Seksverhaaltjes.nl

Day Mode

De Timmerman

Mf

Door: Nyx

“Daar heb je het al,” dacht Peter. Hij keek naar zijn dochtertje Eva, die naast hem stond aan de rand van het graf van zijn vrouw. Halverwege de begrafenis was het zachtjes gaan regenen. Hij had niet de moeite genomen om een paraplu op te steken. Hij vond het wel symbolisch. Zijn vrouw was hem zo ontzettend lief. Een nat pak vond hij wel passen bij zijn gevoelens. Maar nu hij naar zijn dochtertje keek, begreep hij dat hij veel moest leren om een goede vader te zijn. Zij was ook natgeregend, maar ze had alleen een mooi wit blouseje aan, met kant aan de mouwen en de kraag. Ze had geen colbert aan, zoals hij. Het was een warme dag, dus koud zal ze het niet gehad hebben, maar haar blouse was volledig doorzichtig geworden. Haar huid was zichtbaar, op haar schouders plakte de blouse het meeste. Maar hij kon ook haar tepels zien, en haar ribben. Was ze nu nog helemaal plat? Of begonnen haar tepels wat te groeien? Kon dat al bij iemand van acht?

Hij keek snel weer naar de kist. Hij had samen met zijn dochter de eerste schep aarde er op mogen gooien. Modder was het inmiddels. Nu hij had gezien hoe zijn dochtertje erbij liep, begreep hij de afkeurende blikken van de juf van Eva. Een van de weinigen die op de begrafenis aanwezig was geweest. Zijn vrouw zorgde altijd dat hun dochter op tijd at, warm genoeg gekleed was voor school en op tijd naar bed ging. Maar ze was ook de hoofdkostwinner. Van zijn werk als timmerman zouden ze niet makkelijk rond kunnen komen.

Hij woonde met zijn gezin in een klein dorpje in Drenthe. Hij was verzot op hout. Hun huisje was klein, maar ook van hout. Zelf gebouwd. In de werkplaats aan huis maakte hij ornamenten. Versieringen voor de stijlen van een bed bijvoorbeeld. Hij maakte ze op een draaibank, heel zorgvuldig. Daarna schuurde en oliede hij ze. Tot ze zo glad waren als de billetjes van een baby. Een enkele meubelmaker had hij als klant, maar het werd minder. Volgens zijn vrouw had hij zich teveel gespecialiseerd. Wie wil er nu nog handgemaakte versieringen aan zijn bed?

Toen hij ’s avonds naar bed ging, liep hij langs het slaapkamertje van zijn dochter. In de deur zat een versiering in de vorm van bloemknop. Als je deze versiering loshaalde, ontstond een mooi rond kijkgaatje. Het was een idee geweest van zijn vrouw omdat Eva als baby’tje steeds wakker werd van de krakende deur als ze even bij haar wilde kijken. Hij haalde de knop los zoals hij vroeger zo vaak had gedaan. Hij zag Eva liggen in het maanlicht, slapend in haar bed. Vanwege de warmte had ze haar laken maar half over zich heen getrokken. Hij zag haar rug en één perfecte bil: klein, rond en met een prachtige gladde huid. Hij deed de knop terug een kroop een kamer verder in zijn eigen bed. Voor het eerst in lange tijd alleen.

---

Enkele weken gingen voorbij. Het ging verbazend goed. Eva was veel zelfstandiger dan hij had gedacht. Maar financieel werd het nu al moeilijker. Een tientje verdiende hij per ornament. Maar hij was er al gauw een uur zoet mee, en hij had geen bestellingen meer open staan. Alles wat hij nu maakte, was voorraad.

“We moeten een beetje zuinig aan doen, Eva” zei hij tegen zijn dochter. “Ik doe mijn best, maar je moeder verdiende het meeste geld. Ik ga wel proberen of ik op een andere manier nog wat bij kan verdienen, want ik heb ook niet veel bestellingen.”

“Ik snap het, pap. Je moet niet iets anders gaan doen hoor. Wat je maakt is heel mooi.” Zei Eva.

“Dankjewel lieverd. Maar ik denk dat de meeste mensen uit de buurt die een mooi versierd bed willen, dat nu al wel hebben. Mijn versieringen gaan helaas 100 jaar mee!”

Eva zat tegenover Peter aan de ontbijttafel. Ze was net een engeltje. Prachtig blond, lang haar, een gezonde blos op haar wangetjes. Een kuiltje in haar kin en altijd een glimlach, op dit moment een glimlach met pindakaas. Smeerpoets. Ze zat voorover gebogen en had een leuk jurkje aan, maar de rits zat op haar rug en die was nog open. Hij kon daardoor haar borstjes goed zien. Haar borstkas was inderdaad nog plat, maar haar tepels begonnen toch echt een beetje vorm te krijgen. Ze waren een beetje bol, niet meer de kleine puntjes zoals voorheen. Voor ze naar school ging, zou hij haar wel helpen met de rits en tegen haar zeggen dat ze een T-shirt onder haar jurkje aan moest doen. Nu vond hij het wel even een prettig uitzicht.

 “Misschien kan je je ornamenten wel verkopen via Marktplein,” zei Eva tussen twee happen pindakaas met brood door. “De zus van Klaartje verkoopt alles wat ze niet meer gebruikt via Marktplein. Vorige week heeft ze een turnpakje verkocht die veel te klein was!”

“Ik heb daar toch helemaal geen verstand van? Ik weet niet eens hoe ik me aanmeldt. En als je dan iets verkoopt? Moeten de mensen dan helemaal hierheen komen om het op te halen?” Peter zag alleen maar beren op de weg. Er was een reden voor dat hij alleen maar achter zijn draaibank stond, hij wist niks van computers of internet.

“Ik ga het gewoon vragen aan Klaartje. Ze weet vast hoe haar zus dat doet. Het zal heus niet zo moeilijk zijn. Je kan gewoon pakketjes opsturen bij de supermarkt.”

---

Die middag had Eva Klaartje meegenomen naar huis. Peter zag dat Eva geen T-shirt onder haar jurkje aan had. Was hij het toch nog vergeten te zeggen. De rits van haar jurk was inmiddels gelukkig wel dicht. Peter zag al voor zich hoe hij komende ouderavond van de juf van Eva op zijn kop zou krijgen.

“Pap, Klaartje komt me even helpen met Marktplein!” riep Eva enthousiast terwijl ze allebei hun schooltas op de keukentas gooiden.

“Okee, dat is fijn. Moet ik ergens mee helpen?” vroeg Peter.

“Ik denk dat we het samen wel kunnen,” zei Eva.

“Bedankt dat je wil helpen,” zei Peter tegen Klaartje. “Ik weet niks van computers.”

“Dat zei Eva al, meneer. Maar we hebben geeneens een computer nodig, hoor. Het kan gewoon op je mobieltje, met een app.”

Peter besloot zich er verder maar niet mee te bemoeien. De meisjes draaiden zich om en liepen in de richting van Eva’s kamer. Hij keek ze even na. Klaartje had een heel andere kledingstijl dan Eva. Eva was altijd een beetje een prinsesje, met jurkjes en rokjes. Wat Klaartje aanhad was meer een soort hardloopbroek, zwart en heel strak sluitend. De stof zat helemaal tussen haar ronde billetjes. “Ze lijkt wel halfnaakt. Je ziet alle vormen.” dacht Peter bij zichzelf. Hij boog onbewust wat naar voren om beter tussen haar benen te kunnen kijken, maar op dat moment draaide Klaartje haar hoofd om. Peter keek gauw een hele andere kant op en hoopte dat ze niks gemerkt had.

“We moeten wel voorbeelden hebben om foto’s te kunnen maken,” hoorde hij Klaartje tegen Eva zeggen. Daarop verlegden de meisjes hun koers naar de werkplaats. Peter liep achter ze aan omdat hij nog aan het werk wilde gaan. De meisjes namen een paar verschillende ornamenten mee om foto’s te maken en Peter zette zijn gehoorbeschermers op en startte zijn draaibank.

---

De volgende ochtend aan het ontbijt vertelde Eva dat de advertenties op Marktplein al bijna 30 keer bekeken waren. Ze liet haar mobiel zien. Op het scherm zag Peter een foto van zijn dochtertje die een van de ornamenten vasthield. Klaartje zal de foto de dag ervoor gemaakt hebben. Hij keek meer naar zijn dochter dan naar het ornament. Wat was ze toch knap.

“Hoe gaat dat dan verder?” vroeg Peter?

