Contactadvertentie

3.3
(4)

Ik leerde Peter kennen via een contactadvertentie. Hij zou langskomen om kennis te maken. We zaten die avond in mijn kamer, met een biertje, weinig licht aan, en op een gegeven moment liepen we naar mijn slaapkamerraam. Er was een vent aan de overkant van de straat zichzelf aan het aftrekken. Tsjonge, wat was Peter verbaasd.

Tot die tijd waren mijn seksuele experimenten altijd met kerels die met vrouwen uitgingen en gingen trouwen. Peter had zichzelf omschreven als homo in hart en nieren en had duidelijk gemaakt dat hij niet geïnteresseerd was in vrouwen. Hij had in zijn advertentie gevraagd om een ‘manlijke vriend’, en ik had daar dus op gereageerd.

Peter was precies even lang als ik, 1,84 meter. Hij had een zuideuropees uiterlijk en een beetje een accent. Hij had stijl, en ik vond hem heel aantrekkelijk. Alleen misschien een beetje wijverig in zijn manier van doen. Hij was negentien, met donker haar en een mooi figuur. Ik was onder de indruk van zijn brede schouders, zijn smalle taille en zijn kont. Hij droeg grijze jeans en een T-shirt.

Tot onze wederzijdse verbazing, hadden we op dezelfde middelbare school gezeten. Geen van beiden konden we ons herinneren elkaar eerder te hebben gezien. Hij had twee klassen lager gezeten en was op die school gekomen toen zijn ouders hierheen verhuisd waren, en ik was ook pas in deze stad komen wonen toen ik in de vierde klas zat. We hadden dus allebei niet onze hele middelbare-school-periode daar doorgebracht.

We hadden elkaar al wat leren kennen voor we naar het slaapkamerraam liepen, maar we hadden het nog niet over seks gehad. Hij was met stomheid geslagen toen hij die kerel aan de overkant zag, en hij keek me aan. Ik vertelde hem dat die kerel mij weleens had zien aftrekken, en dat we sindsdien zichtbaar voor de ander masturbeerden. We zetten onze drankjes neer en ik gaf hem de verrekijker, zodat hij de voorstelling beter kon zien. Ik raakte opgewonden van die masturberende man, maar ook van Peter die zo lekker dicht bij me stond.

De kerel verstijfde, vervolgens begon hij te schokken en kwam klaar. Hij deed zijn licht uit, en Peter keek weg van de scène aan de andere kant van de straat. Hij zette de verrekijker neer, draaide zich naar me om en legde zijn armen om mijn schouders. Hij kuste me en duwde zijn kruis tegen de mijne. De ene erectie schuurde tegen de andere. Hij deed een arm omlaag en kneep door mijn broek heen in mijn lul. Daarna deed hij zijn hand in mijn broek en deed hetzelfde door mijn boxershort. Hij trok zijn hand terug en maakte mijn broek los. Hij deed mijn knoop los, ritste de gulp omlaag en liet mijn broek naar beneden zakken. Ik was erg opgewonden en wilde zijn broek losmaken, maar hij trok zich terug.

“Nog niet.” Hij gleed met zijn hand in mijn boxershort, en legde mijn pik verticaal. Hij ging omlaag een streelde mijn ballen. Het lukte ons om gezamenlijk naar het bed te schuifelen, zonder dat hij ook maar een moment mijn erectie losliet.

“Nu kan je me uitkleden,” fluisterde hij. Ik trok zijn T-shirt uit zijn broek en omhoog over zijn brede borstkas. Hij deed zijn armen gestrekt de lucht in en ik zag zijn prachtige borstkas met kleine stijve tepeltjes. Ik deed zijn T-shirt uit en we knuffelden nog wat terwijl ik zachtjes in zijn tepels beet. Ik deed zijn riem los en deed zijn broek en onderbroek omlaag. Ik trok zijn broek en onderbroek over zijn voeten en legde ze op de grond. Ik draaide me weer om en zag zijn lange, dikke pik op zijn buik liggen. Maar toen ik zijn geslacht wilde strelen, zei hij weer dat ik moest wachten.

Hij deed mijn boxershort uit en nam mijn lul opeens helemaal in zijn mond. Deze plotselinge directheid verbaasde me, maar hij haalde hem langzaam weer uit zijn mond en begon mijn lul langzaam te liefkozen.

“Heb je iets?” vroeg hij. In mijn volle onschuld antwoordde ik, “Zoals wat?” Hij lachte en zei, “Glijmiddel. Ik ben nogal fors geschapen en ik wil je geen pijn doen.” Ik pakte mijn fles glijmiddel en deed er wat van op mijn vingers. Ik lag op mijn rug toen Peter op me ging zitten, zijn handen boven mijn schouders en zijn knieën tussen mijn gespreide benen. Zijn lul hing tegen mijn navel. Ik voelde de enorme eikel. Hij was een stuk dikker dan zijn schacht en kwam half onder zijn voorhuid vandaan. Terwijl ik het glijmiddel aanbracht, deed ik zijn voorhuid naar achteren en ik merkte dat zijn eikel nog meer zwol door de strakke voorhuid. Ik reikte naar beneden en deed wat glijmiddel in mijn kont, terwijl Peter zijn knieën naar beneden deed.

Hij vroeg of ik mijn knieën omhoog wilde doen, zodat mijn benen nu over mijn hoofd waren. Hij ging liggen, zijn borst op mijn onderbenen.

“Haal diep adem,” fluisterde hij. Ik voelde zijn eikel tegen mijn kont duwen. Hij duwde en zijn dikke eikel slipte zonder pijn naar binnen. Hij zei dat ik weer adem kon halen, en vervolgens duwde hij de rest van zijn lul naar binnen.

“En nu, liefje, gaan we een tocht naar de zevende hemel maken,” fluisterde hij terwijl hij langzaam in- en uit begon te bewegen. Elke zoveelste keer trok hij zich helemaal terug om hem vervolgens weer naar binnen te duwen. Het was een heerlijk gevoel, zonder enige pijn. Mijn pik werd tegen mijn buik geduwd, terwijl hij keer op keer naar binnen stootte. Zijn tempo versnelde en hij deed zijn bovenlichaam omhoog. Hij steunde nu op zijn armen. En terwijl hij nu behoorlijk wild aan het stoten was, mompelde hij: “Doe je benen omlaag.” Ik deed het, voorzichtig, tot ik mijn benen achter zijn rug geslagen had. Hij deed zijn bovenlichaam omlaag zodat onze tepels bij elke stoot over elkaar heen wreven. Ik was overweldigd door het geweld van zijn lichaamsbewegingen. Zijn bovenlichaam rustte op zijn ellebogen. Ik sloeg mijn armen om zijn rug eerst over zijn brede schouders, en daarna lager tot mijn handen op zijn billen lagen die bij elke stoot samenknepen.

Ik kneep zachtjes in zijn tepels terwijl ze over mijn eigen tepels wreven. Terwijl ik met mijn hand langs zijn gespierde lichaam naar beneden ging, voelde ik de ribbels van zijn gespannen buikspieren. Toen ik mijn handen weer op zijn billen legde, besefte ik hoe mooi, machineachtig ritmisch zijn bewegingen waren; perfect synchroon. Elke stoot leek op een golf die begon die begon in zijn rug en langzaam naar beneden bewoog, om zijn climax te bereiken in zijn bekken die in mijn kont stootte en mij gek maakte. Wat door me heen bleef gaan, was dat Peter zo vrouwelijk was, en toch weigerde hij een passieve rol bij het strelen of knuffelen. Tot die tijd konden mijn seksuele avonturen met mannen vooral ‘rondneuken’ genoemd worden, maar met Peter was er sprake van tederheid, kussen, knuffelen. Ik voelde me echt seksueel tot hem aangetrokken. Voor die tijd had ik het alleen gedaan vanwege het ‘seksuele avontuur’.

Hij bleef in stug tempo doorgaan. Het heerlijke gevoel in de onderkant van mijn lul, die heen en weer wreef tegen zijn gespierde buik, zorgde ervoor dat ik een stadium van opwinding bereikte waarin ik maar moeilijk kon ademhalen. Ik kreunde, gooide mijn armen op zijn rug, terwijl ik de schokken van mijn orgasme aanvoelde komen, gevolgd door golven warm sperma dat uit mijn lul spoot op onze tegen elkaar geperste buiken. Peter ging door, zonder te versnellen, nog steeds leunend op zijn ellebogen terwijl ik mezelf tegen zijn gespierde torso aandrukte. Onze tongen zaten verstrengeld in elkaars mond. Mijn lul was heel gevoelig nu ik was klaargekomen en zijn buik schuurde tegen mijn gevoelige huid achter mijn eikel zodat ik over mijn hele lichaam trilde.

Opeens hield hij op, trok zijn enorme eikel uit me, om hem vervolgens langzaam weer naar binnen te duwen, zo diep mogelijk. Ik voelde hem heftig schokken en hij slaakte een zucht in mijn oor. Toen, met zijn pik diep in me, begon hij ronddraaiende bewegingen te maken tegen mijn prostaat. Zijn schaamhaar was een heerlijk kussentje voor mijn ballen. Hij liet zijn volle gewicht op me zakken, en bewoog elke spier in zijn lichaam tegen me aan. Ik voelde zijn hart kloppen in zijn op en neer bewegende borstkas. Onze lippen zaten tegen elkaar aangedrukt in wat was de meest gepassioneerde kus die ik ooit had gehad.

Wat vond je van dit verhaal?

Laat een beoordeling achter!

Gemiddelde beoordeling 3.3 / 5. Aantal stemmen: 4

Nog geen beoordeling. Geef als eerste een waardering!

Jammer dat je dit een slecht verhaal vond!

Help ons verbeteren!

Wat vond je er slecht aan?

8 gedachten aan “Contactadvertentie”

 1. Get The Worlds Greatest Magic Sand Free Beach Mat!

  Watch sand, dirt & dust disappear right before your eyes!

  Act Now And Receive A Special Discount For Our Magic Sand Free Beach Mat!

  Get Yours Here: magicmat.shop

  Best,

  Julissa
  Contactadvertentie – Seksverhaaltjes

 2. Morning

  Body Revolution – Medico Postura™ Body Posture Corrector
  Improve Your Posture INSTANTLY!

  Get it while it’s still 60% OFF! FREE Worldwide Shipping!

  Get yours here: medicopostura.online

  The Best,

  Milla
  Contactadvertentie – Seksverhaaltjes

 3. Hi

  Buy face mask to protect your loved ones from the deadly CoronaVirus. We wholesale N95 Masks and Surgical Masks for both adult and kids. The prices begin at $0.19 each. If interested, please visit our site: pharmacyoutlets.online

  Sincerely,

  Scot
  Contactadvertentie – Seksverhaaltjes

 4. Hi there

  CAREDOGBEST™ – Personalized Dog Harness. All sizes from XS to XXL. Easy ON/OFF in just 2 seconds. LIFETIME WARRANTY.

  Click here: caredogbest.online

  Thanks and Best Regards,

  Brad
  Contactadvertentie – Seksverhaaltjes

 5. Hello

  Be Buzz Free! The Original Mosquito Trap.

  60% OFF for the next 24 Hours ONLY + FREE Worldwide Shipping
  ✔️LED Bionic Wave Technology
  ✔️Eco-Friendly
  ✔️15 Day Money-Back Guarantee

  Shop Now: mosquitotrap.online

  Regards,

  Lara
  Contactadvertentie – Seksverhaaltjes

 6. Hello there

  The complete selection of all Ray-Ban sunglasses styles available online and only 24.99 dollars.

  Insanely special offer for the next 24 hours only! Get yours here: lensoutlet.online

  You Won’t Want To Miss This!

  Have a great time,

  Barbra
  Contactadvertentie – Seksverhaaltjes

 7. Good Morning

  Buy all styles of Ray-Ban Sunglasses only 24.99 dollars. If interested, please visit our site: lensoutlet.online

  Enjoy,

  Gail
  Contactadvertentie – Seksverhaaltjes

 8. Good day

  Enjoy the best experiences in using cell phones/tablet to watch the video, play games, facetime, live stream, read, and more with Flexible Adjustable Tablet Holder. Make your life easier at any place, anywhere, anytime.

  Shop now with 50% OFF at: universalholder.online

  Regards,

  Marvin
  Contactadvertentie – Seksverhaaltjes

Reacties zijn gesloten.