De Fotoclub

4.7
(19)

Een keer per week huurde de fotoclub waar ik lid van ben een model voor een naaktsessie. Sommige dames die op kwamen draven, lieten veel te wensen over. Op een dag klaagde Joyce erover dat ik elke maandagavond weg was, en gekscherend zei ik dat ze best mee mocht als ze wilde poseren.

Ik stond perplex toen ze mijn aanbod accepteerde. Joyce is knapper dan de meeste modellen die we inhuurden, maar het was nooit in me opgekomen haar voor iemand anders dan mezelf te laten poseren.

Om een lang verhaal kort te maken; twee weken later ging ze met me mee naar de club. Ik was ontzettend zenuwachtig. Joyce leek over te lopen van opwinding. In het begin waren mijn collega’s erg terughoudend om de vrouw van een van de leden te vragen een bepaalde pose aan te nemen, maar toen ze zagen dat ze genoot van de aandacht, behandelden ze haar als elk ander model.

Ik had niet anders verwacht dan dat ze alleen aangekleed zou poseren, maar tot mijn verbazing duurde het niet lang voor John, ons vrolijkste lid, haar overhaalde te poseren in alleen een slip en schoenen met hoge hakken. Ze zag er verbluffend uit en mijn borst vulde zich met trots toen ik de anderen hoorde zeggen dat ze het beste model was dat ze ooit hadden gefotografeerd. Ze deed haar schouders naar achteren om haar grote borsten goed tot hun recht te laten komen. Ik zag dat haar tepels hard en rood waren, een duidelijk teken dat ze opgewonden was.

We namen pauze en ze liet haar kleren uit. Ze was omringd door mannen die geen gelegenheid voorbij lieten gaan in de drukte ‘per ongeluk’ tegen haar naakte borsten aan te botsen. Ik vroeg me af of het de andere mannen ook opgevallen was dat ze een voor zich sprekende natte vlek in haar slip had.

We dronken wat en bespraken de tweede set. Een van de wat brutalere leden vroeg haar of ze ook naakt wilde poseren. Ze keek hem lang en scherp aan, hij begon te blozen, en zonder een woord te zeggen trok ze haar slip uit en stond daar poedelnaakt. Alle mannen gaapten haar aan en ik zag dat ze smulde van alle aandacht. Ze nam haar plaats onder de spots weer in. Iemand had een cd opgezet en ze begon met haar heupen te bewegen op het ritme van de muziek. Ik had een enorme stijve en ik weet zeker dat alle andere mannen daar ook last van hadden. Ze probeerden hun bevende handen lang genoeg stil te houden om scherpe foto’s te kunnen maken.

Ze draaide zich met haar rug naar ons toe en stak haar kont naar achteren. Ik zag haar grote tieten naar beneden bungelen als twee rijpe vruchten. Ze reikte naar achteren en pakte in elke hand een bil. Ik kon haast niet geloven dat het mijn vrouw was die zich zo liet gaan. Ze trok haar billen uit elkaar zodat iedereen goed zicht had op haar kleine anus en haar gapende kut. Die laatste glom van het vocht en ik besefte dat ze enorm geil geworden was van haar exhibitionistische act.

Ik hoorde de sluiters klikken terwijl Joyce haar intiemste plekjes bloot gaf. Ze draaide zich om en begon met haar borsten te spelen. Ze tilde ze op, nam een tepel in haar mond en zoog erop terwijl de amateur-fotografen haar wulpse show vereeuwigden.

Toen ze dacht dat ze genoeg van haar borsten hadden, gleed ze met haar handen af naar haar kut en begon voor het oog van de camera’s te masturberen. Haar ogen fonkelden van opwinding toen een van haar vingers in haar vagina verdween en er glinsterend weer uit tevoorschijn kwam.

Ik heb altijd al geweten dat Joyce een gepassioneerd persoon is, maar ik heb haar dat nooit zo openlijk kenbaar zien maken. Ze ging liggen en een van de wat oudere kerels, Keith, knielde op slechts centimeters van haar kut om close-ups te maken. Ze stak haar vinger naar hem uit en vroeg hem of hij haar wilde proeven. Hij keek mij aan. Ik was als gehypnotiseerd door de gebeurtenis en niet in staat me te bewegen. Toen hij zag dat ik niet protesteerde, likte hij haar vinger schoon en kroop vervolgens tussen haar benen om haar te beffen.

Ik was geschokt en stond met open mond te kijken hoe mijn collega’s foto’s maakten van mijn vrouw die werd bevredigd door een andere man. Dit gaf de anderen het idee dat alles was toegestaan en enkele ogenblikken later werd Keith aan de kant geduwd en schoof John zijn stijve lul in haar inmiddels druipende kut.

Ik keek toe hoe ze haar benen om zijn middel deed terwijl hij haar hard begon te neuken. Hij hield het niet lang vol, en wie neemt hem dat kwalijk, en hij spoot haar al snel vol met zijn zaad. Hij had zich nog nauwelijks teruggetrokken of de volgende ramde zijn lul al naar binnen.

Mijn vrouw leek verloren in een zee van lust en ze moedigde haar sekspartner aan. Toen deze klaarkwam, stond nummer drie al klaar terwijl een vierde bij haar gezicht knielde en zijn lul in haar mond stopte. Ik keek toe hoe twee penissen ritmisch in mijn vrouw verdwenen en weer te voorschijn kwamen. Sommige hadden hun opwinding nog net onder controle kunnen houden en bleven foto’s maken.

Er waren veertien leden aanwezig die avond en ze werd herhaaldelijk geneukt door dertien van hen. Ik stond daar maar, te kijken naar het schouwspel van mijn prachtige vrouw die voortdurend binnengedrongen werd door lullen, soms een, soms meerdere tegelijk. Ik raakte de tel kwijt van het aantal keren dat ze klaar kwam, maar het was vaak. Ze was dan ook totaal uitgeput toen de laatste eindelijk klaar was. Ze dreef letterlijk in sperma. Ik maakte snel enkele foto’s.

De tweede keer dat ze voor ons poseerde, werd er geen schijn opgehouden en werd ze meteen gefotografeerd in de meest obscene houdingen met pompende penissen in al haar gaten.

Gisteren liet ze me een advertentie zien van een andere fotoclub die op zoek was naar modellen en ze vroeg of ik bezwaar had. Ik vond alles best zolang ze me maar meenam om een beetje een oogje in het zeil te houden. Ze hoeft niemand te vertellen dat ik haar echtgenoot ben. Ik ben benieuwd!

Wat vond je van dit verhaal?

Laat een beoordeling achter!

Gemiddelde beoordeling 4.7 / 5. Aantal stemmen: 19

Nog geen beoordeling. Geef als eerste een waardering!

Jammer dat je dit een slecht verhaal vond!

Help ons verbeteren!

Wat vond je er slecht aan?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *