De verkeerde kant op 4.1 (18)

(c) 2024, door P.D. Vile
Verhaalcodes: bF, MF, Mf, Mg, cons, tijdreizen

Dit verhaal is geschreven voor de verhalen wedstrijd op All The Fallen. De opdracht voor deze wedstrijd was: tijdreizen.

Jimmy’s dagboek
14 september 2006

Welgefuckingciteerd, Jimmy.
Zo. Nu heeft ten minste iemand me gefeliciteerd. Verder lijkt het niemand in dit kut-weeshuis iets uit te maken. Of ze zijn het gewoon vergeten.
En waarom zouden ze ook? Ik weet niet eens zeker of dit mijn verjaardag is. Niemand weet zeker wanneer ik geboren ben. Het enige dat ze weten is dat op 15 september ben gevonden. Achter gelaten bij een ziekenhuis, en niemand weet door wie. De dokters zeiden dat ik waarschijnlijk één dag oud was. Dus, ja. Als ze dat goed hebben, dan ben ik nu twaalf. Twaalf jaar, en niemand heeft ooit van gehouden. Ik doe er niet toe. Ik leef alleen maar. En ik probeer niet op te vallen, zodat ik geen straf krijg.
Bijna tijd om op te staan voor ontbijt. Ik zal met mijn zure melk op mezelf proosten, als niemand het merkt.

Lees verder “De verkeerde kant op 4.1 (18)

Familiebanden – Deel 11: Het verjaardagsfeest 4.8 (9)

Door: Cootwriter

Het was zover, Manuël was eindelijk jarig. Een groot feest moest worden georganiseerd waar niets aan mocht ontbreken. Zeer zeker de grote verrassing voor de jarige natuurlijk. Hij had natuurlijk al flink kennis gemaakt met Cynthia, de klashulp, en dat was hem supergoed bevallen. Verder waren Fia en Helena druk bezig in de keuken om de nodige taarten te maken en voor later op de middag allemaal overheerlijke snacks en andere hartige hapjes. De heren ontfermden zich over de indeling en opstelling van de tafels en stoelen, en op een geheime plek achter de dicht begroeide bossages maakten de heren een ruime plek voor de nodige lakens op de grond, zetten wat bedden in mekaar, ook een groot stuk dik plastic werd strak gespannen op de grond. Allemaal om ervoor te zoregn dat het feestje voor Manuël gemakkelijk om zou kunnen slaan in een super geile orgie, waarbij zowel volwassenen als kinderen veel lichamelijk contact zouden hebben.

Lees verder “Familiebanden – Deel 11: Het verjaardagsfeest 4.8 (9)