De Opvoeding

4.7
(3)

Ik zat net aan de thee, toen er iemand met veel kabaal de achterkeuken binnenstormde. De deur werd dicht geknald en er volgde een vloek. Ik schrok en vroeg me af, wat er aan de hand was. Toen vloog de kamerdeur open en stoof mijn dochter Ellen naar binnen. Ze was volkomen overstuur en ik was bang dat haar iets heel ergs overkomen was. Verschrikt keek ik mijn man aan en Ellen liet zich huilend op de bank neerploffen.
“Wat is er aan de hand, schatje?”, vroeg ik.


Door haar tranen heen snikte ze: “het is uit met Kevin”. Nou, dat was me toch ook wat. Ze had net pakweg een half jaar verkering en nu was het dus zomaar uit. Ik snapte er niets van. Het klikte geweldig tussen die twee en zelfs wij als ouders waren tevreden over haar keuze, want Kevin was een leuke jongen met weinig kapsones.
“Waarom is het uit dan?”, vroeg mijn man.
“Omdat het een grote klootzak is”, zei ze, terwijl haar janken haast hysterisch werd.
“Kom, kom, zo erg kan het niet zijn”, zei Henk, “de wereld vergaat niet. En zijn nog zat andere leuke jongens”. Dat was olie op het vuur, want ze begon nog veel harder te huilen en vloog de trap op naar boven.
“Mannen zijn allemaal klootzakken”, schreeuwde ze nog. Mijn man wou nog wat zeggen, maar ik zei: “Sst, laat haar maar even” en maakte met mijn handen sussende bewegingen, zodat hij zijn kop dicht zou houden.
“Huh, die jonge wijven ook altijd”, zei hij en dook weer in zijn krant. Op zich had hij wel gelijk, want ook met haar jongere zusje hadden we vaak problemen en dat ging ook vaak over vriendjes. Het was dus altijd wat, maar toch vond ik het dit keer anders, want Ellen was uiteindelijk zeventien ondertussen en had voor het eerst een meer serieuze relatie, die ook langer geduurd had dan elke vorige. En natuurlijk deed het zeer als daar zo abrupt een eind aan gekomen was en ik begreep haar reactie volkomen.

Ik dronk mijn thee op en ging naar boven. Zoals gewoonlijk zat de deur van haar slaapkamer op slot en zachtjes klopte ik aan. Ik hoorde, dat ze nog huilde en ze snauwde: “Ga weg. Ik wil niet praten”. Ik dacht: “Laat ook maar. Straks wil ze wel praten en stort ze haar hart wel bij me uit”.

Ik liep weer naar beneden en ging door met de dingen, waar ik mee bezig was. Ongeveer een uurtje later hoorde ik Ellen bovenaan de trap roepen: “Mam, wil je even komen?”. Henk keek me aan en ik knikte ten teken, dat ik me er wel mee zou redden. Ik ging omhoog en met dik omrande ogen viel ze me om de nek. We gingen naar haar kamer en namen plaats op het bed. Ze zakte weer tegen me aan en huilde. Ik liet haar begaan en toen ze wat bedaarde, zei ik: “vertel nou eens, wat is er gebeurd”.

Ze werd stil en zei: “oh, het is zo’n klootzak. Weet je wat hij wou?”. Ik had geen idee. Blozend en op fluistertoon, alsof ze het niet durfde uit te spreken, zei ze: “hij wou, dat ik hem afzoog en hem in mijn mond liet klaar komen”. Ik sloeg zowat achterover. Dit was wel het laatste wat ik verwacht had. Ik snapte het ook niet. We hadden onze dochters absoluut niet preuts opgevoed en ik kon me ook niet voorstellen, dat ze van zoiets een punt maakte. Ik dacht, dat we in een moderne tijd leefden en dat zoiets heel gewoon was. Het hoorde er gewoon bij. Voor mij in elk geval wel tenminste. Pijpen is toch heel gewoon. Ik vind het juist wel lekker om een man flink te pijpen en dan opeens mijn mond vol zaad te krijgen. Ik slik het altijd door, omdat ik weet, dat Henk dat te gek vind en dan nog harder gaat spuiten en ook, omdat ik het wel lekker vind smaken.

Gut, in de tijd dat wij verkering hadden, ik was toen ook zo’n jaar of 17, pijpte ik hem bij elke keer als we neukten. En als hij dan daarvan klaar kwam, was dat geen enkel probleem, want hij was toen nog zo potent, dat hij moeiteloos binnen een paar minuten weer een stijve had. En nu, achttien jaar later maakte mijn bloedeigen dochter er een probleem van.

Ik begon op haar in te praten en probeerde uit te vissen, wat nu het eigenlijke probleem was. Na lang zeuren en soebatten, kwam tenslotte het hoge woord er uit. Ellen zei: “ik vind het gewoon goor om zijn vieze pik in mijn mond te doen. Je gaat toch geen ding aflikken, waar hij ook mee piest?”. Het eerste was een sterk argument, want ik heb altijd verkondigd, dat bij seks het zo moet zijn, dat je geen dingen moet doen, waar je geen zin in hebt. En dat je de andere niet moet dwingen om dingen te doen, waar die geen zin aan heeft. En als Ellen geen zin had om te pijpen, dan had Kevin dat maar te respecteren. Ik besloot nog één poging te wagen om haar een andere kijk op de zaak te geven, want zoals gezegd: ik heb totaal geen moeite met pijpen. Alleen moet je hygiënisch te werk gaan en als de man, maar dat geldt natuurlijk ook voor de vrouw, net gepiest heeft, moet je je eerst goed gaan wassen van onderen.

Maar daarna bestaat er in mijn ogen geen enkel beletsel meer om er flink tegen aan te gaan.
“Meid”, zei ik tegen Ellen, “je hebt groot gelijk. Als jij hem niet wilt afzuigen, moet je dat niet doen. En dat mag Kevin dan ook niet afdwingen. Maar snappen doe ik het niet. Ik zelf vind pijpen best wel lekker en ik heb het zaad van je vader ook al heel vaak in mijn mond gehad.” Ze keek me aan met ogen als theeschoteltjes en deed alsof mijn openheid nieuw voor haar was, terwijl ik in haar opvoeding toch al veel eerder intieme details had bloot gegeven, over wat Henk en ik zoal uitspookten tijdens het neuken. Ze wist dus best, dat ik niet zo veel taboes kende en haar verbazing irriteerde mij.
“Kijk niet zo onnozel”, beet ik haar bits toe, “je weet best, hoe ik ben. En wat je vader en ik wel en niet lekker vinden. Ik begrijp je dan ook niet goed”.
“Dus jij pijpt pappa gewoon?”, vroeg ze naar de bekende weg.
“Alleen als hij zich gewassen heeft en ik ervan overtuigd ben, dat hij schoon is. Ja, dan zuig ik hem lekker af. Lekker, zo’n grote pik in je mond. Als ik dan ook nog gebeft word ondertussen, dan kom ik zo klaar, vooral als ik dan zaad in mijn mond proef”.
“En dan?”, vroeg Ellen, “wat doe je dan?”.
“Slikken, natuurlijk”, zei ik, “ik slik wat ik kan. En wat ik niet kan afhappen, laat ik er uit lopen. En om pappa op te hitsen, laat ik het van mijn kin lekken. Dan spuit ie nog harder, want dat vindt hij geil om te zien. En dan heeft hij ook zo weer een erectie, want ik wil daarna altijd geneukt worden. Want alleen klaar beffen vind ik te weinig. Dan heb ik binnen een dag weer zin. Ik moet een paal in me hebben om helemaal bevredigd te raken en pas als ik helemaal afgeneukt ben en het zaad langs mijn benen naar beneden lekt, ben ik tevreden.

Ellen begon door te vragen en ik antwoordde geduldig, maar had wel het gevoel de seksuele voorlichting helemaal over te moeten doen en ze vroeg ook naar zulke intieme details, dat zelfs ik me af en toe opgelaten voelde. Ik werd het zat en zei toen opeens: “weet je wat? Je moet maar eens toe kijken. Dan zie je in de praktijk hoe het er aan toe gaat. Daar leer je meer van dan van al die vragen en antwoorden. Zal ik je eens wat vertellen? We doen het direct. Jij gaat in onze slaapkamer in de grote kast zitten en ik ga beneden je vader verleiden. Het is alweer een paar dagen terug dat we geneukt hebben, dus hij heeft vast wel zin. En goed kijken wat we doen!”.

Ellen keek me aan alsof het in Keulen donderde, maar ik zag, dat ze er ook wel oren naar had en ik stopte haar in onze grote slaapkamerkast. Toen ging ik naar beneden en zakte tegen Henk aan op de bank.
“Gaat het weer boven?”, vroeg hij.
“Ik denk het wel”, zei ik, “liefdesverdriet. Ze komt er wel over heen”.
“Waarom is het dan uit?”, vroeg Henk.
“Hij wou niet neuken zoals zij het wou of zoiets, geloof ik”, zei ik. Henk interpreteerde mijn antwoord anders dan ik had bedoeld, want hij dacht dat Ellen wou neuken en Kevin niet. Maar deze verkeerde gedachte kwam mij alleen maar gunstig uit.
“Dan is het echt een klootzak”, zei hij. “Als een vrouw wil neuken en een vent niet, dan ben je pas echt een grote klootzak”.
“Nee, dan jij”, zei ik en streek langs zijn benen, “jij wilt altijd wel, hè? Zelfs als ik niet wil”.
“Jij wilt anders ook haast altijd wel”, zei hij met gesmoorde stem, want ik streek over zijn ballen en greep daarna zijn pik vast door zijn broek heen. Hij werd al hard en ik wreef op en neer op hem op te winden.
“Precies: haast altijd”, zei ik, “maar niet altijd”.
“Maar nu wel”, zei hij geil, “zullen we naar boven gaan?”.

Ik knikte en hij pakte mijn borsten vast. Ik trok hem mee omhoog toen ik ging staan en samen liepen we de trap op. Al bij de derde tree zat hij aan mijn kont en ik voelde me nat worden. We zullen eens een showtje weg geven, dacht ik bij mezelf. Toen we de slaapkamer binnen gingen, zag ik, hoe Ellen door de kier heen zat te kijken en ik gaf haar een knipoog. Ik ging me van onderen staan wassen bij de wastafel en Henk schoot de douche in om zich schoon te maken. Toen hij terug was, begon ik hem op te vrijen, maar hij had niet veel aansporing nodig, want hij was zo geil als wat. In no time was ik uitgekleed en lag hij boven op me aan mijn borsten te zuigen. Ik zat met mijn hand in zijn onderbroek en bewoog traag zijn voorhuid op en neer. Toen hij me wilde vingeren, deed ik mijn benen wijd en ik voelde hem diep in me gaan. Ik trok zijn onderbroek omlaag en hapte zijn pik op. Ik zag Ellen en dacht: ‘daar ga je meid. Ik zal je eens laten zien, hoe je een vent lekker geil afzuigt’.

Henk ging met zijn hoofd naar onderen en begon me te beffen. Ik nam zijn pik zo diep ik kon in mijn keel en voelde Henk zijn tong in mijn kut glijden. Heerlijk en zachtjes kreunend zoog ik mijn wangen hol. Henk ging verder omlaag met zijn tong en likte over mijn aars. Ik slaakte een gilletje, want daar ben ik supergevoelig. ‘Ellen zal wel geschokt zijn’, dacht ik. Ik liet me ook niet onbetuigd en maakte een vinger nat. Terwijl Henk me vingerde en zijn tong in mijn aars stopte, gleed mijn natte vinger door zijn bilnaad en aangekomen bij de bruine opening drong ik zonder pardon naar binnen. Henk veerde op en ik zoog harder op zijn pik. Die werd dikker en dikker en het kon niet lang meer duren totdat hij ging spuiten. Hij bewoog nu ook zijn onderlijf op en neer, alsof hij me in de mond neukte en ik voelde ook een vinger in mijn kont en in mijn kut dringen, terwijl hij met zijn tong over mijn keiharde kittelaar begon te likken.

Wild schokte ik omhoog en kreunde geil. Ik drukte de top van mijn vinger naar voren om zijn prostaat te prikkelen, maar dat was al niet meer nodig, want hij kwam al klaar. Straal na straal voelde ik op mijn tong en ik slikte wat ik kon. Maar ik kon niet alles aan en opende mijn mond om het overtollige kwijt te raken. Een dikke slijmlaag liep bij mijn kin omlaag naar mijn hals, maar ik had er geen erg in, want ik kwam zelf klaar ondertussen. Ik slikte nog een hoeveelheid zaad door en begon toen onbeheerst heen en weer te schokken. Het orgasme was kort, maar hevig. Ik kwam heerlijk klaar en toen Henk de laatste druppels in mijn mond loosde, trokken de laatste schokjes al door me heen. Henk gleed hijgend van me af en trok zijn vingers uit mijn openingen. Ik haalde mijn vinger uit zijn kont en uitdagend in de richting van Ellen kijkend, veegde ik met de vingers van mijn andere hand mijn mond af en likte toen geil kijkend mijn hand schoon.
‘Zo meisje, ik zal je eens laten zien, hoe geil je met zaad kunt spelen’. Om er nog meer de nadruk op te leggen, zei ik tegen Henk: “jij had een volle zak: mijn hele mond zit vol”.

Hij reageerde met: “lekker geil wijffie van me, je genoot er net zo van als ik”. Toen wou Henk me kussen en pakte me bij de nek, maar ik rook, dat het met de hand was, waarmee hij m’n reet had gevingerd en zijn tong had ook in mijn aars gezeten. Subiet zei ik: “eerst wassen. Ik hoef mijn eigen darmen niet te proeven of te ruiken”. Gewillig liep Henk naar de wastafel en spoelde zijn handen en mond schoon. Toen hij terug was, gingen we staan vrijen en met zijn tong diep in mijn mond lieten ze ons op het bed zakken. Toen stak ik mijn tong bij hem naar binnen en het duurde maar even of we waren beiden weer op temperatuur: Henk zijn pik stond weer keihard overeind en ik was alweer drijfnat.

“Heb je nog zin om me te neuken”, vroeg ik, maar het was in feite een overbodige vraag, want ik wist het antwoord al van tevoren. En Henk hoefde eigenlijk niet eens wat te zeggen, want hij wist dat ik zonder te neuken niet voldoende bevredigd was. Toch zei hij: “graag”. En toen: “of doen we weer eens een keer een anuswip? Dat is alweer zo lang geleden, dat ik daar ook heel veel zin in heb”.

Denkend aan Ellen zei ik: “ja, doe maar.” Eigenlijk hou ik niet eens zo gek veel van kontneuken en het is in het begin altijd wat pijnlijk, maar aan de andere kant is het zo ontzettend kinky en pervers, dat het daarom af en toe mijn voorkeur geniet. Henk stond op en pakte een potje vaseline. Ik dacht bij mezelf: ‘wat zal Ellen hier wel niet van vinden? Ze zal nu wel helemaal geshockeerd zijn. Haar moeder, die zich regelrecht in de kont laat neuken’.

Ik draaide me op mijn buik en Henk likte mijn aars nat. Ik hoefde niets bij hem te doen, want ik wist dat dit gedoe bij mijn anus en het vooruitzicht op een aarswip hem zo geil maakte, dat ik hem niet meer hoefde op te geilen. Ik voelde een koude klodder vaseline aangebracht worden en twee vingers gleden vervolgens naar binnen. Hij wrong zijn vingers er diep in en drukte ze naar voren, waardoor hij door de scheidingswand van mijn kut heen mijn baarmoedermond prikkelde. Ik werd botergeil en wilde snel zijn harde pik in me voelen. Henk had het door en kwam op me liggen. Hij wist precies wat ik nodig had en stopte zijn paal eerst in mijn kut. Ik drukte mijn kont omhoog om hem zo diep mogelijk in me te voelen en hij wreef hard en snel over mijn kittelaar.

‘Oh, misschien vindt Ellen dit wel zo geil, dat ze zichzelf in de kast zit te vingeren’, schoot door me heen en door deze gedachte kwam ik al haast klaar. Henk neukte me hard en wild en mijn hoogtepunt diende zich al aan. Henk wist al exact hoe ik reageerde en trok pardoes zijn pik eruit. Ik kende dit spelletje ook maar al te goed en trok mijn billen van elkaar. Henk richtte zijn eikel op mijn aars en drong traag en behoedzaam naar binnen. Ik hield mijn adem in en een scherpe pijnscheut trok door mijn onderlijf. Ik stak mijn hand naar achteren en Henk stopte direct. Bewegingsloos bleven we in deze positie tot mijn aars zich ontspande en gewend raakte aan de uitrekking. Toen de pijn af nam, trok ik mijn afwerende hand terug en langzaam drong Henk verder in me. Oh, wat zeer, maar ook zo geil. Ik voelde, dat ik zijn hele lul in me had zitten en weer stopte Henk. Hij wachtte op mijn teken en toen ik gewend was aan de penetratie en de pijn verder weg trok, zei ik: “toe maar. Voorzichtig neuken”.

Heel langzaam trok Henk zich iets terug en schoot weer naar voren. Tranen sprongen in mijn ogen en ik zei: “oh, dikke lul, ik haat jeals je zo in me zit. Oh, wat doet het zeer. Ga vooral door”. Al snel begon ik het aangenaam te vinden en hoe vaker Henk in en uit bewoog, des te lekkerder het werd. Na nog een paar keer was het zelfs uitgesproken lekker en nu mocht hij doen, wat hij wou. Hij wist het en hard en snel begon hij in en uit te bonken. Hij stopte een vinger in mijn kut en wist ook nog mijn kittelaar te prikkelen. Ik werd bloedgeil en hijgde en kreunde als een gek.
“Neuk me, vuile klootzak”, zei ik zo geil mogelijk, “neuk me diep in m’n kont. Neuk me, geile beer van me. Doe me zeer. Neuk m’n arme kont in brand. Toe, stop die pik diep in mijn reet. Kom op, naai me klaar”.

Dat was niet tegen dovemansoren gezegd, want Henk neukte m’n kont zoals hij me in m’n kut neukte. Ik hield het niet langer en in de wetenschap dat Ellen met rode koontjes en misschien wel geheel perplex zat toe te kijken, begon ik te schokken. Ik raakte helemaal in hoger sferen en ongewild en ongemerkt kneep ik mijn kringspier hard dicht.
“Ontspannen, ontspannen”, riep Henk hijgend, “ik kom klaar”. Door mijn samentrekking voelde ik nog nauwer aan en dat was genoeg om hem ook aan het spuiten te krijgen. Straal na straal voelde ik in mijn reet terecht komen en het maakte mijn orgasme nog intensiever. Het zaad begon al langs zijn lul heen naar buiten te lekken en ik voelde het langs mijn benen lopen. Ik stak mijn hand tussen mijn benen en veegde er door heen. Toen bracht ik de vingers naar mijn mond en stopte ze er in. Gulzig likte ik ze af en zoog ze schoon. ‘Ellen, meisje, als je er nu nog niet van overtuigd bent dat zaad lekker smaakt, dan weet ik het niet meer’, dacht ik. ‘Maar ik zal je nog iets geilers laten zien’.

Henk spoot op dat moment zijn laatste zaadjes in me en zijn pik begon al te verslappen. Ik bewoog naar boven en zijn lul gleed uit me. Ik wurmde me onder hem vandaan en draaide me om. Hijgend keek hij wat ik van plan was en zonder verder nadenken hapte ik zijn lul op. Ik zoog zijn ballen verder leeg en toen ik er genoeg van had, voelde ik aan mijn aars. Die stond nog wijd en een dikke klodder zaad lekte er uit. Ik stak mijn vinger naar binnen en likte die daarna af. Toen deed ik het nog een keer en Henk keek me vreemd aan, omdat ik dit nog nooit eerder gedaan had. Ik keek richting Ellen en dacht: ‘zo trut, is dit geil genoeg?’. Ik zag, dat Henk onraad begon te ruiken en snel keek ik de andere kant op. Hij gelukkig ook en hij zei: “je ging weer ouderwets tekeer. Maar waarom haal jij het zaad uit je reet en lik je dat op? Dat deed je nog nooit”.
“Zomaar”, loog ik, “ik ben zo geil. Ik had gewoon zin om dat te doen”.
“En, is het lekker?”, vroeg hij.
“Zo kan ik er weer even tegen”, zei ik en leunde tegen hem aan. Ik kreeg een kus en daarna ging ik naar de douche. Ik waste me schoon en depte langs mijn kont met het washandje. Daardoor hernam mijn aars zijn gewone afmeting en hij voelde nog wat pijnlijk aan. Maar dit beetje pijn woog lang niet op tegen het enorme genot van de kontbeurt en ik pakte een schone slip. Toen ik die aan had, ging ik terug naar de slaapkamer en Henk was zich ook druk aan het aankleden. Ik talmde met het verder aankleden en toen hij klaar was, was ik nog maar halverwege. Ik deed wat okselspray tussen mijn benen om niet te gaan ruiken en deed daarna wat parfum op.

“Wat ruik je weer lekker”, zei Henk, kuste me in de nek en liep fluitend de trap af. Prompt kwam Ellen de kast uit. Ik kon aan haar gezicht zien, dat het schouwspel haar opgewonden had.
“Wat ben jij een geile trut, mam”, zei ze quasi verontwaardigd, “je hebt me nooit verteld, dat je je van achteren laat neuken”.
“Je hoeft niet alles te weten”, zei ik.
“Is het lekker?”, wilde ze toen weten.
“Nou, in elk geval erg geil”, zei ik. “In het begin is het niet zo lekker, maar als je gewend bent aan de pik erin en de pijn verdwijnt, dan is het heerlijk”.
“Doen jullie het altijd?”, vroeg ze, “en lebber je het zaad altijd uit je kont?”.
“Nee”, zei ik naar waarheid, “ik heb me wat meer laten gaan omdat ik wist, dat jij toe zat te kijken. Val ik nu van een voetstuk?”. Ze schudde van ‘nee’ en verliet onze slaapkamer.
“Wat ga je doen”, riep ik haar na, toen ze haar slaapkamer binnen ging en haar jasje van de stoel griste.
“Naar Kevin”, zei ze en maakte aanstalten om naar beneden te gaan. “Om het goed te maken. Ik weet nu dat ik te bekrompen ben geweest. Ik hou nog steeds van hem, maar seks stond steeds tussen ons in. Ik besef nu, dat ik toeschietelijker moet zijn. Een man steekt blijkbaar anders in elkaar dan een vrouw en ik ben er nu achter gekomen, dat het niet altijd zo hoeft te gaan zoals ik het wil. Anders loopt elke vent op den duur bij me weg. Bedankt voor deze wijze les, mam”. Ik was blij, dat dit stuk opvoeding gelukt was en was er ook van overtuigd, dat Kevin een hele leuke avond tegemoet ging.

Wat vond je van dit verhaal?

Laat een beoordeling achter!

Gemiddelde beoordeling 4.7 / 5. Aantal stemmen: 3

Nog geen beoordeling. Geef als eerste een waardering!

Jammer dat je dit een slecht verhaal vond!

Help ons verbeteren!

Wat vond je er slecht aan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *