Het Meisje in het Winkelcentrum

1.8
(8)

Ik zag haar in het winkelcentrum. Het schattigste meisje dat ik ooit had gezien, in haar korte broek en T-shirt. Ik denk dat ze 12 of 13 is, gemiddelde grootte, niet dik. Donker bruin haar en ogen, en een lieve kleine mond. Een platte borst en recht tot haar heupen. Slanke benen, geen echte rondingen. Ze was prachtig! En het zag ernaar uit dat ze alleen was, er was in ieder geval niemand in de buurt. Ik volg haar door het winkelcentrum, haar kleine kontje wiegend voor me.

Ze gaat de zijgang van het winkelcentrum in! De enige plek waar ze dan heen kan gaan zijn de toiletten! Aan het eind van de gang is een grote opslagruimte. Terwijl ze de wc ingaat, ga ik naar de opslagruimte en peuter het slot open. Als er nu maar niemand aankomt… De deur van de toiletten gaat open, ze komt naar buiten. Ik pak haar vast, mijn hand over haar mond. Ik til haar op. Ze is heel licht. Ik draag haar naar de opslagruimte, en neem haar wriemelend mee naar binnen.

Ik doe het licht aan. Yes, alles wat ik nodig heb! Ik gooi haar op de grond, op haar buik, pak een doek om haar de mond te snoeren. Ik pak haar armen, draai ze achter haar rug en bindt haar polsen vast met tape. Ik draai haar om, en kijk in haar angstige ogen. Ze probeert te gillen in haar prop terwijl ik haar T-shirt van haar afscheur. Ze is zo mooi. Een mooie platte borst, kleine tepels die stijf staan door de spanning. Ik scheur haar shirt helemaal kapot, voel haar nek, over haar platte borstkas en cirkel met mijn vingers over haar tepels. Ik ga omlaag, streel haar heupen en haar platte buik, terwijl ze begint te huilen en te kronkelen.

Ik pak haar benen, bind een enkel vast aan de poot van een tafel en duw haar benen uit elkaar om de andere enkel vast te kunnen binden. Met mijn mes snijd ik haar broek en slipje los. Nu ligt ze daar naakt voor me, met haar kale kutje wijd open. Ik sta op, en kijk naar haar terwijl ik me uitkleedt. Als ze mijn harde pik ziet, gaat ze nog harder kronkelen en ze maakt gesmoorde kreten. Het windt me alleen maar meer op…

Ik kniel naast haar borst, mijn ballen op haar. Ik pak haar haar. Met mijn pik in mijn hand, wrijf ik hem over haar lieve gezichtje, langs haar nek, over haar borst. Ik sla er een paar keer mee op haar tepels, daarna ga ik omlaag over haar buik. Ik leun naar voren, zuig aan haar harde stijve tepels terwijl ik met mijn hand haar schaamlippen streel. Ik kus haar overal voor ik tussen haar benen ga zitten.

Als ik haar kutje nog wat verder openspreidt, beweegt ze met haar heupen, ze huilt hard. Ze heeft een heerlijk gaatje, zo klein. Ik zie haar glinsterende clitoris. Ze verstart als mijn tong tussen haar schaamlippen glijdt. Ik hou haar heupen vast, zodat ik haar goed kan proeven. Ze smaakt zo heerlijk schoon als alleen kleine meisjes smaken. Ik lik haar overal tussen haar benen en duw daarna mijn tong bij haar naar binnen. Haar kutje smaakt bijna zoet! Ik zuig een schaamlip naarbinnen en daarna de andere. En masseer ze met mijn tong. Omhoog naar haar clitoris, zo zacht en delicaat. Ik lik haar clit een tijdje. Ik lik aan mijn vinger om hem nat te maken en duw hem daarna in haar kontje, waardoor ze zich helemaal aanspant. Terwijl ik haar anaal neem met mijn vinger, blijf ik haar kutje likken.

Ik wil haar nu. Ik sta op, trek haar omhoog aan haar schouders en duw haar over de tafel. Voor ze beseft wat er gebeurt, ram ik mijn natte pik in haar maagdelijke kontje. Ze staat, probeert van me weg te bewegen, terwijl haar huid inscheurt. Mijn harde pik rekt haar kleine gaatje helemaal op. Ik duw haar tegen de tafel, haar lichaam stuiptrekkend van de angst. Ik ram mijn hele pik bij haar naar binnen, en voel haar snikken. Ik hou even stil, en geniet van haar strakke kontje. Ik ga bijna helemaal uit haar, en duw hem dan weer keihard naar binnen. En nog een keer, en nog een keer. Mijn pik schendt haar onschuldigheid, minutenlang. Ik voel mijn hoogtepunt komen, maar het is nog te vroeg.

Ik trek me terug, bloed loopt uit haar misbruikte kontje. Met mijn hand smeer ik het tussen haar benen. Ik duw haar weer op de vloer, ga over haar heenliggen en duw mijn pik tegen haar kutje. Nu lijkt het alsof ze weet wat er gaat komen. Ze schreeuwt weer in de prop. Haar lichaam wordt weer helemaal stijf, haar gezicht verbeten van de pijn als ik haar weer berijdt van de voorkant en mijn pik door haar maagdenvlies gaat. Het bloed voel ik langs mijn pik lopen. Mijn pik kan ongeveer half naar binnen voor er geen ruimte meer is. Ik lig daar in haar jonge lichaam, haar vagina strak om mijn harde pik. Haar ogen open, tranen lopen over haar gezicht, ze rolt heen en weer. Ik neuk haar kutje langzaam, niet zo hard als haar kont. Alleen al de gedachte dat dit een heel jong meisje is, maakt me harder dan ooit tevoren.

Elke keer als ik mijn hoogtepunt voel aankomen, stop ik even en knijp even in mijn pik om het tegen te gaan. Ik neuk haar wel 10 minuten lang, een oneindig lange weg van pijn voor haar. Uiteindelijk houd ik het niet langer. Kreunend en zwetend voel ik mijn orgasme opkomen, ik kom diep in haar jonge kutje klaar. Golf na golf spuit ik bij haar naar binnen. Ik spuit haar helemaal vol. Het duurt bijna een minuut, aangemoedigd door haar angst, pijn en leeftijd. Uitgeteld blijf ik bovenop haar liggen, en laat mijn pik in haar zitten tot hij vanzelf naar buiten glijdt. Ik blijf zo een tijdje liggen, luisterend naar haar snikken. Ik streel haar opnieuw en veeg de sperma en het bloed van mijn pik af aan haar buik.

Tijd om op te stappen. Ik sta op, veeg mezelf af aan een doek en kleed me aan. Ik kijk naar het lieve kleine meisje, onder het bloed en sperma. Ik kniel naast haar, verwijder de prop uit haar mond en neem haar lieve gezichtje in mijn handen. “Dat was heerlijk, meisje” zeg ik tegen haar en kus haar op haar mond. Daarna doe ik de prop terug in haar mond. Ik neem een paar foto’s van haar schattige lichaam en een paar van dichtbij van haar kale poesje.

Voor ik wegga, als ik uit haar zicht ben, doe ik mijn pruik, snor en nepbaard af. Ik doe mijn jas binnenste buiten en verdwijn uit de opslagplaats.

— Waarschuwing: dit is een puur fictief verhaal. Behandel iedereen in het dagelijks leven met respect! Elke vorm van misbruik is strafbaar en verwerpelijk. —

Wat vond je van dit verhaal?

Laat een beoordeling achter!

Gemiddelde beoordeling 1.8 / 5. Aantal stemmen: 8

Nog geen beoordeling. Geef als eerste een waardering!

Jammer dat je dit een slecht verhaal vond!

Help ons verbeteren!

Wat vond je er slecht aan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *