Seksverhaaltjes.nl

Day Mode

Scouting

Mf

Door: Cootwriter

Als Buitengewoon Opsporings Ambtenaar sta je ondertussen niet zo geweldig bekend bij de burgers. Wat op zich logisch is, want wij moeten de regels van de wet handhaven, hoe betuttelend ze ook soms mogen zijn. Gelukkig voor mij ben ik er niet eentje die continue over straat loopt te banjeren in een blauw-zwart uniform, om iedereen die ook maar iets verkeerds doet aan te spreken. Nee, ik ben in de gelukkige positie dat ik gewoon in mijn eigen kleren mijn werk kan en mag doen. Dat geeft sowieso meer vertrouwen in de burger, en je komt dan ook soms dingen tegen die je in uniform niet zo snel tegen zou komen omdat men je niet alles toevertrouwd. Sterker nog, juist in dit werk kan ik zelf ook bepaalde dingen doen die eigenlijk niet door de beugel kunnen. En zolang de rest zijn mond houdt onder het motto "ik geef jou niet aan, dus jij mij ook niet", kunnen alle partijen er van genieten.

Zo kreeg ik een paar maanden geleden een melding binnen over een clubgebouw van de scoutinggroep in onze stad. Eén van de omwonenden, zo'n vrouwtje wat zonodig heel de dag achter de vitrages alles in de buurt in de gaten moet houden, had gezien dat er soms wel wat vreemde dingen gebeurden op  het terrein van dat scoutinggebouw. Op de vraag wat er dan precies voor vreemde dingen het waren, kreeg de telefoniste het antwoord dat er maar iemand zelf moest komen kijken want anders zouden ze haar toch niet geloven. Nu is de ervaring dat die 'vreemde' dingen vaak veroorzaakt worden door een rond dwalende kat, of baldadige jongens, dus ik ging er met frisse tegenzin maar naartoe.

De auto voor de deur neergezet, aangebeld en na 3 minuten wachten, je moet soms engelengeduld hebben, werd er eindelijk open gedaan. En inderdaad, precies wat ik al dacht, een oudere dame met wandelstok die mij binnen liet. Achter haar aan sjokkend begon zij al haar verhaal te doen. Na twee regels stopte ze al, draaide zich om naar mij toe en vroeg of ik wel trek had in een kopje koffie. Hallo, een ambtenaar die geen trek in koffie heeft bestaat niet, dus ik nam het maar al te graag aan. En even later inderdaad een kopje koffie mét koekje.

"Ik ben toch zo blij dat er nu eindelijk eens iemand komt kijken naar dat gebouw van die jongelui aan de overkant. Ik zie er minstens één keer per week wel iemand rondlopen waarvan ik het vermoeden heb dat die persoon iets doet wat niet in de haak is..."

"En op welke dagen gebeurt dat dan? Of is het elke week op dezelfde dag? Heeft u die persoon goed kunnen bekijken? Praten we hier over een man of een vrouw?"

"Ooow....uuhh... ja, nou.... volgens mij is het sowieso op elke zaterdag en dan laat in de middag, en als ik het goed heb kunnen zien, mijn ogen zijn niet helemaal meer wat ze ooit geweest waren, was het een manspersoon. En vaak in gezelschap van een jonger iemand, maar daar kon ik niks van maken of het een jongen of meid is...."

"Maar mevrouw, ik kan het mis hebben hoor, maar op de zaterdag is er toch altijd volk bij het scoutinggebouw?"

"Ja, dat wel...maar die persoon loopt er vaak nog als iedereen al naar huis is, ik vertrouw het gewoon niet, en voor je het weet heb ik 's nachts een inbreker binnen. En als dat gebeurt dan kom ik regelrecht met klachten naar u toe!"

Met deze uitspraak tilde ze een arm op en zwaaide met haar wijsvinger om de uitspraak kracht bij te zetten. Nu gebeurt mij dat wel vaker, dus ik was niet onder de indruk van dat wijzende vingertje van haar, dus reageerde heel kalmpjes:

"Mevrouw, om u gerust te stellen zal ik er komende zaterdag, beetje aan het einde van de middag wel even een kijkje gaan nemen, mocht er dan inderdaad iemand zijn dan spreek ik die persoon wel aan."

Deze woorden waren schijnbaar voor haar geruststellend genoeg, en ik vertrok weer naar kantoor om de melding van deze mevrouw op papier te zetten.

Ik had me maar voorgenomen om dan ook daadwerkelijk die zaterdagmiddag zo rond een uurtje of vier maar eens naar dat scoutinggebouw te gaan, je weet maar nooit of die geheimzinnige persoon er ook deze keer zou zijn. De auto een straat verderop geparkeerd, en mijzelf op een meter of twintig verschanst in de struiken met goed uitzicht op het gebouw. Ik had voor de gelegenheid ook maar voor alle zekerheid een camera meegenomen, voor het geval dat ik misschien later een bewijs nodig zou hebben.

Ik zat er goed en wel amper vijf minuten toen er een auto voor de poort stopte en er een man uitstapte om de poort van het slot te halen, open te doen en het terrein op te rijden. De man stapte weer uit zijn auto en nu ging ook de portier aan bijrijderskant open en stapte er een meisje van, ik schatte zo rond de tien jaar. Ze liepen samen op naar het gebouw en zag dat de man zijn arm om haar heensloeg en haar dicht tegen zich aan hield, zij leek hier totaal geen moeite mee te hebben want zij had haar arm, zo goed en kwaad als het kon, ook om zijn middel geslagen. Het was best wel warm en zij was best wel schaars gekleed. Even leek het er op dat ze naar binnen zouden gaan, maar gelukkig voor mij bleven ze nog even uit het zicht van de omliggende huizen, en dus ook omwonenden, voor het gebouw staan. Hij tilde haar wat op en kuste haar, niet zomaar een kusje, nee dit was een, op zijn minst gezegd, passionele kus die veranderde in een tongzoen. Ik zag hoe zij haar benen om hem heen probeerde te slaan en hij hield met zijn twee handen haar bij haar kontje hoog. Ik liet gelijk mijn camera zijn werk doen en schoot behoorlijk wat foto's. Dit was niet iets wat een volwassen man met een jong meisje zou mogen doen, zou je denken....

Nu kom ik eigenlijk op het punt waar ik open en eerlijk moet zijn naar de lezer toe. Ik genoot met volle teugen van het tafereel wat voor mij afspeelde, sterker nog, ik was stinkend jaloers op die man die daar op een twintig meter afstand een jong meisje stond op te geilen. En geloof me, al foto's makend met één hand, had ik in de andere hand mijn stijve leuter en stond me af te trekken. Ik besloot om het hierbij te laten, voor nu. Nadat zij naar binnen waren gegaan liep ik terug naar mijn auto. Ik verwachtte niet dat ze snel terug zouden zijn, de man leek mij hele andere plannen te hebben dan alleen maar een tongzoen. Voor alle zekerheid wel de auto wat dichter bij het terrein gezet, met uitzicht op het hek zodat ik ze zou zien vertrekken. Ik was allang blij dat ik een thermoskan met koffie had meegenomen want het duurde zeker anderhalf uur voor ik wat beweging zag, en hun het hek uit zag rijden. Op afstand volgde ik hun auto, totdat ze in een straat kwamen en daar de auto werd geparkeerd. Ik reed een paar tientallen meters verder en zag in de achteruitkijkspiegel dat het meisje uit de auto stapte en naar de man zwaaide. Deze reed daarna weer verder, met mij achter hem aan. Toen hij bij zijn eigen huis was, wachtte ik even met uitstappen tot hij binnen was. Daarna stapte ik uit en liep naar zijn adres en belde aan....

"Goedemiddag meneer, ik ben Buitengewoon Opsporings Ambtenaar, hier heeft u mijn ID, mag ik even binnen komen? Het gaat om iets wat ik niet kan bespreken bij een open deur."

De man twijfelde even, maar liet mij daarna toch binnen en ging mij voor naar de woonkamer.

"Ik zal maar gelijk met de deur in huis vallen meneer. Wij kregen klachten van één van de omwonenden van het club gebouw van de scouting. Deze mevrouw heeft u meerdere zaterdagen gezien in gezelschap van een jonge dame, en vond dat op zijn zachtst gezegd nogal vreemd, temeer omdat het altijd ver na de scouting activiteiten is. Nu ben ik er net zelf wezen kijken, en ben tot de conclusie gekomen dat u illegale dingen doet met het meisje. Hoe oud is zij eigenlijk, volgens mij een jaartje of tien ofzo? Nu heb ik gezien wat er buiten gebeurde, maar ben zeer benieuwd of u kan vertellen wat er binnen is gebeurt..."

De man zat met open mond en een hoofd rood van schaamte mij aan te horen, hij voelde zich zwaar betrapt. Nu had hij de keuze, of een verhaal ophangen waarbij de kans levensgroot is dat hij zichzelf helemaal klem zou praten, of...en dat was de enige keuze eigenlijk, de waarheid vertellen. Hij liet zich neerzakken op de bank en met zijn hoofd in zijn handen schudde hij zijn hoofd in ongeloof.

"Nu snap ik wel dat u zich nu zit te bedenken wat voor verhaal u aan mij wil gaan vertellen. Ik zou zeggen, maak het u zelf niet moeilijker dan het al is en vertel de waarheid. Ik bedoel, laten we eerlijk zijn, het is een machtig lekkere meid wat u daar had..."

En met deze woorden werd het hem duidelijk dat het gesprek misschien zelfs een compleet andere kant op zou kunnen gaan als dat hij in eerste instantie bang voor was. Hij keek mij dan ook vol verbazing aan.

"Ken ze een beetje tongen? Zag er goed uit, volgens mij wel vaker gedaan zeker, en die handen van u onder dat heerlijke strakke kontje....pffffff, maar goed dat ik er foto's van gemaakt heb anders zou ik het zelf niet geloven zo lekker als dat eruit zag."

"Foto's? Heeft u foto's gemaakt? Waar dan?"

"Ik zat te genieten van jullie twee op een twintig meter afstand in de bosjes, als u nu terug zou gaan naar die bosjes ligt er misschien nog bewijs van mijn aftrekken hahaha"

De serieus verdwaasde blik in de ogen van de man veranderde in een opgeluchte blik, hij was dan misschien wel betrapt, maar wel betrapt door een mede liefhebber. Hij vroeg mij of hij de foto's mocht zien, waarna ik een kabeltje in de camera stopte en het andere stekkertje in de televisie, en daar waren de foto's op een 120 centimeter doorsnee televisie te zien. Levensgroot was te zien hoe hij zijn handen onder haar kontje hield, hoe haar tong in zijn mond verdween. Na een zestig foto's zaten we allebei met een flinke bobbel in de broek.

"Wat heeft er binnen zich afgespeeld? Of is dat vragen naar de min of meer bekende weg? Het zal geen monopolie geweest zijn wat jullie binnen gedaan hebben."

"Nee, dat was inderdaad geen monopolie....Esther en ik hebben al geruime tijd iets met mekaar, al van af haar achtste geloof ik. Het begon met heel onschuldige knuffeltjes, wat later knuffels met kusjes werden, en daarna heb ik haar wegwijs gemaakt in de wereld van seks op alle mogelijk denkbare manieren. Natuurlijk heb ik het heel rustig aangepakt, ze was nog veel te jong om all-the-way te gaan, maar tongzoenen kan ze nu als de beste, pijpen gaat steeds beter, en ik heb haar drie weken geleden ontmaagd. En dat allemaal daar in dat gebouw op de zaterdagmiddagen. Beloof me dat u dit voor uzelf houdt, ik ben voorzitter van de club en het zou de club geen goed doen als de voorzitter er om deze reden uit zou moeten..."

De erectie in mijn broek werd er na deze bekentenis niet minder om, en mijn jaloersheid nog minder.

"Laten we een deal maken, komende zaterdag overlegt u met Esther wat te doen in deze kwestie, en u stelt voor dat u mij bij haar introduceert. Mag als chantage klinken, maar dat is het allesbehalve, want u kunt mij hiermee evenhard terug pakken. Verzeker haar ervan dat ik absoluut geen kwaad in de zin heb, alleen maar lust om haar lijfje te zien...te betasten...te proeven.....fuck! om haar te neuken, net als u doet!!"

"Pffffff, ben ik effe blij dat u ook mede liefhebber bent, samen met twee vaders van andere meisjes uit diezelfde groep zit ik in een soort van whatsapp, daar delen we het één en ander in...belangstelling?"

"Dan moet ik dat wel op mijn privé toestel doen, anders ben ik zwaar de lul als men op kantoor er achter komt..."

Hoe vaak zou je dat tegenkomen, twee liefhebbers van jonge meisjes die elkaar, eigenlijk door toedoen van een ouwe zeur, op deze manier tegenkomen. Ik installeerde de chat-app die hij op zijn telefoon had, hij verzekerde mij dat deze app op dat moment gezien werd als één van de veiligste chat-apps zonder gedoe van telefoonmnummers of email adressen. Ik zag al snel dat je er, naast het normale chatten, alles kon delen. Foto's, video's, bestanden noem maar op, en voordeel was dat er ook geen datalimiet op zat. Ik stuurde gelijk de lekkerste foto's naar de app toe, zodat de andere vaders er ook van konden genieten.

In de week daarop kreeg ik van de medegebruikers diverse foto's en filmpjes van jong spul, inclusief van hun eigen kroost in vele soorten standjes. Mijn verwachtingen voor de zaterdag waren dan ook erg hoog gespannen. Maar eerst moest er nog wat anders geregeld worden, ik moest nog een bezoekje afleggen bij de oude dame om haar gerust te stellen, en dat de activiteiten die zij verdacht vond, gewoon bij het werk hoorden van de voorzitter van de club. Na het kopje koffie met koekje was de oude vrouw tevreden en kon ik met gerust hart mij voorbereiden op zaterdagmiddag.

Tien minuten voor vier stond ik al ongeduldig bij de poort te wachten toen de man, Patrick genaamd, aan kwam rijden met naast hem het meisje wat dus Esther heette. Hij stapte uit, deed de poort van slot en reed het terrein op, ik volgde te voet. Esther stapte uit en nu kon ik pas zien hoe mooi ze echt was.

Blond, blauwige ogen, een paar sprotjes op haar wangetjes, een schattig wipneusje. Mijn ogen zakten langzaam naar beneden en kon er niet meer uit opmaken dat er achter haar witje bloesje piepkleine tietjes zaten. Het was weer warm, dus een jas had ze niet aan. En aangezien haar tietjes nog zo heerlijk klein waren, had ze ook geen bh'tje aan zodat haar tepeltjes heel goed te zien waren door de witte stof. En als laatste haar prachtige slanke benen die uit een zwart kort rokje staken. Patrick zag me kijken en knipoogde naar me:

"Mooi spul he? Ik bof maar met Esther, dat ik haar in mijn groep heb, ze is mijn absolute favoriete toppertje."

Ik zag zijn hand over haar ruggetje glijden, en daarna een heerlijke kneep met zijn volle hand in haar kleine kontje. Ze giechelde wat en stak toen haar hand naar mij uit en stelde zich netjes voor, iets wat je tegenwoordig niet zo vaak meer ziet trouwens. Met z'n drietjes gingen we maar snel naar binnen, voordat de ouwe zeur aan de overkant mij herkende en dan misschien helemaal niet meer weet wat ze ervan moest denken. Zodra we binnen waren tilde Patrick Esther op en gaf haar een flinke zoen, zij beantwoorde zijn zoen met haar geile uitgestoken tong. Dit meisje had blijkbaar totaal geen gêne  en sloeg haar slanke benen om het lijf van Patrick heen die op zijn beurt weer zijn handen onder het kontje van Esther hield om haar te ondersteunen. Daarna werd ze weer op de grond gezet en werd haar gevraagd om iets te drinken te halen.

"Ik uuhh...heb de andere vaders ook gevraagd om te komen, zodat we als groep even kennis met mekaar kunnen maken. De kans is rijkelijk aanwezig dat zij ook in gezelschap zijn... als je begrijpt wat ik bedoel."

Ik knikte begrijpend en wachtte maar gewoon rustig af wat de middag voor ons in petto had. Esther kwam terug met twee mokken koffie en een ranja voor haarzelf. We hadden de koffie amper in de handen of de deur van het pand ging open en twee volwassen mannen stapten naar binnen in gezelschap van één meisje, die ik op dezelfde leeftijd schatte als Esther.

Esther rende naar het andere meisje toe en omhelsde haar alsof ze elkaar in geen jaren meer gezien hadden, in real-time was dat hooguit twee uurtjes. Ook de man kreeg een zeer uitgebreid welkom van Esther, inclusief een tongzoen.

"Dit is Willem met zijn dochtertje Nicole die ook in de zelfde groep zit als Esther, zoals je ziet zijn zij ook zeer goed bevriend met mekaar, en niet alleen op de zaterdagen haha."

"Kees kon niet komen, zijn vrouw hield hem bezig haha... Heej goeiemiddag, ik ben Willem en jij bent...?"

"Cor, en zo te zien hebben wij wel dezelfde smaken zo met z'n drietjes, mooie meiden zijn jullie hoor..."

De meisjes keken mij aan alsof ik iets totaal verkeerds had gezegd.

"Mooi? Alleen maar mooi? Niet sexy ofzo? Of geil? Zo noemen Willem en Patrick ons vaak als we met hun zijn."

Nu stonden de meisjes naast mekaar met hun armen om elkaars middel, daarna volgde een zoen van Nicole op het wangetje van Esther.

"Ooow sorry dames, ik bedoelde het niet verkeerd hoor, maar als ik jullie zou moeten omschrijven...dan zou het klinken als mooi, geil, sexy, om af te likken, om...ik stop maar, anders gaan jullie nog verkeerde dingen denken over mij hahahaha"

Willem en Patrick zaten al op de bank, en zo te zien hadden geen van twee veel zin om nog langer te wachten en nodigden de meisjes uit om bij hun op schoot te komen zitten. Voordat Nicole bij Willem op schoot ging, zag ik hoe ze snel haar broekje onder haar rokje uittrok en zo op Willem z'n schoot plaats nam. Willem liet gelijk zijn handen onder het rokje verdwijnen en zat Nicole gelijk flink op te geilen door het wrijven over haar kutje. Naast hen zat Esther voor Patrick op de grond en opende zij zijn gulp en haalde zijn lul tevoorschijn. Haar tongetje gleed langs de schacht op en neer en Patrick zat onderuit op de bank met zijn ogen dicht te genieten. Ik kon, en hoefde, me niet in te houden en ontdeed mij van mij broek en shirt, en ging naakt voor Nicole zitten. Zij deed haar rokje omhoog en haar heerlijke kale kutje kwam in beeld, en ze nodigde mij als het ware uit met haar vingers om haar te likken. Ze smaakte heerlijk zoetig en ze was al drijfnat. Het kreunen wat ze deed werd veroorzaakt door mijn beffende tong en Willems tong in haar mond. Willem had ook haar tepeltjes tussen duim en wijsvinger en zat met haar tepeltjes te spelen. Esther had zichzelf ontdaan van haar kleding, en ging nu op wijdbeens op de bank staan en duwde het hoofd van Patrick tussen haar geile slanke benen met de opdracht om haar, zoals ze het zelf noemde, paradijsje nat te likken. Iets wat Patrick maar al te graag deed. Nicole's kutje was nu echt drijfnat en ze was er helemaal klaar voor om er een stijve lul in te krijgen. Willem had zich met veel moeite kunnen ontdoen van zijn korte broek en zat daar met een stijf opstaande lul te wachten. Ik waagde de gok en greep zijn lul en zette die tegen de ingang van Nicole's spleetje en zij liet zich met een hele diepe zucht zakken over zijn pik heen. Ik ging rechtop staan en bood Nicole mijn lul aan om er eens lekker op te zuigen, iets wat ze zonder er al te lang over na te denken deed. Haar hete mond om mijn leuter veroorzaakte zo'n heerlijk gevoel in mijn pik, dat mijn ogen even helemaal wegdraaiden en ik mijn hoofd naar achter wierp. Naast ons zat Esther al flink met haar kutje op de lul van Patrick te wippen en hun monden waren tijdens het neuken compleet met elkaar bezig. Twee jonge meisjes die absoluut van wanten wisten, werden hier heerlijk gebruikt, of beter gezegd ze lieten zich gebruiken, door drie volwassen mannen. Een soort van mini orgie, die schijnbaar al tijden op elke zaterdagmiddag plaatsvond.

Ik en de twee andere mannen hadden nog lang geen zin om ons zaad te verspillen en namen even pauze. De jongedames daarintegen hadden nog helemaal geen zin om een pauze in te lassen en gingen maar met elkaar verder. In eerste instantie was het alleen tongzoenen en elkaar voelen, maar dat veranderde toen wij als toekijkend publiek er bij gingen zitten. Snel werd er omgeschakeld van tongzoenen naar all-over likken, vingeren en diverse standjes waarin deze handelingen plaats vonden. Onder toestemmende kreunen van de mannen gingen Esther en Nicole in een uitgebreidde standje 69 om elkaars kutjes te beffen en daar gingen ze helemaal op elkaar los. Het was de bedoeling dat onze lullen even een soort van adempauze kregen, maar met twee 10-jarige meisjes in stande 69 komt daar weinig van terecht. Blik bier in de linkerhand en een stijve lul in de rechterhand, zo zaten wij met z'n drieën naar het schouwspel voor ons te kijken. Toen de blikken bier leeg waren keken we mekaar even aan, stonden op en liepen weer naar de meiden, achter onze stijve pikken aan.

Esther bleef op handen en knieën zitten terwijl Nicole onder haar vandaan kroop. Esther draaide haar knappe hoofdje over haar linker schouder naar mij, stak haar kontje wat verder omhoog zodat haar kale kutje nog duidelijker zichtbaar werd, en begon haar lekkere strakke kontje te wiebelen.

"Kom op dan meneer Cor, ik zag u net wel kijken en ik weet zeker dat uw stijve piemel lekker in mijn kutje past..."

Dat liet ik mij natuurlijk geen twee keer zeggen, ik ging achter haar staan liet even mijn handen over dat heerlijke strakke velletje van haar billen glijden en ichtte toen mijn lul op haar kale drijfnatte kutje. Om haar wat extra te plagen duwde ik alleen de eikel er in, wachtte drie tellen en trok het er weer uit, om het daarna nog een paar keer zo op die manier te herhalen. En bij elke binnenkomst van mijn eikel in haar kutje, ontsnapte er een geile kreun die elke keer iets harder werd. Net zo lang tot ze haar mooie koppie weer over haar schouder draaide, mij aankeek met haar blauwe ogen en smeekte:

"Toe meneer Corrrrrr.....duw hem er helemaal in...ik wil het zo graaaaaaagggg...."

Nu greep ik haar heupjes stevig vast en ramde in één keer mijn stijve geslachtsdeel in haar smachtende spleetje. En gelijk draaide ze haar hoofd weer naar voren, en trok ze haar hoofd ver naar achter met een langgerekte "aaaaaaaaaaahhh".

Willem had zijn, toch best wel flink uit de kleiten gewassen, lul stevig in het strakke kutje van Nicole en neukte haar zo te horen op een voor haar heerlijke manier. Kreunend en wel kreeg ze de pik van Patrick vol haar in mondje gepresenteerd en ze begon er lustig aan te likken en te zuigen. Aangezien de meisjes allebei op hondjes naast elkaar zaten, kon Patrick zijn lul makkelijk van het ene minderjarige mondje naar het andere tien jarige mondje over laten steken. En bij allebei stootte hij nog één keer diep in het keeltje om daarna over te stappen naar het andere mondje. Door al deze geile dingen vlak voor mijn ogen kon ik het niet veel langer meer ophouden en trok mijn lul precies op tijd uit het kutje van Esther. en spoot mijn zaad over haar ruggetje. Hard nahijgend kwam ik op het idee om nog snel even mijn mobieltje te pakken en er eerst een filmpje van hun viertjes te maken en daarna wat close-up foto's. De lul van Patrick in het mondje van Nicole kwam perfect in beeld op de video en dat ging dan langzaam naar Willem die zijn paal nog in haar kutje had. Daarna ging Patrick snel achter Esther zitten om ook haar op z'n hondjes te nemen, en ook dat kwam uitgebreid op video te staan. Daarna gingen de twee schatjes op hun rug liggen, benen wijd open en ontvingen de heren in hun heerlijke onderlijfjes. Alles werd vastgelegd op video en foto, niet om het tegen hun te gebruiken maar meer om Kees te laten zien wat hij deze middag mistte. Door de geile opnames begong mijn lul ook weer stijf te worden, en hoe gevoelig het ook was, de mondjes van de meisjes voelden toch weer super lekker aan. Snel reikte Willem mij zijn mobieltje aan zodat ik video kon blijven schieten en met zijn toestel de foto's te maken. Precies op tijd, want wij stonden alle drie op klappen. Nicole en Esther gingen dusdanig op hun rug liggen dat ze met de wangen tegen elkaar lagen, linkerwang tegen de rechterwang. Patrick,  Willem en ik hoefden niks te doen, de meisjes trokken ons af vlak boven hun mooie koppies. Met luid gebrul van ons spoten wij ons zaad over de hoofdjes en lijfjes van de twee meisjes, die met veel gegiechel en kreuntjes op hun lijfje ontvingen.

Patrick keek op zijn horloge en schrok een beetje van de tijd:

"Kut, Esther...ik had je al thuis afgezet moeten hebben, we zijn een half uur te laat! Shit, als we maar geen problemen krijgen met je moeder..."

Ik paniek kleedden Patrick en Esther zich snel aan, en Patrick gaf de sleutels van het pand snel aan Willem en met slippende wielen spoot de auto van het terrein af. Willem en ik bleven nog heel eventjes samen met Nicole achter in het pand alvorens wij ons rustig konden aankleden. Willem sloot het pand af en gezamelijk liepen we naar onze auto's en reden rustig de poort uit. Nadat Willem ook de poort op slot had gedaan kwam hij nog eventjes naar mijn auto:

"Ik neem aan dat je al die videootjes deelt in de app groep?"

"Ja, wat dacht jij dan man, heerlijke rukvideootjes zijn het geworden, die Kees gaat me daar een partij jaloers zijn hahaha...."

"Ja man, ik zet straks de foto's wel op de app, volgende week weer?"

En met een knipoog als bevestiging draaide ik het raampje van het portier dicht en reed rustig weg. En dat was weer een interessante week in het werk van een Buitengewoon Opsporings Ambtenaar, dacht ik...

Toen ik een paar uurtjes later thuis op de bank voor de televisie hing, gin opeens mijn mobiele telefoon van mijn werk af. Nu kon dat makkelijk gebeuren in een weekend waar je paraat moest blijven voor eventuele zaken die zich plotseling voordoen. Ik nam licht geirriteerd op, en ik hoorde van de meldkamer dat ik doorgeschakeld zou gaan worden naar iemand die om mij gevraagd had, het moest niet gekker gaan worden want wie zou het dan moeten zijn? Het bleek die mevrouw te zijn die eerder die week die klacht had ingediend over verdachte zaken bij het scoutinggebouw. Mevrouw stond er op dat ik, op een zaterdagavond waar ik alleen voor ernstige calamiteiten oproepbaar was nota bene, onmiddelijk langs zou komen want ze had iets met mij van groot belang te bespreken. Verdulleme, daar gaat je vrije avond.... Ik weer in de auto, naar dat mens toe. Eenmaal bij haar binnen kreeg ik weer de gebruikelijke vraag of ik een kopje koffie wilde, nouja...toe maar dan, ik had er echt geen zin in. Even later zat  ze tegenover mij en begon:

"Ten eerste wil ik u mijn verontschuldigingen aanbieden voor het feit dat ik u op uw vrije avond alsnog liet komen. Het is echter van groot belang dat u mij, no matter what, uit laat spreken, hoe u ook over mijn verhaal denkt. Kan ik daar op vertrouwen?"

Sowieso het feit dat mevrouw met een Engelstalige kreet aankwam verraste mij eerlijk gezegd wel een beetje, ze leek me nou niet bepaald een vrouw van de wereld, om maar zo te zeggen. Maar ik bleef beleefd en knikte mijn hoofd, want ik had op dat moment net mijn mond vol met het koekje bij de koffie.

"Ik heb u vanmiddag bij het scoutinggebouw gezien, tesamen met die meneer waar ik vorige week u over sprak. Daarnaast was er nog een ander, voor mij onbekend, heerschap bij. Nu is dat op zich prima, maar wat mij verraste was het feit dat er ook twee minderjarige meisjes bij waren. Ik heb de tijd even opgenomen en u bent zeker twee uur daar binnen geweest. Drie volwassen mannen en twee minderjarige meisjes die, voor zover ik van afstand kon zien, niet bepaald kuis gekleed waren. U zult begrijpen dat ik daar bepaalde gedachten over heb, is het niet?"

"Wat voor gedachten bedoelt u precies? Als u iets denkt te weten, zeg het dan gewoon en laat mij anders gewoon van mijn weekend genieten..."

"Nou nou meneer, niet zo op de tenen getrapt zijn. Ik denk niet alleen te weten wat daar gebeurt, gelooft u mij....ik wéét wat er gebeurt. En ik zal u vertellen waarom ik het weet. Het gebouw waar de scoutinggroep elke week hun bijeenkomsten heeft, is eigenlijk al jaren een soort van dekmantel voor mannen die met meisjes.....", ze wachte even voor het wat dramatische effect: "...seks hebben. En ik zie u nu gelijk geschokt kijken, maar ik zou niet met een dergelijke uitspraak komen als ik er niet honderd procent zeker van zou zijn."

Zonder een woord te zeggen stond ze op en liep naar een kast die op slot zat, ze deed deze open met een oude sleutel,  haalde een doos uit de kast en zette deze tussen ons in op de salontafel. Ze haalde de deksel eraf en gaf mij een klein fotoalbum wat er al aardig oud uit zag.

Al vanaf de eerste bladzijde viel mijn mond open van verbazing,  de foto's in het album waren allesbehalvenormale foto's. Op alle foto's stond hetzelfde meisje van een jaar of twaalf, en op al die foto's stond ze naakt. In diverse houdingen, die op zijn zachtst gezegd opwindend gnoemd mochten worden. Ik bladerde langzaam door, liet elke foto goed op mij inwerken en kon niet anders concluderen dat het meisje op deze foto's, nu jaren later hier recht tegenover mij zat. Een volgend album kreeg ik toegereikt en daar stonden foto's van haar in, waarop ze seks had met oudere mannen. Ik schatte dat de foto's toch zeker een vijftig jaar oud moesten zijn, en voor die tijd was zelfs dit best wel heftig te noemen. In de jaren zestig mocht men misschien wel vrijer van geest zijn en over dit soort dingen makkelijker denken, maar dit zag er toch wel heel geil en illegaal uit. Nadat ik alle twee de albums had bekeken, liet ik mij wat terugzakken in de stoel en zat even flabbergasted in het niets te staren.

"Zo...nu weet u ook van mijn geheim, en weet u ook hoe ik aan bepaalde kennis van zaken die zich bij de scouting zich afspelen, kom. De club bestaat al bijna honderd jaar, en de club is al zeker sinds de jaren vijftig een dekmantel voor porno met kinderen. U denkt nu misschien dat ik u dit laat zien om u te kunnen chanteren of iets dergelijks. Welnu, weest gerust, want iemand die al sinds haar jeugd donateur is van deze scoutingclub, zal nnooit en te nimmer naar de nodige instanties lopen om daar haar beklag te doen. Dat zou namelijk betekenen dat ik dan vanaf dat moment ook geen gebruik meer kan maken van de jongetjes van de club..."

"Wacht even, ik krijg nu echt zo veel informatie op mijn bord, u bent donateur van een club die zich al jaren bezig houdt met ... nou ja, kinderporno. En u zegt ook dat u mij er niet mee gaat chanteren omdat u anders geen..."

"Dat heeft u heel goed begrepen. Sommige jongens, door onder andere mijzelf geselecteerd, hebben het voorrecht om bij oudere vrouwelijke leden van de club, het hoognodige te leren over alles wat met seks te maken heeft. Kortom, ik ben zelf één van de donateurs die de club staande houdt zodat mannen zoals u, en vrouwen zoals ik, gebruik kunnen maken van die heerlijke kinderen. Vertel eens eerlijk, hoe waren Nicole en Esther?"

Ik zat echt met open mond te luisteren naar het relaas van deze vrouw. Ze kwam bij mij opeens heel anders over dan ze in eerste instantie bij onze eerste ontmoeting deed. Ik zag nu een vrouw tegenover mij zitten die zich de lusten van jonge jongens liet welgevallen. Dat ze de meisjes van vanmiddag bij naam kende, dat verraste mij eigenlijk al niet meer na haar ontboezeming.

"Esther en Nicole...uuhh...tja .... wat kan ik daar anders over vertellen dat het hele mooie meisjes zijn, en die absoluut wel een uuhhhh...."

Ik zocht naar woorden. De bekentenissen van deze vrouw hadden mij wel even onzeker gemaakt.

"U bedoelt dat ze gewoon lekkere lijven hebbben en dat jullie hun goed hebben geneukt... zo moeilijk is dat toch niet om dat te zeggen?"

"U heeft gelijk, ik geloof ook niet dat ik er nog langer omheen hoef te draaien, of dat ik naar de juiste woorden moet zoeken. Esther is een machtig mooi meisje, met een heerlijk lijfje die er gewoon om vraagt om begeert te worden en door mannen, zoals de twee van vanmiddag, heerlijk geneukt te worden. En Nicole is gewoon rechttoe rechtaan een heerlijk sletje, die haar kutje graag opensteld voor wie er ook maar in wil."

Ik zag de vrouw tegenover glimlachen, en haar hand gleed ongegeneerd over jurk ter hoogte van haar kruis. Ik besloot om er nog wat extra's over te zeggen:

"Ik en die andere twee mannen, die u ongetwijfeld ook wel kent, hebben Esther en Nicole vanmiddag heerlijk met onze stijve lullen in hun gaatjes uitgewoond. Ze hebben zelfs met mekaar heerlijk liggen vozen, zodat wij even een biertje konden pakken. Allebei zijn ze op hondjes geneukt en daarna hebben we ons zaad over hen heen gespoten. Ik heb er zelfs video's van..."

"U heeft gelijk, ik ken in ieder geval de voorzitter van de club, die Patrick, en ik ben eerlijk gezegd verbaast dat u daar nog niet naar gevraagd heb..."

"Wat bedoelt u precies?"

"Nou, heel simpel, ik heb jullie gebeld vanwege die man die op de zaterdag altijd komt, en dat terwijl ik die man dus al een tijd ken. Ik zal eerlijk zijn, ik mag die Patrick niet zo, vraag me niet waarom maar dat heb je soms. En ik wilde hem een keertje goed laten schrikken, gewoon puur om te laten merken dat hij niet alles in de hand heeft. Dat u achteraf ook een liefhebber bent, wist ik natuurlijk ook niet, maar dat maakt het allemaal wel weer leuker hihi..."

"Daar heb ik eigenlijk nog helemaal niet over nagedacht, maar inderdaad, ik had het wel een beetje vreemd moeten vinden. En ja, ik ben al jaren liefhebber van jonge meisjes...net als u van jonge jongens houdt. En toch...iets zegt mij dat het niet alleen jongens zijn waar u op valt, als ik nou eens zeg dat ik de videootjes van vanmiddag nu bij me heb...."

De lust in haar ogen was voor mij genoeg om mijn mobieltje naar haar te schuiven met de bewegende beelden van drie neukende mannen en twee heerlijke 10-jarige meisjes. Het kreunen van de oudere vrouw was op z'n minst geil te noemen en even later zag ik haar in haar borsten grijpen.

"Ik moet morgenochtend maar gelijk even twee jongens van de scouting appen, dat ze morgen de hele dag onder de pannen zijn hihi. Vraag ik teveel als ik ik deze video's wil hebben om er vanavond lekker op te masturberen?"

Ik stuurde een aantal video's van de heerlijke neukpartij die middag, naar haar whatsapp. En met een vrolijk afscheid sloot de deur achter mij, en kon ik nu echt van mijn weekend gaan genieten, als er zich tenminste geen calamiteiten voordoen....