“Heel makkelijk. Als ze bestellen en betalen, stuur ik ze op via het loket in de supermarkt. Daar loop ik toch langs als ik naar school ga. Ik hoop dat het lukt.” zei Eva.

Drie dagen later kwam Eva enthousiast uit school binnengestormd. “Ik heb er vier verkocht, pap!” riep ze.

“Dat is geweldig, Eva! Wat leuk!”

Met een dansje door de woonkamer vierden ze samen de verkoop. Hij tilde zijn dochter op en ze sloeg haar armen om zijn hals. Hij deed zijn armen onder haar billen om haar vast te houden. Haar jurkje was over zijn arm gevallen en hij voelde… haar billen!

“Je hebt geen onderbroek aan!” riep hij verschrikt tegen Eva.

“Ja had er geen gewassen!” riep Eva terug.

“Oh, maar meisje. Dan moet je dat toch even zeggen? Zo kan je toch niet naar school?”

“Niemand heeft het heus gezien.” Zei Eva geruststellend.

Hij wist dat hij haar eigenlijk meteen neer had moeten zetten. Maar hij vond het wel even goed. Hij hield haar billetjes met een hand vast. Zijn andere hand legde hij tegen haar rug. Met de pink van zijn ene hand voelde hij stiekem een beetje tussen Eva’s benen. Hij voelde schaamlipjes nog zachter dan hij zich ooit had voor kunnen stellen met het topje van zijn vinger. Hij voelde ook hoe de schaamlipjes strak tegen elkaar aan zaten. Hij streelde ze even met zijn vinger.

“Je kietelt.” Zei Eva in zijn oor.

Hij pakte haar onder haar oksels vast en hield haar voor zich.

“Nee, toch? Dat zou verboden moeten worden!” Hij maakte gauw een spelletje van deze anders ongemakkelijke situatie. Hij zette haar op de grond en kietelde haar nog even door.

“De zus van Klaartje had ook gekeken naar de advertentie,” zei Eva. “Ze zei dat het net dildo’s waren. Dus ik heb vandaag ook nog geleerd wat dat zijn.” Giechelend liep ze weg om op haar kamer huiswerk te gaan maken.

---

De volgende ochtend hoorde Peter Eva uit de werkplaats komen toen hij aan het ontbijt zat. Ze had een hemdje van haar moeder aan. Het was haar veel te groot. Het hing met twee bandjes op haar schouder, maar de hals kwam bijna tot haar navel. Haar tepels waren nu zelfs te zien als ze rechtop zat.

“Waarom kom jij uit de werkplaats?” vroeg Peter.

“Ik heb nieuwe foto’s gemaakt voor Marktplein. Ik heb de voorbeelden weer even teruggelegd.” reageerde ze.

“Heb je zó foto’s gemaakt? Heb je ze er al opgezet?”

“Ja, dat heb ik net gedaan. Hoe bedoel je, zó?” vroeg Eva verbaasd. Peter dacht na of hij het haar zou vertellen.

“Uh, ik bedoel: hoeft Klaartje je dan niet te helpen met foto’s maken? Kan je dat zelf?”

“Oh, ja. Het is wel handiger, maar ik kan ook foto’s maken met de selfie-camera.”

“Mag ik de advertentie eens zien?” vroeg Peter. Samen keken ze naar de advertentie.

“Ik dacht dat het hemdje van mama me volwassener zou maken,” zei Eva. “Maar het past niet goed. Wil je dat ik de foto er weer afhaal?” Peter keek naar de foto van zijn dochter op Marktplein. Een tepel duidelijk zichtbaar, met een ornament in haar hand dat inderdaad op een dildo lijkt.

“Kijk maar wat de reacties zijn,” zei Peter. “Vraag je nog steeds 10 euro per ornament?”

“Ik kan ook de advertentie op bieden zetten,” zei Eva.

“Doe dat maar,” antwoordde Peter. “Als je vanavond geen biedingen hebt, halen we hem er wel weer af. En dan nu goed aankleden en naar school!”

Eva verdween naar haar kamer en kwam terug in een mooi T-shirt met halflange mouwen en een rokje.

“Heb je er een onderbroek onder?” vroeg Peter zogenaamd streng.

“Ja, meneer!” zei ze en stak haar tong uit. Hij gaf haar een boterham mee voor onderweg omdat het al zo laat was.

“Tot vanmiddag!”

---

Toen ze ’s middags thuis kwam, was ze weer dolenthousiast.

“Pap, ik heb wel vijf biedingen! De eerste was een euro, wat een sukkel. Maar daarna ging het nog door. 5, 10, 15 en nu is er iemand die zelfs 40 euro wil betalen!”

“Dat is fantastisch! Voor één ornament?” vroeg Peter voor de zekerheid. “Of voor een set van vier?”

“Nee, voor eentje. Maar hij wil dan wel zeker weten dat het die op de foto is. En hij wil zelfs de foto erbij hebben. Nou, die kan hij krijgen!” lachte Eva.

Peter dacht na. Hij begreep wel waarom deze man precies dit ornament met de foto erbij wilde. Hij vond het zelf ook erg geil. Zijn dochter hield het ornament vast alsof het een trofee was en het te grote hemd zag er zo onschuldig uit. Een onschuldig meisje van 8, dat binnenkort zal ontdekken dat haar borsten beginnen te groeien en kriebelen.

“Pap?” haalde Eva hem uit zijn concentratie.

“Uh ja, ik kan wel een nummer of naam in de onderkant maken, met de brander ofzo.”

“Dat is een prachtig idee. Dan worden ze uniek!”

“Hoe heet die meneer van die advertentie? Dan doe ik het meteen wel even.”

“Hij heeft onder zijn berichtje P.D. gezet,” zei Eva. Peter begreep wel dat hij niet zijn volle naam erop wilde. Hij stond op en liep naar de werkplaats. Met zijn houtbrandset zette hij netjes de initialen P.D. op de onderkant van het ornament.

Hij liep terug naar de keuken en gaf het ornament aan zijn dochter om in te pakken en op te sturen. Eva wilde naar haar kamer gaan om een tekening te gaan maken.

“Waar ga je heen?” zei Peter.

“Naar mijn kamer, hoezo?”

“Je vergeet de vreugdedans. Je hebt toch weer 40 euro voor ons verdiend? Dan moeten we dansen!”

“Natuurlijk!” zei ze. Ze ging voor hem staan en trok pardoes haar onderbroek onder haar rokje vandaan.

“En wat doe jij dan?”

“Bij vreugdedansjes hoort kietelen.” Giechelde ze. Lachend tilde Peter haar weer op als de vorige keer. Haar billen pasten perfect in één hand en zijn pink deed hij weer tussen haar billen in. Hij voelde de zachte huid van haar schaamlipjes. Hij streelde ze met één vinger. Ze had haar hoofd dit keer op zijn schouder gelegd. Hij hoorde haar versnelde ademhaling. Hij ging met het topje van zijn vinger naar het plekje waar alles samenkomt, haar sterretje, haar lipjes en daar waar ook de opening van haar kleine kutje moest zitten. Hier was ze niet alleen heerlijk zacht, maar hij voelde ook vocht. Hij smeerde met zijn vingertop het vocht een beetje uit over haar opening. Vervolgend duwde hij zijn pink een heel klein beetje naar binnen. Eva stopte met ademhalen en ademde pas weer door toen hij zijn vinger weer langzaam naar buiten trok.

Hij deed dit een paar keer. Een klein stukje maar misschien tot de helft van zijn eerste vingerkootje. Elke keer als hij duwde, hield ze haar adem in. Ondertussen stond zijn pik op springen. Ongemakkelijk opgefrommeld in zijn spijkerbroek. Een druppeltje zweet viel van zijn voorhoofd toen hij haar weer op de grond zette.

“Zo dat was een heerlijke vreugdedans, toch?”

Eva knikte enthousiast. Ook zij was rood geworden en ze had schattige zweetdruppeltjes om haar neus.

“Ga maar gauw tekenen.” Zei Peter, en weg was ze.

---

Toen hij ’s avonds langs haar kamer naar zijn eigen slaapkamer liep, hoorde hij gekreun. Een houten huis is sowieso gehorig, maar dit was ook niet eens zo zachtjes. Hij haalde de knop uit haar deur en keek haar kamer in. Het licht was nog aan en Eva lag op haar knieën, met haar billen in zijn richting op bed. Tussen haar benen had ze een ornament. Ze had het enorme ding met twee handen vast, en leunde op haar schouders. Haar hoofd was naar de zijkant gedraaid en ze had een vertrokken, rood gezicht. Het zweet stond op haar gezicht. Het ornament was ongeveer zo groot als haar bovenbeen. Het steunde op het bed terwijl ze met alle macht haar onderlichaam erop naar beneden drukte.

Peter’s pik vroeg weer om aandacht in zijn broek. Hij vond dat hij die middag misschien iets te ver was gegaan, maar nu keek hij toch alleen maar? Hij knoopte zijn gulp los en haalde zijn enorme erectie tevoorschijn. Vlug keek hij weer door het gaatje van de deur de kamer van zijn dochter in. Hij keek recht in haar kont. Een perfect roze sterretje tussen twee ronde billetjes die volledig strak stonden. Daaronder zag hij hoe Eva’s schaamlipjes platgedrukt werden door de veel te grote bovenkant van het fallusvormige ornament.

Ze bewoog haar heupen heen en weer. Ze tilde zelfs haar billen op om haar kutje hard op de provisorische dildo neer te laten komen. Peter zag hoe de bovenkant ervan nat werd van haar kutsappen. Maar het mocht niet baten. Dit speeltje ging niet passen. Eva rolde op haar rug en ging met haar voeten en benen omhoog liggen. Haar benen wijd uit elkaar, met de enorme dildo ertussen. Ze probeerde het nog even in deze houding, maar ook dat lukte niet. Teleurgesteld en half huilend legde ze het ornament naast haar bed. Peter keek nu recht in de geopende kut van zijn dochter. Paars geworden schaamlipjes, met een sliertje vaginavocht in haar kleine opening.

Peter kwam onverwacht en ongecontroleerd klaar tegen de buitenkant van de deur. Met een ingehouden vloek sloop hij naar de badkamer om toiletpapier te halen. Hij veegde de deur af, en stopte de knop gauw weer terug in de deur.

---

De volgende ochtend zeiden ze niet zoveel. Peter zag de teleurstelling nog op zijn dochters gezicht. Maar hij kon haar niet troosten zonder te laten merken dat hij haar bespiedde. Toen Eva naar school was, ging Peter gauw aan de slag in zijn werkplaats. Hij was nog nooit zo druk geweest, maar hij wilde dan ook klaar zijn voor ze weer uit school kwam.

Toen Eva uit school kwam, was haar humeur alweer opperbest.

“Heb je soms weer wat verkocht?” zei Peter.

“Nee, maar ik heb wel heel veel berichtjes over die van gisteren. Er zijn meer mensen die er eentje willen met een foto erbij.”

Peter realiseerde zich ook dat Eva nu een heel andere doelgroep aangesproken had. De eerste keer was het nog een beddenmaker. Maar nu waren het mannen die alleen maar naar zijn dochter kijken.

“Dat komt goed uit, meisje. Ik heb een paar ornamenten uit mijn voorraad aan de onderkant voorzien van unieke nummers. Dan kan je ook de onderkant laten zien zodat ze zeker weten wat ze kopen! Oh, en ik heb ook een nieuw modelletje gemaakt. Misschien is die ook wel leuk. Kijk maar in de werkplaats.” zei hij.

“Ik ga meteen kijken en nieuwe foto’s maken!”

“Vergeet niet het hemd van je moeder aan te trekken. Dat brengt gelukt!”

---

Die avond kan Peter niet wachten tot Eva naar bed is. Hij weet zeker dat ze de nieuwe dildo gevonden heeft. En Eva stelde hem niet teleur. Bijna een uur eerder dan anders zei ze dat ze erg moe was van school en van het foto’s maken. Peter geloofde haar niet, maar laat haar natuurlijk lekker haar gang gaan. Tien minuutjes na haar, sloop hij naar haar kamer en haalde voorzichtig de knop uit de deur.

Eva ging net naakt op de rand van haar bed zitten. Ze was zo mooi slank, een prachtig lang lichaam. In haar hand hield ze Peters nieuwste creatie. Het ontwerp was een stuk slanker dan voorheen. En langwerpig. Het waren vier zorgvuldig geslepen ballen op elkaar. De eerste het kleinste en steeds toenemend in diameter. Hij was er trots op. Ook Eva keek enthousiast. Ze ging op haar rug liggen. Haar benen in de richting van de deur waar Peter stond. Hij wist wat er ging komen en haalde zijn pik alvast tevoorschijn. Eigenlijk hoefde Eva niks meer te doen. Peter stelde zich voor hoe zijn handen over haar platte buik zouden gaan. Hoe hij aan haar tepeltjes zou voelen…

Maar Eva had nog niet genoeg. Ze pakte met haar ene hand een schaamlipje beet en opende haar kutje voor haar nieuwe speeltje. Met de bovenkant van het eerste ronde balletje smeerde ze haar vaginavocht uit over de opening. Toen plaatste ze de dildo ertegenaan, gooide haar hoofd achterover in het kussen en duwde voorzichtig de dildo naar binnen. Ze slaakte een kreetje toen de eerste bal naar binnen plopte. Ze tilde haar hoofd op en ging wat rechterop zitten. Met een brede glimlach keek ze tussen haar benen. De houten dildo stak uit haar kutje. De buitenste schaamlippen waren er mooi omheen gesloten. Ze trok voorzichtig aan de dildo en Peter zag hoe haar kutje de dildo als het ware vastgreep. De huid van haar opening spande zich om de dildo en werd wit toen ze de dildo eruit trok. Met een plopje kwam hij opeens naar buiten. Eva slaakte een gilletje van genot.

Ze ging weer achterover liggen en begon van vooraf aan. Ze duwde ook door. De tweede bal duwde ook tegen haar lippen aan. Maar die was een stukje groter. Eva trok en duwde tegen de dildo met het eerst balletje in haar. Beurtelings werden haar buitenste schaamlippen door de tweede bal platgeduwd en vervolgens werd de strak gespannen huid van haar opening zichtbaar. Eva hield deze beweging vol en begon met haar andere hand haar clitoris te masseren. Peter kon dat niet zo goed zien omdat Eva’s hand met de dildo ervoor zat. Maar hij kon zich een voorstelling maken. Het duurde niet lang voordat ze allebei klaarkwamen. Peter was dit keer voorbereid en spoot zijn zaad in een zakdoek. Stilletjes sloop hij daarna naar zijn eigen slaapkamer.

---

In de weken die volgden steeg de verkoop op Marktplein enorm. Peter was druk met ‘ornamenten’ maken en Eva verzorgde de foto’s en het verzenden. Peter had inmiddels ontdekt dat hij op zijn eigen mobiel ook de advertenties kon bekijken. Hij zag hoe zijn dochter in steeds sexyer poses op de veilingsite stond. In een geval likte ze zelfs aan het ornament of het een ijsje was. Haha, gluiperds, dacht Peter. Maar hij wist dat hij geen haar beter is. Tenslotte stond hij bijna elke avond te kijken hoe zijn dochter zich klaarvingerde met een dildo in haar jonge kutje.

Op een dag kwam Eva terug uit school en ze keek een beetje verongelijkt. Ze leek zelfs wel wat verlegen en Peter merkte dat ze met een brandende vraag zat, maar dat ze hem niet zo goed durfde te stellen.

“Wat is er meisje? Heb je een onvoldoende?” vroeg Peter.

“Oh nee, het heeft niks met school te maken.” Zei Eva. “Ik heb een rare vraag via Marktplein gekregen. Je moet hem misschien zelf maar lezen.”

Eva liet haar mobieltje zien. Hij zag de uitpuilende inbox van zijn dochter op Marktplein. Ze opende een bericht. Er stond:

Beste Eva,

Ik geniet van je foto’s op Marktplein. Ik heb al een paar keer mooie foto’s of eigenlijk ornamenten gekocht. Ik heb een speciaal verzoekje. Ik vind namelijk dat die ornamenten wel een beetje op een piemel lijken. De vorm en hoe groot ze zijn. Ik heb stiekem al een beetje naar je borstjes gekeken. Maar ik ben heel benieuwd hoe je kutje eruit ziet. Ik probeer het me weleens voor te stellen, maar een foto zou me zoveel gelukkiger maken. En dan helemaal een foto met jouw kutje en dan zo’n ornament erin… Het is een gekke vraag maar ik wil wel 100 euro betalen voor zo’n foto en het ornament. En niet schoonmaken, hè! Dan kan ik je kutje ook ruiken!

Groetjes, P.D.

Peter keek geschokt naar zijn dochter. Hij wist even niet wat hij moest zeggen. Daardoor was zijn dochter hem voor:

“Ik vind het wel gek. Maar het is wel veel geld. En het is een lieve meneer. We hebben al veel gepraat. Alleen moet jij dan de foto maken!” zei ze.

“Maar dat kan ik toch niet doen,” reageerde Peter geschokt. “Je bent mijn dochter!”

“Nou, dan hoef je anders ook niet meer door het gat in de deur te kijken.” Reageerde ze een beetje bits.

Wist Eva daarvan? Peter moest even gaan zitten om het te laten bezinken. Uiteindelijk zei hij: “Jij moet het beslissen. Je hoeft het natuurlijk niet te doen. En als je wil dat ik niet meer door het gat in de deur kijk, stop ik daar ook mee.”

“Tuurlijk mag dat wel,” reageerde Eva. “Ik vind het veel spannender als je kijkt. We gaan het gewoon doen. Honderd euro is veel geld. P.D. is een lieve man, en we kunnen veel beter samen spelen dan zo stiekem!” Er was eigenlijk geen speld tussen te krijgen. En Eva leek ook niet te verwachten dat ik zou protesteren. Ze pakte haar mobieltje van tafel en liep al richting haar slaapkamer.

Toen Peter daar aankwam, was ze zich al aan het uitkleden.

“Jij moet je ook uitkleden.” Zei ze tegen Peter en ze gaf hem haar mobieltje. Peter was ergens tussen verbazing en ultieme opwinding. Toen ze allebei naakt waren, ging Eva uitleggen hoe haar mobieltje werkte. Ze stond tegen Peter aan, en zijn erectie zat behoorlijk in de weg tijdens de uitleg. Lacherig duwde Eva hem steeds aan de kant. Peter genoot zelfs al van deze speelse aanraking.

Toen hij een beetje onder de knie had hoe hij foto’s moest maken, ging Eva op bed liggen. Met haar benen wijd. En een dildo in haar hand.

“Ornament 23, voor P.D.” Zei ze lacherig.

Op de onderkant van het ornament stond inderdaad het nummer 23. De verkoop was goed geweest de afgelopen tijd. Peter moest het mobieltje met twee handen vasthouden, terwijl zijn dochter voorzichtig het houten gevaarte tegen haar natte, jonge gaatje zette. Ze bewoog het een beetje heen en weer een haalde toen diep adem. Terwijl ze uitademde stootte ze de dildo naar binnen. Ze slaakte een kreet van genot. Ze liet de dildo los en ging een beetje rechtop zitten. Tot Peters verbazing begon ze te poseren met de dildo half uit haar kutje. Ze glimlachte naar de camera terwijl het bloed uit haar schaamlippen verdween door het enorme gevaarte dat ertussen zat.

Na tien foto’s zei Eva dat Peter moest stoppen met foto’s maken.

Ze leunde achterover en begon haar clitoris te masseren. Peter stond bij het voeteneind van het bed en keek toe naar dit uitermate erotische tafereel. Hij had elk moment klaar kunnen komen, maar hij had een plannetje in zijn hoofd. Hij zag hoe zijn dochtertje schokkend klaarkwam. Ze bleef even een tijdje stil liggen, met haar ogen dicht. Hij nam haar nog eens goed in haar op, van top tot teen. Haar lieve gezichtje, nu helemaal rood van de inspanning. Dunne armen. Haar platte borst, de ribben duidelijk zichtbaar. Een plat buikje. En dat kutje, wat een verrukking. Een klein heuveltje met twee opgezwollen schaamlippen, nog helemaal kaal, maar glimmend van haar eigen vaginavocht. Zijn pik stond op springen, maar hij hield zich in.

“Ga jij niet klaarkomen? Ik hoor je altijd kreunen achter de deur, tegelijk met mij.” Zei Eva toen ze haar ogen weer open deed.

“Ik maak er graag een spelletje van, mooie meid. Weet je nog wat we deden de eerste paar keer dat je een ornament had verkocht?”

“Kietelen,” glimlachte ze.

“Inderdaad dansen en kietelen. En wat voor straf had ik vroeger nog meer voor jou? Behalve kietelen? Als ik je ging plagen?” vroeg Peter?

Eva dacht even na en zei toen: “Billenkoek! Haha, ik wil geen billenkoek.”

“Jawel, dametje.” Zei Peter lacherig en hij merkte dat Eva het ook wel een grappig idee vond. Hij ging op de rand van het bed zitten en Eva kwam zogenaamd boos op zijn schoot liggen. Peter nam zijn tijd om die prachtbilletjes te bewonderen. Zo heerlijk klein nog. Volmaakt rond. Hij streelde ze met zijn rechterhand.

“We gaan een spelletje doen en dat heet even-pets.” Peter verzon het ter plekke. “Het gaat zo: ik tel af en dan roepen we tegelijk een getal onder de 10. Als het bij elkaar opgeteld een even nummer is, dan sla ik op je billen. Is het een oneven nummer, dan geef ik je een aai. Maar...” en Peter wachtte even voor de spanning. “Als het twee keer achter elkaar even is, dan sla ik de tweede keer wat harder. En de derde keer nog wat harder, tot het weer een keer oneven is. We stoppen sowieso na 10 keer.”

“Is goed!” zei Eva. Ze wiebelde met haar billetjes heen en weer op zijn schoot. Peters pik stond stijf rechtop tussen zijn buik en de perfecte billen van Eva.

Peter telde de eerste keer af…

“5” riep Eva, “4” riep Peter. “Dat is negen,” en hij aaide bijna teleurgesteld haar billen.

Peter telde weer af…

“4” riep Eva, “5” riep Peter tegelijk. “Weer negen,” en hij aaide weer haar perfecte billetjes.

“7”, “1” Pets! Peter had Eva een vriendschappelijke tik op de billen gegeven. Hij vond het heerlijk.

“3”, “4”… Peter aaide Eva’s billetjes. Eva keek achterom naar Peter. Ze leek bijna ook wel teleurgesteld.

“1”, “1”… Pets! Peter had iets enthousiaster geslagen dan de eerste keer. Hoewel dat eigenlijk niet volgens de twee minuten oude spelregels was. Eva keek weer om, ze glimlachten naar elkaar.

“1,” “1”… Pets! Peter sloeg iets harder. Eva’s billetjes begonnen een beetje rood te worden.

“1”, “4”… En Peter streelde de lichtrode billetjes liefkozend. Hij bedacht zich. Dat was de derde keer één achter elkaar van Eva. Ze deed het expres!

“Doe je…”

“Ssssst.” reageerde Eva geheimzinnig.

Peter telde weer af:

“1”, “1”… Pets! Peter wist het nu zeker. Enthousiast had hij weer op de billetjes van zijn dochter geslagen.

“1”, “1”… Pets! Een stuk harder, hij was dol van enthousiasme. Eva keek hem aan, met een beetje een grimas op haar gezicht nu wel. Het moest haar toch wel een beetje pijn doen nu. Haar billetjes waren rood en gloeiden een beetje.

“Op je hardst nu, pap.” Zei ze tot zijn verbazing. En daarna: “1…”

“1,” zei Peter zachtjes en hij sloeg zijn dochter vol op haar billen. Ze slaakte een kreetje van pijn, maar keek hem triomfantelijk aan.

Zijn pik stond op exploderen. Hij gaf zijn dochter een kusje en legde haar op haar buik op haar bed. Haar benen bijna tegen elkaar. Hij ging op zijn knieën zitten. Een knie aan elke kant van haar jeugdige lijfje. Het zette zijn enorme eikel tussen haar bilspleet en begon heen en weer te bewegen. Tussen haar billen, van boven naar beneden. Af en toe ook even helemaal naar haar kutje. Haar vaginavocht en zijn voorvocht maakten haar bilspleet zeiknat. Zijn eikel glom ervan.

Hij legde zijn handen op haar rode billen en trok haar bilspleet uit elkaar. Hij zag haar perfecte sterretje, zo mooi roze. Hij duwde zijn eikel ertegenaan, maar het zou nooit passen. Toen het puntje van zijn eikel strak tegen haar aarsje aandrukte, kwam hij met grote golven klaar. Een deel moet in haar kontje verdwenen zijn, maar grote golven stroomde ook door haar bilspleet en spoten op haar rug. Liefkozend smeerde hij met zijn eikel zijn sperma uit over haar rode billetjes, voor een verkoelend effect. Tot slot ging hij naast haar liggen.

“Jij houdt wel echt van mijn billen, hè.” Zei Eva. En samen vielen ze in slaap.