Emmilie II – De uitwisseling / Op de camping

4.9
(15)

Dat kwam zo… (Lees hier deel 1).

Toen de meisjes met het geld smoezend en giechelend wegliepen om een ijsje te gaan halen werd er behoorlijk wat gegiecheld.
‘Je hebt gelijk,’ zei Emmilie.
‘Wat dan?’ Giechelde Danique.
‘Nou, van je vader, toen ik hem een kus gaf, kuste hij mij ook heel snel terug- bij m’n mond.’
‘Echt?’ Giechelde Danique.
‘Ja, en hij legde zijn hand zo op mijn billen en voelde ze zo.’
De meisjes lachten en hadden het niet meer.
‘Was het lekker?’ Wilde Danique weten.

‘Ja, best wel!’ Gaf Emmilie toe. ‘Ook spannend. Eerst schrok ik maar toen dacht ik… hmmmm.. eigenlijk wel cool.’
‘Ja! Dat zei ik toch!’ Reageerde haar campingvriendinnetje.
‘Deed mijn vader nog iets bij jou?’ Vroeg Emmilie. Ze keek Danique met haar grote blauwe kijkers aan.
‘Nee, volgens mij is hij verlegen. Zou hij me wel mooi vinden?’
‘Ik denk het wel hoor,’ zei Emmilie. ‘En je hebt gelijk, hij kijkt soms zo stiekem naar je kontje en je tieten.’
De meisjes giechelden weer.
Danique nam het woord. ‘Als we terug komen moeten we het goed aanpakken….’ De meisjes maakten een plan.
‘….. als we het allebei tegelijk doen en jij durft gewoon ook wat en laat mijn vader meer zijn gang gaan en ik haal jouw vader meer over, dan… dan denk ik dat het wel lukt dat we hun stijve piemels zien vanavond.’
Enmilie lachte. ‘Denk je het echt?’
‘Ja, je wilt het toch wel?’ Vroeg Danique nog eens.
Eigenlijk twijfelde Emmilie nog wel. Een piemel zien was wel grappig, maar van een volwassen man… die zo oud en gespierd was en… toch knikte ze. ‘Ja hoor, ik wil dat wel.’
‘Maar als hij een beetje voelt bij je billen of borsten ofzo- gewoon laten, dan weet je dat het goed gaat en kijk maar wat ik doe, dan lukt het wel’, zei Danique rustig en lachend….

En nu was het eerste stuk van hun ondeugende plannetje dus al gelukt!
De meisjes hadden rode wangetjes en de vaders keken van de meisjes in hun armen naar elkaar.
‘Nou,’ nam Harry het woord. ‘Tijd om wat te drinken! Het is zo gezellig! Danique, pak jij even wat voor iedereen.’
Danique ging wat halen en Henk legde het eerste vlees op de grill.
Frank ging beduusd zitten en kon het beeld van die grote mannenhanden op zijn kleine meisjes’ billetjes niet uit zijn hoofd krijgen. Erg leek Emmilie het niet gevonden te hebben….
En die Danique… jeetje…, wat een geil opdondertje was dat zeg. Haar onderlijf zo sexy tegen hem aandrukken en hem zo zoenen. Op zijn mond! Jeetje…. Hij voelde de hardheid van zijn lul in zijn broek alweer toenemen…
Danique kwam terug en deelde biertjes uit aan de vaders.
De meisjes bleken breezers te hebben.
Het duurde even voor het tot Frank doordrong dat daar alcohol in zat.
‘Ah joh, lekker toch, het is vakantie…,’ wimpelde Harry de bezwaren weg…
De meisjes dronken het zoete spul als limonade en begonnen al snel aan hun tweede flesje…
Het werd gezelliger en gezelliger… losser en drukker…
Er werd gegeten en gelachen, gedronken en gefeest. Af en toe hing er een meisje tegen een papa aan. Daniques verdwaalde hand langs zijn broek…. Franks arm om Daniques schouder… zijn hand eventjes op zijn billen… een goedkeurende blik en knipoog van Harry….
Maar Frank had wat meer moeite met zijn dochtertje…
Emmilie die haar armpjes om die getatoeëerde Harry sloeg, hem nu en dan kusjes gaf…. Harry die op zijn beurt langs Enmilies kontje voelde, er in leek te knijpen, haar in haar hals en achter haar oor kustente of iets fluisterde en één keer zelfs langs haar borstjes leek te voelen- er eentje vlug en steels leek vast te pakken…!
Soms wilde Frank er wat van zeggen, maar dan zei Danique net wat liefs tegen hem of leidde hem af met een hand op zijn been, een arm om hem heen of een plotselinge kus….
Frank sloeg dan maar snel zijn arm weer om Danique, trok haar meer tegen zich aan en vergat wat Harry met zijn eigen elfjarige dochtertje uitspookte door Danique in haar vrolijke ogen te kijken……
.
De avond wordt later en de barbecue dooft uit…. De meisjes beginnen al aan hun vierde breezer … ofzoiets….. de mannen hebben ook al wat biertjes op…
Het is gezellig en het begint al wat schemerig te worden.
Er branden nu wat gezellige knapperende houtblokken en de vier zitten wat dichter bij elkaar…..
Danique gevaarlijk dicht bij Frank… hem steeds bewonderend aankijkend en hem niet met rust latend…. De jonge onschuldige Enmilie overdreven giechelend dicht bij Harry, zijn tatoeages bewonderend op zijn gespierde, brede armen….. één en al aandacht voor de veel te oude en gevaarlijke man…..
Maar haar eigen papa heeft het te druk en is beneveld door de alcohol en de jeugdige sprankelende Danique…. Die haar vingers steeds op zijn knieën legt en zijn schouders kietelt…. Naar aandacht hunkerend….
…..

