Nichtje

4.7
(23)

Het volgende verhaal speelde zich zo’n vijf jaar geleden af. Ik was toen 18 en mijn nichtje, Beate, 16.

Mijn tante had mij gevraagd of ik op haar dochtertje wilde passen, Veerle was pas 14 en durfde nog niet een hele week alleen thuis te zijn. In eerste instantie had ik niet zo’n zin maar toen mijn tante vertelde dat Beate ook zou komen veranderde ik gelijk van gedachten. Beate was de dochter van mijn andere tante en zou mij gezelschap houden, zodat ik niet de hele week alleen met Veerle zou zijn.

Beate was een beeldschone meid. Ze zat bij mij op school en de meeste van mijn vrienden zaten achter haar aan. Ik had haar weleens naakt gezien en daar moest ik mijn vrienden dan elke keer weer over vertellen. Dat was gebeurd toen Beate bij mij en mijn ouders bleef logeren. Ze sliep bij mij op de kamer en ze was wat eerder naar bed gegaan. Toen ik naar boven ging, dacht ik dat zij al lag te slapen. Dus ik liep heel zachtjes naar boven en opende nog zachter de deur om haar niet wakker te maken. Beate had zich echter gedoucht en stond zich net om te kleden om te gaan slapen. In eerste instantie wilde ik de deur weer sluiten, maar aangezien ze niet reageerde, liep ik naar binnen. Voor Beate was het de normaalste zaak van de wereld dat ik de kamer binnen kwam terwijl zij zich stond om te kleden: ze had namelijk twee broers. Bij haar thuis was het de normaalste zaak van de wereld om je niet te schamen voor je lichaam. Ik was haar neef en kennelijk vond ze het ook geen probleem dat ik er was.

“Oh, lig je nog niet in bed,” zei ik. 
“Ik heb me nog even gedoucht, maar ik ga nu wel snel slapen want ik ben echt moe.” 
“Oh, okee dan, ik ga ook slapen.” Ik ging op mijn bed zitten en begon me langzaam om te kleden, Beate stond voor haar bed dat naast de mijne stond. Ze had haar jurkje na het douchen weer aangetrokken en liet dat nu van haar schouders zakken. Daar stond ze dan met haar perfecte figuurtje, ze had haar bh’tje en onderbroekje nog aan, een heel lief setje met bloemetjes. Ik had mijn kleren inmiddels uit en ging in bed liggen. Ik dacht dat Beate nu ook wel zou gaan slapen en zei welterusten. Zij moest zich echter nog omkleden, maar zou de lamp daarna wel uit doen. Ik deed in ieder geval net of ik probeerde te slapen. Beate stond met haar rug naar mij toe, dus ik kon stiekem naar haar kijken. Beate deed haar slipje naar beneden, en zo keek ik van een klein metertje afstand naar het mooiste kontje dat ik ooit had gezien. Omdat ze zich een beetje moest bukken kon ik ook nog een klein beetje van haar schaamhaar tussen haar benen zien. Ze pakte haar slaap-boxershort en deed die aan. Toen liep ze naar haar tas om er een T-shirt uit te pakken. Ondertussen deed ze haar bh’tje uit. Ze pakte het T-shirt en draaide zich om. Ik keek toen recht naar haar borstjes. Ze waren heel mooi, een klein beetje puntig omdat ze nog niet helemaal volgroeid waren en ze tekenden een beetje af tegen de rest van haar lichaam dat mooi bruin was. Ze trok haar T-shirt aan en ging ook in bed liggen. Ze zei welterusten maar ik deed net of ik al sliep.

Zaterdag zou ik naar mijn tante gaan. Zij zou al weg zijn, omdat ik eerst nog moest voetballen, maar Beate zou er al zijn en mijn tante zou haar vertellen wat er moest gebeuren. Veerle zou met een vriendinnetje gaan spelen. Toen ik om vijf uur kwam, deed Beate de deur open. Ze gaf me een kus op de wang en liep voor me uit naar de kamer. Ze zag er weer heerlijk uit: ze had een kort, rood schots rokje aan met daarop een zwart topje met een witte blouse. De blouse had ze net onder haar borstjes vastgeknoopt.

“Ook een beetje thee?” zei ze.
“Ja, lekker” zei ik. Beate liep naar de keuken om thee te zetten. Nog geen twee minuten later riep ze of ik even wilde komen. Ik liep naar haar toe. 
“De thee staat in dat kastje, kun jij daar bij?” vroeg ze.
“Nou dat denk ik niet, maar je kunt een stoel pakken.”
“Oh ok, dat doe ik dan zelf wel even.” Ik bleef ook in de keuken en begon met Beate een gesprek over haar plannen van die week, terwijl ze daar over vertelde, ging ze op de stoel staan om de thee te pakken. Toen ze op de stoel stond, liet ze een zakje thee vallen. Ik ging op mijn knieën zitten om het zakje, dat onder de tafel was gevallen, te pakken. Toen ik weer overeind wilde komen, zag ik dat Beate juist van het aanrecht terug de stoel op stapte. Zo kon ik precies onder haar rokje kijken. Ze had een wit slipje aan. Ik kon de vormen van haar venusheuveltje een beetje zien. Beate stapte van de stoel op de grond en draaide zich om. Ik weet niet zeker of ze door had dat ik naar haar aan het gluren was. Maar omdat de deurbel ging, had ze in ieder geval niet veel tijd om daar over na te denken. 
“Daar zul je Veerle en Loes hebben” zei ze.

Loes was een vriendinnetje van Veerle en zou hier vanavond blijven logeren. Beate deed de deur open en begroette Veerle en Loes vriendelijk met een kus op de wang. Veerle liep gelijk door naar mij, gaf mij ook een kus en stelde Loes aan mij voor. 
“We hebben een film gehuurd. Is het goed als we die na het eten gaan kijken?”
Ik stelde voor om te gaan koken en zij zouden de kamer vast gezellig maken zodat we met z’n vieren de film konden kijken. Na het eten gingen we naar de kamer. Loes en Veerle gingen op de grond liggen en Beate en ik gingen op de bank achter hen zitten. De film vond ik niet heel interessant maar het uitzicht voor mij des te meer. Loes en Veerle hadden allebei een rokje aan en ik zag zo twee paar jonge meisjes-billetjes naast elkaar liggen. Beate legde haar benen op de mijne en zo keken we met z’n vieren naar de film.

Halverwege vroeg Veerle of we het goed vonden dat we de film even stil zouden zetten. Zo konden zij en Loes zich alvast douchen en hun slaapspullen aantrekken. Beate en ik vonden het een goed plan, en we zouden alvast nog wat lekkers klaar zetten. Na een klein kwartiertje kwamen Veerle en Loes weer terug. Beiden hadden ze een groot T-shirt aan en ze gingen weer liggen. Nu was mijn uitzicht helemaal mooi. Het T-shirt van Veerle was niet zo groot en bedekte haar billetjes nog maar amper. Dat van Loes was zelfs nog kleiner en ik kon haar slipje zien. Ze had een leuk lichtblauw slipje aan. Doordat ze haar benen een beetje had gespreid, kon ik daar tussen in een klein bultje zien zitten.

Ik was de film inmiddels helemaal niet meer aan het kijken en omdat ik niet wilde dat Beate mijn toch al vrij grote erectie zou voelen met haar benen, ging ik even naar boven om zogenaamd naar de wc te gaan. Op de badkamer lagen nog wat kleren van Veerle en Loes en ik kon het niet laten om er even tussen te kijken. Toen ik een onderbroekje zag liggen, kon ik het dan ook niet laten om hem op te pakken. Het broekje was roze en op de voorkant stond een of ander beestje afgedrukt, echt een schattig meisjes broekje. Ik rook er even aan en legde hem weer terug.

Ik liep weer naar beneden, anders zouden de meisjes mij nog gaan missen, en ik ging weer op de bank zitten. Beate legde haar benen gelijk weer op mijn schoot. Loes en Veerle lagen nog steeds aandachtig naar de film te kijken. Ook het T-shirt van Veerle was wat omhoog geschoven en nu kon ik ook haar witte onderbroekje zien. Daar zat ik dan, voor mij twee meisjes van net 14, en naast mij mijn nichtje van 16 die haar benen op mij had liggen. Beate draaide zich om en vroeg of ze met haar hoofd op mijn schoot mocht liggen. Ik had daar uiteraard geen bezwaar tegen. Ik legde mijn hand op haar buik en keek naar Loes die op haar knieën was gaan zitten om de film een stukje terug te spoelen. Ik had zo een perfect uitzicht op haar blauwe slipje. Beate ging wat hoger liggen en mijn hand kwam zo wat lager op haar buik te liggen. Ik voelde mijn erectie weer opkomen en volgens mij moest Beate dat ook door hebben; ze legde haar hand op de mijne, en schoof hem langzaam wat meer naar beneden.

Of ze dit deed om mij te pesten weet ik niet, maar onze handen kwamen onder haar rokje. Beate haalde haar hand weer weg maar deed net of het de normaalste zaak was dat mijn hand daar nog lag, ze schoof zelfs weer een beetje naar boven. En omdat ik mijn hand niet weghaalde, lagen mijn vingertoppen op Beates broekje. Haar slipje voelde heerlijk zacht aan, maar echt bewegen durfde ik niet. Beate stond op en zei dat ze even naar de wc moest. Daarbij keek ze mij niet aan en liep gewoon weg. Ik snapte nu helemaal niet meer wat er in haar hoofd rond ging.

Veerle zei dat ze ook even ging. Toen ze wegliepen, stopte ik gauw mijn hand in mijn broek om mijn zaakje wat rechter te leggen, want het begon inmiddels een beetje te knellen. Ik dacht dat Loes de andere kant op keek, maar dat bleek niet zo te zijn.
” Wat ben jij aan het doen?” zei ze. Ik reageerde een beetje betrapt maar zei zo normaal mogelijk dat jongens wel eens wat goed moesten leggen. 
“Komt dat door ons? ” zei ze, “Raak je een beetje opgewonden van ons?”
“Hoezo dat?” reageerde ik wat verbaasd.
“Nou, ik gaf je toch wel een mooi uitzicht, of niet?” Toen ze dat zei, deed ze haar benen wat gespreid en zo zat ik vol verbazing recht tussen haar benen te kijken. Ook op deze slip stond een afbeelding van een beestje, dus dat andere slipje was ook van haar. 
“Nou nee,” loog ik “dat gebeurt gewoon.”
“Oh ja… en dit doet je zeker ook niks?” Toen ze dat zei, deed ze haar T-shirtje omhoog en liet me haar borstjes zien, die voor een meisje van 14 al behoorlijk groot waren.
“Euhm, nou ja. Niet niks…” stamelde ik.

Loes stond ondertussen op en pakte mijn hand vast.
“Voel maar even als je wilt, dan slaap je straks tenminste ook goed.” Ik pakte haar borstje vast en kon het niet laten om mijn andere hand tussen haar benen te leggen. 
“Wat gaan we nou doen?” zei Loes pesterig en pakte mijn hand vast en schoof die omhoog zodat hij op haar slipje kwam.
“Daar mag je ook wel even voelen als je wilt.” Zelf schoof ze haar broekje wat opzij zodat ik mijn hand recht op haar kutje hield. Ze was een beetje nat. Toen ik mijn vingers tussen haar schaamlipjes duwde, begon ze een beetje te kreunen. Ze voelde echt heerlijk. Omdat we Veerle en Beate weer naar beneden hoorden komen, trok ik mijn handen terug. Loes ging snel weer voor mij liggen.

Veerle en Beate kwamen weer de kamer in en gingen nu allebei op de grond liggen. Daar zat ik dan op de bank naar drie heerlijke kontjes te kijken. Loes deed haar hand op haar rug en trok haar slipje een beetje tussen haar billen. Ik wist niet wat me overkwam. Af en toe keek ze om en glimlachte naar mij. Ik deed maar net of ik de film niet interessant vond en ging naar boven. Ik hield het namelijk niet meer. Boven aangekomen, liep ik eerst naar de kamer van Veerle en begon in haar kast te snuffelen. In de la van haar ondergoed vond ik een mooi wit slipje met kleine bloemetjes erop. Daarna liep ik naar de tas van Loes en pakte daar ook een slipje uit. Zo liep ik naar de kamer waar ik zou slapen. Daar stond een twijfelaar. Ik kleedde me om en ging in dat bed liggen. Na me met de slipjes van Loes en Veerle afgetrokken te hebben ging ik slapen.

Ik sliep nog maar net toen ik de deur hoorde opengaan, het was Beate.
“Ben je nog wakker?” fluisterde ze.
“Ja, wat dan?” vroeg ik.
“Nou, ik moet hier ook slapen. Anders moet ik het bed van tante Suzan nog helemaal opdekken.” Ik had daar uiteraard geen problemen mee en Beate begon zich om te kleden. Ook nu deed ze haar rokje weer eerst uit. Zo kon ik recht op haar broekje kijken.
“Het bevalt je wel hier, of niet?” Weer voelde ik mij betrapt en stamelde iets van ja en dat ik ook niet wist waar ik anders moest kijken.
“Kijk maar hoor, kijken kan geen kwaad.” Ze draaide zich van me af en deed haar slipje uit en haar boxershort aan. Daarna begon ze haar blouse los te knopen, en daarna deed ze haar zwarte topje uit. Een bh’tje had ze niet aan. Ze trok een T-shirt aan en deed het laken omhoog om eronder te kruipen.
“Zo, jij hebt ook niet veel aan!” Ik was helemaal vergeten dat ik naakt in bed lag met de slipjes van Loes en Veerle naast me. 
“En wat hebben we hier dan?” Ze pakte het slipje van Veerle en keek ernaar. 
“Die is vast niet van jou, of wel?” 
“Euhm nou… eeuuh… die eeuuh,” stamelde ik. 
“Vind je dat leuk om naar te kijken?” zei Beate. “Zal ik je dan een plezier doen.” Ze stond op en ging naast het bed staan. Ze glimlachte naar me en deed haar boxershort uit. Zo kon ik recht op haar kutje kijken. Tot mijn verbazing was ze helemaal kaalgeschoren. Ze deed of het allemaal heel normaal was en trok het slipje van Veerle aan.
“Staat het me?” Ik zei dat het haar geweldig stond. Ze draaide een rondje voor me en kroop weer onder de dekens.
“Kijken kan geen kwaad” zei ze, en draaide haar rug naar mij om te gaan slapen. 
“Welterusten neefje, slaap lekker.”

Ik had inmiddels weer een behoorlijke stijve. Beate deed het er gewoon om. Maar het was mijn nichtje, dus ik wist me in te houden en ging achter haar liggen. Ik zei ook welterusten. Ik probeerde te slapen, maar dat lukte niet echt met zo’n erectie en mijn geile nichtje die voor me lag. Het leek wel of Beate alles door had, want ze drukte haar kontje wat naar achteren, maar deed ondertussen of ze sliep. Ik kon mijzelf niet meer inhouden en legde mijn arm op haar heup. Ik duwde nu ook tegen haar aan zodat mijn stijve tegen het broekje van Veerle aan drukte en tegen de bilspleet van Beate.

Beate deed nog steeds of ze sliep en ik begon tussen haar billetjes op en neer te wrijwen. Ondertussen pakte ik met mijn hand de rand van het broekje vast en trok dit een beetje omlaag, zodat het ter hoogte van haar knieën kwam. 
“Hé, wat doe je nou!” riep Beate. 
“Precies waar jij op uit bent.” zei ik.
“Kijken en een beetje voelen vind ik leuk en spannend, maar dit gaat te ver.” 
“Oh ja?” zei ik, “en dit dan?” Ik draaide me zodat ik bovenop Beate kwam te liggen met mijn piemel tussen haar billen. 
“Nee doe niet, dit kan echt niet!” Ik had nu door dat Beate dit niet wilde. Maar ik probeerde door te zetten en begon met mijn piemel op en neer te wrijven. Beate zei niks. Ik gaf haar een kus in haar nek en kuste haar langzaam steeds hoger terwijl ik met mijn piemel tussen haar billen bleef wrijven.

Beate begon een beetje te kreunen: 
“Dit is echt lekker, maar kan niet!” Ik reageerde niet en ging door met zoenen. Met mijn hand pakte ik ondertussen mijn piemel vast en schoof hem van bovenaan haar billetjes tot aan haar kutje. Ik voelde dat ze een beetje nat was. Ondertussen had ze het broekje van Veerle nog steeds op haar knieën. Ik wreef met mijn piemel een paar keer langs haar kutje. Het voelde heerlijk aan omdat het helemaal kaal was. Toen mijn piemel ook nat was ging ik weer helemaal op haar liggen. Ondertussen sabbelde ik haar aan haar oorlelletje en schoof mijn piemel weer tussen haar billetjes.

Toen het topje van mijn piemel tegen haar kontgaatje aanschoof, bleef ik even stilliggen.
“Wat doe je?”vroeg Beate ligt in paniek. 
“Je bent mijn nichtje” zei ik, “ik kan je toch niet gewoon nemen?”
“Maar wat ga je dan doen?” Ik drukte mijn piemel wat meer tegen haar kontgaatje.
“Nee niet daar, dat doet pijn!” Ik wist dat ik dit niet moest doen, maar kon me niet inhouden en drukte door, Mijn eikel verdween in haar kontje
“Auw!” riep ze nu wat harder. “Dit kan niet!” Langzaam drukte ik door en Beate probeerde zich te verzetten. Maar ze had al gauw door dat dat geen zin had.

Mijn piemel was nu helemaal in haar kontje verdwenen. Ik drukt Beate harder tegen de matras aan, zodat ik mijn piemel goed in haar kontje kon voelen. Zo bleef ik even op Beate liggen, zodat ze zich een beetje kon ontspannen en kuste haar weer in haar nek. Na een poosje merkte ik dat Beate haar billen begon samen te knijpen en te ontspannen. Dat gaf een heerlijk gevoel. Ze drukte mij langzaam naar achteren zodat ze voor mij kwam te zitten, met mijn piemel nog steeds in haar kontje.

“Dan maar op mijn manier.” zei ze en terwijl ik op mijn knieën achter haar zat, begon ze haar kontje langzaam naar voren te trekken zodat mijn piemel er bijna uit gleed. Maar daarna duwde ze haar billetjes weer naar achteren zodat mijn piemel weer helemaal in haar kontje zat. Dit deed ze een paar keer totdat ik zei dat ik het niet meer hield.
“Kom dan maar schatje, spuit me maar vol. Of wil je ergens anders spuiten?” Ze draaide zich van me af en mijn piemel schoof uit haar kontje. Snel trok ze het slipje van Veerle weer omhoog, draaide zich om en trok mij op haar.
“Kom, beweeg maar. Dit vind je toch nog lekker?” Ik voelde haar kutje onder het zachte slipje van Veerle draaien en schoof mijn piemel nu zelf ook heen en weer. Ik voelde hem tussen Beate haar lipjes op en neer gaan en voelde het broekje natter worden. 
“Ooohh, dit is lekker. Ga door!” schreeuwde Beate nu bijna. Ik kon me niet meer inhouden en spoot over haar buik, haar borsten en zelfs tot haar kin. 
“Ik wist niet dat dat zo lekker kon zijn,” zei Beate.

Wat vond je van dit verhaal?

Laat een beoordeling achter!

Gemiddelde beoordeling 4.7 / 5. Aantal stemmen: 23

Nog geen beoordeling. Geef als eerste een waardering!

Jammer dat je dit een slecht verhaal vond!

Help ons verbeteren!

Wat vond je er slecht aan?

Eén gedachte over “Nichtje”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *