Het Toetje

4
(1)

Terwijl ik verderging met de voorbereidingen voor de barbecue, vroeg ik me af of Brett spijt zou krijgen van de belofte die hij had gedaan.

We zaten in de personeelskamer toen ik hem uitnodigde om bij me langs te komen. Ik zei dat ik een hekel had aan koken, en hij stelde voor om zijn barbecue mee te nemen. Hij beloofde me het lekkerste vlees waar ik ooit mijn tanden in gezet had. Toen ik akkoord ging, keek hij me aan en zei: “Jij moet voor het toetje zorgen. Een barbecue is geen goede barbecue zonder toetje.”

“Puh, dat kan iedereen!” zei ik met genoegen. “Maar jij moet je zwembroek meenemen.”

“Heb je een zwembad?” vroeg hij.

“Niet echt,” gaf ik toe, “maar het schijnt heel warm te worden. Als het nodig is pak ik het opblaasbadje uit de schuur.”

Terwijl ik terugdacht aan dit gesprek kon ik een glimlach niet onderdrukken.

Ik legde net de laatste hand aan mijn aardappelsalade toen er gebeld werd. Ik wist dat het Brett moest zijn. Ik ging naar de deur en opende hem voor hem. Toen ik zijn waarderende blik in zijn ogen zag, wist ik dat ik er goed aan gedaan had om die nieuwe bikini te kopen. De bikini was helgeel, de perfecte kleur voor mijn bruine huid en lange blonde haren. Hij was wat kleiner dan de bikini’s die ik de rest van de zomer gedragen had, en Brett’s ogen gingen niet aan dat feit voorbij. De bikini werd omrand door een centimeter melkwitte huid, met een bijna maagdelijk uiterlijk.

“Kom binnen, Brett.” nodigde ik hem uit.

“Als jij even deze steaks aanpakt, dan pak ik de barbecue even uit de auto.” zei hij, terwijl hij me een pakje aangaf. “En als de kolen aan het warm worden zijn, kleed ik me even om en dan zullen we dat zwembadje van je eens inspecteren.”

Ik stond in de deuropening te kijken hoe Brett de gasbarbecue uitlaadde. Hoewel hij een los blauw T-shirt en een afgeknipte broek droeg, kon ik me bijna voorstellen de spieren te zien spannen in zijn schouders terwijl hij de barbecue op de grond zette. “Breng hem maar even naar de achterdeur,” riep ik. Ik sloeg hem gade, terwijl ik me afvroeg of hij altijd zo goed instructies opvolgde.

Ik ging de keuken in om de steaks in de koelkast te leggen. Brett kwam binnen door de achterdeur. “Hij doet het hoor.” zei hij. “Waar kan ik me omkleden?”

Ik bracht hem naar mijn kamer. “Ik hoop dat je het niet erg vindt om je hier om te kleden,” zei ik. “Ik zou je wel de badkamer willen laten gebruiken, maar die is op het moment bezet.”

“Oh, geen probleem.” zei hij en ik deed de deur dicht toen ik wegging.

Ik ging terug naar de keuken om een salade klaar te maken en vermaakte me met de gedachte hoe ik mijn slaapkamer had achtergelaten. Mijn panty’s en b.h. lagen op een stoel naast mijn bed en mijn wijnrode negligé en nylons lagen op mijn kussen. Ik vroeg me af of hij ernaar zou kijken en ze misschien wel zou oppakken. Hij deed er lang over om zijn zwembroek aan te doen.

Brett kwam eindelijk terug in de keuken toen ik de wijn uit de koelkast haalde. Ik keek naar hem. Eigenlijk bestudeerde ik hem, van top tot teen. Mijn oog viel op zijn zwembroek, en ik vroeg me af hoe die ooit comfortabel kon zitten. Ik vroeg grinnikend of het al tijd was om het vlees te voorschijn te halen.

“Ja, dat denk ik wel.” zei hij terwijl hij door de achterdeur naar buiten liep. Ik keek door het raam naar hem en zag dat hij het een en ander recht moest leggen in zijn broek. Ja, ik denk echt dat Brett goed is in het volgen van instructies.

Ik legde de steaks op een schaal en ging toen zitten op de sofa. Brett hield zich bezig met de barbecue, en deed zijn best om met zijn rug naar me toe te staan.

Het duurde niet lang voor hij om een bord vroeg om de steaks op te leggen. “Maar Brett, hoe kunnen ze nu al klaar zijn?” vroeg ik.

“Ik hou niet van aangebrand vlees.” zei hij.

“Maar, ik hou wel van heet.” Ik grinnikte zacht terwijl ik mijn ogen weer liet dwalen.

Arme Brett, zijn zwembroek werd weer te krap terwijl hij naar de tafel liep.

Ik besloot me te gedragen en liet de arme kerel met rust… in ieder geval tot na het eten. Ik haalde de salade en de wijn en Brett vroeg waar het dessert was. “Oh, dat bewaar ik voor later.” zei ik.

Het eten was verrukkelijk, precies zoals hij beloofd had. Het vlees was heerlijk mals… tijd voor het toetje.

“Wat denk je van een toetje?” vroeg hij.

“Ik heb een enorm baksel gemaakt,” antwoordde ik. “Zou je me er even mee willen helpen?”

Brett ging de keuken in en gluurde in de koelkast. Geen toetje. Hij vroeg zich af wat ik ermee gedaan had, en keek ook in de vriezer. Geen toetje. “Waar heb je het gelaten?” vroeg hij.

Ik ging ook de keuken binnen, nam hem bij de hand en leidde hem naar de badkamer. Ik opende de deur en duwde hem naar binnen… daar, tot zijn grote verbazing, was een badkuip vol paarse gelatinepudding.

“Pudding…???!!!” Brett was stomverbaasd. Toen, langzaam, een geamuseerd lachje om zijn mond, draaide hij zich naar me om. “Ik wist niet…” met een lage stem, bijna fluisterend. “Ik had geen idee…”

Onze blikken waren gekluisterd. Zijn adem was warm, bedwelmend. Ik voelde zijn manlijkheid duwen, en ik werd vervuld met golven van emotie. Vol verwachting legde ik een arm om zijn nek en plaatste ik mijn hand achter zijn hoofd. Ik leunde tegen hem aan, liet me ondersteunen door zijn krachtige lichaam. Mijn borsten, minimaal bedekt door mijn bikini, duwde tegen hem aan terwijl ik naar hem toe reikte om hem te kussen.

Hij boog zijn hoofd neer, en likte langzaam, verleidelijk mijn lippen, terwijl ik me in zijn armen stortte. Hij hield me stevig vast, en begon me vol te kussen, zijn lippen tegen de mijne aanduwend met passie. Ik opende uitnodigend mijn mond. Hij stak zijn tong naar binnen, rustig, plagend, het maakte me wellustig. Ik duwde me dichter tegen hem aan. Ik voelde zijn kruis tegen mijn buik aan duwen.

Met zijn handen achter me maakte hij de haakjes van mijn schamele kleding los. We verslapten onze greep, en hij verwijderde langzaam mijn topje. Zijn ogen straalden van geluk toen hij mijn borsten bekeek, de tepels stijf door het verlangen dat hij bij mij had opgewekt. Hij trok me terug in zijn armen, mijn borsten drukten tegen zijn blote borst. Ik spreidde mijn benen licht, en terwijl mijn verlangen toenam, begon ik tegen hem aan te rijden.

“Brett, ik wil je.” fluisterde ik toen onze lippen even loslieten. Hij tilde me op, en zette me in de badkuip met pudding. Hij knipoogde naar me terwijl hij eerst mijn broekje uitdeed en daarna zijn eigen broek.

Hij stond in de badkuip, een voet aan beide zijden van mijn hoofd. Ik boog mijn knieën, spreidde mijn benen en liet mijn hoofd zakken terwijl hij zich langzaam naar beneden liet zakken. Hij gooide wat pudding over mijn buik en begon dit er af te eten, zich langzaam naar mijn kruis werkend. Ik nam een handvol van de snel smeltende massa en wreef het op zijn pik, die gevaarlijk boven mijn lippen en tanden bengelde.

Terwijl zijn mond zich stukje voor stukje naar mijn opgezwollen clitoris bewoog, likte ik aan zijn lul, die bleef groeien.

Hij bewoog zijn tong tussen mijn schaamlippen, en plaagde mijn clitoris. Mijn heupen bewogen omhoog naar zijn tong. Pudding spatte op zijn neus en voorhoofd. Ik plaatste mijn voeten op de rand van de kuip, en probeerde me naar hem toe te bewegen terwijl hij me plaagde.

Hij liet zich eindelijk vermurwen en bewoog zijn mond naar me toe, tegelijkertijd liethij zijn lul zakken zodat ik hem helemaal in kon slikken. Ik kon hem voelen zwellen en kloppen, hij gaf kleine rukjes terwijl ik er met mijn tong tegen duwde, en ik probeerde hem nog dieper in me te nemen.

Zijn tong gleed over mijn clit, heen en weer, en mijn grip op zijn lul nam af toen een diepe kreun ontsnapte uit mijn binnenste. Hij gleed met zijn tong achter mijn clit en drong binnen in mijn kut, zijn kin tegen mijn clitoris. Ik zoog harder terwijl ik op de rand lag van een krachtig orgasme. Mijn tanden zonken in zijn vlees terwijl ik klaar kwam, schokkend van genot en met overgave tegen zijn lippen aanstotend. Mijn orgasme nam langzaam af, en terwijl ik mijn grip op zijn penis verslapte, schoot hij zijn sperma in mijn keel, zo hard dat ik niet in staat was het allemaal in te slikken. Zijn vocht spoot uit mijn mond terwijl hij naar voren schoot door de kracht van zijn orgasme.

Brett stond op, draaide zich om en knielde tussen mijn benen. Hij vulde zijn handen met pudding en begon me er mee in te smeren, beginnend bij mijn voeten. Ik sloot mijn ogen en genoot van het gevoel van zijn handen op mijn huid. Hij boog zich voorover en fluisterde: “Julie, je hebt een heerlijk lichaam…en een lekker toetje!”

Wat vond je van dit verhaal?

Laat een beoordeling achter!

Gemiddelde beoordeling 4 / 5. Aantal stemmen: 1

Nog geen beoordeling. Geef als eerste een waardering!

Jammer dat je dit een slecht verhaal vond!

Help ons verbeteren!

Wat vond je er slecht aan?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *