan wrijft hij de natte teentjes over zijn gevoelige tepels. Zijn lekkende neukstaaf zit voor driekwart in het genotsgrotje begraven. Hoe graag zou hij zijn lange tienerpik helemaal in het jongenskutje steken en zijn ballen tegen de billetjes te voelen ketsen, denkt de jonge broeder. Dan krijgt hij een idee, hoe hij nog meer van het jongetje kan voelen, zonder zijn pik dieper in hem te steken.

Adrianus draait het jongetje op zijn buikje en legt een kussen onder het smalle bekken. Hij gaat gehurkt achter het kleine kontje zitten en duwt zijn lekkende tienerpik tussen de zijdezachte billetjes. Inmiddels staat het jongenskutje zover open, dat hij zonder moeite zijn doel treft. Zodra de lange neukpaal voor een derde in het genotstunneltje zit, gaat de jonge broeder boven op het knaapje liggen.

Door op zijn armen en benen te steunen, wordt het jongetje niet geplet. Wel hebben ze zo maximaal huid op huid contact. Op deze manier wordt het uitstekende deel van zijn genotsstaaf gestreeld door de zijdezachte billetjes en bovenbenen van het kleutertje. Het voelt bijna alsof zijn tienerpik helemaal in het neukdarmpje steekt. Deze geile fantasie maakt dat hij ongewild harder gaat stoten. Het ventje bijt in het laken. Zijn gezichtje verraad dat hij pijn heeft. Toch vraagt hij de jonge broeder niet om te stoppen.

De jonge broeder begint de controle te verliezen en woont het jongenskutje van de vijfjarige helemaal uit. Zijn gezwollen ballen ketsen keer op keer tegen de bovenbenen van het jochie. Als zijn neukpaal nog maar één centimeter uitsteekt, voelt hij het uit zijn tenen komen. Zijn jonge zaad borrelt op uit zijn zak. Met een luide kreun van genot spuit hij het kleuterdarmpje vol. Het jongetje kreunt ook, maar dan van de pijn. Behalve dat er achttien centimeter van de lange tienerpiemel in zijn kontje steekt, neemt deze tijdens het orgasme ook nog eens in omvang toe.

Voordat Adrianus zijn half stijve vleeslul uit het jongensaarsje trekt, legt hij er een handdoek onder. Het anusje is donkerpaars en gezwollen. Het overvloedige sperma loopt in straaltjes uit het verwijde neukgat. Met voldoening kijkt de perverse jonge broeder naar het resultaat van zijn inspanningen. Dan draait het jongetje zijn hoofdje en kijkt hem met betraande oogjes aan. Als de geile tiener niet zo’n voldaan gevoel zou hebben, dan zou hij misschien een schuldgevoel krijgen. Echter, het jochie kijkt niet boos of verwijtend. Hij lijkt eerder opgelucht, dat het achter de rug is.

Wat als hij het lieverdje doet klaarkomen? denkt Adrianus. Om hem te belonen en om de pijn te verzachten. Het liefst zou hij hem nog even rimmen, maar hij is er niet zeker van hoe schoon het aarsje is, na de neukbeurt van zoeven. Daarnaast vindt hij de smaak van vaseline ook niet geweldig. Met de washand en water wast hij het laatste zaad weg, dat uit het openstaande pretgaatje druppelt.

De lipjes van het kleuteranusje zijn flink gezwollen. Het koude water zorgt ervoor dat het genotsgrotje langzaam sluit. De jonge broeder besluit om het jongenskutje voorlopig met rust te laten, zodat het kan herstellen. Vluchtig wast hij het ruggetje, de billetjes en de beentjes met water. Hij besluit geen zeep te gebruiken, omdat dit alle spannende luchtjes zal verdrijven. Later zal hij het jochie laten douchen, of misschien nog beter, samen met hem een douche nemen. Met een handdoek dept hij het kleuterlijfje droog.

Dan zegt hij tegen het lieverdje: “Please lay down on your back so that I can wash your front.”

Als het knaapje op zijn rug ligt, legt Adrianus de washand weg. Het ventje kijkt hem met vragende ogen aan.

“Before I will use the washing cloth, I will give you a tongue bath. And if I find you very tasty, I might have a bite of you”, zegt de jonge broeder met een knipoog. Hierbij kijkt hij het ventje ondeugend aan.

Hier moet het knaapje om giechelen. De donkere pretoogjes zijn weer terug. Hij vouwt zijn armpjes achter zijn hoofdje en wacht af wat er gaat gebeuren. Het pielemuisje is gekrompen tot zo’n twee centimeter.

Adrianus begint bij de voetjes, die hij beide afkluift en zelfs even in zijn mond neemt. Dan likt hij via de binnenkant van de beentjes omhoog naar de pas ingedaalde balletjes. Het piemeltje slaat hij over. In plaats hiervan likt hij de donkerroze lipjes van het heerlijke kleutermondje. Even steekt hij zijn tong naar binnen, om ook het zoete binnenste van het pijpbekkie te proeven. Vervolgens likt hij beide oksels. Iets, dat het kietelgevoelige jochie doet schateren van het lachen. Als de jonge broeder via de ranke borst over het buikje naar beneden likt, wordt het lieverdje stil. Hij weet wat er gaat komen en is er helemaal klaar voor.

Door al het gelik is het kleuterpikkie weer helemaal stijf geworden. Het pulseert ongecontroleerd van de opwinding en schreeuwt om aandacht. Adrianus bedenkt zich geen moment en neemt het genotsstaafje en de balletjes tegelijkertijd in zijn mond. Dan laat hij het bruine stangetje tussen zijn getuite lippen verdwijnen en draait zijn geoefende tong rond het roze eikeltje. Terwijl zijn hoofd op en neer beweegt, beroert de top van zijn wijsvinger het gevoelige plekje tussen de balletjes en het anusje.

Het knaapje begint steeds meer te hijgen en kreunen van genot. Zijn smalle bekken beukt omhoog. Met beide handjes duwt hij op het hoofd van de tiener om zijn keiharde pikkie nog dieper in de gulzige tienermond te stoten. Plots kreunt het jochie luid en voelt Adrianus het bruine genotsstaafje pulseren in zijn mond. Tegelijkertijd maakt het kleuterlichaampje enkele spastische bewegingen. Dan valt het lieverdje volledig stil. De tiener begrijpt dat het ventje is klaargekomen en stopt met zuigen.

Als het piemeltje te gevoelig is geworden, duwt het jochie het hoofd van de jonge broeder weg. Adrianus gaat naast het jongetje liggen en trekt hem tegen zich aan. Straks zullen ze samen een douche nemen en alle kleverigheid wegspoelen, maar voor nu wil hij nog even nagenieten van de geweldige seks en alle spannende geurtjes.

Adrianus knabbelt even met zijn lippen aan het snoepoortje en fluistert het ventje dan toe: “Hmmm, you are a very tasty little boy. Perhaps I will have a bite of you. But first I would like to know, who I am about to eat.

“My name is Yuri, young brother”, antwoordt het lieverdje giechelend.

De perverse jonge broeder kijkt het jongetje recht in zijn zwarte pretoogjes aan en zegt dan op serieuze toon: “Yuri, you are an exceptional little boy. You and I will become special friends for sure.”

Dan drukt hij een kus op het geile pijpmondje en zegt: “Ok, let’s have a shower now to wash that beautiful smelly bottom of yours.”

Om zijn woorden kracht bij te zetten, doet hij beide beentjes omhoog en houdt zijn neus vlak boven het gezwollen jongenskutje. Hij snuift enkele keren diep en doet dan net alsof hij stikt. Dit tot hilariteit van het knaapje. In werkelijkheid, maken de opwindende geurtjes de tiener weer geil. Zijn pik maakt een sprongetje en wordt langzaam weer stijf. Gelukkig gaan ze nog douchen. Misschien kan hij vandaag toch nog het kleutermondje volspuiten, denkt de jonge broeder hitsig.

In de jaren die volgen heeft Adrianus onnoemlijk veel sekservaringen met de jongetjes in het weeshuis. Soms even tussendoor een snelle pijp- of trekbeurt in het schoonmaakhok, maar ook nachtelijke orgiën met twee of meer jochies. Veel moeite hoeft hij er niet voor te doen. De meeste knaapjes hebben seks met elkaar en met broeder Theodorus, toen die nog verantwoordelijk was voor het weeshuis. Bovendien, hebben de meesten, net als de vijfjarige, ervaringen met oudere tieners en mannen uit het dorp.

Iedere avond verschijnen er wel één of meer geilneefjes aan het bed van Adrianus. Ze komen niet altijd voor seks. Soms komen ze alleen voor warmte en intimiteit. Iets, dat de jonge broeder hen maar wat graag geeft. Het komt sporadisch voor dat hij te moe is voor seks, maar als er een warm jongenslijfje naast hem ligt of een hunkerend kontje tegen zijn pik aandrukt, dan staat zijn jeukende neukpaal al snel weer paraat.

Als Adrianus vijfentwintig is, verandert zijn leven van de ene op andere dag. Er verschijnen journalisten in het dorp. Ze stellen vragen aan de dorpsbewoners over het weeshuis en de missie. Omdat de dorpelingen zich van geen kwaad bewust zijn, vertellen ze openlijk over de intieme relaties die de oude missionaris met de weeskinderen onderhoudt. Broeder Theodorus voelt nattigheid en beseft dat er wellicht snel een einde aan zijn missie zal komen, als de ongemakkelijke waarheid in de publiciteit komt. Hij roept de jonge broeder bij zich.

“Jongeman, zoals je weet zijn er journalisten in het dorp, die impertinente vragen stellen aan de dorpelingen. Ook al hebben we van de dorpelingen niets te vrezen, als de journalisten de weesjongens interviewen, zullen ze mogelijk wereldwijd veel negatieve publiciteit creëren. Hierop zal de kerk adequaat moeten reageren. Ik ben al oud en mij kunnen ze niet echt meer straffen, maar jij hebt je hele leven nog voor je. Ik wil dat je vanavond vertrekt, voordat ze jou ook willen ondervragen.” zegt de oude missionaris beslist.

Adrianus is sprakeloos en kijkt zijn mentor vol ongeloof aan. Zijn bevoorrechte levensstijl komt zomaar ten einde. Toch beseft hij terdege dat broeder Theodorus gelijk heeft en dat er niets anders op zit. De mannen omhelzen elkaar stevig, wetende dat ze elkaar wellicht nooit meer terug zullen zien. Voordat ze uit elkaar gaan, drukt de oude missionaris hem een envelop met een getuigschrift in de handen. De jonge broeder snelt naar zijn kamer om zijn spullen in te pakken. Tot zijn spijt, heeft hij geen mogelijkheid om afscheid te nemen van de weesjongetjes. Als iedereen slaapt, verdwijnt hij als een dief in de nacht.

Wat vond je van dit verhaal?

Laat een beoordeling achter!

Gemiddelde beoordeling 4.2 / 5. Aantal stemmen: 12

Nog geen beoordeling. Geef als eerste een waardering!

Jammer dat je dit een slecht verhaal vond!

Help ons verbeteren!

Wat vond je er slecht aan?

Auteur: Freudz

Het is een tijd geleden dat ik een verhaal publiceerde. Eerder publiceerde ik op nifty.org. Enkele van mijn verhalen zijn: https://www.nifty.org/nifty/gay/adult-youth/valley-in-the-dutch-mountains/ https://www.nifty.org/nifty/bisexual/adult-youth/behind-the-dutch-mountains/ https://www.nifty.org/nifty/gay/adult-youth/sea-fruits-from-belgium https://www.nifty.org/nifty/gay/young-friends/little-pants-next-door-bros/ Reacties kan je sturen naar: freudz@protonmail.com

3 gedachten aan “Stoute Broeder Adrianus”

 1. Toen ik aan dit verhaal begon was de gemiddelde beoordeling niet super. Na 6 beoordelingen heb je gemiddeld 3,5 sterren. Tussen gemiddeld en goed in. Dus ik begon te lezen met een nogal getemperde verwachting.

  En nu heb ik het verhaal uit. En het enige dat ik kan denken is: waar slaat die beoordeling op? Wat is de gedachten van mensen om minder dan vier, of beter nog vijf, sterren te geven?
  Ik heb je in elk geval vijf sterren gegeven.

  Je verhaal is mooi geschreven. Met niet alleen veel aandacht voor de personen en de seks, maar ook voor de dingen er omheen. Veel schrijvers van seks verhalen, inclusief ik zelf, vergeten vaak om ook beschrijvingen te geven van hoe bijvoorbeeld de inrichting van een werkkamer er uit ziet. Terwijl dat wel kan bijdragen aan de inleving, aan het neerzetten van een sfeer.

  Door de lijst met personages in het begin wist ik al dat er tijdsprongen in het verhaal zitten. Iets dat me huiverig maakt omdat veel schrijvers dat middel niet goed inzetten. Als een verhaal continu heen en weer springt in de tijd, dan raak ik als lezer makkelijk het spoor bijster.
  Maar ook dit heb jij gewoon goed gedaan. Het begint in het nu, met Adrianus op de pastorie. Na een spannende inleiding van een verhaal dat uiteindelijk niet komt geef je duidelijk aan dat je een sprong in het verleden maakt. Daarna volg je gewoon in chronologische volgorde, met een sprong in de tijd waar dat logisch is, het leven van Adrianus. En zo leren wij hem kennen, en leren we de Adrianus van het nu, van het eerste hoofdstuk begrijpen.

  Even maak je het heel spannend als je binnen de flashback van Adrianus opeens een flashback doet naar de voorgeschiedenis van Yuri. Dat was misschien iets té gewaagd. Ik zou zelf dat risico niet genomen hebben, vooral omdat het niet nodig was. Je had in een paar zinnen kunnen zeggen, bijvoorbeeld in een gesprek tussen Yuri en Adrianus, dat Yuri ervaring heeft met Thedorus en met diverse oudere jongens en mannen. Ja, dan mis je wel een paar geile seks scenes maar je houdt wel meer structuur in het verhaal.

  Puur qua geilheid zal een verhaal over jongens (en vooral zo jong als Yuri) me altijd minder doen dan een verhaal over meiden in mijn eigen voorkeurs-leeftijd. Dat je me toch vol interesse het hele verhaal van begin tot eind hebt laten lezen, en dat ik geregeld opgewonden werd, bewijst wel hoe goed je dit geschreven hebt.

  Hopelijk komt er nog een vervolg. Ik ben namelijk nu wel super benieuwd naar de verdere ontwikkelingen tussen Adrianus en Thomas.

  1. Wederom mijn dank P.D. voor je heldere analyse. Leuk om te weten, dat je ervan genoten hebt.

   Ik vind het spannend om te experimenteren met verschillende stijlmiddelen en het geijkte te vermijden. Hiermee hoop ik de lezer te verrassen. Af en toe ga ik over het randje, maar dat hoort bij experimenteren 😉

   Dat mensen de moeite nemen om mijn verhalen te lezen, doet mij plezier en ook als ze er eerlijk hun mening over geven.

   Hart. Groet,
   Freudz

Reacties zijn gesloten.