Seksverhaaltjes.nl

Day Mode

Wordfeud

Mf

Door: Nyx

Ik vind het eigenlijk een vreselijk spel, Wordfeud… Of mensen zijn erg slecht, of ze spelen vals met online woordenboeken en websites die woorden maken. Maar ja, als het erg spannend wordt, doe ik het zelf ook. Als iedereen het doet, is het geen valsspelen. Maar de lol is er wel een beetje af. Aan de andere kant is het ook een heerlijk tijdverdrijf. Op je mobiel, wanneer het je uitkomt, ook onder werktijd.

Vaak bloeden spelletjes ook dood. Als iemand je te goed vindt, of te slecht. Of wat voor reden dan ook. Ik heb nu nog twee lopende spelletjes, dus het wordt tijd om weer eens een nieuwe tegenstander te zoeken.

Add… Random opponent… Dutch

Het duurt altijd even. Er moet maar net tegelijk iemand anders ook een nieuw spel starten. Maar dan verschijnt er een nieuwe naam bij ‘Your turn’. Ik moet het spel dus beginnen. Ik kijk naar de profielfoto, een vrolijk, erg jong meisje lacht me toe. Blond haar, blauwe ogen, haar haar in een slordig knotje. Ik vind leeftijd schatten altijd erg moeilijk, maar ze lijkt me nog erg jong. Als ik het zou moeten raden, zou ik zeggen… 10. Evelientje…

Nou ja, het is maar een spelletje. Ik kan niet veel met mijn beginletters. Dus ik leg ‘gaan’. Het meisje reageert als snel. En het spel verloopt vlotjes. Meestal wens ik mijn tegenstander succes aan het begin van het spel. Op de een of andere manier durf ik dat nu niet zo goed. Haar profielfoto houdt me toch wel bezig. Maar dan neemt het spel een onverwachte wending. Op mijn scherm verschijnt het woord ‘pik’. Weinig punten waard. En ik kon aan de punten zien dat ze voor de ‘k’ een joker had gebruikt. Ze deed het dus expres. Geen ‘pil’ of ‘pin’, maar ‘pik’. Ik opende toch maar de chat, ook al wist ik dat dat niet zo verstandig was.

“😅😅” Daar laat ik het bij. Ik leg mijn mobiel weg. Ik weet niet of ik wel of geen reactie wil. Maar langer dan vijf minuten hou ik het niet vol. Ik moet weten of ze heeft gereageerd. En ik moet eigenlijk ook een nieuw woordje leggen.

“Heb jij een pik?” staat er in de chat.

“Uhm ja,” ik weet niet wat ik moet zeggen. Ze kan aan mijn profielfoto zien dat ik een man ben. Dus een beetje een rare vraag. Maar ik wil haar ook niet afschrikken of beledigen.

“Is ie mooi?” Wat moet ik daar nou weer op zeggen. Ik ben wel trots op mijn eigen geslacht. Maar om er nou over op te scheppen tegen een 10-jarig meisje.

“Hoe oud ben je eigenlijk?” typ ik in de chat. Het spel zelf is al lang niet belangrijk meer.

“Dat zeg ik niet. Want dan ga je weg.”

“Waarom zou ik weggaan?” Ik vraag naar de bekende weg. Als ze echt rond de tien is, vinden de meeste mannen dat veel te jong om mee te kletsen over pikken. Ik vind het stiekem juist wel geil, maar ik wil ook niet te inhalig over komen.

“Dat doen de meeste.”

“Ik beloof dat ik niet wegga. We doen gewoon Wordfeud. Het maakt mij niet uit hoe oud je bent.” Ik laat het zo onschuldig mogelijk klinken. “12” verschijnt er op mijn scherm. Ouder dus dan ik had geschat. Maar ik wist dat ik daar slecht in was.

Ik reageer met “Okee”, en leg een normaal woordje neer. Ik doe net te doen alsof het me daar allemaal om gaat.

“Vind je me te jong?” lees ik in de chat.

“Nou, ik vind dat je best goed bent in Wordfeud. Dus dan ben je niet te jong.” Ik sta 20 punten voor, maar dat komt ook omdat ik niet erg mijn best doe. Ik ben bang dat ze weggaat als ik op mijn best ga spelen.

“Neeee, voor sex bedoel ik🙊” Ik lees het drie keer… Alle alarmbellen gaan bij me af. Ik moet natuurlijk zeggen dat ze inderdaad veel te jong is (en ik te oud). Maar dan zou ik liegen. Ik vind het idee supergeil. Zo’n jong meisje, ik kan er alleen maar over fantaseren, maar het lijkt me heerlijk. Alleen al om ze te zien, te strelen. En seks? Wow. Ik krijg spontaan een erectie in mijn spijkerbroek, wat niet zo prettig zit. Maar ja, dat is mijn fantasie. Ze bedoelt toch niet met mij.

“Je bent wel een beetje jong.” Ik twijfel. Ik weet niet goed wat ik moet zeggen om haar niet af te schrikken.

“Een beetje… dus niet té. Je bent de eerste die dat zegt. Iedereen zegt altijd dat ik veel te jong ben, dat ik 18 moet zijn enzo en dan zijn ze weg.” Ik snap de reacties van die andere mannen wel, met een onbekend iemand chatten over seks met iemand van twaalf is gevaarlijk. Maar ik ga er niet om liegen. Ik vind het niet te jong. Als ze het zelf maar wil.

“Omdat ze ouder zijn en dan is het voor de wet verboden. Daarom zeggen ze dat. Maar je kan best met iemand van je eigen leeftijd seks hebben als je dat wil.”

“Maar als ik met jou zou wille dan kan toch ook” Het gesprek gaat precies de kant op die ik in mijn fantasie al vaak voor me heb gezien. Maar in vijf jaar Wordfeud was het nog nooit echt gebeurd. De kans is groot dat ze helemaal niet echt is. Dat er een volwassen man achter het profiel zit. Dan maar een rollenspel, denk ik. Ook leuk. En de kleine kans dat dit echt een geil, twaalfjarig meisje is, maakt me helemaal gek. Ik besluit om het spel mee te spelen.

“Ja, dat kan ook. Ik vind je heel mooi.”

“Dankjewel 😍😘” zegt ze.

“Geen dank. Het is gewoon zo.” Ze legt nog een woordje en ik reageer maar op de chat blijft het daarna stil. En ook legt ze geen woordje meer aan.

Er gaat een dag voorbij. En nog een. Als ze niet binnen 60 uur reageert, dan stopt het spel automatisch. Het zal dan toch wel weer nep geweest zijn, denk ik. Het is ook te mooi. Ik fantaseer altijd over jonge meisjes, in de leeftijd eind basisschool, begin middelbare. Maar dat ik er ooit een echt tegen zal komen, verwacht ik niet.

De volgende ochtend open ik Wordfeud, om te kijken wat mijn vaste tegenspelers hebben gelegd. Ik zie tot mijn verbazing een rood ballonnetje bij de naam Evelientje. Dus ze reageert toch nog. Ik durf bijna niet te lezen, wat zal er staan? Gefopt vieze pedo? Zoiets heb ik al weleens meegemaakt.

“Heb je nog zin 🙊🙊” staat er. Ik maak een sprongetje van vreugde. De fantasie gaat nog even door. Dan bedenk ik me dat ze ook het spel kan bedoelen. Ik zit met mijn hoofd al met mijn pik bij haar mooie gezichtje… Maar er is ook nog gewoon Wordfeud. “Jij bent aan de beurt.” Typ ik nuchter terug.

“Nee, sex bedoel ik.”

“Ik heb altijd zin in seks. Zeker met zo’n mooi meisje als jij.” Ik heb er twee dagen op moeten wachten. Al mijn remmen zijn verdwenen. “Je moet weten dat ik helemaal niet zo mooi ben hoor 😔 Ik heb nog helemaal geen mooie borsten enzo. Vind jij dat erg?”

“Nee, dat vind ik niet erg. Misschien zelfs wel mooi. Ik hou zelf helemaal niet van vrouwen met grote borsten. Ik ben meer van klein en fijn.”

“😘😘😘 Gelukkig!! Ik wil graag sex met jou. Wanneer kan dat?” Zo direct had ik het zelfs niet kunnen fantaseren. “Als je echt wil, ik kan heel vaak. Ik werk thuis en ik ben alleen. Waar woon je?”

“In Amsterdam en jij?”

“Haha, ik ook. Dat is makkelijk. Dan kan het vandaag nog 😁😁” grap ik.

“Ja, dat is goed! Hoe sneller hoe beter.” Zegt ze. Ik had dit niet verwacht. En ik moet nu toch ook wel een beetje voorzichtig worden. Ze is wel heel enthousiast. Straks staat er zo’n pedo-hunter voor mijn deur. Ik bedenk en plan, zodat ik zeker weet dat ze een meisje is. Het geile meisje van de profielfoto.

“Okee, maar ik moet eerst weten dat je echt ben, anders geef ik je mijn adres niet. Je moet een foto sturen waarop je met je ene hand 👌dit teken maakt, en met je andere deze: ✌️En duidelijk met je gezicht er op. Die kan je hier in de chat niet sturen, maar ik stuur je mijn whatsapp.” Dit gaat ze echt nooit doen, denk ik. Als ik een vervelend belletje krijg, blokkeer ik gewoon de afzender.

“Goed, dat is ook punten.” Zegt ze. Ik snap niet wat ze bedoelt. Maar ze legt tegelijk een woordje neer, dus dat zal het wel zijn.

Tien minuten later krijg ik zowaar een foto via Whatsapp. Het is Evelientje. Wat is ze mooi! En ze heeft haar handen precies als afgesproken. Ik bekijk foto minutenlang. Omdat ze zo mooi is, en ook om te kijken of de foto wel echt is. Ik kan er niet omheen, deze jonge schone dame is echt. En ze stuurt me deze foto omdat ze wil neuken… Ik stuur mijn adres terug als reactie. Voorzien van de nodige complimentjes over haar uiterlijk. Als reactie stuurt ze dat ze vandaag nog komt. Ik ga weer aan het werk. Ik merk het wel. Geloven doe ik het, ondanks de foto, nog steeds niet.

Drie kwartier later gaat de bel. Als ik open doe, zie ik haar staan. Wat is ze klein!! En mooi!! Ik weet niet wat ik moet zeggen. Ze is nog zoveel mooier dan ik had kunnen dromen. Naast haar mooie gezichtje met blosjes op haar wangen zie ik nu hoe mooi de rest van haar lichaam is. Ze is klein en tenger. Ik zie nog geen borstjes door haar T-shirtje. Ze heeft slanke benen en armen. Terwijl ik sta te staren, glipt ze langs me naar binnen.

Ik kijk de straat in, maar er is verder niemand te zien. Dan doe ik de deur dicht en zeg dat ze door kan lopen naar de woonkamer. Ik zeg dat ze kan gaan zitten op de bank. Ze komt heel verlegen over. Ik had me haar voorgesteld als een enthousiast en energiek meisje. Zo was ze in de chat. En zo kijkt ze op de foto. Maar nu zit ze stilletjes op mijn bank.

“Wat ben jij groot en sterk,” zegt ze zachtjes. Ik train veel, en ben inderdaad behoorlijk fit. Zou ze daarom opeens zo doen? Is ze van me geschrokken?

“Vind je het erg?” vraag ik.

“Nee, juist niet. Je bent veel mooier dan ik had gedacht. Ik dacht dat je een bierbuik zou hebben.”

“Jij bent ook veel mooier dan ik me had voorgesteld!” stel ik haar gerust. Er kan een klein glimlachje af. Maar dan kijkt ze weer ernstig. Ik neem even mijn tijd. Dus dit prachtige wezentje belt zomaar bij mij aan om te neuken. Het is absoluut de mooiste dag van mijn leven. Ik kijk eens goed naar haar. Ik zou haar nog steeds jonger schatten dan twaalf. Ze heeft nog weinig vrouwelijke vormen. Maar ze zal het zelf het beste weten. Ik probeer er op een andere manier achter te komen.

“In welke klas zit je?”

“In de brugklas.” Antwoord ze kort. Dus dat klopt dan wel met haar leeftijd.

Ze lijkt weinig zin te hebben in een gesprek, en ik kan ook niet zomaar opstaan en zeggen: zullen we dan maar gaan neuken? Hoewel ik dat het liefste zou doen.

“Wil je misschien wat drinken? Ik heb eigenlijk alleen Icetea.” vraag ik dan maar. Ze knikt.

Als ik weer terugkom, zit ze op haar mobieltje, met opgetrokken benen en een traan op haar wang. Ik zet het glas op het tafeltje en ga naast haar zitten. Ik doe een arm om haar heen, en we zeggen een hele tijd niks. Ik probeer haar gerust te stellen door zelf rustig te zijn. Seks zit er al lang niet meer in, besef ik me. Jammer, maar ik ben geen monster.

“Luister Evelientje, ik doe niks wat jij niet wil. Dus je kan gewoon nu weggaan als je wil. Want volgens mij wil je helemaal geen seks met mij. Waarom ben je hier?”

Het blijft nog heel lang stil. Ik hoor af en toe een snik. Dan begint ze te vertellen: “Ik doe het voor punten. Op TikTok. Het heet ‘Hot Girl Summer’. Het is een lijstje met dingen die je moet doen om punten te krijgen.” Ze laat haar mobiel zien:

En zo ging het nog even door. Er stonden ook minpunten op voor bijvoorbeeld het overslaan van een feestje. Het is even stil, maar dan breekt ze los:

“Als ik geen punten haal, dan word ik de rest van het jaar gepest. En ik word nu al zoveel gepest! Dat wil je echt niet weten. Ze moeten altijd mij hebben! Omdat ik klein ben, omdat ik nog bijna geen tieten heb, ga zo maar door!” Evelientje klinkt echt boos. “En dan wordt het alleen maar steeds erger. Want jongens vinden het niet stoer om met mij te zoenen ofzo, en dan word ik weer gepest omdat ik nooit wat met jongens heb! Als ik nu geen punten haal, kan ik net zo goed in een schoenendoos gaan wonen!”

“Zo klein ben je nou ook weer niet… Je past niet in een schoenendoos,” grap ik om de ban te breken. Het lukt ze moet er een beetje om lachen. “Je snapt wel wat ik bedoel: in een doos op straat. Want dan durf ik echt niet meer terug naar school. Als ik dan ’s ochtends naar school moet, ga ik naar mijn doos.” We lachen allebei een beetje, want het klinkt toch wel erg raar. Toch snap ik waar ze mee zit. De drang van pubermeisjes om bij de groep te horen. Als je dan in je groei wat achter blijft, heb je het niet makkelijk.

“Maar je snapt dat ik niet mag verliezen. Omdat ik dan gepest word, maar ook omdat ze de verliezer een opdracht mogen geven. En daar zullen ze ook wel weer wat stoms voor verzinnen.” Ze opent haar Whatsapp. “Kijk, dit is de tussenstand.” Ik zie dat Evelientje, die in het echt gelukkig gewoon Evelien heet, helemaal onderaan staat met -7 punten.

“Hoe kom je in de min?” vraag ik.

“Ik heb een feestje overgeslagen waar ik echt geen zin in had. En ik heb een dare overgeslagen. Dat is -2 en -5 punten.” Ik zie dat ene Brenda bovenaan staat. Die heeft al 70 punten. Ik wijs naar haar naam. “Ja, die slet haal ik sowieso nooit meer in. Maar ook nogal makkelijk. Ze was dronken en is toen ontmaagd door iemand uit de klas. En toen heeft iemand anders haar nudes gestuurd in de groep. Tijdens de seks raakt die jongen natuurlijk haar tieten aan en zoenen. En zo gaat het maar door, zo kom je wel aan veel punten.” Ik ben er stil van. Maar Evelientje is kennelijk blij dat ze er met iemand over kan praten.

“Het enige wat mij misschien lukt, is zoenen met een meisje. En dan alleen omdat dat andere meisje er dan ook punten voor krijgt. Maar dan kom ik misschien net op 0 ofzo.” Zegt ze sip. “En een jongen uit mijn klas kan ik dus vergeten. Die vinden het niet stoer om het met mij te doen en ze vinden mij al helemaal niet sexy. Geen tieten, geen seks, zeggen ze dan.”

“Wat een stommelingen,” zeg ik. “Je bent heus heel mooi hoor. Dat heb ik al gezegd, maar ik meen het ook.” Ze moet een beetje blozen maar ze zegt even niks.

“Online was ik heel stoer. Ik dacht, ik zorg gewoon voor een onbekende. Dat is dubbele punten bij alles. Maar in het echt ben ik helemaal niet zo stoer. En ik wil het ook helemaal niet voor zo’n stom spel!” Weer begint ze te huilen.

“Dat snap ik, en dat moet je ook helemaal niet doen,” zeg ik en ik trek haar weer een beetje tegen me aan. “Seks moet je hebben met iemand die je écht lief vindt.”

“En jij wil ook vast helemaal geen seks met mij,” zegt ze. “Jij bent ook een jongen, alleen dan ouder. Ik zag wel hoe je naar me keek toen ik aanbelde. Je was helemaal verbaasd over hoe klein ik was enzo. Ik schaamde me kapot, daarom liep ik maar gauw naar binnen. Ik wilde eigenlijk weer weglopen. Maar jij was veel mooier dan ik had gedacht. Toen dacht ik dat het misschien toch… Maar ik durf echt niet.”

“Evelientje, ik zei toch hoe mooi ik je vond? Dat meen ik echt. Je mag me vertrouwen. Ik heb de hele sinds we samen het spelletje Wordfeud spelen aan je gedacht. Eerst kende ik alleen je gezicht en dat vond ik al zo mooi, maar toen ik je helemaal zag, was ik helemaal van slag. Je bent zo ontzettend sexy juist! Laat die stomme jongens in je klas maar dom kletsen. Ik kreeg meteen een stijve toen ik je mooie lichaam zag, en je kleine borstjes zonder bh-tje. Sorry dat ik het zeg. Maar een erectie heeft een man niet onder controle. Dat is het beste bewijs dat ik je heel sexy vindt.”

“Had je echt een stijve?” vraagt ze.

“Ja, zeker nu nog steeds omdat je zo tegen me aan ligt.”

Ze kijkt naar mijn broek.

“Sorry, sorry, sorry, sorry.” Begint Evelientje te ratelen. “Het spijt me, maar ik kan het echt niet.”

“Het geeft niet,” zeg ik. Weer is het een tijdje stil. “Wat wil je wel?” vraag ik. “Laat het lijstje nog eens zien.” Evelientje pakt haar mobiel weer. Inderdaad krijg je voor bijna alles wat je met een vreemde doet dubbele punten.

“Het heeft geen zin,” zegt Evelientje, “Zoenen enzo is maar 5 punten. Ik moet er nog bijna 80 halen.”

“Maar Brenda had toch ook bijna al haar punten in één avond? Alles telt bij elkaar op, en Brenda deed het niet met een onbekende.”

“Ja, maar dat komt door de seks.”

“Okee, dus zoenen met een vreemde is 7 punten, dan sta je al op 0. Durf je dat?”

Evelientjes interesse lijkt gewekt, ze kijkt naar het lijstje. “Ja, zoenen durf ik wel. Je mag ook mijn kont en tieten aanraken. En ik durf ook wel een naaktfoto te sturen. Dat is bij elkaar 26 punten. Nog veel te weinig.” Zegt ze sip. “Meer durf ik echt niet. Pijpen en neuken enzo.”

“Maar je vindt het dus niet erg als ik je naakt zie. Want je durft een naaktfoto te sturen.”

“Nee,” reageert ze, “Ik geloof nu wel dat je me echt mooi vindt en me niet uit gaat lachen.”

“En ik mag je kont aanraken dus, maar met mijn hele lichaam? Niet alleen met mijn handen?”

“Ja, is goed.” Zegt Evelientje.

“En wat moet je doen om je punten te krijgen?”

“Ik moet het filmen en delen in de groep, of op TikTok.”

“Okee, dat is duidelijk. Als mijn hoofd er dan maar niet op staat.” Zeg ik.

“Maar, wacht. Ik kan het niet echt doen hoor,” zegt Evelientje.

“Nee, ik doe niks anders dan wat we hebben afgesproken. Ik ga je niet echt neuken of ontmaagden of me laten pijpen. Maar dat weet alleen jij! Ik ga je vandaag meer dan 200 punten laten verdienen. Vertrouw me maar. Die Brenda weet straks niet wat ze meemaakt.” Evelientje kijkt trots. Brenda overtreffen is waarschijnlijk een lang gekoesterde wens.

“We moeten wel allebei naakt zijn, durf je dat?” vraag ik.

“Ja, dat durf ik wel. Laat jij eerst je pik maar zien.” Haar ondeugende kant komt kennelijk weer wat meer naar boven.

Ik knoop mijn broek los, en til mijn kont een beetje op om mijn onderbroek aan de kant te duwen. Mijn enorme erectie springt tevoorschijn. Ik had niet gelogen. Zo’n lief, zacht meisje tegen me aan had me niet koud gelaten. Ze kijkt gebiologeerd. Even leek het of ze hem ook aan ging raken, maar dat doet ze toch maar niet.

“Kom, we gaan naar boven,” zeg ik. “Neem je mobiel mee. Ik doe de bovenste knoop van mijn broek weer dicht, maar mijn lul blijft eruit steken. Ik ga haar voor op de trap.

“Zal ik me eerst uitkleden?” zeg ik. “En je mag altijd stoppen. Dan zeg je het gewoon.”

“Is goed,” zegt ze.

Ik doe het knoopje van mijn broek weer los en trek mijn spijkerbroek en onderbroek tegelijk uit. Ik zie haar vanuit mijn ooghoek kijken. Verder had ik alleen een T-shirt en sokken aan, dus dat gaat snel. Ik sta al gauw helemaal naakt voor haar. Ik hou mijn buik een beetje in, zodat mijn buikspieren in ieder geval een klein beetje zichtbaar zijn. Daar train ik niet voor niks zo hard voor.

“Nu ben jij,” zeg ik.

Ze begint met haar shirtje. Ze heeft er niks onder, dus binnen vijf tellen staat ze topless voor me. Haar borstjes zijn echt nog heel klein. Het zijn een soort bobbeltjes waar de tepels gaan komen. Ze zien er heel zacht uit. En ze heeft een mooi plat buikje. Daarna maakt ze ook haar broek los en duwt, net als ik, haar broek en onderbroek tegelijk naar beneden. Dan heeft ze alleen nog haar sokken aan. Haar wangen worden rood. Ik zie een prachtig glad venusheuveltje. Met een gesloten spleetje ertussen. Op de plek waar haar clitoris moet zitten, deuken de bolle schaamlippen een beetje in. Ze heeft mooie slanke benen.

“Oh, ik wist niet dat hij nog groter kon!” Ze wijst op mijn pik. Bij het zien van dit prachtige jonge meisje, was hij nog rechterop gaan staan. “Die zou nooit passen al zouden we het proberen,” lacht ze.

“Draai je eens om,” zeg ik. Ze gehoorzaamt. Ze had prachtige ronde billen, klein en stevig en een mooie holle, slanke rug. Met lang blond haar over haar schouderbladen. Als het een plaatje was, zou ik het al fantastisch vinden, maar ze was echt, van vlees en bloed. En mijn keiharde paal wijst in haar richting. We kijken elkaar samenzweerderig aan.

“Kom we gaan punten voor jou verdienen!” zeg ik. “Leve de Hot Girl Summer lijst! Ga maar op het bed op je buik liggen, en geef je mobieltje maar.” Ik zet het mobieltje op de rand van het bed tegen de wekker. Ik open de video, maar zonder te starten. Mijn hoofd valt zo buiten beeld. Ik moet alleen oppassen als ik naar beneden buig.

“Okee, Evelien, ik ga zo bovenop je liggen en dan fluister ik de instructies in je oor. Doe wat ik zeg en vertrouw me maar.” Ik start de video.

“Hoi, ik ben Nyx,” zeg ik tegen de camera, ik zwaai met mijn hand voor de camera, waar verder alleen Evelientjes rug en billen op is te zien. “Ik kwam net Evelien tegen in de stad. Ze was zo dronken als wat, dus vroeg ik of ik haar kon helpen. Toen zei ze dat ze wel ontmaagd wilde worden. Nou dat laat ik me natuurlijk geen twee keer zeggen! Dus eikeltjes uit de brugklas van 2C: jullie hebben je kans gemist. Evelien’s vliesje is voor mij!” Ik buig voorover, “Dronken, dat is alvast vijf punten,” fluister ik in Evelientjes oor, terwijl ik mijn hand voor mijn gezicht hou. Ze glimlacht.

Ik klim op het bed. En zit nu schrijlings bovenop haar. Weer valt me op hoe klein ze is. Mijn pik danst boven haar billen en reikt tot ver voorbij het eind van haar bilspleet.

“Kijk eens wat een heerlijke billen ze heeft,” zeg ik weer tegen de camera en streel even met een hand haar kontje. Ik buig weer voorover met mijn gezicht van de camera afgewend. “10 punten,” fluister ik. “Ik ga nu zogenaamd neuken, als ik in je zij knijp, moet je even ‘au’ roepen.” Ik doe haar slanke benen uit elkaar. Ik kijk nu recht in haar roze sterretje, en ik zie ook hoe van deze kant de schaamlipjes een beetje uit elkaar wijken en zicht geven op een heel klein gaatje. Met overdreven gebaren, plaats ik mijn stijve pik tussen haar benen. Ik doe alsof ik hem goed positioneer en duw dan een beetje. Ik haal mijn hand weg, en leun nu op mijn armen. Het kleine meisje ligt onder me. Mijn pik schuift tussen haar schaamlippen en het matras. Mijn kont is nog een beetje in de lucht. Ik ga een paar keer heen en weer. Dan geef ik haar een kneep je in haar zij, en tegelijk duw ik mezelf wat verder omlaag. Prachtig acteerwerk.

“Zo,” zeg ik. “Evelien is geen maagd meer, 2C!” en tegen haar fluister ik: “40 en 30 punten! Brenda is alvast ingehaald.” Ik ga nog even door met fake neuken. Ik kijk onder me hoe mijn pik tussen die prachtige billetjes verdwijnt. Ik voel geen weerstand natuurlijk, maar het lijkt wel alsof mijn pik langzaam wat vochtiger wordt. Ik moet heel rustig aan doen, want alleen de aanblik is al genoeg om bijna klaar te komen. Ik haal mijn pik weer even helemaal terug en inderdaad glanst hij van het vaginavocht. Ik stop hem weer tussen haar benen, en zie hoe haar lipjes daardoor wat uit elkaar gaan. Ik duw door, de eikel glipt voorbij haar clitoris, en weer tussen het matras en haar buik. Evelientje slaakt een zucht op het moment dat mijn eikel haar clitoris toucheert. Ik ga weer heen en weer, en ik merk dat ook de ademhaling van Evelientje sneller wordt.

Ik moet stoppen, anders kom ik zo klaar. Ik trek mijn pik terug, maar laat hem even langs haar openingetje gaan. Evelientje slaakt een diepe zucht.

Ik buig weer voorover. “Het volgende is 50 punten waard,” fluister ik. “Doe maar weer alsof het een beetje pijn doet.” Ik doe mijn arm onder haar en til haar op, zodat ze op haar knieën komt te zitten. Haar kontje in de lucht. Ik ga ook op mijn knieën achter haar zitten, maar ik moet behoorlijk voorover leunen omdat ze zoveel kleiner is. Ik kijk naar haar mooie roze aarsje. Zulke heerlijke kleine billen, met daartussen zo’n prachtig sterretje. Ik zet mijn eikel even ertegenaan, gewoon, om het te zien. Ik fantaseer hoe ik het topje van mijn eikel in haar kontje duw en haar vervolgens helemaal vol spuit. Maar ik weet me in te houden. Ik doe mijn hand strak om mijn pik, als om kracht te zetten om mijn pik in haar aarsje te duwen. Evelientje kreunt, oh wat een heerlijk geil geluid. In werkelijkheid laat ik mijn pik tussen mijn pik en mijn wijsvinger omlaag ontsnappen. Op camera zie je er niks van.

“Oh, wat een heerlijk strak kontje heb jij!” roep ik tegen de camera. Evelientje kreunt alleen maar en kijkt triomfantelijk naar de camera. Ze weet dat Brenda haar nooit meer in gaat halen. Ik neuk zo overtuigend als mogelijk. Ik trek haar bovenlichaam tegen me aan. Haar hoofd komt tegen mijn borstkas. Mijn arm om haar platte borstjes. Lang hou ik ook dit niet vol. Ik duw Evelientje zachtjes terug op het matras. Ik ga met mijn pik een paar keer door haar bilspleet. Ik ben ook maar een mens. Maar dan sta ik resoluut op.

Ik pak het mobieltje en zet deze anders neer. Ik fluister Evelientjes oor: “De laatste is 200 en 40 punten waard.” Ze kijkt me verbaasd aan. “Ik moet een beetje onaardig tegen je doen, dat heet ‘get railed’ op het lijstje. Maar dat meen ik niet. Ik vind je het liefste meisje dat ik ooit heb ontmoet. Zal je dat onthouden?” Ze knikt. Ik wil verdergaan, maar ze wenkt me. Ik doe mijn oor in de buurt van haar mond om te luisteren.

“Het mobieltje staat niet goed,” zegt ze.

“Dat is expres,” zeg ik. “Ik heb het gedaan, niemand zal het verdacht vinden. Let maar op.”

“En nu pijpen!” zeg ik harder. Mijn pik zit dicht bij haar mond, maar ik schud van nee. Ze hoeft verder niks te doen. Ik maak soppende geluiden met mijn mond. Evelientje snapt het en kreunt af en toe alsof ze het heel zwaar heeft.

“Oh dieper, slet!” roep ik. “Jij bent mijn hoertje, hè. Mijn kleine neukslet.” Meer kan ik niet verzinnen. Ze is te lief. Dit moet maar genoeg zijn om te tellen als ‘vernederen’. Ik maak een gebaar dat ze wat kwijl uit haar mond moet laten lopen.

“Nee, alles doorslikken!” roep ik, terwijl ik zo hard mogelijk kreun. “Slikken! Slikken! Oh kut, het mobieltje staat niet goed!” Ik pak het mobieltje en film hoe de kwijl over Evelientjes mond loopt en over haar wang. Mijn pik hangt voor haar gezicht.

“Goed zo,” zeg ik, “Alles doorgeslikt!”

Tot mijn grote verbazing geeft ze een kusje op mijn eikel en kijkt me daarna lachend aan. Ik zet het mobieltje uit. “Zo wat kunnen wij acteren, hè,” zeg ik tegen haar.

“Ja, dat was fantastisch,” zegt ze terug.

“Ben je niet boos dat ik slet zei,” vraag ik.

“Nee, helemaal niet. Dat is echt mega veel punten!” roept ze enthousiast. “Je bent zo lief dat je dit voor me wilde doen!”

“Het was voor mij ook superfijn hoor, Evelientje. Ik kan hier echt nog jaren over dromen. Je bent het liefste meisje dat ik ken. Bedankt dat je je voor mij letterlijk wilde blootgeven.”

We weten verder niet zo goed wat we moeten doen. We kleden ons maar weer aan. Evelientje drinkt nog even haar drinken op wat was blijven staan, en gaat dan weg. Bij de deur geeft ze me een zoen op mijn wang. Ik moet ervoor bukken.

Terwijl ik terug de kamer inloop, word ik afgeleid door de knipperende berichtjes op mijn werklaptop. Ik had graag nog even wat tijd voor mezelf genomen, maar al gauw zit ik weer vol in mijn werk.

Een half uur later gaat de bel. Tot mijn verbazing staat Evelientje er weer. Ze kijkt me niet eens aan, maar loopt langs me de gang in. “Wat?” Zeg ik, maar ze reageert niet. Ik loop achter haar aan…

Ze gaat niet naar de woonkamer, maar loopt de trap op. Ze lijkt resoluut. Ik volg haar alleen maar.

In de slaapkamer kleed ze zich meteen uit. Ik geniet weer van haar prachtige, jeugdige meisjeslichaam. Mijn pik staat alweer stijf in mijn broek.

“Kom,” zegt ze. “Nu niet voor de punten. Maar omdat ik je heel lief vindt.” Mijn hart maakt een sprongetje. Ik begin me uit te kleden en zie hoe zij op het bed gaat liggen. Op haar rug dit keer. Mijn pik staat fier overeind. Ze kijkt me aan, en kijkt naar mijn pik. Ze doet haar benen wijd, terwijl ik ook op het bed klim. Ik positioneer me tussen haar benen. We kijken elkaar aan. Ik zie dat ze dit echt wil. Haar ogen fonkelen van enthousiasme. Ik pak mijn pik beet en zij houdt met haar vingers haar schaamlippen uit elkaar. Ik zie hoe nat ze is, het kale kutje, de prachtige nauwe roze ingang. Ik ga met mijn eikel tussen haar lippen door. Van achter naar voren. Al snel glinstert mijn eikel van haar vaginavocht.

Ze slaat haar armen om mijn rug. “Nu niet meer spelen,” zegt ze. “maar neuken alsjeblieft.”

Ik zet mijn eikel tegen haar kleine gaatje. Ik zie hoe haar lippen om mijn eikel heen bollen, het bloed trekt eruit weg. Ik begin neukbewegingen te maken, maar ik kom maar niet zomaar binnen. Haar kutje biedt flink weerstand aan mijn eikel.

“Auw,” roept ze dit keer niet gespeeld. Mijn eikel was binnen! Oh, wat is ze strak! Ik kijk naar het kleine meisje onder me, ze kijkt zelf aandachtig naar wat er tussen haar benen gebeurt. Haar hoofd komt ter hoogte van mijn borst. Ik duw haar zachtjes verder achterover, mijn ellenbogen naast haar hoofd, zodat ik goed kan leunen. En ik beweeg met mijn heupen. Ik zit half in haar, ik trek met steeds terug tot de rand van mijn eikel haar binnenste schaamlipjes meetrekt en oprekt. Dan trek ik me een keer helemaal terug, ze slaakt een zucht als haar kutje eindelijk de grip op mijn pik verliest.

“Daar komt hij,” zeg ik. Ik duw mijn eikel weer met moeite in haar nauwe grotje. Dan positioneer ik me goed boven haar en duw. Ik ga steeds dieper. Ze slaat haar benen om mijn billen, en ik voel hoe ik over mijn hele lengte in het meisje verdwijn. Dan spuit ik haar kleine meisjeskutje helemaal vol…

...