Eline, de gevangene

2
(7)

In het begin, toen ze enigszins bij bewustzijn kwam, dacht Eline dat ze aan het dromen was. Heldere stemmen van vrouwen waren om haar heen en ze voelde hoe ze werd aangeraakt door zachte vrouwenhanden. Lichtjes strelend over haar buikje, vingers die speelden met haar tepels, en vingers die zachtjes en voorzichtig de spleet tussen haar schaamlippen binnendrongen en ook haar clitoris streelden. Ze kon zich niet bewegen en ze kon niets zeggen, laat staan schreeuwen. Haar polsen waren aan de spijlen van het bed waarop ze lag gebonden en in haar mond zat een dikke harde ball gag. Lichamelijk nog zwak en geestelijk nog versuft probeerde ze wanhopig bij bewustzijn te komen maar het was vruchteloos en ze viel weer terug in een diepe lethargische slaap.

Eline had geen idee hoe lang ze daar lag toen ze eindelijk bij bewustzijn kwam en toen haar blik weer enigszins helder werd. Ze keek om zich heen. Een gewone ruimte met grijs geschilderde wanden, een wit plafond en nergens een raam te bekennen. Ze lag spiernaakt op een bed, haar polsen aan de hoeken van het bed aan de spijlen gebonden en in haar mond een knevel met een ball gag. Schreeuwen langs de knevel lukte niet zo goed, maar ze kreeg het gevoel dat Thomas ergens in de buurt was. Daardoor verminderde haar angst een beetje, maar toch voelde ze zich bevreesd en kwetsbaar.
Ze boog haar lichaam om wat kracht te kunnen zetten en ze begon aan de bindingen te rukken. Het had geen zin. Degene die haar opgebonden had, wist wat hij of zij deed en het leek of die dingen zichzelf steeds strakker aantrokken. Eenmaal doodmoe van inspanning viel ze hijgend achterover. Net op het moment dat ze wilde gaan proberen toch maar om Thomas te schreeuwen, ging de deur open en een vrouw stapte de kamer binnen.

“Ik zie dat je wakker bent, lekkertje” zei de vrouw met een dik Engels accent.
Ze was beeldschoon, een jaar of dertig, met een donkere huid, misschien was ze Jamaicaanse of uit die buurt, en ze droeg een korte rok met een brede leren riem en een wit T-shirt dat niets aan de verbeelding over liet.
Ze zei “Hmmmm, we krijgen niet zo vaak van die frisse jonge meiden hier.”
Eline draaide haar hoofd weg toen haar cipier probeerde haar hand om haar kin te leggen.
“Ik moet zeggen dat je een prachtige jonge huid hebt, bijna die van een jong schoolmeisje.”
“Mmmm…” mompelde de vrouw weer, maakte de gag los en nam het ding uit haar mond.
Ze ging geknield over Eline’s borst zitten en Eline zag dat ze geen slipje aan had. Als ze nog iets dichterbij schoof had Eline haar kut in haar mond. “Lik me, sloerie!” beet ze naar Eline. Eline mopperde, “Ik waarschuw je, ik zal je genadeloos in je kut bijten!” De vrouw zat breed lachend op haar borsten en strekte haar hand naar achter en drukte een vinger in Eline’s kutje.

Eline kromde haar rug en draaide haar lichaam en gaf de arm die haar zo schaamteloos in haar private delen betastte een flinke trap opzij waardoor de vrouw haar evenwicht verloor en van het bed af sprong. Eline wierp een boze blik op de gestroomlijnde sirene die haar zo treiterde, en die was boos haar pijnlijke arm aan het wrijven.
“Dat zal ik je betaald zetten, kreng” spoog ze en kneep hard in een van Eline’s tepels. Toen die haar mond wijd opende om haar pijn uit te schreeuwen, werd de ball gag weer tussen haar tanden gedrukt en vastgestrikt. De vrouw maakte haar brede leren riem los en vouwde die dubbel. Ze zat op de rand van het bed en schoof de riem achter Eline’s nek, en trok haar hoofd omhoog. Eline’s gezicht vertrok door de pijn die dit in haar schouderbladen, die niet mee konden draaien, veroorzaakte.
Recht in haar treiteraarsters gezicht kijkend, kon Eline de parfum die ze droeg ruiken, en de vrouw kuste haar provocatief op haar wang. “Ik denk dat ik erg veel plezier ga beleven jou af te ranselen, meer nog dan je mij gedwongen te laten beffen. Zullen we maar beginnen?”

De vrouw met de donkere huid rukte de riem onder Eline’s nek vandaan en het schuren van de ruwe leren riem schaafde de huid in Eline’s nek.
Eline voelde de angst in haar buikje toenemen toen ze zag dat de ogen van de vrouw een vreugdevolle glans kregen van het vooruitzicht de weerloze Eline genadeloos af te ranselen.
Eline begon opnieuw aan haar bindingen te rukken en te schreeuwen om Thomas achter haar gag. Maar de vrouw lachte haar midden in haar gezicht uit en toen Eline even stil was en zachtjes snikkend voor zich uit keek, barstte de vrouw in een schaterende lach uit.
Eline was hier naartoe gekomen om Thomas te vinden, om te zien wat hij uitspookte in zijn mysterieuze weekends, en nu was ze een gevangene van deze bizarre griet.
Ze zette zich schrap toen de vrouw haar arm in de lucht hief om de riem genadeloos op haar naakte lichaam neer te laten komen….

De deur dreunde met een daverende klap open en trilde in zijn hengsels. Voor Eline het wist stond daar Thomas, gekleed in het zwart, in iets dat wel een beetje leek op een kostuum uit de Phantom of the Opera. Hij had een dunne rijzweep met aan het eind een leren lus in zijn hand en drukte daarmee alsof het een zwaard was de zwarte vrouw met de riem achteruit tegen de muur. Het einde van de rijzweep drukte op de vrouw haar keel in het kuiltje dat zich daar bevindt.
“Wat had ik gezegd dat je met haar moest doen, Mormel?” Thomas’ stem klonk doodkalm en ijzig gevaarlijk.
“Ik moest haar ontkleden en opbinden, Meester,” zei de vrouw gedwee.
Thomas drukte de rijzweep harder tegen haar keel en de vrouw die Mormel werd genoemd, kroop ineen van de pijn en angst en struikelde achteruit tegen de muur.
Als Thomas nog iets verder door zou drukken zou hij haar adamsappel doorboren…

Eline rekte zich uit om te kunnen zien wat er gebeurde, en ze zag de vrouw haar vingers wanhopig angstig langs de muur krabben.
“Heb ik iets gezegd over dat je haar aan mocht raken?”
“Nee Meester, maar ze heeft me geschopt.”
“Dan zal je het daar wel naar gemaakt hebben. Is het niet, Mormel? Je kon natuurlijk je handen weer eens niet thuishouden, huh? Kuttekop? En wat was je van plan met die riem? Had ze gezegd dat ze ergens jeuk had?”
Ze stamelde “Ik wilde nnniet…..”
Thomas haalde de rijzweep weg van de vrouw haar nek en greep haar vast en draaide haar om, en stak de rijzweep achter haar rug tussen haar ellebogen en drukte haar gezicht tegen de muur en zette een knie onder in haar rug.

“Misschien, bij de volgende speciale avond zal ik je het toneel op ranselen en je weggeven aan de lelijkste, stinkende en meest bezopen schurk die we in huis hebben, en ik hoop dat hij zijn vrienden ook bij zich heeft, en je door hen op het toneel laten verkrachten in al je lichaamsopeningen, zo lang en zo vaak ze maar zin hebben terwijl iedereen toekijkt, als speciale avondtraktatie….” Blafte hij boos in haar nek.
“A-Alstublieft niet,……. Het spijt me, Meester… Ik-ik hadden g-geen kwaad in de zin, ik zweer het U.” Haar stem klonk hees en ze stotterde van angst.
“Sodemieter gauw uit mijn ogen, jij stomme trut,” schreeuwde Thomas naar haar en trok haar aan haar zwarte krullende haar en bonjourde haar naar de deur.
Hij blafte haar achterna “Ik wil je lelijke kop de komende dagen niet zien, zorg dat je uit mijn buurt blijft en kom me niet onder de ogen! Kom ik je hier toch ergens tegen, dan zal ik je genadeloos straffen! “
De vrouw keek niet op of om en struikelde haastig de deur uit, en deed de deur wijselijk zachtjes achter zich dicht.

Thomas stond met zijn rug naar Eline toe. Ze probeerde zijn naam te zeggen maar er kwam niet veel meer uit dan wat onduidelijk gemompel. Hij stond daar maar voor wat leek een eeuwigheid en draaide zich eindelijk naar haar om. Hij deed zijn Phantom-masker af, en keek haar met ijzige blik aan.
“Je had hier niet naartoe moeten komen,” zei hij somber, terwijl hij de rijzweep in zijn hand streelde. “Niet alleen is het hier gevaarlijk voor een mooie jonge vrouw zoals jij, er zijn er hier wel vaker meisjes spoorloos verdwenen naar de harem van de sjeik, maar het simpele feit dat je me achtervolgd hebt, maakt me kwaad.”
Hij zwiepte met de rijzweep door de lucht en maakte een afschrikwekkend ‘swish’ geluid.
Eline voelde hoe ze van ingehouden zenuwen begon te trillen, De donkere vrouw was ze al weer vergeten. Het was nu Thomas zijn gedrag dat haar angst in boezemde.

Ze wist genoeg van BDSM, om zich bewust te zijn wat er haar te wachten zou kunnen staan, nu ze hulpeloos aan het bed gebonden was. Er was niemand in de hele wereld die wist waar ze heen gegaan was, en haar zou missen. En Thomas was duidelijk verbolgen en nijdig.
Eline’s ogen werden afgeleid door een spin die over de muur liep. Thomas zag haar kijken en draaide zich om en probeerde de spin met de punt van zijn stok dood te steken. Maar nog voor hij het dier kon raken kroop het in een kier in de muur en verdween.
Het feit dat er vieze beesten in de kamer waren beangstigde haar, en als er een bij haar in de buurt kwam, kon ze daar niets tegen doen. Ze begon opnieuw aan haar bindingen te rukken maar stopte daarmee toen Thomas de rijzweep tegen haar armen drukte.
“Je komt echt niet los, tenzij ik je losmaak, dus stop hiermee.”

Hij legde zijn hand tegen haar gelaat en ze draaide haar hoofd om hem aan te kijken.
“Spreid je benen” zei hij. Eline spreidde langzaam haar benen. Thomas zijn hand gleed naar haar kutje en streelde haar schaamlippen zachtjes. Het eind van de rijzweep lag nog steeds op haar armen en hield haar neer.
Hij zei: “Wijder, veel wijder of ik laat dat mormel terugkomen om ze zo wijd uiteengespreid vast te ketenen dat het pijn doet aan je heupen!”
Eline spreidde haar benen zo ver als maar wou lukken, haar ogen smekend op Thomas gericht.
“Ik zal de knevel uit je mond halen. Je kan schreeuwen wat je wil, geen mens kan je hier horen.
De knevel is meer bedoeld voor het inboezemen van angst. “Wil je hem af?”
Eline kreeg het voor elkaar om ja te knikken. Thomas gleed met zijn hand van haar kutje naar haar hoofd en maakte de strik los en nam het ding uit haar mond.

“Waarom ben je me achterna gekomen?” Thomas liep door de kamer, de rijzweep van links naar rechts om zich heen slaand, en telkens klonk er een beangstigende ‘swish’ als de rijzweep door de lucht vloog.
“Ik was nieuwsgierig. Ik wou al vaker achter je aan, maar kon niet eerder de moed opbrengen, ik was bang dat je me zou dumpen…..”
“Hou die benen wijd!” waarschuwde Thomas, en drukte haar benen uiteen met de zijkant van de rijzweep. Eline had niet in de gaten gehad dat ze haar benen weer bij elkaar bewoog en spreidde ze opnieuw. Ze haakte haar voeten achter het matras om ze daar te kunnen houden totdat ze bereep wat daar het doel van was.
“Ga je me slaan, Thomas? Ga je me op het toneel brengen zoals je dat mormel bedreigd hebt? Het spijt me, maar ik miste je zo… Ik wil dat we weer bij elkaar zijn, zoals voorheen.”

Eline wilde niet gaan huilen of hem laten zien hoe verschrikkelijk bang ze was.
“Het toneel is voor de meisjes die hier werken of voor degene die zich niet gedragen en die door mij gestraft worden. Die straf is te zwaar voor iemand die me volgt en mijn privacy schendt.” Thomas liet de punt van de rijzweep over haar lichaam glijden en Eline voelde hoe haar knieën zenuwachtig begonnen te trillen maar hield toch haar voeten achter de zijkanten van het bed.
“Straf me, Thomas, leer me een lesje, maar asjeblieft stuur me niet weg. Ik weet dat je om me geeft. Wat is hier toch allemaal gaande?”
Thomas bleef in stilte en drukte de punt van de rijzweep in haar kutje.
Eline hapte naar adem en kromde haar rug om hem tegemoet te komen en hem te tonen hoe bereid ze wel was om zijn spel mee te spelen, ofschoon ze doodsbang was toen hij de stok diep in haar liefdesnestje drukte.
“Wat hier gaande is, gaat jou niets aan. Dit is een BDSM-club en een bordeel voor rijke zakenlieden en ik ben de bedrijfsleider.”
Thomas liet de punt van de rijzweep nog iets dieper in haar glijden.
“Omklem de stok met je kutspieren en laat hem er niet uit vallen.”
Hij begon zich uit te kleden, en Eline keek naar hem en ofschoon ze intens bang was voelde ze hete opwinding vanuit haar tenen langzaam omhoog komen. Haar kutspieren grepen zich vast rond de gladde rijzweep, en ze staarde naar Thomas, haar mond een klein stukje geopend.
Elk deel van haar wezen wilde dat hij haar letterlijk en figuurlijk stevig ging nemen.

“Dit lichaam is van mij,” zei Thomas en kneep in een van haar tepels. Eline kromde haar rug van pijn maar zorgde er nauwkeurig voor dat de rijzweep in haar kutje bleef zitten. Zijn hand duwde haar hoofd opzij en Eline kon zijn erecte piemel zien, en het ding bewoog in de richting van haar gezicht toen hij naast haar op bed knielde.
Ze draaide haar hoofd er naartoe en haar mond hunkerde ernaar.
“Ik ben de jouwe” kreunde Eline. “Alles, van binnen en van buiten.”
Thomas streelde haar haar, het achterover strijkend uit haar gezicht en hij bewoog zijn piemel langzaam over haar wang, neus en lippen.
“Je weet dat ik je aanbid” zei hij zachtjes, “maar je bent beter af zonder mij, en ik moet je daarvan zien te overtuigen, anders blijf je me ongevraagd achterna lopen en blijf ik je genadeloos straffen.”
“Je kan me niet overtuigen, Thomas.”
Eline stak haar tong ver uit en likte aan zijn piemel, en wilde het ding wanhopig graag in haar mond hebben.
“Ik ga je pijn doen,” zei Thomas.
Eline voelde een huivering door haar lichaam gaan en knarste met haar tanden.
Hij vervolgde “Je gaat gemerkt en gestriemd worden met mijn rijzweep.”

“Misschien verdien ik dat wel, en misschien wil jij jouw striemen wel op me zien.”
Eline keek naar hem op en deed haar uiterste best haar angst voor hem en wat hij van plan was te verbergen.
“Mag… ik je ballen likken, Meester? Alstublieft?”
” Ja, dat mag.” Thomas reikte naar achter en draaide de rijzweep langzaam in het rond. Eline voelde hoe de stok langs haar vaginawanden bewoog terwijl ze een van zijn ballen in haar mond zoog en er zachtjes aan sabbelde.
“Laat me je woede voelen, Thomas. Als jij dit nodig hebt om ons bij elkaar te houden… Dan wil ik het doorstaan.”

Ze likte herhaaldelijk over de zachte warme huid van zijn stang en nam zijn zak in haar mond.
Thomas sloot zijn ogen en met zijn hoofd in zijn nek kreunde hij van genot en greep een dikke pluk van haar haar in zijn vuist, en hield haar gezicht tegen zijn mannelijkheid. “Zuig mijn ballen, en als ik tevreden ben mag je me misschien wel pijpen.”
Hij kwam met zijn gezicht dicht bij haar.. “Je wil mijn woede voelen nietwaar? Ik denk dat je daar wel anders over gaat denken. Ik geef je nu de eenmalige kans om je terug te trekken, om naar huis te gaan en nooit meer terug te komen.”

“Nee” zei Eline vastberaden, en liet haar tong over zijn stijfheid gaan. “Nee, dat niet.”
Thomas greep haar bij haar kin en kletste met zijn harde piemel in haar gezicht.
“Je wil mijn piemel in je mond?”
“Ja, Meester, asjeblieft, laat me je afzuigen.”
Eline’s wangen waren blozend en haar oren vuurrood en warm. Haar doosje begon glibberig aan te voelen, haar lichaam was door het opwindende vooruitzicht langzaam in opwinding aan het raken.
Hij sloeg zijn been over haar heen en met gespreide knieen trok hij haar hoofd omhoog. Eline kon zien hoe Thomas’ ogen glinsterden in gepassioneerde woede. Ze probeerde wanhopig de rijzweep in haar nu kletsnatte kutje vast te houden. Hij schoof zijn piemel in haar mond en begon haar in haar mondje te neuken.

Eline liet zichzelf ontspannen en liet Thomas nemen wat hij wilde, en zo nu en dan liet ze haar tong langs de gevoelige rand van zijn eikel gaan, heftig ademhalend door haar neus. De pijn in haar hoofd nam in intensiteit toe toen hij de pluk haar in zijn vuist tot een bal draaide. “Je ziet er wel zo godvergeten sexy uit met mijn lul in je mond.”
Thomas gaf haar met zijn vlakke hand een harde kletterende klap op haar linkertiet, en liet haar ineenkrimpen van pijn.
“Mijn God, ik kan niet wachten je te bewerken met die rijzweep… Het zal diepe, rode striemen veroorzaken… Dat is precies wat jij nodig hebt. Een flinke afstrafing.
Me verduiveld nog aan toe volgen alsof ik een of andere klootzak ben die je denkt te slim af te kunnen zijn!”

Eline probeerde haar hoofd te schudden van nee, proberend hem te vertellen dat ze zo niet over hem dacht, maar ze begreep dat dit hem niet kon schelen.
Zijn vingers waren haar tepels aan het knijpen en draaien, en eraan te trekken, en ze schreeuwde van pijn langs zijn piemel.
“God bewaar me, je breng het slechtste, het wildste beest in me boven, weet je dat?”
Thomas drukte zijn kloppende lid herhaaldelijk diep in haar keel, haar doen smoren, en toen hij daar genoeg van had, klom hij van haar af.
Eline legde haar hoofd terug op het kussen en hoestte even benauwd, haar ogen nat van de tranen, haar keel glibberig glad van zijn voorvocht. Toen realiseerde ze zich opeens dat de rijzweep niet langer in haar kutje was. Thomas hield de rijzweep in zijn hand en keek naar haar lichaam.
“Ik heb echt waar mijn best gedaan om het er in te houden” huilde Eline. “Echt waar.”
“Het geeft niet, ik wilde de rijzweep toch al op jou uitproberen.”
Thomas swisste hem in het rond en streelde met zijn linkerhand met zijn harde piemel.
Hij bewoog naar haar gespreide kutje en gaf er met zijn vlakke hand een felle mep op, en Eline gilde van pijn. “Hou die benen gespreid, ongeacht wat ik met je doe, is dat duidelijk?”
Opnieuw gaf hij haar met zijn vlakke hand een kletsende harde mep op het huidplooitje van haar klitje.
Ja, Meester!” stamelde ze.
Thomas likte haar kutsappen van zijn vingers. “Ik denk dat angst en pijn je nog beter zullen doen smaken.”

Opnieuw kledderde hij met zijn vlakke hand een mep op haar kutje. Eline’s lichaam verstrakte en ze haakte vastberaden haar voeten aan de zijkant van het bed, en voelde hoe de tranen vanuit haar gesloten ogen over haar gezichtje biggelden. Keer op keer mepte hij haar kleine hunkerende kutje totdat de pijn diep in haar lichaam zat en haar lichaam in hopeloos en bloedgeil verlangen ontstak.
Eline voelde Thomas zijn piemel langs haar pijnlijke spleetje wrijven en voelde hem binnendringen met een lange harde stoot. Onmiddellijk klemde ze haar spieren van haar vaginawand strak aan om zijn stengel vast te houden. Ze opende haar ogen en keek op naar de man die haar nu in bezit nam, terwijl hij ruw en hard zijn piemel in en uit haar tere opening stootte.
Ze jammerde zachtjes toen hij haar enkels greep en ze pijnlijk naar haar oren toe drukte, en zich hard en genietend in en uit haar vochtige nestje beukte.
Ze kreunde “Oh god, Thomas, neuk me… Ik heb je zo gemist…”
Eline wou alles doen wat hij wenste om hem aan haar zij te houden…en in haar…

Thomas drukte haar been opzij en draaide haar op haar buik, haar polsen verstrikt in de bindingen terwijl ze haar billen omhoog drukte en aan hem toonde wat daar allemaal zat, en hij begon van achter opnieuw op haar soppend natte kutje in te beuken.
Zijn piemel begon te pulseren en hij ging zo lang mogelijk door met zijn gezwollen piemel haar op te vullen.
“Ohhhhhh God, ik vind het heerlijk om je in me te hebben, Thomas, mijn schatje.”
Eline probeerde haar kruis tegen het zijne aan te wrijven maar de onhandige houding waarin ze lag maakte dit onmogelijk.
Dan voelde ze hoe hij opnieuw zijn vlakke hand twee keer achter elkaar op haar zinderende klitje liet neer komen. “Oowwwww… Oh God,” huilde ze.
“Doet het pijn?” Thomas kneep onzacht in haar klitje en hield de rijzweep tegen de zachte huid op haar billen. Eline knikte met betraande ogen van ja, en begreep dat er nog veel meer ging komen.

“Ik zou je aan het bordeel kunnen verkopen, dan ben je uit mijn weg! Misschien is dat wat je wil?”
“Neeeeee! Ik wil bij jou zijn, ik wil de jouwe zijn!” schreeuwde ze, boos door zijn woorden.
“Fuck you, Thomas. Je weet bliksems goed dat je mij als de jouwe wil! Kom op en doe wat je moet doen! “
Eline was niet van plan zich terug te trekken en ze was ook niet van plan om pijn of angst haar te laten stoppen. Haar uitdagende woorden werden gevolgd door gegrom van genot toen haar orgasme naderde.
“Je wil graag een hoogtepunt hebben, is het niet? Maar nog niet, ik wil dat je eerst van de pijn gaat houden!”
Thomas strekte zijn arm en liet de rijzweep hard op haar billen neerkomen.
Tranen welden opnieuw op in Eline’s ogen. De pijn van zijn slagen was verschrikkelijk, veel pijnlijker dan de paddel die hij wel eens op haar gebruikt had. De slanke, dunne rijzweep maakte lange kwaadaardige striemen die diep in haar lichaam door drongen.
“Antwoord! Hou je van pijn!”

“Ik hou van j…….j…….” Haar woorden werden afgesneden door een nieuwe serie kwaadaardige slagen met de rijzweep en veroorzaakte dat Eline opnieuw smartelijk in huilen uitbarstte.
“Kom in de volgende dertig seconden klaar of ik gooi je op de grond en toon je hoe gemeen ik kan zijn tegen iemand die mijn privacy schendt!”
Thomas drukte zijn, opnieuw hard geworden, geslacht diep in haar smachtende kutje en stak zijn weg naar de diepste diepten van haar ziel, haar lichaam in beroering in een mengeling van pijn en genot.
Eline schreeuwde onder haar snikken door en ze overstroomde zijn indringende piemel met haar warme meisjessappen, en ze kwam klaar in heftige golven, in weerwil van de brandende pijn die haar lichaam verhitte.
“Je kan nog steeds weggaan hoor!” zei Thomas en drukte zijn piemel diep door in haar aanhoudend van het klaarkomen stuiptrekkende kutje. “Als ik je losmaak, zet ik je in een taxi naar je huis.”
“NEE!” Eline worstelde zich omhoog en keek hem door haar tranen aan. “Nee! Ik weet dat je me nodig hebt.”

“Nodig? Mijn God, je hebt nogal een hoge dunk van jezelf!”
Thomas gleed van haar af en klom van het bed. Dan opeens had hij een mes in zijn handen.
Ze draaide zich op haar rug en keek angstig toe door haar van tranen waterige ogen.
Het lemmet dwaalde over haar tepels en langs haar nek. Ze trilde van angst toen hij met de scherpe punt naar haar arm toe bewoog… en haar los sneed.
Ze voelde opnieuw hoe hij een grote pluk van haar haar vastpakte en een slag om zijn hand draaide. “Op je knieen en zuig me af. Je wil blijven dus doe je zonder vragen of enig spoor van aarzeling wat ik van je wil”
Gehoorzaam schoof Eline op haar knieen, de pijn op haar billen zinderend door haar lichaam. Omhoog kijkend naar haar Thomas, likte ze liefdevol zijn ballen, nog immer met een betraand gezicht. Het duurde niet veel langer dan een minuut of twee alvorens Thomas’ lichaam verstrakte en grommend vulde hij haar mond met zijn warme zaad. Eline verzwolg zijn tsunami van sperma, niet wachtend totdat hij haar zei dat te doen. Zijn lichaam schudde en trok spastisch en ze bleef hem zuigen en zijn ballen kriebelen totdat zijn stengel schoon was en in haar mond begon te verslappen.

“Ik wil je bijten,” zei Thomas zachtjes. “In je kut… Ga op het bed liggen en steek je rechterbeen rechtop in de lucht, zo hoog mogelijk, en presenteer de zachte binnenkant van je dijbeen aan me.”
Eline gleed op het bed en haalde diep ademen tilde haar been omhoog, zichzelf voor hem openend, gereed om nog meer pijn te ontvangen.
Met zachte mond kuste Thomas de zachte satijnzachte huid en gleed door, verder naar beneden en likte zachtjes over haar klitje en ging rechtop zitten.
Eline greep haar kuit om haar been omhoog en zichzelf voor hem open te houden.
“Je allerlaatste kans… ” zei hij zachtjes. ” Vertrek…”
“Nooit…!”
Thomas zette zijn lippen op haar dun behaarde venusheuvel en zoog hard totdat er een dikke blauwrode zuigzoen op de aanzet van haar schaamlippen stond. Dan verplaatste hij zijn mond en liet zijn tanden in haar linker schaamlipje vlak boven haar klitje zakken en beet genadeloos door.
Eline schreeuwde het uit van de ondraaglijke pijn.
“Dit is je eigen keus,” zei Thomas, en beet haar in haar andere schaamlipje, langer en harder.
“Mijn keus, mijn begeren,” kreunde Eline, de pijn verbijtend.

Thomas stond op van het bed. “Je hebt prachtige striemen op je kont, schitterende merktekens, en nu staan de afdrukken van mijn tanden in je kut als teken van dat je mijn eigendom bent.”
Eline veegde de tranen uit haar ogen en hoopte dat het nu eindelijk over zou zijn. Dat Thomas haar mee zou nemen naar huis en opnieuw haar meester zou zijn.
Thomas hield de rijzweep voor haar mond en zei haar het ding te kussen.
“Kus de rijzweep en vertel me dat je de mijne bent en bij me blijft, wat er ook gebeurt.”
Eline rook de geur van haar eigen kutje op de punt van de rijzweep en kuste het gladde, harde oppervlak.
“Ik wil bij je blijven, wat er ook gebeurt. Ik ben van jou. Altijd en eeuwig de jouwe.”
“Krom je rug en steek je tieten omhoog.”
“Oh god, Thomas…”
“Doe het.”

Eline drukte haar borsten omhoog en sloot haar ogen en liet haar spieren verstrakken. De rijzweep kwam neer net onder haar tepels.
“Het doet verschrikkelijk pijn, Thomas,” snikte ze. “Maar het is mijn keus en mijn verlangen dit van jou te verdragen.”
“Idioot, je bent net zo koppig als je sterk bent… En net zo… lieflijk.”
Eline’s ogen waren nog steeds gesloten en ze wachtte op de volgende klap toen ze hoorde hoe de rijzweep op de vloer kletterde. Dan waren Thomas’s lippen op haar doorweekte ogen en haar zachte warme mond, en hij kuste haar verliefd.
Ondanks de pijnigingen die hij haar had toegebracht, aanbad Eline hem en sloeg haar armen om hem heen en ze kuste hem innig en gepassioneerd.

Een uur later zat Eline naast hem in de passagiersstoel van Thomas’ razendsnelle sportwagen.
Ze droeg een spijkerbroek en een rood Tshirt. Hij had die kleren van een van de meisjes geleend, haar eigen kleding was verdwenen, waarschijnlijk gestolen door een van de hoeren.
Haar stoel was achterover gedaan en ze was bijna in slaap gevallen toen ze Thomas’ hand zachtjes langs haar gezicht voelde gaan.
Ze vroeg dromerig “Gaan we naar huis?”
“Niet naar mijn huis in de stad.” Zei Thomas. “Ik heb ook een huis aan de rand van de Oostvaarsdersplassen in Almere. Het is er aangenaam en de natuur is er beeldschoon en vlakbij. Je zult het er heerlijk vinden. Je kan er zeilen, zwemmen en vissen en het is er zo rustig en afgelegen dat je in en om het huis naakt zou kunnen rondlopen.”

Eline glimlachte tevreden. Hij nam haar mee naar zijn eigen huis. Hij wilde haar bij zich houden. Ze nam zijn hand in de hare en kuste een-voor-een zijn vingers en hield zijn hand tegen haar wang. Ze keek naar hem op tot ze in slaap viel.
Toen ze in slaap was gedommeld trok hij voorzichtig zijn hand terug en legde die weer op het stuur.

Thomas keek af en toe zijdelings naar haar en hield zijn blik op de weg terwijl ze met een bloedgang richting Almere reden…

Wat vond je van dit verhaal?

Laat een beoordeling achter!

Gemiddelde beoordeling 2 / 5. Aantal stemmen: 7

Nog geen beoordeling. Geef als eerste een waardering!

Jammer dat je dit een slecht verhaal vond!

Help ons verbeteren!

Wat vond je er slecht aan?