Familiebanden – Deel 11: Het verjaardagsfeest

This page as PDF
4.8
(9)

Door: Cootwriter

Het was zover, Manuël was eindelijk jarig. Een groot feest moest worden georganiseerd waar niets aan mocht ontbreken. Zeer zeker de grote verrassing voor de jarige natuurlijk. Hij had natuurlijk al flink kennis gemaakt met Cynthia, de klashulp, en dat was hem supergoed bevallen. Verder waren Fia en Helena druk bezig in de keuken om de nodige taarten te maken en voor later op de middag allemaal overheerlijke snacks en andere hartige hapjes. De heren ontfermden zich over de indeling en opstelling van de tafels en stoelen, en op een geheime plek achter de dicht begroeide bossages maakten de heren een ruime plek voor de nodige lakens op de grond, zetten wat bedden in mekaar, ook een groot stuk dik plastic werd strak gespannen op de grond. Allemaal om ervoor te zoregn dat het feestje voor Manuël gemakkelijk om zou kunnen slaan in een super geile orgie, waarbij zowel volwassenen als kinderen veel lichamelijk contact zouden hebben.

“Als ik terugdenk aan Deborah, dat meisje op school…, tering wat een sletje was dat zeg. Ben benieuwd of ze echt mijn pik in haar kutje wil of kan hebben, ze vroeg er uiteindelijk zelf om”

“Ja Henk, dat was inderdaad een heel mooi meisje, maar ik moet eerlijk zeggen dat dat jongetje uitermate goed kon pijpen. Niet dat ik nou op een jongetje zit te wachten, ik heb veel liever een kutje. Die Yuna lijkt me ook wel wat trouwens hahaha, maar dat zou niet mogen van Karlijn denk ik”

“Jorge, vriend….laat ik je dit zeggen, als jij met je Italiaanse handen of je Italiaanse pik aan Yuna komt zonder toestemming van Karlijn, dan heb jij een heel groot probleem makker. Yuna is inderdaad een bloedstollend mooie meid, maar zoals je zelf al aangaf, ze is van Karlijn.”

“Hahahaha, man….ik maakte maar een grapje Henk. Ik weet dondersgoed dat Karlijn dat nooit goed gaat vinden, en trouwens….er zullen vanmiddag hier zat kutten en kutjes rondlopen, en ze willen ongetwijfeld allemaal de Italiaanse lul van mij uitproberen….Mama Mia, ik denk dat ik wel een blauw pilletje nodig heb hahaha.”

En zo verliep de conversatie tussen Henk en Jorge tijdens hun werkzaamheden.

Ondertussen waren Yuna en Karlijn ook uit hun bed gekomen, het zou tijd worden want het was al over half twaalf, en ze stonden te kijken hoe de heren onder leiding van Henk de nodige werkzaamheden verrichten. Karlijn had haar handen strelend over de rug van Yuna, die er overduidelijk van genoot. Topless stonden ze elkaar te strelen en weer op te geilen, toen Fia hen vanuit het grote huis toeriep dat ze moesten komen helpen. Er moest nog veel gedaan worden voordat de jarige van school thuis zou komen, en ze hadden nog maar een half uurtje. De meiden waren behoorlijk ondeugend aan het uitdagen, want elke keer als Karlijn of Yuna langs Fia of Helena liep, lieten ze handen over de konten van Fia en Helena gaan. Soms alleen beetje strelend, soms een kneepje en heel soms brutaal de hand tussen de benen van de vrouwen. De twee volwassen vrouwen lieten de meiden maar begaan, ze zouden ze er nog wel op terugpakken.

Richard was met een gehuurde personenbus naar school gereden om daar Manuël en de 5 uitgenodigde jongens en meisjes op te halen. Al bij het instappen was duidelijk dat de meisjes minder braaf waren dan je normaal gesproken van die leeftijd zou verwachten. Zodra ze op de banken zaten begonnen ze al met de jongens te tongen en overal te voelen, en zichzelf laten betasten. Deborah boog zich nog even voorover naar Richard en begon geil aan zijn oorlel te likken.

“Ik durf te wedden dat jij best wel een lekkere piemel heb….die wil ik wel eens zien hihihi”

Richard had zich op de heenreis voorgenomen om niet op dit soort verzoekjes in te gaan, maar zijn lul dacht er anders over, want door dat likken aan zijn oorlel door Deborah, stond zijn jongeheer kaarsrecht omhoog in zijn ruim zittende Bermuda short. De kleine meid liet even haar hand over de short gaan en slaakte een zucht van verbazing en keek Richard super geil aan…

“Oooh mijn hemel, dat is geen piemel meer, dat is een echte monster… pffffffffffff die ken ik nooit in mijn kutje hebben, hoe graag ik dat ook zou willen….”

“Nee schatje, dat gaat inderdaad niet lukken, als een volwassen vrouw er al moeite mee heeft om dit gevaarte in haar kut te krijgen, wil ik niet weten hoeveel pijn en moeite jij zou moeten doorstaan. Dus dat gaan we ook niet uitproberen. Wat ik je wel ken beloven, is dat als ik mijn vriendin geneukt heb, ik dan in jouw mooie mondje mijn sperma wil spuiten….. als jij dat tenminste wil natuurlijk….”

“Hmmmmjaaaaa, dat lijkt me geilllll….”

“Ok, deal….maar nu eerst gaan zitten en veiligheidsriem om, we gaan naar een verjaardagsfeest hahaha!!!”

Het was een gezellige rit van ongeveer een kwartiertje voordat ze bij het landgoed kwamen, Richard draaide het busje behendig de parkeerplaats op,en op het moment dat hij de schuifdeur van het busje opendeed, stormden de kinderen naar buiten om door Fia en Helena opgevangen te worden met limonade en andere lekkernijen.

Over het hele feestterrein stonden speakers verdeeld opgesteld en leuke moderne muziek klonk over het terrein. Het was muziek met een bepaalde ophitsende beat er in, zodat de jongens en meisjes abasoluut niet stil konden zitten, wat natuurlijk ook niet de bedoeling was. Gekleed in een uitermate kleine bikini kwam Maria tussen de kinderen in staan en gaf een signaal aan Jorge dat de muziek eventjes wat zachter moest:

“ok, kids….wie van jullie heeft er A) zwemkleding bij zich? B) zin om te gaan zwemmen?? En als je geen zwemkleding bij je heb, is dat alleen maar beter want skinny dipping is veeeeeeel leuker!!!!”

De kinderen gilden en schreeuwden instemmig en begonnen zich gewoon midden op het terrein van de kleding te ontdoen en de gehele groep rende achter Maria aan richting het zwembad, waar in het water Karlijn en Yuna al op hen lagen te wachtten. 3 meisjes en 2 jongens sprongen poedelnaakt het water in, en het was gelijk een kakofonie van gillende meiden, schreeuwende jongens, watergespat en de luide muziek uit de speakers. De volwassenen stonden aan de kant van het zwembad te genieten van al dat moois in het water, vooral Jorge en Henk waren uitermate geïnteresseerd in de lijfjes van de meisjes. Fia en Helena stonden knuffelend toe te kijken hoe Karlijn en Yuna aangevallen werden door een stel hitsige jongetjes, die niet wisten dat Yuna eigenlijk helemaal niet zo op jongens valt. Maar ze speelde het spelletje uitermate uitdagend goed mee, en liet zich van alle kanten nat spetteren en betasten. Ook Karlijn werd natuurlijk natgespetterd en betast, maar die tastte ook even hard terug bij de jonge pikkies die al keihard vooruit stonden.

Verderop lagen Richard en Indra weer stevig te neuken op een kleed op het gras, en natuurlijk kon er op dat moment maar één persoontje er de volle aandacht voor hebben.
Vanuit het water had ze al gezien hoe Indra de monsterlul van Richard aan het pijpen en aflikken was, en hoe Richard daarna het kale kutje van Indra met zijn tonng aan het verwennen was. Maar nu Richard zijn vriendin echt aan het neuken was, kon Deborah het niet laten om uit het water te gaan en stilletjes dichterbij te komen. Ze hoorde het gehijg en gekreun van Indra en Richard, en met lustgevoelend gleed haar hand tussen haar eigen beentjes om zichzelf ongegeneerd te gaan staan te vingeren bij dit oh zo geile schouwspel.
Nadat Richard zich wat had opgeduwd om Indra nog dieper en harder te neuken, zag Indra het meisje naast hun staan met haar vingertjes over haar kale kutje. In een waas van pure lust en geilheid trok Inrda het meisje naar zich toe en gebaarde ze Deborah om met haar kutje op de mond van Indra te gaan zitten. Deborah wist niet hoe snel ze aan dit verzoek moest voldoen, en liet zich snel met haar kleine drijfnatte kutje op de lippen van Indra zakken, die haar gelijk met haar tong begon te neuken wat ze afwisselde door met haar volle mond te zuigen op het kutje van de kleine Deborah.