Danique zit ineens helemaal tegen Emmilies papa aan, met haar hand op zijn schouder… haar armpje om Emmilies vaders nek geslagen… vaag dringt het tot Emmilie door dat haar eigen vader ineens zijn arm om haar vakantievriendinnetje heen slaat. De hand van haar papa om Daniques middel… op haar kont… haar kónt!??
Emmilie ziet het en beseft het maar nauwelijks… ze wordt zelf tegen Harry aangetrokken. De sterke getatoeëerde man trekt het elfjarige meisje tegen zich aan en knuffelt haar terwijl zij ziet hoe Danique opeens opstaat en zich op Franks schoot laat zakken en naar achteren leunt- haar lange blonde haren in zijn gezicht hangend…
Emmilie ziet nog hoe Danique met haar kont deinend op en neer schuift over haar vaders schoot…. ‘Doe ook’, spreekt Danique met haar lippen…. Emmilie snapt het, dan staat ze snel op en verplaatst naar Harry’s schoot. Ze voelt hoe meneer Harry een kus in haar hals drukt en een arm om haar heen slaat. Emmilie giechelt- dit is spannend. Ze laat zichzelf naar achteren leunen tegen de stoere gespierde vrachtwagenchauffeur aan…. Die legt een hand op haar shirtje, bij haar buik en kust haar opnieuw achter haar oor, vlak naast haar lange blonde haar….
Frank weet niet wat hij mee maakt. Die schurende kont van Danique bezorgt hem een stijve, maar zijn eigen dochter zit bij die engerd op schoot! Wat moet hij….
Dan voelt hij hoe Danique verplaatst en terwijl die vervelende Harry zijn veel te vrijpostige grijpgrage volwassen hand onder zijn dochters hemdje laat gaan en nu op haar blote buikje schuift, kijkt Danique hem recht in zijn ogen. ‘U bent best knap,… voor zo’n oudere man….’
Hij lacht wat onbeholpen.. ‘eum… ja… dank je…’
Harry’s hand schuift omhoog richting Emmilies jonge borstjes…. Emmilie snakt naar adem, dit is eng… spannend…. Ze kijkt om en ziet heel even het verschrikte gezicht van haar vader, maar dan kijkt hij niet meer naar haar. Alleen nog maar naar Danique, die kusjes begint te geven op zijn mond en terwijl de grote handen van Harry net over Emmilies tepeltjes schuiven en hij ze tussen zijn grote worstenvingers bevoeld en Emmilie twijfelt of ze dit allemaal wel wil, kust haar papa ineens terug bij Danique. En die is pas elf! Dat had ze niet verwacht van hem en hij vindt het blijkbaar goed wat zij en meneer Harry doen….
Net als Harry zachtjes haar tepeltjes vastpakt en haar hals weer kust, ziet Emmilie haar papa’s hand op Daniques kont en dat hij haar daar vastpakt en ze tongzoenen ineens!
Nou… dan moet hij het zelf maar weten! Danique had gewoon gelijk, haar eigen papa is net zo erg als…
Ze kijkt voor zich en ziet een vrolijk gezicht…
… Harry…. De stoere grote vrachtwagenchauffeur trekt Emmilies shirtje nu omhoog. Dit wordt erg… denkt Emmilie nog, maar dan is het shirtje al over haar tietjes en ziet ze de bewondering in de blik van die grote volwassen man. ‘Zo, jij hebt lekkere borstjes…’ hij kijkt, voelt en bukt ineens om er een kus op te drukken, likt haar tepelknopjes en neemt er om beurten eentje tussen zijn lippen… ahhhh, Emmilie wist niet dat dit zo lekker voelde als een man dat deed met je tieten! Ze krijgt een wee, kriebelig en jeukend gevoel in haar lijfje maar vooral tussen haar benen… ze giechelt, de man kijkt op en drukt een kus op haar lippen…. Ze kijken even in elkaars ogen en de beneveling van de alcohol doet de rest… hun lippen openen en de jonge hitsige pubertong van Emmilie vindt de gulzige mannentong van Harry. De tongen kronkelen om en langs elkaar in hun geile nattigheid van speeksel…
Frank die toevallig even kijkt ziet het en wordt woedend! Wat doet die man met zijn dochter!!! Zit ze nou in haar blote bovenlijf? Hij wist niet dat haar borstjes al zo groot…
Dan voelt hij Daniques hand op zijn bobbel… ‘owwww heeft u… is hij stijf?’ Vraagt ze vol bewondering, lachend en met grote ogen… ze voelt er met haar handje overheen… ‘cool… hij voelt echt zó groot….’
Frank vergeet zijn woede, het maakt plaats voor geilheid en lust…. Hij lacht naar het meisje, aait haar wangetje en voelt even langs haar shirtje over haar borsten…
‘U mag mijn tieten zien als ik uw piemel mag zien, okee?’
Frank schrikt even van de vraag, maar Danique heeft haar shirtje al uit, het valt op de grond. Er zit ineens een halfbloot elfjarig meisje op zijn schoot met prachtige, volle maar toch jongzachte tietjes….
‘Voel dan…’ zegt ze zwoel, vol geilheid in haar stem.
Frank voelt de twee hangende zachte puberborstjes alsof het twee overrijpe peertjes zijn… zo geil…. Dit jonge meisje ademt seks….
Hij heef geen aandacht voor zijn jonge dochter die door Harry gelikt en gesabbeld wordt langs en over haar tietjes… Harry’s hand haakt het bovenste knoopje van Emmilies broek al open … en nog eentje en verder, tot al de knoopjes los en haar broek openstaat…. Dan maakt Harry zijn eigen broek open en duwt die tussendoor omlaag, waardoor hij in alleen zijn goedgevulde boxer zit. Duidelijk een enorme stijve piemel verbergend…..
Frank vergaapt zich aan de prachtige borsten van Danique, pakt ze vast en kneedt ze teder, het meisje frunnikt aan zijn broek en duwt haar handje zijn broek in, zoekend naar de rand van zijn boxer, daar in glijdend… tot ze zijn opgezwollen grote geslachtsdeel vindt en die vastpakt.
Ze bukt voorover en fluistert in Franks oor…. ‘U heeft echt een hele grote lekkere piemel meneer….’ Haar zachte geile stemmetje fluistert verder… ‘mag ik er mee spelen??’
‘Please….????’
‘Ja tuurlijk,’ Frank is al zijn verstand al lang verloren. ‘Jij mag alles schatje….’
Danique giechelt, laat zich van Franks schoot op de grond voor hem zakken, half tussen zijn benen en op haar knieën zittend trekt ze zijn broek én boxer omlaag. Gelijk pakt ze de dikke penis vast, weegt de zware balzakken in haar tienerhandjes en begint zoals aangekondigd en beloofd met zijn pik te spelen….
Jeetje, denkt Frank bij zichzelf terwijl hij zijn ogen sluit en geniet… wat een lekker jong sletje is die Danique zeg….
Harry likt en kust de tepels van Emmilie opnieuw en opnieuw, ze giechelt en heeft haar handjes op zijn schouders liggen. Als hij haar sommeert te gaan staan trekt hij haar broek omlaag… even denkt Emmilie in halve paniek weer na, vraagt zich vaag af of dit wel okee of goed is en zoekt hulp bij haar vakantievriendinnetje en haar vader door een blik naar achteren te werpen…. Het is duidelijk dat het hun niet kan schelen… Danique zit half bloot met haar tieten tussen haar papa’s benen op de grond en speelt met… omg… met zijn stijve piemel! Emmilie wist niet dat haar vaders piemel zo groot en stijf kon zijn….
Dan voelt ze haar broek op de grond vallen, ze schrikt en kijkt weer voor zich…. De hand van meneer Harry voelt langs haar billen, over haar onderbroekje en zoekt de rand er van…. Ze slikt…. Hij zal toch niet….
Maar dan trekt meneer Harry haar broekje al omlaag…. Emmilie giechelt en ze staat daar nu helemaal bloot voor de papa van Danique….
Die ziet het mooiste meisje ooit. Bloot. Helemaal zonder kleren. Die prachtige, perfecte borstjes zoals alleen elfjarige meisjes die hebben… en haar spleetje… een heerlijk strak perfect sneetje tussen de benen van dit goddelijke wezentje… de stoere chauffeur strijkt er met zijn hand langs…. Ahhh, wat is ze lekker…..
Emmilie giechelt; dat kriebelt…. Ze wil het niet, maar wel… en trouwens; haar papa en Danique… ze kijkt even opzij…
Harry kijkt ook opzij tegelijkertijd met zijn gretige grote handen en vingers die langs Emmilies sneetje glijden… ertussen… voelend langs haar plooitjes….
Ze zien net hoe Danique met de stijve dikke lul van Frank in haar handjes wat naar voren bukt, de eikel kust, likt en giechelt…. Weer bukt, likt en de knop in haar mondje neemt, tussen haar lippen sabbelt…
Harry vindt het prachtig, Emmilie schiet in de lach, omg….
Ze kijken elkaar even aan.
‘Lekker toch?’ Zegt Harry laconiek tegen het blote tienermeisje wat voor hem staat. ‘Danique en jouw papa zijn gewoon lekker geil, net als wij….’
Hij duwt haar beentjes wat wijder uit elkaar- Emmilie verplaatst braaf haar voeten ietsje, nu kan Harry er beter bij….
Emmilie giechelt… geil… nou dat is zij wel ja…. Ze voelt de vingers van meneer Harry zachtjes tussen haar plooitjes heen en weer schuiven, langs dat speciale gevoelige knobbeltje ertussen, waar ze zelf ook wel eens bij zichzelf voelt enzo….
Weer giechelt ze, terwijl Harry haar streelt en vingert en telkens gevaarlijk dicht bij haar gaatje komt met zijn dikke vingertoppen, praat hij verder…. ‘Als twee mensen allebei genieten en het goed vinden, is het toch prima?’
Emmilie knikt braaf en kreunt tegelijkertijd… het voelt zooo lekker en spannend, die hand en die vingers van Daniques papa daar langs haar spleetje…. Ahhh,
‘Ja, lekker he…? Ik heb al net zo’n stijve als jouw papa’
‘Echt?’ Vraagt Emmilie vol bewondering terwijl ze Harry met haar grote ogen aankijkt.
‘Ja, tuurlijk, weet je wel hoe lekker jij bent?’
Ze giechelt, meneer Harry drukt een topje van een vinger tegen haar gaatje- er ietsje in… hij vingert haar langzaam verder…
‘Ahhhhh….’ Kreunt, hijgt Emmilie…..
Emmilie kijkt even om, Danique zuigt als een volleerde pijpslet energiek om en op de piemel van haar papa. Het ding verdwijnt diep en dieper in de mond van Danique. Als een lolly wordt het ding afgelebberd, Emmilie schiet in de lach… omg…. Het is haar wel duidelijk dat die twee het lekker vinden.
Ga maar zitten, zegt Harry. Hij tikt nagenoeg tegelijkertijd het elfjarige blote meisje op en zet haar op de tafel naast zich. Voor ze er erg in heeft zit de tatoeman gebukt tussen haar benen en duwt hij haar knietjes naar buiten. Ze voelt zijn zware adem tegen haar spleetje aan… dan iets anders… iets nats… Als Emmilie omlaag kijkt ziet ze het hoofd van Harry tussen haar benen bij haar kutje, met grote halen likt hij langs haar gleufje, zijn tong tussen haar schaamlippen door haar sneetje glijdend…
Ahhhhh… dit is nog lekkerder… ze houdt zijn hoofd vast en kreunt… geniet….
Frank heeft het ook niet meer. Dat wonderkind pijpt als een sloerie, een geile slet! Het is zo lang geleden dat iemand… het voelt zo heerlijk hemels… hij wil zijn zaad dat gouden tienerstrotje in spuiten….
Even opent hij zijn ogen en ziet iets schokkends; die gore vent beft zijn meisje! Hoe… ahhhhh hij voelt het slurpende mondje weer over zijn eikel gaan….
Nou… ze doet ook maar… blijkbaar vindt ze het lekker en die Danique… ahhh … owwww Daniques tong glibbert en kronkelt om zijn pik omlaag en likt zijn balzakken… ahhh omg…. Waar leren die meisjes van elf dat?!?
Dan kijkt Harry even op… de beentjes van Emmilie staan nog wijd uitelkaar gespreid om zijn hoofd… waarschijnlijk met haar kutje soppend heet openstaand….
Harry lacht smerig naar Frank ‘Ik zeg het je, die jonge sletjes willen allemaal uiteindelijk maar één ding…’
Wat?! Dit hoeft Frank niet te pikken over zijn dochter… dat Danique nou zo’n goedkope tienerslet is…..
‘… uiteindelijk zijn het allemaal hete, geile sletjes,’ gaat Harry verder, ‘ze willen allemaal verwend worden en in hun blootje met hun spleetjes wijd een harde pik voelen…’
Harry draait zich weer om, bukt en likt duidelijk verder langs Emmilies spleet….
Frank wil nog wat zeggen, maar dan aait Danique zoo lekker langs zijn stijve lul, likt en draait net zo gulzig nat en warm langs zijn eikel dat hij het niet meer tegen kan houden en hij overvallen wordt door een heerlijk orgasme….
Zijn warme sperma golft in stralen zijn penis door en eruit- spuitend als een kanon over Danique heen, over haar mondje, wangetjes en druipend langs haar kin… ze schiet in de lach, probeert het op te vangen met haar tongetje en slurpt het haar mondje in, slikt het door en probeert meer en meer sperma te pakken te krijgen…. Frank gromt en geniet…
Ook Emmilie geniet… het vingeren, het strelen langs haar clitje, plooitjes en gaatje en de warmnatte tong van de volwassen man hebben ook haar laten wegglijden in een zoetgeil klaarkomen…..
‘kom,’ zegt Harry tegen het jonge, elfjarige meisje, die nog trillerig, versuft en verdoofd aan het bijkomen is van dit nieuwe, intense genotsgevoel…..
Emmilie loopt half wankelend van de alcohol mee met meneer Henk…. Helder nadenken lukt niet echt meer…. Giechelen wel….
Ze struikelen naar binnen, belanden op een slaapzak…. Emmilie valt breeduit in haar volledige blootje op de slaapzak en ziet hoe
Harry snel zijn shirtje uit trekt- hij heeft een dikke bierbuik… en overal tatoeages…, ze giechelt weer… omg…. Dan duwt hij zijn boxer uit en Emmilie ziet de grootste piemel, penis, die ze ooit gezien heeft. Hoe kan dat? Zo groot???

Ze giechelt, Harry komt naast haar liggen en Emmilie steekt haar hand uit en pakt als vanzelfsprekend de supergrote keiharde pik van deze volwassen man vast….

Ook Danique is opgestaan en kleedt zich sensueel, langzaam uit. Terwijl Frank bijkomt en zijn penis net een lichte krimp heeft ingezet ziet hij uit zijn ooghoek dat Emmilie met Harry is weggekropen in hun tent… ahhhh… nou… het zal wel… ze hebben het vast leuk en lekker…. En Danique… jeetje, wat kon dat meisje lekker zuigen… en ze slikte zijn zaad nog door ook! Hij ziet kledingstuk na kledingstuk op de grond vallen tot het blonde elfjarige sletje volledig bloot voor hem staat.
Die tieten! Dat krullerig donsbehaarde poesje… hmmm… dat kind is perfect… een heerlijk jong lijf…
Het meisje steekt haar handje uit. ‘Kom,’ zegt ze….
Frank pakt haar hand vast en laat zich meeleiden, zijn eigen tent in….
Het meisje wil dat hij gaat liggen, Frank doet alles, álles wat ze maar zegt en wil… echt… hij hoopt dat dit nooit stopt.
Hij ligt en het meisje gaat naast hem zitten, pakt zijn halfzachte penis vast, die in een paar schokjes weer knalhard wordt en overeind gaat staan… ahhhh…
Danique giechelt. Ze aait langs de harde schacht en speelt even kinderlijk liefjes met de piemel… dan kruipt ze in haar blootje bovenop Frank tot ze met haar blote kontje op zijn buik zit, haar licht vochtige sneetje drukkend op zijn borstharen.
Hmmm… hij pakt het meisje bij haar heupjes. Ze beweegt wat heen en weer- als een glibberige slak glijdt ze langzaam steeds wat naar voren tot hij haar vaginaatje kan ruiken- de dampend zware geile tienerlucht… seks…. Hij ademt in en uit en ze schuift verder tot haar spleetje zowat tegen zijn kin drukt, haar lipjes opengesperd met daartussen haar uitstekende clitje… ze gaat op haar knieën zitten, ze hangt boven zijn gezicht… hij kan er met zijn tong bij… likt…. Proeft…. Ademt en ruikt….
Ze kirt en giechelt… laat zich eten, proeven en uitlikken als een zoete honingpot…..
Ze gaan daarna nog op elkaar liggen, de harde penis tussen hen in… hij voelend aan haar sneetje… strelend langs haar lipjes, duwend tegen haar clitorisje….. zijn vinger wat bij haar naar binnen duwend…..
ze schuren langs elkaar… zijn dikke lul tussen haar benen geklemd… schurend en glijdend langs haar jonge tienergleufje….
.
Emmilie speelt met de harde penis van de stoere vrachtwagenchauffeur, ze heeft zoiets nog nooit gevoeld….
Maar ze is moe, slaperig en soezerig van de alcohol en het is al zo laat….
Dan duwt hij ruw haar benen uit elkaar… haar spleetje wijdopen… haar gaatje glinsterend in het maanlicht.
Hij gaar tussen haar in, op zijn knieën en trekt zich snel en doeltreffend af… tot hij spuit.. zijn warme zaad in klodders over haar buikje en borstjes heen…
Ze merkt het niet eens, ze is al te ver heen…
De man grinnikt en bekijkt het wonderschone schepseltje.. het is een prachtig geil exemplaar… een lekker jong onschuldig en maagdelijk sletje… hij gromt, de laatste druppels sperma vallen gemikt omlaag op haar bolle schaambeen… hij lacht gemeentjes, vuil en smeert met zijn dikke vingers de zaadklodders over haar schaamlippen en venusheuveltje heen… een beetje tussen haar plooitjes en langs haar lies…. Stralen gelande sperma op haar buik worden uitgesmeerd in en om haar navel… volop rond en over haar tietjes…. Tot ze glimt…..
Vol trots bekijkt hij zijn werk en nestelt zich naast het blote plakkerige meisjeslijfje….. dit sletje blijft vannacht bij hem….
.
Emmilie is de eerste die ‘s ochtends geschrokken wakker wordt.
Bloot.
Een vreemde slaapzak, tent…. Ze is bloot…
Naast haar ligt Harry- ook bloot; zijn piemel is vol in erectie en zooo enorm groot. Emmilie schrikt er opnieuw van en staat vlug maar geluidloos op. Kleren vindt ze niet maar ziet ze al snel buiten liggen. Ze doet ze aan en kruipt hun eigen tent in…
Daar ligt helemaal bloot en wijdbeens, haar kutje volop zichtbaar en met haar armen alle kanten op haar campingvriendinnetje Danique naast haar papa- ook in zijn nakie, maar gelukkig op zijn buik….
Danique draait zich om, opent haar ogen, glimlacht en komt iets overeind terwijl ze langs haar spleetje krabt. ‘Hebben jullie ook gesekst’? Wil ze weten…
‘Ga weg!’ Zegt Emmilie… ze weet het allemaal niet …. en wil het ook niet weten….
Danique staat op en raapt haar kleren op. Ze trekt alleen haar onderbroek aan en houdt de rest in haar handen. Dan loopt ze naar de uitgang van de tent en blijft staan bij Emmilie. ‘Echt…., bij elke camping lukt dit,’ fluistert ze. ‘Papa zegt dat alle mannen altijd geil zijn, en alle kleine meisjes sletjes….’ Ze lacht opeens breed en vol plezier.
Papa Frank draait zich om, ontwaakt wat en kijkt rond, bedekt zich wat en komt overeind uit zijn slaap.
‘Jij bent net zo’n geil sletje als alle meisjes en jouw vader is gewoon …. gewoon een man… Maar bedankt! Doei!’ Ze grinnikt en kruipt in alleen haar witte onderbroek de tent uit.
.
Gelijk daarna werden de spullen ingepakt. Nog geen tien seconden daarna.
Onderweg werd er geen woord gewisseld, maar de laatste woorden van Danique kwamen keer op keer in hun gedachten naar boven borrelen…..
Pas toen op de volgende camping alles geïnstalleerd was, ontspanden vader en dochter weer.
Daar stonden Emmilie en haar papa voor de tent op het gras en keken rond. Een stille hoek op deze toch al rustige camping.
Toen klonk er ineens geluid, geklets, drukte… er kwam een leuke, knappe vader de hoek om. De man zei net haar naam; Feline….
Emmilies hart stolde… die man was echt serieus heeel knap…. Naast hem liep een meisje, zijn dochter? Feline leek ongeveer van Emmilies leeftijd.
Ze keek opzij, haar vader keek net op dat moment naar zijn elfjarige dochter. Ze kregen tegelijk blosjes op hun wangen….
‘Papaaaaa….’ Zei Emmilie langzaam…
‘Emmilie…’ antwoordde Frank… ‘eum…’
‘Pap…’ giechelde Emmilie nu, terwijl ze haar vader aanstootte…
‘Eum Emmilie… misschien…. eum…’
‘Zal ik vragen of ze wat willen drinken?’ Giechelde Emmilie met een ondeugende, stoute blik…
‘Dat is goed,’ knikte Frank.
Emmilie herkende die begripvolle blik van haar papa. En ze zag nog iets anders in zijn blik… hij was geil…. Waarschijnlijk had hij zelfs al een stijve…
En Emmilie? Die kreeg een heerlijke spannende kriebel in haar onderbuik en een vochtig spleetje…..

byMax
END

Wat vond je van dit verhaal?

Laat een beoordeling achter!

Gemiddelde beoordeling 4.9 / 5. Aantal stemmen: 15

Nog geen beoordeling. Geef als eerste een waardering!

Jammer dat je dit een slecht verhaal vond!

Help ons verbeteren!

Wat vond je er slecht aan?

3 gedachten aan “Emmilie II – De uitwisseling / Op de camping”

 1. Heerlijk vervolg, Max! Ik weet niet of je dingen hebt aangepast naar aanleiding van eerder kommentaar of dat het toeval is, maar ik vond het fijn te zien dat er in dit deel minder over sletjes en zo wordt gepraat, en alleen op plekken waar het eigenlijk ook wel logisch is.
  Erg leuk om vanuit zowel Emmilie als Frank te lezen hoe hun buren op slimme manier ze meelokken in hun seksueel vrije en taboeloze wereldje waarin alleen instemming telt en verder niks. Erg goed geschreven. En ook, voor zover je überhaupt bereid bent te geloven in een wereld waarin dit soort dingen kunnen gebeuren, erg geloofwaardig. Om het echt realistisch te maken zou je het over een langere periode moeten uitspreiden en het proces trager laten verlopen. Maar dan wordt het als verhaal weer saai dus een prima keuze om dit in dienst van het verhaal te versnellen.
  Ik ben ook ontzettend blij dat Harry, ondanks zijn duidelijk ruigere en minder voorzichtige aard, voldoende gentleman was om niet Emmilies maagdelijkheid te nemen, al had hij dat kunnen doen. Aan de andere kant had ik eigenlijk wel verwacht dat Danique aan Frank zou laten merken dat zij zelf al lang geen maagd meer is.

  En dan het einde … duidelijk een afsluiting van het verhaal maar wel met een knipoog naar een olievlek van steeds meer vrijgevochten vaders en dochters die hun levensstijl met steeds meer anderen delen.
  Absoluut 5 sterren!

 2. Bedankt!
  Ik had beide delen tegelijkertijd in gestuurd, dus niks meer kunnen veranderen.
  Je analyse klopt eng perfect hahhaha.
  Overigens komt er geen vervolg; dit was het!
  Nog zoveel ideeën….. Al zijn ideeën van anderen natuurlijk altijd welkom.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *