Seksverhaaltjes.nl

Day Mode

Mijn kleine nichtjes

Lang verhaal, Eerste keer, Incest, Pedofilie, Jongen, Meisjes

Door: Nobo Cough

Het was weer een saaie zomer. Ik was 17 en was net klaar met de middelbare school. Ik had op een privé-school gezeten met alleen maar jongens. Dat was ook het probleem. Er zaten geen meisjes op mijn school, en ik woonde op een campus met strikte leefregels. Sommige jongens probeerden ’s nachts uit het raam te klimmen, maar ze werden meestal betrapt. Anders dan bij honkbal, lag je er op deze school na twee keer al uit.

De gelukkigen vertelden verhalen over geheime ontmoetingen met meisjes van een andere privé-school in de buurt. Ik kon er alleen maar van dromen. Ik was te bang om te worden geschorst of van school gestuurd te worden. Ik had wel een paar dates gehad tijdens de vakanties. Maar dat stelde niet zoveel voor. Ik was wel aardig goed in tongzoenen als ik de reactie van mijn dates mocht geloven. Ik had natuurlijk ok een stapeltje Playboys, en mijn vrind Tom had wat pornofilms “geleend” van zijn oom. Hij had er één aan mij gegeven om naar te kijken in de zomervakantie. En elke keer als mijn ouders weg waren, had mijn rechterhand het heel druk. Het was een lekkere film, met neuken en orale seks en ik onthield goed dat vrouwen graag gebeft worden. Ooit… dacht ik.

Juli liep alweer op zijn eind, en het enige wat me bezig hield waren klusjes voor de buren. Op een dag riep mijn moeder zich bij haar om aan de telefoon te overleggen met mijn tante Justine over een baantje. Mijn tante woonde op het platteland, en ik herinner me nog dat ik een paar jaar geleden een paar weken op haar grote boerderij had doorgebracht. Er was een groot zwembad in de tuin en in de kelder was een spelletjeskamer, inclusief bar, bank, televisie, een zwembad en een pingpongtafel. Ze was gescheiden nadat ze haar man betrapt had met zijn secretaresse. Ze had de voogdij gehouden over hun vier dochters. De laatste keer dat we bij hun op bezoek geweest waren, waren de meisjes nog heel jong en irritant. Ze zaten me continue te treiteren.

Ik nam de telefoon over, en vroeg me af wat tante Justine voor baantje voor me kon hebben. Alles is beter dan auto’s wassen en ramen zemen, dacht ik bij mezelf.

“Hoi Tim, ik heb dit al met je moeder besproken, en ze denkt dat het een goed idee is,” begon ze. “Ik ben uitgenodigd door een nieuwe vriend van me om op een cruise te gaan. Maar ik kan niemand vinden om op het huis en de kinderen te passen terwijl ik weg ben. Ik kan je €300,- betalen om drie weken op te passen, en je krijgt ook zakgeld voor de boodschappen. De meiden hebben beloofd dat ze zich zullen gedragen terwijl ik weg ben. Wat denk je ervan?”

Ik wist niet zo goed wat ik moest denken. Het idee om drie weken met die brutale kinderen opgescheept te zitten, stond me niet zo aan. Maar 300 euro was meer geld dan ik anders zou kunnen verdienen. En de boerderij was ook een mooie plek om de zomer door te brengen. “Ik denk dat dat wel kan,” zei ik. “Moet ik dan ook koken en schoonmaken en de rommel van de kinderen opruimen?”

“Zeker niet,” zei ze. “Ik heb al een huishoudschema gemaakt voor ze, ze doen om beurten verschillende klusjes en koken ook. Het enige wat jij moet doen is ze naar training brengen met mijn auto. Lisa heeft elke dag voetbaltraining, de tweeling zijn sinds kort op cheerleaders en Kim doet vier keer per week aan turnen. Ik weet dat het klinkt als een hoop taxiritjes, maar het voordeel is dat ze er niet altijd allemaal zijn.”

“Zo, ze zijn nogal druk voor hun leeftijd. Hoe oud zijn ze nu? Ik heb ze al lang niet gezien,” vroeg ik.

“Lisa is nu bijna dertien. Ze is een echte puber aan het worden, zit de hele dag et haar vriendinnen aan de telefoon over jongens te kletsen. De tweeling, Terri en Sue, zijn elf, en Kim is net negen. Ze leken het leuk te vinden als jij langs zou komen om op te passen. Ze herinneren nog dat je vroeger met ze speelde. Ik hoor alleen nog maar “Wanneer komt Tim?” Je weet dat we nogal afgelegen wonen, en ze missen hun vriendinnen wel in de vakantie. Ik denk niet dat ze zo vervelend zullen zijn zoals jij je ze herinnert.

“Okee,” zeik ik. “Ik zal mijn tas inpakken en dan vraag ik of mama me volgende week kan brengen.”

“Dankjewel, Tim. Ik waardeer het heel erg. Ik kijk heel erg uit naar deze cruise. Ik zal alle bijzonderheden en schema’s opschrijven, net als de telefoonnummers van de huisarts enzo. Je weet maar nooit. Ik zie je volgende week donderdag. Tot kijk.”

Dat was hoe het begon. Ik weet nog dat ik bij mezelf dacht: “Man, dit wordt een hel met die kinderen.” Maar later die avond begon ik me af te vragen hoe ze er nu uit zouden zien. Vooral Lisa, omdat tante Justine had gezegd dat ze al een echte puber begon te worden.

De volgende dat ging ik naar het winkelcentrum met mijn vriend Tom en vertelde hem over mijn nieuwe baan, en over de vier meiden op wie ik drie weken zou moeten passen. Zijn ogen werden groter toen ik het had over Lisa, en dat ze bijna dertien werd.

“Ik wed dat ze al tieten heeft!” zei hij terwijl we over de parkeerplaats liepen. Net terwijl we een groepje van vier jonge meiden passeerden, niet ouder dan twaalf. Ze begonnen te giechelen en keken ons aan. Meisjes van die leeftijd waren me nooit eerder echt opgevallen, maar door mijn nichtjes was dat veranderd. Ze hadden allemaal korte broekjes aan, met strakke T-shirts. En ik kon hun kleine tietjes tegen de stof zien drukken. Toen ze voorbij waren, keek ik nog even achterom naar hun schattige kontjes.

“Wow!” dacht ik bij mezelf, ze zijn jong, maar ze zien er wel sexy uit! Eentje draaide zich om en zag me staren. Ze knipoogde en begon daarna te giechelen, smoezend tegen haar vriendinnen. Tom had het ook gezien en zei: “Zie je wat ik bedoel? Meiden op die leeftijd kunnen supergeil zijn. Je bent een geluksvogel, Tim. In een huis, alleen met vier jonge meiden. Misschien word je nog wel ontmaagd!”

“Doe niet zo raar! Daar zijn ze veel te jong voor. En het zijn mijn nichtjes!” Maar van binnen ging mijn hart als een gek tekeer, alleen al bij de gedachte dat ik ze misschien wel naakt te zien zou krijgen. Misschien zou ik ze zelfs wel stiekem kunnen aanraken. Tante Justine had gezegd dat ze er naar uitzagen om me te zien. Met deze nieuwe inzichten, had ik ook heel veel zin om hun te zien.

Het was eindelijk donderdag geworden. Ik had mijn spullen ingepakt in twee koffers. Tussen mijn kleren had ik nog wat tijdschriften en de video van Tom verstopt. Ik was nogal verslaafd geraakt aan masturberen inmiddels. En ik had mijn stimuleringsmiddelen nodig. Ik wist dat ik toch langer op zou blijven dan de meiden. Dus ik kon me altijd aftrekken bij de video in de spelletjeskamer terwijl zij sliepen.

Tante Justine en mijn nichtjes stonden al te wachten toen mijn moeder en ik aan kwamen rijden. Ik was blij om weg te zijn uit de stad en weer eens op het platteland te zijn. De boerderij van mijn tante was oud maar groot, op een groot stuk eigen land met weilanden en bos. Dit zou een geweldige vakantie worden, dacht ik bij mezelf. En ik zou er nog voor betaald worden ook.

Mijn nichtjes en ik stelden ons aan elkaar voor. En mijn tante liet me alles in het huis zien: het fornuis, de meterkast en ze gaf me drie geprinte A4-tjes met noodnummers en de tijden en plaatsen waar de meiden heen moesten voor training. Ik had moeite om goed naar haar te luisteren, omdat ik nog steeds moest denken aan de schattige meiden die me hadden staan op te wachten. Ze waren nog schattiger dan ik had gedacht.

Lisa, de oudste, had kort, bruin haar en prachtige groene ogen en ze was inderdaad een puber geworden. Ze had prachtige tietjes, ook al was ze nog maar twaalf. Ze waren ook nog maar klein, maar ze zagen er zo vrijpostig en stevig uit. Klaar om in geknepen te worden. Lisa begon me vragen te stellen over de middelbare school, om ouder over te komen dan haar kleine zusjes.

Allemaal waren ze slank en gespierd omdat ze veel aan sport deden. De tweeling, Terri en Sue, waren net begonnen zich een beetje te ontwikkelen. Ze leken een beetje op de meisjes naar wie ik had lopen staren in het winkelcentrum. Het was geen eeneiige tweeling. Terri had blond haar, terwijl Sue meer roodharig was. Maar ze hadden wel allebei schattige sproeten op hun gezicht en ze lachten lief. Van de achterkant zou je kunnen denken dat het jongens waren, met hun smalle heupen. Hun borsten waren wel al duidelijk wel begonnen met groeien en ik kon ze duidelijk zien onder hun shirtjes. Ik keek snel van de een naar de ander, om in te schatten wie van de twee ik het meest sexy vond. Ik vroeg me af hoe ze eruit zagen onder hun broek, en ik bedacht me dat ze waarschijnlijk nog niet eens haar op hun kutje hadden. De twee meiden zagen dat ik naar ze keek en begonnen met een beetje met hun heupen te wiegen. Ik keek weer omhoog en zag hun grijnzende blikken. Ik keek snel weg. Terri fluisterde iets in haar zusters oor waardoor de ander moest giechelen. Ze bekeken mij ook goed, naar mijn gespierde buik en borstkas.

Kim was nog maar negen. Ze was heel lichtblond en moet zo licht zijn geweest als een veertje. Ze was ook nogal een aandachttrekker. Ze maakte radslagen om mijn aandacht te trekken. Haar gezicht was het mooiste van allemaal, met een wipneusje, prachtig witte tanden waardoor haar mooie glimlach goed te zien was en prachtige blauwe ogen. Ik kon mezelf haast niet geloven dat ik haar stond aan te gapen, terwijl ze heen en weer dartelde. Ze zag er zo schattig uit terwijl ze haar turnkunsten aan het vertonen was. Ze had niks onder haar shirt aan, dus elke keer als ze een radslag deed, ging haar T-shirt net ver genoeg omhoog om haar bijna platte borstkas bloot te geven. Ze gaf een mooie show, en daar was ze zich van bewust. Ze hield me steeds in de gaten met haar blauwe ogen.

Ik kon het haast niet geloven. Hier stond ik dan, 17 jaar oud, en opgewonden door mijn kleine nichtjes, zelfs de oudste nog niet eens een echte puber. Dat is toch niet normaal, dacht ik bij mezelf. Maar zo gek was het ook weer niet, ik had nog nooit een echte, naakte kut gezien, laat staan eraan gezeten. Ik was gewoon zo geil als boter.

De tweeling was aan het giechelen en fluisteren, terwijl Lisa zo volwassen mogelijk probeerde te doen. Ze liep mee met mij en mijn tante tijdens het rondje door het huis. Als mijn tante me ergens op wees, dan knikte Lisa alsof ze alles al jaren wist. En ze voegde ook nog haar eigen informatie eraan toe. Af en toe begon ze demonstratief te gapen, haar armen hoog optillend en haar rug een beetje krommend, zodat haar kleine borstjes prompt naar voren stonden als haar moeder niet keek. Ik keek wel, en ik probeerde te voorkomen dat het teveel opviel dat ik haar lichaam aan het bestuderen was. Lisa stond tegen me aan in het krappe keukentje in de kelder en ik voelde haar borsten tegen mijn arm aan prikken. In een reflex keken we elkaar geschrokken en beschaamd aan. Ik zag dat ze een nerveus lachje probeerde te verbergen. Dit werden drie bijzondere weken.

Na de verplichte knuffels en kussen tussen de meiden en mijn tante, bracht mijn moeder tante Justine naar het vliegveld. Ze riep uit het raampje: “Bel me, Timmy!”.

“Okee, mam,” riep ik terug, terwijl ik het haatte als ze me Timmy noemde. De tweeling riep plagerig: “Ja, bel me, Timmy!” Ze genoten ervan hoe erg ik me ervoor schaamde.

“Kom op,” zei ik, “Als jullie je niet als kinderen gedragen, zal ik jullie ook niet als kinderen behandelen.”

“Sorry,” zei Sue. “we plaagden maar wat.”

“Dat is okee,” zei ik. “Zullen we naar het dorp rijden en pizza halen om te vieren dat we drie weken zonder onze ouders tegemoet gaan?”

“Ja!” riepen ze in koor. En we sprongen in de auto van mijn tante. Lisa ging voorin zitten naast me en deed snel de deur dicht, zodat de drie andere meisjes achterin moesten zitten. Tijdens het rijden legde ze haar arm op de stoel, overduidelijk om me een beter uitzicht op haar tietjes te geven. Ik keek heimelijk haar kant op vanuit mijn ooghoeken om haar frisse jonge tietjes te bewonderen. Ik miste bijna de afslag naar het dorp. De tweeling zag wat hun oudere zus aan het doen was en toen ik in de binnenspiegel keek, zag ik dat Terri me aan zat te kijken. Ze had duidelijk gezien dat ik zat te gluren naar de borsten van haar zus. Terri zei: “Hee Lisa, waarom doe je je T-shirt niet omhoog, dan kan Tim het beter zien!”

“Houd je kop, trut!” schreeuwde Lisa. “Ik rek me alleen maar uit, dat is alles.”

“Tuurlijk,” ze begonnen te lachen op de achterbank.

“Okee meiden, laten we geen ruzie maken. Anders draai ik de auto om, en vergeten we de pizza.” Ik probeerde de situatie onder controle te krijgen en probeerde ondertussen de indruk te wekken dat ik niet geïnteresseerd was in Lisa’s borsten. Ik hoopte dat het overtuigend over kwam. Lisa deed haar armen weer omlaag en de tweeling hield de rest van de reis hun mond. Onnodig om te zeggen dat ik wel een beetje teleurgesteld was, en een enorme erectie had.

Toen we weer terug waren bij het huis, gingen we naar beneden met de pizza. We ploften neer op de lange bank om tv te kijken. De meiden wilden naar MTV kijken. Terwijl we zaten te eten en naar de videoclips zaten te kijken, stond de kleine Kim op en begon voor ons te dansen op de muziek.

Haar kleine, jonge lichaam bewoog driftig mee op de muziek. Ik kon het niet helpen dat ik haar lichaam bewonderde. Ze deed ook haar best om er sexy uit te zien, draaiend met haar heupen. Toen riep een van de jaloerse tweelingzussen: “Kim danst net als een stripper!”

“Ja! Hee Kim, T-shirt uit! Alles uit! Tss, tss tss tss tss tss!” riepen Sue en Terri, haar ophitsend op de maat van de muziek.

Lisa en ik zeiden niks. We probeerden volwassen over te komen en hun kinderachtige gedrag te negeren. Kim reageerde met een brede grijns, en begon nog heftiger op de muziek te bewegen. Zorgvuldig de bewegingen van de meiden in de videoclip imiterend. Ze trapte een schoen uit, en daarna de andere. En terwijl ze ronddraaide en danste, keek ze me diep in mijn ogen en trok langzaam haar shirt omhoog. Haar oudere zussen moedigden haar nog steeds aan, “Uit, uit, uit, uit!”

Kim keek me aan met een duivelse grijns en trok haar shirt over haar hoofd, haar negenjarige borst blootgevend. Ik kon nu haar schattige kleine tepels bekijken, bovenop de kleine bobbels van basisschool tieten. Haar tint was goudkleurig, behalve lichtere tietjes en de streep van de bikini op haar rug. Ze draaide uitdagend een paar keer rond en gooide haar shirtje in mijn schoot. Ik was blij dat het terecht kwam waar het terecht kwam, want zo verborg het shirtje precies mijn erectie. Ik kon nog niet geloven wat er gebeurde, want deze kleine exhibitionist genoot er duidelijk van dat ze haar lichaam aan mij kon laten zien. Toen zette ze haar handen in haar zij en haakte haar vingers in de band van haar broek. Ze bewoog haar kont in mijn richting. Kim begon haar broek omlaag te trekken over haar schattige kleine billen, nog steeds heen een weer bewegend op de muziek.

De tweeling moedigden haar energiek aan: “Trek alles uit, Kimmy!”

Net toen ik de bovenkant van haar onderbroek begon te zien onder haar broekje, sprong Lisa op en riep: “Zo is het wel genoeg. Stop ermee!”

Ik moest het wel eens zijn met Lisa, en zei: “Ja, trek je kleren weer aan, jongedame. En jullie moeten ophouden haar aan te moedigen!”

“Ahhh, helaas. De show is voorbij,” zei Terri. Ze pakte haar kleine zusjes T-shirt van mijn schoot en kneep daarbij even door de stof heen. Ik weet niet zeker of ze mijn pik kon voelen, maar ik voelde in ieder geval haar hand. Ik ging gauw anders zitten, met mijn benen over elkaar, zodat mijn erectie niet zichtbaar was.

Terri stond op van de bank en gaf het shirtje aan Kim. Toen Kim het weer aantrok, fluisterde Terri iets in Kims oor. Daarop begon Kim te giechelen en keek naar mijn gekruiste benen. Ze bloosde zichtbaar en rende de trap op met drie treden tegelijk.

“Tijd om naar bed te gaan,” commandeerde Lisa naar haar tweelingzussen.

“Hee, wie is er gestorven en heeft jou koningin gemaakt?” stribbelden de zussen tegen.

“Lisa heeft gelijk,” zei ik. “Jullie moeder heeft gezegd dat de drie jongere zussen om tien uur in bed moeten liggen, en Lisa mag tot elf uur opblijven omdat ze ouder is.”

“Ahhh, alsjeblieft?” probeerden de zusjes.

“Nee, geen gemaar,” zei ik met zoveel mogelijk autoriteit, in de hoop dat mijn positie vanaf het begin duidelijk zo zijn. Ze liepen tegen hun zin in naar de trap. Ik zag dat Terri iets in Sues oor fluisterde. Sue keek haar ongeloofwaardig aan en zei “Echt waar? Hoe voelde…” “Sssst!!” riep Terri terwijl ze de arm van haar zus beet pakte en haar mee de trap op nam.

Ik keek naar Lisa. “Ik vraag me af waar dat over ging?” zei ik zo nonchalant mogelijk. “Ik heb ook geen idee, het zijn gewoon rare, kleine kinderen,” reageerde ze. Ik probeerde ongeïnteresseerd over te komen terwijl ik zei, “Tsjonge, die Kim is wel een exhibitionist, hè?”

Lisa keek me aan, en probeerde volwassen over te komen. “Tsja, ze ziet hier nooit jongens. En ik denk dat ze je leuk vindt. Raar hè?” Toen stond ze op en liep in de richting van de trap. Ik zei, “Lisa, jij hoeft pas om elf uur naar bed.”

“Ik weet het,” antwoorde ze. “Ik ga mijn slaapshirt aantrekken en dan kom ik terug.”

Ik zat op de bank de seconden te tellen en te wachten tot Lisa terug zou komen. Dit was de eerste nacht met mijn nichtjes, en ik was nu al op een halve stripshow getrakteerd door de jongste. Mijn pik was nog steeds een beetje hard en ik kreeg hem maar niet rustig, zeker niet met de gedachte dat ik hier zo meteen alleen zou zitten met Lisa. Ze had me ook duidelijk zitten uitdagen in de auto. Ik kon onmogelijk ingaan op haar moves, had ik mezelf bedacht. Misschien zat het trouwens wel allemaal in mijn hoofd en was ze zich echt alleen maar aan het uitrekken in de auto. Maar ze was wel rood aangelopen toen ik per ongeluk haar borsten aanraakte eerder op de dag. Ik was helemaal in de war, maar heel, heel erg opgewonden. Ik had enorm zin om mezelf af te trekken met de striptease van Kim in mijn hoofd. Ik greep even in mijn broek om mijn pik in een wat gemakkelijkere positie te leggen. Ik keek naar beneden en zag dat het puntje van mijn pik bijna zichtbaar was.

Ik zag een dekentje achter de bank liggen. Ik pakte het en legde het over me heen om mijn uitpuilende broek te verbergen voor Lisa. Toen ze weer de trap af kwam, ploften mijn ogen bijna uit mijn oogkassen en mijn mond viel een beetje open. Ze droeg een lichtroze nachthemd die vele maten te klein was. Hij kwam maar net tot de bovenkant van haar dijen, ik kon haar slipje en een groot deel van haar kleine billen zien. Terwijl ze zich omdraaide in mijn richting, zag ik twee stijve tepels tegen de dunne, bijna transparante stof prikken. Haar rug was trots gekromd terwijl ze op me af liep. Ze liet even zien dat haar borsten, hoewel nog steeds klein, toch echt wel groter waren dan die van haar zusje.

Ze had gezien dat ik haar aanstaarde, en bleef even stil staan. Zogenaamd om naar de tv te kijken. Zodat ik haar even goed kon bekijken zonder dat het opviel. Zoals ze eerder op de dag ook al had gedaan, tilde ze haar armen op, draaide haar rug een beetje en kromde haar rug terwijl ze gaapte. Het was geweldig! Haar pronte, tietjes profileerden zich prachtig in het blauwige licht van de televisie. Door het rekken, werd haar nachtjapon aan de voorkant opgetild en kon ik haar slipje en de lichte welving van haar venusheuvel zien.

“Laten we iets anders kijken,” zei ze. Ze boog zich over de televisie en begon door de verschillende kanalen te zappen. Nu kroop haar nachthemd omhoog aan de achterkant en kon ik haar strakke kontje zien boven haar gespierde bovenbenen. Ze vond een soft-erotische film op een van die goedkope zenders. “Dit misschien?” ze draaide zich om en glimlachte naar me.

Ik haalde snel mijn ogen van haar kont af en zag wat er op TV was. Ik zag drie studentes naakt onder de douche staan, terwijl ze een of andere onzinnig gesprek voerden. “Hee, zei ik. Daar ben je nog te jong voor.”

“Ach, kom op,” zei ze. “Ik mag dit van mama nooit kijken, maar ik zal het nooit tegen haar zeggen als jij het ook niet zegt.”

“Okee, vooruit. Ik weet het niet zo goed.” Maar ik wilde het zelf ook gewoon heel graag zien.

“Ik heb het wel een beetje koud,” zei ze terwijl ze op de bank ging zitten. “Mag ik ook onder de deken?”

Ik tilde de deken zover op dat ze er ook onder kon gaan zitten. Ze kwam dicht tegen me aan zitten omdat het dekentje niet zo groot was. Haar linkerkant drukte tegen me aan. Ik voelde de warmte van haar huid tegen me aan, en onze naakte benen duwden tegen elkaar. Ze had geen idee wat ze bij mij teweeg bracht, dacht ik bij mezelf terwijl mijn erectie alleen maar harder werd en druppeltjes voorvocht al omhoog kropen.

De film ging over in een scene op een feest. Stelletjes dansten en hielden elkaar stevig vast. Ik keek omlaag en zag dat haar ogen gefixeerd waren op het tafereel, terwijl haar ademhaling merkbaar sneller werd. Nu was er een close-up van een stelletje op een bank, niet heel anders dan degene waar wij op zaten, en terwijl ze kusten, deed de manlijke acteur zijn arm om de schouders van het meisje met zijn hand net boven haar borsten.

Lisa zei, “Ik wou dat ik dat meisje was.”

“Nou, m-misschien kunnen we doen alsof, ik bedoel alsof we de acteurs in de film zijn,” stamelde ik. Ik kon mezelf niet geloven. Ik kon er niks aan doen, ik was zo geil.

“Ja, dat kunnen we doen,” fluisterde ze, “zo lang we maar net doen alsof.” Haar stem trilde en ik kon merken dat ze net zo opgewonden raakte als ik. Het was nu of nooit. Ik raapte al mijn moed bij elkaar en deed mijn arm om haar schouder en liet mijn hand rusten waar de jongen in de film dat ook deed. Hij likte haar oor nu, dus ik draaide mijn hoofd, nog steeds naar het scherm kijkend en likte voorzichtig Lisa’s oor. Ik kon haar voelen trillen van genot. We keken allebei nog steeds naar de tv, omdat we te verlegen waren om naar elkaar te kijken. Op die manier hielden we een beetje afstand, alsof het niet echt gebeurde.

Toen kwam het moment waar ik op had gewacht. De hand op het scherm bewoog naar beneden en begon de rechterborst van het meisje te kneden. Totaal verloren in mijn eigen lust, ging ik ook met mijn vingers omlaag over haar nachthemd en bereikte eindelijk mijn doel. Haar kleine borst paste makkelijk in mijn hand. Ik kneep voorzichtig en Lisa liet een kleine zucht van spanning horen. Er had nog nooit iemand aan haar borsten gezeten.

Ik voelde haar tepel stijf worden door de dunne stof van haar nachthemd tegen mijn handpalm. Terwijl ik haar borst bleef masseren, voelde ik haar hele borstkas steeds sneller omhoog en omlaag bewegen door haar opgewonden ademhaling. Dit was geweldig. Hier za ik met de borst van dit prachtige kleine meisje in mijn hand. Het was nog maar een paar dagen geleden dat ik hiervan droomde en nu gebeurde het al.

Toen kwam er op het scherm een en tweede man de kamer binnen, die begon te roepen dat de ouders eraan kwamen. Ze sprongen op en renden de kamer uit. Ik voelde mezelf teruggeworpen worden in de werkelijkheid en haalde mijn hand van Lisa’s borst en mijn arm van haar schouder. Ze ging een beetje verzitten en we zeiden allebei niks, en keken elkaar niet aan. Je had de spanning kunnen snijden met een mes.

“Ik denk dat ik maar eens naar bed moet gaan,” zei Lisa nerveus. Ze kroop onder het dekentje vandaan, leunde voorover en gaf me een kus op mijn wang. “Dankjewel,” fluisterde ze en draaide zich toen om en ging naar haar kamer.

Ik kon niks uitbrengen. Versteend in een mix van lust en angst, niet zeker wetend welke emotie ik moest vertrouwen. Dit werd een bijzonder baantje, dacht ik bij mezelf.

“Wat dacht ik wel niet?” vroeg ik me af. Maar het was allemaal zo snel gegaan, dat ik er weinig aan kon doen. Jemig, ze was nog maar twaalf en ik voelde aan haar tiet alsof ze van mijn leeftijd was. Toen begon ik mijn actie te rationaliseren. Ze was BIJNA dertien. Dus dat is al best oud. En een hoop meisjes beginnen op die leeftijd te experimenteren. En zij begon door te zeggen dat ze die actrice wilde zijn. Maar ja, ik had daarna gezegd dat we konden doen alsof. En wat was die zware ademhaling? Angst? En toen ik mijn hand weghaalde, ging ze er meteen vandoor, terwijl het nog maar half elf was. Een half uur eerder dan ze eigenlijk naar bed hoeft te gaan. Ze gaf me een vriendelijke kus op de wang, en misschien was de dankjewel wel omdat ik mijn hand had weggehaald. Ik hoopte dat ze niet aan haar moeder zou vertellen wat ik had gedaan.

Toen herinnerde ik me dat mijn moeder gevraagd had haar te bellen, zeker de eerste avond, om te laten weten dat alles goed was. Ik liep naar de telefoon en pakte de hoorn op. Ik merkte dat er geen kiestoon was. In plaats daarvan hoorde ik de stem van een jong meisje kletsen. “Hoe is hij?” vroeg de stem.

Ik herinnerde me dat tante Justine had gezegd dat Lisa altijd aan de telefoon zit met vriendinnen. Door al hun geklets, leken ze niet in de gaten te hebben dat er iemand meeluisterde. Ik voelde me wat ongemakkelijk, maar het was te verleidelijk om te luisteren waar deze jonge meiden het over hadden. Lisa’s vriendin vroeg waarschijnlijk naar een jongen die Lisa had ontmoet bij het voetballen.

“Nou,” zei Lisa, “hij heeft kort, bruin haar en donkerbruine ogen. Ik heb het gevoel dat ik doodga, elke keer als hij naar me kijkt.”

Lisa klonk alsof ze echt een oogje had op een of andere gelukkige jongen. Ik moest meer horen, dus ik bedekte het mondstuk met mijn hand, zodat ze niet konden horen dat ik meeluisterde. Ik vroeg me af of Lisa ooit al ‘iets’ gedaan had met de jongen die ze beschreef. Het zou me een beetje op mijn gemak stellen als ik wist dat ze meer ervaringen had dan alleen die van een kwartier geleden.

“En verder?” vroeg haar vriendin.

“Hij is lang, en hij is behoorlijk gespierd. Lekker slank. Ik kan niet wachten om zijn buikspieren te zien als hij gaat zwemmen. En, Jenny, hij is al 17! Niet zo kinderachtig als de jongens bij ons in de klas.”

Oh nee, Lisa had het over mij! Ze moet al stiekem de hele dag een oogje op me hebben gehad. Ik voelde me nu zeker meer op mijn gemak, nu ik wist dat Lisa me leuk vond.

“Ga verder, vertel verder!” riep Lisa’s vriendin Jenny.

“Okee, maar beloof me, echt beloven, dat je dit aan niemand vertelt!” zei Lisa. “Kom op, Lisa,” smeekte Jenny, “Ik heb jou ook altijd mijn geheimen verteld, dingen die ik aan niemand anders heb verteld. Heb je met hem gezoend ofzo? Zeg het dan, ik wil weten hoe het is? Heb je getongzoend?”

“Nee, dat had ik ook wel gewild. Hij deed wel iets anders, en het was heerlijk. Maar beloof me dat je het niemand vertelt.”

“Aan niemand, ik beloof het!” zei Jenny plechtig.

“Ik probeerde al de hele dag zijn aandacht te trekken. Ik had mijn roze nachthemd aangetrokken toen die irritante tweeling eindelijk naar bed was gegaan. Toen ging terug naar beneden om samen met hem tv te kijken. Met hem alleen!”

“Die roze? Jemig, Lisa, daar kan je bijna doorheen kijken!”

“Ik weet het,” schepte Lisa op, “daarom juist.” Ze giechelden allebei. Ik dacht al dat ze me de hele middag zat uit te dagen, maar nu wist ik het zeker.

“Zag hij je tieten? Ik ben altijd zo jaloers op jouw tieten. Je hebt de grootste van de klas.”

“Ik ging voor hem staan en deed net alsof ik moest gapen. Ik duwde mijn tieten helemaal naar voren, en hoopte dat hij zou kijken. Ik was te nerveus om hem aan te kijken, dus keek ik maar naar de tv. Maar zo kon hij wel even goed kijken.”

“Wow, dus hij keek echt? Ik wou dat jongens naar mij zouden kijken. Maar ik ben te klein,” zei Jenny klagerig.

“Toen kroop ik tegen hem aan op de bank onder het dekentje,” ging Lisa verder. “Hij zei of deed niks, dus moest ik iets zeggen. Ik had een van die sexy films aangezet. Je weet wel, met naakte meiden en een hoop gezoen en gefriemel. Er was een stelletje dat op de bank zat te zoenen, en toen zei ik dat ik wilde dat ik dat meisje in de film was.”

“En deed hij het? Kuste hij je?”

“Ik denk dat hij met me te doen had, dus hij zei dat het goed was als we net alsof deden dat we die mensen uit de film waren. Ik dacht dat ik door de grond zou zakken. Ik denk dat hij begreep hoe graag ik wilde leren over zoenen enzo, dus hij deed zijn arm om me heen en toen stak hij zijn tong in mijn oor, net als de jongen in de film!”

“Zijn tong in je oor? Hoe voelde dat?” vroeg Jenny.

“Het was alsof het tintelde over mijn hele lichaam, van boven tot onder. Ik voelde me helemaal warm worden, alsof ik koorts had ofzo. En ik voelde me ook daarbeneden helemaal warm worden.”

“Oh, Lisa, ik krijg er al kriebels van als ik er alleen maar naar luister!”

“Ik wachtte tot hij me zou kussen, maar toen begon de jongen in de film in de borst van het meisje te knijpen. Ik wist niet wat ik moest doen, dus ik wachtte maar af of Tim hetzelfde zou doen.”

Jenny vroeg snel, “En deed hij dat? Je hebt het hem laten doen, of niet?”

“Ik dacht dat ik het niet moest laten doen, maar voor ik iets kon doen of zeggen, kneep hij al in mijn tiet. Ik zat vastgenageld, en ik kon niks zeggen. Maar het voelde zo lekker, heel anders dan mijn eigen handen. Ik kon het niet helpen, en mijn tepel werd hard. Ik schaamde me kapot.”

“Wow, Lisa, je bent verder gekomen dan ik had gedacht!” zei Jenny. “Wat gebeurde er daarna. Heeft hij je ook op andere plekken aangeraakt?”

“Nee. Ik denk dat hij eigenlijk al helemaal niet in mijn tiet wilde knijpen. Hij deed gewoon aardig, en deed na wat er op televisie gebeurde. Ik ben maar gewoon een klein meisje voor hem. Hij zit al op de middelbare school en heeft vast veel oudere vriendinnen,” klaagde Lisa.

“Hoe weet je dat?” vroeg Jenny. “Misschien kreeg hij wel een stijve, zoals in het boek dat ik van mijn moeder heb gekregen. Dat betekent dat een jongen een meisje leuk vindt. Kon je het zien?”

“Nee, gekkie,” zei Lisa. “De deken was over ons heen, en daar ben ik blij om. Toen hij aan mijn oor likte, had ik mijn handen tussen mijn benen gedaan. Ik werd nogal opgewonden en ik zat mezelf te wrijven door mijn onderbroek heen.”

“Zat je met jezelf te spelen terwijl hij naast je zat?”

“Ik moest wel, en hij kon toch niks zien door de deken. Ik werd zo nat dat mijn slipje helemaal doorweekt was. Nog steeds trouwens!”

“De mijne worden nat van jouw verhaal, Lisa. Ik moet straks ook even lekker met mezelf spelen. Is dat alles wat er gebeurde?”

“Ja,” zuchtte Lisa. “de film ging verder en hij haalde zijn hand weg. Ik voelde me heel ongemakkelijk. Dus ik heb hem bedankt omdat hij zo aardig was en ben toen naar boven gegaan. Hij is toch niet in mij geïnteresseerd. Ik ben nog niet eens dertien.

“Nou en,” zei Jenny. “Je hebt al haar op je kut en je ziet er leuk uit. Misschien als hij je naakt ziet, verandert hij wel van gedachten. Misschien wil hij zelfs wel alles met je doen. Ik wou dat ik jou was. Ik zou Tim alles met me laten doen. Ik zou hem zelfs zijn pik in mijn mond laten stoppen. Weet je wel? Orale seks. En jongens kunnen dat ook bij meisjes doen. Stel je voor dat Tim zijn tong tussen je benen stopt! Dat voelt vast beter dan in je ook!”

“Vergeet niet dat hij van mij is, Jenny,” zei Lisa plagerig. “Maar zou je echt zijn pik in je mond doen? En als hij dan klaar komt? Dat wil je toch niet in je mond hebben?” vroeg Lisa ongelovig.

“Ik voel me nu zo geil dat ik een jongen alles met me zou laten doen wat hij wil. Ik hoorde dat mijn broer vertelde dat een vriend van hem het uitgemaakt had met zijn vriendin omdat ze zijn pik niet in haar mond deed. Tim denkt misschien dat je nog een klein kind bent als je het niet doet.” Zei Jenny.

“Je bent me er een. Ik weet het niet. Ik doe het misschien wel als hij het wil. Maar zover komen we toch nooit. Denk je echt dat hij me leuk zou vinden?” vroeg Lisa. “Ik bedoel, als hij me naakt zou zien en zou zien dat ik geen klein meisje meer ben? Ik zou zo graag zijn pik zien. Ik heb er nog nooit een gezien. Misschien mag ik hem wel aanraken. Maar ik denk nog steeds niet dat hij in me geïnteresseerd is.”

“Je moet het proberen, Lisa,” zei Jenny. “Hij is er maar drie weken. Ik help je wel om een plan te maken zodat hij naar je kan kijken. Ik moet nu gaan, mijn moeder komt eraan Doei!”

“Doei, Jenny. Dankjewel voor je hulp!”

Terwijl de meiden afscheid namen en ophingen, legde ik voorzichtig de hoorn van de telefoon weer neer. Ik kon niet geloven wat ik net had gehoord. Deze meisjes waren nog maar twaalf, en ze waren al bloedgeil. Volgens mij begon dat bij mij pas toen ik 14 of 15 was. Als ik het spelletje goed mee speelde, dan zou ik verder kunnen komen dan alleen maar in Lisa’s tiet te kunnen knijpen. Tom zou zo jaloers zijn als hij dit wist. Jenny had het over een plan zodat ik Lisa naakt zou kunnen zien. Stel je voor: Lisa wilde dat ik naar haar keek, en dat was iets waar ik de laatste dagen alleen maar over had lopen dromen. Nu ik hun plannetje had gehoord, besloot ik om me van de domme te houden. Ik zou alleen doen wat ze van me vragen, gewoon meewerken en zien wat er gebeurt.

Ik kon echt niet gaan slapen zonder me eerst af te trekken nadat ik dit gesprek had kunnen meeluisteren. Ik wilde niet naar boven gaan om de video te halen, dus keek ik verder naar de film waar ik met Lisa naar had zitten kijken. Uit veiligheid liet ik de deken over me heen liggen, voor het geval een van de meiden naar beneden zou komen. Ik deed mijn broek en onderbroek omlaag en het voelde raar zo met de deken tegen mijn eikel. Dezelfde deken als waar Lisa en ik samen onder hadden gezeten. En ze had gezegd dat ze met zichzelf had zitten spelen, gewoon naast me! Ik kwam al bijna klaar aan dat idee alleen al. Ik zag hoe de scene op tv veranderde in een cheerleaders oefening. Ze sprongen in het rond, om indruk te maken op de rugbyers. Een van de cheerleaders deed haar topje omhoog en toonde haar enorme tieten. Ik zat hard aan mijn pik te trekken, en de deken bewoog mee op het ritme. Ik kwam klaar als nooit eerder, het spoot tegen de deken en terug op mijn buik.

Toen dacht ik iets te horen bovenaan de trap. Ik draaide me vlug om, maar ik zag niemand. Maar boven me hoorde ik wel het kraken van de vloer en voetstappen. De deur naar de kelder bovenaan de trap was een klein stukje open. Oh nee, iemand heeft me zitten te begluren, terwijl ik me zat af te trekken!

Terri en Sue giechelden stilletjes, terwijl ze snel naar hun slaapkamer gingen en de deur achter zich dicht deden. “Zag je dat, Sue? Zijn deken ging de hele tijd op en neer.”

“Ja, ik zag het. Ik denk dat hij het deed. Je weet wel, waar de meisjes op school het weleens over hebben. Wat jongens doen… Aftrekken.”

Terri reageerde snel, terwijl ze rood werd, “Ik wou dat hij die deken niet over zich heen had. Dan hadden we zijn ding kunnen zien. Ik ben benieuwd hoe hij er uitziet. Hij was in ieder geval keihard toen ik hem voelde door Kimmy’s shirt.”

“Ik wil hem ook voelen!” klaagde Sue, “Maar niet door een shirt heen. Ik wil hem zien en voelen gewoon zo.”

“Ik ook,” zei Terri.

“Denk je dat hij dat wil?” vroeg Sue. “Als we hem aardig vragen, en beloven het aan niemand te vertellen?”

“Ik denk dat we hem eerst in de goeie stemming moeten krijgen. Net als ik de film. Dan laat hij ons misschien aan zijn pik zitten. Zag je hoe hij keek naar de cheerleaders op tv? Toen die ene vrouw haar shirt optilde, ging hij veel sneller met zijn hand heen en weer.”

“Dat is het! Morgen, voor hij ons naar de training brengt, geven we hem een show in onze eigen cheerleaders outfit. Misschien wordt hij daar dan wel stijf van. En ik zou per ongeluk tegen hem aan kunnen botsen om te voelen. Jij hebt al gevoeld. Nu is het mijn beurt.” Zei Sue.

“Maar wat moeten we doen?” vroeg Terri, “Ik denk niet dat hij stijf wordt als hij alleen maar naar onze show kijkt.”

“Ik heb een idee,” fluisterde Sue met een duivelse glimlach.

Ik was blij dat de deken me bedekt had, anders had een van de meiden me kunnen zien aftrekken. Ik vroeg me af welke van de vier het was. Of dat ik me maar wat gekraak voorstelde in dit onbekende huis. In ieder geval was ik ook klaar om te gaan slapen. Het duurde een tijd voor ik in slaap viel, al mijn gedachten gingen alle kanten op. En de gedachte aan Lisa’s naakte lichaam hielden me nog het meeste bezig. En haar vriendin Jenny had gezegd dat ze me wel een blowjob wilde geven. Misschien moest Lisa maar vragen of Jenny wilde logeren, dan zou ik haar geven wat ze wilde.

De volgende ochtend begon mijn eerste dag als taxichauffeur. Eerst moest ik Kim naar turnen brengen. Ze droeg zo’n strak turnpakje, en haar haar was in een strakke paardenstaart gebonden. Ik moet zeggen dat ze er mooi uitzag. Slank en gespierd. Met die lichte holling in haar rug die normaal is voor meisjes van haar leeftijd. Ik zag dat haar pakje zo strak zat dat ik niet alleen de bolling van haar kutje zag, maar zelfs een beetje haar kleine spleetje. Ze huppelde naar de auto. Onderweg vroeg ze naar de vorige avond.

“Vond je mijn dansen leuk,” vroeg ze? Terwijl ze me aankeek met haar heldere blauwe ogen.

“Ja, zeker. Je danst heel goed. Maar ik denk niet dat je je kleren uit had moeten trekken. Ik ben een jongen, en kleine meisjes zoals jij horen niet zo voor jongens te dansen.” Zei ik tegen haar.

“Maar het was wel leuk,” ging ze verder, “en toen moest die vervelende Lisa me weer tegen houden. Ik wilde doorgaan. Vind je me niet leuk?”

“Ja wel, Kim. Je hebt een mooi lijf,” gaf ik eerlijk toe.

“Vind je dat echt?” vroeg ze. “En je hebt nog niet eens alles gezien. Ik hou van dansen, zeker zonder kleren. Dat voelt een beetje stout en gisteren was de beste keer ooit. Ik voelde me zelfs vreemd tussen mijn benen. En na wat Terri me vertelde, voelde ik het zelfs nog meer!” Ze zat driftig in haar stoel heen en weer te bewegen, en ik zag dat ze haar dijen tegen elkaar aan zat te wrijven.

“Wat heeft Terri je dan verteld?” vroeg ik.

“Ze zei dat je een stijve had!” zei Kim onschuldig. “Mijn vriendin Patti vertelde me dat jongens een stijve krijgen als ze naar mooie meisjes kijken. En het liefst naakte meisjes. En ik was zo trots dat jij een stijve had, want dat betekent dat ik ook mooi ben. Patti zei dat jongens hun ding strelen als ze stijf worden, en dat ze dat een fijn gevoel geeft. Wij hebben onszelf ook gestreeld en dat voelde heerlijk. Alsof er vuurwerk afging in mijn buik. Is dat ook wat jongens voelen?”

Ik wist niet hoe ik hier mee om moest gaan. Zou ik de vraag beantwoorden, op een klinische manier, of moest ik het onderwerp veranderen. De afgelopen dag had mijn hersenen op een soort seksuele achtbaan gezet, en ik had het gevoel dat ik niet bepaalde hoe snel het ging. Ik raakte zelfs opgewonden van dit kleine, negenjarige meisje. Ik voelde een combinatie van lust en schaamte. Wat kon er misgaan, vroeg ik mezelf af. Praten kan nooit kwaad.

“Ja Kim, het is voor jongens ook heel fijn.” Antwoorde ik. “Wat heeft je vriendinnetje je nog meer verteld?” Nieuwsgierigheid en tienerhormonen stelden die vraag.

“Ze zei dat een keer haar oudere broer, hij is twaalf, nou ja… misschien moet ik dit niet vertellen. Dat heb ik eigenlijk beloofd.”

“Vertel maar. Ik vertel het niet door.” Ik moest en zou weten wat haar vriendinnetje had gedaan.

“Okee. Haar broer had een vriendje te logeren. Ze gaven haar vijf dollar om haar kleren uit te trekken voor hun. Dat deed ze en toen trokken ze allebei hun broek omlaag. Hun kleine pikkies waren stijf. Maar Pattu zei dat ze heel schattig en klein waren. De jongens hadden gezegd dat ze een ‘erectie’ hadden. En toen begonnen haar broer en zijn vriend hun pik te wrijven met hun handen terwijl ze naar Patti keken. Wil jij dat ook doen?”

“Ik denk dat dat niet zo’n goed idee is, Kim,” loog ik. Terwijl ik eigenlijk hoopte dat ik het wel kon doen.

“Je hoeft me geen vijf dollar te geven,” zei ze. “Ik hou ervan om naakt te zijn, en zeker als jij kijkt. Ik wil ook jouw ding zien, als je hem streelt. Dan laat ik je ook zien hoe ik die van mij streel, okee? Alsjeblieft?”

Het begon een beetje uit de hand te lopen, vond ik. Maar, mijn God, wat een aanbod. Ik moest mijn verantwoordelijkheid nemen, dus ik zei dat ze niet meer voor me moest strippen. Ik zei dat ze wel stijve piemels zou zien als ze ouder was.

“Alsjeblieft? Ik zal het tegen niemand zeggen. En je mag ook naar Patti kijken. Ik weet zeker dat ze dat leuk vindt. Ze streelt zichzelf graag, we doen het vaak samen.”

“Nee, en dat is definitief. Je zussen zouden ons kunnen betrappen,” zei ik. Wetende dat dat echt zou kunnen gebeuren.

“Poeh,” zei ze met een teleurgesteld stemmetje. Ik reed naar de sporthal en liep achter Kim aan naar binnen. Ik voelde me als haar grote broer. Binnen waren ongeveer 20 jonge meisjes, van zes tot tien jaar oud, allemaal gekleed in net zulke strakke pakjes als Kim. Het was nogal een gezicht. Kim huppelde weg, “Hee Patti, kom hier. Dit is mijn neef Tim.”

Uit de groep kleine meisjeslichamen sprong Patti naar voren. Ze kwam naar me toe om kennis te maken. Het was ongelooflijk. Patti leek wel de identieke tweeling van Kim, met dezelfde bouw, blauwe ogen en blonde haren. Ik begon meteen opnieuw na te denken over Kims voorstel. Ik stelde me voor hoe het zou zijn als zij samen naakt voor me zouden staan, terwijl ze met hun kleine kutjes zouden spelen.

“Hoi, ik ben Patti,” zei ze met een glimlach. “Kims moeder neem me meestal mee op de terugweg, omdat mijn moeder moet werken. Is dat goed?”

“Ja, natuurlijk,” zeik ik. “Ik zie jullie over twee uur.”

Terwijl ik terugreed, probeerde ik mezelf te vertellen niks met deze meisjes te doen. Tenslotte zag ik er naar uit om de oudere en meer ontwikkelde Lisa binnenkort naakt te zien.

Terug bij het huis, ging ik naar de koelkast om iets kouds te drinken te pakken. Mijn hormonen waren oververhit. Mijn koelsysteem had behoefte aan hulp. Ik vond een briefje op de koelkast van Lisa. Er stond dat ze op de fiets naar Jenny was. Ik kon me wel voorstellen waar ze het over gingen hebben. Jenny hielp Lisa met haar plan zodat ik Lisa naakt zou zien. Ik kon niet wachten, en ik voelde mijn pik alweer hard worden bij de gedachte. Ik voelde me net de baas over een geest in de fles. Mijn wens was Lisa’s bevel. En ik had heel wat wensen. Ik zwoor tegen mezelf dat ik hier niet als maagd zou vertrekken over drie weken.

De tweeling waren in de kelder aan het tafeltennissen. Ik riep naar beneden dat ik bij het zwembad van de zon ging genieten. Ik deed mijn zwembroek aan en ging op een handdoek in het gras bij het zwembad liggen. Na een poosje werd ik verrast door de tweeling die in hun cheerleaders outfit voor me stonden.

Wat een uitzicht. Ze zagen er zo schattig uit, maar ze leken wel iets volwassener door hun kostuums. Nog lang niet zo vrouwelijk als de cheerleaders in de film, maar hun benen zagen er geweldig uit, en ik zag hun appelvormige tietjes hoog op hun elfjarige borstkas zitten. Ze zeiden dat ze me graag hun nieuwe routine wilden laten zien. Ik vond het niet erg. Ik moest weer denken aan de meisjes in het winkelcentrum. Maar deze meiden hier voor me zouden me een privé-voorstelling gaan geven.

Ik tilde mijn hoofd en schouders op, en steunde op mijn ellebogen zodat ik het goed kon zien. “Een beetje opschieten, dames,” zei ik. “Ik moet jullie straks ook naar de training brengen en jullie zusje weer ophalen.”

Ze begonnen, slechts een paar stappen bij me vandaan. Ze staarden me in mijn ogen en hadden een onheilspellende glimlach. “Okee, 1, 2, 3.” Ze begonnen. De dans leek expres heel provocerend, met veel heupwiegen. Of misschien lag het wel aan mij, zag ik de sensualiteit in de dans van deze twee jonge lichamen die alle kanten op bewogen. Oh shit, mijn pik begon weer zijn eigen leven te leiden, en ik had alleen een zwembroek aan.

De dans eindigde met een paar halve draaien, vergezeld door ritmisch geklap, en hun rokjes gingen hoger bij elke draai. Jemig, dacht ik, opgewonden door hun naakte dijen, of hun broekjes zijn wel heel klein of, of… Dat was het! Bij de laatste draai, waarbij ze drie keer helemaal rondgingen, zag ik het… Ik zag hun kleine, ronde billen en gaatje. Ze hadden helemaal geen slipje aan! Vanuit mijn lage standpunt kon ik bij elke draai heel even naar hun haarloze kutjes kijken. Mijn pik werd meteen enorm hard. Ik had niet eens in de gaten dat hij uit mijn broek puilde. Zo gefixeerd was ik door het hemelse schouwspel van tienerkutjes en billen.

De tweeling stopte met een laaste klap en keken me grinnikend aan. Sue en Terri hadden hun blik gefixeerd op mijn kruis. Terri zette haar handen in haar zij en zei, “Nou Tim, het lijkt erop dat je het leuk vond!”

Ik versteende door schaamte. “Laten we hem pakken omdat hij onder onze rokjes keek! En hij is helemaal stijf, stoute man!” schreeuwde Sue. Ze sprongen boven op me. Deze meiden waren sterk voor hun leeftijd. Ik stribbelde en schreeuwde dat ze moesten stoppen. Ik had ze vast, maar vroeg of laat zou er een ontsnappen uit mijn greep. Ze gingen met hun volle gewicht op me zitten. Ik voelde hoe Sue me twee keer in mijn kruis greep, terwijl ze met haar blote kutje op mijn bovenbeen zat. Ik voelde hoe mijn huid nat werd van het vocht uit haar haarloze kutje.  

Beide meisjes slaakten kreetjes van vreugde als hun naakte kruizen en billen mijn armen en benen raakten. Terri draaide zich om als een ervaren worstelaar en ging op mijn ellebogen zitten met haar knieën, terwijl haar natte kutje in mijn gezicht duwde! Ik zag niks door haar rokje, terwijl ze haar kut tegen mijn kin, mond en neus aan begon te rijden. “Ga ervanafff!’ probeerde ik te roepen. Ik had nog nooit zoiets geroken. Het was op de een of andere manier zoet en bitter tegelijkertijd.

Nu ze in het voordeel was, ging Sue bovenop mijn zwembroek zitten. Terwijl ik worstelde, gleed mijn keiharde pik over mijn onderbuik en de gevoelige onderkant werd door mijn zwembroek heen bewerkt door een haarloos, klein kutje. Ik weet zeker dat we allebei hetzelfde voelden terwijl deze gevoelige delen van ons lichaam langs elkaar schuurden tijdens het worstelen. Ik voelde hoe mijn zwembroek omlaag schoof door haar bewegingen. En mijn rode, kloppende eikel, kwam tevoorschijn uit de bovenkant van mijn zwembroek.

Terri riep piepend tegen haar zus, “Pak hem!” terwijl ze nog steeds haar natte kinderkutje in mijn gezicht drukte. Tegelijkertijd maakte mijn lichaam een sprongetje, door een absoluut fantastisch gevoel. De kleine Sue duwde nu haar hete kutje tegen de naakte onderkant van mijn pik, op het meest gevoelige plekje vlak onder de eikel.

“Ieeeehhh!” schreeuwde Sue, terwijl ze mijn naakte pik nu tegen haar gevoelige clitoris aan voelde komen. Ze sprong van me af alsof ze gestoken was door een bij, en schreeuwde tegen Terri, “Kijk! Daar is hij!” Terri sprong ook op en staarde met uitpuilende ogen. “Wow, wat is hij groot en rood!”

Ik trok meteen mijn zwembroek omhoog om mijn pik te bedekken en gebood de meiden om naar binnen te gaan en hun onderbroek aan te doen. Terwijl ze wegliepen en het huis binnen gingen, hoorde ik Sue opscheppen, “Ik voelde zijn ding heel hard tegen mijn blote poesje aanduwen.” “Shht,” onderbrak haar zus haar. “Vertel me binnen alles.”

Mijn gezicht zat nog steeds onder het geurige, plakkerige vocht van Terri’s soppende, kale kutje. Mijn lichaam stond strak van de nervositeit, mijn pik klopte en mijn bloed kookte bijna. Het voelde heerlijk, die naakte, jonge meiden die over me heen kropen. Vooral de schokkende ervaring toen mijn pik tussen Sue’s naakte schaamlippen schoof. Drie keer hoera voor de cheerleaders!

Ik lag daar maar op mijn badlaken. Ik dacht dat ik gestorven was en in de hemel terecht was gekomen. Ik zat hier op die boerderij met vier onschuldige meisjes die er geen idee van hadden wat ze allemaal in me los maakten. Ze wisten niet hoe ontzettend geil ze me maakten. Er zal wel iets in de lucht zitten hier waardoor ze al zo jong interesse hebben in seks. Zelfs hun vriendinnen waren stout.

Ik kon niet wachten tot Lisa’s vriendin Jenny haar plan tot uitvoer bracht. Lisa laat me haar misschien zelfs wel neuken. Ik zou gek worden als ik niet zou neuken, het maakte me niet uit hoe oud ze was. De tweeling was nog te kinderachtig om me iets met ze te laten doen. Maar ik had wel voor het eerst echte kutjes van dichtbij gezien, en ook nog op mijn huid gevoeld zelfs. Ze waren nat, en ik wist van de verhalen dat kutjes nat worden als meisjes opgewonden raken. En ze leken heel geïnteresseerd in het puntje van mijn pik dat tevoorschijn kwam uit mijn zwembroek. Ik zou ze graag mijn hele pik laten zien, als ik hun mocht bekijken. Maar ze deden zo kinderachtig dat ze het vast aan al hun vriendinnen zouden vertellen.

Toen hoorde ik de hoge stemmetjes van de tweeling tegen elkaar schreeuwen in het huis. “Hij vindt mij leuker!” schreeuwde Terri. “Niet waar!” reageerde Sue. “Hij keek naar mijn benen toen hij stijf werd!”. Ze hadden in hun woede niet in de gaten dat ik ze buiten duidelijk kon verstaan. “Ja, maar hij werd pas echt hard toen ik mijn kutje er tegenaan duwde!” riep Sue schaamteloos.

Hun gekibbel ging door toen ik naar binnen liep.

Ik moest ze onderbreken voor ze met elkaar op de vuist zouden gaan. Toen ze me zagen, werden ze rustiger en begonnen ze te blozen. “Waar maken jullie ruzie over?” vroeg ik met geveinsde onwetendheid.

“Vond je het leuk om onder mijn rokje te kijken, Tim? Ik weet het wel zeker, want je ding werd stijf. Zie ik er niet beter uit dan Sue?” vroeg Terri, in de hoop daarmee de onenigheid op te lossen. Sue reageerde meteen, “Ja, maar het was mijn idee en hij keek ook onder mijn rokje!”

“Jullie zijn allebei heel stout dat jullie zo voor me dansten zonder onderbroekje,” wees ik ze terecht.

“Maar je keek, ik zag dat je keek,” zei Sue, “en ik voelde je harde ding tegen mijn kutje!”

“Tim kon van heel dichtbij naar die van mij kijken, toch Tim?” zei Terri honend, “toen ik op je gezicht zat? Je kon mijn kutje van heel dichtbij zien, en je liet me zitten, dus ik weet zeker dat je de mijne lekkerder vond.”

“Luister, jullie zijn allebei hele mooie meisjes. Ik vind jullie allebei heel knap voor meisjes van elf. Maar ik vind de een niet knapper dan de ander. En jullie zijn allebei toch een beetje te jong voor mij, vinden jullie ook niet?” zei ik en ik probeerde begripvol over te komen.

“Wat maakt het nou uit dat ik elf ben,” klaagde Terri. “Ik heb al tieten, ook al zijn ze nog niet zo groot als die van Lisa. Ik zag dat je naar haar tieten keek in de auto, maar die van mij zijn ook mooi,” zei ze en kromde haar rug. Ik kon het niet helpen dat ik naar de voorkant van haar cheerleaders outfit keek, om te kijken of ze inderdaad al borstjes had.

“De mijne zijn groter,” riep Sue terwijl ze haar zus aan de kant duwde en schuin voor me ging staan zodat ik haar borstkas van de zijkant kon bekijken. Het waren allebei nog zulke kleine meisjes, met smalle heupen en stevige benen. Hun verhoudingen waren geweldig, als een schaalmodel van meisjes van mijn eigen leeftijd.

“Ze zijn niet groter,” zei Terri, “Kijk maar. En ik wed dat Sue te schijterig is!” Terwijl ze dat zei, greep ze de onderkant van haar shirt en trok het over haar hoofd. Nu stond ze voor me met alleen nog een sportbeha over haar borsten.

“Ik ben helemaal geen schijterd.” Zei Sue en trok ook haar shirt uit. En tot mijn ongeloof deed ze daarna haar beha los en liet hem op de grond vallen.

Terri moest natuurlijk wel volgen en deed ook haar beha uit. Er was eigenlijk niks om ruzie over te maken. Hun borsten waren nog zo klein, ik kon echt geen verschil ontdekken. Het waren heerlijke, kleine tietjes, dat wel. De tweeling was aardig gebruind, maar hun borsten waren melkwit, met kleine roze tepels. Ik raakte opgewonden door deze kleine tietjes. En ik probeerde me voor te stellen hoe ze zich zouden ontwikkelen.

“Vind je het leuk om naar me te kijken?” vroeg Terri met een grote smile, terwijl ze de onderkant van haar borstjes beetpakte en ze iets omhoog duwde.

Voor ik positief kon antwoorden, stapte Sue naar me toe terwijl ze haar armen achter zich deed. Ze duwde haar borstkas in mijn richting. Ze moest omhoog kijken om me aan te kijken. “Je mag de mijne wel aanraken als je wil. Ik wed dat ze lekkerder voelen dan die van Terri. Mijn tepels worden hard als ik eraan zit. Probeer maar.”

“Oh Sue, ga je Tim laten voelen?” vroeg Terri ongelovig.

“Wie is hier nu de schijterd,” reageerde Sue. “Doe dan, Tim. Voel maar!”

“Kom op, Sue. Ik ben 17! Wat zouden mensen ervan zeggen als ze horen dat ik aan jouw t-tietjes heb gezeten?” stamelde ik. Jemig, wat wilde ik graag aan haar tieten zitten, ook al was ze nog maar elf.

“Alsjeblieft,” smeekte ze. “Ik zal het tegen niemand zeggen. Laat zien dat je de mijne leuker vindt. Je mag die van Terri vast toch niet voelen.”

Holy shit, dacht ik. Ze wil zo graag dat ik in haar tietjes knijp. Weet ze wel wat ze me aandoet? En wat zou er gebeuren als ik nog een stapje verder zou gaan? Ik kon het gewoon niet weerstaan, dus ik tilde heel langzaam mijn rechterhand op en voelde haar linker tiet. Haar huid was zo zacht en haar borst was warm. Ik begon een beetje te masseren en te knijpen. Het gaf een beetje mee als ik kneep, maar niet veel, ze waren nog zo jeugdig en stevig.

“Hmmm, dat voelt lekker, Tim,” kirde Sue zacht. Haar ogen waren strak gesloten. Ik vroeg me af of dit kwam door het nieuw ontdekte genot, of omdat ze bang was om me aan te kijken. “Knijp in mijn tepel, Tim. Dat voelt lekker.”

Ik hield haar kleine tepel tussen mijn duim en wijsvinger en rolde het langzaam tussen mijn vingers, steeds iets harder knijpend. Sue rilde van genot, en haar mond viel open om steeds sneller naar adem te kunnen happen. “Ooooh, ja. Hmmmmm, knijp harder,” kreunde ze met de passie van een volwassen vrouw. Ik deed wat ze vroeg en werd zelf ook warm en opgewonden en het bloed klopte in mijn pik. Haar tepel werd stijver tussen mijn vingers, zodat ik hem nog beter vast kon grijpen. Ik was bang dat ik haar pijn zou doen, maar ze raakte alleen maar meer opgewonden.

“Dat is niet eerlijk!” zei haar zus Terri, terwijl ze Sue wegduwde buiten het bereik van mijn hand. “Voel de mijne ook, Tim,” schreeuwde ze, “Ik ben niet bang. Hier!” Terri pakte mijn beide polsen en duwde mijn handen stevig op haar tieten. “Mijne zijn beter, toch Tim?” vroeg ze. En ze keek me aan op zoek naar bevestiging.

“Nou, het is moeilijk te zeggen,” zei ik. Ik probeerde de boel te vertragen zodat ik ook even lekker in Terri’s tieten kon knijpen. “Jullie hebben allebei prachtige mooie borstjes voor jullie leeftijd. Ik weet niet wie van jullie beter voelt, ik bedoel er beter uitziet.” Ik raakte mijn zelfcontrole een beetje kwijt en werd een beetje brutaler. “Een jongen kan dat niet zomaar bepalen door in haar borsten te knijpen…”

De onzichtbare grens tussen verstand en lust was allang aan het vervagen, en ik kwam steeds verder op het punt dat er geen weg meer terug was. “Wat bedoel je? Wil je me ook aan de o-onderkant voelen?” fluisterde Terri, terwijl ze mijn ogen volgden in de richting van haar rokje. Ik wist dat er verder niks onder het rokje zat om haar haarloze kutje te verbergen. Ik begon hoe langer hoe meer zin te krijgen om aan haar natte, gladde kutje te zitten.

Ze had een opvallend waakzame uitdrukking op haar gezicht, een beetje verstarrend terwijl ze een kleine stap achteruit deed. Ik begon de indruk te krijgen dat ik te ver was gegaan met mijn laatste opmerking. Maar ze had mijn handen op haar tietjes in ieder geval prettig gevonden. Misschien moest ik het daar bij laten.

Sue merkte de twijfel bij Terri en riep, “Je mag wel bij mij voelen!” Ze ging op haar rug op het vloerkleed liggen, trok haar rokje omhoog en deed haar benen zo ver mogelijk uit elkaar. “Maar niet tegen mama vertellen, hè Tim?”

“Je mag mij ook aanraken, hoor,” begon Terri, “Maar alleen als…” Ze keek naar haar zuster voor bijval, “A-Alleen als we je dingetje mogen zien. Alsjeblieft?”

Ik raakte gewend aan hun rare naamgeving voor mijn pik. Het was eerlijk gezegd best opwindend om ze met hun hoge stemmetjes over mijn lul te horen praten alsof het om iets heel anders ging. Al mijn fatsoen was inmiddels gevlogen, nadat ik aan hun tietjes had gezeten. De gedachte om ook aan hun kutjes te mogen zitten, bezorgde me een rilling van genot.

“Maar onthoud dat jullie beloofd hebben het aan niemand te vertellen,” zei ik tegen ze. 

“Dat beloven we,” riepen ze in koor.

Terri ging bij haar zus op de grond liggen en deed ook haar rok omhoog. Ze spreidde haar atletische benen en ontblootte haar jonge gleuf voor mijn starende ogen. Ik deed langzaam mijn zwembroek omlaag. En zo stond ik daar voor deze twee schattige naakte meisjes, met mijn pik dansend op het ritme van mijn versnelde hartslag. Hun gezichten verraden onmiddellijk hun onbedorvenheid. Ze hadden nog nooit eerder een echte pik gezien, dat was duidelijk. Ze vergaapten zich aan wat ze zagen.

“Oh, kijk dan,” riep Sue tegen haar zus. En daarna fluisterde ze tegen haar zus, “Wacht maar tot we dit aan de meiden vertellen!”

“Hou je mond!” riep Terri.

“Hee, jullie hadden het beloofd!” zei ik nogal ongemakkelijk.

“Sorry,” zei Sue. “Maar geen van onze vriendinnen heeft ooit een echte gezien, en ze vroegen allemaal naar jou. We zullen het niet zeggen. Maar misschien als je hem ook aan hun laat zien, mag je ook met hun spelen…”

“Haar stem werd wat onduidelijker aan het eind van haar bizarre voorstel, en haar zus begon haar flinke elleboogstoten te geven in een poging om haar haar mond te laten houden. “Ik weet het niet,” zei ik, terwijl ik me voorstelde dat ik het hele cheerleaders team zou neuken, “daar zijn jullie allemaal veel te jong voor.”

“Linda zei dat haar broer zijn vinger in haar spleetje had geduwd. Maar ze was gaan huilen en bij hem weggelopen,” vertrouwde Sue me toe. “Wil jij dat ook? We zullen niet gaan huilen.”

Haar benen gingen nog wat verder uit elkaar als een uitnodiging voor wat ze net gezegd had. “Ik wed dat de mijne veel lekkerder voelt aan de binnenkant dan die van Sue,” daagde Terri me uit. Ik had me hand met geen mogelijkheid meer tegen kunnen houden, dus deed ik dat niet. Ik knielde neer op het kleed en raakte zacht de schaamlippen van Terri aan die zo uitdagend voor me lag.

In kleine cirkeltjes draaiend, ging ik op zoek naar haar clitoris en ik boog ver naar voren om zo goed mogelijk te kunnen kijken naar elke plooi van haar edele delen.

Haar heupen begonnen tegen mijn hand aan te duwen. Ze zag er zo wellustig uit met haar kleine geile lichaam. Ik keek even naar haar zus, en zag dat Sue afwisselend keek hoe ik de schaamlippen van haar zus masseerde en hoe mijn kloppende pik vervaarlijk dicht bij haar in de buurt was. Ze deed haar hand tussen haar benen en begon zichzelf te bevredigen. Ik haalde mijn hand uit Terri’s kruis en ging naar Sue. Ik duwde voorzichtig haar eigen vingers aan de kant en begon ook haar warme, natte poesje te masseren. Sue drukte haar heupen omhoog toen ik haar aanraakte. “Ooooh, Tim, iets hoger.”

Ik wist precies waar ze bedoelde, maar ik deed het niet om haar te plagen. Ik duwde in plaats daarvan wat lager, zoekende naar haar strakke holletje. Omdat het de eerste keer was dat ik een meisje vingerde, duurde het even voordat ik de nauwe opening met het topje van mijn vinger gevonden had.

“Oeef!” piepte Sue, terwijl ik het eerste stuk van mijn vinger bij haar naar binnen duwde. Haar gezicht zag er verwrongen uit en haar kleine lichaam bewoog opzij in de richting van mijn hand. Door de onervarenheid van haar spieren en de onverwachte beweging van haar heupen, schoot mijn vinger er weer uit.

“OH!” kreunde ze, “Nog een keer!”

“Wacht,” protesteerde Terri, “het is mijn beurt! Maar ik wil dat je met je ding tegen mijn kutje duwt. Jij had dat buiten al gevoeld, Sue! Kom op, Tim, duw je ding tegen me aan!” Ik kon haar verzoek niet weigeren. Ik haalde mijn hand tussen Sue’s schaamlippen vandaan en positioneerde me wat onhandig boven Terri’s uitnodigende dijen. Voorzichtig plaatste ik mijn pik tegen haar spleetje, en ik begon voorzichtig heen en weer te bewegen. Steeds met iets meer druk. Terri tilde haar heupen op om ons contact nog steviger te maken.

“Ohhh, Tim, duw harder!” eiste ze.

Mijn lichaam en verstand waren in een tweestrijd tussen angst en verlangen, terwijl mijn pik gestimuleerd werd door de natte, kale schaamlipjes van mijn nichtje. Ik keek naar Sue. Ze volgde het schouwspel op de voet en ging met haar vinger over de bovenkant van haar spleetje. Ze waren allebei zwaar aan het hijgen en bewogen hun heupen in hetzelfde ritme alsof ze samen hetzelfde genot beleefden. Terri boog haar hoofd naar voren om te kunnen zien hoe mijn pik tussen haar schaamlippen heen en weer bewoog. Ze keek naar mijn gespannen gezicht en vroeg, “T-Tim, is dit neuken?”

“N-n-nee,” stootte ik uit. “We rotzooien gewoon een beetje aaaaaannn hmmm!” De aanblik en het heerlijke gevoel van mijn pik die tussen de vochtige schaamlipjes heen een weer gleed, bracht me tot een enorme climax. Mijn sperma begon op haar kronkelende lichaam te spuiten. 

Sue had het beste zicht en stopte meteen met masturberen en keek naar witte stroom vloeistof die uit de top van mijn pik schoot. “Wat is dat!” vroeg ze, half geschokt, half nieuwsgierig.

Terri voelde hoe de eeste golf op haar borst belandde en ze keek snel omlaag, nog steeds haar lichaam tegen de mijne aanduwend. “Oh ja!” schreeuwde ik, terwijl ik de tweede straal iets hoger schoot. Deze tweede straal lande bovenop Terri’s hoofd en liet een nat spoor achter op haar wang. Nog twee golven belanden op haar buik en het laatste beetje perste ik er uit op haar bovenbeen.

“Wow,” riep Terri, “dus dat komt eruit.” Ze had vast verhalen gehoord van haar vriendinnen op school. Sue raakte het spul aan op Terri’s buik en keek ernaar op haar handen. Tussen haar vingers zat een dun draadje sperma, die brak toen ze haar vingers verder uit elkaar deed. “Het is plakkerig!” zei ze verbaasd na haar eerste aanraking met sperma in haar leven.

“Is dat sperma?” vroeg Terri. “Ja, antwoorde ik, “het komt eruit als jongens opgewonden zijn.”

“Dus je vindt me leuk. Ik bedoel, je spoot sperma. Maar dit is geen neuken, toch?” vroeg Terri.

“Nee, inderdaad,” zei ik, ik voelde me een beetje beschaamd, nu de opwinding een beetje gezakt was. “Een jongen moet zijn pik in de vagina van een meisje stoppen om te neu…, om met haar te vrijen.”

“Je bedoelt zoals je je tong in mijn kutje had?” vroeg Terri? “Ja, zoiets. Maar veel dieper.”

“Doe dat eens bij mij?” vroeg Sue. “Dat is vast lekker!”

“Ik wil eerst!” zei Terri, “alsjeblieft, Tim, mag ik eerst?”

“Kom op, meiden,” zei ik, “daar zijn jullie echt nog te jong voor.”

“Oh, maar ik wil het proberen,” smeekte Sue. “Ik heb de meisjes van ons team er altijd over horen kletsen. Maar niemand heeft het nog gedaan. Ik wil de eerste zijn.”

“Ja, Tim,” zei Terri, “Jij vond het ook lekker, dat merkte ik heus wel. Ik vond het ook lekker. Dus we kunnen het gerust doen. Gewoon één keertje? Sommige meisjes uit ons team komen volgende week woensdag zwemmen. Ik wil ze laten zien dat ik kan neuken net zoals de meisjes op de middelbare school. Ze worden zoooo jaloers. Kunnen we het ze laten zien? Alsjeblieft? Ze zullen me niet geloven als ik het ze alleen maar vertel?”

Sue hielp haar zusje met smeken. “Alsjeblieft, Tim. Maar ik eerst, okee?”

“Ik denk het niet meiden,” zei ik. Ik was oprecht een beetje bang om de tweeling te neuken, zeker als hun kleine vriendinnen naar ons zouden kijken. Sommige meiden in hun team waren nog maar 10. Met Lisa was het anders, die was ouder en leek volwassen genoeg om een geheim te bewaren.

“Alsjeblieft, Tim?” ging Sue verder, “Je kan naar ons allemaal kijken in ons blootje. We zwemmen altijd naakt als er niemand kijkt. Dat voelt lekker en een beetje stout. Maar het zou nog spannender zijn als jij zou kijken. We kunnen Kim naar de wedstrijd van Lisa laten kijken. Dan hebben we het huis voor onszelf.”

“Ja, Tim,” zei Terri, “ik wed dat je ons graag naakt ziet! De jongens proberen altijd onder onze rokjes te kijken. Maar jij kan ons helemaal naakt zien als je met ons gaat zwemmen. De andere meiden willen ook graag je pik zien. Dat is toch leuk?”

“We zullen wel zien,” zei ik, een beetje gechoqueerd door hun brutale idee. Deze twee jonge meiden waren echt schattig. Zoals ze daar nog voor me lagen, met alleen hun lange sokken aan. Ik keek naar hun gretige, heldere ogen en zachte kinderlijke trekjes in hun gezicht. Terwijl ze me smeekten om met ze te gaan naaktzwemmen met hun cheerleading team. Alleen het idee al, en de sperma op de buik en gezicht van Terri brachten alweer leven in mijn pik. En dan wilden ze ook nog dat ik ze zou neuken, waar hun vriendinnen bij waren!

“We moesten maar eens op weg naar jullie training.” Zei ik, beschaamd omdat mijn pik alweer had begon te worden.

“Kijk, Sue,” lachte Terri, “hij wordt alweer hard. Je wilt echt met ons zwemmen, of niet, Tim?”

Ik stond snel op en trok mijn zwembroek aan. “Kom op nou, trek je kleren aan, anders komen we te laat!”

“Okee dan,” mompelde Sue. “Ik zal Terri helpen de sperma weg te halen.” Ze lachten en verdwenen naar de badkamer.

We reden naar de training bij de rugbyvelden in het dorp. Sommige ouders reden alweer weg, nadat ze hun kinderen hadden afgezet. De jongens waren aangekleed in dikke pakken met veel te grote schoudervullingen. Terwijl een groep kleine meisjes in kostuum samenschoolden aan de andere kant van de parkeerplaats. Terwijl ik dichterbij kwam, herkenden sommigen de auto al en kwamen aanhuppelen om de tweeling te begroeten. Ze waren allemaal verschillend in lengte, en verschillende stadia van ontwikkeling. De meeste leken jonger dan mijn nichtjes, maar twee hadden al grotere borsten dan Sue en Terri. Ik bestudeerde de meiden heimelijk.

Ik merkte dat ik verslaafd raakte aan de aanblik van deze jonge meiden, met hun kleine rondingen. En ik realiseerde me dat ik ze maar wat graag naakt zou zien in het zwembad. “Hee Terri,” fluisterde ik terwijl ze uitstapte, “ik denk dat het wel goed is om met zijn allen te gaan, uh, zwemmen…”

“Jippie!” riep ze en rende ervandoor om haar vriendinnen te vergezellen. Ik wachtte nog even in de auto, om naar de kleine kontjes in hun mooie uniformen te kijken. Terwijl ik de auto in de versnelling zette, zag ik dat een stuk of vijf meiden om Sue en Terri heen stonden. Dat zullen de ‘zwemmers’ wel zijn, dacht ik. Met voldoening zag ik dat de twee die ik eerder had bewonder, er ook bij waren. Ik wilde net wegrijden toen ik zag dat Terri haar topje optilde, terwijl ze met haar rug naar het veld stond. Haar vijf speciale vriendinnen keken naar Terri’s blote buik en een van hen stak haar hand uit om hem aan te raken. Snel trok ze haar hand weer terug, terwijl ze allemaal begonnen te lachen. Sue keek mijn kant op en trok Terri’s topje weer omlaag, gebarend in mijn richting.

Dit betekende dus dat die kleine duivel haar buik helemaal niet gewassen had, ze had het bewijs laten zitten om het te kunnen vertellen! “Shit,” dacht ik bij mezelf. Zo kom ik nog in de problemen. Angst maakte zich van mij meester terwijl ik de meiden mijn kant op zag staren. Bij een van de oudere meiden tekende zich ineens een glimlach op haar gezicht en ze wenkte naar me! Ze keek vlug achterom om te zien of niemand naar hun keek. Daarna draaide ze zich om en trok haar slipje omlaag en wiebelde haar kontje uitdagend in mijn richting. Hierop schoten mijn nichtjes en hun vriendinnen in de lach en ze renden weg om zich bij de rest van het team te voegen.

Ik reed haastig van het parkeerterrein af, in lichte staat van shock. Maar als snel begon de angst af te nemen. Na even rond gereden te hebben, kwam er een brede glimlach op mijn gezicht. Deze meiden waren echt geil! En volgende week zouden ze allemaal naakt om me heen dansen bij het zwembad. En de tweeling wilde nog echt dat ik ze zou neuken ook! Misschien kan ik ook nog wel wat vriendinnetjes ontmaagden!

Gedurende mijn hele puberteit verlangde ik ernaar om een meisje te neuken, en mijn maagdelijkheid eindelijk kwijt te raken. Maar wacht even, ik had het nog steeds nooit gedaan, en het zou heel beschamend zijn als ik het niet goed deed! Ik dacht aan Lisa. Dat was het, ik moest snel met haar oefenen, zodat ik als ervaren man over kon komen op de tweeling en hun vriendinnen.

Ik bedacht me dat ik Kim en haar vriendin inmiddels op moest halen. Ik parkeerde met de auto vlakbij de deur en ik zag een tiental kleine meiden door de deur stormen en bij hun ouders in de auto klimmen. Deze meiden waren in topconditie, en ze leken me allemaal jonger dan tien. Ik kon het niet helpen, maar ik keek bij allemaal naar hun stevige ronde kontjes terwijl ze voorbij liepen in hun strakke pakjes. Kim en Patti zagen de auto en zwaaiden. Hun blonde haren dansten toen ze naar de auto huppelden.

“Hou op, Tim,” dacht ik bij mezelf. Ik onderdrukte de gedachte om met deze meiden te vozen. Ze waren nog maar negen. De tweeling van elf waren al veel te jong, maar dit was helemaal belachelijk. Maar er was iets zo verleidelijks aan ze, zeker toen ik eraan dacht hoe Kim had gevraagd of ik wilde kijken als zij en haar vriendin met zichzelf speelden. Hoe kunnen ze zo jong al zo seksueel zijn?

Ik zei hallo terwijl ze op de achterbank klommen. Ik keek af en toe naar ze in de achteruitkijkspiegel. En Patti leek naar me te staren. Ze fluisterden af en toe samen, en giechelden terwijl ik reed. Patti gaf me aanwijzingen voor de weg naar haar huis, en probeerde zo volwassen mogelijk over te komen. Ze schepte op dat haar vader net een nieuwe videocamera had gekocht, en dat hij haar had geleerd hoe ze hem moest gebruiken. Kim zei dat ze het ook uit wilde proberen, en zei iets over een film van de vogels in het vogelhuisje. Toen we aankwamen, vroeg Kim of ze mocht blijven logeren bij Patti om een film te maken. Ik vond het prima. Haar moeder stond ons op te wachten bij de deur en zei dat het prima was als Kim zou blijven logeren.

Op de terugweg bedacht ik me hoe fijn het was om even van de tweeling en Kim af te zijn. En ik hoopte dat Lisa en haar vriendin hun plannetje hadden afgerond. Ik hoefde alleen maar mee te spelen en geïnteresseerd kijken naar Lisa’s vrouwen-kinderlichaam. Daar had ik geen acteerlessen voor nodig. Toen ik de oprit opreed, zag ik hun fietsen al staan.

Toen ik het huis inliep, hoorde ik dat Lisa en Jenny aan het tafeltennissen waren in de kelder. Dus ik liep naar beneden om te zeggen dat Kim bij haar vriendinnetje was. Zo wisten ze zeker dat we alleen thuis waren. Jenny bekeek me eens goed, van top tot teen. Ik keek ook goed naar haar. Ze leek wel op Brooke Shields uit “Pretty Baby,” zo heerlijk maar nog niet ontwikkeld. In een flits zag ik haar jonge schaamlippen om mijn pik heen…

Ik ging zitten en deed de televisie aan, terwijl de meiden fluisterden en weer verder gingen met hun wedstrijdje. Lisa droeg een licht, gestreept topje, die net boven haar navel uitkwam. Nadat ze de bal geslagen had, maakte ze gauw een rondje, en probeerde stoer over te komen. Tijdens het draaien ging haar topje wat omhoog, en ik kreeg de indruk dat ze me een blik op haar tieten wilde geven. Het werkte, ik zag de onderkant van haar borsten bij elke draai. Beide meisjes waren aan het zweten, en bij mij begon het ook te komen. Toen hun wedstrijdje voorbij was, zei Lisa dat ze even af ging koelen onder de douche. Jenny knikte okee. Dit is vast het plan. Jenny vroeg of ik een potje wilde tafeltennissen terwijl Lisa ging douchen. Ik zei natuurlijk ja. Ze begon me geforceerde vragen te stellen tijdens het spelen, en ontweek mijn blik terwijl ze praatte.

“Vind je Lisa knap?”

“Zeker,” zei ik, “voor iemand van twaalf.”

“Maar ze is al heel volwassen. Ik bedoel, ze heeft al een aardig lichaam. Vind je niet?” zei Jenny.

“Ik denk het. Ik heb het nog niet echt goed kunnen zien, natuurlijk.” Ik lachte, en glimlachte naar Jenny. Ik had de deur wijd open gezet voor haar.

“Nou,” antwoorde ze zenuwachtig, terwijl ze de bal miste. “Als je zou zien hoe ze eruit ziet, denk ik dat je verbaasd bent.”

“Misschien, maar ik kan het toch nooit zien. Of wel soms?” Ik hoopte maar dat ik het er niet te dik bovenop legde.

“Wil je haar zien dan? Naakt, bedoel ik?” zei ze hoopvol.

“Zeg niet dat ik dit gezegd heb, hè.” Antwoorde ik, en sloot een geheime deal met Jenny. “Maar ja, ik zou haar graag eens naakt zien. Kan jij me helpen?”

Haar gezicht verraadde dat ze opgelucht was dat haar plan zo makkelijk zou lukken. “Kom mee naar boven, ik klop op de deur van de badkamer terwijl ze zich afdroogt. Als ze hem voor mij open doet, kan jij kijken!” zei ze op een samenzweerderige toon.

Ik ging meteen akkoord met het idee. We slopen op onze tenen de trap op. Ik ging iets verderop in de gang staan, zodat het niet te duidelijk was. Het moest lijken alsof ik toevallig langs kwam lopen.

Jenny horde dat de douche stopte en klopte op de deur, en gelijk nog twee keer snel. Dat zal de geheime code wel zijn om Lisa te laten weten dat ze me een goeie, lange show moest geven. Jenny zei, best goed geacteerd, “Lisa, ik ben het. Doe eens open!” Perfect getimed opende Lisa de deur en kon ik me vergapen aan een schitterend jong lichaam. Mijn mond viel open en ik liet een hoorbaar “Wow!” horen.

 Dit lichaam was goddelijk. Haar groeiende tietjes stonden jeugdig recht omhoog, met prachtige stijve tepels. Haar slanke, gebruinde lichaam begon lichte vrouwelijke vormen te tonen bij de heupen. Mijn ogen volgenden elke curve omlaag naar het mooiste piekerige bosje schaamhaar in de wereld. Niet vol en donker, maar duidelijk nog maar net begonnen met groeien, een licht bruine driehoek in haar kruis. Haar schaamlippen nog volop zichtbaar latend.

Lisa hoorde mijn bemoedigende zucht en deed alsof ze geschrokken was. Ze deed alsof ze boos was dat Jenny op de deur klopte terwijl ik boven was. Ze bleef zo lang staan als mogelijk en sloeg daarna de deur dicht. Ik probeerde mee te spelen en riep: “Sorry, Lisa. Ik kwam net mijn kamer uit. Ik wilde niet kijken.”

“H.. het geeft niet. Ik weet dat je het niet expres deed.” Zei ze door de deur.

“Na deze laatste scene van ons amateur-toneel, zei ik gedag tegen Jenny bij de voordeur en gaf haar een knipoog terwijl ze wegging. Ze lachte vrolijk terug.

Ik vertrok snel daarna om de tweeling op te halen. Ik was veel te vroeg vertrokken, omdat ik even alleen wilde zijn met mijn gedachten. Dit baantje ging veel verder dan mijn wildste dromen. Ik wist zeker dat ik Lisa die avond zou kunnen neuken als ik voorzichtig met haar was en niet zou overhaasten. Met de tweeling lag dat anders, die liepen me al twee dagen uit te dagen. En ze leken echt te willen neuken. En dan was er nog de video van kleine Kim.

Ik was in twee dagen een echte perverseling geworden. Zeventien jaar oud en hopend dat mijn negenjarige nichtje een striptease voor me zou filmen. Ze zei dat ze continue met zichzelf speelde, en waarschijnlijk wilde ze dat ook wel laten zien. Nee, het zal toch niet. Ze gaat zichzelf niet echt naakt filmen. Ik begin door te draaien.

Terwijl ik de afrit afdraaide, schrok ik van een fietser die opeens voor me opdook. Ik stuurde snel weg, in een reflex. De fietser hoorde de piepende banden en probeerde me te ontwijken door in de berm te sturen, maar slipte op het grind en viel. Ik kreeg de auto weer onder controle en stopte om te kijken bij de gevallen fietser. Het was Lisa’s vriendin Jenny.

“Oh, shit, Jenny. Gaat het?” vroeg ik. “Ik zag je te laat.”

“Tim, ben jij het?” riep ze enthousiast, even haar pijn vergetend. “Ja, volgens mij gaat het wel.”

“Laat me even kijken,” zei ik. “Kom ga even wat verder van de weg af.”

Ik hielp haar om op te staan, en hobbelde een stukje verderop met haar arm om mijn schouder. We stopten op een stukje gras ongeveer 20 meter van de verlaten weg. Ik liet haar voorzichtig op het gras zakken. Jenny droeg een afgeknipte spijkerbroek. Ze zag er hulpeloos uit, en ze greep naar haar rechterbeen.

“Het spijt me, Jenny,” zei ik. “Ik zat niet op te letten, en ik had slecht zicht door de bocht…”

“Het geeft niet, Tim,” viel ze me in de reden. “Het is al goed, mijn been voelt al beer.”

“Ik zal je knie even masseren. Dan gaat de pijn sneller weg,” zei ik. En begon met twee handen haar been te masseren. Jenny lag op haar rug in het gras, met haar armen langs haar zij. Mijn handen gingen iets hoger om een beetje te knijpen in de gevoelige binnenkant van haar dij. Ik was blij dat haar been niet erg gewond was.

“Hmmm, dat is lekker,” zei ze.

“Terwijl ik haar jonge vlees bleef masseren,” zei ik: “Dankjewel dat je me mee hielp om naar Lisa te kunnen kijken.”

“Geen probleem. Zie je wel hoe volwassen ze al is. Ze vindt je heel leuk, maar ze is bang dat jij haar niet leuk vindt omdat ze nog maar twaalf is. Maar ze heeft al een mooi lichaam. Niet zoals ik.”

“Oh, kom, Jenny,” verzekerde ik haar, “Ik vind dat jij ook een heel sexy lichaam hebt.”

“Vind je?” vroeg ze hoopvol, terwijl ze me lang aanstaarde.

“Ja, zeker,” ging ik verder, “je benen, nou, die zijn echt prachtig.”

Ze glimlachte als reactie op mijn compliment. Ze pauzeerde even in gedachten voor ze verder ging. “Weet je, volgens mij heb ik ook mijn billen pijn gedaan toen ik viel. Wil je die ook masseren?” Zonder een reactive af te wachten, rolde ze op haar buik.

Ik kon het niet weerstaan. Ik wist dat Jenny opgewonden zou raken van mijn aanrakingen. “Zo?” vroeg ik, terwijl ik haar kleine billen kneedde. “Oh Tim, dat voelt zo lekker,” kreunde ze, terwijl ze begon te kronkelen onder mijn handen. Ik ging door met mijn therapeutische massage, de druk iets opvoerend en knijpend in haar kont. Haar kont was zo klein dat in elke hand een bil paste. Ik bewoog met mijn duimen tussen haar dijen, stevig tegen haar kruis aanduwend. Jenny bewoog mee met elke beweging. En ze spreidde haar benen wat verder uit elkaar. Ze tilde ook haar bekken op uit het gras. Ik voelde de warmte van haar kutje door haar broek heen. Haar T-shirt was wat opgekropen en ik zag de ondiepe kuiltjes boven elke bil.

“Jemig, Tim. Je bent geweldig.” Zei ze zacht. “Ik bedoel, je bent zo aardig tegen me. En ik, uh, ik vind je ook leuk. Zeg het alsjeblieft niet tegen Lisa. Ze wordt gek. Ze is mijn beste vriendin tenslotte.”

“Maak je geen zorgen, Jenny,” stelde ik haar gerust. “Dit is ons geheimpje. Jij gaf me de kans om haar naakt te zien. Ze ziet er wel al volwassen uit. Maar… is ze dat echt? Ik bedoel, denk je dat ze ALLES zou doen? Weejewel?” Het was voor ons allebei makkelijker om te praten terwijl ze met haar gezicht omlaag lag, geen oogcontact. Ik duwde extra hard in haar kruis bij de laatste woorden.

Ze slaakte een zucht en duwde zelfs terug! “Nou, ze vind je heel aardig, maar,” antwoorde ze, en pauzeerde even, “Ik denk niet dat ze alles zou doen.”

“Wat bedoel je?” vroeg ik.

“Ze vind iets echt heel smerig waarover we hadden gelezen in een boek. Ik zou het wel doen… Het klinkt vies, maar jongens vinden het heel lekker volgens mij.”

Door het telefoongesprek wist ik precies wat ze bedoelde. En ik wist zeker dat IK het heel lekker zou vinden. Ik moest het wel proberen. Ik raakte gefascineerd door het idee dat dit geile, twaalfjarige meisje haar lippen om mijn pik zou doen. “Hee, Jenny,” fluisterde ik. “Vertel me dan, wat zou jij doen wat Lisa niet wil?”

“Als je belooft het niet tegen Lisa te zeggen,” zei Jenny voorzichtig. “Ik zou… Nou ja, ik wil het wel laten zien. Als je wil. Maar ik heb het nog nooit eerder gedaan, dus je moet me wel zeggen of ik het goed doe. Ik wil het wel proberen… om je p-pik af te zuigen…”

“Oh, wow, Jenny!” Zou je dat echt willen doen. Ik zou het heerlijk vinden, zeker omdat Lisa niet durft.” Ze klonk zo trots dat ze iets durfde wat haar vriendin niet wilde, dat ik er extra nadruk op legde.

“Okee, maar lach me niet uit als ik het niet goed doe,” zei ze. Ze draaide zich om en ging naast me zitten.

Ik had het ook alleen maar op tv gezien, maar dat ging ik haar niet vertellen. We hadden nog niet eens gezoend. Ik wist niet eens haar achternaam! Maar ik wilde zo graag, dat ik snel mijn broek losmaakte, mijn onderbroek liet zakken en met mijn stijve pik slechts een paar centimeter voor haar gezicht zwiepte. Haar ogen werden groter terwijl ze naar mijn dikke, rode pik keek terwijl ik voor haar op mijn knieën ging zitten.

“Pak hem hier maar beet met je handen,” instrueerde ik haar, en deed haar kleine vingers om de onderkant van mijn pik. “Iets strakker, en beweeg je hand maar op en neer.” Mijn hand gidste haar hand op een neer over mijn pik. Het was heerlijk om de leraar te zijn van zo’n leergierige studente. “Kom nu dichterbij met je hoofd en lik het puntje. Ja, doe maar.”

Ik wou dat ik een fototoestel had, want Jenny’s kleine jonge meisjesgezicht die mijn eikel likte, was zoveel beter dan die sletten op tv. “Doe nu je mond open en doe hem in je mond. En heen en weer, net als je hand. Probeer hem zo diep mogelijk in je mond te doen. Ohhh, jaaa! Heen en weer, AU! Hee Jenny, probeer er niet met je tanden langs te schrapen, okee?"

Ze deed mijn pik heel even uit haar pijpende mondje. Ze keek verontschuldigend omhoog, “Sorry Tim, ik zal het proberen niet te doen. Maar vind je het wel lekker? Doe ik het wel goed?”

“Oh God, ja, Jenny. Je doet het geweldig. Zelfverzekerder en gefascineerd door de blik op mijn pik die langzaam in en uit haar kleine mond bewoog, reikte ik met mijn handen naar de achterkant van haar hoofd en duwde haar hoofd iets naar voren elke keer dat ze mijn pik in haar mond deed. Ze reageerde instinctief, versnelde en begon harder te pijpen. Ze begon ook te kreunen en haar keelde verwelkomde mijn pik bij elke stoot.

Ik haalde mijn pik even uit haar mond en liet mijn natte lul over haar kindergezichtje glijden. Het was heerlijk om te zien hoe mijn pik sporen van speeksel achterliet op haar wangen. Zo’n onschuldig gezichtje, en toch zo geil.

“Gaat het goed?” vroeg ze weer.

“Ja, heel goed. Maar hij moet eigenlijk nog wat dieper kunnen. Als je het goed vindt, duw ik zo meteen nog wat harder …”

Ze keek me verschrikt aan, want ze moest hiervoor al bijna kokhalzen. Maar ze knikte. Dit meisje zou alles doen wat ik wilde. Ik stopte mijn pik gauw weer in haar mond. Ik was nog nooit zo stijf geweest. Ik duwde mijn pik in haar keel en hield haar hoofd vast met mijn handen, ze vond het alleen maar geil want ze zoog alleen maar harder en probeerde het kokhalzen tegen te houden.

“Uggghhh, uhh, oooohhh, Jenny. Ik kom… je – je hoeft het niet in je mond… als je niet wil…”

Ze ging ook helemaal op in het moment, zo geil als maar kan en ze weigerde te stoppen. Ze keek me aan en knikte als reactie op mijn waarschuwing.

“Ohhh, Jenny! Je bent geweldig, hier komt het! Ohhh jaaaa!” Mijn pik spoot mijn zaad diep in haar mond, en ze begon nog meer te kokhalzen. Maar ze was vastberaden om alles in haar mond te houden. Omdat ik nog niet zo lang geleden al over Terri heen had gespoten, was het een bescheiden hoeveelheid. Een beetje liep uit haar mondhoeken langs mijn pik. Na een paar golven trok ik mijn krimpende pik terug, terwijl ze er nog steeds aan zoog. Ik zag dat ze probeerde te slikken, maar het kokhalzen won. Ze keek een beetje bang en beschaamd en spuugde toen het restje sperma uit naar de zijkant.

Ik ging voor haar zitten en knuffelde haar. “Dat was heerlijk, Jenny. Echt. Ik ben zo blij dat jij dat wel wilde doen.”

“Dankje, Tim. Het was super! Behalve misschien het laatste stukje.” Ze staarde in mijn ogen. “Maar echt niet tegen Lisa zeggen. Ze zal me haten. Ik moest gewoon weten hoe het voelde.”

“Ik weet het, Jenny. Ik zal het niet zeggen.” Het voelde vreemd dat ik degene was die beloofde het tegen niemand te vertellen.

Ik stond op en tilde haar ook op. “Ik moet de tweeling ophalen. Is je been goed genoeg om mee te fietsen?”

“Ik voel me een stuk beter…” giechelde ze. “Kunnen we misschien nog een keer afspreken? Ik wil ook andere dingen uitproberen! Alsjeblieft? Tim?”

“Dat lijkt me geweldig, Jenny,” reageerde ik enthousiast. “Volgende week, om dezelfde tijd, voor ik de tweeling ophaal?”

“Ja prima. Ik wil dat je me alles leert! Je mag alles doen.” Zei ze met een geile, ondeugende blik.

“Dat doe ik graag,” zei ik en ik stapte in de auto.

Op weg naar het sportpark, zei ik keer-op-keer tegen mezelf, “Ik ben gepijpt, ik ben voor het eerst gepijpt…” Ik moest ook toegeven dat het nog opwindender was doordat ik gepijpt was door een twaalfjarig meisje. Twee dagen omringt door sexy jonge meiden hadden me helemaal gek gemaakt. Ik wist inmiddels dat ik ze allemaal wilde, zelfs kleine Kim! Een wellusteling was ik geworden, in een paar dagen tijd en mijn pik was mijn dienaar.

Ik moest tegenover de tweeling een hele boze show opvoeren, omdat ze gelogen hadden en toch alles aan hun vriendinnen hadden verteld, zelfs laten zien! Hoewel het me stiekem wel had opgewonden dat die onschuldige meisjes allemaal naar mijn sperma op Terri’s buik hadden staan kijken.

Nadat ik ze boos had aangekeken, zei ik dat Terri achterin moest gaan zitten en Sue voorin. Ik haalde ze uit elkaar bij wijze van straf. Ik vertelde ze in wat voor problemen ze zaten als hun vriendinnen het zouden doorvertellen. Hoewel ik best wist dat ik degene was die dan in de problemen zou zitten. “Maar we hebben het alleen aan onze beste vriendinnen laten zien, Tim” zei Sue verontschuldigend. “Je weet wel, de meisjes die woensdag komen zwemmen.”

“Ik weet niet zo zeker of dat wel doorgaat. Ik kan jullie kennelijk gewoon niet vertrouwen. Jullie zijn niet groot genoeg.” Ik zei het op een manier waarvan ik zelf vond dat ik wel een Oscar had verdiend.

“Oh,Tim! Dat is niet eerlijk,” Terri begon irritant te klagen, met haar armen over mijn hoofdsteun. “Terri, ga op de achterbank liggen en hou je mond! Ik wil jou niet meer horen!”

“Oh, puh.” Reageerde ze, en ging boos maar gehoorzaam op de achterbank liggen.

Sue keek naar me en zei, “Het spijt ons echt, Tim. Vanaf nu zullen we doen wat je zegt.” Mijn fantasie sloeg op hol bij wat ik ze dan weleens allemaal zou laten doen.

Ik wist dat dit een goede gelegenheid was om ze vandaag vroeg naar bed te sturen, zodat ik meer tijd had met hun oudere zus. “Okee, we zullen zien of jullie je daar aan kunnen houden. Vandaag wil ik dat jullie allebei om negen uur in bed liggen, en als ik jullie daarna nog ergens anders in huis aantref, gaat het zwemfeestje niet door!”

“Okee, Tim. Dat zullen we doen. Maar wees alsjeblieft niet meer boos,” zei Sue en ze keek als een verdrietige puppy.

“Kijk niet zo verdrietig, ik vergeef het jullie,” zei ik en gaf haar met mijn rechterhand een klopje op haar bovenbeen. Daarna liet ik mijn hand op haar been liggen, en streelde haar huid. Ze keek verbaasd hoe mijn hand onder haar rokje verdween. Daarna keek ze even naar mij. Ik liet even met beide handen het stuur los om met mijn linkerhand het internationale teken voor ‘stil’ te maken met mijn vinger voor mijn lippen. Ze begreep meteen wat ik bedoelde en keek even naar de achterbank. Maar Terri lag nog steeds te mokken en had niks in de gaten.

Ik schoof mijn hand aan de voorkant in het slipje van Sue en begon haar kutje te masseren. Ze liet niks merken, om te laten zien dat ze best een geheimpje kon bewaren, zelfs voor haar tweelingzusje. Ze bewoog alleen met haar heupen mee op het tempo van mijn hand, terwijl haar kutje nat begon te worden. Ik reikte wat dieper en boog mijn vinger om toegang te krijgen tot haar lekkere natte gaatje. De rest van de tien minuten durende reis vingerde ik haar. Eerst zachtjes, maar al gauw harder en dieper en met mijn handpalm de druk op haar klitje opvoerend. Ze zakte dieper weg in de stoel en bewoog een beetje mijn kant op, zodat ik er beter bij kon. Toen greep ze mijn pols met haar beide kleine handen en hielp me om steeds dieper bij haar binnen te dringen. Toen we in de buurt van de oprit kwamen, duwde ze mijn hand opeens een paar keer krachtig naar beneden en duwde haar heupen tegelijkertijd omhoog. Haar gezicht verraadde het genot van een orgasme, terwijl ze stijf op haar lippen beet om maar geen geluid te maken.

Toen we voor de garage stopten, opende Terri langzaam de deur en verliet stilletjes de auto. Ik haalde mijn hand tussen Sue’s benen vandaan en ze fluisterde in mijn oor, “Bedankt dat je niet boos bent.” Toen kwam ze nog wat dichter bij en controleerde nog even of haar zus ver genoeg weg was. Ze kneep in mijn stijve penis door mijn broek heen en zei, “Zie je wel, Tim, dat ik een geheimpje kan bewaren.”

Net zo snel, draaide ik mijn hoofd naar haar, greep haar achter haar hoofd en kuste haar op haar lippen. Met mijn tong probeerde ik ook haar tong te vinden en heel even tongzoenden we elkaar. Ik dacht dat als ik ook nog eens mijn vinger in haar kontje kon stoppen, ik al haar gaatjes zou hebben verkend.

Ik opende de autodeur en deed even mijn broek goed. Ik liep met Sue het huis binnen, waar we Terri weer tegenkwamen. In het huis rook het naar spaghetti. Lisa had al gekookt. Na het eten, gingen we allemaal naar beneden om tv te kijken. MTV zoals gebruikelijk. Ik moest meteen weer aan de show van Kim denken. Er ging een schokje door me heen bij de gedachte hoe strak zij wel niet zou zijn met haar negen jaar.

Ik herinnerde de tweeling aan de afspraak die we gemaakt hadden, en ze vertrokken al vroeg gehoorzaam naar hun kamer. Lisa vroeg wat ze hadden misdaan om die straf te krijgen en ik verzon gauw een verhaal hoe ze in de auto hadden zitten vechten waardoor ik was afgeleid onder het rijden.

“Ze zijn zo kinderachtig,” zei ze en voegde er met een glimlach aan toe, “ik ben blij dat ze weg zijn.”

“Ja, ik ook,” zei ik, en staarde haar lang en direct aan. Lisa begon te blozen en ging naast me zitten op de bank. “Ik heb ze bedreigd met veel ergere dingen als ze hun kamer uitkomen,” voegde ik er aan toe.

“Goed idee,” zei ze en ze legde haar hoofd tegen mijn schouder. “Wil je me die video nu laten zien, Tim? Ik heb nog nooit porno gezien, en ik wil het zo graag. Laten ze echt alles zien?”

“Ja, zeker,” zei ik “En ik kan je ook alles laten zien, als je wil…”

“Kunnen we er eerst naar kijken? Ik heb het nog nooit gedaan, en ik ben een beetje bang. Je doet me vast geen pijn, dat geloof ik wel, maar ik heb toch gelezen dat het de eerste keer pijn doet. Ik wil je echt blij maken, Tim… maar,” haar stem klonk wat onzeker.

“Maak je geen zorgen, Lisa. Ik heb het al zo vaak gedaan,” loog ik. “Die mannen in de video zijn nogal freaky, met grote penissen enzo, dat zou vast wel pijn doen. Maar mijn pik is normaal en dat gaat vast prima. Het kan de eerste keer natuurlijk wel een beetje pijn doen. Je hebt misschien wel gelijk ook. Je bent nog maar twaalf. Als je vindt dat je te jong bent…” Ik voelde me een beetje schuldig dat ik haar op deze manier treiterde, maar ik wilde haar echt graag neuken. Mijn innerlijke duivel had de controle alweer overgenomen.

“Oh, alsjeblieft, Tim. Ik ben geen klein meisje meer. Ik kan het heus wel. Ik weet het zeker. Je zal het wel merken.” Lisa wilde absoluut overkomen als een grote meid, en ze was zo verliefd op me, dat ze alles zou doen zodat ik haar ook leuk zou vinden.

“Okee, ik ga hem wel halen,” zei ik. Ik voelde een heerlijke, en beetje gemene overwinning door mijn lichaam sidderen. Ik rende naar boven om de pornofilm te halen. Toen ik over de gang liep, zag ik dat de deur van de badkamer op slot was. Ik keek naar de slaapkamer van de tweeling. Terri stak haar hoofd door de deur en wenkte me. Ik liep naar haar toe om te kijken wat ze wilde en ik ging ervan uit dat Sue in de badkamer was. Terri deed een stapje achteruit toen ik eraan kwam, en toen ik de kamer instapte, zag ik dat ze helemaal naakt was. “Sssst,” fluisterde ze, “Ik wilde je nog even laten kijken. Weest niet boos op me, Tim. Vind je me niet knap?” vroeg ze, en ze poseerde trots voor me. “Ben je nog steeds boos op me?”

“Heus niet,” fluisterde ik terug. En ging de kamer in. “Als je belooft dat je in je kamer blijft vanavond, dan mag je mijn ding weer aanraken.”

“Echt waar?” zei ze, “Ik zal in bed blijven, ik zweer het!”

“Heel even maar, en vertel het niet tegen je zus. Ik moet weten dat je een geheim kan bewaren,” zei ik. En ik deed mijn broek en onderbroek omlaag tot mijn knieën. Ik nam haar kleine hand en deed hem om mijn pik, terwijl ik met mijn andere hand haar kale kutje zocht. Ze volgde mijn bewegingen en trok me zo af met haar kleine hand. Ik maakte ook naar haar het gebaar dat ze stil moest zijn. Maar ik vertrouwde het niet dat dat genoeg zou zijn. Dus keek ik haar lief aan en legde mijn hand op haar mond, tegelijkertijd duwde ik mijn vinger stevig bij haar naar binnen. Haar gilletje werd gesmoord door mijn hand. Ik gaf haar een knipoog en haalde mijn hand van haar mond. Ik ging nog even door met vingeren en ze kreunde zo stil mogelijk. Mijn pik stond op springen in haar hand. Ik fluisterde, “we moeten nu stoppen, voor Sue komt. Maar woensdag gaan we verder…”

“Ohhh ja!” antwoordde ze. En zuchtte diep toen ik mijn glanzend natte vinger uit zijn nauwe gevangenis bevrijdde. Mijn gezicht was helemaal rood aangelopen door ons spelletje. Ik had net de kamer verlaten toen Sue uit de badkamer kwam. Ze gaf me een heimelijke knipoog toen ze snel haar kamer in ging. Ze had geen idee dat ik haar net bedrogen had met haar tweelingzus. Woensdag wordt heel interessant,” dacht ik, en haalde de pornofilm uit mijn koffer.

Ik ging weer naar beneden naar de kelder. Ik wist nu zeker dat de tweeling haar kamer niet meer zou verlaten. Ik had met hun allebei afzonderlijk een deal gesloten. Ik zag dat Lisa op de bank lag onder ‘ons’ dekentje. “Waarom duurde het zo lang?” vroeg ze. “Ik moest naar de wc, en ik heb nog even gecontroleerd of Sue en Terri wel in bed lagen. Ik weet zeker dat die er niet uit durven komen vanavond.” Stelde ik haar nogmaals gerust.

“Goed,” zei ze. “Kom maar onder de deken.” Ik startte de video en kroop gehoorzaam achter haar onder de deken. Ik was blij verrast toen ik voelde dat ze helemaal naakt was. “Je hebt het jezelf gemakkelijk gemaakt?” zei ik plagend.

“Ja, fluisterde ze, met haar gezicht van me afgekeerd en haar blote kont tegen mijn kruis aanduwend. “Misschien moet jij het jezelf ook gemakkelijk maken?”

Er was geen twijfel dat ze me niet alles zou laten doen, om me te laten zien dat ze al heel ‘groot’ was. Ik deed onhandig mijn kleren uit onder de deken en gooide ze achter de bank. We lagen nu poedeltje naakt lepeltje-lepeltje. En mijn stijve pik duwde tegen haar zachte billen. Lisa deed haar benen wat uit elkaar, zodat mijn pik tussen haar benen en tegen haar lichtbehaarde kutje aanduwde. “Oh Tim, ik kan hem voelen,” fluisterde ze. De titel van de video “A Story of Virgins” verscheen op het scherm. En de verteller begon aan het verhaal.

Lisa giechelde toen ze de titel las. “Dat is wel een beetje toepasselijk, hè Tim?” ze had geen idee hoe toepasselijk het echt was.

De eerste scene toonde een prachtige blonde vrouw en haar vriend die aan het zoenen waren op bed. Ze deden alsof ze maagd waren, en alsof ze elkaars lichaam verkenden. Lisa zei zacht, “Mag ik ook naar je kijken? Zoals die vrouw?”

Meer aanmoediging had ik niet nodig en ik gooide het dekentje aan de kant. Ze draaide zich om en keek meteen naar mijn stijve pik. Ze pakt hem vast aan de bovenkant. “Oh, wat lekker zacht en warm,” fluisterde ze, en ze begon zwaarder te ademen. Ik kon ondertussen haar heerlijke lichaam bewonderen terwijl haar onervaren hand mijn pik streelde. “Kijk Lisa, hier is een goed stukje,” zei ik terwijl de jongen in de film de kut van de vrouw begon te likken. Lisa draaide zich om om te kijken terwijl ze nog steeds mijn pik vasthield.

“Wil je dat ik dat doe?” vroeg ik haar.

“Ja, ik, ik denk het…” zei ze aarzelend.

Zonder te aarzelen gleed ik omlaag tussen haar jonge dijen en deed ze uit elkaar. En bracht mijn hoofd dichter bij haar kutje. Ik keek naar haar op en zag dat ze versteend zat toe te kijken. Net als de jongen in de video deed ik geweldig mijn best op het orale spel. Ik kende elke beweging inmiddels. Mijn tong leek zijn eigen leven te leiden en ik likte Lisa’s natte kutje overal, langs haar schaamlippen tussen de vouwen, spelend met haar clitoris. Ze begon te kreunen en haar heupen te bewegen en duwde haar kut in mijn gezicht. Ze wisselde de blikken af tussen de tv en de live actie tussen haar wijd gespreide benen. “Oh ja, Tim, lik me. Het voelt zo fijn. Ga door!”

Ik was blij dat ik mijn nichtje op deze manier een plezier kon doen, maar anders dan in de video, moest ik even stoppen om een schaamhaartje van mijn tong te vissen. Ik probeerde zo cool mogelijk te doen onder de gegeven omstandigheden, en ging zo snel mogelijk weer verder. Ik likte niet alleen tussen haar lippen, maar ik duwde mijn tong ook zo ver mogelijk bij haar naar binnen. Ze vond het heerlijk.

De jongen in de video vroeg aan de vrouw om zijn pik in haar mond te nemen. Ik stopte mijn actie om Lisa’s reactie te kunnen zien. “Oh God, ze doet hem in haar mond,” zei ze. “Oh, bahhh! Tim, vind je het erg als ik dat n-niet doe, nog…?”

“Wat jij wil, Lisa,” zei ik terwijl ik haar zachtjes knuffelde. Ik wist dat ik dat altijd nog aan Jenny kon vragen. We keken samen naar de blowjob scene. Lisa zei, “Het ziet er wel naar uit of ze het lekker vind, en hij ook. De volgende keer misschien, Tim, okee?”

Het idee dat er nog een volgende keer zou zijn, was nog interessanter dan de rest van de zin. Ik wist dat ik me kon verheugen op drie weken neuken en gepijpt worden!

Eindelijk vroeg de man aan de vrouw in de film om op haar rug te gaan liggen en zijn pik in haar te nemen. Dit is het, dacht ik, terwijl ik me ook boven Lisa’s trillende lichaam positioneerde. Haar ogen draaiden weg in de richting van de tv, ze bekeek de actie met een soort buiten haar lichaam geplaatste angst, terwijl ik mijn pik tegen haar lipjes aan begon te duwen. Ik probeerde synchroon met de film tegen haar kutje te duwen. Lisa begon te kronkelen net als de vrouw op het scherm. Ze zei, “Neeee, auuu, stop, stop, het doet pijnnn!”

Maar ik ging door. Ik luisterde niet meer. Ik duwde harder en ging een beetje heen en weer om mijn eikel recht voor de kleine opening te plaatsen. Haar kutje was zeiknat van haar eigen vocht en het beffen, maar mijn lul wilde maar niet naar binnen. Ze was zooooo strak! Lisa keek me angstig aan, maar ze durfde niet meer te jammeren. Ze dacht vast dat ik haar drie weken niet meer aan zou kijken als ze niet wilde pijpen en te klein was om te neuken. En ik was ook vastbesloten, als ik de oudste niet kon neuken, ging ik straks toch nog naar huis als maagd.

Ik haakte mijn armen achter haar schouders om haar tegen te houden tijdens het stoten. En ik kuste haar om haar te laten ontspannen. Ik bleef tegen haar aan rammen. En opeens schoot mijn pik half in Lisa’s strakke kutje. Lisa schreeuwde het uit, “Ohhhh God! Het doet pijn, haal hem…” maar ik wilde dieper, ik duwde uit volle macht mijn hele lul naar binnen en begonnen een beetje heen- en weer te bewegen. “Oooooh, aaaauuuu --, ooooooo, niet doen…” de tranen rolden over Lisa’s wangen, maar ik had wat ik wilde, ik ging nu niet stoppen. Ik voelde haar kutje over de volle lengte aan mijn pik zuigen. Hij ging met moeite heen en weer en toen ik keek terwijl ik me terugtrok, zag ik haar binnenste schaamlippen strak om mijn lul mee bewegen. Gefascineerd bleef ik rustig mijn kleine nichtje neuken. En ik merkte dat haar gekerm veranderde in gekreun, geil gekreun… “Ohhhh, Tim… Ja… Neuk me! DIEPER! HARDER!” Ze had haar benen achter me in elkaar geslagen en trok me diep in haar naar binnen.

De geile woorden van zo’n klein, onschuldig meisje waren geweldig, en ik  gehoorzaamde haar en stootte zo diep mogelijk in haar. Haar kutje was zo strak dat het zelfs een beetje pijnlijk was aan mijn pik, waardoor mijn climax een beetje werd uitgesteld. We duwden onze heupen tegen elkaar aan en haar vaginavocht begon nog voor wat betere smering te zorgen en haar gespannen spieren ontspanden ook een beetje. Dit leverde weer een heel nieuw gevoel op waardoor we zelfs nog langer door konden gaan. Onze eerste keer leek eeuwig te duren.   

Lisa ging er inmiddels ook helemaal in op. Ze duwde zich gewillig tegen me aan en kreunde er stevig op los, op de rand van een orgasme. Ik stond ook op het punt om klaar te komen. Ik voelde mijn ballen samentrekken terwijl ze zich stevig aan me vastklampte. “Oh, jaaaaa!!” riep ze en precies toen ik haar kut voelde samentrekken om mijn pik, had ik de helderheid van geest om me terug te trekken en spoot mijn zaad over haar naschokkende buik.

We openden allebei onze ogen en keken elkaar voldaan aan. “Dat was heerlijk, Lisa,” zuchtte ik. “Dat hoef je mij niet te vertellen,” zei ze. “Alhoewel het eerst wel even pijn deed.”

“Sorry, Lisa,” zei ik zachtjes. “De volgende keer zal dat beter gaan.”

“Ik hou van je, Tim” zei ze. En ze kroop dicht tegen me aan met haar zweterige en plakkerige lichaam. Ondertussen was de film gewoon doorgegaan naar een hele andere scene. Een meisje zat bovenop haar geliefde dit keer, en ze duwde zichzelf energiek omlaag over zijn pik. Lisa keek gefascineerd naar dit standje en zei, “Tim, kunnen we dat de volgende keer proberen?”

“Wat je maar wil, Lisa,” zei ik, “maar nu moeten we maar eens gaan slapen, denk ik.”

“Ja,” geeuwde ze. “Slapies doen.”  

Door haar laatste woorden, moest ik er weer aan denken hoe jong ze eigenlijk was. En even voelde ik me schuldig. Maar toen ze opstond van de bank om haar kleren aan te trekken, was ik weer overweldigd door haar schoonheid en wilde ik zelfs eigenlijk dat ze nog iets jonger was. Ik begreep niet hoe ik me zo aangetrokken voelde tot zulke jonge meiden, maar ik merkte dat ik eigenlijk wilde dat haar lichaam nog helemaal kaal was. En dat terwijl dat Lisa bang was dat ze te jong voor me was!

Ik ging helemaal uitgeput slapen. Ik was volledig voldaan. Het was een dag geworden die ik nooit meer zou vergeten. Mijn eerste keer neuken en mijn eerste blowjob! Het was natuurlijk wel een beetje gênant dat ik dat aan twee twaalfjarige meisjes te danken had, en ik zou er zeker niet over op kunnen scheppen op school. Ik vond het in ieder geval geweldig, en ik wilde meer. Na twee dagen wist ik al dat het drie weken vol genot zouden worden. Het aftellen was begonnen bij twaalf. Binnenkort zou het omlaag gaan naar elf, tien, negen… acht? Dat hing helemaal af van de vriendinnen van Kim van het turnteam. Ik gniffelde.

Bij het ontbijt gaven Lisa en ik elkaar onopvallend knipoogjes als de tweeling niet keek. Terwijl ze de borden stond af te wassen, kneep ik stiekem even in haar billen. Ze moest giechelen en trok in een reflex haar billen weg. Ze keek om om te zien of de tweeling ze niet kon zien. “Ze zijn beneden aan het televisie kijken,” zei ik, terwijl ik weer iets steviger in haar kleine billen kneep.

“Je bent erg, Tim,” zei ze.

“Sorry, Lisa,” fluisterde ik, “maar ik kan niet van jouw heerlijke lichaam afblijven.”

“Dat vind ik niet erg!” lachte ze.

“Laten we het nu doen, hier in de keuken,” stelde ik voor.

“Nee, Tim. Straks komen ze opeens naar boven,” berispte ze me. Ze klonk iets volwassener na de ervaring van gisterenavond. “Ik ga me boven omkleden en dan ga ik naar Jenny toe. Help je me met aankleden?”

“Kom maar op!” riep ik en we renden achter elkaar de trap op naar boven. In haar slaapkamer deden we de deur achter ons op slot. Ik ging vastberaden op haar af. Ik staarde diep in haar groene ogen en hield haar gezicht vast met mijn beide handen. Ik moest een beetje bukken om haar te zoenen. Ik begon haar stevig te tongzoenen. Lisa begon zacht te kreunen. Ik bedacht me dat dit de eerste keer was dat we echt kusten, we hadden de dingen een beetje in een vreemde volgorde gedaan.

Ik maakte de ochtendjas die ze bij het ontbijt gedragen had los aan de voorkant en voelde met mijn handen over haar naakte lichaam. Ik ging omhoog naar haar ribbenkast en kneep in een van haar fantastische borstjes. Ze begon luider en sneller te kreunen, inmiddels zat ze ook met haar tong in mijn mond. Ze kwam al bijna klaar toen ik in haar tepels begon te knijpen.

Ik verbrak onze kus en ging omlaag met mijn mond naar haar rechterborst. Terwijl ik er nog steeds met mijn hand in kneep, begon ik ook op haar harde tepel te zuigen. “Oh, Tim, dat is zo lekker!” Dit hield ik zo een tijdje vol terwijl ik af en toe van borst wisselde. Lisa greep me vast bij mijn haar en duwde me stevig tegen haar aan.

Opeens deed ze een stapje terug en ging ze op haar knieën zitten. Ze probeerde uit alle macht mijn riem en rits los te maken. Toen het lukte en ze mijn broek omlaag trok, sprong mijn pik in haar gewillige gezichtje. “Ik ga het doen, Tim. Net als die vrouw in de film. Omdat ik van je hou,” fluisterde ze. “Maar, Tim. Niet in mijn mond spuiten, goed?”

“Oh Lisa, je bent geweldig!” Moedigde ik haar aan. “Ik beloof je dat ik hem er op tijd uit zal halen. En het zal vast niet heel lang duren.” En dat meende ik oprecht.

“Ok, dankjewel…” zei ze vlak voor ze niks meer kon zeggen doordat mijn harde pik tussen haar lippen verdween. Ze leek zich er uit zichzelf van bewust dat haar tanden vast niet fijn zouden aanvoelen, dus ze deed haar best om die niet te gebruiken. Ik deed mijn handen achter haar hoofd om de beweging te ondersteunen. “Jaa, Lisa, zuig aan mijn pik. Harder. Dieper!” begon ik te commanderen. Dit leek haar op te winden en deed haar best om me zo goed mogelijk te pijpen.

Ik was zo opgewonden door haar onverwachte actie, dat het niet heel lang duurde voordat ik voelde dat ik klaar ging komen. “Ohh, Lisa, ik ga bijna komen! Ja, nuuuuu!” waarschuwde ik haar, en ze deed mijn lul net op tijd uit haar mond. Ik greep mijn pik zelf vast en spoot mijn sperma recht in haar lieve gezichtje. “Ohh ja,” kreunde ik zacht, want ik wilde niet dat de tweeling me zou horen. Lisa had haar ogen dichtgedaan als reactie op de golven sperma die op haar gezicht terecht kwamen. Haar voorhoofd en wangen zaten helemaal onder mijn warme kleverige zaad.

“Jeetje, Tim,” zei ze verrast. “Ik ben blij dat dit niet in mijn mond terecht is gekomen!” Ze stond op en pakte een handdoek en begon de sperma van haar gezicht te vegen.

“Weet je, Lisa,” loog ik, “sommige van de oudere meisjes die ik ken, vinden het juist heel lekker smaken. Ze zeggen dat ze zich heel volwassen voelen door sperma door te slikken.”

“Echt waar,” vroeg ze? Een beetje beschaamd dat ze kennelijk niet alles had gedaan zoals het moest. “Ik weet het niet… misschien probeer ik het wel. Een beetje om te kijken hoe het smaakt.” Ze was vastberaden om mij voor zich te winnen en ze bewoog nerveus naar mijn gekrompen pik. Aan de eikel hing nog een druppel zaad. Ze deed voorzichtig haar tong uit haar mond en likte de druppel op met een vies gezicht. Mijn pik maakte een sprongetje door de aanraking van haar tong, maar waarschijnlijk nog meer van de aanblik van dit mooie meisje die voor het eerst sperma proefde. “Ik denk dat het niet zo heel vies is… Het smaakt een beetje vreemd, zout en warm.”

“Hee Lisa,” verzekerde ik haar, “je hoeft het niet te doen. Ik weet dat de oudere meisjes meer ervaring hebben hiermee.” Ik was echt slecht bezig, dat ik weer begon over de ‘oudere’ meisjes, die alleen bestonden in mijn fantasie.

“Als zij het kunnen, kan ik het ook!”

“Tsjonge, Lisa. Je bent echt al groot, hè?”

“Hee, Tim. Ik moet me nu echt aan gaan kleden,” zij ze lachend als reactie op mijn compliment. “Voordat een van die vervelende zusjes opeens naar boven komt.”

“Ja, je hebt gelijk,” ze ik. “Veel plezier bij Jenny. Maar Lisa, wil je me een plezier doen? Ik weet dat ze je beste vriendin is, maar vertel haar niet wat we hebben gedaan, okee? Ik kan daardoor heel erg in de problemen komen? Vertel haar gerust dat we hebben gekust ofzo, en schep gerust een beetje op.” Ik wilde niet dat ze het aan Jenny vertelde, omdat ik haar ook nog wilde versieren. Ik wilde niet dat ze jaloers zou worden.

“Ik beloof het, Tim. We praten altijd over van alles. Maar ik beloof dat ik dit niet zal vertellen. Ik zweer het.” Zei ze, en ze klonk oprecht.

“Dankjewel, Lisa.” Ik was haar dankbaarder dan ze zelf zou begrijpen. “Je bent geweldig!” Ik trok mijn broek weer omhoog, en Lisa kleedde zich aan. Ik liep met haar mee naar de voordeur en gaf haar een afscheidskusje.

Ik besloot om even bij de tweeling te gaan kijken. Terwijl ik in de buurt van de deur kwam, hoorde ik ze zeggen: “Snel, er komt iemand aan!” En daarna hoorde ik wat heen en weer geloop. Terwijl ik de trap afliep, dacht ik dat Terri nog snel iets achter zich verstopte. “Wat gebeurt hier?” vroeg ik.

“Oh niks bijzonders, Tim” mompelde Sue en ze renden allebei langs me heen en de trap op. Terri werd aan mijn oog onttrokken door haar zus en het leek alsof ze iets achter haar rug hield. Bovenaan de trap stopte Sue, “Hee, Tim, we gaan op de fiets naar Beth. We zijn terug met het avondeten. Is dat goed?”

“Ja, prima,” zei ik. En ik vroeg me af wat er gebeurde. Beth zal wel een van hun cheerleader vriendinnetjes zijn, en misschien bekokstoven ze wel een stoute verrassing voor mij. Ik kon niet wachten. Misschien was Beth nog wel jonger dan zij.

Ik zat een tijdje op de bank, mijn zegeningen tellend: 12 + 11 + 11 + 9! Ik voelde mijn pik alweer stijf worden. Het hield maar niet op. Ik rende naar boven om de videoband uit mijn kamer te halen. Maar hij lag niet op zijn plek! Oh nee, dacht ik. Ik zal hem wel in de videorecorder hebben laten zitten gisterenavond. Helemaal vergeten naar mijn eerste vrijpartij.

Ik rende weer naar beneden, en keek in de videorecorder. Maar er zat geen band in. Ik keek verongelukt om me heen. En opeens besefte ik me dat dat was wat Terri achter haar rug hield. Ze hadden de film vast ontdekt toen ze hier beneden waren. Hmmmm, nou ja. Misschien is het wel helemaal niet zo slecht. Ze kunnen wat standjes leren als ze er met hun vriendin Beth naar kijken. Ik begon me voor te stellen hoe drie kleine, kale kutjes werden verwend door kleine, gretige vingertjes, terwijl ze naar de film keken die ik zo goed kende.

Het was beter als ze wisten wat ze te wachten stond! Mijn hemelse gedachten werden verstoord door de telefoon die ging, vlak naast me. Het was Kim, die vroeg of ze opgehaald kon worden bij haar vriendin Patti en of Patti dan met haar mee mocht naar haar huis om te zwemmen. “Natuurlijk,” zei ik, iets te snel, “ik kom eraan.” Ik wist dat we het huis voor onszelf hadden tot het avondeten.

Toen ik ze op ging halen, hield Pattig haar handdoek en badpak stevig onder haar arm geklemd. Toen we bij het huis aankwamen, greep Kim tussen de handdoek van Patti en haalde een videoband tevoorschijn. “Hier Tim, deze hebben we voor jou gemaakt.”

“Dankjewel, Kim. Is dit de natuurfilm die je ging maken,” vroeg ik.

“Je moet maar kijken,” zei ze, en de meiden sprongen uit de auto en verdwenen in de richting van het zwembad. “Je kan beneden gaan kijken als wij aan het zwemmen zijn,” riep ze snel.

Ik hield de videoband stevig vast, alsof het een duur sieraad was en liep naar beneden om ernaar te gaan kijken. Het openingsbeeld was van een open geslagen notitieboek, met een geschreven tekst. Ze hadden zowaar titels gemaakt! Spielberg zou trots geweest zijn. En Woody Allen zou vast heel graag hun volgende film hebben gemaakt. Er stond: “Een dans voor Tim” en toen de bladzijde door een kleine hand werd omgeslagen: “Met Kim Barnes, door Patti Welsh.”

Nee, dit was geen natuurfilm, dacht ik, eerder een naturistenfilm. Patti stond duidelijk achter de videocamera, en het was allemaal nogal schokkerig, maar het was de moeite waard. Ik zag mijn 9-jarige nichtje, dansend zoals ze eerder had gedaan, op het ritme van Elvis Costello, een van mijn favorieten. Ze bewoog haar heupen enthousiast op het ritme van “Pump it up”. Ze deed haar T-shirt over haar hoofd net als eerder, glimlachend en kijkend naar de camera. Daarna was het tijd voor haar broekje. Kim deed de knopen los, draaide een paar keer rond en deed daarna langzaam de rits omlaag.

Nu kon ik ongestoord kijken naar het einde zoals het bedoeld was, maar wat me eerder was ontnomen. Ze deed haar vingers tussen het elastiek van haar onderbroek en trok hem omlaag over haar knieën en voeten en schopte hem weg. Ze danste nu volkomen naakt. Ze draaide geil haar rondjes, met haar mooie blonde haar over haar door de zon gebruinde huid. Maar ik had vooral oog voor het lichte stukje huid waar zelfs de zon niet mocht komen. Ik kon het niet langer weerstaan en haalde mijn lul uit mijn broek. Ik zou zo graag willen dat ik hem diep in dat kleine, haarloze kutje kon duwen.

Op dat moment hoorde ik hetzelfde gekraak als eerder. In mijn ooghoeken zag ik de deur van de kelder een heel klein beetje open gaan. Ik wist dat Kim en Patti me aan het bespioneren waren. Ik vond het wel geil dat ze naar me keken. Ik voelde me een beetje als een streaker of een potloodventer zoals ze vast naar mijn stijve lul keken.

Ik hoorde Patti’s stem aanwijzgingen geven aan de ster op de film om op haar rug te gaan liggen en haar benen te spreiden. Kim deed haar benen niet alleen wijd maar deed ze zover naar achteren dat haar jeugdige schaamlippen open sprongen en zowel haar kutje als haar kont vol in mijn beeld waren. Net zo opeeens als die scene begonnen was, stopte het weer. En het beeld werd zwart. Ik deed mijn pik onverrichterzake terug in mijn broek en hoorde boven voetstappen.

Ik liep langzaam de trap op naar boven, zodat ze de tijd hadden om net te doen alsof ze aan het zwemmen waren. En ik liep naar ze toe bij het zwembad. “Hee, Kim,” zei ik, “dat was een bijzondere video.”

“Vond je het leuk,” vroeg ze, terwijl ze heus wel wist hoe ik het vond door de erectie die ik had gekregen.

“Hmmm, het was heel stout van jullie om dat te filmen. Maar ik vond het heel sexy. Misschien heb je wel zin om een live show te doen? Er is nu toch niemand.”

“Oh ja,” riepen ze allebei. Ze deden onderwater hun bikinis uit en gooiden ze op het gras. “Nu is het jouw beurt, Tim,” giechelde Patti terwijl ze helemaal rood aanliep.

“Dat lijkt me wel zo eerlijk,” zei ik. En ik deed mijn T-shirt en broek uit. Terwijl ik langzaam naar de rand van het zwembad slenterde. Ze keken me allebei met grote ogen aan terwijl ik in het zwembad dook om me bij hun te voegen. Ik zwom een stukje onderwater en ging met mijn hand langs Kim’s kutje terwijl ik weer aan de oppervlakte kwam. Ze giechelde en spartelde door mijn aanraking. Ik dook weer onderwater. Ik zwom van achteren tussen de benen van Patti en nam haar op mijn nek mee naar boven, tot boven water.

Ze lachte de hele tijd, en deed haar benen strak om mijn nek. En zo stonden we daar, in het ondiepe stuk van het zwembad. Zij nog steeds op mijn nek, met haar naakte kutje in mijn nek. Ik zakte weer onderwater en trok haar mee naar beneden. De bewegingen hadden duidelijk effect, want ik voelde haar steviger tegen me aan schuren.

Kim klom uit het zwembad, zodat ik haar goed kon zien. En ze vroeg, “vind je me sexy, Tim?” Ik antwoordde: “Oh, zeker, Kim. Je ziet er heerlijk uit.”

Patti klom van mijn schouders en dook onderwater om naar mijn stijve pik te kijken. Toen ze weer boven kwam, zag ze er heel opgewonden uit. “Mag ik hem voelen, Tim?” Ik antwoordde snel: “Ik dacht dat je het nooit zou vragen. Laten we met Kim naar het terras gaan.”

We klommen uit het zwembad via de trap bij het ondiepe deel en voegden ons bij mijn kleine nichtje, en we gingen op onze badlakens liggen. Patti was de eerste die in beweging kwam, ze bewoog mijn kant op en nam mijn stijve pik in haar kleine hand. Haar handen waren zo klein, dat ze niet eens helemaal om mijn pik heen kwam. “Ik wil het ook proberen,” riep Kim en ze plaatste haar hand boven die van haar vriendin.

“Weten jullie iets van seks?” vroeg ik, in de hoop dat ik de zaken een beetje in de goede riching kon sturen.

Patti was de eerste die antwoord gaf. “Ik heb van mijn broer gehoord dat jongens hun ding in het plasgaatje van een meisje stoppen om babies te maken, klopt dat?”

“Ja, dat klopt precies, Patti,” zei ik. “Maar het mooiste is, dat het heel lekker is!”

“Je bedoelt, net zo lekker als dat we eraan zitten met onze vingers?” vroeg Kim.

“Nog veel beter zelfs,” zei ik. En ik had echt zin om deze twee meisjes flink te neuken.

“Maar je kan toch nooit dat grote ding in mijn gaatje stoppen?” vroeg Patti, en ze keek een beetje bang. “Ik kan maar net een vinger erin stoppen.”

“Ja, maar ik kan er twee vingers in stoppen, weet je nog, Patti?” zei Kim triomfantelijk.

“Dat is zo, Kim,” ik ging verder op een professionele manier, “de vagina van een meisje kan oprekken om een pik naar binnen te laten, zeker als er genoeg smeermiddel is – je weet wel, hoe jullie kutjes nat worden als je er met je vinger aanzit. Maar je kan ook vaseline gebruiken. Ik denk dat ik maar even vaseline moet halen binnen, als jullie echt alles over seks willen leren.” Ik deed mijn uiterste best om deze meiden tot het gaatje te laten gaan.

“Okee, Tim. Laten we het proberen.” Kim giechelde nerveus.

We liepen naakt naar mijn kamer, en ik liep naar het medicijnenkastje om een pot vaseline te pakken. “Okee, wie wil er eerst?” vroeg ik en ik raakte zo opgewonden van mijn eigen vraag, dat ik al bijna klaarkwam.

“Ik mag eerst, Tim” riep Kim snel. “Je bent mijn neef, en dat is eerlijk! Maar we gaan toch geen baby maken?”

“Nee, Kim, maak je geen zorgen. Jullie zijn nog te jong om babies te krijgen.”

Ik liep naar Kim, tilde haar op en legde haar op bed terwijl Patti toekeek. Ik duwde haar achterover en deed haar benen uit elkaar. Ik nam een grote klodder vaseline uit de pot en deed mijn vinger recht tussen haar benen. Ik ging met mijn vinger in de rondte, tot ik de kleine ingang vond waar mijn pik in moest. Door de vaseline kon mijn vinger makkelijk naar binnen. Ik liet mijn vinger een tijdje in haar, en draaide langzaam met mijn bovenste vingerkootje. “Oh, dat voelt heerlijk, Tim!” riep Kim uit.

Ik positioneerde mezelf boven haar, en zei tegen Patti: “Ik denk dat het handig is als jij boven gaat zitten en haar hoofd vasthoudt met je benen.” Dit had een dubbeldoel: ik kon Kim harder neuken, doordat het gewicht van Patti voor weerstand zou zorgen en op deze manier zou Patti’s kutje ook worden gestimuleerd.

“Okee, Kim, probeer je te ontspannen. Het kan een beetje pijn doen in het begin. Maar je bent een grote meid, of niet?”

“Ja, Tim, ik kan het wel, denk ik…” Zei ze met een angstig stemmetje, terwijl ze een beetje gerustgesteld werd door Patti die bij haar hoofd zat.

Ik reikte omlaag om mijn ietwat grote luk tegen haar schaamlipjes te plaatsen, en duwde omhoog tot ik haar kleine gaatje voelde. Geholpen door de klodders vaseline. Ik stopte even, met alleen maar mijn eikel tussen haar lippen, terwijl ik al de weerstand voelde van een volledig maagdelijk kutje. “Hoe gaat het?” vroeg ik buiten adem, zo ontzettend opgewonden door dit kleine kutje waar mijn lul ongeduldig tegenaan duwde.

“Het het… gaat, Tim, het voelt heel lekker zo, net als mijn vinger, maar dan iets groter.” Haar ademhaling werd wat onregelmatig. Ik zag hoe Patti jaloers keek naar mijn pik tussen de schaamlippen van haar beste vriendin.

“Ik, Kim. Hou je vast…” zei ik terwijl ik tegen haar extreem strakke kutje aan begon te stoten, een keer, twee keer, ik kwam niet naar binnen. “Oh, Tim, AUU!! Het doet pijn!” riep Kim. Maar ik werd daardoor alleen maar geiler en ik duwde harder en harder tot ik eindelijk bij haar naar binnen drong! “AUUUUU, TIMM!” gilde ze, terwijl Patti en ik zagen hoe een druppel bloed aan mijn pik kleefde toen ik hem weer een stukje naar buiten trok. Maar ik stootte hem alweer naar binnen, het leek wel alsof mijn pik zijn eigen willetje had. Ik duwde zo diep mogelijk naar binnen. Patti kreunde gewillig mee, ze voelde de stoten via het lichaam van Kim tegen haar eigen kutje.

Ik liet mijn pik diep in haar, en wachtte op een reactie. “Gaat het? Kim?” vroeg ik. Terwijl ik zelf amper kon praten.

“Ik denk het, maar hij is zo groot!” zei ze angstig.

Het was een goed idee om mijn pik even bewegingloos in haar te laten. Haar vaginawanden raakten langzaam gewend aan mijn afmetingen. Ik begon me langzaam terug te trekken en voelde de waanzinnige weestand die ze bood. “Ohhhh, dat voelt zo lekker,” gromde ze, terwijl ze een beetje begon te ontspannen.

Heel voorzichtig veranderde ik weer van richting, en duwde weer langzaam bij haar naar binnen, en meteen voelde ik weer de weerstand. “W-wacht, w-w-wacht… nee, ja… zachtjes.” Ze kreunde en begon het zelfs een beetje lekker te vinden. Ze probeerde te ontspannen terwijl mijn pik, geholpen door de vaseline, dieper in haar door drong.

Weer stopte ik toen ik helemaal in haar zat, en vroeg, “weet je het zeker, Kim?”

“J-jaa, het gaat nu wel… Het begint lekker te voelen. Tim kan je hem alsjeblieft even zo stil in mij houden?”

Dat was een lastig verzoek. Ik wilde eigenlijk hard in- en uitstoten. Maar het lukte me om te doen wat ze vroeg. En ook ik begon het lekker te vinden om bewegingloos in dat hele strakke kutje te zitten met mijn stijve pik.

Ik keek naar Patti die met ongelovige ogen toekeek hoe mijn pik zo diep tussen Kim’s schaamlipjes verborgen zat, op zo’n manier dat ze helemaal naar binnen werden geduwd. Ze zat tegen Kim’s hoofd aan te rijden, en ik voelde een heel klein beetje de beweging via Kim’s lichaam gaan, waardoor er toch weer een beetje een neukbeweging ontstond. Kim voelde het ook en ze begon mee te bewegen met haar heupen.

Het tempo ging langzaam omhoog, en Kim deed haar ogen een stukje open om te kijken wat er gebeurde dat pijn en genot zo dichtbij elkaar lagen. Ik zag aan haar ogen dat ze een beetje schrok van het bloed aan mijn lul.

“Maak je geen zorgen, Kim,” fluisterde ik, “dat gebeurt altijd de eerste keer. Je doet het prima. Voelt het al beter?”

“Oh ja, Tim. Het voelt zo stout met je…” begon ze.

“PIK?” zei ik.

“Ja,” zei Kim nu iets harder. “Met je PIK in me!”

Patti genoot ook van de stoute woorden en van wat ze zag, en ze reageerde ook op de versnelde bewegingen. “Neuk haar, Tim!” riep ze opgewonden maar toch ook een beetje verlegen.

Kim voelde de opwinding ook groeien en de pijn wegvloeien. “Ja, Tim, neuk me! Harder!”

Ik voelde me net een beest, dit soort smeekbedes van een negenjarige die onder me lag en geen kant op kon, met mijn pik die in haar. En ik begon haar nu echt te neuken, dit kleine nichtje van me. “Oh ja, Kimmetje, ik neuk je nu!” riep ik terwijl ik in haar extreem strakke kinderkutje ramde.

Haar heupen duwden stevig tegen me aan, een beetje uit het ritme door haar (en mijn) gebrek aan ervaring, maar het was voor ons allebei toch een geweldig genot.

“Oh ja, ik ga komen!!!” riep ik en ik spoot mijn sperma in het kleine meisje, terwijl ik zag dat beide meisjes enkele tellen later ook niet meer te houden waren en gillend klaar kwamen.

“Oh God, Tim. Dit is geweldig!” riep Kim. Ze had meer van haar eerste neukbeurt genoten dan van wat dan ook.

Einde?