Ook Cynthia had zich ondertussen gemengd tussen de kinderen in het water, en ook zij werd gelijk aangevallen door de jongens. Maar omdat Cynthia al veel bekender was bij de jongens, durfden ze veel meer te doen bij haar. Zo werd ze onderwater heerlijk gevingerd en had ze zelf in elke een hand een pikkie om lekker af te trekken.
Opeens slaakte ze een gilletje van verrassing, want ze voelde hoe de jarige Manuël zijn jongenspikkie in haar kont duwde, en zo werd ze onder water anaal geneukt door de jarige. Naarmate Manuël harder zijn lul in haar kont duwde, hoe harder ze trok aan de twee pikkies in haar hand. Eén van de meisjes dook onder water en liet haar mond kenneismaken met de kut van Cynthia, die ook hier niet op voorbereid was. Zo veel genot, gebracht door een stel kinderen, dit had ze zelfs in haar meest geile droom nog niet meegemaakt. Het likkende mond op haar kut ging wat haar betreft veel te snel weer weg, maarja het meisje moest natuurlijk ook zo af en toe eventjes adem halen.

Ondertussen was Deborah al weer van de beffende tong van Indra gegaan en zat zich naast het neukende stel weer lekker hard te vingeren. Aan de bewegingen en het harde hijgen van Richard kon ze opmaken dat hij niet ver van spuiten was en kroop langzaam richting Richard, die op dat moment zijn grote lul uit het sappige kutje van Indra trok en gelijk in de richting van Deborah richtte. Met ene luidde gil spoot het sperma uit zijn pulserende harde lul in het gezicht van deborah, die instinctief gelijk haar mond zo ver mogelijk open deed en zo het grootste deel van richard zijn sperma in haar mond kreeg. De rest landde op haar kleine lijfje en ze smeerde het sperma zelf uit over haar lijf. Tevreden als ze was stond ze op, gaf richard nog een tongzoen en rende weer naar het zwembad en sprong met een mooie duik in het water.

Yuna en Karlijn stonden elkaar in een hoekje flink af te lebberen, en Cynthia werd flink onder handen genomen door twee jongens. Deborah was nog niet verzadigd en vond in Manuël een gewillig slachtoffer om haar lusten op hem te botvieren. Gelijk dook ze onder water en nam zijn stijve pikkie in haar mond en zoog hem heerlijk, Manuël kon hier alleen maar van genieten. Toen Deborrah weer boven water kwam, keek ze de jarige geil aan en met haar ogen gebaarde ze om samen het water uit te gaan. Manuël volgde gehoorzaam, en amper 2 meter van het zwembad vandaan lag Deborah al helemaal voor hem klaar. Ze had haar benen al wijd open en lag ongegeneerd haar geile kutje extra op te warmen, Manuël kwam tussen haar benen liggen en stootte zijn kleine pik in één keer in haar natte openstaande hunkerende kutje. Eén van de jongens was ook al uit het water gekomen en werd nu verwend door de volwassen en zeer ervaren mond van Fia, die schijnbaar ook absoluut niet vies was van een jong lulletje. Het begon langzaam maar zeker op een perverse orgie te lijken, waar niemand ook maar iets tekort kwam.
Nu was ook de tweede jongen uit het water, omdat Cynthia zich in het lesbische spel van Yuna en Karlijn had gemengd, en met z’n drietjes lagen ze in het gras elkaar te betasten, beffen, vingeren, tongzoenen, kortom eigenlijk werd alles gedaan en gedeeld met z’n drietjes. De tweede jongen werd lustvol onthaald door Helena die de jongen verwelkomde in haar Italiaanse gleuf en de jongen op allerlei manieren in het Italiaans aanspoorde om haar lekker te neuken. Verderop lagen Henk, Jorge en Maria op een afstandje van alles te genieten. De mannen wisten dat Maria liever op vrouwen was, dus ze lieten haar begaan met haar eigen vingertjes in haar eigen kutje. De mannen waren druk bezig met hun pik in de hand. Henk wist overigens wel dat hij zijn sperma nog niet moest verspillen want er zou nog een klein kutje van zijn pik willen
genieten, dat was tenminste de afspraak die hij met Deborah had gemaakt een week eerder op school, en hij zou zich daar aan houden ook.

Het werd hoog tijd dat er even een pauze ingelast werd tijdens al deze seks uitspattingen. De kinderen en volwassenen zaten met elkaar aan een grote lange tafel en in het midden zat natuurlijk de jarige Manuël. Er werd gezongen en hij kreeg veel kado’s, waaronder een nieuwe fiets van zijn ouders, en van Henk en Fia kreeg hij een proffessioneel uitziende drone met mogelijkheid om er filpjes en foto’s mee te maken. Gelijk maakte Richard een grapje dat Manuël het nu nog drukker zou krijgen met bespioeneren van zijn ouders, wat weer tot hilariteit zorgde bij de rest van het gezelschap. Taart werd gesneden en uitgedeeld en de kinderen kregen limonade terwijl de volwassenen zich tegoed deden met een lekker glas wijn.
Daarna werd het tijd voor normale kinderspelletjes uit grootmoederstijd, zoals koekhappen, spijkerpoepen, hoepelen en nog veel meet oude spelletjes, wat de kinderen overigens verrassend genoeg heel erg leuk vonden. Normaal gesproken komen ze moeilijk van hun schermpjes af, maar hier hadden ze heel veel lol aan.

Henk was wat moe in het gras gaan liggen, en lag een beetje te dommelen tot hij wat voelde. Hij keek op en zag Deborah met een grote grijns naast hem zitten en op haar manier begon ze Henk te masseren. Niet hard of knedend, maar juist uitermate zacht met de vingertopjes van haar vingers over de borstkas van Henk, die genietend zijn ogen weer sloot en een diepe zucht slaakte. De vingertjes van de wonderschone Deborah voelden hemels aan, van zijn schouders naar zijn tepels waar de kleine feeks nog plagend een paar cirkeltjes maakte, en van daar zakte ze weer wat verder over zijn borstkas naar zijn navel waar ze ook wat extra aandacht aan gaf.
Uiteindelijk kwam ze in de buurt van Henk zijn geslachtsdeel, maar ze raakte het tot Henk zijn teleurstelling niet aan, ze ging er netjes omheen en liet de vingers verder over zijn bovenbenen glijden. Om daarna weer terug te kruipen naar Henk z’n kruis. En nu, tot zijn grote opluchting, pakte ze zijn inmiddels keihard geworden pik vast en trok hem tergend langzaam af. Daarna boog ze zich naar voren en, terwijl ze langzaam door bleef rukken, duwde ze haar tong in de mond van de volwassen man, die niets anders kon dan het gebaar van deze hongerige pre-tiener te beantwoorden. Geilmakend lagen ze elkaar te tongen, tot Deborah weer terugtrok en haar tong over zijn bovenlijf liet afzakken naar zijn, ondertussen door voorvocht nat geworden, stijve pik en deze in haar mond nam.
Kreunend van genot onderging Henk deze marteling door dit jonge, maar zeer kundige, meisje die nu op haar hurken boven zijn pik hing en zich langzaam met haar strakke kutje liet zakken. Hij voelde hoe strak ze was, zij voelde hoe groot hij was….beiden voelden aan dat dit misschien wel de lekkerste neukparetij ging worden die ze allebei ooit hadden meegemaakt. Zij had nog nooit een vreemde volwassen pik in haar kutje gehad, en hij had nog nooit zo’n jong kutje om zijn pik gehad.
Nadat zij er aan gewend was om zijn harde lul in haar kutje te hebben, begon ze steeds wat harder en dieper te gaan. Ze kreunde en hijgde snel, hij genboot van dit heerlijke schepsel wat zich volledig aan hem overgaf. Voor ze wisten lagen ze samen hard te neuken, vunzige taal uit te slaan, hard te gillen dat het harder kon en moest. Henk draaide haar op haar rug en nu kon hij haar neuken zoals hij het wilde. Deborah sloeg haar beentjes om hem heen en schreeuwde het uit in lust en geilheid dat ze het heerlijk vond. Veel te snel naar beiden zijn spoot Henk haar buikje vol met zijn hete sperma, en hard nahijgend ging hij van haar af, gevolgd door een dankbare tongzoen van Deborah….

Langzaam maar zeker begon het schemerig te worden en was het feest afgelopen. Richard had de taak om de kinderen naar huis te brengen, voor alle zekerheid en gezelligheid ging Indra mee zodat Richard de aandacht op de weg kon houden. Karlijn, Yuna en Maria ruimden de tafels af, deden alles in de vaatwasser, maakten de keuken weer spik en span schoon, dit tot groot genoegen en dankbaarheid van Fia en Helena die ondertussen wel genoeg gedaan hadden voor het feest van Manuël.
De vier volwassenen zaten gezellig in de tuinstoelen met een glas wijn nog na te praten, ze waren zeer tevreden over hoe de dag verlopen was. Het werd laat en iedereen ging naar bed, moe van alle seksuitspattingen en andere bezigheden vielen ze snel in slaap en was het muisstil op het landgoed.

Karlijn was de volgende morgen net wakker geworden en had totaal nog geen zin om er uit te komen, de warme zonnestralen probeerden al vrij vroeg door de gordijnen heen te komen, dat was dan ook de reden dat ze zo vroeg wakker was. Ze keek op eerst naar Yuna die nog vrdeig lag te slapen en daarna naar haar wekker en zag tot haar ongenoegen dat het pas kwart voor zeven was, ze draaide zich nog een keertje om, in de hoop dat ze nog even in slaap zou vallen, maar helaas. Na een tijdje te hebben liggen woelen zonder dat de slaap terug kwam, dreven haar gedachten af naar een gebeurtenis toen ze nog maar net twaalf was.
Ze was op een zaterdagochtend al vroeg met haar vader op stap gegaan om met de trein richting Amsterdam te reizen, voor een gezellig dagje uit. Die aandacht van haar vader vond ze altijd al leuk, en zeer zeker na de afgelopen
twee jaar met al die onderzoeken in het ziekenhuis waar die groeistoornis van haar nou eigenlijk vandaan kwam. Jammer genoeg bleken al die onderzoeken niet te lijden tot een oorzaak of behandeling, ze moest er maar mee leren leven.

Zo zat ze tegenover haar vader in de trein, het zou nog zeker een uur duren eer dat ze in Amsterdam zouden aankomen, pap zat één of ander tijdsschrift te lezen wat schijnbaar erg interessant was, want al zijn aandacht voor Karlijn was tijdelijk op standje nul gezet. Ze zat met haar hoofd een beetje tegen het raam aangeleund en voelde het trillen van de rails via het raam trillen tegen haar hoofd. Hoewel ze klaarwakker was, raakte ze door de verveling toch een beetje in haar eigen droomwereldje en zat dan ook doelloos naar buiten te staren. Haar hand gleed over haar zeer slanke been heen en weer, het voelde wel lekker zo over haar blote been. Ze had een behoorlijk kort zomerjurkje aangetrokken, want het zou die dag behoorlijk warm worden hadden ze de avond ervoor bij het weerbericht verteld. Dromerig liet ze haar hand heen en weer gaan, alsof ze zichzelf een massage gaf. Ongemerkt ging haar hand steeds wat verder omhoog, en op een gegeven moment zelfs onder haar jurkje tot ze haar slipje voelde. Dat ene plekje wat de laatste paar maanden in haar bed zoveel plezier gaf als ze er over heen wreef of er soms zelfs een stukje in ging met haar vingers.

Ja, daar was dat lekkere gevoel weer, en ze bleef nu met haar hand onder haar jurkje om aandacht te geven aan haar poesje, dat heerlijke plekje. Loom keek ze in het raam en zag tot haar schrik, in de weerspiegeling in het raam, dat er aan de andere kant een man zat die telkens eventjes naar haar keek en daarna weer snel in zijn krant. Karlijn lette nu goed op om te kijken of er een bepaald ritme in zat wanneer hij zou kijken. Ze had al snel door dat de man ongeveer om de dertig seconden eventjes stiekem achter zijn krant vandaan een blik wierp op haar, ze vond het spannend om zo door een vreemde oudere man begluurd te worden om te zien wat ze met haar hand deed. Natuurlijk wist ze wel dat het stout, ondeugend was om in het openbaar met jezelf te spelen, maar het was zo lekker. En dat ze begluurd werd, maakte het allemaal veel spannender en ook
ondeugender. Wat zou die man wel denken over haar, ze wist dat ze er nu al veel jonger uitzag dan dat ze daadwerkelijk was. Precies goed getimed draaide ze haar hoofd om richting de man, die precies op dat moment weer even gluurde.

Van schrik wist de man niet hoe snel hij in zijn krant moest terug duiken, Karlijn lachte in haarzelf, hield haar blik op de man en wachtte tot hij weer zou kijken, wat uiteindelijk gebeurde. Ze zag dat zijn blik langs haar lijfje ging en dat zijn ogen gericht bleven op haar jurkje waar haar hand zachtjes heen en weer bewoog over haar, nu toch wel voelbaar, nat geworden slipje.
Nu zag ze ook zijn hand bewegen achter zijn krant, ze hield haar ogen op de plek waar zijn ongeveer zou moeten zitten. Ze besloot om het hele spelletje een extra impuls te geven en draaide zich een stukje naar de man toe en deed haar benen een klein beetje uit elkaar. Nog even een blik op pap, of hij iets in de gaten had, maar die zat zo in zijn eigen tijdschrift dat hij niets merkte.
Ze durfde, nu die vreemde man overduidelijk een poging deed om in haar jurkje te kijken, haar benen nog een kleine beetje uit elkaar te doen zodat hij nu echt duidelijk in haar jurkje kon kijken en kon zien waar ze nu zat met haar hand. Aan de bewegingen van zijn hand achter de krant te zien, beviel deze beweging in het spelletje wel. Karlijn deed er nog een schepje bovenop en verplaatste het wrijven van haar hand naar in het slipje, in plaats van er overheen. De ogen van de man werden even heel groot, en Karlijn zag dat hij zonder geluid, met zijn mond ‘wow’ zei.

Weer keken ze elkaar eventjes recht in de ogen aan, Karlijn begreep de beweging van zijn ogen, keek eerst een goed rond of de kust wel veilig genoeg was, en trok nu naar slipje een klein stukje opzij, zodat hij nu haar volledig kale kutje kon zien. Ook kon hij nu goed zien hoe nat ze was, en dat haar vinger lekker in haar potje zat te roeren.
De bewegingen van zijn hand achter de krant gingen opeens heel snel en eventjes kneep hij zijn ogen hard dicht, Karlijn begreep heel goed wat er gebeurde, hij zat zich af te trekken op haar en was nu schijnbaar klaargekomen. Wat ondeugend om een vreemde man zo op te zitten geilen, ondeugend, stout, geil, opwindend, alle benamingen die je er maar aan kon geven klopten helemaal. Hij kon nooit weten dat ze een paar jaar ouder was dan dat ze er uit zag, twaalf in plaats van negen of tien, en zelfs die gedachte maakte de jonge Karlijn nog geiler, haar, toen al, perverse breintje maakte overuren en vroeg zich in zichzelf af of er meer mannen rondliepen die op kleine lijven geilden.
Ze had toen nog niet geneukt, de enige aandacht die ze kreeg van jongens op school waren pesterijen vanwege haar kleine gestalte. Als die jongens toch eens wisten dat er volwassen mannen waren die haar kleine lijfje juist wel lekker vonden, dan zouden ze misschien wel anders over haar denken en stoppen met pesten en starten met vrijen hihihi.

Ze had zelf op het moment dat de vreemde man waarschijnlijk was klaargekomen nog niet dat heerlijke gevoel gehad wat ze in bed wel regelmatig had. Dat gevoel dat je lijf helemaal in een heerlijk soort verkramping terechtkomt, en dat je totaal geen controle heb over de spastische bewegingen die je benen dan soms kunnen maken als dat lekkere gevoel heel erg hard is. Van internet wist ze ondertussen wel dat een man, als hij eenmaal gespoten heeft, een tijdje moet wachten voor dat zijn piemel weer hard zou worden en kon neuken of zo, iets wat ze raar vond, want een vrouw kon dat wel vaker achter elkaar. Zijn wij vrouwen toch superieur hahaha, bedacht ze zich weer. Weer keek ze hem aan, en met haar hoofd maakte ze lichte gebaren dat hij mee moest komen. Ze stond op, en zei tegen haar pa dat ze eventjes naar het toilet moest, het enige wat ze als antwoord kreeg was wat gemurmel uit zijn mond.

Nog een keer kijkend, en met haar ogen seinend naar de man, liep ze heupwiegend met haar kleine kontje de coupe uit richting het toilet. Het was gelukkig heel stil op deze vroege zaterdagmorgen in de trein, dus viel het niemand op dat Karlijn eventjes inhield om de man vlak achter zich te hebben en samen snel de toiletruimte in gingen. Ze fluisterde hem toe dat hij haar niet mocht neuken, maar als hij wilde mocht hij wel andere dingen doen. Hij knikte snel met zijn hoofd en begreep heel goed waar haar grenzen lagen, iets wat hij maar al te graag accepteerde. Op de vraag hoe jong zij eigenlijk was, gaf Karlijn geen antwoord, het enige wat ze deed was haar wijsvinger op zijn lippen leggen, voor de vreemde man het teken dat hij niet verder moest vragen of praten, maar moest handelen. Het maakte hem ook eigenlijk niets uit ook, als hij dit kleine lijfje maar mocht voelen, betasten.
Eerst boog hij voorover en zette zijn mond op die van Karlijn en zij stonden een minuutje met elkaar te tongen, daarna voelde ze hoe hij haar jurkje optilde en met zijn haar hand natte poesje wreef. Daarna ging hij op zijn knieën voor haar zitten en wurmde zijn mond onder haar jurkje en zette zijn mond op haar smachtende kutje. Gelukkig, voor wat de tijd betrof, hoefde ze niet lang te wachten tot ze dat heerlijke gevoel keihard door haar kleine lijfje voelde donderen, aan de andere kant vond ze het ook wel weer jammer dat het allemaal zo snel ging, maar papa zat natuurlijk ook in de coupe en het zou opvallen als ze erg lang weg zou blijven.
Met een laatste kus trok ze haar slipje weer omhoog en deed ze haar jurkje goed, deed snel de deur van het toilet open en liep terug naar de coupe waar haar vader zat. De vreemde man was wel zo slim om eventjes te wachten met teruglopen, anders zou dat misschien ook opvallen.

De trein remde af om bij het eerstvolgende station te stoppen en de man vouwde haastig zijn krant op, en stond op om naar de uitgang van de trein te lopen. Nog een laatste knipoog als ‘dank je wel’, en hij was weg. En de verveling kwam weer terug, scheelde dat het nu nog maar een kwartiertje rijden was. Voor de rest van dag was het, voor zover Karlijn het zich kon herinneren, wel een leuke dag geweest. Maar die ene ervaring in die trein zou ze niet snel meer vergeten, of herbeleven want nu was ze ondertussen wat ouder, en ze had al een paar vriendjes gehad die haar hadden geneukt, al waren die helemaal niks vergeleken bij haar vader en broer nu.

De bewegingen van een wakker wordende Yuna haalde Karlijn uit haar gedachten, ze draaide zich naar haar vriendin en samen lagen lepeltje lepeltje van elkaar te genieten op deze vroege ochtend. Geen seks, gewoon lekker zacht knuffelen was deze keer ruim voldoende om de liefde voor elkaar te tonen….

Wat vond je van dit verhaal?

Laat een beoordeling achter!

Gemiddelde beoordeling 4.8 / 5. Aantal stemmen: 9

Nog geen beoordeling. Geef als eerste een waardering!

Jammer dat je dit een slecht verhaal vond!

Help ons verbeteren!

Wat vond je er slecht aan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *